HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ha nyerünk, bejutunk a rájátszásba

2010.01.29. 15:03 kerusz

Nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy ma már a rájátszásba juthatunk, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 másodedzője. Az az Olimpija Ljubljana látogat ma Székesfehérvárra, ahonnan újabb kulcsjátékosok távoztak a héten.

"Jól kezdtünk a Villach ellen – kezdte a vasárnapi mérkőzés értékelését –, húsz perc után úgy tűnt, tudjuk tartani jó játékunkat. A villachiak elkezdtek keményebben hokizni, fordítottak, dei még ki tudtunk egyenlíteni. Sajnos sok fegyelmezetlenséget követtünk el, ezek megbosszulták magukat. A második harmad végére ismét vezetést szereztek, a harmadikban meg további hibákból újabb gólokat kaptunk. A speciális játékok aránylag jók voltak, két emberelőnyös gólt lőttünk, ebből az egyiket nem adták meg, de ezen már kár keseregni. Emberhátrányban két gólt kaptunk, nem azért, mert nem jól játszottuk meg ezeket a helyzeteket. Az egyik egy nagyon szerencsétlen, kétszer is megpattanó korongból esett, a másikat talán lehetett volna hárítani.

A Villach-meccsel már nem szabad foglalkozni, ma az Olimpija Ljubljana jön hozzánk. Ha nyerünk, bejutunk a rájátszásba, de erre nem szabad gondolnunk meccs közben, és arra sem, hogy már nincs velük Ivo Jan és az EBEL pontkirálya, Frank Banham. Máskor is kaptunk ki tőlük a kulcsjátékosaik nélkül, így a hokisainknak eszükbe sem juthat, hogy nélkülük a Ljubljana könnyebb ellenfél lehet. Annál is inkább, mert így az Olimija játékosai igazán felszabadultan játszhatnak, nincs felelősség, minden nyert meccs a bravúr kategóriába kerül, míg nekünk az ilyen összecsapásokat már-már kötelező hoznunk. A mérkőzés kulcsa az egyszerű játék és a fegyelem lesz.

A héten új védő csatlakozott hozzánk, aki segítségünkre lehet a minél jobb szereplésben. Az edzéseken kedvező benyomást tett ránk, tehetséges, technikás, agilis hokis, nagy termettel, jó fizikai képességekkel. Ha képes azt nyújtani élesben is, amit az edzéseken, egyértelműen erősödik vele a védelmünk. A soraink szerkezete nem változik a villachi mérkőzéshez képest. Andersson Bornhammar mellett kap helyet, így Horváth András lesz a hetedik védőjátékosunk, meglátjuk, mennyi jégidőt kap majd. A 13. csatár Vaszjunyin Artyom lesz, a kapuban Tommi Satosaari kezd."

Ma a 48. fordulót játsszák az EBEL-ben, utána már csak hat kör marad az alapszakaszból. A Fehérvár jelenleg a 7. helyen áll 48 ponttal, a 9. Olimpija Ljubljana 37 pontos. Ha nyerjük a meccset, matematikailag is meglesz a playoff. A Fehérvár első szezonjában 10. lett, a másodikban 9., először vagyunk tehát ott a siker kapujában.

103 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak megjegyzem, a mai napon a tippmixem fő eseménye a Volán Zágráb 1,61es oddsért tuti hazai!!!
@Thomas_AV: Csak annyi a bloghoz, hogy nem EBEL liga, hanem simán EBEL. Remélem, nem haragszol:)
@Voitih: Te mész? ti mentek?
és 5.én bécsbe?????
@Voitih: mert ne lenne liga? a vilagon mindenhova oda van irva vagy rovidotve h LIGA!!vagy ez kulonb??
@spc87: Csak az EBEL szóban benne van már, hogy erszte bank liga...
HAJRA VOLAAAAN!!!!!!!!
juj mar most izgulok.
cider+sor behutve!

HAJRA VOLAN!
"A cider vagy más néven almabor vagy almasör, egy jellemzően almából, erjesztéssel készített, kellemes, üdítő jelleggel bíró szénsavas alkoholos ital, amelyet jégre töltve fogyasztanak."

