HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–Újpesti TE 6-2

2010.01.16. 16:08 Hblog

A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a jövő hét végi final four elődöntőinek párosítása, a most negyedik Vasas Bp. Stars ugyanis a Miskolc legyőzése esetén sem léphet előbbre. Vagyis a Dab.Docler a Starsszal, a Csíkszereda az UTE-val találkozik jövő szombaton.

177 komment

Címkék: mol liga

@csatoimi: Tényleg nem akarom ezt az egész témát túlragozni. Ha megértetted, miért írtam azt, amit írtam, akkor jó, ha csak a vélt cinizmus fáj Neked, akkor baj van.
@terminatrix: Meg van a véleményem a dologról, de nem akarom fárasztani vele a nagyközönséget. Remélem összefutunk még legalább egyszer az életben, és egy finom jó sör mellett átbeszélhetjük a témát.
@SC4ever: Vasárnap szép volt fiúk az SC-nek? Már ilyen biztosak vagytok a bronzérem megszerzésében? :P
@forestjr: " Ezeket a jelzőket valószínűleg azok a "szurkolók" kapják, akik a vendég kispad mögött folyamatosan anyázzák, inzultálják és arcon köpik a játékosokat, edzőt, gyúrót, stb."

Ez sem normalis az biztos. De nem haragszanak ezek a magyarorszagi jatekosokra, egyszeruen csocselek ez, es nem csak az a par bunko az elso sorbol, minimum meg harmincan az SC torzs magbol is. Ezek kopkodtek le a tavaly a HC csikszeredai jatekosait, ezek mocskoljak a HC-t a sportclub.blog.hu-n a mai napig, naluk nem szamit semmi, senki sem szent nekik. De mit akarsz ezektol a bunkoktol, mikor az SC palyagondnoka azzal foglalkozott a tavalyi szezon HC elleni meccsein, hogy ahanyszor Mihaly Arpi arra korcsolyazott, mindig megmutatta neki a kozepso ujjat, hogy az Arpi vegye eszre, neki olyan is van.
Mindez persze nem menti fel Borbast az alol, hogy o is egy primitiv bunko paraszt. Ezt ismerd el Te is.
@Stommy: Érted, hogy értem :))
@kerusz: Baj az van, amint latod. :)
@SC4ever: Ti mint derek joszandeku csiki emberek, miert nem tiltsatok ki a blogotokrol, a maig hascsezo sopredekeket? Mert baj az nalunk is van eleg.
@csatoimi: valamennyire normalizálódott a helyzet. Kialakul...
@Stommy: Csak nehogy minket nyomjanak le a bronzmeccsen! :)
@csatoimi: Mivel többször is nemtetszésemet fejeztem ki itt a blogon is a dunaújvárosi és Starsos játékosok kidumálásaival kapcsolatban, ezért ha következetes akarok lenni, akkor el kell ismernem, hogy nem szabadott volna visszaszólnia. A sértegetés milyenségét pedig felesleges mérlegelni, nálunk az Édesanya sértegetése a legfájóbb, belőlük is egy van és pótolhatatlan, akárcsak a Haza.
@forestjr: szeretném a bor- és fröccskultúrát fejleszteni a jégcsarnokokban ennek első lépése, hogy a bor ne csopaki olaszrizling legyen, viszont legyen szóda, bármit is mondjon erről az index fröccs-teszje! :)
@gogosz: DAB-SC donto lesz. Ha nem, mindenkinek fizetek egy sort. :)
@vaze: "bor ne csopaki olaszrizling legyen"

???

A felvetés számomra értelmezhetetlen. Egy Jásdi-féle csopaki olaszrizling pl. a magamfajta laikus borivó számára jó kis bor. (Mégha Gromov meg is orrol esetleg rám. :) )
@csatoimi: Akkor majd megdumáljuk.
@csatoimi: Háááát... Nem tudom. Az UTE nem lebecsülendő. És a Stars is okozhat meglepetést. Biztosat nem lehet mondani. Mondjuk én örülnék egy SC elleni döntőnek.
@vaze: Nekem is értelmezhetetlen a felvetés, de más okból is :) .
@kerusz: Rendben. :) Tenyleg nem akarok megserteni senki ujpesti szurkolot, de a mai csapatban nem lattam azt a potencialt, hogy dontobe keruljon. Persze tudom, egy meccsen minden lehetseges, de kapus nelkul ez is nehezen jon be. Nektek az meg nincs.
@gogosz: Nem becsultem le az UTE-t. Csak ez a tippem. Ha nem, akkor fizetem a sort.
@csatoimi: Ha az UTE légióssora jó napot fog ki és beütögeti a fórokat, akkor nehéz őket megverni, bármilyen rosszul véd is a kapusuk.
@gogosz: Amugy szazalekosan ez az en meglatasom: DAB-Stars 80/20 SC-UTE 60/40. Ahhoz, hogy ez lenyegesen eltolodjon mas iranyba, meg kell seruljon Sevela vagy Kozuch.
@csatoimi: Palko, Zlocha, Rúfus, Berta.........

