HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Újra otthon a Budapest Stars

2010.01.08. 15:58 kerusz

Két mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. Még három csapatnak van esélye a final four kiadó két helyére, és mind pályára lépnek ma este. Mozgalmas volt a hét eddig eltelt része, reméljük, a csapatok arról is tesznek, hogy a pályán történtekről is lehessen beszélni.

Este hatkor az Újpest fogadja a Miskolci Jegesmedvéket a Megyeri úton. Nem maradt visszhang nélkül a lilák legutóbbi hazai veresége, a csapat és a szakosztály-vezetőség közösen beszélték meg a vártnál gyengébb szereplés okait. Az ott történtekről is beszélt Baróti Zsolt a csapathonlapnak. A keddi mérkőzést betegség miatt kihagyni kényszerült a lilák legtöbbre tartott játékosa, Ladislav Sikorcin, de ma már pályára lép. A Miskolc a célul kitűzött hat helyett egyetlen ponttal zárta erdélyi túráját. Két szoros mérkőzést játszott a Brassó ellen, de hiába lőtt mindkétszer többet, a gyenge helyzetkihasználás miatt két vereséggel jött haza. Csatlakozott a kerethez a vizsgái miatt Erdélyt kihagyó Popovics, és hosszabb sérülés után Duschek is elkezdhette az edzéseket, így Dányi kivételével mindenki Mayer Péter edző rendelkezésére állhat. Egyvalaki így is hiányozni fog, a klub mai közleménye szerint szerződést bontott a finn csatárral, Pietari Oksával.

November 15-én játszott utoljára otthonában bajnokit a Vasas Budapest Stars. Azóta egyetlen hazai mérkőzésük a karácsony előtti, Ferencváros elleni Magyar Kupa-selejtező volt, sima vereséget szenvedtek. Ennek is köszönhetően a káposztásmegyeri gárda meglepetésre hiányzott a Magyar Kupa négyes döntőjéből, hiszen Miskolcon emlékezetes körülmények között eggyel kevesebb góllal nyert, mint kellett volna. A csapatban mindenki egészséges, felépült a sokáig sérült Sille Tamás is, így teljes kerettel készülnek. Az ellenfélnél jóval mozgalmasabb volt az elmúlt pár hét. A ferencvárosiak a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepeltek, amelynek második mérkőzésén már hiányzott a finn vezetőedző, Jarmo Jamalainen. Azóta kiderült, a mester nem folytatja a munkát Pesterzsébeten. Helyette a szezon végéig Szergej Oreskin fogja irányítani Hoffmannék felkészülését. A zöld-fehérek számára inkább az OB I. középszakaszát illetően van jelentősége a ma esti összecsapásnak, a Mol Liga négyes döntője már csak óriási szerencsével érhető el számukra.

A Mol Ligán kívül még egy mai mérkőzést ajánlunk a szurkolók figyelmébe. Helyi idő szerint este fél kilenckor az SC Csíkszereda és a Brassó Román Kupa-elődöntőt játszik Csíkszeredában, amelyen valószínűleg még mindig nem lesz jelen a csapat másik frissen igazolt külföldi játékosa, a francia-kanadai Olivier Coqueux.

