HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Pihentebben futunk neki a Klagenfurtnak

2010.01.17. 14:05 F. Kapus

Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este Klegenfurtban lép jégre.

"Igaz, hogy 0-2 után visszajött a Jesenice, de hamar sikerült újabb gólt szereznünk, és nem éreztük úgy, hogy veszélyben lett volna a mérkőzés végkimenetele. Követtünk el hibákat, de próbáltunk az elvárásoknak megfelelően játszani. Két gólt szereztünk emberelőnyből, fórban valamivel jobban ment a játék, mint eddig, többet dolgoztunk az ellenfél kapuja előtt. Balszerencsés gólt is kaptunk sajnos. A Jesenice előnyeiben sok lövés volt, de kevés igazi veszélyt jelentettek. A kapuban Satosaari kiválóan dolgozott.

Szombaton Bledben tartottunk egy jeges edzést, vasárnap száraz átmozgatással és videózással kezdtünk, ebéd után indulunk Klagenfurtba. A KAC ellen egy helyen változtatunk a csapaton, Benk helyett Vaszjunyin kezd a negyedik sorban, Kóger és Nagy mellett. Hetényi nem utazik utánunk, otthon dolgozik. A beteg Tokaji állapota javul, de nem kockáztatunk, így csak a Medvescak elleni keddi meccsen tér vissza a csapatba.

Mai ellenfelünkről tudjuk, hogy kapust cseréltek, aki kifejezetten jó. Bár csapatuk az utóbbi időben nem bizonyítja valós tudását, ez nem jelent semmit. Ha éppen ellenünk ábalnak ki a hullámvölgyből, még nehezebb dolgunk lesz, mint amire számíthatunk.

Pihentebben futunk neki ennek a mérkőzésnek, ennek megfelelően szeretnénk fizikailag föléjük nőni. Meghatározó, hogy a védekezésünk minősége milyen színvonalú lesz. Ha nem lesz vele gond, ahogy Jesenicében sem nagyon volt, lehet esélyünk a pontszerzésre. Öt védővel játszottunk Szlovéniában is, és ma is ez a terv. Amikor két bekkünk volt kiállítva, Vas Márton segített hátul, meg is oldotta a feladatot."

A Fehérvár most 6. az EBEL-táblázaton, a Klagenfurt hat ponttal lemaradva nyolcadik.

514 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnálom Benk kihagyását a csapatból, én már csak kabalából se változtatnék hisz tudjuk "győztes csapaton ne változtass"!!Úgy érzem ma nem kapunk ki rendes játékidőben!Bárcsak ma is ráéreznék mint pénteken a győzelemre és Godóra!Ma Palkó hozza a pontokat!!Hajrá Volán!!
a Volán honlapon ez van:

"A szakmai stáb szerint ismét a védőmunka lehet a siker letéteményese. Az összeállításban csak kisebb változások várhatóak, minden bizonnyal Vaszjunyin, Peterdi és Benk alkotja majd a negyedik támadótriót. A kapuban ismét Tommi Satosaari kezd majd."
Mihály Árpi üss egy gólt!
Örültem mikor olvastam, hogy kint edz a csapat remélem a költség megtérül, és hozzuk a meccset. Pedró talán több lehetőséget érdemelne, pláne a VB közeledtével.
DominiKing ha nem sértelek meg had mondjam hogy: Csapjon le a Fehérvári Cunami:)

HAJRÁ VOLÁN!
pénteken ment a vita h miért nem visznek ki valami fiatal hátvédet....a válasz az h Marci és Jankó sokkal magasabb szinvonalon védekezik (is)mint bármely fiatal!most kellenek a pontok nem lehet kisérletezni pláne idegenben!! ma nyerünk
Mindent bele Srácok, én is pontot/pontokat várok ma a csapattól!!!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLUE LINE LEGION _-_
Jaajaaa a Mihály Árpi lőjön 1 gólt, a kis Sofron meg lőjön egy négyet!!!!!
Sofron István the best one!!
www.youtube.com/watch?v=X_3t7y-cDFQ
Csak óvatosan, emlékeim szerint soha nem nyertünk Klagenfurtban /EBEL/ meccset,ez egy nagy lelki teher, remélem a külföldiek, és az új fiúk ezt nem cipelik! Oscar hozzáállása igazi profi légiós;
a nyilatkozataiból az derül ki, hogy nem is tudja /érdekli/ hogy kivel játszunk, és az hogy áll az ellenfél a táblázaton stb. Remélem, ma azt hiszi, hogy a Jesenice ellen játszunk ismét....
Egyébként ha kikapunk akkor sem történik semmi baj, az Olimpiát már "lehúzták a klotyin"!
Úgy érzem, hogy ma sikerülhet. Fejben kell ott lenni, és Oszi a mentalitását adja át a többieknek is:)
HAJRÁ VOLÁN
@barnabas7: Ossssi csak a pályán nyújtott teljesítményével mutathat példát sokaknak. A másik felét inkább ne tekintse senki sem követendő példának. Amúgy jó arc.
@AVfan: Nem vagyok eléggé tájékozott, megleptél. Febr. 2.án megbeszélhetnénk meccs elött:)
@barnabas7: Ennél többet nem mondhatok és nem is mondanék. De becsülöm a teljesítményéért.
@AVfan: Amíg a pályán így küzd addig minden elismerésem az ővé.
Nekem pestiként sokszor macerás lemenni meccsre, de azt meg tudná valaki mondani, hogy az edzésre be lehet menni? És ha igen ott fotózni lehet?
köszi előre is
@barnabas7: Szia!:) Igen simán be lehet menni edzésre és fotózni is lehet! Én is kiszoktam járni!
@ManóS93: Szuper! Akkor a munkát úgy intézem hogy egyik alkalommal összejöhessen!
Még egy óra és kezdődik!
@barnabas7: Rendben.:) Én már tiszta izgalomba vagyok, már alig várom a keddi meccset is, hogy élőben izgulhassak értük.:) Remélem most már én is ki jutok edzésre, csak suli miatt hétköznap nem tudok csak ha délután van. Hajrá Volán!:)
@hokista25 csikszeredabol: Nektek megy a közvetítés a Balkan Sport oldalon?
@ManóS93: Egy edzés megér egy nap "nagyonfájatorkomot":)
@barnabas7: Persze, hogy megér.:) De egyedül még nem voltam, nem tudom úgy milyen lehet...:D
Oscar mindig szokott köszönni nekem jó hangosan!:D
@sutyi2: bekell jelentkezni vagy regisztralj es annyi ,ha veletlenul nem hozna elo akkor belesz a schedule es iitt megtalaod
Vezet a Linz Zágrábban! Ez nekünk igen jó...