Érdekes amúgy, sem az SC, sem az UTE nem igazán tudott hozzászólni kettejük meccséhez eddig idegenben. Az kérdéses, hogy Újváros kinek lesz inkább hazai pálya. De az a helyzet, hogy a Mol Ligában 3 sor nélkül nem lehet a győzelem reális esélye nélkül kiállni senki ellen sem. Márpedig ma az Újpestnek nem volt meg a 3 sora. Tehát teljesen igaz, hogy a mai csapatban nem volt meg a potenciál a döntőbe jutásra.
@gogosz: Meg ha nehezen nyer is az SC, en akkor sem kell sort vegyek. :)
@csatoimi: Nálam SC-UTE 50-50 százalék. A többivel egyetértek.
@kerusz: "Palko, Zlocha, Rúfus, Berta........."

Ezek a sracok az elodonton sem lesznek ott.
én arra a csopakira gondoltam, amiből több palackot forgalmaznak, mint amennyi szőlő akkor teremne, ha egész Franciaország csopakit termelne. A balatonfelvidék egyéb boraival különösebb problémáim nincsenek, viszonu vannak kedvenceim! :)
@gogosz: Az SC-UTE csak ugy tud 50-50 szazalek lenni, ha jo napot fog ki az UTE valamelyik kapusa.
@csatoimi: Nem terveztem hogy kimegyek rá, de most már felpiszkáltál és megnézem ezt az SC-UTE meccset. Szerintem nagy csata lesz. Még a hosszabbítás is benne van a pakliban.
@csatoimi: mondjuk az eddigi 23 forduló eredményei alapján azt a magabiztosan nagy különbséget nem érzem a két csapat között.
@gogosz: meg aztán az a sör is jól esik az embernek, amit Imi fizet majd... ;)
@Stommy: Az idétlen kijelentéseddel azért lehetne vitázni, de kár lesüllyedni a szintedre... Tény, hogy néhány újpesti játékos tapló bunkó. És elsősorban az idegenlégiósok. Az egyik azért, mert mutogat, a másik meg azért, mert meg sem próbálja visszafogni a társát.
@kerusz: Szerintem nincs is. Kb azonos játékerőt képvisel a két csapat. Sok fog múlni az adott napi formán, és hogy ki tud majd jobban alkalmazkodni a semleges pályához. Az UTE annyival előnyösebb helyzetben lesz, hogy már a magyar kupa döntőben aklimatizálódhatott.
@kerusz: Nagy kulonbsegrol senki nem beszel, de en latok valamennyit, es ez eldontheti a meccset az SC javara. Ha meg nem, akkor fizetem a sort, megy az uzlet a bufesnek. :)
@kerusz: Engem sajnos nem érint, mert nem élek az alkohol adta gyönyörrel.:)
@gogosz: Gyere ki, erdemes, szerintem is jo meccs lesz.
@gogosz: Aki nem iszik sort, arra ervenyes az udito is. :)
Békesség testvérek!

"Az embernek egy olyan módszerrel kell felülemelkednie minden emberi konfliktuson, amely elutasítja a bosszút, az agressziót és a megtorlást. Ennek a módszernek az alapja a szeretet."

