HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az UTE nem tud eléggé hokizni

2010.01.06. 17:32 Hblog

A fejekben van a gond, nincsenek olyan arcok a csapatban, mint tavaly Zlocha vagy Rufus, mondja Hetler Ádám, az UTE védője a Dab.Docler elleni keddi mérkőzés után. Pék György edző kritikusabban fogalmaz. Az általa felkészített csapatot a szezon során sokadszor minősítette negatív jelzőkkel. Azt mondja, egyértelmű, hogy játékosainak többsége mentálisan és technikailag sem éri el a szükséges színvonalat.

103 komment

Címkék: videók pék ute hetler mol liga dab.docler

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Kritikusabban fogalmaz"? Hallotta már Pék mester azt a magyar közmondást, hogy a fejétől bűzlik a hal?
Hát ez a Pék nem normális...
"játékosainak többsége mentálisan és technikailag sem éri el a szükséges színvonalat"

Egy edzőnek nem pont az a feladata, hogy fejlessze, de minimum szinten tartsa a játékosok technikai tudását és rendet rakjon a fejekben, ha kell?

Szerintem ez a nyilatkozat egy hatalmas öngól!!!
Pék... hagyjuk. Bezzeg gondolom a 6-3-as helyzeteket gyakorolják... Szerintem át kéne már adni a stafétát, lenne, aki ezzel a "selejtes" emberanyaggal is többre képes. Hogy mondhat ilyet egy edző?
Tegnap ez a "remek" edző kétszer nem vette észre,
hogy nem voltunk emberhátrányban, mégis csak négyen
vannak a jégen! A remek húzásai között volt még
Harmati harmadik soros csatárrá nevezése,míg Simonnal védőt játszat,és a legnagyobb baklővése
(tegnap) ,hogy Rafaj-t nem az idegenlégiósokkal
rakta egysorba,később rájőtt,de akkor már morálisan összeomlott a csapatunk.
"játékosainak többsége mentálisan és technikailag sem éri el a szükséges színvonalat"

