HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fantasztikus eseményen lehettünk kint

2009.12.28. 17:58 Hblog

Ha bárkit valamilyen kár ért, annak a jegy árát visszatérítjük, nyilatkozta videósainknak Studniczky Ferenc. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöke szerint ugyanakkor több mint ötezer ember kint volt, kiválóan szórakozott, jól érezte magát. Sok szurkoló nézte meg a meccset, és nagyon jó volt a hangulat is, állapította meg a győzelmet értékelő Jamalainen FTC-edző is. Hajtás alatt két videó, gólokkal és minden egyébbel.

55 komment

Címkék: winter classic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zágrábban is fantasztikus volt a hangulat közel 6500 emberrel :)
@Thomas_AV: tán akkor oda kéne költöznöd! :)
@vaze: jó nekem itthon Fehérváron is ;)
@Thomas_AV: hát csak mert már két napja nonsztop zágrábozol, hát gondoltam, megtetszett ott! :)
akkor elköltözök még Jesenicébe meg Villachba meg talán még Csíkszeredába is,mert ott is fantasztikus hangulattal találkoztam eddig :)
@Thomas_AV: hát, ha még a WC-n is ott lettél volna, nem csak a videóösszeállításokat látod, akkor lehet, hogy az is megtetszik! Pl. Tillasz sem egy kimondott hool, azt töredelmesen bevallotta, hogy ő bizony jól érezte magát. Az is igaz persze, ha valaki 48 órája posztol szinte folyamatosan egy olyan témához, amin ott sem volt, az már nem is annyira nevetséges, hanem inkább kínos...
remélem egyszer sor kerül Magyarországon is egy nyitott pályás EBEL meccsre is,ugyanúgy mint jövöhéten Klagenfurtban a KAC vs. Villach meccs.
@Thomas_AV: Nem gonoszságból írom, de csak annyi kellene hozzá, hogy jó sok hó essen Volániában és a nyitott pálya már meg is lenne oldva :))))
Hát a fantasztikustól azért távol állt, de nem volt rossz! Studniczky azért néha megpróbálkozhatna a békaperspektívával is, nézze meg hogy jut be aki nem Volvo-val jut be a VIP bejáraton, vagy próbálja ki az összehugyozott öntöttvas budit egy műteától és műzsíroskenyértől kapott hasmars után mínusz két fokban!
@Thomas_AV: @vaze: Az az igazság, hogy Thomas AV barátunk menthetetlenül szerelmes lett egy zágrábi pultos lányba! "Sajnos" mi nem láttuk Őt, így nem tudunk nyilatkozni róla... De bizti nagyon csini csecsecsöcsű csaje lehetett... :)
Negatívum a WC-n:

Gyakorlatilag semmi nem volt ami WC-re emlékeztetett volna. Talán ha egyszer elhangzott az esemény neve. Nekem egy sima Fradi-Ute volt.

Külön respekt a Fradi tábornak, hogy kifütyülte a 2. szüneteben a harmadiknak kapura lövő kis srácot! Szép volt fiúk!

Pozitívum:

Frankó volt, hogy azokat a kispárnákat ingyen osztogatták az olyan hülye szurkolóknak, mint én.
a kifütyülés tényleg nagyon szemét dolog volt de hálistennek a kissrácot sem kellett félteni, aranyos volt ahogy puszit dobott az őt "éltető" fradistáknak :D
Egy javaslat...
Jövőre válogatott szintre kéne vinni a WC-t. Ezen - ha jövőre is maradnak az EBEL-ben - valószínűleg nem vennének részt a Volánosok, tehát jutna lehetőség másoknak is (pl. mint idén a Pannon kupán.) Erre biztosan sok ember jönne el vidékről is, a Balhé Bojz-nak meg nem lenne ürügye. Mondjuk el lehetne hívni a holland vagy a brit válogatottat. (A románt ne, ekkora magas labdát nem kéne feladni...) Mindezt "meg kéne köríteni" egy olyan show-val, ami az Arénabeli válogatott tornákon szokott lenni... Ezzel szerintem vissza is lehetne idézni a nyitott pályás korszakot (az atmoszféra teljesen más volt, mint egy csarnokban), másrészt lehetne új híveket szerezni a hokinak...
Aha, ez a nyilatkozat pont olyan, amire számítottam: makkoscipős.
@Boku: Háát, ezt nem egészen értettem, hogy minek osztották... Elvégre a hidegben nem sokan szeretnek ücsörögni, aki meg igen, az elől meg eltakarták a kilátást az állók...
Ez csak most volt, vagy minden MOL ligás meccsen osztogatják?
Viszont van rajta egy szép tanulságos mondat: Nyugi, ez csak játék!
@jacint70: Én pont ezért a mondatért gondoltam meg kétszer is, hogy hazahozom-e emlékbe ezt a párnát.
@jacint70: Különösen ha a kedvünkért meg ezért a bizonyos válogatott meccsért szünetet tartanának a bajnokságukban...
@jacint70: IIHF hétvége decemberben nincs.
Bírom hogy Pék minden alkalommal neveket közöl.
Valahogy jobban tetszik a felfogás, hogy a CSAPAT nyer és veszít
@freddyD: Ez mondjuk nekem sem szimpatikus. A szennyest az öltözőben kell kiteregetni, nem a kamerának.
@Boku:
"Negatívum a WC-n:

Gyakorlatilag semmi nem volt ami WC-re emlékeztetett volna."