Martin Luther King
@főtisztelendő s/s atya: Csak ez neki sem adatott meg, mert lelottek.
@főtisztelendő s/s atya: Atyám! Hol voltál eddig??!!!! :)
@gogosz: :):):):):) Kb ot perce csak rohogok.
Bele olvasgattam a hozzászólásokba és csak az jutott eszembe emberek, hogy ellenfelek, vagy ellenségek vagyunk? Minden szurkolótábort meg lehet regulázni, lásd a fehérvári. Tavaly, amikor az újpest megnyert Szfehérváron egy bajnoki meccset, a teltház megtapsolta őket. Igy is lehet!
@csatoimi: lent a bejáratnál olcsóbb a sör :D
@Kekfeher: Te miröl beszélsz hogy undoritó volt leütni?:O Miért is lett volna undoritó? Hetler jól tette.. Teljesen rámászott a kapusunkra ő pedig megvédte a kapusunkat amikor Zsók még ott piszkálódott is ha nem akar verést ne menjen oda..Bravó Heti! :) Hajrá Lilák!
Baróti edzőt fejbedobdták egy mérőszallaggal ! Ez normális dolog ? Más pályát már bezárnának egy ijen miatt !!
@szekelyszurkolo: @terminatrix: Szerinted véletlen hogy pofáznak nektek a játékosaink?:O Amit ott kapnak tőletek a kispad mögött hát nem csodálom :) Én is bepofáztam volna nektek :) A Szent székelyek ahogy már egyik elöttem szóló mondta :) Ti vagytok a sérthetetlenek vagy mi a f*sz? :) Lol... Szánalom :) Elötte gondoljátok végig hogy miért kaptátok a román cigányozást és utána magyarázzatok...Mert biztos ti vagytok a legjobban felháborodva aki a legjobban is provokálta egyben Borbást vagy Hüffnert nem tudom.....:) Csak akkor ne legyetek felháborodva...És amikor jöttök Újpestre akkor meg ne mögöttünk álljatok a hazai szektorba és onnan magyarázzatok...Mint például multkori eset amikor egyik Csíki drukker majdnem szétrugott egy széket mögöttünk... Na hát gratulálok nektek :)
@Lazlee: Akkor ha megsem jon be a tippem, mindenkit varok lent a bejaratnal. :)
Baj van, nagy baj van....mégpedig a FEJEKBEN kérem szépen
@Szotyeee: Szinte minden szavaddal egyetértek, de hiába inzultálnak a román cigányozás akkor se helyén való. Bár az is igaz ilyenkor nem gondolkozik az ember és a lehető legfájóbb dolgot próbálja bedobni a válaszában. Nem hiszem h bármelyik érintett játékos igy gondolná.
@kerusz: Kezd mar unalmas lenni ez az egesz. Mondd meg oszinten, hogy ezen a blogon hany posztnal kellett letiltsatok a kommentelest? Ja de az biztos azert volt mert mar tul civilizaltan csevegtek egymas kozt kedves szurkolok.
@Szotyeee: Ne haragudj de ha az emlekezetem nem csal akkor Zsokot raloktek a kapusotokra, s ha mar ez meg van akkor lehet utni...mert ramaszott.vicc.Ha meg dicsered ezt az undorito alakot, akkor te sem lehetsz kulonb.
Mondjuk a lenyeg, hogy ti vagytok a szent anyaorszagiak akik kepviselitek a magyarsagot, es jatekosaitok akarmikor le budos romanozhatnak minket.Hat ide jutottunk...
Na de a lenyeg az, hogy Hajra Sport Club!HAjra Jegkorong!
A nyáladzó szurkolók, visszaszóló játékosok és az itt hasonló módon reagáló hozzászólók közt az a különbség, hogy itt nincs jégpálya.