Vajon edzőink többsége eléri-e mentálisan, edzéselméleti felkészültségben, hoki szakmai ismeretekben, tudása naprakészségben és nem utolsó sorban sportlélektanilag a szükséges színvonalat? Vajon az elegendő-e, ha valaki egykoron pengés játékos volt, ahhoz hogy igazi tehetséfejlesztő pszchofizikai tréner vagy széles látókörű stratéga váljék belőle?
Szólhatna már valaki Gyuribának, hogy egy edzőnek a kapus lehozatalán és saját csapata nyilvános szapulásán kívül van más dolga is...
kellene sztem egy oan JP Maccallum féle edző a Megyeri útra na meg Brassóba is :)
Remélem erre majd rájön a vezetőség is,de lehet hogy késő lessz.
Mint az UTE,mint Brassó többre lenne képes
Csak egy apró javítás az összefoglalóhoz. A 2. UTE gólnál Hetler ütött kapura - amibe Kiricsenkó beleért - és nem Dubek. Igaz, hogy ez van az icehockey.hu-n is, és a jegyzőkönyvben is Dubek az első átadó, de a videón is látszik, hogy ez nem így történt. Még egy vicces mondat az icehockey.hu-ról : "A 37. percben Szilassy Zoltán kísérletét védte bravúrral Kiss Tamás", remélem ez is csak elírás volt.
Eddig támogattam Péket de ami sok az sok. Amikor vertük a Fradit akkor azt mondta ez a játékosállomány jobb mint a Fradié, ha kikapunk akkor mi vagyunk a legszarabbak...Normális csapatnál az edzőt kirúgják gyengébb szereplés esetén, nálunk erről szó sincs, vagy ha az edző látja hogy nem képes mit kezdeni a csapattal (ami nem a csapat hibája hanem a csapat és az edző közös problémája)és igazán a csapat érdekeit nézi akkor fogja a sátorfáját és arrébb áll.
Minek kell még történnie hogy Péket felállítsák???
Ha pénteken csak megszorít minket a Miskolc hazai pályán (akik ugye most 2× zakóztak Brassóban) már akkor ki kéne vágni a kispadról.
Tényleg jóval gyengébb ez a keret mint tavaly de nem annyira hogy sorra kapjunk ki hazai pályán is...tavaly az alapszakaszban amikor is több meccs volt 1× kaptunk ki rendes játékidőben és 2× hosszabbításban a MOL ligában. Ezzel szemben idén már most negyedik alkalommal a rendes játékidőben kb fele annyi meccs alatt és még hol az alapszakasz vége!
Nem vagyok képbe az ute dolgait illetően, mert 1 évvel ezelőtt sok játékost "kiutált" Pék simulékony kedves modorával és a hozzáértésével. Már akkor mindenkit alázott, aki nem állt be a sorba azt nem játszatta, ellehetetlenítette. De azt nem értem, hogy hol van Baróti? Vagy lemaradtam valamiről? Vagy hiába a másodedző nem szól/hat bele semmibe? Voltak a régi utéban bőven tehetséges fiatalok, hol vannak? Vagy sikerült "leépíteni" az utánpótlást. Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam.
@Pentele: Hát igen ezen már tavaly is csak mosolyogtunk.
PÉK MONNYON LE! De minél gyorsabban mert ez szánalmas amit az az ember csinál...!!!!Meg verekedő játékosok a kispadon..Valamit kéne csinálni odabennt az öltözőben ha más nem megverni Péket :DDDD
Ez meg a másik vicc a mentális színvonal. Akkor nem ő kell oda hanem egy pszichológus...Tegnap mennyien voltak kint? kb 200-an? Azt fogja elérni a vezetőség hogy lesz 30 néző meccsenként, azok fele is vendégdrukker. Folyamatosan látom a csalódottságot a nbézőkön meccsek óta, siralmasan játszunk. A gyermeteg hibákat meg úgy mondja mintha színházi kritikus lenne és teljesen kívülállóként szemlélné a dolgokat. Azt nem tudom csak hogy mennyivel kisebb az idei költségvetés mint a tavalyi, ezt megírhatnátok, ha tudjátok. Mert ha Zlochát enegedték aki 3× annyiba került mint a többiek, akkor Rufus helyére például minőségi pótlásra is futotta volna. Félek ez a pénz valakinek a zsebében landolt. Miért van az hogy Újpesten minden évben új csapatot építenek? 4 éve járok meccsre és a saját nevelésűeken kívül Dubekre Borbásra és Hetire emlékszek régről. Bár lehet hogy rossz a memóriám...
Pék Gyuri monnyon le!!!!!!Az UTE-nál megérett a változás.
Pék mestert ma megerősitették a posztjában a vezetők a csapat elött !
@adamnfl: Sajnos ez tényleg így van,hogy meccsek óta látom a nézőkön a csalódottságot de saját magamon is...Igaz,hogy Zlocha háromszor annyi pénzt kapott mint a többiek és akkor mivan a többivel mert gondolom még Rufusért is kaptak valami pénzt..És kiket hoztak? Bontovics,Sájevics..vicc kategóriája.Az ute törzsszurkolóit látva a meccs végén olyan mérgesen szedték le a Újpest transzparenseket..hát ez a szomorú lassan ők is megelégelik és nem járnak meccsre és akkor lesz 100 néző ami brutálisan szégyenteljes lenne....További szép estét!
@fraind: Az ute vezetőinek csak gratulálni lehet a döntéshez. Szép lassan sikerül teljesen lezülleszteni a fővárosban a jégkorongot! Na de ez nem az én bajom, csak a sportolókat, a szurkolóikat sajnálom és persze a magyar jégkorongot!
@fraind: És más döntés nem is született?
@LBogár: A régi újpesti játékosokra fogdták hogy züllik a csapat !
Azt hiszem pénteken be lehetne vezetni egy új rigmust
"Pék-György-Takarodj"

