HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Vasas Stars az OB I.-második

2010.01.17. 20:22 Hblog

Véget ért a Mol Liga és az országos bajnokság alapszakasza. A sorozat három mai mérkőzése közül kettőn hazai, egyen vendéggyőzelem született. Az SC Csíkszereda másodszor is felülmúlta az Újpestet (5-3), ezzel megszerezte a második helyet, a lila-fehérek harmadikként zártak, a Vasas Budapest Stars negyedik lett. A szombati, dunaújvárosi elődöntők párosítása: SC–UTE, Dab.Docler–Stars. A káposztásmegyeriek simán legyőzték a Miskolcot (4-0), ezzel bizonyossá vált, hogy az Újpest elé kerülnek az OB I.-tabellán. Az azonban még jó ideig kérdéses volt, hogy a Ferencváros képes-e lenyomni mindkettőjüket, és befutni másodiknak. A zöld-fehérek 1-0-ra, majd 2-1-re is vezettek a Dab.Docler ellen, ám a végét nem bírták (2-5). Ezek után a középszakaszt a Dunaújváros 6, a Stars 4, az Újpest 2 bónuszponttal kezdi, a Ferencváros és a Miskolc 0-ról indul. Már pénteken megy minden tovább, a Miskolc az FTC-t fogadja.

141 komment

Címkék: mol liga ob i

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a. Bárd: Jó kis meccs volt, elfáradtak már talán a végére a srácok, azért a, szerintem, ajándék két gól (egyenlítő és vezető), utána meg picit szétestek. Krinónak a 2. harmadban (akkor védett előttem) volt pár olyan védése, amit még most sem hiszek el :)

Hegyi dupla (tripla?) kapuvasa se volt rossz :)

A vonalbíró érdekes volt a meg nem adott Dunaferr gólnál :) A pakk átcsúszott a mamuton, kb. 10 centivel a vonal előtt áll, két védő odateszi a botot, hogy kiüsse, erre ő a kék vonalról beinti a gólt (szerintem nem is nagyon láthatta). Kíváncsi lettem volna a társalgásra, amikor eldöntötték, hogy mégsem gól.

Magosi miért volt olyan ideges a levonulásnál? Eltiltást szerzett a döntőre?
@peterszky: sztm a végleges miatt volt ideges, eltiltása nem lesz :)
És ha már itt tartunk, úgy teljes a lista, a legjobb védő a kanadai táblázat alapján: Marcel Petran.
@peterszky: Szerencsénk volt, tényleg két nagy védelmi hibából lőttük a 2. és 3. gólunkat. Főleg a harmadik lehetett nagyon demoralizáló, ritka nagy baki volt.

Messze voltam a vitás góltól, csak azt, hogy örültünk, megadták, visszavonták. De ha jogos, akkor jogos :) Kíváncsi leszek a felvételre, hátha látszik valami.

