HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sapa Fehérvár AV19–Linz 3-2

2009.11.20. 21:40 F. Kapus

Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól nézzen ki. A második húsz percben előbb Palkovics, majd Ladányi lőtt gólt, de a vége felé szépített a vendégcsapat. A záró peridódus elején előbb egy vassal ijesztgettek a linziek, majd ismét gyorsan kihasználtak egy fórt, így 2-2-nél kiegyenlítettek a 44. percben. Hogy mégis magyar öröm legyen a végén, arról a Mihály Árpáddal megerősített második sor gondoskodott az 56. percben, Fekete Dániel szezonbeli második gólja a legjobbkor született meg. A Fehérvár 3-2-re legyőzte a második helyezettet. A magyar bajnok mindhárom gólját egyenlő létszámnál lőtte, igaz, az elsőt négy a négy ellen. A Linz mindkét találata emberelőnyből született, pedig ők csak öt, míg a Fehérvár kilenc kétperces előnyt kapott. További eredmények: Medvescak–Vienna Capitals 4-2, Salzburg–Graz 4-3 h. u., Klagenfurt–Ljubljana 5-1.
 

105 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lassan nem lehet szavakat sem találni erre a teljesítményre! Hatalmas gratula mindenkinek!

Reszkess KAC!!!

(Előbb utóbb meglesz az a 4. hely is ha így folytatják a fiúk)
gratulalok, de meg messze az ideny vege :P
Fantasztikus!!! Mint Dunaújvárosi szurkoló,dupla gratula!!!!!
akárki akármit mond:a védelmünk ismét jól dolgozott.ma sem kaptunk egyenlő létszámnál gólt :D
Nem volt rossz meccs.
Az első harmadban semmi sem jött össze...
A másodikban jók voltunk.
Azt kell mondanom, hogy jobb így az első sor, mint Mihállyal. Nagyon gólt akart lőni, de mindig megremegett a keze, sőt volt, hogy önző volt.
Grat a srácoknak az újabb győzelemhez! Szenzációs.

Viszont két szemszögből is lehet nézni a tabellát most már:
1) Playoff szempontjából 16 pont a Volán előnye a Jesenice előtt és 9 pont a Ljubljana előtt (6 pont a Zagreb előtt, de szerintem a Zagreb ki fog pukkadni a végére)

2) Egy pont a Volán hátránya a 4. helyezetthez képest.

A lényeg: így is, úgy is jól néz ki a helyzet! :)
Hajrá Volán!!!
A utóbbi idők egyik legizgalmasabb meccse volt a mai! Egyszer-kétszer megfagyott bennem a vér (pengő kapuvas, vagy amikor elment Tommi MÖGÖTT a korong keresztbe...)

Szuper volt, csak így tovább! HAJRÁ VOLÁN!!!
@advocatusdiaboli: Bennem meg akkor fagyott meg a vér, amikor már a számolninemtudom ziccerünket hagytuk ki. Ha nem Westlund véd ma az ellenfélnél, akkor az első harmadban eldől a meccs. De a fiúk - hatalmas gratula nékik - addig-addig lőtték Westlund jobb vállát, míg az "begörcsölt".
@TheKaszi: Igen, én is féltem, hogy a sok elpocsékolt helyzet megbosszulja magát, de szerencsére nem lett igazam. Dremelj sporira meg nem lehetett ma ráismerni, ennyi előnyt máskor egy hónap alatt nem kapunk...
csak nekem van nagyon óvatos optimista érzésem a VB-vel lapcsolatban? Valahogy am block sokkal erősebbnek érzem a magyar hokit ebben az idényben.
@Licsimi: sztm Pire belőtt volna legalább egy helyzetet ha ő van az első sorban. Jankónak 3-4 helyzet sem volt elég...
@veghist: Bár igazad lenne, de tudod az ivás, meg a medve bőre.
Ugyanígy voltam a mai meccsel, nem ittam előre, de most van miért, jobban is esik. :-DDD
Így kell ezt! Legyen meg a PO idén!
@Gaudi: Csak érzés, így szubjektív...
@veghist: Csak hogy a lényegre rátapintsak: helyesen „en bloc”, francia kifejezés.
@utó: Áááá, én vagyok a hülye , bocs, tehát a németek is használják, és ők így. :D Na most kussolok, nagy grat a Volánnak!
Lehet, hogy lassan azért is szoríthatunk, hogy a rájátszást is jól bírják. :) Hajrá Volán!
Amúgy általában még a mérkőzések napján lehet jegyet kapni? Meddig árusítják? Akár közvetlen meccs előtt is kapható?
@cric82: Ott volt neki az 1-1-es helyzet. Mennybe mehetett volna. Nem bírta belőni. Nem vagyok Jankó fan, de ma nagyon jól nyomta...
Az első harmadban volt olyan emberelőnyünk, hogy csak néztem, annyira jók voltunk, tartottuk a korongot, lövés hegyek, csak Westlund volt túl jó.
@sisti: persze. szerintem még nem volt olyan, hogy 5 perccel a meccs előtt ne lett volna jegy...
Hatalmas harc volt,sporikra sem lehetett panasz egész a 3ik.harmad elejéig,mikor érdekesen számolták a létszámot,ebből a jogtalan kiállításból kaptuk a 2.gólt,majd bónuszban Martz kiállítását.Erre ellensúlyként az istenek velünk voltak a linz kapuvasaiánál.A mezőny legjobbja vitán felül Äckeström volt 2x mentett 100% os gólhelyzetben,2-2 nél üreskapura tartó linzi lövésbe hihetetlen reflexxel tette bele az ütőjét,így 2-3 helyett 3-2 lett,mivel az ellentámadásbó Fekete meseszép gólt lőtt.Emberelőnyeink ma nem voltak az igaziak,de szerencsére ez is belefért.
Gratulálok a fiúknak!
Most néztem végig a Fehérvár Tv-n a meccset. Biztató kezdés (2-0) után, izgalmas hajrá jött (3-2). Csak így tovább!
ez a meccs egyik legmagasabb szivonalú volt, amit fehérvári pályán láttam. Le a kalapokkal MINDEN játékos előtt, köszönöm az élményt.