Emberileg ez az ember már tarthatatlan, de komolyan. Ez már komédia, hogy minden héten lealázza saját játékosait, aztán még a csapat góllövőjét is, miszerint az csak egy szerencsetalálat volt.
Ha nem tudnám jobban, azt mondanám, hogy a csapat ellene játszik, de annak nincs értelme, mert Gyuribát odabetonozták, csak tudnám miért.
Nem védve Péket, nincs is miért. De. Abban igaza van, hogy ezen a meccsen gyermeteg hibákból kapták a gólokat. Én a nyilatkozata előtt az összefoglalót látva arra gondoltam, hogy a csapat itt ellene játszott. Ilyen hibák tényleg nincsenek. Volt olyan Magosi gól ami előtt a bekk lökte oda őt a kapu elé előzékenyen! :) De a többi gólnál is nem egyszer állt a kapussal a csatárunk és megkérdezhette volna tőle, hogy hová kéri, annyira szabadon volt.
Egyébként kicsit soványra sikeredett ez az összefoglaló, mert se Becze óriási védését nem lehetett látni, se Hetler szép gólját :(
Kívülről nem szívesen ítélkezem, nem is az én dolgom, nincs is elég infóm, meg ez a jégkorongblog és nem a hokiblikk, de (ha) ez így, akkor az annyira amatőr, hogy én már mindenhol a kandikamerát kutatom. Nekem dunaújvárosiként utoljára a Takács-érában voltak ilyen érzéseim...
@adamnfl: Azért szerintem egész szép számban voltak kinn tegnap. Normális UTE nézőszámhoz képest. Igaz, hogy nem kezdésre
@freddyD: Egész szép szám?:S 250 néző.. Az aztán sok..Egy két ezres csarnokban..
@gogosz: Most komolyan! Ez tényleg csak a játékosok hibája? Ez nem egy csapat? Emlékszem a régi újpestre mindkét gyerekem játszott ott. Olyan összetartó társaság volt, hogy nem volt párja. Aztán történt valami és erről már csak a nagyon bennfenntes tudna csak mesélni. Pék mester 20 évvel ezelőtt is ugyan ilyen öntörvényű ember volt és azt csinált, amit akart.
@SzotyeeE: De azt akartam mondani, hogy nem csak 250-en voltak kinn. Volt az szerintem 500 is :P
Vissza kell hozni azt a két játékost, aki rendbe szedte a társaságot: Jano, Buxa.
Meg Igor. Akkor három.
Mert ez így nem fajin.
@banyszi: Hát igen Gyuri bácsi nem sokat változott!!
Mindíg ilyen volt!
A tegnapi meccs,meg szánalmas!!Szerintem a tudás megvan,de ha nem kapnak fentröl a srácok bíztatást csak rosszabb lesz!
Edzőként ilyen nyilatkozatot tenni... Még ha igaza van is, nem lenyilatkozom, hanem elmondom a játékosoknak az öltözőben... Nem illik a szennyest kiteregetni. Arról nem beszélve, hogy bár a technikán ilyen korban már tényleg nehéz lenne csiszolni, de a mentális felkészültségben komoly szerepe van egy edzőnek, ha azzal is gondok vannak a játékosoknál, akkor az edzővel is baj van. Olyan nyilatkozata is volt Pék mesternek, amiben a saját fejére hamut szór? Pedig lenne miért, ha másért nem, hát az itt is felemlegetett magyar kupás 6-3-as felállásért a meccs közepén, amikor épp lendületben volt a csapata, de ezzel a húzással sikerült is megtörnie.
@öregjátékos: Jahhh, ha állandóan azt hallod, hogy hülye vagy fiam, tehetségtelen, stb. a végén még el is hiszed. Kár a fiúkért, a szurkolókért, a fővárosi jégkorongért és nem értem, hogy aki illetékes miért nem tesz valamit, de nekem tényleg mind1 már rég óta.
@banyszi: igen ez így van!nekünk ez marad,csak el ne vegyék ezt a keveset is!ezek után már csak ez jön!!
SZÁNALMAS A SZAKVEZETÉS EGYSZERÜEN....:) Nem értem miért nem tesznek valamit amikor már Pék papa nem az első ilyen nyilatkozatát teszi hogy a saját csapatát teszi.Ahogy Heti mondta a nyilatkozatába is,hogy : Nem tudjuk mi az oka ennek ami történik de ha mégis tudjuk azt öltözőn belül próbáljuk megoldani.Erre Pék papa mit csinál? :O Mindennek elmondja a csapatot így jó hogy mentálisan a béka segge alatt van a csapat és nem teljesitenek sehogyse..SZÁNALMAS! PÉK TAKARODJ! PÉK TAKARODJ!!!!!!! valami rigmus kéne tényleg ;)
OFF: Pék papa nem az első ilyen nyilatkozatát teszi hogy a csapatot szídja..
Bocsi a hibáért
A csapat része az edző is. Ha valaki ilyen minőségében alázza saját csapatát, az olyan, mintha a saját gyerekét alázná: ő is tehet róla, hogy ilyen produkciót nyújtott.

