HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Elsősorban magunkra kell figyelnünk

2010.01.03. 12:41 F. Kapus

Egyes helyzetekben merészebben kellett volna cselekednünk, máskor éppen ellenkezőleg, kevésbé. A két vereség után megcsappant a csapat önbizalma, de hallatlan küzdeni tudással visszahozta a Linz elleni mérkőzést 0-2-ről. A Sapa Fehérvár AV19 jobban akarta a január 1-jei két pontot, a harmadik harmadban felőrölte az EBEL-harmadik erejét. Énekes Lajos edző véleményének lényege mindez a hősies 3-2 után. A brutálisan leütött Vas János állapotáról és az ismételten változó sorokról tovább után olvashatnak.

Kezdjük a lényeggel: a röntgenvizsgálat kimutatta, válogatott csatárunk nem szenvedett bordatörést. Mark Szücs első magyar gól utáni ámokfutását követően ez a csodával egyenlő. Bár Vasnak komoly fájdalmai vannak, vállalja a Salzburg elleni vasárnapi utazást és a játékot. Bár mint írtuk, porcműtétje után Ondrejcik Rastislav már elkezdte a száraz munkát, mérkőzésre még nem alkalmas az egészségi állapota. Benk András ismét a kezdő csatársorokban kap helyet, ezúttal Vaszjunyin Artyom lesz a 13. támadó. Peterdi Imre nem utazik Salzburgba, mivel játékára nagy valószínűséggel nem kerülne sor, a Red Bull otthonában nincs szükség két csatárcserére.

A kapuba ismét Tommi Satosaari kerül, akinek rutinja Énekes Lajos közlése szerint nagyon sokat számít, elsősorban az emberhátrányos szituációkban. "Nagyon jól mozgatja hátulról a csapatot, Hetényi Zoltán erre ilyen színvonalon még nem képes, de fiatal korára tekintettel vele szemben ez nem is elvárás. Mindenesetre a tapasztalatok alapján arra számítunk, az átlagnál több emberhátrányban lesz részünk Salzburgban, így Satosaari előnyös tulajdonságait szeretnénk kihasználni ezúttal."

A bekkpárok módosultak, Tokaji párja Alen lesz, az Ackeström–Jobb duó maradt, Horváth Bornhammar mellé került. A csatártrióknál az első két sor esetében visszatért egy korábbi felállás, Mihály Árpád hosszú idő után ismét Nathan Martz és Palkovics Krisztián társaként szerepel. Vas János Kovács Csaba és Fekete Dániel mellett kapott helyet. A harmadik sor változatlan, Ladányi, Vas M., Sofron, a negyedikbe Benk, Nagy G. és Kóger került.

"Jó teljesítményt várunk a csapattól, és ha ez sikerül, a pontszerzés sem kizárt. Kellemetlenül korán indultunk, nyolc óra előtt, mert hosszú az út, és a hétvégére tekintettel korán kezdünk. Nehéz mérkőzésre számítunk, de jó lenne megismételni a legutóbbi vendégeskedésünk során nyújtottakat. A Salzburg évek óta más edzésbeosztással és edzésmódszerekkel dolgozik, a bajnokság elején gyengébbek, a közepétől jönnek fel, lesznek az EBEL egyik legjobbjai. Idén is ez a tendencia látszik."

Pierre Page alakulata fantasztikus formában van, legutóbbi hét meccsén tizenhárom pontot szerzett. Ráadásul a Fehérvár még nem nyert Salzburgban, a hét vereség során 10-33 a gólarány, négy találatot legutóbb szereztünk. Keretük bombaerős, meg sem érzik, hogy továbbra is hiányzik Martin Ulmer, Steven Regier, Jeremy Rebek, Jonathan Filewich és a cserekapus Thomas Höneckl, valamint a junior vb-n remekül helytálló válogatottban szereplő nyolc játékos, akik közül Dominique Heinrich távolléte okozhat  hiányérzetet.

A csapat trénerének véleményét kikértük Olimpija Ljubljana-ügyben is. Ismert, pénzügyi gondok miatt négy légiósuktól elköszöntek a szlovének. "Bízunk benne, hogy a Ljubljana annyira nem esik össze, hogy a szezon vége előtt kiszálljon az EBEL-ből. A rájátszásért folytatott versenyben legnagyobb riválisunk így jelentősen meggyengült, fontosnak tartjuk, hogy a financiális probléma ne befolyásolja még jobban a bajnokság hátralévő részét. Lehet, hogy így könnyebb dolgunk lesz, de nem biztos. Továbbra is magunkra kell figyelnünk, minden mérkőzésen a lehető legjobb eredmény elérésére fogunk törekedni."

427 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a szücs gyerek kap valamennyi plussz eltiltást?
Árpi újra az első sorban :)Hájrá Volán!!!
Jó előérzetem van a szücs gyerek büntetését és a mai meccs eredményét illetően! :D

Még mindig Young Star Wahl:
www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
abstimmen Sofi!
Kicsit megkésve, de szeretném megköszönni minden zágrábi túrázónak a türelmet és a sportszerű buzdítást! Remélem mindenki jól érezte magát. :)

A következő túra február 5-én lesz Bécsbe, jelentkezni a Blue Brothers oldalán lehet, egyéb infó nálam a szurkoloibusz@gmail.com e-mail címen vagy telefonon. Ha valaki autóval indul neki, ugyanúgy mint Zágrábba, most is kérhet csak jegyet, ehhez szükségem van az utazók létszámára és egy telefonszámra.