@csatoimi: Nem is tudtam, hogy a hoki mellett a söripart is szponzorálod.
@Szotyeee: Kedves baratom! Eloszor is nem kell altalanositani ami a szurkolokat ileti! Masodjara meg a ti kedves jatekosotok lokte ra Zsokot a ti Dominik Hasek szintu kapusotokra, utana meg Hetler, az IQ bajnok mutatta meg, hogy mennyire eros, amikor egy foldon fekvo jatekost utott meg nem egyszer, nem ketszer. Vegul pedig megmutatta mindenkinek(tv nezoknek, szurkoloknak)hogy igazabol mennyire inteligens es kivalo hokista!! Amugy meg te sem lehetsz gyenge szinten, ha azt gondolod amit az elobb leirtal!
Hajra Sport Club!
@libolikala: Te még mindig nem gondolkozol amint látom...Gondold végig hogy egész meccsen miket ugattatok nekik mögöttük a kispadon.. Láttam a meccset felvettem:) Néhány ember "szurkoló" majdnem le esett a kispadra annyira kimászott hogy egy-egy apró "piszkálódással" tudja provokálni a játékosaink :) Ezeket gondold végig. :) Te nem tudom mit szólnál ha egész meccsen szídnak téged a kispad mögül.. :)Igen perszeee az vagyok egy undoritóó alak :) Így van :) Miért inkább ti képviselnétek magyarországot? :O Akik azt hiszik hogy ők a szentek és sérthetetlenek? :O :) Ne nevettess :) Zsókra vissza térve ott szurkálódott Sájevics lábai közé csodálkozol hogy kapott egyet hátulról és utána meg Heti elagyalta? :) Hát én nem csodálkoznék.. NHL be ennyivel nem úszta volna meg jobban megverték volna.. :) És ha jöttök ÚJPESTRE netán akkor át lehet fáradozni a vendég szektorba és onnan ugatni,szídni,magyarázni..Amelyik szó jobban tetszik :)
@Stommy: Kepzeld milyen fura helyzet lenne, jatszana a Volan Csikban, es mert egy idiota elkezdene szidni a csapat jatekosait, azok ordibalnak vissza, hogy roman ciganyok vagytok. Adnek meg egy vasat is? Persze, hogy nem. Elismerem, hogy az egyik legnagyobb idiotizmus egy meccs alatt az ellenfel jatekosait szidni es kopkodni, de ilyen csocselek tipusu szurkolo max 30 van Csikban, de amikor roman ciganyozol, akkor megbantasz tobb 100 normalis szurkolot is, aki szinten eliteli a jatekosok szidalmazasat, csak nem tud vagy nem mer szolni ellenuk. A vezetoseg kene ezt a sopredeket eltakaritsa onnan, az a harminc berlet nem er ennyit. Az Azari meg Borbas felek csak azert maradhatnak meg csapatoknal, mert sajnos keves a jatekos, maskepp ezek a buta, primitiv emberek nem lenne amit a palyakon keressenek. Kanadaban vagy Svedorszagban reg kiraktak volna oket.
@just be: Leírtam a legutóbbi mondandómban miért is lökték rá:)
@Szotyeee: 1. en nem mondtam, hogy mi kellene kepviselnunk Magyarorszagot.Ha ez boldogga tesz maradjon neked ez a kivaltsag:)
2.Sajevics meg nem fogta meg a korongot, nem egy helyzet volt a meccsen , hogy a biro lefujta, mert azt hitte meg van fogva a pakk, de atcsuszott a kapus alatt.
3. Az NHL-be szoktak utni a jegen fekvo jatekost ugye? :)) Nem baj, te biztos meg NHL szakerto is vagy.
@Uteapu: Ne vedd sertesnek, ez csak egy tipp volt. Ha nem jon be, akkor sem esek ketsegbe. Orul a soripar.
@Szotyeee: Par emberert szeritnem nem korrekt altalanositani, biztos, hogy nalatok is vannak ilyen emberek meccseken..
@libolikala: Te okos már rég Sáj alatt volt a korong amikor ott nyulkált az az Okos Zsók.. :) De képviselem én :) Mert nem hagynám hogy a székelyek akik állitásotok szerint olyan jók.. Semmit nem csinálnak...ide kerüljenek.. :)
Nhl be ha több pár verekszik akkor ugyan úgy nem tudják szét szedni őket de nem baj:) De te okos vagy az a lényeg :) Mivel itt két pár is verekedett ha jól láttam :) AKkor meg mit magyarázol?:) Okosember :)))
@libolikala: Persze vannak és? :) Akkor nem értem mire vagytok felháborodva..
@Szotyeee: Huha, latom te meg Hetlert is tulszarnyalod.
@Szotyeee: "De képviselem én :)Mert nem hagynám hogy a székelyek akik állitásotok szerint olyan jók.. Semmit nem csinálnak...ide kerüljenek.. :)" .....
@csatoimi: Sértődésről szó sincs. Lesz ott elég sör?
@csatoimi: A renitensek már a Starsban játszanak :) (bocs Geri ;) ) .
Meg kellene vizsgálni abból az aspektusból is a dolgot, hogy a Sport Club blogján az is megjelent anno egy hozzászólásban, hogy a Kontikupán mi is r... c...-oztunk. Még leírni se írom le.
Szotyee kollégának köszönjük a reggeli magvas gondolatokat, legközelebb egy hét múlva lesz lehetősége erre, addig gondolkozik. A következő az lesz, aki reagál rá.
Szép vasárnapi nap!
Késő estig a hülyeség, reggel folytatva ugyan úgy. Eltöprengtem, milyen sz..r lehetett az éjszakájuk. Álmatlanul, forgolódva, leizzadva.