HAJRÁ VOLÁN!!!!
@ManóS93: Erről van szó, jó dolog az ilyen!

Alakul a dolog, Linz vezet, nálunk bemelegítésnek vége.

APA, KEZDŐDIKK!!!!
Szép estét mindenkinek...és:Hajrá Volán!
Mindenki szurkoljon!!!!:D
Nah, ital kibont, nass karnúyjtásnyira, gyermek asszonnyal, zene megvan, megfelelő ablak megnyit, visszaszámlálás indul.
Hajrá Voláááááán!
Egyszer minden sorozat megszakad, ma először nyerünk Klagenfurtban, ez igazi presztíz meccs kell legyen, otthon a Klagenfurt nem adja olcsón a bőrét.
Hajrá FIÚK! Hajrá Volán!
Melózom, üres az iroda, jó ez a nap, és JÁTSZIK A VOLÁN! Holnap vizsga, de valahogy ez jobban érdekel!
HAJRÁ VOLÁN!!
HAJRÁÁ VOLÁÁN!:)
Ma nagyon kikap a KAC otthon....nem is sejtik kac-kac(remélem)
@bobitomi: sovány 1-2-vel is elégedett lennék, csak hozzunk haza 2 pontot, de 1et mindenépp
@Pyró: ma valahogy nagyon szeretem a Linz-et kac-kac
@Raon: készül a juhéééé......
Győőőőzni kell!
Győőőőzni kell!
A Volánnak győőőzni kell!
Ha az ellenféltől nem fél!
Mindig győőőőz, a jobbik fél!
Ég a Zágráb, nyerni kell ma.
Matthiasson gyorsba lőtt 2őt
@drukker60: így van, kell egy párszor ma is :))
Jó estét,jó szurkolást!
remélem ma nyerünk..személy szerint a tippem 1-4 (Palkó,Pire,Süti,Ackeström).már az első harmadban lerendezzük őket 0-3mal megyünk az első szünetre;)
@Raon: már melegítem a billentyűket:)
Na, elkezdődött! HAJRÁ VOLÁN!!!
Szereda meg már 4:1-re megy... Jó ez a nap! :-) Az egyikexplorer anlakban a Zagreb - Linz élőben, a másikban a többi EBEL-es meccs eredménye, a TV-ben meg Szereda - UTE, mi kell még? 2 pont a Volánnak! :D
Nem hallom az ütemes VOOOLÁN, VOOOLÁN rigmust:)
@drukker60: megpróbálom beprogramozni a juhéééét,és akkor egy billentyű paranccsal menni fog olyan gyorsan ahogy a Fiúk lövik a gólokat:-))))
na ezigy nemlesz jo:S
Baszki! KAC vezet, Zagreb szépitett...
BAZD ME!!!!!!! Vezet a kac:(:(:( dieter kalt:(:(
Na b@szd meg... 1:0 :((( Nem összeszakadni, hajrá VOLÁN!!!
bassza meg
@barnabas7: akkor ők már nem lőhetnek többet
Üdv Mindenkinek!
Hogy jesenicet el vertük abbol ki indulva sztem klagenfurtból is el hozzuk a pontokat:P
Nyugi, hadd bízzák el magukat, úgy a végén jobban üt majd a kac-kac.
Király juhéééééééééé
Kóóóóóóóóger Dááááániel!!! EZ AZ!!!!!!!!! Gyors válasz!!!
Ez gyors volt... :D
@bobitomi: Én most már a BAAAAAA... MEG rigmust üvöltöm:(:( Nem is fognak! Erősek vagyunk mint a bogyiszlói!

VOOOOOLÁN!!!!!!!!!!!
Hohóóóóóó! Egy-egy???
1 perc alatt 1-1 mi lesz itt még jujjjj
Kóger Daniiiiiiiiiiiiiiiii
Kókusz nem szarozott
:( Egy gól még nem jelent semmit!:) Fel a fejjel!
Nem unatkoznak... :-)

Asszem nyer a szereda :-)
IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a zagreb is ütött egyet...
Juhééééééééééé! NA MIT MONDTAM!!!!
KAC-KAC! :))
a medvék is kihasználtak egy kettős előnyt
@Raon: kac-kac:) ÁLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ Álééééééééééééééééé
Pirét kirakták! Na most egy jó védekezést!
Árpi pihen 2 percet:(
a kapusok hogy állnak? 0% ? :D
@bojl: Reméljük végig pihenheti a kiállítását!
Tommi is kapott egy 2percest:S
ajjaj Tommi így nehéz lesz...
Tommi is pihen, vagyis helyette valaki. birák ma sem szeretnek minket
Tommi roughing??????????? Mi van ott???? A kettős hátrányon kívül....
@emu11: Emu, igen lassan frissitik a kapus statisztikákat...
Uhh basszus f...a rem azért ki huzzuk:S
Valami bunyó volt?
remélem nem lesz fegyelmi, gondolom kóstolgatják Tomit...
Tőlük is kiszortak 1et
Valami csetepaté lehetett, mert minden kiállítás 2:21-nél volt...
... tipikus 1:1-es meccs... :)
Csak nem húztuk ki.:S
@sutyi2: Már látom, csak lassan frissít az oldal...
Nagy Gergőé az assziszt
Hát ez így izgalmas meccs lesz.
@sutyi2: tudom, persze, csak nem mindennapos ha másfélperc alatt mindkét kapus maga mögé nyúlhat a kezdés után...
bassza meg ez kemény meccs lesz úgy látom
Sebaj fel a fejjel gyerekek!
Győzni kell a Volánnak győzni kell:)
Hajrá Volán! Érezzék a fiúk még ilyen messziről is! remélem megússzuk a kettőst....
Sok a kiállítás Tommi-tól, ezzel valamit kéne kezdeni, nem? :-(
bazd meg!
2-1

