HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Négypontos rangadó az Olimpija ellen

2009.12.20. 15:46 F. Kapus

Sokkal jobb csapat érkezik hozzánk, mint amit a pillanatnyi helyezése mutat, mondta az Olimpija Ljubljana elleni vasárnap esti EBEL-meccs előtt Énekes Lajos. A Fehérvár edzője szerint kicsit igazságtalan vereséget szenvedtünk pénteken Linzben.

"A Linz ellen nagyon jól játszottunk, az egyetlen negatívum, hogy kevés gólt lőttünk. Sok helyzetet kialakítottunk, egyenlő partnerek voltunk, ki-ki mérkőzést hoztunk össze. Kicsit igazságtalan a vereségünk, a harmadik harmadban jobbak voltunk a hazaiaknál, jóval többet lőttünk kapura, a Linznek csak kétszer sikerült, sajnos ebből az egyik eldöntötte a mérkőzést. Az egész összecsapást nézve egy-két lövéssel ők voltak aktívabbak.

Az új sorok kifejezetten jól játszottak együtt. Kovács Csaba végül nem lépett még jégre, de vasárnap a Ljubljana ellen ő is játszik, az már biztos. Nehéz helyzetben is vagyunk a remek produkciók miatt, úgy tűnik, Vaszjunyin Artyom helyére kerül, Fekete és Peterdi mellé. A kapuban ismét Satosaari kezd, aki Linzben remekül teljesített.

Az Olimpija Ljubljana ellen nagyon fontos, igazi négypontos rangadót játszunk. Azt is tudjuk, hogy sokkal jobb csapat érkezik hozzánk, mint amit a pillanatnyi helyezése mutat. Nehéz dolgunk lesz, ez látszik az utóbbi idő eredményeiből is. A legutóbbi találkozóhoz képest a vendégek betegei, sérültjei jórészt felépültek (az előzetes hírek szerint csak Higgins hiányzik majd, sérülés miatt – F. K.). Biztató lehet, hogy az emberhátrányos védekezés néhány forduló óta ismét a tavalyihoz hasonló szinten működik, míg az egy szem igazi emberelőnyünket Linzben hamar kihasználtuk."

Két finn edző találkozója lesz a mai. Érdekesség, hogy a szezonbeli eddigi három összecsapáson mindig a vendég nyert. De míg a Fehérvár mindkétszer simán tette ezt Ljubljanában, addig az Olimpija hosszabbításban győzött a magyar bajnok otthonában. A góllövőlista vezetője, Frank Banham (33 mérkőzésen 26 gól, emellett 22 assziszt, azaz 48 pont) csak az első mérkőzésen tudott betalálni a Fehérvár hálójába. Ezúttal is kulcskérdés lesz a szlovének kanadai motorjának kikapcsolása.

30 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Godót rakják már Pedro mellé!!Benk Andrist is a csapatba!!:))
@rol71: "Az új sorok kifejezetten jól játszottak együtt." szerintem megérdemli az edző és a Csapat, hogy bizalmat szavazzunk nekik...
@rol71: Benk valóban jól küzdött az utóbbi időben, de hát erős a keretünk.
Peterdi,pedig csalódás bár én még ennyit se vártam tőle, szerintem még a 4. sorba se férne be
Gyerünk Ördögök!! Mutassuk meg milyen is a "pokol csarnokában " tüzet hányva legyőzni a sárkányokat !!!

:)
@Scofi:Mennyit játszott szerinted??Amikor végre Godóhoz került volna eltörték az orrát!!Többet ér mint aki vagy akik játszanak de ebbe most ne menjünk bele!!
Ejj nem merem leírni mai tippem mert hazai győzelmet várok még hendiceppel is da ha azt írom le akkor nem jön be a kabala :)))
@rol71: Tudod az a szép ebben az egészben , hogy ezek szubjektív vélemények, azt tudnod kell mint sportembereket mindegyiküket tisztelem.
De fenttartom azt a véleményemet, hogy az ő helyén nyugodtan játszhatna bármelyik fiatal az eredménye ugyan ez lenne.