És szavazzon mindenki Sofira :)
Úgy ébredtem reggel, hogy ma pontot hozunk Sóvárról, remélem igazam lesz! Hajrá Volán!!!
Az is jelent valamit, amire Lajos a jégkorong. tv-ben utalt... Nagyon jön fel a Dead Bull, de ez nem biztos, hogy csak a formaidőzítésüknek tudható be... Meglátjuk, hogy fúj a zebra, sztem a Linz ellen tűrhető volt a bíráskodás, csak ma is ezt tartsa szem előtt Lälngle....
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLUE LINE LEGION -_-
@Bencito: A klubtól biztosan fog kapni.
Nagyon sajnálom Peterdit, hogy nem játszatják. :(
Ezért kár volt elmennie Újvárosból, ahol stabil 1. - 2. soros volt...
@Bencito: Egy pár nap múlva kiderül. Ahogy néztem a Strafsenat másodikán tiltott el egy zágrábit a dec. 29-i meccs után. Nem emlékszik valaki, hogy nálunk tavaly mennyi idő után derültek ki az eltiltások??
@tiriakos: Én is sajnálom, de tudtommal ő akart jönni. Olyan csapatban, ahol + 2 csatár van sajnos benne van, hogy padozni kell. :(

Hajrá Salzburgban!
Én átállnék az elavult 2+3-as formációról az 1+4-esre,így Peterdi is játszhatna. Ezzel a formációval a DAB-nak is megoldódnának a védőgondjai.:-P
@miki78: Egy pillanatra megállt bennem az ütő, mert azt olvastam...amit le se írok.. :D Mindenesetre az utolsó mondatod végén a ragot nem vettem először figyelembe :D
valaki vmi live stream-et tud a mai meccsre véletlenül?
kösz és hajrá volán!!!
@edudus: :) na azért mindennek van határa :)
Akkor így: Hajrá Volán!
Az ökrök párosujjú patások, míg a zebrák páratlan ujjúak, de azért mégiscsak rokonok...
Apropó, a Fehérvári Ördögök is patások, de nem tudom, hogy páros vagy páratlan ujjúak :)
Valaki felvilágosítana? :D
(mindegy, a koritól úgysem látszik)
@edudus: @Bencito: Részlet az Erste honlapról
"KAC in Linz
EHC LIWEST Black Wings Linz has lost Mark Szücs for the game with the reigning Champions. The Senate will decide about the length of his suspension on Monday."
Magyarul hétfőn döntenek, hogy mekkora eltiltást kap. (nem fog max-ot kapni, mert szerencsére Jankónak nincs komoly baja.)

Hajrá Volán!
Remélem ma nem adunk egy harmad előnyt az ellenfélnek. Salzburgban ez végzetes lenne. Hajrá Volán!
@advocatusdiaboli: azt tudom, de ott csak live eredmények vannak, sztem maga a meccs sajna nem. azért kösz
@Dachstein: marha nehéz ott (is) basszus, de vhogy ma nekem is jó előérzetem van.
Köszi mindenkinek! Még jó, hogy Jankónak nem lett baja de ettől függetlenül nálam ez 10+ meccses eltiltás!
Sofi közben beelőz! De jó lenne, ha így maradna!!!
@Bencito: - Nálunk van vendégjog-náluk meg hazai csapat!
"a tapasztalatok alapján arra számítunk, az átlagnál több emberhátrányban lesz részünk Salzburgban"
Sajnos ez van a Dead Bull Ligában.
De, ma kemények leszünk!
Hajrá Volán!
nahat, arpi az elso sorban?
csak nem martottak tintaba a tollat???