nyugaton, aki nem szereti a sort, az almabort iszik.
sajna errefele nem annyira elterjedt meg, de a gazdasagos aruhazban mar lehet venni pl es par kocsmaban is aruljak...
Banham és Jan nélkül a Ljubljana.
És playoff- tét.
Általában ilyenkor szoktunk csúnya blamákba szaladni- (Graz ificsapata ellen az utsó meccs 2008., majd a meggyengült Jese és a tartalékos Olimpija is elpáholt minket ebben a szezonban).
Bár ma nem így lenne..
Kedves Blue Brothers! kérlek titeket,hogy tegyetek ki minél hamarabb egy jövöheti Bécsi szurkolóibuszos jelenkezési lap linket ,ami aktív és el is érhetnének kedves idegenbe is buzdítani akaró szurkolói társaim!
Már 3-5 ember biztos hogy megkeresett ez ügyben ,csakhát én nem tartozom a szervezői brigádba ,de készséggel továbbítottam szándékukat ;)
Köszi a segítséget!
HAJRÁ VOLÁN!
@fradigy:
Addig megyek amíg meg nem találom ezt a cidert!
@Thomas_AV:
Én kösz!
Én sajna nem tudtam sofőrt szerezni, így "szárazon" vágok neki az útnak...:S
De mindegy szinte az adott hangulat, akkor is:
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AV19!!!!!!!!!!
-_- BLL -_-
@on top of the world: gazdasagosban altalaban oda teszik oket a dragabb sorok melle. 4-5 fajta van.
kocsmaban meg pl van egy skot kocsma az oktogon mogott, ott is van rendes felhozatal.

erdemes, finom cucc ;)
@fradigy: Skót kocsma az oktogon mögött?
hát arra én nem járok, de a gazdaságos szupermarketben körül nézek, nem vagyok nagy sör ivó,
de ez a cider azért is érdekel, mert életemben nem hallottam róla!!!!
Valaki esetleg estére tud streamet? sport klubban szegényebb sorstársai kisegítésére... :)
@fradigy: meg lehet kérdezni, hogy mit jelent a képed ami ki van rakva???
@on top of the world:
szurkolói busz 2010.01.29. 15:49:50
@on top of the world: Bécsbe szurkolói busz nem indul, de ahogy eddg is, az autóval útnak indulóknak tudok kérni jegyet. Ehhez szükség van az utazók számára, névre és telefonszámra, amit a szurkoloibusz@gmail.com címre várok. A bécsiek rendesek ilyen szempontból elég, ha pár nappal a meccs előtt jelzek nekik, de én sem vagyok mindenható, szóval mondjuk szerda este 8 óráig várom a jelentkezéseket.
@Thomas_AV: ezt a szukolói busz nick név üzeni Neked on top of the world: ;)
@Thomas_AV: kösz kösz kösz kösz kösz köszi köszi
ha tudok szurkolótársakat szervezni magam mellé, akkor mindenképpen jelzek!!!!!!
Andersson passzából Pire ketrecszaggató gólt vág amivel a Volán biztosítja helyét a rájátszásban.:)
@jágör68: Ezer köszönet!
Ha mindenki akarja, meglesz a rájátszás! Jó szurkolást, aki kijut a meccsre!
Hajrá Volán! Ügyesek legyetek! Pire, most pakkal együtt rakd a kapus a kapuba! :D
Szerintem ma rájátszásba jutunk;) A fiúk biztos mindent megfognak tenni a győzelemért:)

HAJRÁÁÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!
érdekes Toki nyilatkozata az NSO cikk végén:
Kétszer már a csapattal edzett a térdsérüléssel kidőlt Ondrejcík Rastislav helyettesítésére hozott Niklas Andersson is. A 23 éves svéd védő azonnal be is vethető, és a tervek szerint honfitársa, David Bornhammar bekkpárja lesz.

„Eddig nem sok minden derült ki róla, a meccsen majd meglátjuk, milyen – folytatta Tokaji. – Kicsit olyan a hangulat, mint anno Dunaújvárosban. Háromezer-ötszáz ember előtt játszunk, a nézőtéren nincs hely, áll a sor a pénztárak előtt, és még az arcok is azonosak, mert itt, Fehérváron három év alatt a pesti játékosok kicserélődtek az újvárosiakra. Annyi a különbség, hogy most kékben vagyunk, nem pirosban."
Rohadt betegség, PONT MA nem lehetek kint!!!
Go Andersson, hajrá mindenki, HAJRÁ VOLÁÁÁN!

Tommi, egy shutout-ot kérünk erre a fantasztikus történelmi estére! :D
@Thomas_AV: Kicsit sarkít, mert én akárhogy számolom, rajta kivül négyen vannak újvárosiak (persze lehet kihagytam valakit :). De ez a hangulaton kicsit sem változtat és a lényegen sem, azaz:
HAJRÁ VOLÁN!!!!
@[Roller]: közben rájöttem, hogy van még kettő :), mindegy biztos a meccsláz teszi... :)
@Thomas_AV: kár ezt feszegetni, senki sem várhatja el, hogy megtadadja a gyökereit és nem is kell.