A kapuvas pedig csengett rendesen :)
@a. Bárd: mármint csak azt láttam, hogy...
Az nevet, aki utoljára nevet, tegnap és ma tétnélküli meccsek voltak Szeredában.
Azért a Szereda a jó hazai mérlegének köszönhetően bejött a második helyre, amiért megérdemlik az elismerést.
@Lajos a mizse: DAB-SC donto lesz. Ez a tippem.
@peterszky: azt a gólt mi se nagyon értettük, és Krinó régi formájában védett. Ez kevés lesz a jövő hétre!
@SC4ever: Kezet razunk Ujvarosban? :)
A mai Csiki meccstől többet kaptam, mint amire számitottam.A leg jobb Léderer volt aki Szikitől várta a gólt, azt viszont nem vette észre, hogy nem játszik.
mármint simán nem volt gól
@Joegep: Csúnya SC? Te valamit nagyon rosszul értettél.
@vaze: Nem kell izguljatok, annyi kiralyotok van, hogy megoldjak azok. :)
@csatoimi: én másképp látom, de majd megbeszéljük a helyszínen! :)
@kerusz: Nagyon rosszul nem, csak egy kicsit,egyebkent a videot megnezve, hirtelen felindulasbol neki szoktem a billentyuzetnek, magam sem tudom,hogy mire reagalva, elnezest ha kicsit elragadtattam magam!
@Joegep: Nem ragadtattad el magad. :)
@terminatrix: Kösz a videót. Az 5:2-es gólnál Sájevics megoldása páratlan! :D
És Hetlerrel nem érdemes kikezdeni. Ez már szinte knockout volt ;)
A legviccesebb, hogy még csak nem is ő kezdte. Az, hogy 2+2 percet kapott viszont tényleg elég komikus
@freddyD: Egy kicsit vigyel bele az utobbi hozzaszolasod rejtelmeibe,mert egy-egy resz balladai homalyba vesz:)
@freddyD: Marmint:
1.Miert nem erdemes Hetlerrel kikezdeni?
2.Miert ne kezdte volna o?
3.Sokallod a 2+2-ot?
@Joegep:
1.Hetler ha begurul, szinte legyőzhetetlen pofozógép.
2.Felvétel alapján őt nyomják le hátulról bottal
3.Ennyire azért szerintem nem írtam burkoltan. Legalább egy fegyelmit kellett volna kapjon. De a bírók pont másfelé figyeltek, úgyhogy talán emiatt kapott ilyen enyhe pihenőt
Figyú !!!
A Stars Pófán fogja vágni a Dabot szombaton otthon !!! Mondjátok,hogy én mondtam !!! És akkó játszik a harmadik helyé !!!
@OliBLOOD: gratula mindháromnak! De a kapust + a büntetések királyát ne hagyd ki :D
@freddyD: :) Tiszta, csak ugye mar itt fel 1,es meg 1-2 orat sajna muszaj lesz ebren legyek, igy az ido mulasaval egyre erthetetlenebb es ertetlenebb leszek!:D
@Boby80: Ez igen ocsem,ez oda volt nyomva!:))

Maskulonben nekem is az a velemeyem,hogy ebben a final fourban mar barmi lehet,akar egy ujpesti donto is!;)
Ja és még egy dolgot le akartam írni. Bár Léderert továbbra is szakmailag gyengének tartom, de ha nem sikongat, üvölt és óbégat, mint az Alba Volán mérkőzésein, akkor abszolút elfogadható színvonalú a közvetítése! Az meg, hogy Hetler kiállítása kapcsán felhívta egy játékvezető ismerősét, külön jópont!

Szóval közvetítse így a Volán meccseket is, és akkor ígérem, hogy mindegyiket végignézem :D
@Joegep: főleg hogy a Stars védekezésével eddig sem volt gond, viszont mostanában a "góllövő ütőt" is megtalálták!
@Boby80: Visszavág a hazai 0-7-ért? :) Van mit törlesztenie. :) Idén sok adóságot összegyűjtött.
Ma egy komplett válogatott támadósor nélkül ütöttünk a Fradinak 10 perc alatt 4 gólt. És ez egy motivált, harapó Fradi volt! Nem hiszem hogy a Stars "pofán tudná vágni" A Dab-ot! Kicsikart győzelemre is kicsi az esélye. Szerintem.
@csatoimi: egész hétvégén valaki a kezed fogja rázni:)
@gogosz: szerintem a kicsikart gyozelem is eleg nagy "pofonvagas" lenne...
jegyárakról van már vmi infó?
@kiralyfi: Az ur meg nem ohajtott bemutatkozni, volt egyszer egy incidensunk, azota meg kellene nezzem, kicsoda is ourasaga. :)
@csatoimi: hajjaj:) lesz ám nemulass:) most nézem Te sem tudsz aludni?:)
@lorinczistvan: Aztán miért? Mi abban a nagy pofon vágás?
@Joegep: Az első akasztást befújta a bíró, így lett az 5-3 ellen a klub javára. Szerintem jól bíráskodott, egy kicsit még a helyezkedésén kéne javítania többször belefújt, amikor a korong még játékban volt. Engem nem zavar a 2+2 s ítélet, habár úgy emlékszem, ha nincs kesztyű, akkor meccsbüntető jár a verekedésnél, de kishal majd megmonnya. Tisztán látszik, hogy a korong kint van, legyűri Hetler Zsókot, aztán nekiugrik úgy, hogy esélye sem volt, hisz van egy 25-30 kg különbség közöttük. A probléma a vonalbíróval van, aki gyorsan elmegy onnan...
Az is dühítő, hogy két alkalommal lett nagy helyzet és gól a vonalbírók miatt.