HAJRA ARPI, HAJRA VOLAN!
Egy kis hibát találtam: "A Sapa Fehérvár AV19 jobban akarta a január 1-jei két pontot, a harmadik harmadban felőrölte az EBEL-harmadik erejét."
A Linz Ebel negyedik "csak", a meccsel előtt is az volt. De amúgy nagy köszönet az állandó meccs felvezető cikkekért.
1 pont már nagyon jó lenne. Kedden az OL ellen kell mindenképp a két pont. az 5. hely meglesz reményeim szerint.
a mai meccsen remélhetőleg szerzünk pontot,de ez sok mindentől függ, most nem kezdem elsorolni úgy is tudja mindenki. Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen three stars, végül erre a hármasra gondoltam. 3rd star: Tommi Satossari (igaz volt egy érdekes kapott gólja, de összeségébe sokat köszönhetünk Tomminak 0-2nél ha az bemegy akkor nekünk végünk.) 2nd star: Nathan Martz (Hatalmas passzokat adott a meccsen és rendkivül jól lát a pályán. 1st star: Palkovics Krisztián (csak ennyi 2+0) off szilveszterkor volt a sk-n egy volános magazin műsor nincs meg valakinek, feltehetné a torrentre vagy a jútúbra.
@LaCok: Milyen stream-re gondolsz? A fenti két címen meg tudod nyitni a meccs adatlapját, ahol látod a kiállításokat, gólokat, stb...
Szavazzatok itt Sofira! 15 percenként lehet újabb szavazatot leadni!!!!
www.erstebankliga.at/2379c681b1047e66534ede9935a147cd.html
Szerezünk ma egy pontot és lesz már idén 39 meccs után annyi pontunk, mint tavaly 54 után volt.
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Minden szavazatra szükség van! Lásd novemberben Sila 20533 szavazattal nyert a 20530 (!!!) szavazatos Pirmann előtt... azért ez durva!
@Skandinávia-mánia: Ezért fontos, hogy mindenki tudja, nem csak egy, hanem 15 percenként újabb szavazatokat is le lehet adni, természetesen Sofira!!!
@DominiKing: Igen, csak ügyesen kell frissíteni. Ha nem megy, zárjuk be a böngészőt, és nyissuk meg újra. Mindent bele!
@Rock me Amadeus: Így játszottatok a 11-7-es meccsen is a Brassóval? :)
Jelentem, szavazás megtörtént, de még nincs vége, még 13 perc van a következőig:)
Örülök, hogy Pire visszakerült az első sorba, azt remélem, hogy a Linz elleni szívvel tudunk ma is pontot szerezni... Nagy szó lenne!
Hajrá Volán!
@ifjvit: Na persze, még mi nem kéne... :D Érjük be azzal amink van...
Nagyon sajnálom Pedrot és szerintem ne jó döntés, hogy kimarad.
Én nem tudok szavazni Sofira pedig ma még nem tettem.Mi a f..... van?
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
@Peetyke: be kell frissiteni 1-2* az oldalt
@check: Én is sajnálom Pedrót emberileg, de szakmailag ez a realitás...
Jo estet, jo szurkolast! :)

A multkori eredmennyel meg lennek elegedve!

Olvasom, hogy a Linz meccsen telthaz volt, ez azt jelenti, hogy bajban vagyok. Foltetlenul kellene 1-2 ulohely jovo vasarnapra! En a plafonrol csungve is elferek, de a lanyok? :(

Hajra Volan es BUEK!
@check: Szerintem szakmailag megkérdőjelezhetetlen annak a 3 játékosnak a személye akik küzdenek azért az 1 helyért ami játéklehetőséget nyújt.
Inkább az nem volt jó döntés , hogy ide igazolt, bár versenyhelyzetet teremtett, ez a legtöbb amit Ő itt hozzátehet.
@bagyula: Lesz, ne aggódj! Mikor értek ide? Ha nem tudtok korán ideérni, akkor ha szeretnéd veszek neked két ülőjegyet! Írj e-mailt: kuti.edina@gmail.com
@DominiKing: Beállítottam a böngészőt, hogy 15 percenként frissítse a lapot. Automatikus szavazó. :)
@edudus: Vettem az adast! :) Mivel parkolohely is kellene, ezert legkesobb 5 korul ott kene lenni. Koszi elore is! :)
@bagyula: Ha öt körül ideértek, minden gond nélkül fogtok ülőjegyet kapni. E-mailben elküldöm a telefonszámomat, ha írsz, aztán ha valami közbejön hívj és megoldjuk! :)
@edudus: Zsíroskenyérre nem lehet licitálni,hogy legyen azis időben? :)
tudja valaki mi van Bornhammarral? Nem látszik jelölve kezdőként sem a livetickeren, sem az ebel honlapon...
@Thomas_AV: Zsíroskenyér lesz apám dögivel...azt nem kell időben megvenni.. :P
@zsolkov: én is azt nézem.. valami nem stimmel.. Reméljük nem sérült le bemelegítéskor.
@zsolkov:Megcserélték a hátvédpárokat, Baluval lessz.
Jankó van beírva a harmadik sorba bekknek.
Hát nem jól kezdődik...
Nahát akkor: Volános sál, pattogatott kukorica, sör, zene, ebel honlap, liveticker, jó szurkolást!
Istenemre mondom, Hajrá Volán!
@Pyró: de nem az van írva...
@miki78: Bocs nem voltam teljesen képben. remélem tényleg nincs baj.
Hajrá Voláááááán!!
@miki78: Ezek a listák nem korábban készülnek?:S
@zsolkov: Bornhammar beteg és nem játszik.
Llubjana bekezdett.0:1
@Nomad69: Gyakorlatilag a középkezdésből lőttek gólt...
Ljubjana már vezet, pedig 4 légiósuk kiszállt a csapatból.
Hajrá Volán Jászberényből is!
@zsolkov: Most beszéltem vele Facebook-on... Lázas, itthon van...
Olympia bekezdett rendesen...
Basszus Bornhammar... Jobbulást!
Jéé, előnyt kaptunk Sóváron... Be kéne ütni... HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!
@advocatusdiaboli: Egyszer szavaztam, utána a www.erstebankliga.at/index.php?MenuID=410&ModuleID=poll oldalra jutottam. A lap frissítésével gondolom, újraküldi az adatokat is.
@AVfan: útközben megbetegedett? vagy ez a poszt még tegnap íródott?
Purdie ott folytatja ahol abbahagyta.
első emberelőny a Mienk?
nofene :)
Ehh Bécs Ljubjana 0-2 már most:O
Az igen hát nem éppen gyengének mutatkoznak
Kezd bavadulni az olimpia0:2
Az Olympia úgy látszik tényleg felszabadultan játszik 0:2 Bécsben
Ljubjana már 2:0, Linz is vezet.
Olimpijában már csak 2 légiós van ? Banham is elhagyta a "hajót" ?
Nekünk kellene kihasználni az előnyt,
mert félek nem sokkal lesz több.
Das Penalty-Killing der Salzburger funktioniert beim ersten Mal perfekt, weiter 0:0, 5 Minuten gespielt.