Menni, menni előre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez így..................
Gyozni kell, a Volannak gyozni kell!!! :)

A lanyok peldat mutatnak Gyorben Valcea ellen!!! Epp 20-12!
sejtettem, hogy sok gól lesz majd...
Azért elégé ütös meccs lehet 3 perc alatt 3 gól:O
Remélem a zágráb befejezi ma a győzelmi sorozatait.....mi meg jó lenne be(le)húznánk.
ne máááá ez megint miiiiii????
kac megmutatta hogy kell kihasználni egy előnyt (19 sec)
tudna adni vki egy, az erstebankliga.at-nál gyorsabban frissíthető linket adni? csigalassú...
Tomi 2+2 öt kapott?:O
NYERNI FOGUNK, a gép mellől kiszurkoljuk!
@barnabas7: Dehogy haragszom. Örülök, hogy használod a kifejezésemet. A jogdíjat meg majd elküldöd a bankszámla számomra.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
2:1 3' alatt?????????????
@bojl: de ezek is miért ellenünk támadnak fel,a franc essen beléjük miért nem vártak két napot,jó néhány meccs óta csak vegetáltak
@DominiKing: Otthon a Jesenice ellen iszunk a jogdíjból!

HAJRÁ VOLÁN!!!
köszi mindenkinek!!! :D
na most meg Godó megy ki....
Mi lehet kinn? 20 perce megy a meccs és 9 perc pörgött le az órán... Jah, plusz Godót kivágták...
@barnabas7: Rendben. Akkor majd light Cola mámorban fetrengünk.
Van stream a merkozesrol ?????????
basszus... kivakarni a győzelmet!!!!
De kemény meccs ez.:(
a büdös francba....így k...a nehéz lesz nyerni:-(
Hogy lehet nézni a vienna meccset?
3-1...:( ááááááááááááááááá
@DominiKing: oké én Tonicozok
08:55 - 09:43 11 - LADANYI Balazs (Hooking)
Beütötték?
Most nem szabad összeesni. Hajráá Voláááááááán
Módosítok: csak 1 apró góllal üssünk többet mint a labancok!
Nekem mondjuk még sehol nem írta ki a gólt, csak azt, hogy idő előtt lejárt Godó kiállítása...
Harcoljatok Fiúúúúúúk!!!
Hajrá Volán!
Támadáás, háborúúúú!!
Megint összeszedünk ekkora hátrányt.
Így kurva nehéz lesz.
@barnabas7: asszem ez nem lesz olyan egyszerű:-(
A Zagreb meccsen a riporterek nagyon keményen nyomják, az előbb az egyik: "KAC - Alba tri", ennyit értettem, vicces volt, de az eredmény sajnos nem az.
Előny, ki kéne használni
előnyben vagyunk, be kell ütni!
@bobitomi: nem lesz könnyű, viszont jó nehéz:) de megoldjuk, bízom a csapatba!!!!
ELŐNY KI KELL HASZNÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ennyi volt az előny.
ez sem sikerült,bár lehet inkább pihenésre használták eleget voltak hátrányban fáradnak gondolom az iram sem kicsi
No, hát senki nem mondta, hogy sétagalopp lesz... Kellene még egy gólt ütni ebben a harmadban, gyerünk srácok!
@barnabas7: én sem adtam fel,remélem ők sem
Szép gólt rúgott a linz-i csatár, láttátok? :D
Közben a Villach is vezet.
újra előny ez a bíró nem szégyenlős..
Megint előny! GYERÜNK SRÁCOK!!!!
még egy előny,jó lenne végre kezdeni valamit vele...
kettős előny?? jól látom?!
Jó lenne kihasználni!!!
még egy előny.... statisztikailag csak a negyediket lőjjük majd be...
Tud valaki stream - ot a merkozesrol ?????
vezet a vsv a capitals ellen...
nem használtuk ki
4:1 innen már nagyon nehéz...
Azt a büdös................ Hát ez a meccs nem a védelemről szól...
k...a életbe nem hiszem el.....
Úszik a hajó...
@csabo74: miért nem vagy képes megérteni, hogy NINCS stream a meccsről? Ahogy eddig szinte soha, semmilyen idegenbeli meccsről nem volt? Ahogy nem szinte, hanem SOHA nem volt olyan, hogy ha volt stream, akkor az nem szerepelt itt a hozzászólások között?
Fasza tominak nagyon nem megy:S
Vagy lehet védelmünk nincs egyáltalán
Lesz kapuscsere szerintetek?
Ezt már nem hiszem el!!!!!
védelem??,milyen védelem Lali?????bassza meg....:-(((
Bornhammar meg beszedett egy 2percet is a vegere
Csak nehogy beleszaladjunk egy hatalmas zakóba.
Nagyon rossz érzésem van.
@bobitomi: Most se adjuk fel! GYERÜK FIÚK!!!! CSINÁLJUNK CSODÁT, CSINÁLJUNK CSODÁT!!!!
Hát remélem h lesz tominak nagyon nem megy:S
@Skandinávia-mánia: Nem hiszem, h azon mulik, de lehet beszáll Zolika... Sajnos.
Szerintem lesz kapus csere, most kéne Hetényi!
Hát így egy kicsit nehezebben lesz, de rendbe kell tenni a szünetben a dolgokat a fejekben. Bár talán sorsszerzű, hogy nálunk a nagy várakozást jókora pofáraesés követi. Nem baj, még lesz két harmad javítani.
@sutyi2: Zolika nem száll be az is biztos
UTE meg zárkózik, már 4:3 van. De olyan, mint a lassított felvétel a Zagreb - Linz meccshez képest.
4-1-ről álltunk már fel. Remélem, szünetben helyre teszik a fejeket. Különben Csicsó bácsi nem engedi meg többet, hogy kint aludjunk!
Mivel nincs is kint...
az eredmény nem tükrözi a játékot,de a fejekben rendet kell tenni...na ezt már nem lehet így elintézni ilyen latymatag dumával
szerintem nem lesz kapus csere... ellenben ütünk kettőt, és visszajövünk!
Hete, legalább a vizsgád legyen 5ös:):)