Hajrá, Volán!
@alpec: ja, és hosszú távon még inkább ki fog jönni, hogy négy atomisztikus sorunk van. Négy!
@cric82: azt ne felejtsük el,hogy Pire is kihagyott egy óriási nagy ziccert, és nem csak ez az egy helyzete volt.

Minden elismerésem a fiúknak, óriásit játszottak ma, élvezet volt nézni őket. Szerintem nagyon színvonalas meccs volt, rengeteg helyzet és szép megmozdulások mind a két oldalon. Westlund nagy kapus! Azt hiszem ezt ma is bizonyította, az első harmadban döntésre vihettük volna a meccset, de minden lövésünket hárította. A hivatalos oldal szerint az 1 harmadban 13-t ütöttünk kapura, én ezt egy kicsit keveslem. A 2. harmadban is kiegyenlített játék folyt, érdekes, hogy csak emberhátrányban kaptunk gólt! Azonos létszámnál abszolút partyban voltunk egy jó formában lévő Linz ellen, ez abszolút biztató a jövőre nézve. A 3. harmadban végül Fekete a javunkra fordította a meccset, örülök neki, hogy ő ütötte, remélem ad neki egy kis lendületet a szezon további részére.
Óriási nagy küzdelem volt végig, ha ugyanezt a játékot tudjuk játszani a jövőben, akkor nem lesz gond a PO-ba kerüléssel.

Szép volt fiúk!
Hajrá volán!
@Licsimi: Ne szóld le Árpit. Nincs értelme. Szívét, lelkét kiteszi a pályára. Ma így ment, ammúgy meg Westlund kapus nagyon jól védett. Gratula a fiúknak.
@HozzánemértŐ: Nem szólom le. Csak azt mondtam, hogy jobb így az első sor.
Árpi jól tartja a korongot, megvan a fizikuma, gyors, de most sajnos hullámvölgyben van. Szerintem.
@HozzánemértŐ: Árpi úgy húzott meg 3 embert a harmadik gól előtt, hogy öröm volt nézni :). Amúgy - szigorúan csak magához képest - tényleg hullámvölgyben van, de vitte a csapatot a hátán az elején és még fogja is!

Hajrá, Volán!
vasárnap nyerünk a KAC ellen, jesenice a salzburg ellen, zagrab a VSV ellen és 4.ek vagyunk!! :D

higgyetek nekem ma is megjósoltam meccs elött haveroknak a 3:2-öt!!! :D
Sokan szoktátok szidni Léderert, aminek nyilván van némi alapja (bár én kedvelem a hangulat teremtését :)). No de ez a srác a fehérvártévén, amiket mond... :D Hajmeresztő a csávó! :)

Egyébként meg bravó a srácoknak újra!! és újra és újra és...
Hajrá AV!!
Szép Volt Fiúk! Gratulálok! Igazán kitűnően játszottatok! Emberelőnyben is!

A bíróról meg annyit, hogy legyen mindig 18-10 perc a kiállítási arány az ellen javára!