@kerusz: én maradok?
@forestjr: Erted/ertetek, akar kezeskedem is. :) Derek, joszandeku embereket ismertem meg bennetek. Sajnos par taho mindket oldalrol, elrontsa, vagy legalabbis bearnyekolja mindannyiunk szorakozasat es ezt a szep sportot is.
Szerintem ez nem a hovatartozásról szól. Ugyanannyira szar lehet egy játékosnak ha egész meccsen szidják mint a szurkolóknak fájó lehet egy-egy mozdulat vagy gesztus a játékosoktól. a 11-7es hazai meccsen a Brassó ellen mellettem ült néhány brassói, aki akárhányszor csak Szajbert hozzáért a koronghoz krvaanyázták, teljesen ok nélkül. (az első harmadban egy szabályos ütközése miatt) ha nem szidták 20× akkor egyszer se. A harmadik harmad végén Patrik megunta és kiszólt valami nem túl szalonképeset nekik. Persze hogy ők voltak felháborodva, hogy hogy képzeli a játékos hogy kiszól NEKIK. És nem azért mert Brassóiak, hanem csak úgy általában, hogy szólhat vissza egy játékos...ők persze nyugodtan szidhatják a felmenőit egész meccs alatt.
Tény, nem illik és nem is kéne a publikum egyes kevésbé értelmes tagjainak válaszolni, de van egy határ, amit nem szabad túllépni. Remélem olyanok írogatnak ide, akik nem szokták ezt a határt átlépni.
@kerusz: Nagy kö esett le a szivemről!
@Szikigóóóól: Az utolsó mondatodra utalva, nem vagyok benne egészen biztos.
@csatoimi: Októberben amikor kinn voltunk, a kispad fölötti suttyók folyamatosan románozták Nagy Pistát, a körülöttük állók meg jókat nevettek ezen. Érdekes hogy most ennyire képesek megsértődni ha rájuk mondja ezt valaki...
@Szikigóóóól: A probléma egy része kezelhető lenne roppant egyszerűen. Ha rendszeresek a bedobálások, köpködések a vendég kispadra, akkor le kell zárni a kispad és a vendégöltöző bejárata feletti helyeken az első két sort. Ez igényel nagyjából 50 méter jelzőszalagot vagy ragasztószalagot, meg egy biztonsági őrt. Van, ahol ezt megteszik, van, ahol nem.

Van, ahol úgy védekeznek a bedobálások ellen, hogy a meccsek előtt/alatt csak műanyag pohárban lehet italt kapni, az üdítőket, sört is kitöltik. Máshol - hiába kaptak büntetéseket bedobálásokért - továbbra is lehet dobozos sört, palackos üdítőt kapni. Aztán legfeljebb csodálkoznak, ha repül valami.

Én nagyon örülnék, ha a szövetségnek előbb-utóbb lenne energiája ezekkel is foglalkozni.
@kerusz: Ennek en is orulnek.
Jó-jó, de addig is egy idétlenre csak akad két normális, aki meg meri mutatni a kijáratot! Csak el kéne kezdeni!
@Szotyeee: NHL-ben lehet még jobban elagyalják, csak ott van annyi inteligencia a játékosokban, hogy nem mutogatják a farkukat a tv-nek ill. nézőknek. Mert egy olyan eset után nem hogy a csapatból kipenderítik, de még arra is mérget vennék, hogy a liga fegyelmi bizottsága soha az életbe nem engedélyezné, hogy licenszet kapjon.
Pedig azért ott aztán vannak vadállatok, de letudják ökölharcban és ennyi.