BASZKI!!! CSINÁLJUNK CSODÁT!!!!!!!
@bojl: Ezek szerint nem ő a backup goalie? akkor nehezebb az ügy... Nem is néztem az összeállítást.
Hajrá Volán! Két harmad még kurva hosszú idő, gondoljunk mit csinált a wien nálunk! Azt megcsináljuk mi is !
@AVfan: Sőt, 5-1-ről is! :) ilyenkor mindig arra a meccsre gondolok...
megoldható szerintem...legyen igazam
NEM ÁRTANA ELOLVASNI A POSZTOT IS MIELŐTT A SOK HÜLYESÉGET IRKÁLJÁTOK!!!!!

TISZTELET A KIVÉTELNEK
@stulquec: csak mi nem vagyunk a Caps!!!
@bobitomi: nem látjuk a meccset, miből gondolod ezt? lehet, hogy kaptunk 3 potyát, de lehet, hogy 3 bobmagól volt... hülyeség agyalni...
Nem lesz se Bledben alvás, se vacsora, se üdítő!

Szünetben Tolvanen csodát tesz, és vágunk nekik 3at!
pfff, ez csúnya lesz... azér' hajrá!
idegenben 5-1pfffffffff én optimista szoktam lenni de most asszem jajjjjjj!!!
@drukker60: Nem, mi a legjobbak vagyunk!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
Nagyon úgy tűnik hogy ezek ma elpicsáznak minket:S:S bár ne legyen igazam...
Úgy látom import játékosainknak erős volt a szlovén szilvapálesz...
@emu11: igazad van,csak kicsit aggasztó az eredmény:-((
Hát ezt így szépen összehozták a srácok, pedig a klub mindent megtett, hogy többet pihenhessenek.
ÚÚÚÚÚÚÚÚ ez nagyon csúnya...
Milenne ha még fáradtak is lennénk?
Lehet az idény legnagyobb zakója elé nézünk?
3 golt utottek elonybol ezt el kellene tanulni toluk valahogy
satosari 71 % hat nem sok de lehet hogy a vedok is benne vannak
Szünet után minden más lesz... lehet próbálkozni, felszabadultabban játszani. Majd Süti leordítja az agyukat, mint a filah elleni hazai után...
HAJRÁ ALBA VOLÁN!
@Raon: úgy látom az általunk megbeszélt 7 gólra nagyon nagy szükség lesz kedden
...csak a szünetben ne kapjunk gólt...!
Úgy néz ki ez nem a mi napunk. A Győr is "csak" 4 góllal nyert, pedig végig 8-9-el vezetett.
A fiúknak viszont van még két harmaduk, ami alatt még mindig remélem, hogy beindul a fehérvári cunami.
KÜZDJETEK!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
hát igen a kac-nak ma nyernie kell a zágrábi vereség után.... de nekünk még hátra van a medvék meccse...
A Tommi sem brillíroz.14 lövésből 5 gól...
Nyugalom, kapcsoljátok ki a szerkentyűket, sima zakó lesz, mint mindig, kár izgulni. A fiúk ha meglátják a határon az Österreich feliratot már fel is adták a meccset Idén hál ' Istennek, akár le se kellene utazniuk, enélkül is megvagyunk, pláne, hogy az utolsó kettő tkp idén nem is indult.Mellesleg jobb is lenne csak a fakót küldeni, mint legutobb a Bikák Jesenicébe mert akkor még pihentebben lehetne száguldani otthon és a fiúk se frusztrálódnának......
a szünet után gyorsan megzavarjuk őket két góllal és még ütünk kettőt
@qx92: Remélem Tommi lelki békéje miatt a Zágráb ellen is védhet majd :(
Erről rémálmaimban sem mertem álmodni... 5-öt kapni 1 harmad alatt...
@bobitomi: hajaj, de még mennyire!

Azért az nekem tényleg magas, hogy a tavalyi magyarokkal, a tavalyinál jobb légiós védőkkel hogy vagyunk képesek a tavalyinál nagyságrendekkel rosszabb emberhátrányos védekezést nyújtani.
Ellőtték a puskaport, most mi jövünk!
Sofi tuti lő ma is gólt/gólokat.
Aztán Árpi is beköszön, majd az egyik skandináv a kék vonalról...stb. Fő az opzimizmus, arcomba száll a gőze.
Szurkoljatok baze! :D
@budaijegesmedve:

Akkor te nyugodtan kapcsold ki és menj aludni! Nekünk meg engedd meg, hgy szurkoljunk tovább!!
Kedden meg ne is gyere, mert csak elveszed azoktól a helyet, akik tényleg bíztatnák a csapatot!!!
szerintem a mai meccsbe csak ugy lehet visszajonni ha beutik az a kevest elonyt amit kapnak maskepp eselyt nemlatok arra hogy pont legyen ma
Ilyenkor kell igazán biztatni őket! Sosem szabad hátat fordítani! Hajrá Volán! Győzni kell!
Ez kicsit meredek, de nem a világ vége! Most már minden mindegy, tesség igenis korcsolyázni, felszabadultam játszani!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!
kivancsi vagyok mit fog mondani Enekes holnap mittol volt ez a rovidzarlat
A medvék meccsén mást nem hallani a riporterektől, mint bravo,bravo,bravo Kristan! Jól is véd.
@Raon: talán a több támadó játék több,gyorsabb korizást igényel azt meg nem tudja mindenki,vagy csak rövid ideig....vagy nem tudom mert néha meg úgy mennek a Fiúk mintha legalább rakéta hajtaná őket meg állíthatatlanul.
Na,mindegy bizzunk a folytatásban.
Hajrá Fiúk!!!!!
@budaijegesmedve: milyen szurkolo vagy te???szerintem es sokak szerint semmijen!!!!!!!! a csapatot mindig biztatni kell nem csak akkor hogyha az eredmeny 5-1 javunkra hanem akkoris ha 1-5 oda, szoval mindig!!!!
@Skandinávia-mánia: :-)vagy a rövid aklimatizációs idő
Kezdődik
Hajrá Volán!!!!
Hajrá! Mindent bele!!
Még jó,hogy nem kellett oda vissza utazniuk a srácoknak és pihenni tudtak, meg edzeni!!
Elindult.Gyorsan egy gólt fiúk!!!Aztán a többit...
Elvarázsolta őket Bled szépsége...
Egyszerűen csak az időeltolódás okoz zavart...
de elég a viccből!
HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!!!!!
Olimpija egyenlitett, ez nem jo hir.
Na akkor talán el lehet kezdeni szurkolni a 2. harmadra, amiben a Sapa Fehérvár AV19 vág 3at
@hokista25 csikszeredabol: HELYES!

Kozbe nezem, hogy az emberhatranyos vedekezesen kivul a 3-4 is sorunk nincs elemeben (bar a 4-ik sor lott legalabb egy golt). Csaknem az 5 vedos jatek bosszulja meg magat?
nagy a szar, de reméljük a legjobbakat, kissebb csoda kellene, de már láttunk olyat.........bár lehet zolikát be kellett volna cserélni ha kint lenne....ha jól tudom itthon van
Igen sajnos itthon van, pedig most Zolikának kéne védenie!!
@bojl: nem szereti...azért itt éli ki magát
bassza meg megint kezdődik?Balu...
ha már nem megy előnyből, lőhetnénk hátrányból...
hmmm nem írok vagy csak nem látszik????pedig írtam....
Mivan vissza adják a 10-1 et az osztrákok?:S
16 mp,ezt nem hiszem el!
már6 nem lesz ez jó
asszem nem tom mit írjak ezek után.....hátrány hátrány hátán....kész..:-(((
megint hátrányba vunk:S
hm, 4 hátrányból 4 gól
túlságosan pihenten futottunk neki a Klagenfurtnak
@Pyró: Hol látod te a hatodikat??
hajrá voláááán!
nem feladni, van ott erőtartalék!
Nah ha innen viszsa jönnénk az be ba...axD
asszem egy kuka felrúgás jól jönne...vagy egy lelkes Csapatkapitány:-((
Leírni is sz@r, de nincs nagy értelme túl nagyot hajtani. Játszani kell úgy mintha 0-0 lenne. aztán, ha ránk mosolyog a szerencse és beverünk kettőt valahogy, akkor el kell indulni aztán ledarálni őket.

Közben látom, hogy már 6. Itt már sok babér nem terem. Inkább tartalékolják az erejüket és próbálják meg ennyivel lehozni a meccset
Vas Marton az elso 5 kapott golnal 4x fenn volt :|
Kac megmutatja hogy kell játszani az emberelőnyt, ugyanis mi nem tudjuk, hátha tanulunk belőle playoffra
@edudus: nemigaz szepitunk rajta meglatod bizz a fiukba!
csessze meg... vmi legyen srácok!! Hajrá Volán!
ezt legalább megúsztuk
Tomit nem tudjuk lecserélni, mert a Hete itthon van!!
Hú basszus, nagy a baj!
szerintem tulságosan csuszik a jég...
@[Roller]: ezaz, szerintem semmi nincs veszve, a macik ne éledjenek fel, szokják csak a hazai vereséget...a filah is kikapna egy feltámadós bécstől, az már hab lenne a tortán.
meglesz a playoff, ez volt a cél nem?
az az egyik bajunk, hogy előnyben nem vagyunk jók... ezt már minden csapat tudja, és inkább szabálytalanul megállítanak mint hogy bárkit elengedjenek ziccerbe... a másik, meg hogy hátrányban sem vagyunk szuperek, a volán egyenlő létszámban csapat szintme az egyik legjobb, de a hoki nem ilyen egyszerű... főleg osztrák-szlovén bírákkal. Bárki is tréningezi jövőre a csapatot, az előnyöket nagyon meg kell tanítani kihazsnálni, és fizikailag hanem fejben. Remélem a válogatottra ez nem fog átragadni! Sajnos azt kell mondjam, hogy fejben az 5-1-et már szerintem elfogadták a fiúk... (ne legyen igazam... és hozzuk be a mínusz 4-et)
durva.. Toki nélkül nincs védelem ma :(
@hokista25 csikszeredabol: Én bízom, és szurkolok mindvégig...de innen már szinte lehetetlen felállni úgy gondolom.
Várható volt, hogy egyszer kijön a KAC-ból, ami a rajt óta bennük ragadt... Persze ellenünk :(
azt hiszem hogy most kell nagyon szorítani Linznek:S:S
@Nomad69: Köszi! Háááát Sátorosi tommy ,nem ezt a meccset emlegeti majd az unokáinak.71% nagyon keves!
Most Süti a CSK,de nem tudom ebben a helyzetben mit mondhatna! Az biztos, hogy nem adja fel!!!
Tisztes helytállás innentől kezdve, ennek ellenére ez gyalázatos 1. harmad volt.
Balu 2 perc.már most remegek.
Ez a hajó már elment! ma csak egy ó történhet velünk, ha kikap a Zágráb is, más nem, és @hokista25 csikszeredabol: ráadásul még neked is igazad van, de ez van!
Én csak egyet tudok, dre azt nagyon: bármi is legyen ma, MINDVÉGIG HAJRÁ VOLÁN!!!
Azért ez a rengeteg kiállítás...
Nem lehetünk valami fittek.
Sztem Bálizs kaphatna lehetőséget. Már minden mindegy...
@Nomad69: és egyre rosszabb lesz úgy látszik,fáradtság,hiba bünti..:-((
@AVfan: Én is ennek szurkolok... jó lenne!
4 emberhátrányos gól...NC
@Skandinávia-mánia: természetesen azért szeretjük Tommit is..én legalábbis nagyon.
ez lesz a nyerö strategia, innentöl palinak néz minket mindenki. igy aztán a többi csapatot kényelmesen megtudjuk lepni :-)