Az meg inkorrekt - szerintem - hogy a csapatot osztja a kamerának. Nem a kamerába kell elmondani a tutit, hanem az öltözőben rugdalni a szemetest.

Szerintem.
@banyszi: Felhívnám a figyelmedet az első mondatomra. Amúgy egyetértek azokkal akik Péket kritizálják. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy ott a meccsen olyan dolgok is történtek, ami nem edzői hiba. Úgy gondolom ez egy összetett probléma, és hiba lenne mindent egy ember nyakába varni. Az más kérdés hogy százalékos arányban az edző kiveszi ebből a részét rendesen.
@freddyD: Te melyik csarnokban voltál? Ha voltunk 150-n akkor szerintem túlbecsültem a dolgot. Ebből kb. 30 újvárosi. Ki ne találd már, hogy 500 néző volt...
@check: Én úgy tudom a Megyeri Útiban. És hol volt 30 űjvárosi? A vendégszektorban még akkor sem voltak annyian, mikor a csajok odamentek nyújtózkodni
@freddyD: Akarom mondani újvárosi
@freddyD: A vendég drukkerek ott álltak ahol első harmadba védett a kapusok :) Ott felül voltak vagy 10 en:)
Könyörgöm mióta MESTER ????????? és mitől MESTER?????????? és kinek a MESTERE????????????????? felejtsétek már el ezt a jelzőt mert átfog értékelődni!
@freddyD: Nos azt kellett volna megvárnod, hogy a csapat megköszönje a szurkolóknak a jelenlétet. A vendégben valóban csak kb. 5-en voltunk, de attól jobbra a kanyartól a harmadvonalig kb. voltak újvárosiak és sacc/kb. 25-n lehettek (+mi 5=30)
Nem voltam ott, de az 500 az nagyon komoly lenne! Ehhez képest az nso-n 200-at, az utehoki.hu-n 250-et írnak!
@Koksz: Így van...Ez nem tudom kinek a mestere. Max egy öreg papa aki valamit ért a hokihoz igen keveset.De szapulásban igen MESTERI!!-.-"
@vaze: Felejtsd el mindkettőt, mondom a 150 is túlzó
@check: Megvártam, csak én a sajátjaimmal voltam elfoglalva :P
Nem fogok ezen vitázni, hogy 250 vagy 500, a lényeg az az, hogy túl kevés. De sok Bp-i ül a seggén, azt nem megy sehová
Kiváncsian várom a Miskolc elleni meccset. Élmény lesz a siker edző játékos szapulását olvasni. Öntelt madarak.
bocsi edzőket akartam irni.
@budspencer: Ha neked ez az élmény, akkor őszinte részvétem a hozzátartozóidnak...
Úgy gondolom, hogy az iróniát nem vélted felfedezni a szavaim mögött. Mivel minden lila meccsen ott vagyok elég keserű a szám ize.
@budspencer: "Élmény lesz a siker edző játékos szapulását olvasni" Ezek szerint meccs közben te olvasgatsz?
@freddyD: Persze de épp azt találgattuk az első harmadban hogy vajon a hazai szurkolók hol lehetnek....
@check: AZ újvárosiak hol voltak pl. tavaly? Akkor érdekes mód nem hozakodtál elő ezzel a témával...
Ok.Akkor pontosabban fogalmazok.Pénteken ujra elmegyek kedvenc csapatom mérkőzésére a Megyeri utra. A mérkőzés után, otthon el fogom olvasni a sikeredzők nyilatkozatait. És akkor itt az irónia helye amire az előbb utaltam.
@check: talán emlékszel még a régi fórumos időkből, hogy nagyjából én leszek az utolsó, aki nézőszámokon nekiáll komolyabban vitatkozni! Jóhogy mindjárt nem kezdünk el pöttyözni?! :DD
"Sajnos" a fővárosban annyi más alternatíva van elfoglaltságra, hogy igencsak nehéz a stadionokba csábítani az embereket. Szerintem a lilák bajnokok is lehetnének, a következő szezon kezdetére megint ugyanazok az emberek lennének kinnt, mint akik eddig is :/