Mondjuk igaz ott a nézők is vannak olyan inteligensek, hogy nem köpködnek be a pályára.
@Video Tóni: A sajatjaikat is lekopkodtek ezek a tavaly. Gondolok itt a HC jatekosaira. Mit varsz el toluk? De azert Te is iteld el Borbast es tarsait, mert arra sincs mentseg.
@pokerface: Ez egy jo hozzaszolas. Minden szava igaz.
@csatoimi: Azért előbb megkérdezem tőle is hogy hogy volt az egész!
@kerusz: Tokeletes eszrevetel.Szerintem a legjobb az lenne ha a cserepad a tuloldalon lenne habar lehet az se jo!Az en velemenyem hogy a ket cserepad kozotti resz es a vendegoltozo kijarata folott egy vedo plexit kene tenni igy legalabb a szurkolo -jatekos konfliktusok enyhulnenek vagy remelhetoleg egy ido utan meg is szunnenek.Ez is egy megoldas lenne,persze jobb lenne ha nem kene ilyesmin vitazni!
@Video Tóni: Egyoldalu hozzaallas. Mindegy hogy volt, ilyent nem mondhatott volna. Vagyis semmit nem mondhatott volna, o csakis a jatekkal kellene foglalkozzon.
@kerusz: csikban nem lehet alkoholt bevinni a palyara ha jol tudom csak teat lehet kapni azt is muanyag poharban meg a gyujtot is elveszik az emebertol:)
amugy volt olyasmirol szo hogy be van kamerazva a palya igy egy kettore ki lehetne tiltani a kopkodo embereket csak szerintem attol felnek hogymeg ennyien sem lennenek a meccseken ha elkezdenek kitiltani oket
@csatoimi: Ez egy jo hozzaszolas. Minden szava igaz.

:))
A srácok készen vannak, folyamatosan provokálták őket, személyeskedtek velük, dobáltak (mindennel, nem "csak" papírral!!!), köpködtek mindenkit, akit értek. Iszonyat trágárságokat kaptak az egész mérkőzésen, Baróti Zsoltot pedig egy mérőszalaggal fejbe dobták, amiért lazán pályabetiltás járhatna.
Kiállnak 14+2-en (nem lemondják a mérkőzést!), viselik a hazai pálya lejtését, kiadják a szívüket-lelküket, és ezt kapják vissza a nézőktől.
Ez nem működhet így tovább. A mi esetünk után rengeteg ígéretet kaptunk, hogy lesz változás, de a játékosok szerint még rosszabb lett a helyzet, a nézők már egymást is hergelik. Kettőn áll a vásár, meg kellene változtatni ezt a balkáni állapotot, mert a jégkoronghoz méltatlan légkör alakult ki Csíkszeredában.
@csatoimi: Szerintem meg ez az egyoldalú hozzáállás. Meg kellene teremteni legalább a minimális feltételeit annak, hogy a játékosoknak ne kelljen azzal foglalkozniuk, hogy mikor köpik arcon őket, vagy mikor dobják fejbe egy mérőszalaggal. Emellett FOLYAMATOSAN hallgatják a kurvaanyázást meg az árulózást, plusz a válogatott szidalmakat. Az EBEL-el pedig ebben az esetben nem lehet példálózni, biztos vagyok benne, hogy ilyen állapotok sehol sincsenek arrafelé, de még Magyarországon se.
A mutogatással kapcsolatban azt nem értem, hogy egy úgymond profi jégkorongozó hogyan kockáztathat egy match penalty-t... Egyrészt nem kockáztatom azt, hogy a munkaadóm nélkülözzön egy ilyen baromság miatt meccsekig, nem hozok szégyent a mezre, ami rajtam van, stb stb stb.
Ha egy profi sportoló mégis ilyet tesz, akkor ott fejben valami nagy gáz van.
@forestjr: Akkor Borbast es tarsait ki kell tuntetni. Orulok, hogy meg Ti is megveditek ezeket a szemet alakokat. Nagy baj van, az biztos.
@pokerface: ezert a bekopkodes es beszollas,dobalasra van pelda az NHLben is,van 1-2 video a ,,jutubon"amikor a buntetopadnal,vagy a kijaronal balhe kerekedik.Igaz ez nem jellemzo az NHLre,es nem jogosit fel ,ha ott van ilyen nalunk is lehet alapon.Ugyhogy,HAJRA SPORT KLUB.
@forestjr: Akkor Csíkszeredában is van miért a saját porta előtt seperni. Kíváncsian várom, hogy ma lesznek-e a kispad felett szurkolók.
@pokerface: Addig nincs mit elvarni, amig ilyen baromsagokkal toltik meg a blogot, hogy a szegeny sracok keszen vannak, mar az is orom, hogy kiallnak jatszani, stb . . . . Tenyleg nagy baj van.
Taps nép! Hadd hallassam én is hangom egy 4 éve Újpestén élő törzsgyökeres székely aki gyerekkora óta székely jégkorong rajongó (, volt és hamarosan újfent jégkorongozó). Annak a fényében, hogy az igazság odaát van, szerintem:

Hetler (vagy akárki), kapus védelem címén (formáját hozva :P) jogosan "védelmezett". Az más, hogy nem 2+2 jár az ilyenért. Igen, Zsók esett rá a kapusra s ha alig is, de neki is sikerült visszaütni, tehát járt a 2(+2?) perc.