101 komment

Címkék: mol liga román kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tetszik Pek pozitiv gondolkodasa
igy konnyu sikerre vezenyelni a csapatod
A Nemzeti Sport kezd kissé pletykalappá válni :)
FTC edző távozásával kapcsolatban is minden apró részletet megtudtunk :) és azt is, hogy Moha magából indul ki ("Arcátlanság!") Pindi, te már megint rátapintottál a lényegre!
Pék olyan flegma, hogy ilyet még nem láttam. Ha Őt tisztelik, ugyanez elvárható lenne a részéről a játékosai felé. Hiába szapulja a játékosait, ezzel csak az ő munkáját minősíti (sz.r)
Az idén sem fog nyerni semit, sem a Stars!!!!,ideje lenne Kangyaléknak nyugdijba menni,mert már nem a pályára valok hanem csak mellé!!!Elküldték a sok sikereéhes tehetséges fiatalt.Megkellene nézzni a tabelát ott sincsenek ahol a part szakad.
@Miskolcifan: Én is csak remélni tudom hogy ez a döntés csak előszele egy komoly tudású(értsd: minimum Robert Franc) játékos leigazolásának. Pedig nagyon kedveltem Oksa hozzáálását és stílusát.
Oksa nem volt rossz de helyére ki jönn?
@lidmark: Én titokban Francba reménykedem :D
Nem játszott már október vége óta,hátha Egri ide tudja csábitani megint.
Foltinnak sincs csapata kiment Oroszországba, de esélytelen volt, most otthon van, ő sem volt rossz játékos :)
@Gabberboy: két szimpatikus fiatalember. hogy kapnák az ívet, jöhet akármelyik :D (Foltín a Partizanba is kevés volt...)
@Lazlee: Ő azt mondta nekem, hogy kevés volt a pénz és eljött, na most ezt vagy elhisszük vagy nem, inkább az utóbbi ;)
Francot akkor sem hívná a Miskolc ha ő fizetne a csapatnak hogy játszhasson!
Biztos forrásból tudom :)
@Zsootika: Hát ez nagy kár.El kellene már dönteni,hogy utcák,terek csapatát akarjuk épiteni vagy esetleg egy kis profizmus is jöhet...Azt én is tudom,hogy mint ember nem szereti Egri Francot,de mint játékos kell egy hozzá hasonló kaliber a csapatba.
Közben már 2-2 Újpesten.
Ha nyernek a Macik, mi lesz itt ?:) Hajrá Macik mindent bele!
Mindent bele fiúk!
Hajrá Macik!!!
ui: Attól tartok, hogy Pietari elbocsátása költségcsökkentés, semmi más...
Viszont így Ryant lehet nevezni meccsekre!:o)
@qwertzuiop05: Még nem,mert Petresnek nincs magyar állampolgársága,azt meg nem hiszem,hogy a négy légiósból bárkit is kihagynánk.
Úgy látom Haszonitsot nagyon zavarja,hogy vezetünk...
Csak összehozták közös erővel a forditást.
@Miskolcifan: A 2 utolsó újpesti gól egyenlő létszámnál esett...
@check: Előtte meg volt 6 perc előny...Nekünk meg egy tiszta EE volt a meccsen.Meló meg suli mellett elég nehéz igy.De már lassan kezdjük megszokni.
Ahogy látom még az esélyt se adta meg a tisztelt spori.
Nem sirásként de igy néz ki a hetünk:

– Csikszeredáról szerdán reggel 7 órakor érkeztünk haza – mondta Láda Balázs, a csapat kapitánya. – Volt, aki leszállt a társasgépkocsiról és ment dolgozni és akadt tanuló, akire iskola, meg vizsga várt. A szerencsésebbek lefeküdhettek aludni, előtte azonban egy napot kivettek évi rendes szabadságukból. A szerdai szabadnapot csütörtökön délelőtt egyéni tréning, este pedig csapatedzés követte. Akik nem dolgoznak, azok számára pénteken reggel jöhet egy kis átmozgatás, majd este az újpesti bajnoki, s mire hazaérünk, jócskán elmúlik éjfél. Szombaton pihenünk, vasárnap délelőtt rövid edzésen veszünk részt, aztán a Dunaújváros vár ránk. Arra kérem szurkolóinkat, hogy ha esetleg hibázunk, felsoroltakat azért vegyék figyelembe.

Na ezek után 2-3-as vezetésnél elégg fel tud idegesiteni,hogy sorba kapja az Újpest az előnyöket,mi meg egy nyavadt esélyt sem kaptunk a végén.
@Miskolcifan: Írjatok egy fogalmazványt hogy a következő meccseken kétgólos hendikeppel indulhasson a Miskolc!
@Video Tóni: Nem kell a csúsztatás,és mondom nem sirásból irtam ami irtam csak eléggé fel tud húzni,hogy néha hülyének nézik ezeket a gyerekeket.
@Miskolcifan: Fel se merül benned, hogy esetleg pont emiatt szabálytalankodik többet a csapat?
@Miskolcifan: Csúsztatás nélkül a mondanivalód kb. arról szól, hogy a meccs végén a bírónak el kéne néznie a miskolci játékosok szabálytalanságait arra való tekintettel hogy sokat utaznak, fáradtak munka után és az iskolai vizsgák miatt?
@KCs: Nem,teljesen analfabéta vagyok...
De látom nem nagyon akarjátok megérteni,hogy mit akarok mondani.
Nagyon ég hazai pályán a Stars 2-4 a Fradinak a második harmad vége
@Miskolcifan: De. Azt, hogy a bírók tehetnek mindenről.