Na erről ennyit... :(
@Skandinávia-mánia: Én beszéltem Daviddel azt mondta nélküle is meglesz ma a győzelem. Nagyon remélem igaza lesz
@FrankK: Tényleg Banham se játszik... Bár ez eddig nem látszik rajtuk...
Már csak nálunk nincs gól, többiek nem kecmecelnek...
Remélem Graz meg Bécs észhez tér...
@Nomad69: nem tudok németül, csak azt értem belőle, hogy a Salzburg ismét tökéletesen kivédekezte a hátrányt, ahogy szokták... :(((
@fegya94: Így legyen :D Bárcsak én is beszélhetnék vele... természetesen az anyanyelvén.
03:41 PP2 1:0 6 - UNTERLUGGAUER Gerhard (6 - UNTERLUGGAUER Gerhard, 8 - KASPITZ Roland)
Ez milyen, önmagának adta a gólpasszt!
@drukker60: Nagy lehet a kezdősebessége, ha így van... :D
@drukker60: Nyomják a VSV-t a 6. percig 2 db kettős kiállítást kaptak... bár lehet , hogy tökéletes a bíráskodás.
Eddig a Salzburg tartja kezében az irányítást. Nekünk alig két lövésünk akadt. De Satosaari keményen állja a sarat.
Azt írják a Salzburg eléggé dominál, de Tommi a helyén van...
1et fordítottam ha valakit érdekel.

és a salzburgi lassan növeli a nyomást. Satosaari a cél Magyarország számára, de most úgy véli, a támadások a Red Bulls van.
de jó volna kint lenni és kiszurkolni a győzelmet.

HAJRÁ FEHÉRVÁR!!!
@Dachstein: Jah most nézem hogy te már le irtad:D
Nah mind1 azért
@^ShAdow: tehát az osztrákok szerint honosítani akarjuk Tommit a válogatottba? :D
Jó játék ez.
VSV 1-2 Jesenice
1 perc alatt lőttek 2 gólt vagy mi a fene?:O
hopp Acroni fordított:O
@Skandinávia-mánia: Tudják mit írnak:):) Kapuban: Tommi, Hete, Levi:)
Szlovén nap a mai úgy néz ki
Jesenice 29 mp alatt vágott kettőt!
Elöl: Dubek, Sikorcin, Martz... Jó lesz a Magyar Válogatott:) 1-2 ügyes horvátot szlovént és ukránt is hozzunk még és tiszta Közép-Eu csapatunk lesz:)
Na jó persze ez csak vicc
Először Marco Pewal támaszkodik kizárólag a magyar kaput, majd Palkovics egyedül előtt jelenik meg a salzburgi lakhatás, de mindkét esetben a kapusok is győztes. 15 percig játszott a nyilvános kertekben.

Istmét 1 fordítás az is ilyen ritka szar már elnézést de a lényeget ki lehet venni.
Akik fordítják a gugliban: a következő is jóféle, de nem akarok itt floodolni! :)
@^ShAdow: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Beszarás.. :D
Pawel ziccert hagyott ki, Palkó szólót hibázott. Az Ördög sohasem alszik, csak pihenget az első 20 percben:)
@^ShAdow: Egy Salzburgi lakhatás nekem is jól jönne:D:D
1. drittel beendet... HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Mellékesen meg merem jegyezni, van itthon egy piros-fehér salzburg-austriás sasos pólóm...
Vajh mi történne velem, ha abban mennék ki a Raktár utcába??? :D:D:D
Ha angolra fordítjátok magyar helyett, akkor egy icipicit több lesz az értelme.
Na mondjuk.... úgyis az eredmény beszél.
Hát jó baromságokat tud fordítani de sokszor jókat nevetek rajt:D
pontot kell szerezni!!
@Skandinávia-mánia: semmi... Esetleg felkérnének, hogy sürgősen beszélj az orvosoddal vagy gyógyszerészeddel...:D
@Skandinávia-mánia: Kiakasztanánk a játékoskijáró fölé ösztönzés képpen:P:D
Na jó, akkor felajánlom égetésre! :D (csak vicc, ne vegyük át a focihuligánok szokásait)

(de ezt csak a tehenek ellen képzelhető el)
Erste drittel ende, eddig jó.... :)
@Skandinávia-mánia: P.Pagéból kiindulva (aki természetesen továbbra is bekaphatja...) olyan botrány lenne, hogy utána jó ideig csak a kólánkban láthatnánk jeget...