A jégen pedig teljes erőből harcoljon a FEHÉRVÁRI csapatért, amivel azthiszem nincs is baj.
..... azt hiszem .......
@barney's: @[Roller]: Nem nagyon szoktam NSO-t nézni, de ez megint ilyen "bulváros" dologra sikeredett a Nemzetitől sajnos...
Persze de ez semmit sem változtat a kék-fehér szívnél! Hajrá Volán! ;) :)
NSO Tokival beszélgetett:
www.nemzetisport.hu/jegkorong/tortenelmet-irhatnak-a-fehervari-hokisok-2015466/

Este Hajrá Volán, remélem ma történelmet írunk!
@Horiko: no most látom, hogy volt már róla szó:) bocsi
Edudus! Pink Szemüveg már beszerezve? :)
@spc87: de liga, csak a blogjában azt írt: EBEL liga, ez pedig helytelen, hiszen Erste Bank Eishockey Liga liga... Ez olyan mint a baconszalonna, az is értelmetlen: szalonnaszalonna:)
Nyah HAJRÁ FIÚK!!!!!:D(aki meg akar találni az eredményjelző alatt állok a palánk mellett 34-es mezben:D:D)
@Voitih: Csak hogy egy nagyon picit kötöszködjek:D:P
"3 éve csatlakozott az Alba Volán 19 jékorong csapata az osztrák bajnoksághoz, az Ebel ligához"
nah szóval kicsit nézd a szöveget és utána gondolkodj h most azt írod le hogy EBEL-hez vagy EBEL ligához szerintem a második a szövegkörnyezet szempontjából jobb:D:D:P
Peace!!:D
Sajnos az oldalunk behalt átmenetileg. Remélhetőleg mielőbb újra életre kel. Addig is minden szurkolói buszra való jelentkezést a szurkoloibusz@gmail.com emailen várunk.

Két lehetséges időpont:

február 5. péntek - Bécs
február 19. péntek - Zágráb (utolsó alapszakasz forduló)