na azért hajrá, löjünk legalább még egyett s legalább ne menjünk 9 fölé, az már égöen gáz lenne...

hajrá Volán! Mégazértis!
Ami most a legfontosabbá vált: HAJRÁ LINZ és HAJRÁ GRAZ!!!!!!
Hát ebből a hétvégéből nem lesz 4 pont.
@Nomad69: nagyon fáradtak se, utazni se kellett, a KAC viszont utazott pénteken.. Nekünk kéne frissnek lenni!
Kevés az 5 védő, Toki meg nagyon-nagyon hiányzik!! Ennyi kiállításnál nagyon lefáradnak, de még így sok a 4 hátrányos gól..
kivédekeztük ezt is,vagy a KAC megnyugodott
megbosszulta magát az 5 védő
@crosby: Hogyhogy Süti a CSK? Balut jobban el tudnám képzelni, vagy Godót...
@sutyi2: Ladányi mint csk? ne röhögtess már
@Leo945: Még jó hogy az ökrök nem játszanak! :) Már volt balhé, amiért valaki azt mondta, hogy hajrá...
nemmondommegki! :)
a balkansport.info oldalon szurkoljunk a linznek!!!!!!!!!!!!!!
Hogy mi milyen szabálytalanok vagyunk ma?! A kiállítási arány nem éppen egyenlő. Tanítják nekünk az emberelőnyös játékot? Na mindegy fiúk, innen szép nyerni, hajrá!
@bojl: Miért, Süti mitől jobb választás? (nincs vele bajom, de meglepődtem)
Westlund ma (is) marhajól véd, de Kristan is (sajnos).
2-2 oriasi gol zagreb reszen!sajnos
@Skandinávia-mánia: jól van na, bűnhődök is érte eleget! pedig akkor jó 5letnek tűnt:(
@Nomad69: Miért beszélsz 5 védőről? Nem az egész csapatnak kell védekezni? Én igy tudom! A csatárnak ugyanúgy vissza kell jönni védekezni és ha ez megtörténik, akkor nem tragédia, hogy 5 védővel utaztunk.
Nem értem, miért nincs kapuscsere. Tudom, nincs Hete, de akkor is...
Na, erre egyből gólt kap, de milyen szépen! 2:2... :-(
nah, zig zag, de szar ez így... :(
@drukker60: Ja bocsesz, a "nemmondommegki" nem Te akarsz lenni, hanem az ökrök! :) Béke
ha ezt a harmadot ki tudnánk húzni,az talán adna egy kis lendületet a huszáros hajrához,jéééééé kaptunk egy előnyt ritka látványosság
Hajrá Volán!
Shantz meg 10 percet kapott, hurrá!
Elég ha a csapat így gondolja! Mellesleg ő legalább rendesen beszél angolul is!
@Skandinávia-mánia: Ne legyél már ilyen! Bombázol itt minket a negatív hullámaiddal! Részemről még mindig bízom egy jó eredményben, ha nem is a győzelemben.
@Skandinávia-mánia: legalább fújnak egyet a Fiúk,kelleni fog az erő a harmadik harmad nagy lendületéhez,a sok hátrány sokat kivesz belőlük
@banyszi: elvileg igen,csak nincs 3 bekkpár,így sokkal több a jégidő
természetesen nem használtuk ki
teljesen impotensek vagyunk előnyben.
@bojl: Már a buszon vannak a srácok.
Shantz-ot kiküldték plusz tizre röhögögörcs miatt... :-)
Hozzunk össze pár gólt!! Gyerünk fiúk
@IndiszKretén: nicked második fele tükrözi a valóságot
@Nomad69: De ez nem újdonság, soha nincsenek párban! Pat is mindig 7 védővel utazott mindenhova.@hokista25 csikszeredabol: Köszi, örülök, legalább mi már ma nem veszekszünk!
@banyszi: Eddig csak pozitív hullámokat bombázok, ha visszaolvasnád (de most ne)...
Az "előny...de minek" kifejezés pedig nem tőlem származik, már használták előttem nagyon sokan, ha valakit zavar, boccsásson meg, én mindvégig kitartok a CSAPAT mellett, ha törik ha szakad!
@IndiszKretén: @bojl: @Skandinávia-mánia: húúú de bíztok a Fiúkban.legalább egy kicsit el kellene hinni hogy küzdenek!
Legalább a Linz verjen már be még egyet, ha nekünk nem megy!!!
látjátok a 3. harmadnál a 0-5-öt??? én már szugerálom :-) előbb már vibrált a kép...
@bobitomi: én bízok bennük, csak a tényeket írtam le
@bobitomi: Mindig hiszem... remélem nem leszek megbélyegezve...
ez egy ilyen meccs sajnos. ha jól emlékszem október óta az első ilyen. benne van. hajrá skacok!
a capitals nem akar nyerni, minket akarnak... :-(
@bobitomi: Én elhiszem, hisz szinte minden hazait megnézek, de ez akkora sokk, amiből ezen a meccsen már nem jönnek ki. Koncentrálni kell keddre, ezt a harmatos lepkeszart meg felejtsük el, amit az első harmadban produkáltak a srácok hoki címén.
amiota ted sator a medvescak edzoje azota sok pontot hoztak rajtunk..! nme tudunk golt loni nme ertem mert azert meg 1-2-ot bekene lojjunk hajra volan!
@Skandinávia-mánia: Tudom, hogy mindig pozitívan állsz a csapathoz, éppen ezért írtam, hogy legalább Te ne mondj le egy jobb eredményről!
@emu11: Ez nem erős kijelentés még ennyi meccsel a vége előtt?
Nektek is fagy az ebeláté?
@banyszi: Na ezaz... nincs is még vége a meccsnek! :D
@Chicken: Nem. Válts szolgáltatót.
@Skandinávia-mánia: nem,nem leszel megbélyegezve,én is látom az eredményt,de bízom a Fiúkban,hogy kozmetikáznak még.
Jön a bécs, jövünk mi is...
@sutyi2: ebeláté : chicken 6:1
egyébként 3-4 gólt a kékvonalról kaptunk, szóval könnyen lehet jobban jártunk volna Hetényi Zolival a mai nap... de azért vannak még nekünk elől jó játékosaink, plusz még 20 percünk, ami láthatjuk hogy rengeteg :-)
@--Tidzs--: Honnan tudod, h a kékről?
Grazban helló van.
mennyi volt a szezonban a legtöbb gól, amit egy harmadban ütöttünk?
elkezdődött a 3. harmad Hajrá
én azt biztatónak látom,hogy a 2.harmadban csak 1 gólt kaptunk,és jól védekeztünk hátrányban
Kezdődik.
Hajrá Volán!
@--Tidzs--: Ha...,lehet...,talán...,esetleg....
Felesleges ezen rágódni. Ellenben kedden helyet kaphatna.
medvescak-linz 2-2 jon a hosszabitas
zágrábi meccsen hosszabbítás...........
ez hogy lehet,az ebel live tickeren azt írják lejárt a 10 perc 49:11-nél??
Na akkor kezdjünk neki a 3. harmadhoz! Törjük meg őket!