Ebből a szempontból szerintem a vidéken sokkal kedvezőbbek az esélyek (pláne ha sikeresek is) és inkább is érezhetik magukénak a csapatot, mint ahol van több egyesület is. Szerintem ha a Stars, Fradi, Újpest egy csapatba olvadna (isten óvjon), akkor sem lenne telt ház
@vaze: bocs, kerusz közben beelőzött! :)
@budspencer: Ilyen névvel felmerül a kérdés bennem, nem te voltál az a szakállas ember, aki nagyban ordibált (főleg bíró bácsi felé)? :P
@freddyD: Persze, hogy nem lenne telt ház, ki tudna kötődni egy ilyen hibrid csapathoz? Esetleg sok-sok év múlva a semlegesek, ha valami eredményt elérnek, akkor talán. Ötletnek is rossz.
@freddyD: Nem nyert, nincs szakállam és nem is valószínű, hogy valamikor lesz.
@freddyD: Nemcsak azt hanem szinte semit!!
@budspencer: Akkor visszavonom ;) Egyébként is elég trágár volt az az ember. Ha már trágárság, felfigyeltem, hogy a tényleg ocsmányul bekiabáló alakok nem is a mezes drukkerek, hanem 50 éves, öltönyös emberek, akikből nem néznéd ki. Nem szép dolog. Nem tudom mi a francnak kell többször is beszólni a DAB cserepadnak, vagy igen trágár módon a bírónak kiabálni, még ha tényleg hülyeséget is csinált.
@freddyD: Azért vidéken sem csak azért járnak hokimeccsre, mert nincs jó műsor a kultúrba'! :))) A kulcs az a siker, az imidzs, és a közösségi élmény. Ez pedig lényegében településmérettől független...
@vaze: Így van! És persze a megfelelő mennyiségű pisszoár :D
@Video Tóni: Ne húzd fel magad, nem azért mondtam. Egyébként én szomorú vagyok, hogy tegnap ilyen kevesen voltunk.
@Video Tóni: Egyébként tavaly Újvárosban olyan 400 körül stabil volt a nézőszám (ami szintén kevés természetesen). Szerencsére idén azért ebben (is) előreléptünk.
@vaze: na azon különben akkoriban jót röhögtem :D:D
@Video Tóni: Sok okosság közt már megint elveszett a lényeg! :D
"Azt hiszem pénteken be lehetne vezetni egy új rigmust
"Pék-György-Takarodj" "

Valami kultúráltabbat kéne:
"Nem kívánunk egyebet,
Süssél inkább kenyeret!"
1. Ezt a videót meg ki vágta? Egy vak telefonkezelő?