Újvárosba elég sokan megyünk, ott lesz alkalom kibeszélni amit ki kell :)
@terminatrix: Hetler 75kg. Ha 25-30kg van közöttük, akkor Zsók 50kg körüli alkata nem éppen a jégkorongra való, hanem mondjuk a szertornára! :-) Vagy költői túlzás volt?
@terminatrix: Nem az volt a baj, hogy Zsok jo szineszhez meltoan, vegigszineszkedte ezt a meccset is, mint a tavalyi roman dontot? Csak most ellenfelre talalt.
@hc: Apaaaa, kezdődik!!!:-)))
@SC4ever: @kerusz: van kis gond, a másodiknak hiányzik az utolsó harmada, mert műsorújság alapján állítottam a felvevőt (köszi a félrevezetésért nekik) mivel csúsztatva adták hihető volt, a fene se gondolta, hogy a negyed órákat uúgy kitöltik szünettel. ismétlés még persze éjszaka se lesz...
így is kell?
@hc: nekem úgy tűnt, a kézfogásnál megbeszélték a dolgot, kár lenne jobban rápörögni erre a történetre, mint amennyire ők maguk tették...
@terminatrix: Hetler Ádám 178 cm és 75 kg.

utehoki.hu/inc/egyjatekos.php?cid=13

Csak nagyon vehemens - ha szükséges :-)

Ugye nem arra akarsz célozni, hogy Zsók Levente 45 kg? :-))))
@vaze: Semmi nagy dolog nem tortent, csak a kis szinesz megkapta a magaet. Szerintem sem erdemes tulporogni :)
@Lazlee: Szerintem ne fáradj vele, nekem megvan az egész, majd felnyomom torrentre!
jó volt a tegnapi meccs, élveztem, nagyon durván 50 percig. az első harmadban akkorát szurkoltunk, hogy időnként bepárásodott a tekintetem:) kár, hogy a vége nem sikerült, de jobb a dab, ez van.

magosival mi volt amúgy? úgy hisztizett, mint kitől megtagadták a szerelmet:)
@Video Tóni: Nevezd meg a segedeidet szombatra, a parbaj helyszine a Dunaujvarosi jegcsarnok lesz, tehat semleges terulet. Idopont: SC-UTE meccs elso szunete. Csak amatorok lehetnek, olyanok kik sokszor bunyoznak(pl. Fuge) nem. :)
@terminatrix: nem kishal vagyok de ha nem gond leírom nekem mi a meglátásom a dologról. Aztán biztos jön majd Ő is ée elmondja az ő verzióját, ami valószínű hitelesebb lesz, mert ugye az évek meg a rutin :)

A kesztyű nélküli bunyó még önmagában nem von maga után végleges kiállítást. Ha valaki szándékosan ledobja ezzel kérve fel táncra az ellenfelét az 10 percet ér. Verekedés kezdeményezésért jár a végleges kiállítás. Hallottam már olyat, hogy a kesztyű eldobást verekedés kezdeményezésnek minősítették, persze ez nagyban függ attól, hogy azután mi történik. A kesztyű nincs olyan szinten a testhez rögzítve, mint a többi felszerelés, így könnyen leesik, kis bunyó hevében meg pláne.
Kis kölcsönös pofozkodásnál 2-2 perc durva játékért, ha hevesebb az ütközet, akkor 2+2 vagy ki lehet egészíteni 10 perccel is vagy ha nagyon verekedhetnékük van, akkor 5+végleges. Szerintem ez utóbbi két ítélet közti különbség függ magától a játék képétől. Ha önmagában nyugis a meccs és úgy esik egymásnak két játékos, akkor legjobb ítélet lehet a 2+2+10 mindkét oldalra. Ez az egyik legjobb, mert utána egyenlő létszámban mehetnek tovább, csak a delikvensek még maradnak 10 percet a padon, hátha lehiggadnak. Ezt sok helyen láttam már alkalmazni, EBELben is, NHL-ben is. Ha meg egész meccsen vadásznak egymásra, akkor egyből irány az öltöző. Legalábbis én így tenném. Meg igazából minden meccs más, egyiken 2+2 is bőven elég, másikon már nem biztos.