Előremutató gondolatmenet...
@Video Tóni: Szó sincs erről,csak érdekes,hogy egy MOL liga meccsen,ahol van átlagba 18 perc kiállitás csapatonként,ott hirtelen az egyik oldalra csak 2 perc előny jut.
Semmi mást nem szeretnénk mi,csak egyenlő elbirálást.És eshették még nekem nyolcan,aki szokott látni Miskolc meccseket az tudja,hogy miről beszélek.
@Miskolcifan: Én úgy emlékszem, hogy eredetileg a két Brassó-Miskolc korábbi időpontra lett kiírva, csak a két csapat kérésére lett eltolva.
@KCs: Olvass vissza nyugodtan,hogyha olyan a helyzet a csapatot és az edzőt is megszólom szivfájdalom nélkül elég keményen.
mekkora meccs a medvescak-jesenice, beszarok...
@Miskolcifan: Gratulálok ehhez. Kérsz egy gravírozott tányért?
@OliBLOOD: Az u20-as válogatott összetartása miatt maradt el akkor a 2 meccs.
@KCs: Van valami különösebb problémád velem vagy csak unatkozol és jól esik egy kicsit kötekedni?
@Miskolcifan: Nyilván jólesik kötekedni. :) De viccen kívül, a legegyszerűbb a bírókat hibáztatni, de ez sehova sem vezet.
@KCs: Nem vagyok egy szemellenzős emberke,tudom,hogy milyen szinten van a csapatunk,tudom mik a hibák,ha kell fogalmazok meg kritikát velük szemben is elég gyakran.De azért engedtessék már meg,hogy szóvá tegyem,hogy elég furcsán jött össze a mai meccs.
A birókkal kapcsolatban meg annyit,hogy nem én vagyok az első fecske,aki azt mondja,hogy a magyar játékvezetők nem mindig tudják már felvenni a MOL liga tempóját.Ez a privát véleményem,sajnálom ha ez egyeseknek nem tetszik.
@Miskolcifan: Azért jobb lenne, ha nem úgy törnél pálcát a sporik felett, hogy nyilvánvalóan nem láttad a meccset.
@kerusz: Ezt a meccset nem láttam tény,lehet,hogy nincs is igazam a maiakat illetően,de láttam már két kézzel mutogató birót,pofámba röhögőt,1 méteres lest elnézőt.De szerintem ti is tudjátok,hogy miről beszélek...
@Miskolcifan: mindenki tudja hogy miről beszélsz, de az egész vitát lezárhatjuk az első soroddal. Én se látom a meccset, lehet hogy teljesen jogosak a kiállítások, lehet hogy nem. Akkor nem fújhat mást a bíró csak azért, mert az átlag más...
@Miskolcifan: Nyugodjál még!! egy nagyképü,ösze visza beszélö edzövel is jobb csapat az Ujpest a Miskolcnál ezt te is tudod.A mol liga erröl szöl nagyon lejt a hazai pálya.Erröl meg senki nem tehet,hogy a Miskolc amatör csapat,hogy valaki sulizik meg melozik,ezt itten nemkel hangoztatni!!Meg mindenki ugyananyit buszozik,senki nemjár repülövel,volt olyan mecse is a Brassonak,hogy az autobusszuk lerobant,kezdés elöött 30 percelérkeztek meg Ujpestre és játszottak senki nem nyafogot.!!!erröll enyit
@Zsiraf78: Így van! Akkor a brassói csapat a körülmények ellenére egy hősieset küzdött!
@Zsiraf78: Neked meg ez a mániád,hogy ki a jobb csapat meg ki nem? :)
Arról én sem tehetek,hogy amatőr csapat a Miskolc,de talán ezt tekintve még nagyobb szó,hogy mindenkivel partiban tudunk lenni.
Remélem végre itt is meglesznek azok a feltételek,mint a többi csapatnál és akkor majd meglátjuk,hogy mennyire jó ez a csapat...
Azért meg ne kelljen már elnézést kérnem,hogy védem a szívemhez közelálló csapatot.
És ahogy látom ki is nevezhetem magamat az este közellenségének :D
Ugy latszik az SC-nel semmi nem valtozott. Biroi segedlettel valahogy vezetnek Brasso ellen 3-2-re, de amit Kosa elmuvelt Elekessel az mar a vilag szegyene.
minden meccset azok a nyavalyás bírók rontanak el ezek szerint...szálljunk már le a földre, és nézzünk már magunkba, akkor talán sikerülne írnuk értelmes dolgokat, nem pedig sületlenségeket.
én nagyon kedvelem a miskolci csapatot, mert roppant szimpatikus, ahogy küzdenek , a lehetőségeikhez mérten, talán túl is teljesítenek, de itt lassan már arról lesz szó, hogy a miskolciak a bírók miatt nem lesznek bajnokok. na, azért ácsi...
A STÁROK ki kaptak hazai pályán,6válogatot játékos,nemtudom ki fog bekerülni ijra,a név már nem elég szerintem...tenni is kell valamit,a nagy arc már nem elég.......
@Miskolcifan: nem vagy közellenség,sőt szimpatikus, ahogy kiállsz a kedvenc csapatod mellett, de próbálj meg kicsit reálisan gondolkodni, és más lesz a színezete mindennek. annyiszor írtam, már a játékvezetésről, nem akarok megint ebbe belemerülni, de tényleg, te is azt hiszed, a játékvezetés az oka mindennek, amit felvetsz? ugye, nem...
@csatoimi: mesélj Barátom, amint lesz alkalmad, kíváncsi vagyok, mi is történt.
@kiralyfi: Mióta ide írok most került szóba talán harmadszor a bíró téma részemről.Azt is leírom mégegyszer,hogy tökéletesen tisztába vagyok a csapat erejével is.
Arra azért kíváncsi lennék,hogy mi volt az az oltári nagy sületlenség...
@kiralyfi: Szerinted itt mi nem a földön járunk? :)
Még 4 éve is az volt a kérdés,hogy tízzel vagy csak öttel kapunk ki.Nagyon rá tud ám ez nevelni a realitásra és tisztánlátásra...
@Video Tóni: igy van senki nem sirt és másnap menttek Dunaujvárosba!!az nem 200km hanem 1000km nem mindegy és -12 fokban a buszon éjszakázni...azért van külömbség és senki egy szot nemszolt ezz benne van a pakliban
@Miskolcifan: én csak egy kis önmérsékletet és viszonylagos tisztánlátást kértem tőled, és ne az elfogultság beszéljen belőled.
