HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Rob Schremp élesben is megcsinálta

2010.01.07. 15:50 AG 2.0

Rob Schremp mindent tud az ütővel és a koronggal, született zsonglőr, de az NHL-ben eddig nem sok sót evett meg, írtuk még 2007 decemberében, amikor top 10-et állítottunk össze zseniálisan elvégzett büntetőkből. Az akkor 21 éves fiatalember az Edmonton Oilers kötelékébe tartozott, de sokra nem jutott. A most zajló szezon előtt a New York Islandershez került, és bár továbbra sem játszik túl sokat, és nem is igazán gól- és ponterős, csapata Colorado felett aratott győzelme alkalmából tett róla, hogy megemlegessék a nevét. Érdemes megnézni a gólt, ilyet nem mindennap látni. A játékvezető el sem akarta hinni, hogy szabályos, de a videó szerencsére meggyőzte.

50 komment

Címkék: videók nhl schremp

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Játszhatna a Yankees-ben is akár! :D
A gólra szerintem nincsenek szavak, benne van az örök best of gyűjteményekben! :)

Amit a nyilvánvaló dolgokon a fiatal tehetséges magyar játékosoknak figyelni érdemes, az a következő: az ember beüti a gólt, a bíró egyértelműen mutatja, nem gól, erre odakorcsolyázik a kispadhoz, és várja, hogy
1) A többiek, elsősorban a jégen lévő csk. Doug Weught kireklamálják a videóbírót
2) A bíró meghozza az ítéletet
Mindent a többiek intéznek, ő mosolyog és vár!
Rob Schremp fel van veve a kedvencek koze. Mar rendelem is a mezt vele. Szenzacios egy gol volt.
@csatoimi: a végén több mezed lesz, mint jimnek, a belfasti kocsmárosnak
Szép gól, valami hasonlót egy edzésen láttam Fekti Ádámtól... :) Majd ha ő is élesben csinálja meg az NHLben, akkor lesz igazán szép. :)
@AG 2.0: Nem tehetek rola, hogy ennyi szenzacios jatekos van. Aki meg tetszik, annak emleket allitok egy mezzel. Aki nagyon tetszik, annak meg tobbmindennel.
DAB-osok örömére lentebb található a kupadöntő, www.demonoid.com/files/download/HTTP/2091092/3325802
@Fibonaci: Meg az én örömömre is, meg sztem minden hokiszerető magyar örömére. Csak előbb helyet kell szorítani a merevlemezen... :S
Ez a gyerek se fog sok sokkal többet letenni az asztalra, mákos gól.
A kommentátorok magyarázzák közben, hogy mikor lett volna érvénytelen a gól, de nem tudtam kihámozni. Ha lefelé esik a korong, akkor nem üthette volna meg? Vagy van köze az ütési szöghöz, vagy a korong magasságához? - mert arról is beszélnek. Valaki elmondja?
@smartegg: váll vonal fölött ér bele, akkor nem érvényes.
Siman gol mivel atlag magassag eleg sok.mell magasság volt ez.Nem ertem video birozast sem...
@Lazlee: a szabály úgy szól hogy a pályán váll vonaláig lehet, de viszont a kapu körül a felső kapuvasig
Kiss Ákos is ütött a levegőből egy gólt nem rég a Starsnak is kapásból. Ha arról lett volna ilyen tiszta felvétel azt is megcsodálhatnánk.
SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK

egyébként nem értek a jéghokihoz.
@Fibonaci: mivel egyenes vonalon vágódott be pakk a vas alá, így sztem annak is megfelel. ;)
Két kommentátor milyen milyen rém unott higgadtsággal reagálta le az egészet. Nem valóak sportriporternek
@Fibonaci: ezer köszi a linket! már le is jött :))))
jó fej leszek és maradok seedben ;)
szép gól, mákos, láttunk már ilyet. wii baseball :))

egyébként teljesen szabályos gól. a gólszerző ütője nem lehet magasabban mint a keresztvas. ennyi a szabály.mindegy, hogy vki így beüti vagy egy húzott lövésbe a levegőben beleszúr.
egyébként nem kell ilyenkor a bírót győzködni megnézi az magától.
addig oké h úgy ütötte a labdát a kapuba mintha baseball ütő lett volna a kezében:) de csak én látom h kézzel vette le a korongot? ez így biztos h szabályos? kézzel nemhiszem h hozzá szabadna érni... de várom a véleményeket:)
Sziasztok! Ez tényleg szép! Még nekem is, aki egyáltalán nem ért a hokihoz. Épp ezért kérdezem: a bíró miért mutatta elsőre, hogy nem gól? Már sokfélét olvastam itt. Akkor most mi a tuti? És mi a helyzet azzal, hogy kézzel vette le? Ez itt rendben van?