Amit Hetler a büntetőpadról üzent a közönségnek (nekünk, nektek is) azt csak diszkréten bunkósságnak tartom, ahogy minden (ha szigorúbbak vagyunk, ez majdnem minden szurkolótáborban megtalálható) "szuper" ultrát akinek mindegy ki az ellenfél, alpárian szidalmazza azt.

A lerománozásról az "anyaországban" (is) tapasztaltakról annyit, hogy sajnos van akinek a hiányzó történelemtudását/nemzeti öntudatra ébresztését egy fog-/szem- orvos, netán szájsebész kell ideiglenesen helyrerakja s ez a szerencsésebb eset (mert még nem ismerkedett meg a székely bicskával ;). A tanultabbjával néha szóban is el lehet intézni, hacsak nem egy "távoli, keleti országnak adózik", abban az esetben fölösleges szóba állni, egyszerűen a figyelmen kívül hagyás A megoldás.

Sportszerű, élvezhető jégkorongot! (Hajrá Szereda, hajrá Fradi! ;) )
@csatoimi: Imi, az is székely, aki leköpi a székelyt, és fejbedobja. Vagy aki az Újpest kispadján székely, azt már lehet? Mert akkor nincs több kérdésem.

A következményből visszafelé minősíted jogosnak az előzményeket. Olyan sportolót én még nem láttam, aki azzal megy ki egy meccsre, hogy elhatározza, majd a hajrában vérig sérti a nézőket.

Persze, ítéljük el, ha Borbás beszól, meg Hetler mutogat, de könyörgöm, akkor Ti meg takarítsátok már ki a kispad fölöttről ezt a csürhét.
@csatoimi: Tudod hányszor neveztek engem árulónak kint, és hányszor mondták, hogy "leszoptam Gyurcsány faszát"? Pedig semmivel nem provokáltam őket, csak azzal, hogy anyaországi magyar vagyok. Amíg nem lesz rend, addig biztos vagyok benne, hogy lesznek követői Azarinak és Borbásnak is, és abban is biztos vagyok, hogy ezek az emberek nem úgy gondolják, ahogy mondják. És remélem azok se, akik engem leárulóztak.
@mik vogymuk: Bocsánat, akkor kiegészítem annyival, hogy válogatott idióták mindenhol vannak, még az NHL-ben is. De az tuti, ha ott van ilyen balhé, akkor a következő meccsen már nem látjuk a lelátón azt a nézőt, aki dobál vagy köpköd. Vagy kitiltják az összes pályáról vagy legközelebb csak a kaksülőre kap jegyet, de valamilyen módon megoldják, hogy többé ne legyen módja baromságot csinálni vagy éppen a szurkolótársak iktatják ki.
@csatoimi: Volt már rá példa, hogy egy csapat nem utazott ki Csíkszeredába, mert már el volt dőlve minden.
Mihály Árpi mit szólna hozzá, ha egész meccsen anyáznák, árulóznák, dobálnák és köpködnék? Nem lenne "készen"?
Megpróbáltam eltolni a dolgokat, komolytalanabb,vicces formában irni ezekről a komoly dolgokról de a székely bicska emlegetése után mos elmegyek hányni!
@forestjr: de biztosan készen lenne, csak profi jégkorongozó lévén tisztában van vele, hogy milyen büntetést kaphat érte, ezért nem tenné meg.
@pokerface: Azt Te honnan tudod?
@kerusz: Lathattad Te is, hogy en eliteltem a csocseleket is. Hidd el nekem, ha nekem kozom lenne a csapathoz, egy sem lenne ottan. Nekem semmi kozom az SC-hez. Meg csak szurkolokent sem. Engem is kurvara idegesit a csocselek magatartasa, ne tudd meg, mit nyeltunk a tavaly ezektol. Mit gondolsz, miert volt az a feltetelem, hogy penzt csak akkor aldozok a csiki hokira, ha nem kell azonosuljak ezekkel.
már rég le kellett volna zárni a kommentelést, de további jó gyilkolászást.
süti beállítások módosítása