2. Miért a Zlocha és a Rufus rakott rendet az öltözőben tavaly? Ez nem az edző feladata lenne?

Heti, csak nehogy megint te legyél a bűnbak ezért a nyilatkozatért! Legyen már SÜTNIvalód!
@Iceblack: ad. 1. Legközelebb majd Te is megmutathatod, mit tudsz.
ad. 2. Nem, az sosem az edző dolga. Kell egy csapatba mindig egy olyan ember, akinek megkérdőjelezhetetlen a tekintélye a többiek között. Az említett kettő mellett tavaly ilyen volt Tolnai Attila is.
@freddyD: egyébként az a szakállas ember a kedvenc csapatod majd-minden meccsén kinn van (ha nem az összesen), gondolom nem tiszteletjeggyel jut be...azon kívül, hogy "trágárságokat" is kiabál (én csak a Studniczky-set hallottam, azt se igazán értettem), képes akár egyedül is hangosan szurkolni csapatának...annak a csapatnak, aki a keddi produkciójával kiverte totál a biztosítékot nálam is...ha anno ezt a produkciót (lélektelen játék, megalázó szituációk, ráadásul a bajnokesélyes ellen!!!) a csíki csapat egy alapszakaszbeli Steaua elleni meccsen megengedte volna magának, biztos nem mentek volna haza épségben, akár játékosok, akár edzők, akár vezetők!!! Nálunk ezek után még csokit is kaptak! Bravó!
@Iceblack: söpörjön mindenki a saját háza táján!
@Iceblack: :))
Ez nagyon nagy. Én esetleg még
"Pék a Fék" kiírásra gondoltam :P

@Ringleader: Senki sem sajnálta tőle, hogy ott van és tényleg nagy a hangereje. Csak sajnáltam, hogy hangerejét nem inkább buzdításra, hanem sajnos elég durva trágárságokra használta.
Szinte nincs olyan hsz. amiben ne lenne igazság. Nagyon régen kezdtem hokira járni és átéltem a keserves amatőr korszakot is.A leg enyhébb kifejezés, hogy a klúb,-nem a játékosok-, rossz irányba megy.A Magyar hoki a virágkorát éli, mégha szerény ibolya is egyenlőre, a bimbók közt nem látok lilát. Mivel nem csak a lelátóról ismerem a jégpályát és sokmindent megtapasztaltam (nem csak úgy mint Björn a vasércbányász) fogalmazhatnék keményen.Annyit mondanék, hogy a hokiban eltöltött évek nem előjogokkal,hanem korral járnak. Ezt ajánlanám Pék György figyelmébe, mert képességeit tulhaladta az idö.Talán most még tisztességgel(?) felállhatna.
@freddyD: ilyen "szurkolok" felenk is akadnak paran, de le lettem oltva, h igenis ok igazi szurkolok akik akkor is ottvannak amikor en zsiroskenyerert allok sorba...

...pedig en csak egy kicsit kulturaltabb jegkorongra szeretnek kijarni....
@kerusz:
1. ezek szerint Te?
- a eddigi videok túl magasra tették a mércét, azokhoz képest ez gyalázatos
- ha ilyen minőségüt készítenék, azt nem tenném közszemlére

2. "Kell egy csapatba mindig egy olyan ember, akinek megkérdőjelezhetetlen a tekintélye a többiek között"
Kell. Én nem is ezt vontam kétségbe. De ha csak azok tudnak rendet tenni az öltözőben, az az edző hibája. Ezek szerint a Tolnai kellene edzőnek. A kulacsba meg kisfröccs.
@fradigy: aki ismeri a fentebb említett "fiatalembert" (én is csak látásból, meccsekről), az tudja, hogy nem szokott "trágárul" szurkolni...a meccs kihozta belőle az "állatot". Egyébként csodálkozom, hogy csak belőle!!! Nekem nem igazán volt kedvem tapsikolni a látottak alapján. Igaz, csak később, a második harmad elejére értem ki, amikor egyenlített a DAB. Állítólag az elsőben még próbáltunk valamit játszani is!
2008 nyarán se keret, se edző nem volt az UTE-nel, de volt nagy szakosztályi kussolás. Emlékeim szerint a szurkolók idegesek voltak és a pokolba kívánták az egész illegitim módon bebetonozott vezetést. Pék a régi kalapból előhúzott szépségtapasz volt, aki nagyjából összerántotta a csapatot, kiegészítette a keretet ahol kellett. Lett belőle egy elég bravúros ezüst a szezon végére. De lényegében semmi nem változott. A játékosok menekülnek. Az évek óta esedékes tisztújítás a szakosztálynál továbbra is obstruálják. Most hogy nem jönnek az eredmények ezek újra felszínre fognak kerülni. Persze a népharag arra zúdul aki látszik, az edzőre. Mondjuk tesz is érte. Ezzel a stílussal tökéletes boxzsák az elégedetlenkedőknek.
@Ringleader: ja ertem, akkor en masrol makogtam, bots.