Dehogynem, "szar" volt :DD

Bocs, de az "összehugyozott öntöttvas budi" után nem váltott elég gyorsan az agyam:)
akárki akármit mond, nekem a rendes játékidő előtti 4-5 perc, amikor a tábor begyújtotta a gólokra tartalékolt tüzeket és robbant egy utolsót a hajrára, illetve a 18 másodperccel a vége előtti gól egy örök élmény :) A győzelem csak ráadás volt, ha veszítünk már azt is leszarom :) de jó lenne, ha legalább itt lenne egy jó csapatunk...Mivel focira egy ideig úgyse mehetünk most (szurkolói kártyát vegyen az, aki egyetért azzal, hogy a haverom nem jöhetnek velem meccsre csak 2 napos regisztrációval...). Szal marad a futsal, a hoki, és a kézi, ezek közül kell döntenem és a WC alapján ebből valszeg hoki lesz :)
@vaze:
Ne bántsd már szegény Thomast.:-) Ő szemem előtt kemény egyedfejlődésen ment keresztül. Lelkes utazó, aki még Debrecenbe is átjött az U-20-as VB-re. Neki Zágrábból csak a hangulat és persze a csaj lehet pozitív. (Az, hogy ennek semmi köze a WC-hoz az más kérdés. Amúgy, ha nem játszik a Volán, szerintem Ő is felruccant volna Pestre.)
@Video Tóni:
Veled mi baj van mostanában? Lehet, hogy valaki Volvoval közlekedik, de Ő sem tud parkolni, az okos rendőrség miatt, nem láttad még a 310-es wc-éjét a KS-ban. Megjegyzem, nem tudom mi problémád volt a klotyóval, én a fradi oldalon mentem be, érdekes volt ugyan a bádog folyóvizes piszoár, de az nem volt összehugyozva. Ittam a mű teát - nem voltál katona? - és láttam a zsíros deszkát is, LILA hagymával. Én 1998. óta napi rendszeres látogatója vagyok a KS-nek, de még nyitva a klotyót nem láttam. Utoljára talán 1982-ben. Ahhoz képest ez a csoda volt.
(A Megyeri úti pálya 4 éves, ott milyen állapotúak a mellékhelységek?)
@webmestar:
Kösz a videót amit a Görög szurkolókról benyomtál. (Bár nem értek görögül vélhetően nem K...anyáztak.) Valami hasonlóval miért nem tudtok kijönni? (Svájcba, amúgy közel hasonló hangulatot produkáltunk, ugyan ott csak 3 és fél órán keresztül!) Impozáns látvány, amikor felemeltek 1000 képet Berkiről - ki az? - és mutatjátok az UTE szurkolóknak. HA lila lennék én biztos "Berki takarodj!"-at kiabáltam volna. Na azt, hogy sikerült volna lekezelni? Ja és a drapéria mit tartalmazott, mert azt sem láthattuk.
És gyere hokira, és szurkolj a csapatnak.
@Tillasz: Hello! Semmi bajom nincs, de ha fizetek egy szolgáltatásért akkor valamit várnék is cserébe... Én az újpesti oldalon mentem be, ott a teljes szektor rendelkezésére összesen 2 db mobil WC volt felállítva, figyeltem szünetben, kb 10-12 embert állt folyamatosan sorban. A középső lépcső alatti WC-khez úgy sikerült eljutni, hogy át kellett bújni a szektorokat elválasztó kordonok közötti 30 centis résen, és akkor abból a szektorból meg lehetett közelíteni. Elég sok eseményre járok nézőként itthon és külföldön is, ezért van összehasonlítási alapom, létezik pl. ilyen szerkezet is:
www.toifor.hu/index.php?id=2&sid=0&pid=2&lang=hu
Nem hiszem hogy sokkal drágább lenne a bérlése mint a hagyományos WC-é. A cseheknél azt láttam tömegrendezvényen hogy bár fizetni kellett a WC-zésért (kb 30 Ft-nak megfelelő összeget), de amint egy ember elhagyta a mellékehységet, egy takarítónő azonnal beugrott és az ülőfelületet letörölgette egy kendővel. Nem is hugyozta össze senki, pedig volt jónéhány atomrészeg német szurkoló is... És persze volt külön férfi-női szekció. Én is jártam jópárszor a KS-ben az utóbbi években, de amíg felnőtt bajnokikat játszottak ott, a WC azokon mindig meg volt nyitva, azóta talán 1x ha kapott egy tisztasági festést. És ha már szóba hoztad, a Megyeri úton még jó állapotban vannak a mellékhyelységek, bár hétvégente nem takarítják, mert a NUSI (köz)alkalmazottai csak hétköznap melóznak...
Nem voltam katona, de miért is kéne műteát innom??? Ott is 100 Ft-ot kértek decijéért ennek a löttynek??? Ha ilyen színvonaltalan büfé akkor miért nem vihetem be a sajáét kajámat vagy italomat? A toronói olimpián csöppet nagyobb volt a választék, mint szotyi-zsíroskenyér-üdítő, mégis megengedték hogy bevigyem a literes kólámat, csak a kupakot kellett lecsavarni.
Igényes szurkolói bolt:
drukkerfoto.hu/kep/18762/?winter-classic
Ki adott engedélyt arra hogy ilyen zsibvásárt rendezzenek? Mert ha nem kell, akkor jövőre én szívesen is kiállok egy kempingasztalnyi másolt DVD-vel...
Lehet, hogy a fantasztikustól távol állt, de mi a barátainkkal jól éreztük magunkat a családi szektorban. Jó volt látni ennyi szurkolót a lelátón, kár, hogy csak töredéke jár ki a mérkőzésekre.
Sajnálom, hogy a hangulat nem ragadt át a játékosokra, sokkal izgalmasabb, nagyobb iramu meccsre számítottam. Nem értem, hogy a 3. harmadban miért áltunk be védekezni, várható volt, hogy igy nem fogunk nyerni.
A vereség ellenére nem bántam meg, hogy ott voltam, a problémák ellenére is hangulata volt az egésznek. Jó lenne, ha máskor is szerveznének hasonló mérkőzéseket (természetesen jobb rendezéssel)!
Remélem ma jobb formában játszunk és sikerül ezt a meccset megnyerni. Hajrá LILÁK!!!!
Sziasztok!