A vitatott szituációnál pedig nem foglalok állást. Szerintem az a bizonyos obszcén mozdulat jobban rányomta a bélyeget arra a meccsre, mint ez a verekedés.
@szorgalmas: Jobb volt a Dab igen, de a Fradi is jó volt! És alakulhatott volna másként is a vége, ha nincs az a két baki a két gólunk előtt.
(második, harmadik) Jó lesz a Fradi a rájátszásban! A szurkolás tényleg jó volt, és kitartott a végéig, eredménytől függetlenül. Ami nem tetszett: Káka ócsárolása, és egy gyökér provokációja a békés vendégekkel szemben. Mondjuk egyedül maradt vele, mert senki nem támogatta a hazaiak közűl! Ez nagyon szimpatikus volt!
@Video Tóni: Melyik torrentre teszed fel?
@SC4ever: Melyikre tegyem? Valami ingyenesre gondoltam!
Nekem mindegy, csak írd meg légy szíves, hogy hova teszed fel. Köszi
@pokerface: Köszi :) a szabálykönyv szerint nagyjából ez játszódott le. Kimerítő és érthető amit írsz, magam is így gondolám, annyi, hogy nem egyértelmű a kesztyűs szabály.
Ami a bunyót illeti jokkernek nem volt esélye, lehet ezért tűnt nekem Hetler nagyobbnak, Zsók elveszti az egyensúlyát és alul kerül, lábon más lett volna, de van ilyen.
A mutogatás pedig nem az én dolgom, gondolom van itt mindenféle testület aki eldöntse azért mi jár és mi nem.
@terminatrix: Akárcsak az elégtelen rendezésért.
@csatoimi: Nem lesz az első szünet kicsit korai? Azt hittem a meccs végét azért még megnéznéd :)
@Video Tóni: Fuget mondtam nem nevezheted!!! :) Azert valasztottam az elso szunetet, mert a vegen forestet akarom kihivni. O nagyobb darab, nem mertem vele kezdeni. Meg tenyleg nem latom meg a veget. :)
@csatoimi: áhh, ne is mondd. Forest elesett, legyőzték, vége. Örökre elnyelte a wellness.
Ahogy nézem a videót, sajnos a kapu előtt nagyon sokszor egyedül hagytuk az ellenfél csatárait, és főként ebből kapjuk a gólokat. A hátvédeink sokszor ok nélkül előre rohannak, a helyükre visszasiető csatárok pedig nem tudják tartani hátul a frontot. Poszttól függetlenül többet kéne gyakorolni a védekezést, 24 meccsen kaptunk 99 gólt (összehasonlításként: a Dab ugyanennyi mérkőzésen 50-et kapott).

Ellenfeleknek jó tipp, nekünk tanulság.
@csatoimi: válassz testőröket is:) a párbaj neme tisztázva lett már?:)
@kiralyfi: Jegcsarnokrol leven szo, hokibotokkal vivunk meg. Olyan infoim vannak mar, hogy Toninak Borbas lesz az egyik, Hetler meg a masik segedje. Kiszivargott.
@csatoimi: Van megoldás

Fisera csapat nélkül van és úgyis meg akartad ismerni :)
@a. Bárd: Ott lesz vajon szombaton a kornyeken? :)
@kerusz: Vicces kedvedben vagy, úgy látom, szerintem is el kell marasztalni mindenkit, főként a rendezőt, mert egy játékos 10 alkalommal a f@szát mutogatja a közönségnek...
@terminatrix: Nekem ez az eset jutott eszembe: "A togói csatár, aki nyáron 25 millió fontért szerződött az Arsenaltól a Cityhez, 2-1-es manchesteri vezetésnél fejelt gólt Almuniának, majd gólöröm gyanánt végigsprintelt az egész pályán, és térden csúszva ünnepelt a vendégszurkolók előtt.
Az Arsenal-drukkerek érthető módon nehezen viselték az esetet, és bedobáltak mindent, ami a kezük ügyébe került, volt aki egy széket szakított fel a lelátóról és azt hajította be a pályára dühében, és volt, aki egy üditős műanyag palackkal célozta meg Adebayort, de az egyik stewardot találta fejen, aki orvosi ellátásra szorult."