Azért az itt fórumozók többsége megtalálta már a bírókat a csapata veresége után beleértve engem is. Senki ne legyen álszent. Ma a miskolciak panaszkodnak, holnap meg mások. Emlékszem még a Brassó például azt is fontolgatta hogy csak ifistákkal áll ki a bírói részrehajlás miatt! A Volán Ebel bírói nyomásáról nem is beszélve. Minden szurkolónak a saját csapatát ért vélt, vagy valós sérelem fáj.
@Miskolcifan: nem mániám csak a tényeket nézzd!! nem lehet,hogy valamit te nem láttsz jol???vagy azis lehet hogy a blogon mindenki bunko!!és vak!!! csak te tudsz mindent és te láttsz mindent jol!! akkor bocsánat uram:((
@csatoimi: Mi történt beszámolsz??köszönöm
@kiralyfi: Hát sajnos ha a kedvenc csapatomról van szó nem biztos,hogy tudok elfogulatlan lenni,ezért elnézést is kérek...A miskolci ember már csak ilyen.
Azt meg nem hinném,hogy ennyire nem látom tisztán a csapat helyzetét.Érdemes benézni egy másik fórumba,ahol szurkolótársaimmal elég kemény kritikákat szoktunk megfogalmazni a csapattal szemben is ha kell.Nem vagyok az a típusú ember,aki szemellenzőt visel és "csakahülyebírómiatt" kapunk ki mindig.Ha most kicsit elszaladt velem a ló akkor sorry.
szamolgatok, szamolgatok, de tenyleg kurva nagy mak kell a fradinak h bejusson a rajatszasba...
@Zsiraf78: Ember!Mondtam én egy szóval is,hogy mi vagyunk a legjobbak,a verhetetlenek?Múltkor is megtaláltál mikor azt mertem mondani,hogy a 150 gólt kapó Brassó lehet,hogy nem jobb csapat nálunk,akkor is nekem estél,most jön úgy látom a következő kör.
Mint a Miskolc mai ellénfeléneh hive, nem illendő beleszólnom de gogosz hsz-e nagyon jó zárszó lehetne.
@gogosz: Örülök,hogy végre valaki megértette a mondandóm.Inkább leszek elfogult,mint álszent.
@Miskolcifan: ez már nagyon rendben van:) gratulálok:) és kívánom legyen egy erős jegesmedve banda , a magyar hoki érdekében:)
@Miskolcifan: Dehogyis nagyon ideges lehetsz enyire ne légy érzékeny!!Nyugi van!!én azt irtam hogy jobb a kerete a Brassonak mint a Miskolcnak az edzö nem jo,Isten örizz,hogy megtaláljalak,inkább a vendégem vagy egy söre!:)te kezted ugy a komentjeidet,hogy nem siránkozni akkarok.Neked a Miskolc a jo nekem más mi volna ha mindanyian egy csapatnak szurkolnánk????akkor nemvolna amiröl irni!!NYUGALOM senki nem haragszik rád meg nem vagy ellenség,ezeket csak te magyarázod be magadnak:))szép estét
@Zsiraf78: Egy utkozes utan nekiszokott Elekesnek, elkezdte utni a fejet bottal es kezzel, majd mikor a birok levettek valahogy, fejbedobta a kaszkaval. Tavaly Saluga ennel kisebbert kapott 4 fordulot. Kivancsi vagyok most mit kap Kosa?!
@Zsiraf78: Dehogy magyarázom be,de ha mindenki engem talált meg akkor mit gondoljak :D
@fradigy: ha ezzel a csapattal kezditek a szezont, akkor lehet nem itt állnátok! Jó meccs volt!
@csatoimi: az kemény, csak ugye mi erről nem nagyon fogunk látni összefoglalót...
@Bpstars: ne is mond ugy volt h kimegyek... amugy ha jol emlexem a szezon eleje jol indult, nemreg volt egy hullamvolgy....
@csatoimi: Kösz!! Ez nemvolt szép, én amiota jégkorongot nézzek senki nem tet anyit mind Elekes a sportklubért most másik csapatban játszik és azért volt ez???nemis értem még ha Timarunak ugrot volna neki de Elekesnek hihetetlen,szerintem ennek lesz fojtatása.........
@Miskolcifan: Leirom neked,hogy szerintem miért jobb csapat a BRASSO-mint a MISKOLC,hogy érts meg. !!!!!! Miskolc-Brasso 2-6 6-4 1-2 3-4 tehát, négy mecs 3gyözelem 1vereség 16löt gol-és 12 kapot gol most már értesz????
@csatoimi: még jó, hogy volt a székely-magyar nyelvlecke :)
(no offenz, imádom a nyelvjárásokat)
@Zsiraf78: Muszáj elkezdeni megint? :D
Ebből max annyi jön le,hogy 1-2 meccsen jobban jött ki a lépés a Brassónak.
@Miskolcifan: Igen enyi!! pontosan nem1-2 hanem 3rom mecs!!:))))Béke veled 1meccsen meg jobban ki jött a lépés a Miskolcnak a Brassonak meg 3rom
@Zsiraf78: 3rom? :D Bocsi,de ezt nem hagyhattam ki :P
@csatoimi: Nem kell nyomni a dumat. Ha a Roman Bajnoki dontore gondolsz akkor Saluga 2 fordulot kapott, fejelesert. Kosa es Elekes esetet ma nem lattam, sajnos mert a B-kozepben alltam es onnan nem latszott. Ha szembe dobta a kaszkat az nem a fejelessel talal. Es Kosa 2+2+10et kapott ugy hogy nem lesz eltiltva. Nem tudom a birok hol segitettek amikor Zsok szaja az elso harmadban verzett es Biro Otto is leserult es nem rakott ki Galus egy Brassoit se. A jatekunk gyenge volt, nem tudom mit akar az edzo ezzel a puhany hokival, szerintem tobbet kene utkozzonek a mieink. De az is igaz, hogy Brassonak ez volt iden a legjobb mecse ellenunk.
De az elodonto fenypontja a nagy hires szekely csapat szurkoloi voltak: kb 10en, persze a roman lobogo nem maradt el, szep volt ahogy a szekely himnuszt a mecs vegen kifutyoltek.
Tudtam,hogy megkérdezed:))3rom GYÖZELEM:))))
@csatoimi: Szerintem nem minden olyan egyszeru ahogy te leirod... Kosa, egyaltalan nem az a vermersekletu ember, kellett ott tortennie masnak is, raadasul Elekes es Kosa evekig csapatarsak voltak.
A biroi nyomasrol is irj par szot,mert a szekelyhon.ro kozvetitese szerint a buntetesekben is az SC nyert...