Page Down!!!!
Sziasztok!sok a komment,most kapcsolódtam be,(majd vissza olvasok)írjatok összefoglalót lécci ennyire jók vagyunk,hogy 0:0???
jaaaaa.Pagé bekaphatja!
@bobitomi: nyom a Dead Bull, de Tommi helyt áll. Röviden ennyi
@advocatusdiaboli: Vagy a Spektrumon, hogy olvad az Antarktisz...
Újra megnéztem jutubon a Fight Night-ot nosztalgiából.
Pázsé! Tövig...
@bobitomi: Hát Satosaari-nak van dolga rendesen ahogy én fordítottam abból ki indulva:D
@bobitomi: Azt írják, hogy nagy tempójú meccs, helyzetekkel mindkét oldalon, de mindkét kapus remekel. Összességében azt írták a Salzburg dominál. Ami durva 20 perc alatt összesen egy darab kiállítás volt, az is hazai.
Lassan közeledik az alapszakasz vége. Ebből az alkalomból arra gondoltam, jó lenne egy közös blogos össznépi eszméletvesztés, alkoholtartalmú italok fogyasztásával előidézve... Jó lenne találkozni személyesen is...
@edudus: Várjál még az 1 kiállítással lehet majd most be potolják!
@advocatusdiaboli: Támogatom az ötletet! :) Ha bejutunk a rájátszásba kéne valami összeülős bulit csapni!
Elkezdődött a 2. harmad!!! HAJRÁ VOLÁN!!!
@advocatusdiaboli: Így mindenki aki fent van a bloggon?Hát 1 pár kocsmát meg töltenénk azt hiszem xD
17:10 a kapuralövések.
@^ShAdow: Biztos... Én főleg a naponta itt "lebzselő" kemény magra gondoltam...
@^ShAdow: A mai bíró nagyon korrekten fújt pénteken, reménykedem benne ma se lesz ez másként!
@Nomad69: azért ez így elég érdekes:)
Ajaj, Jobbot kivágták...
22:44 - 81 - JOBB David (Boarding)
kezdődik!
Jobb ki 2perc hátrány, Ki kell védekezni!
@drukker60: nembaj, jobb lesz Tommi mutatója :D
@advocatusdiaboli: több kocsmányian lebzselnek itt, mint ahogy az látszik. :)
@edudus: Hát az igen én is megvoltam vele elégedve sőt minden meccsünket ő vezethetné ezentúl!
Hát csak ahogy Lali is nyilatkozta hogy sok kiállítást várnak (ha jól tudom elnézést ha félre mondom).
Pagé az anyád......
Nah ki állítás használjuk ki!!!!!!
Felállunk mi mééég!

Amúgymeg: Jobb Dávid egyeztessen egy kazettát úgy, hogy az első erő játék a hazai oldalon.
innen szép nyerni......
Na most előny nálunk!!! Vágjuk be fiúk!!!
remélem ellestük a figurát...
1:1.......legalábbis reménykedem......bocs
Sziasztok!
Lattam, h nincs Bornhammar... vk tudja miert?
és ilyenkor vagyunk fent sokan.:S
6-an voltunk, Pisti pihen...:(
Sofi kiszórva...GRRR
Most mindenki szavaz Sofira!!!!
Lányos zavarunkban elcseréltük magunkat... FÁKKK...
@vladiv: Helló!
Ha jól emlékszem rá azt írták hogy belázasodott.
a francba mit csináltok Fiúk???????
@vladiv: láza van és a torka fáj.
EZAZ Linz és Bécs éledezik, tegyük mi is ugyanazt!
@Skandinávia-mánia: nagyon thank you! elmentettem mert 15 percenként.......
Előnyben vagyunk,de minek?
Ez a spori "jófej"... Simán szórja a teheneket kifele... Most már csak be kellene ütni...
miért kell mindig elcserélni magünkat?
@bobitomi: Ha ajánlhatom: Mozilla Firefox Reload Every kiegészítővel...nem kell nyomkodni. :)
hajrá Volán, mindent bele!!! felállunk!!!
Nyomjunk már végre egyet!
Nah megint fordítottam ezis fergetegesen jó lett:D
Manuel Latusa magyar az egyik lábát, annak érdekében, hogy a 32 Powerplay perccel később a vendégek Magyarországról.
Mi lesz mááááááár Fehérvááááááár.....
Egyenlő létszámnál én jobban bízom a gólban.
@bobitomi: Ha Firefoxod van akkor tölts le hozzá e Reloadevery addon-t és nem kell fejben tartanod a 15 perceket... ;)
Ennyit az előnyről.
Előnyben keveset korcsolyázunk és lassan járattyuk a korongot.
fél szemem a darts világbajnokságon is van a Eurosporton ;)
Goo Alba gooo!
fenébe, a villach vezet...
Utolsó 4 mérkőzésünkön 4 gól szereztünk , sajnos a támadójátékunk nagyon gyenge lett. Sajnos.. hajrá AV19!
pagé a k...a anyád...
jaaa nem akartam kiírni bocs
@lakota: firefox-szal elég mindig új lapon megnyitni a linket, vagy középső gombbal rá klikkelni. 15mp-ként is lehet szavazni...
@bobitomi: ez igaz, de a Palko hagyta ki a ziccert:(
Hogy is volt az a Linz elleni meccs?:)
Chairwhitecity will beat the cows,
We need two points, just because!
:D
By the way Pagé should suck my....
Félek ez sima lesz.Valaki már elővehetné a góllövőütőt.
@Dachstein: én is ezt akartam volna mondani:)
Innen nyertünk múltkor is...
mér nem tudunk mi elönyböl gólt ütni? hajrá voláááááááááááááááááááááááán!!!!!
Palkó vazze a CCM bejött,csináld meg Palkóóóóóóó.......
@Dachstein: igen, jo lenne egy ismétlés, csak sajnos a körülmények/ellenfél most nehezebbek. innen felállni a salzburg ellen igazi nagy tett lenne... hát legyen!
@Skandinávia-mánia: csak az a meccs nem az istállóban volt hanem itthon
Baszsus...
Pontot kell szerezni, gyerünk fiúk!!!