Hajrá Volán!!!
@rol71: Elösször is mint sportembereket az összes játékosunkat tisztelem!!!
Nem akarok személyeskedni , de szerintem nagyon keveset nyújtott és ő az akinek a helyén bárki fiatal nyugodtan játszhatna az eredménye nem lenne kevesebb.Van rajta kívül is olyan játékos a keretben az idén, akinek nem örültem mikor hozzánk igazolt, de van akinek sikerült meggyőznije, Ő viszont az egyik akinek nem.
Ez a szép a szurkolósdiban a szubjektív vélemény!
Hajrá Volán!
Na most meg elment 2x, sorry!!
lesz stream?valaki nme mondja meg nekem fokent csikiak akiknek digi vagy upc-juk van hogy a magyar sportklub egyaltalan megye a digin?upc=-en toom hogy megy de mit kell werte tenni hogy menjen?digin megy?
@hokista25 csikszeredabol: nekem a magyar (lopott)digin keresztul mukodik a magyar sportklub
Hajra Mihaly Arpi!
Hajrá srácok, még nem vagyok olyan állapotban, hogy lemenjek de itthonról szurkolok nektek!
@Scofi: Ladányira gondolsz? Nálam az első ötben benne van. Egyébként ne felejtsd el, hogy az edzők nem csak meccseken látják őket, így a pillanatnyi forma lehet döntő egy-egy meccs előtt.
Hajrá Magyarok! Hajrá Volán! Hajrá Mihály!

jó szurkolást mindenkinek! :-)
Mit csinált Golicic???
@rezsi777: Térddel nagyon csúnyán felrúgta Tommit, akit le is kellett cserélni. Bonni ugyanezért tavaly egy fényév eltiltást kapott...
@advocatusdiaboli: én vagyok elfogult, vagy tényleg jól látom, hogy mi nem szoktunk ilyeneket csinálni?
@rezsi777: Nem mi tényleg nem szoktunk ilyet csinálni, amúgy ez egy kivételesen gusztustalan szabálytalanság volt, remélem a liga most is következetes lesz...
@hokista25 csikszeredabol: a UPC digitalis Pannon csomagja tartalmazza amagyar Sportklubot
Vége!!! 6-2 SZÉP VOLT FIÚK!!!! HAJRÁ VOLÁN!!!
Minden mögöttünk álló kikapott!!!
@advocatusdiaboli: Bocsánat, a Jesenice nyert, de jelenleg ők számítanak a legkevésbé... Szép volt Fiúk!!!
Fantasztikus meccs volt!!

1.Tolvanen vagy szerencsés, vagy nagyon jó edző:)
2.Ehhez kapcsolódva, végre az emberelőnyöket is szépen kijátsszuk, sok mozgással.
3.Mihály Árpi hatalmas játékos. Bármelyik sorban játszik is, az a sor erőre kap.
4.Hihetetlen hogy ki tudnak engedni meccs közben a fiúk.
5.Jobbulást Tommi!!
Hatalmas gratulácio! Ezzel a gyözelemmel megerösitettük a pozicionkat a két karinthiai csapattal szemben, Zagreb is lemaradni látszik. Otthon Bécset is el lehet kapni, sok sikert hozzá!
Rettegj Vienna!
Hajrá AV19! Hajrá Magyar Hoki!
Szep jatek fiuk, szemet gyonyorkodteto csapatjatek, koszonjuk nektek es remelem jovotol sokkal tobb meccset lathatunk a Sport Klub-on.
Hajra Volan!!! hajra Pire!!! csak igy tovab
@ájszhoki: hova kell beirnom lecci ha vagy ird le!koszike elore is!!!!!1
Először is nagy gratula Hetének nagyszerűen helytállt ebben a nehéz helyzetben és persze jobbulást Tominak!!! Jól jáccotunk bár a letámadásunk nem volt olyan hatékony mi mint szokott és megint kihagytunk egy csomó helyzetet de ezek is simán belefértek, nagyon jól jött az ötödik gól. Egy kicsit hiányérzetem marad, hogy nem vertük pofán a gyereket aki beleszállt Tomiba. Szép volt fiúk, pihenjetek, kedden találkozunk.
süti beállítások módosítása