Valóban örüljünk, hogy 2 jó kapusunk és min. 21 kiváló mezőnyjátékosunk van! Szóval:

HAJRÁ VOLÁN!
Az biztos, hogy a Top 5-ben van ez a mai meccs, nagyon jó volt ma kint lenni a csarnokban, ezért érdemes Volán meccsre járni.
Elismerés minden játékosnak, berekedő BLL tagoknak, a velünk együtt éneklő HC szurkoló székely barátainknak!!!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
_-_ BLL -_-
szép volt fiúk! Tisztelet a kb 20 Székely barátainknak,akikkel végigszurkoltuk az egész meccset.Az első EBEL meccsük volt ,amit láthattak élőben. azthiszem pont kifoghattak egy csodáltos meccset!!!
Vasárnap ugyanott várunk Titeket ;)
...::: BLUE LINE LEGION :::...
Nagyon jó iramú volt a meccs, végig a kezünkben tartottuk az irányítást. Az első sor is jó volt, csak nagyon kellenének nekik a gólok, hogy oldódjanak, mivel nagy az elvárás tőlük és kicsit görcsösen játszanak.EZ AZ FIÚK!!!!!!
1 Graz 99ers 24 37 37
2 Black Wings Linz 24 26 35
3 Vienna Capitals 24 21 31
4 Villacher SV 24 -9 28
5 Red Bull Salzburg 24 21 28
6 Klagenfurter AC 24 1 27
7 Fehervar Alba Volan 19 24 -9 27
8 KHL Medvescak Zagreb 24 -27 21
9 HDD Olimpija Ljubljana 24 -22 18
10 HK Acroni Jesenice 24 -39 11
Ezzzzzzz azzzzzzz!

SZÉP VOLT FIÚK!!!

Az idény talán legszínvonalasabb mérkőzése volt!
Végig hajtottunk, küzdöttünk és lőttünk, lőttünk....

Ami nagyon tetszett: emberelőnyben nagyot változott a taktikánk: a régi lassú adogatás, majd egy kiszámítható lövés helyett: 1-2 lassú passz, majd ritmusváltás és lövések. Az első előnyünknél ötször lőttünk kapura. És milyeneket!

Ami még mindig nem megy /de reméljük ez is változni fog/: emberelőnyben betalálni.

Sokan voltunk, mint a heringek. Jó volt a szurkolás is!
Elképesztő meccs volt, még most is alig hiszem el.
Megkockáztatom, hogy ENNYIRE JÓL én még soha nem láttam egy Volánt sem játszani. Elképesztően magas szinten, lehengerlő lendülettel kezdtük a meccset, és nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki. Ennyi ziccerrel három meccset meg lehetett volna nyerni... Kár, hogy egyes játékosoknak nem jött össze a gól, de szerintem senkire nem szabad szólni egy rossz szót sem. Hatalmas diadal volt ez, csak erről kell beszélni, szerintem ennyi respect belefér a játékosok felé. Nincs kétségem afflelől, hogy legközelebb Jankónak és Árpinak is összejön a gól - ettől csodálatos ez a csapat, hogy mindig van más, akinek megvan a szerencse is a kezében. :))

Ami nekem nagyon tetszett a mai nap, az az, hogy a super védekezés mellett zseniális koronglopások, lefülelések jöttek a védőinktől - és emellett olyan elképesztő letámadásokat csináltunk, ami oktatófilmbe illik. Ennyi korongot támadóharmadban még soha nem szerzett a Volán, mint ma, ebben ezer százalékig biztos vagyok.
Ha ehhez hozzájön, hogy jobb százalékkal használjuk majd ki a helyzeteinket, itt nagyon nagy királyság fog jönni! :)))
Árpi egyébként nagyon bosszankodott a meccs után a kimaradt helyzetei miatt, biztattuk, hogy hajrá, csak egy gól kell neki, és tuti kijön ebből a kisebb hullámvölgyből.

Csak azt sajnálom, hogy ezt a meccset nem láthatta ország-világ - nagyon-nagy játék volt, ritkán láthatóan magas színvonallal még EBEL mércével nézve is!