persze neha kijon belolunk az allat, odaszolunk ezt-azt nekem csak az nem tetszik ha valaki sportot uz belole es folyamatosan mondja mondja mondja... jo esetben neha kozben szurkol is...

na de mind1, ez offtopic
Inferno pénteki meccsre kéne valami transzparens vagy valami rigmus.. :D Pék papának.. :D De a transzparens csak akkor jó ha velük szembe van:D Tehát a rigmusnál maradok :D
@SzotyeeE: Vagy keriteni kéne egy péklapátot.
Nem hiszem, hogy rövidtávon (ebben a szezonban) reális esély lenne új edzőre vagy új játékos igazolására. Én annak örülnék, ha sikerülne megoldani a házon belüli feszkókat és rendezni a sorokat. Elvileg felnőtt emberekről, egy csapatról, közös célokról volna szó - nem éppen lehetetlen feladat. De attól tartok, a mélyrepülés még eltart egy ideig: mindenki belemerevedett a görcseibe-sérelmeibe-haragjába. De akkor is: Hajrá Lilák!
@celebesz: Miért nincs abban a vezetésben egy nő?! :)
Nekem a kupadöntős 6:3-as játékhelyzet tette be végleg a kaput! Amit akkor magamban mondtam (tekintettel a gyerekeimre), olyat már régen sercintettem el bárkinek is. Kár, hogy a tavalyi szép élményeket ilyen hamar sikerült megkeseríteni. Ha jól rémlik, akkor írtam is valami olyasmit, hogy ezt el kéne kerülniük az "illetékeseknek". Hát, úgy tűnik, nem sikerült :(
@vaze: Ó, az egy teljesen más világ lenne! Akkor palánkralökés helyett kisvirágokat osztogatnának egymásnak a játékosok és együtt örülnének egymás góljainak - az milyen lenne már?!? :D
@celebesz: Mondom (kérdem) EGY (azaz egyetlenegy) nő! És persze nem rád gondoltam! :P Viszont, ha örülni még nem is tudunk az ellen góljának a saját győzelmünk felett sajnálkozni már igen! Lásd a videót! :DDD (Bocs, Dani!)

jegkorong.blog.hu/2010/01/05/az_ute_nak_a_legfontosabb_a_keddi_meccs#more1647880
@vaze: Hát igen ebbe a videóba a újvárosi srác megnyilvánulása kissé furcsa volt számomra is :DD Hogy : Most nekünk jött össze sajnos :DD vagy valami ilyesmi volt..:D
@SzotyeeE: 18 évének összes rutinja benne volt ebben az interjúban! De lesz ez még sokkal jobb, lényeg, hogy kőkemény bekk, hihetetlen lövőerővel, idén már több gólnál jár a MOL-Ligában! ;)
@vaze: Csak engem hidegen hagy az Újváros :DD Csak a lila! Mindenhol csak a lila! Mindenhol! ^^ :)
@SzotyeeE: az egy ki elszolas volt amiben az is kozrejatszik hogy szereny gyerek nem nagykepu es tudja hogy hol a helye , szerintem, ez igy megmosolyogtato volt de sokkal szimpatikusabb ha nagykepu ocska dumaval jott volna
@vaze: egész pontosan 5 gól + 2 assziszt, ezzel az egyik leggólerősebb bekk a ligában (mondjuk Petran-nak van 8), és még csak 18!
@vaze: @qx92: Hát igen elmosolyogtató volt az egész interjú :)
Hát igen Petran az egy beteg ember :D volt olyan meccs amikor duplázott azt hiszem talán nem is egyszer !:)
@SzotyeeE: mondjuk ellenünk nov. 27-én, azon a 7-9-es meccsen, vagy előtte 3 nappal a Brassó ellen, persze én az előbbire emlékeztem :)
Igen a 7-9 es meccsen duplázott ha jól emlékszem:)
süti beállítások módosítása