Itt nem buntettek meg senkit rendezesi elegtelensegek miatt, pedig repult szek meg minden a palyara, ellenben Adebayor kapott negy fordulot.
Azon gondolkodom, ha az artatlan golorom helyett a nemi szervet mutogassa a szurkoloknak, vajon hany fordulot kapott volna?
@csatoimi: ha ez a két díszpinty lesz a Toni segédje, akkor Te egyedül is elbánsz velük:) azt hittem komolyabb az ellenfél:) szombaton megnézem ezt a párbajt:) de pénteken már pacsizzunk, mondd majd hol találkozzunk:)
@csatoimi: Nekem meg az jutott szembe, ha Angliában egy mérőszalaggal fejbe dobják az edzőt, akkor végig se megy a mérkőzés ;) .
@forestjr: Miert inventalsz? :) Kit es hol dobtak fejbe?
@csatoimi: Csak azért merek Veled vitatkozni, mert nem leszek ott Dunaújvárosban :). Barótit dobták fejbe mérőszalaggal.
@forestjr: Ezt ki mondta neked? Meghatralsz a parbaj elol? Miert nem leszel Dunaujvarosban? Papucs? :)
@csatoimi: A játékosok meg a csapathoz tartozók, de kérdezd meg Terminatrixot, biztos Ő is tud róla :) . Papucs vagyok, viszem az asszonyt pihenni, és már nem tudom átszervezni az időpontot :( .
Beragadt a kommentem.
@forestjr: Az nem szep, hogy ha igy volt. De ez meg nem menti fel Hetlert. Az asszony nem tudott volna Dunaujvarosban pihenni? Vagy csak teged feltett a parbajtol? :) Akkor megertem/megertelek. :)
@csatoimi: :)
Az asszony a Duna helyett a Tiszát választotta, és igen, csak a párbaj miatt :).
Nem akarom mentegetni Hetlert, de remélem abban is egyetértünk, hogy Csíkszeredában csinálni kellene valamit ezekkel az emberekkel, mert a jégkoronghoz méltatlan körülmények a jégkoronghoz méltatlan cselekedeteket hoznak ki sokszor még a játékosokból is.
A Fradi például folyamatosan lezáratja nálunk a kispadjuk feletti két széksort, máskülönben ki se korcsolyáznak a jégre. Az más kérdés, hogy Pesterzsébeten meg a büntetőpadon ülő játékosainkat áztatják szét a zöld drukkerek.
@forestjr: " Az más kérdés, hogy Pesterzsébeten meg a büntetőpadon ülő játékosainkat áztatják szét a zöld drukkerek."

Ha ott is a nemi szerveiket mutogatjak a jatekosaitok, nem csodalkozom. Ezentul fenntartassal fogom kezelni az "artatlan" UTE jatekosok megalaztatasait a Fradi drukkerei altal.

Persze, Csikban is tenni kell valamit, az nem is vitas. Csak mint lathattad, ez meg Angliaban sincs teljesen megoldva. Az viszont igen, hogy a kozonseget hergelo jatekosokat eltiltsak.
@csatoimi: Felesleges ironizálni, az nem visz előrébb egy jottányit se.
Angliában pedig a világon a (szerintük) legjobban meg van oldva, kamerára vesznek mindenkit és aki renitens, azt megbüntetik a felvétel alapján. Ha nem meszelik el az illetőket,akkor azt gondolom csak méltányosságból, Adebayor tette miatt nem teszik meg. Ha Hetlert utólag eltiltják, akkor a biztonsági kamera felvétele alapján (ami szvsz nem fog előkerülni) ki lehetne tiltani a Barótit fejbe dobó személyt is, és máris csökken a konfrontálódás esélye, még ha nem is sokkal. Vagy azokat, akik már a bemelegítésnél a sörtől bűzlő köpeteikkel "ajándékozzák" meg a sportolókat.
@terminatrix: Termi, kurvára nem vagyok vicces kedvemben ezt a témát illetően.
@forestjr: " Felesleges ironizálni, az nem visz előrébb egy jottányit se."

Ebben igazad van, de az sem visz semmivel elorebb, hogy ujpesti reszrol meg senki nem itelte el Borbas es Hetler cselekedetet.

A hozongo csiki szurkolokat mi mar eliteltuk. En a palya kornyekere se engednem oket. Te is igy vagy a vetkes jatekosaitokkal?
@csatoimi: Ha így lenne, akkor már a fél Mol-Liga el lenne meszelve örökre. Többször is leírtam, hogy nem sportpályára való cselekedet, amit csináltak, vissza is lehet keresni, szóval elismertem. Az örökre eltiltás már erősen véleményes. Emlékszem, hogy sokan felmentették azt a székely játékost, aki ütővel verte fejbe egyik ellenfelét, mert hogy az állítólag szóban inzultálta. Következetesebbnek kellene lennünk.
@forestjr: Figyelj, ha lekocsogromanozol, lehet en is fejbe verlek. Jo, nem biztos, de lehet. Ha a varosomat es az egyesuletemet kepviselem egy masik varosban, akkor reszeg szurkolok piszkalodasaira nem mutogatom nekik a farkam, es nem is sertegetem oket a tortenelem rajuk kenyszeritett nyomorusagaval.
@csatoimi: Piszkálódás? Azért ez egy kicsit gyenge kifejezés szerintem. Hetlernek pedig lehet az a legnagyobb sértés, ha folyamatosan alpári módon minősítik az Édesanyját. Még egyszer mondom, nem mentegetem őket, csupán a következetességet várnám el.
@terminatrix: Az Újpest elleni két mérkőzésen az minimálisan az alábbi pontokban nem tettetek eleget az MJSZ Versenyszabályzatának:

3.3 Rendezéssel kapcsolatos követelmények

A rendező sportszervezet kötelessége a mérkőzés előtt, annak időtartama alatt, és azt követően is valamennyi játékos, edző, vezető, szövetségi megbízott testi épségét és vagyontárgyaik sértetlenségét megőrizni, valamint a nézők kulturált sportélvezetét elősegíteni.

3.3.1 Beléptetés

2) A rendező köteles biztosítani a vendégcsapat és a mérkőzés hivatalos személyeinek szabad bejutását a sporteseményre, a sportlétesítményen belüli szabad mozgását és személyes biztonságát valamint a vendégcsapat(ok), játékvezetők, egyesületi versenybírósági tagok, szövetségi megbízottak járműveinek biztonságos parkolását és megközelítését.

4) A rendezőnek biztosítania kell a nézők előzetes ellenőrzését (sérülést, rendbontást okozható tárgyak, sűrített levegővel működtetett hangkeltő eszközök kiszűrése, alkoholos állapotú személyek kizárása, stb.)

3.3.3 Rendzavarás

1) A rendező sportszervezet kötelessége biztosítani pálya mellett lévő — a pálya tartozékát képező — hivatalos helyek (cserepad, büntetőpad, zsűri, gólbírói fülkék) zavartalan biztonságát, valamint a játék zavartalansága, illetve a közvetlen sérülések elkerülése érdekében a nézők palánktól való megfelelő távolságban tartását.

2) A rendező sportszervezet köteles a nézők viselkedését folyamatosan figyelemmel kísérni és a rend biztosítása érdekében a szükséges intézkedéseket — a játékvezető, az egyesületi versenybíróság, avagy a szövetségi ellenőr felkérésére, de hivatalból is — haladéktalanul megtenni.
@kerusz: ? ? ? Eliteltem a reszegen csunyakat kiabalo csiki szurkolokat is. De Hetlert es Borbast sem tudom felmenteni, mar meg ne haragudj.
@kerusz: Ha megkerlek, bevagod ide a farkukat mutogato jatekosokra vonatkozo szankciokat is? Koszonom.
@forestjr: epp azon tunodtem minap, h mennyibe kerulne Erzsebeten "orultszirkolobiztossa" tenni azt a ketrecet? 10e ftba kb?
@csatoimi: Teminatrix a rendezőkre vonatkozó részt nem értette.
@csatoimi: Az Neked érdekes, keresd meg Te.
@fradigy: El kellene tüntetni valahogy a tető-és oldalplexi közötti több ujjnyi rést.
@csatoimi: Hol láttad Te tőlem, hogy én bármelyiküket felmentettem volna?
Heti azóta már nyilatkoozott is :-)))
"Az volt a baj, hogy nem ütöttem meg azt a szurkolót...Sokkal keményebbnek kellett volna lennem – mondta...a...mérkőzésen történtekről. – Ez az egész történet színházi előadás volt, amiben én voltam a főszereplő. Ez jellemző rám, nagyon komolyan veszek sok dolgot, de magamat egy percig sem. Nem gondoltam, hogy felelősséggel tartozom a szurkolóknak csak azért, mert híres ember vagyok. Én...ember vagyok, nem gondolok magamra úgy, mint valamiféle felsőbbrendű személyre. Megtettem, amit helyesnek véltem. Ha bele akarok rúgni egy szurkolóba, akkor belerúgok, és kész. Nem vagyok tanár, sem pedig példakép, ezeket a szerepeket nem nekem találták ki.” :-)))
Aki tudja, kié az eredeti, az tudja, hogy az angol focival nem kéne példálózni, főleg nem a magyar jégkoronggal kapcsolatban ;-)
@forestjr: En meg ezt nem ertem. Terminek kikerestetek, nekem meg nem. Ez is megkulonboztetes. Hol van itt az emberi egyenjogusag? :)
@csatoimi: Terminek azért kerestem ki, mert azt hitte, vicces kedvemben vagyok. Pedig nem.