HAJRÁ VOLÁN
ujabb elony nálunk
Egy zöldfülű talált be ráadásul.
OFF : ... sszáááázznyollccccvannnn.... 180 :D
Amíg az előnyös játékunk mondjuk ki egy kalap xar, addig sokkal nehezebb lesz pontokat szerezni idegenbe, sajnos. Azét Hájrááááááááá
A következő 5 mérkőzésünk igazi "alsóházi" rangadók lesznek :
Olimpija Ljubljana Sapa Fehérvár AV 19
Sapa Fehérvár AV 19 Villach SV
Sapa Fehérvár AV 19 Vienna Capitals
Acroni Jesenice Sapa Fehérvár AV 19
KAC-Sapa Fehérvár AV 19

Remélem sikerül akkor jól szerepelnünk!
@bojl: Páros - volt - Balut is kiküldték...
Sziasztok!

Biztos a Fekete/Kovács/Vaszjunyin hámas a legjobb felállás mint 2. sor?
@Skandinávia-mánia: Akartam is kérdezni who the fuck is SCHENNACH Valentin...? :)
9:19 2 Min. 39:19 - 41:19 36 - PEWAL Marco (Roughing)

39:19 2 Min. 39:19 - 41:19 4 - HORVATH Andras (Roughing)

ezt azért valaki magyarázza el, hogy hogyan jár le mindkét büntetés, majd ....
@drukker60: úgy, hogy egyenlő létszám miatt semelyik csapat nem egészül ki korábban, bármi lesz
@advocatusdiaboli: Élvezze ki, több ilyen nem lesz neki! :D
Megint kimaradt az elöny... a fene, gyerünk srácok!!!
@bojl: hát valóban, csak.......
Nem kéne idegenben verekedni velük, mert akkor nem látjuk! :(
Inkább itthon, hadd élvezzük ki!
@á.m: Nem vagyok németes, de szavazás után ez a felirat "Eine Abstimmung ist nur alle 15 Minuten möglich!" gyanítom azt jelenti, hogy feleslegesen kattintgatsz 5 percnél gyakrabban...
villach azért vágott még egyet szunet előtt 4-2
"Csak mielőtt a sziréna mindig van Pewal és Horváth haja, de szerencsére ma már ideje kihűlni."
Ez a mai legjobb!
@drukker60: :D Ma is brillíroznak!

HAJRÁÁ MÁÁR!
Azért az durva, hogy Bécsbe a Pintaric 51 lövést fogott 40 perc alatt, golyószóróval lőnek azok?
Na, megy a 3. harmad! Mindent bele, HAJRÁ VOLÁN!!!!
@drukker60: Még nem ismerem ezt a kapust, de eddig jól nyomja...
@drukker60: azért ez oda vág rendesen:-)))
Elkezdődött, Várjuk az első gólunkat.
Mindent bele fiúk!
akkor zúgjon a :Hajrá Volán!!!
2 harmad alatt 31-et lőttünk kapura. Van nagy formában van a kapus, vagy megint csak a hasát lőjük szét?
Az a nagy büdös helyzet,hogy a volánnak idegenben nem nagyon lesz győzelme.Már pedig ha bekerülnek a rájátszásba ott azért nem ártana nyerni idegenben.De ha most sem megy....Az emberelőnyös játék kalap sz.r!
a másodikban is többet lőttünk...jó lenne beakadna végre valami
@Skandinávia-mánia: Erre szűk 20 percen belül kellene sor kerülnie...
Cukkoljuk már fel azokat a bikákat!
és most elbízza magát az osztrák kapus.......a Volán gólt lő!.....ezt akarom olvasni.....
meg:Tommy kapuja bevehetetlen...A Volán a3. gólt lövi...... na ilyenekre várok.....
Palkóóóóóóóóóó!!!
sh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palkó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SH1!!!!!!! Góóóóóól!!!!!!!!!!!
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
PALKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
NA EZAZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL Palkóóóóóóóóó jó a CCM!!!!!!!
PALKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SH1 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na elő azt a vörös kendőt!
micsoda SH Palkovics Juhééééééééééééééééééééééééééééé
góóóól palkóóóóóóóó shshshshsh!!!
hátránybóóóóól!!!
Palkóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Martz is visszajött! Soha rosszabb kiállítást...
Akkor megismétlem: Hogy is volt az a Linz elleni meccs?:D
45 minutes played and Alba Volan weakened by a foul by Nathan Martz himself, the Hungarians have not given up, and make proper pressure.