@kiralyfi: Allitolag ugyanazon az oldalon lesz osszefoglalo is.
@bakoelod87: Miröl beszélsz???nagy hires Székely csapat.......szerinted azzok Székelyek voltak ??Román zászloval???ébredj már föl!!,és kifütyülik a Székely himnuszt???egy Magyar ember ezt nem gondolhatod komolyan????1Vagy bevagy rugva2valamilyen tudat modosito szert szedsz.3vagy álmodtál.Ezt te is tudod,hogy Magyar,vagy Székely ember ilyent nemtesz!!
@Zsiraf78: Ha nem voltal mecsen akkor nem veszem figyelembe amit irtal, ha voltal akkor inkabb rad illik ez a komment. Inkabb olvasd el a mecs kozvetiteset: www.szekelyhon.ro/kozvetites/40.html vagy erdeklodj a dolgok utan.
@Zsiraf78: Azt nem mondta,hogy szekelyek voltak azok a "szurkolok"...

@bakoelod87: Azok a szekely hokistak mit tehetnek arrol,hogy par senkihazi kifutyulte a szekely himnuszt???
@Joegep: Semmit, semmi bajom veluk, csak ezek a szurkolok negativum lesz naluk
@bakoelod87: Félre értettelek gondoltam,hogy jegesek lehettek!!bocs A csapatban van egy román nevü biztos Vládnak szurkoltak
@bakoelod87: Igen, negativum azoknak akik ott hozongtek, es azoknak akik odavittek oket. Semmikepp a "nagy hires Székely csapat"-ot (ahogy te fogalmaztal) kell mocskolni es hibaztatni!!!
@bakoelod87: Az SC egyenlito golja elott Szocsket ki kellett volna allitani fejre utesert, a harmadik golotok elott pedig kaptatok egy ajandek elonyt, a szokasos szimulalasotokat bevette a biro. Ha meg voltak romanok es kifutyoltek a szekely himnuszt, miert nem uttetek agyon. Latod, ezert nem kell egy szekely roman valogatott legyen, en mindig is ezt hajtogattam, de mindenki maga tudja.
@csatoimi: Mindenki a maga szemszogebol latta a mecset. Lehet hogy pont ezert voltak a szurkolok "rendelve" hogy a palyat tiltassak le, remelem ilyesmi nem fog elofordulni.
@csatoimi: Lehet,hogy tevedek,de nem te vagy az elso akit irto elfogultnak latok es nem egy bizonyos csapat mellett,hanem az SC ellen,kar!
@bakoelod87: Honnan voltak a diszpeldanyok? A teveben nem latszottak, mocskos gazemberek, biztos, hogy provokacio celjabol jottek.
@Joegep: Tenyleg tevedsz, ilyen targyilagosan meg meccset nem neztem. Az teny, hogy nem vagyok egy SC szurker es nem is leszek tobbet mar soha, de nincs miert mellebeszeljek. Lattad a meccset?
@csatoimi: Biztos focidrukkerek voltak. Az elso harmadban megvetkeztek, mint a Bukarestiek, de aztan hamar visszakerult a ruha:)
@csatoimi: Nem, eppen ezert nem is velemenyeztem, csak tulzottnak tartom a kirohanasod a csapat meg a jatekosok ellen, azert mondom, mert tudok embert, aki ezzel a "szemuveggel" nezi az SC meccseit. Meg mondanek valamit, de inkabb privatban es maskor.
@Joegep: Hol latsz itt Te kirohanast? Ha valaki leirja a tenyeket az mar elfogult egy csapat ellen?
@Miskolcifan: már annyiszor megfogadtam, hogy nem megyek bele sporis témába, de mégis megteszem. Nem a mundér becsületét akarom védeni, de mégis na...