Remélem azért valamiféle jó hangulatot tudtam Nektek teremteni!;)
@Tillasz: Igen ha nem lett volna a zágrábi túta, akkor ott lettünk volna Thomas-al a Wc-n...
A pultos kislány nagyon jó fej volt , tűrt mindent, és még mosolygott is hozzá...:)
@Szoljanka: Annácska tényleg jól bírta, őszinte elismerés érte. Jegyezzük meg a nevét, megérdemli. Ki tudja, talán még látjuk majd valamikor. :)
@Csúszka a kabala: szia!

szerintem jól toltad:)

azt hadd kérdezzem már meg, hogy volt negatív reakció, ért bármilyen inzultus? csak mert én nem hallottam/láttam ilyesmit, csak egyszer azt, amikor pacsiztál az ultrákkal. ellenben egy másik (azóta már lezárt:)) posztnál valaki megjegyezte, hogy ilyen gyűlöletet kabalaállattal szemben még nem tapasztalt.
@Raon: na, az ÖRDÖGI KÖR is képviselteti magát...? :)))
@Raon: @Szoljanka: @Thomas_AV: Sziasztok!
Küldjetek nekem egy mailt és arra a címre átküldöm a zágrábi túráról a képeket.
Tényleg nagyon emlékezetes, jó kis kiruccanás volt, a csapat játékát leszámítva.
Annácskának maximális tisztelet, nagyon kedves és készséges volt. Legközelebb is meglátogatjuk. :D
@szurker08: Én elküldtem Szurker, várom a képeket:)
Video Tóni, a műteázásos mende-mondához: véletlenül alkalmam volt látni, ahogy a kislány előttem lógatta a lábos vízbe a csomóba kötött pickwick earl grey típusú teás tasakokat, a lábos mellett meg ott állt a sárga citromleves üveg... Bár az tény, hogy lehetett volna melegebb. Nem tudom, te hol ittál teát... A zsíroskenyértől meg mit vártál?! Libazsírt, vagy sülthúszsírt?! Öcsém, ez egy hokimeccs, nekem ez így tök rendben volt.... Egyébként pont a megyeri úti büfében adják a teát instant porból, ha meg külön kéred filterből, ahhoz nyomja oda a néni a citrompótlót... Több lazaság, kevesebb rinya kedves barátom... ;o)
@webmestar: Inkább ne a hokit válaszd!A Fradinak van teke szakosztálya is.Nem szokás hoki meccsen
a pályára(jégre) pirotechnikai anyagot dobni és nem azért mert nem illik dobálni.
@rihiranta&rantasila: páran időnként kinéznek tekére, de görögtüzet dobálni sajnos ott sem szabad, tehát ez nem igazán megoldás.

jó lenne még hajtogatni egy ideig, hogy mekkora balkéni csürhe vagyunk (pontosabban ugye azok ott), mennyire veszélyes meccsre járni, az egész egy romokban heverő szar, vandálok játszótere. én már elhittem. lassan a szponzorok, a közvélemény is. alakul, tovább, tovább. ez többet árt amúgy, mint amikor két tábor szídja egymást.
@pamocsnyik: De igenis rinyálok, mert illene ebben is utolérnünk a sokszor emlegetett "nyugatot", de lassan kezdem belátni hogy sokakban erre egyszerűen nincs meg az igény.
@Csúszka a kabala: Nagyon pazar show-t nyomtál! A második szünet nagyon király volt, de a nézőtéri mutatvány is tök jó volt... Le akartalak fényképezni a kislányomnak, csak éppen továbbmentél... ;-)
Voltam ma a kisstationban. A fradi szektorban 6-8 helyen fel lettek tépve az ülések, néhol a tartó betonnal (!) együtt. A szektor szélén a legfelső sor teljesen. Ez is biztos a kulturált szurkolás része, illetve biztosan arra is van magyarázat, hogy a többi szektorban miért nem hiányzik egy ülés sem.
@webmestar: "akárki akármit mond, nekem a rendes játékidő előtti 4-5 perc, amikor a tábor begyújtotta a gólokra tartalékolt tüzeket és robbant egy utolsót a hajrára, illetve a 18 másodperccel a vége előtti gól egy örök élmény :)"