Részleteket e-mailben kaptok!
@Voitih: @kocek94: akkor így javítottam:
"3 éve csatlakozott az Alba Volán 19 jégkorong csapata az osztrák bajnoksághoz, az Erste Bank Eishockey Ligához (EBEL)"
;) Peace :)
Voitih szeva, itt szotyi:)
De jó nektek, gondolom mentek...
@[Roller]: Horváth, Tokaji, Jobb, Ladányi, Vas J, Vas M, Benk, Peterdi, eddig 8, és talán Hetényi is újvárosi volt valamikor...
Imi, letelt az idő, jössz a sörrel!:-P
@jágör68: Öregem ha a ez müködik akkor én vagyok avilág legboldogabb embere, mert most simán megy az atletico meccs. Én most a világ végén vagyok , egy szigeten (Koh Phangan (google-earth) nem részletezem,mert nem fair az otthoni időjárást nézve. De szivesen lennék most Fehérváron!!! Itt lassan éjjel egy, de nagyon várom a meccset.
Hetényi újvárosi nevelés és a Nagy Gergő is ez biza 10, tehát elég sok ismerőst láthat (ez annyiban csúsztatás, hogy nem egy időben).
Htényi újvárosi nevelés és a Nagy Gergő is. Ez biza összesen tíz, tehát elég sok ismerős arc lehet (ez annyiban csúsztatás, hogy nem egy időben).
Bocs!
Először "elveszett".
@akimaki: az annyira rossz helynek azert nem nez ki :D
melo vagy nyaralas ?
@qx92: Inkább nyaralás, mint munka most, épp.
. A múltkori meccset Hongkongból szurkoltam. De jövő héten már otthon és irány Bécs.
Hahó! Foteldrukkerek! :) 2-0! :D
Nagy Gergő bohócot csinált pintaricból...rég röhögtem ekkorát! :)
Látom a mecset ! 3 0 ! Ez hihetetlen!
Milyen csinos a mai 23. játékos! :)))
@Skandinávia-mánia: Csatlakozom! Kifejezetten kellemes, bájos leányzó. Még pár közelit, ha lehet. :-)
@bluebrothers: zágrábba menni kell, mert megyünk nagyriportot csinálni :)
@[Roller]: Tokaji, Horváth, Vas J., Vas M., Ladányi, Peterdi, Benk, Jobb, Nagy Gergő, Hetényi mind jelentős időt játszott Újvárosban (vagy ott kezdte), mielőtt a Volánba érkeztek volna. Ez 10 játékos. Artyomot nem számoltam, ő csak egy évet játszott a DAC-ban.
@Skandinávia-mánia: @Gaudi:
Bizony ám! :)
Ráadásul ezek meg két "öregembert" mutatnak miközben a műkoris lányokat is nézhetnénk. :)
Elment a stream!!! Remélem ez csak egy rossz vicc, fene a humorát!!!
mi a f..szert allt meg a stream? a multkor is ezt csinalta a zagrabi meccsen!!!!
Működő streamet esetleg valaki?:)
Ez a harmad nagyon gyenge volt!!De a harmadik jobb lesz!!Hajrá Volán!!
Nagyon úgy néz ki, hogy marad a Fehérvár tv...de ott még csak most kezdődik...
miert tunt el most is es multheten is penteken?
Harmadkezdésre nem jön vissza?
@hokista25 csikszeredabol: Ez egy utálatos dög. Emlékeszem amikor bekészültem a medvescak elleni meccsre, és 2 perccel kezdődobás előtt ment el. Gyűlölöm.
Fehérvár tv stream itt van, de mint mindig, most sem kezdik pontosan... portalmedia.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=132&Itemid=68
@Skandinávia-mánia: csak az a baj hogyha eddig nezted a meccset nem sok ertelme van megegyszer ugyanazt vegignezni es mire lernek a harmadik harmadra mar reg vege a meccsnek!
@hokista25 csikszeredabol: Most én is találgatom, hogy újranézzem-e azt, ami nem biztos hogy elkezdődik, vagy az ebel honlapot nézzem-e...
Szétvesz az ideg!
AZ ISTOK BASZTA VOLNA MEG AZ EGESZ STREAMET ,, MER NEM TOOK EN MAR EGYSZER SPORTKLUBBOT SZERELNI
@Skandinávia-mánia: en azon gondolkodom hogy lefekudjeke mert hanem ,nem birok gep elott olni mikozben a meccset nem nezhetem!
@hokista25 csikszeredabol: én eldöntöttem... akármennyire is furdal a kíváncsiság, nem nézem meg a végeredményt, inkább újranézem a fehérvár tvt, mert az nem stream, és szép tisztán jön...
Nem akarlak vigasztalni, mert tudom milyen érzés...picsába.
na vegre az igazi slapshot :D. Ebben igazan jo Pire. Szep volt.
a medvekre is ramasztak :) igy dontetlen..
Szép volt! Jöhet a rájátszás!!
Veeeeeeegre,kivancsi leszek arra a rajatszasra!:D Szep volt fiuk!!!
szurkolok a VSV nek hogy a macikat mostmar verjek meg, ne fussanak el egy pontal se :)
Gratula a csapatnak!
Most már érdekelne, hogy mikor lesznek a rájátszásbeli mérkőzések! Valszeg az első 4-be már nem végzünk, így már azt is tudhatnánk, hogy melyek lesznek a hazai, és melyek az idegenbeli meccsnapok.
Szep volt ARPI, hajra Volan!
@Skandinávia-mánia: Miert nem szerzel egy belterit ahol tudod nezni a magyar sportklubot.Nem olyan nagy dolog.
@hokista25 csikszeredabol: Miert nem szerzel egy belterit ahol tudod nezni a magyar sportklubot.Nem olyan nagy dolog.Amugy ezt neked akartam irni.
Szép volt Árpi 3pont GRT Hajrá csak igy tovább!!!
ha a macik kikapnak es egyenlo a pontszam akkor ki a 7 es ki a 6.? mi alapjan dontenek? golarany?
na ez az mar meg is van a maciknak csak egy pont jutott hazai palyan:)
Ma vegre hat rendes vedovel jatszott a Sapa Fehervar.
@ifjvit: így fog kinézni a rájátszás első köre:
VF1 Sun, 21.02.2010
VF2 Tue, 23/02/2010
VF3 Thu, 25/02/2010
VF4 Sun, 28.02.2010
ha szükséges:
VF5 Tue, 02/03/2010
VF6 Thu, 04/03/2010
VF7 Sun, 07/03/2010
idegenben kezdünk, tehát a hazai meccsek a VF2, 4, 6.
@szekelyszurkolo: Ja, hogy az nem nekem szólt? :) Már akartam írni, hogy azért nem, mert bérletem van! :D
Szép volt Volááán!
@kocek94: Jól mondta egy kollega, Hetényi és Nagy Gergő s újvárosi volt, tehát 10 és nem 6, utána kellett néznem a dolgoknak...
süti beállítások módosítása