De hogy lásd kivel van dolgod: Szabálykönyv 550. pont. Itt megtalálod: hokibirok.hu/downloads/uj_szabalyzat/Szabaly2006_2010.doc
Nem szükséges a kötelezettségeinkre emlékeztetned, szerződött örző védő cég, és a csendőrség kell ezeket az ügyeket kezelje Csíkszeredában. A hulliganizmus elleni 4-es törvény szabályozza ezt.
1. A pálya teljesen be van kamerázva, minden látszik és rögzítésre kerül, ha ez történt Barótival ezennel elnézést kérek a magam és a Club nevében, nagyon sajnálom.
2. Mind emberileg, mind sportemberileg becsülöm, ha megtörtént szólhatott volna nekünk, de utólag is garantálom, hogy a dobálózó repül a csarnokból.
3. A verbális aggresszió ellen az ember tehetetlen
4. Nem humorizálok, elhiheted fel vagyok háborodva, ami a Mi dolgunk azt elvégezzük, ami a másoké, azt végezzék el mások, az "elégtelen rendezésért" járó feddés, büntetés megállapítása pedig nem a te dolgod, főleg nem úgy, hogy nem voltál jelen, van ellenőr, ilyen olyan testület stb.
5. Ez az utolsó ide vonatkozó kommentem, hisz nagyon elbeszélünk egymás mellett, nem hiszem hogy ez kellene a szezont meghatározó esemény legyen, nekem a hokimeccs ünnep és az ünneprontókat, bárki legyen az, nem szeretem. Ha neked ok, ami ute részről történt lelked rajta, nekem nem ok, ami a club részéről történt, de ehhez, engedd meg nekem ezt, nincs szükségem, szükségünk leckékre.
@terminatrix: Tőled is ugyanazt kérdezem: hol láttad, hogy azt írtam volna: nekem OK, ami az UTE részéről történt?

Leckékre azt hiszem, az újpestieknek sincs szükségük Tőletek, mindenkinek a saját portája előtt kellene sepregetnie. Majd ha elmondhatod, hogy Ti megtettetek mindent, onnantól lehet (nektek) elővenni Hetlert, Borbást és a többit is.

Attól meg felfordul a gyomrom, hogy Nektek egy meccs végi beszólás és farokmutogatás utólagosan felmentést ad mindenre, ami az azelőtti két és fél órában a csarnokban történt.
@kerusz:
1. Helyes, ebben megegyezhetünk, nem emlékszem arra, hogy leckéztettem az Ute-seket, vagy akárki mást, ha olybá tűnt, elnézést érte, mindenki végezze a saját dolgát
2. Mi történt a két és fél óra alatt, ami alól felmentést adtam (tunk)?
3. Borbás a második harmad végén szólt ki...
4. Hetlert meg két ország nézőközönsége látta
5. A dobálózók meg repülnek

Mostmár tényleg vége részemről, jókedvűen, örömmel akarok Újvárosba menni
@kerusz: szerintem ha nem voltal ott akkor mende mondakra alapozva nem kellene erdemlegesen bele szolj szereny velemnyem szerint. aki ott volt az kommentaljon es kessz aki nem az ne iteljen senkit sehova mert nem latott semmit , amugy azert a meroszalag az eleg nehez Barotinak nem tort be a feje vagy valami
@qx92: Talán ha mi is egyszer hasonló körülményeket teremtünk a Megyerin, mikor jön az SC, megértitek, miről beszélünk.
@qx92: Lehet, hogy egy olyan meroszalaggal dobtak fejbe amit a szabok hasznalnak:) Egyebkent nekem is hihetetlennek tunik a tortenet,de nem voltam ott,ugyhogy no comment!

@Fugeute: Voltam Ujpesten meccsen a Stars ellen,ott is ugyanaugy jelen volt a "kurvanayazas"... Nem ertem mit akarsz ezzel a "korulmeny teremtessel" mondani, de nalunk nem a szurkolotabor,hanem az a @csatoimi: altal emlitett par 10 egyen a felelos es nem "a szurkolo"!!!
süti beállítások módosítása