A legkönyebb mindig a játékvezetőket elővenni, ha egy csapat veszít. Mondjuk ez valahol természetes, minden sportágban így van, ahol nüasznyin múlik a különbség. Mindig mindenki a játékvezetőket okolja, ezzel el lehet terelni a valós problémákról a figyelmet. Hogy mire gondolok? Csak maradjunk a Miskolc eseténél. A szezon alatt bebizonyították, hogy bárkit képesek kétválra fektetni. A kérdés, hogy miért nem tudnak folyamatosan jól teljesíteni? A hullámzó teljesítmény inkább fejbeni problémákra utal. Ha fejben nincsenek ott a pályán, akkor természetes, hogy jönnek a buta kiállítások és egyből a játékvezető a főszereplő. Ez meg nem hinném, hogy a sípmesterek hibája. Nem az Ő hibájuk, ha pontatlan passzok, elvesztett korongok és kihagyott ziccerek után fejben összeomlik a csapat, a játékuk kapkodóvá válik, ami törvényszerűen hozza magával a kiállításokat, mert utána már nem marad erő a koncentrációra és elkezdenek kapahokit játszani. Ha már jön össze semmi és még el is fáradnak, akkor elkezdenek csapkodni, már nem megy úgy az ütközés sem, stb, stb, stb. De ez mindenkire jellemző, nem csak a Miskolcra.