Én is nagyon örülök, hogy ennyi hihetetlenül lelkes elsőmeccsest láttam. Mindenki pont így kezdi: először az ellenfél szurkolótáborát osztottuk mi is életünk első jégkorongmeccsén, aztán meg mindenkit, aki nem ugrált velünk (ez utóbbit a svájci petanque-os ultráktól vettük át), a végén meg - mivel nem voltak ilyen kis aranyos plüssfigurák - a berendezésből "csippentettünk le" egy kicsit, mert erről a fantasztikus élményről emlék kellett otthonra feltétlenül, ejj, dejóvolt. :)
@taecleau: Erre nagyon egyszerű a magyarázat: a fradisták megunták a csarnoknélküliséget és elkezdték összeszedni az első darabot a sajátjukhoz! :D
@rihiranta&rantasila: Nem én dobtam be, kedves általánosító barátom. Tehát akkor mégis válaszhatom a hokit? Sajnos csak ritka vendég leszek, mert nekem a Kőérberek közelebb van, szal egyelőre futsal. Viszont ha lesz egyszer új stadionunk talán építenek mellé egy csarnokot is. A sok iroda mellett elfér...

@Tillasz: Az volt ráírva, hogy berki takarodj és azt is ordítottuk. Takarodni nem fog, mert az angolok nem tudják kirúgni, szegény ugyanis nem tud angolul. De talán a sok szidás, mocskolódás után eltűnik. Vicces, mert néha kompromisszumokat köt, néha meg egy fasz.

Mindegy, egy-két hokira kinézek, addig meg marad az nhl, nfl, futsal és a foci :D
@taecleau: egy sárga szék már a meccs előtt is ki volt tépve :)
@taecleau: kár, hogy csak tegnap voltál, talán Karácsony előtt is megnézhetted volna, s akkor tudnád, hogy már réges régen nincs műanyag pad egyes helyeken a XIIes és XIIIas szektorban

ne gerjeszd feleslegesen az indulatokat
@potocsi: ott vagyok én minden héten. Nem tűnt fel, hogy akárcsak egy szék is hiányzott volna eddig. Nem gerjesztem az indulatokat, de te meg ne dugd homokba a fejed. ;)
@taecleau: maximum jégbe tudnám dugni
de megsúgom már évekkel ezelőtt voltak hiányzó elemek a jégen
ráférne egy felújítás a hokiszentélyünkre
@taecleau: ott pedig tényleg évek óta hiány van, nem most szedték fel!
@hyp-r: ne rontsd a renoménkat, kérlek. direkt szereztünk légkalapácsot (az alsógatyámban vittem be), hogy a tartó betont is fel tudjuk szedni. sikerült!
@szorgalmas: Igen sajnos vannak emberek akik nem tudnak felfogni bizonyos dolgokat.Például hogy én az egész magyar jégkorongot képviselem és a válogatottat.Sem egyik sem másik csapat.MINDENKI!!!
@jacint70: Köszönöm.Értetek vagyok;)máskor állíts nyugodtan meg és mond hogy fényképezni akarsz.ok?;)
@freddyD: köszönöm,igyekszem a jövőben még jobban csinálni a dolgokat.
@Csúszka a kabala: inkább egy általános destruktív hozzáállás, nem hinném, hogy ez neked, mint csúszkának szól. persze ettől függetlenül tré. azért a gyerekkel lesz majd egy közös képed valamikor, csak az anyja még nem engedi velem meccsre;)
@Csúszka a kabala: Köszi, majd amikor a lányommal megyek, úgy lesz az igazi... ;-)
Egyébként mire kicsodálkoztam magam, hogy "itt a Csúszka", már öt sorral arrébb voltál, úgyhogy én voltam a lassú...
Tudod, "furcsa" dolog, amikor egy tévében annyiszor megcsodált "sztár", egyszer csak ott van az ember előtt élőben... ;-)
A kupadöntőn is láttalak a tv-ben, ott is jól nyomtad...
Boldog Új Évet!
@Csúszka a kabala: Háát, ez ismét a "hokifanatikus gentleman"-ek hihetetlen hozzáértését dícséri...
Pedig milyen jó, hogy már van profi kabalánk is...
süti beállítások módosítása