Épp írták a gól előtt, hogy a hátrány ellenére nyomunk :))))
A legkomolyabban mondom, hogy MEGÉREZTEM az emberhátrányos góóóóóóóólt !!!!
@drukker60: fater, hány juhé kell még egy gólhoz? :)
Juhéééééé!
Figyeljetek....játszd újra tuti......:-)))))2:4-et látok ide....az utolsót üres kapuba lőjük!!!:-)))))
Na Palkó ismét beindult!!! Még, még, még...
@bobitomi: az elsö kivánságod megvan, még irjál egy párat légyszives :-)
google translate németről angolra :) így érthetőbb mint magyarra fordítva (legalábbis nekem)
@-Toboz-: írtam....ennél többet nem kívánok:-)))))
Nincs assistos? Azt írták, ketten mentünk kapura!
Azért durva, hogy Salzburgban is többet lövünk kapura. És persze az is durva, hogy ilyen kevés megy be...:/
@bobitomi: igazad van, teljesen kibékülnék én is vele :-)
Martz kéne megrázza magát, mert - hiába nagy kedvenc - akkora alibit nyom néhány meccs óta, hogy fáj.

Árpi is újra be kellene induljon, hátha bejön neki a régi-új felállás. Kezdetben jó ötletnek tartottam, hogy a két kölök mellé betették, de ahelyett, hogy ő húzta volna magával felfele a srácokat, mindannyian visszaestek.

/Ladányi pl. kifejezett apatípus, mellette Sofi egy dimenziót fejlődött varázsütésre :D/
a manó vinné el...
Tyom!!!!!!!!!!!!!!!! Góóóóóóóóóllllllll!!!!!!!!!!!
3-2 UGYVAN TYOM!!!!
Hoppá:D:D
Ez hamar ment:D
Húú ez nagyon szoros!:D
HAJRÁÁÁÁ VOLÁN!:D
Ezazzzzz Tyooooooooooooooooooooooooooooom!!!!!!! Ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
@--Tidzs--: Palkó mikor a Fiamnakadta az ütőjét azt kérte vigyázzon rá mert az a góllövő ütő,CCM VECTOR,jó ideje eastonnal játszott,mióta újra elő vette a CCM-et azóta vágja a gólokat.Hajrá Palkó! Hajrá Volán!!!!....3:1.....én is tévedhetek....3:4 ....nesze.....3:2......bejön!!!!!!!3:4-re győzünk!!!!
"but we are still far away, the Hungarians are not giving up." :) ismét igazuk volt, nem adják fel a srácok
Rudi bá megtalálta az ütőket?:))
@advocatusdiaboli: hol csudában nézitek hogy minden golt legalább egy percel hamarább tudtok?
martz kiállítás...deja vu(?):)
@bobitomi: Remélem most már nem 4-2 lesz!:) Hajrá fiúk, meglesz az egyenlítés!!!
Jó kis meccs lehet! Hajrá!
nathan már megint kint ül, löjjük be ezt is;)
Tökéletes Támadás a magyar és mi megint a cél. Vas egyedül a kapu előtt Vaszjunyin áll bekalapált a puck a net.
a fenébe, Martz megint ül...
@-Toboz-: Váltogatjuk az ebel honlapját, meg a livetickert
k*rvaéletbemáááár:@
nahelosziaszevasz, papírforma
na pp...MOST VAGY SOHA!:S:D
Ha így marad, akkor a VSV utolér bennünket,a Linz meg meglép:(
előny nálunk, de minek...
Jaj neeee!! Emberelőnyt neee!!
23 mp alatt beverték,a francba.
@Skandinávia-mánia: @^ShAdow: @advocatusdiaboli: én is ezeken követem de valahogy mindig gyorsabban tudjátok az ujdonságokat...
@drukker60: szerintem a 6-7. hely nekünk ami reális, az pedig meglesz!!
brutálisan unalmas meccs ez a mai :-)
@FrankK: ne gondolod h vicces vagy
@FrankK: Na jó csak szeretném..
Vas Marci is kiül... Hello PP...
@FrankK: ezt hol láttad???????????,
Azért osztogatnak minket is így a végére...nem akarják, hogy egyenlítsünk.
@FrankK: ne haragudj de kapd be!!!
@bojl: de Te legalább az vagy :)
A 10 csapatból hány jut tovább a rájátszásba?
@FrankK: minek szopatod a népet?
A 10 csapatból hány jut tovább a rájátszásba?
@Bambalazs: Az első 8. A rájátszásban egyenes kiesés 4 nyert meccsig tartó sorozatban.
@Skandinávia-mánia: Ha abból a baromisok kapuralövésből 1-2-t belőttünk volna mondjuk, akkor nem lenne gond...
medvéscsákék is vezetnek 2:1-re. pp2-ből kb. 5 perccel a vége előtt...
Köszönöm :)
(bocs a dupláért, firefox meghülyült)
@FrankK: hacsak nem lesz igazad, kétszer!!!
a qrva zagreb, nagyon nagy formában van
Jók ezek a Sator-fiúk, a fene egye meg... ma már nem lesz pont.
a francba mindjárt vége..... azért pagénak kívánok 1 bikát.....igen úgy.....
@mike80: Nagyon figyelni kell rájuk.
Elég érdekes forduló:csak hazai győzelmek.
A graz meg elmehet a jó fenébe, hogy nem ütötte be a kettős előnyét
EN 5:2 9 - KOCH Thomas (51 - TRATTNIG Matthias)
báj-báj
@bojl: üreskapus ha jol látom
empty net gól, 5:2
Megbäszta a Pagé ezt az utolsó gólt...
Lahoztuk a kapust, de minek... 5-2... Kapussal se megy az emberelőny... Na mindegy, majd 5.-én Ljubljanában!
minden osztráknak 1 bikát......nem ez volt megbeszélve......
No ennyi volt, érvényesült a papírforma. A góllövéssel a statisztika szerint továbbra is gondunk van. Majd talán kedden! Hajrá Volán!
50mp-el a vége előtt már minek lehozni a kapust?
basszus... 2-1nél kezdtem reménykedni, és 3-2nél is... kár a végéért...
Gáz, hogy az otthoni meccsek egyre nehezebbek,kint pedig egyre simábban vesztünk... Hullámvölgy ez a javából. Nem temetem a fiúkat, de kéne már valamit villantani. A szív meg a tudás nem elég, eredmény kellene...
Legalább Graz betalált!
2-2
Nagy baj nincs (?), hacsak annyi, hogy Ők 6 előnyből kettőt bevertek, mi meg csak egyet, azt is hátrányból!! Dolgozzatok ezen fiuk!
hűű a grác 5 el a vége előtt...
Nah graz legalább egyenlített és jesenice is lőtt 1 gólt
Papírforma. Tudom: okoztunk már meglepetéseket, de ez nem az volt. Semmi baj! Összpontosítsunk a következőre!
Ezaz! Graz nyert!
@veghist: még mindig az5.-ek vagyunk ,azért ez sok mindent elmond....ne temesd a fiúkat!!!
nyert a graz zagrábban
Emberhátrányban 30 góllal többet kaptunk mint az első helyezett!!!
Emberelőnyben 20 góllal kevesebbet lőttünk mint a Vienna !!!