Hogy utazás, suli, meló, vizsga, stb? Hát ez egyéni szoc problem. A játékost, szurkolót, edzőt, szülőt, vezetőket érdekli az, hogy a játékvezető edzés nélkül munka, suli és utazás után fáradtan megy meccset fújni? Nem igazán... A Miskolc női csapata is többet van jégen, mint a játékvezetők nagyrésze... No de MOL ligánál maradva miért is várunk el többet a játékvezetőktől miközben egy játékos átlagban 7-8 órát jégen van egy héten, ezen felül a a nagy többség majd ugyanennyit kondizik, míg a játékvezetőnek jóesetben kijut ebből 2-2 óra és most tényleg a jó esetről beszélek (s ezért még fizetnek is...), a többség magán éles meccsen lát jeget, mert munka, suli, család mellett nem marad ideje másra. Élesbe meg egy játékos pörög 70-80 másodpercet, majd pihen 3-4 percet, a játékvezető meg azon kívül, hogy nem pihen egy percet sem, plussz még anyázzák is, ha jót fúj, ha nem, meg még figyeljen hogy a zsűri, orvos, stb mikor mit ront el. A játékvezető felkészülésre fordított ideje és lehetősége valahogy abszolút de nincs egyenes arányban a mérkőzésen töltött idővel és munkával, szemben egy játékossal... Akkor miről beszélünk? Ezek tudatában milyen jogon kritizálunk és jelentjük ki negatívan, hogy a játékvezetők színvonala messze nem éri el a MOL Ligáét? Mindenki csak ez utóbbival vagdalkozik, de igazából segítséget egyik csapatvezető sem nyújt. Hogy dobjuk mély vízbe a játékos múlttal rendelkező ifjú sporikat? Mire megyünk vele, ha tulajdonképpen csak elméletben van lehetősége felkészülni egy mérkőzésre?

Fáradt a csapat, sokat utazott, munka, suli? És még a játékvezetők sincsenek erre tekintettel? Jajj! Ez kb. olyan, mint amikor egy csapatvezető olyannal áll elő, hogy a több ezer eurós játékosok ne kaphassanak már 2 percnél nagyobb büntetést... Ez nem vicc, kajak volt ilyen...

A legnagyobb probléma pedig a szbaályok nem ismerete... Az még hagyám, ha egy szurkoló felismeri a lest, tilost vagy gáncsolást. De az abszurd, hogy maguk a játékosok, edzők és vezetők se legyenek ezzel tisztában. Erről csak annyit, ha nekem B kategóriás jogsim van, akkor nem kezdek el okoskodni egy pilótával, hogy hogy kell vezetni egy repülőt. De ha mégis, akkor igyekszem áttanulmányozni, hogy azt mégis hogyan kell.
Jó példa erre az MK versenykiírása, ha átnézték volna, akkor tudják mi a szitu. Csak sejtem, hogy ezek után egy 200 oldalnyi szabálykönyvre illetve szabályalkalmazás elolvasására vajon mennyi fáradtságot fordítanak.

S ha már MK meg bírók, meg méteres lesek... A Miskolc konkrétan annak köszönheti az MK bronz érmét, hogy volt annyi vér a p.cájában a vonalbírónak illetve a vezetőbírónak, hogy a Stars üres kapus gólját les miatt ne adják meg. Mert hát nem vagyunk tisztában a versenykiírással, így lehozzuk a kapust. Nem tudom mi lett volna Miskolcon, ha ott az a gól érvényes... Bár sejtem. Az edző és a csapat istenkirály, a spori meg menjen a k. anyjába.