HAJRÁ VOLÁN!!!
@bobitomi: ugy, hogy az akkor fog lejárni
@sutyi2: de igen azt hiszem még korai, csak gondoltam feldobok egy témát...
@bojl: az máskor nem járhat le így hát beírták előre
@bobitomi: Mivel az nem járhat le korábban, rögtön be szokták írni a végét is.
előnyben a medvék....
@edudus: @bojl: ja lehet,de eddig nem volt kiírva asszem
azért az, hogy a 10 percet nem tudtuk kihasználni sokmindent elárul sajnos...
Lőjünk becsületből még 1-2 gólt!
Hajrá Alba Volán!!
@barnabas7: milyen 10 percről beszélsz?
oriasi helyzet a hosszabitasban de szerencsere kimaradt!
@barnabas7: az fegyelmki büntetés, nem emberelőny... összesen 3 előnyünk volt eddig a meccsen.
@bojl: 37:11 10 Min. 39:11 - 49:11 39 SHANTZ Jeffery (Misconduct) ------>erről. bár a 2. harmadban volt, de ha jól látom akkor nem löttünk gólt.
@barnabas7: nagy golkülömbséggel ma már nem nyerünk :-)
@Raon: @bojl: ebben az esetben viszont ELNÉZÉST!
@-Toboz-: Nagyon úgy tűnik nekem is sajnos... Most már a hosszabbításért is mindent megadnék:)
ha a Zágreb ellen hozzuk a meccset akkor nincs nagy baj, meglehet a 6. hely. persze utánna sem lehet hátradölni...
@barnabas7: én már annak is örülnék ha lőnénk még 1-2 gólt
@barnabas7: de az nem azt jelenti, hogy 10 percig előnyben voltunk.. 2 perc után kiegészültek.
a horvátoknál szétlövés
úgy nézem a KAC ráült az eredményre
@bobitomi: én is, de valahogy nagyon bízok. valószinű fölöslegesen a mai napon, de akkor is. Lőjünk egyet, utána még egyet...

HAJRÁ VOLÁN!!!
Sokat lőnek kapusba...bénáznak mint állat.
@miki78: Oké, köszi. Mostmár fogtam, csak valahogy elragadott a meccshév.
mi van a 3. harmadban? Semmi nem történik?
@Skandinávia-mánia: pedig már írtam a megbélyegzést...aztán töröltem:-)
Linz gyözött, Zágreb felzárkozott ránk
nyert a zagreb..........................
nyert a zágráb.....................................
most akkor mi van?
bocsánat, elnéztem a Zágrábot...
megnéztem gyorsan és a zágráb 10 meccséből csak 3-t játszik otthon.ez még segíthet nekünk.