Ez nagy luxus ! Egyenlő létszámnál viszont nagyon jók vagyunk. Ljubljanában nyerünk majd!
A Salzburg ellen belefér! Szép volt fiúk!
@Nomad69: nem egészen, a Graz nyert
3 perc alatt szépen elbukták a 2 pontot zig-zag-ék!
A Linz ellen látottak alapján, inkább azt mondanám, hogy meccsenként tudunk a koppanni a gödör alján, aztán gyorsan kimászni belőle.
@-Toboz-: @bojl: @Pyró: Elnézést a viccért de én a mai mérkőzésben nem éreztem pontszerzést így próbáltam magam szórakoztatni. Jó éjt!
azért ez jólesik:
Lehet, hogy az eredmény egy kicsit túl magas, a magyarok Salzburgers kaphatna egy izgalmas játék.
Nálam beszart az ebel-honlap, pont mondani akartam, hogy Szavazzatok!!!
@gah: Kipattanni! S feljebb, mint ahonnan leestünk.:))
nem kell nagyon szomorkodni, ha az irásoknak hinni lehet nem játszott rosszul a Volán, egyszerüen vannak ilyen meccsek is, jo játékkal is veszteni lehet, föleg egy erös Salzburg ellen. persze azért nem árt ha a javitannivalokkal foglalkozgatunk...

Sok sikert kedden!!!
@FrankK: a legjobb szorakozás az ha a többiek is veled tudnak szorakozni. amugy én már tul vagyok rajta, semmi gond :-)
@FrankK: Túlságosan "kinyílt az olló", össze kéne csukni!
@-Toboz-: De sajnos már meccsek óta ez van, hogy semmi nem akar összejönni:S Főleg a gólszerzés...
@EisHockey: Többen írják , hogy a gólszerzéssel (+előny hátány) van gond . Te nem így látod ?
@FrankK: De,pontosan: jobb védekezés és az előnyök beütése.
1 Moser Medical Graz 99ers 39 56
2 Vienna Capitals 39 56
3 Red Bull Salzburg 39 52
4 Liwest Black Wings Linz 39 48
5 Fehervar Alba Volan 19 39 42
6 Villacher SV 39 42
7 Klagenfurter AC 39 39
8 KHL Medvescak Zagreb 39 38
9 HDD Tilia Olimpija Ljubljana 39 30
10 HK Acroni Jesenice 39 24
@Dachstein:
"már meccsek óta ez van, hogy semmi nem akar összejönni"

nekem nem nagyon tetszik a mai 5:2. ok, tudom, salzburg ellen idegenben belefér egy vereség, tudom, hogy a zágrábi zakót a beiglivel is meg lehet magyarázni ... a Villach utolért, a KAC következik. teljesen reálisan nézve, szerintem az alapszakasz vége most már a 7-8. helyért megy a medvék ellen. Viszont az 1-3 helyezett ( talán a Graz, Bécs, Salzburg ) sajnos más súlycsoport...

Hajrá Volán!
@Thomas_AV: annak a receptjét el kellene lopni Újvárosból:)
@Thomas_AV: euron nem a pdc megy a nagyágyúkkal, ha jól tudom, ugye?
süti beállítások módosítása