Bocsánat, nem akartam ilyen hosszú lenni, helyenként a stílusomért is elnézést kérek, de úgy gondolom érdemes a fenti dolgokon elgondolkodni. Főleg azokon, hogy kinek mennyi lehetősége van felkészülni egy mérkőzésre illetve kik mennyire vannak tisztában a szabályokkal és ezek után kit hogyan és miért vonunk felelőségre.
Abszolút nem a Miskolc ellen irányul a mondanivalóm, mert ezt bármelyik csapatra rá lehet aggatni.
@csatoimi: Ezek a senki házi oláh gazemberek sok vizet fognak a késöbbiebkben még zavarni. Paraszt egy alakok voltak az biztós. Nem érdemes őket megverni arra a szintre nem sülyedünk le.
@székely hokis: Ocsmany egy provokatorok lehettek, szerintem tobbet nem szabad beengedni a palyara oket.
Bocsánat még1 apro kiegészítés az előző hozzászólásomhoz. Régen mikor a Miskolc annyi golt kapott meccsenként, hogy még gombócból is sok lett volna, akkor is megvoltak ugyanazok a kiállítások, mint manapság, csak az eredmény miatt nem szúrt annyira szemet. Szoros meccsek vannak, az idegek pattanásig feszülnek és persze, hogy első körben a játékvezető a hibás mindenért.Ez valahol természetes, de az volna az egész mondani valóm lényege, hogy azért néha nem árt a másik oldalról is mérlegelni néha.
A Miskolc hullámzó teljesítménye véleményem szerint annak köszönhető, hogy a fejekben nincs rend és kiegyensúlyozottság, ez pedig nem a sporik hibája és még csak az amatőrizmusra sem lehet fogni, mert akkor is ugyanaz az amatőr csapat, aki megveri a DAB-ot.
Csak az ifi válogatott jut eszembe... fejekben kell rendet tenni. Illetve hiányzik a csapatból egy igazi termetes rutinróka, aki ha kell meccsen odaáll, akitől tart és akire felnéz az ellenfél is illetve, aki az öltözőben rendet rak a fiatalok fejében, atyáskodik felettük.
@csatoimi: Voltál a meccsen?
A brassó szurkolóit itt láthatod: www.hochei.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=845&start=45.

Szerintem Galus azzal, hogy nagyon keveset fújt be, az első két harmadban egyértelműen a Brassót favorizálta, a harmadikban viszont, amikor a Brassó amúgy is meg szokott omolni, a Sportklubnak teremtett további előnyt.
Egyébként gyenge meccs volt, nincs mit rágódni rajta.
Bár előttem történt, nem értettem a Kósa-Elekes affért. Kósa nem verekedős fajta, Elekes nem akart verekedni, együtt játszottak vagy 20 évet... Elekest abban az esetben palánkra lökésért büntették.
A legszebb momentum a meccsvégi székely himnusz volt, szépen is hangzott, a két csapat s bírók vigyázzban, csak a brassói szurkolók viselték ki magukat.
@madefalvi: Sok baratom jatszik a Brassonal, eddig meg szurkoltam is nekik, de sajnos ezek utan nehez lesz. En meg mindig azt tartom, hogy jol meg kellett volna leckeztetni ezt az ocsmany provokator bandat.
Kedves ex haces jelengeb brassoi "szurkolok" nem kellene valotlansagokat allittani es teljesen elferditeni a Kosa-Elekes konfliktust!Kosa nem verekszik csak nagyon ritkan,ha megteszi akkor van oka ra!Sajnalatos,hogy igy alakult ez a dolog,de vajon miert verzett Kosa mielott nekiugrott volna Elekesnek?Nem talalkozott veletlenul egy botveggel?Ideje lenne leszallni a SC-rol!
@pokerface: Értem amit mondassz és el is fogadom.A csapattal kapcsolatban is igazad van,sajnos edzői poszton vagyunk ma a leggyengébbek.A hullámzó teljestimény leginkább edzői hiba szerintem.Kritizáljuk sűrűn a csapatot is nyugodt lehetsz,de azért a biróval is lehessen már foglalkozni ha olyan az adott helyzet...
@pokerface: "S ha már MK meg bírók, meg méteres lesek... A Miskolc konkrétan annak köszönheti az MK bronz érmét, hogy volt annyi vér a p.cájában a vonalbírónak illetve a vezetőbírónak, hogy a Stars üres kapus gólját les miatt ne adják meg. Mert hát nem vagyunk tisztában a versenykiírással, így lehozzuk a kapust. Nem tudom mi lett volna Miskolcon, ha ott az a gól érvényes... Bár sejtem. Az edző és a csapat istenkirály, a spori meg menjen a k. anyjába."

Olvass vissza,hogy mit irtam/irtunk ezzel kapcsolatban...Érdemes lenne szétnézned a hivatalos honlap fórumán illetve az nb1.hu Jegesmacis topicjába...
süti beállítások módosítása