Köszi
Elvileg magas bot, vagy kézzel irányított korong miatt nem adhatta meg elsőre. De olyan gyorsan történt ott minden, hogy valószínüleg csak az érzéseire hagyatkozott.
Ez oltári gól.! Ment a favba... ;)
Köszi szépen a döntős linket!
Zseniális meglátás. :D
Nem volt makos gol,hanem tudatos.Azert irigykedsz,mert te nem tudsz ilyet.Valaha szerettel volna,de nem jott ossze.Szep volt,komoly gol!!
@mepe: Leveheti kézzel a korongot, csak elütnie nem szabad (kézzel irányított korong).
@SMisi: saját magának "lekezelheti" a korongot.
na ez igen, hogy le is vette kézzel, ÉS meg is tudta ütni, és össze is jött... kell egy meglátás, hogy ezt ott a másodperc töredéke alatt meg tudja csinálni, és elég látványos is, nem kétséges!
Láttam már nem egyszer ilyet lefújni irányított korongnak. A játékvezető is tévedhet. Ahogy most is tévedet. Én csak a kérdésre válaszoltam, hogy ebben a szituációban csak ezek miatt nem adhatta meg a gólt. És mint ahogy láttuk is, bármiért nem adta meg, korrigált végül.
@gogosz: saját magának leveheti, másnak nem tolhatja oda kézzel
@AG 2.0: Nem vitatom. Én is így tudom. De a meccseket nem én vezetem.
@mepe: a hokiban van pár szabálya kéz és a korcsolya használatára. ebben az esetben szabályos volt, hiszen saját maga elé vette le, és az elütéskor már szabályos magasságon volt a korong. Elsőre nem is azért ítélte érvénytelennek mert kéz volt, hanem mert magasnak látta az elütést. Valószínűleg ezt kockázták annyi ideig.
fantasztikus!akinek ez nem az,korongot se lásson többé
Pont még nem irányított korong, csak maga elé teszi, pont nem magas bot, hanem határ, ZSENIÁLIS!!!
@Aske4: Igy van én láttam élöben az még szebb volt!!!
Kiss Ákos gólja 1:50-nél látható, annyi a különbség, hogy nem magának veszi le kézzel, hanem a társ által a kapu elé félmagasan lőtt korongoöt "bézbóllozza be", ez sem csúnya:

jegkorong.tv/index.php?video_id=91115vd
@Lazlee:
Csalódnék benned, ha szerinted ez nem szabályos gól!:-)
@Jimbo75:
Én szeretem a mákot, de szerintem Te meg még nem láttál hokis edzést.
Amúgy, basszús hihetetlen nagy gól.:-)
A meccset élőben tekintettem meg az éjjel streamen és már éppen elkezdtem komolyabban "bólogatni" az álmosságtól, amikor az akció kezdődött. Amikor a később levágódó lövés elindult, akkor kicsit magamhoz tértem, de amikor a "delikvens" bevágta a gólt, akkor úgy felébredtem, hogy vissza sem tudtam már aludni! Csak lestem, mint a moziban! Ez majdnem olyan gól, mint Ovecskin gólja a Coyotes-nek, amikor a hátán csúszva, a fele fölül kanalazta be a pakkot az ütője tollának felső élével! De csodálatos, hogy mindkét gólt élőben láttam! Ezekért érdemes imádni ezt a játékot! Vancouverben az olimpián remélem látunk jópár hasonlóan szép "megnyilvánulást"! M.
@Maratonista: Hol laksz, hogy élőben láttad mindkettőt ???
@gogosz: A DAB-os oldalon van róla videó?Már mint a Kiss Ákos féle ütésről!Nagyítottam is,amennyire élvezhető tud maradni.3.06-tól!!
@AG 2.0: Bár a DAB-Miskolc meccsen/Magyar Kupa/A lendületben és ezáltal mozgásban lévő játékos az elkapott korongot rögtön elengedte,de a sebessége miatt az 2 méterrel előrébb landolt/megjegyezném,hogy az ő sebessége is u.a. volt és gyakorlatilag maga elé,alá tette/kéz pasznak minősítette a bíró..:D
@vaze: teljesen igazad van, hozzállásban és kulturáltságban van a legnagyobb lemaradás. hadd hozzak ide egy példát egy másik sportból, a fociból. Tizenakárhány évvel ezelőtt egy angol kupadöntőn az akkor még liverpooli MacManamant felrúgták a 16-oson belül. Annyira egyértelmű fault volt, hogy annál nincs egyértelműbb, a bíró mégis továbbot intett. A számtalan lassítás között egy olyan sem volt, amiben akár csak kérdésesnek tűnt volna az eset, MacManaman mégsem reklamált, hanem szó nélkül felállt, és játszott tovább. Akkor ez a jelenet csak és kizárólag Angliában volt elképzelhető, ma már ott sem...
@robill760:
"Akkor ez a jelenet csak és kizárólag Angliában volt elképzelhető, ma már ott sem... "

pontosan ez az (persze még kb. 3 ok mellett), ami miatt ma már nem bírok labdarúgást nézni......
@mastamind: Erre a szituációra utaltam én is amikor a bíró lefújta az esetet. Én is ott voltam a meccsen és ott sem értettem miért tette. Kiss Ákos gólját én összefoglalóban élvezhető színvonalon nem láttam, de élőben fantasztikus volt. Nem csak a befejezés, hanem a passz is amit Galanisztól kapott.
Szerintem Marian Hossae se volt csunyabb(nekem jobban bejott), de valahogy ennek jobb a PRja :)
Ez tényleg beteg! Csodálatos, és nem mákos, hanem tudatos gól volt! Szerintem...
süti beállítások módosítása