a villach 4szer,mit pedig hatszor
@-Toboz-: te miket beszelsz a zagreb nyert nem a linz sajnos..
@-Toboz-: te melyik meccset nézted?:)))))))))))
a tickeren vagy elolvastam vagy javitottak... kár pedig, igy elhuztak mellettünk
jééé azt hittem nem is játszunk..
@-Toboz-: kurvára benézhetted:D:D:D:D:D:D:D:D
@-Toboz-: a zag megelőzött bennünket!
Ne a végén csesszük el az egész éves munkát!
a mai mondhatom megalázó vereségből tanulni kell, és hozni a hazaikat, és ha elhagyjuk a határt akkor is menni kell.
Szerintem a fiúk a kelleténél jobban ellazultak Bledben a Jesenice elleni szép győzelmet követően. Egyébként gyönyörű hely, Júliai-Alpok, hamisítatlan téli hangulat, full wellness stb. Én is voltam, sajnos csak 1x. No nem baj, hazaérnek Fehérvárra és visszazökkennek a jó hazai valóságba és jönnek az eredmények megint.
HAJRÁ VOLÁN!!!
5 előnyböl semmi.
Hogy egy újabb közhelyet mondjak: kedden igazi 4 pontos derbi lesz, mindenki a csarnokba!!! Hajrá Volán!
Basszus ez eddig nem a mi napunk!
sajnos ez ma nagy pofon volt,de remélhetőleg észhez térítti a Fiúkat
sajnos a Zágráb beelőzött.. 7. helyen állunk. :(
@IndiszKretén: közhelykirály most igazat szóltál!
@Nomad69: négyből... na nem mintha ez jobban hangzana.
na a végén ez még kellett....
a bajnokságot kell a végén megnyerni :D
Igen! Ízzik a csarnok itt az EBEL bajnok!:D
Na,akkor hangoljunk keddre,és szurkoljunk teli torokból mert nagyon fog kelleni a Fiúknak a biztatás.
mire kaptuk a csapatbüntetést?ezt nem ismerem:
Bench Minor Penalty
@Nomad69: Valaki beugatott (játékos, edző)?
Kedden DACból nyerjünk!
Nagy Gergő a végén beszólhatot a játékvezetőnek!Gondolom megemlíthette ,milyen korrektek voltak:))
az első percben gól aztán meg gólcsend... ez szerintem olyan meccs lehetett mint a vb-n az osztrákok elleni....csak ott gólig sem jutottunk...
Na ez nem az én napom, de sebaj, majd kedden megmutatjuk!
Béccsel játszunk a playoff első körében, legalább közel van :)
@bakker81: Nem feltétlen, csak ő üli le!
Bench Minor Penalty cserepad kisbüntetés
@banyszi: Onnan gondolom, hogy azt írják, a "pad" kapta a büntit.
Ha jól értem 20 percet kapott kritizálásért.
Így már biztos vagyok benne ,hogy "korrekt "volt a játékvezetés.:((
@bakker81: be kell ütni az előnyöket és akkor nem kell pofázni meg bírókkal foglalkozni!!!!!!!!!!!!
@bakker81: Nem biztos, hogy Gergő szólt be. Ez csapatbüntetés, valakinek le kell ülni. Padról szólt valaki be ez biztos!
@banyszi: Nem !20 másodperccel a vége előtt kapott kétpercet,kritizálásért!
@bakker81: Látom, hogy két percet kapott, de nem ő, hanem a cserepad!
@bojl: 1000% -ig egyetértek! Az nem értem ,mindig azt mondják gyakorolják az emberelőnyt,ehhez képest én nem látok semmi figurát.Egyszer láttam ,de annak már legalább 2 hónapja. Azóta csak puffogtatunk.EZ NEM EMBERELŐNYÖS JÁTÉK!
Az első négy emberhátrányban gólt kaptunk...
Lehet inkább azt kellene gyakorolni, úgyis többet vagyunk és a rájátszásban főleg többet leszünk hátrányban!!

HAJRÁ VOLÁN!
Mindegy.Ezen nem múlott, előtte a Palkót és Nagyot emelte ki.Felejteni a meccset! Következőn győzni!! Hajrá Volán!!
Hali Mindenkinek!

Szerintem az előny/hátrány játékunk fő baja, hogy olyankor az ellenfelek LEGJOBB játékosai állnak fel ellenünk. Ilyen esetben volt NHL-es meg ilyen figurák ellen POKOLIAN NEHÉZ bármit tenni.
Nem árt hamar elfelejteni ezt a meccset, és keddevn visszaelőzni a medvéket! Hajrá Volán!
@Bencito: Honnan veszed, h a Béccsel játszunk? Még sok van vissza, nagyon sok!
Ma lehet, hogy a Volán csatlakozott a BKV sztrájkhoz :)))
@bravo_lima: Az majdnem olyan lenne, mintha a Zott csatlakozna a Danone sztrájkhoz! :-) Enyhe túlzással... :-)
@bravo_lima: Tökéletesen egyetértek, ráadásul a jóval gazdagabb osztrák csapatok a rájátszásra igazolják az igazi sztárokat. A KAC-nak is mára lett új kapusa ha nem tévedek.
@banyszi: Nekünk egy Frank Banham jól jönne a rájátszásra!
Vagy hogy is van, lehet vagy nem lehet igazolni más EBEL-es csapatból???
Igazolni lehet, csak nem játszhat ... :D
@Bencito: @AVfan: :-D Akkor meg minek? Gyúrónak, vizesfiúnak, vagy esetleg örökös #99-es fan-nak? :-)
@sutyi2: Sajnos a csapat teljesítményére nincs komment, örülök hogy ezt később Te is beláttad....
@crosby: Kedden megyek, én a csarnokban szoktam ugyanis szurkolni, nem virtuálisan.
Ami az internet előtti "szurkolást" illeti én azt csak egy csettelésnek tekintem, sajnos a kommentek nem érnek el a támogatott játékoshoz. Vagy a Tommi kapuján lévő kütyü az nem is egy kulacs, hanem egy laptop...Igaz is, már tudom miért kapott 4 percenként egy gólt, nézte a lelkesítő üzteneteiteket!
Akkor mégis csak én vagyok az igazi szurker, mert felhívásodnak megfelelően kikapcsoltam a gépet, és hagytam Tommit védeni...nem is kapott utánna csak 40 percenként egyet..:-)))))
@hokista25 csikszeredabol: A fenti crosby komment Neked is szól, én egy nem virtuális szurker vagyok,csak a meccsen szurkolok, az internet előtt legfeljebb szorítok....De ha Ti igy érzitek jól magatokat ígérem nem zavarlak többet meccs közben benneteket, mert én meg úgy látom többekről, hogy mintha nem teljesen normálisan reagálnának, de sebaj!
@bojl: Megnyugtadhatlak anyám szeret, pont nála voltam amikor a kifogásolt kommentemet írtam, kérdezte kisfiam mit csinálsz, mondtam, mire csóválta a fejét, normális dolog ez, mondtam egyáltalán nem, csak örültek csinálják, megbocsájtot, mert szeret...../Legközelebb azért kérlek hagyd ki őt a kommentedből, szégyelem előtte kivel állok szóba...../
süti beállítások módosítása