A csíkszeredai szurkolóknak üdv innen is, vasárnap újabb nagy rangadó lesz! Mindenkinek ott a helye! Hajrá Volán!!!
@Raon: hol voltál? :O télleg nem találtuk meg egymást :D tul nagy volt a tömeg :D olyanok voltunk a csarnokba mint a heringek a szardiniás dobozba :D
@teknosmittom: én drága barátom a megbeszélt helyen vártalak mindkét szünetben téged és a boromat is. De spongyát rá, fő a győzelem, vasárnap meg tuti kiengesztelhető leszek. :)))
@Raon: nekem csak kannás borom van az is jöhet ???:-)győzelmet ünnepelni bármi jó :-)))
@exL:1: Szió! Csak nem allergiás vagy a szőlőre?
Sziasztok! Grat a fiúknak, tényleg jó volt ez a meccs. A mérkőzés legjobbja, szerintem KOVÁCS CSABA! Már mérkőzések óta hihetetlen mit művel, kevés ilyen hajtós ember van. Az első sorunkra nagyon figyeltek, nehéz így gólt lőni, de ezért van a többi sor. M atényleg nagyot alakítottak, de azt azért nem írnám, hogy nem láttam ennél jobban játszani a csapatot. Az viszont biztos, hogy lesz ez még jobb is. Már csak ezért is megérte bérletet venni. Hajráááá! Hajrááá!
@beth01: Bocsi, ami még kimaradt, Ondrejcsik játéka határozottan sokat javult. Itt nem csak a gólpaszra gondolok, tényleg jól játszott ma is. Azt hiszem a multkori gól meghozta az önbizalmát, na meg játékkedvét.
Nem igen szoktam foglalkozni a kommentekkel,de ma kettő megragadta a figyelmem.
1.az hogy ki melyik sorban játszik,mit számít,hogy valaki belövi e a ziccereit?
A ziccer az ziccer,a szóló meg szóló,tök mindegy,kitől jön a zsuga
2.mikor túl sok játékost fújtak a bírók,jogos volt.A játékos ,aki koronghoz ért,már jelezte a cserét,feltett kézzel.
Na megint megérte lemennem Fehérvárra, óriási meccs volt. Azért a Linzet, meg a bírókat tudnám méltatni néhány keresetlen szóval. Szerencséjükre nem fujtak teljesen ellenünk.

Szép volt fiuk!

Találtam egy diák hokibérletet, leadtam a ritmusszekciónál. Akinek hiányzik, jön egy sörrel :D
JÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:-))))))))
Megadák a Srácok a Linz-nek ami jár :-))
GRATULA!!!!
Reszkess KAC!
@Thomas_AV: NS szerint közel negyedszáz székely szurkoló...:-)
@Jussi: barátom, tényleg csak a saját okulásom végett: az, h feltett kézzel jelez valaki cserét cserét jelent? mert hogy egy pillanatig sem voltunk haton a jégen, az tuti, előttem zajlott az eset, fel is voltam háborodva, de ezek szt csak tudatlanságom miatt.
@AVfan: mellettem is volt három darab szikkej:) plusz ha a magamfajtákat (kisfiam, kapusLaci, Bagyula, stb.) ide számítjuk, lehet, hogy több is lesz az :D
@alpec: Úgy félszáz? :-))
@Jussi: Mindegy, hogy feltette, ha nem lépett be senki helyette. A szabály lényege, hogy nem lehetnek 6-an a jégen. Mi 5-en voltunk, ami nem 6, így jogtalan volt a fújás.
jav: feltette a kezét
@AVfan: Na meg en is ott voltam es harom haverom is. Tehat meg negy szekely. :) Egyebkent orom volt latni a HC Csikszereda mezekben szurkolo csikiakat, jo latni, a HC "sosem" hal meg. Kerestelek, de eltuntel a vegen, hoztam neked a mezt, vasarnap odaadom.
@csatoimi: :-) akkor már háromnegyedszáz??? Ismét nem láttalak:-(
@AVfan: Nem akarsz eszrevenni. :((
Egyebkent csodalatos meccs volt, tenyleg nehez lenne barkit is kiemelni, csapatkent jatszottak a fiuk, ha megis ki kellene valakit akkor az Ladanyi es Ackerstrom lenne az, Godo mar megint arra az emberre emlekeztet, aki oly sokszor elkapraztatott mar, a valogatott meccsein is. A sved meg igazi fonyeremeny.
Ackeström nagyon nagy volt tegnap, de hátul Bornhammar is jól teszi a dolgát. Az első harmadban még úgy átjöttek rajtunk a linziek, mint kés a vajon, aztán a 2-3. harmadban már a saját harmadukban is letámadtuk őket. Nagy meccs volt- kár hogy pont nem láttam Godó kapáslövés-gólját.
@csatoimi: Hol voltál? Lehet,hogy nem ismerlek meg???:-(
@brbara: ha jelzi a cserét ,beér a cserezónába,majd koronghoz ér ,lefújják mindig.
Erre figyelni kell.
szeretném e én az összefoglalót látni e?
ha igen akkor lesz e összefoglaló e???
EZT KELL CSINÁLNI E!!!!!! :-)))
'má ha érti a célzást akinek értenie kell:-))))
@Jussi: A szabálykönyv így fogalmaz:

573 – TÚL SOK JÁTÉKOS A JÉGEN
a)Ha egy csapatnak a játék során bármikor több játékosa van a jégen, mint amennyire jogosult, a csapatot az alábbi büntetéssel kell sújtani:

- Technikai Kisbüntetés (2’)

b)Ha a mérkőzés utolsó kettő percében és a hosszabbítás alatt bármikor szándékosan szabálytalanul cserélnek (túl sok játékos a jégen), a Játékvezetőnek az alábbi itéletet kell hoznia a vétlen csapat javára:

- Büntetőlövés (BL)

Számomra ez azt jelenti, hogy csak akkor számít szabálytalanságnak, ha már valóban több játékos van a jégen. Az, hogy XY felemelt kézzel korizik lefelé a kispadra, majd a palánk mellett beleér a korongba úgy, hogy még nem ugrott be helyette senki, e szerint a leírás szerint nem tartozik a túl sok ember a jégen kategóriába. És ha belegondolsz hülyeség is lenne. Hányszor láttuk már, hogy valaki cserét jelzett, de mivel hirtelen védekezésre kényszerült, mégis bent maradt! Ilyenkor a cseréje szépen a kispadon maradt. Ezek szerint minden ilyen esetet be lehetne fújni :-)
Persze lehet, hogy tévedek, de a labanc bíróknak akkor sincs igazuk ;-)
@brbara: Főleg,hogy tegnap szlovén volt.:-)
Láttam én olyan esetet,is,hogy a büntetőpadról visszajövő játékos rongyolt át a kispadhoz,és jelezte a cserét.Aztán jött felé egy indítás,ő meg beleért.Mehetett vissza a padra.
A lényeg a lényeg,ha már jelezted a cserét,inkább ne avatkozz játékba,és akkor nem lesz vitás helyzet.
Sokadszor: A labancok királypárti MAGYAROK voltak....
@Thomas_AV: Egyszer Tollvonást is meghallgatnám a meccsről...
Gratula a fiúknak! És az edzői stábnak! :) Holnap a KAC ellen már nem csak zárkózni lehet, hanem feljebb lépni is! A végén még tényleg nem jöttök az OB1-be! :)
Nagyon nagyot játszott tegnap a Csapat!! Gratula mindenkinek!!
Holnap KAC-agni fogunk :)

HAJRÁ VOLÁN!!!
@vaze: Szinte gondoltam, hogy az edzoi stabot nem fogod kihagyni. :)
Megérte 500 km-et kocsikázni az iszonyatos köd ellenére is.
Sok sikert a KAC ellen,és remélhetöleg jövö vasárnap meglesz az elsö gyözelem is a CAPS ellen!
Találkozunk jövö vasárnap Bécsben.
Fekete Daninak külön gratulálok,de persze az egész csapatnak!
Mindenkinek jo hétvégét!
Üdv.kapusLaci
@csatoimi: Örülök hogy tudtunk találkozni,igaz kevés idö maradt beszélgetni,de hosszu a szezon,majd bepotoljuk.
Jo szurkolást nektek vasárnap,és utánna jo utat hazafele!!
@kapusLaci: Szia. En ugyanezt 1600 km kocsikazasrol kell elmondjam. :) Orulok, hogy megismerkedtunk. Sok sikert nektek a hetvegi tornan.
Örülök, ahogy mindenki, a tegnapi meccsen elért gyönyörű sikernek, ennek ellenére némi üröm is vegyült a szép estébe. Szomorúságom okai pedig a vendég játékos kijáró felett álló kék kabátos enyhén illuminált „úriember” és Harley Davidson felsős cimborája. Még mielőtt arctalansággal vádoltok, jelzem egy sor választott el minket egymástól. Én a tavalyi blogos válogatott szurkolói mezben voltam. Már, ha egyáltalán mondd ez nektek valamit. A sállal való matadorkodás simán belefér, azzal nincs gond. Tán nagy nehezen még azt is el tudom fogadni, hogy egy kiegyenlített meccsen egy rossz megmozdulásnál buzdítás helyett megkérdőjelezitek Godó válogatott kerettagságát, hisz más-más vérmérsékletűek vagyunk. Persze Vas Marci bulijából bezúdított dugója után nálatok is Istenné avanzsált. Még szerencse.:) Ellenben a vitatható kiállítások után a bírókat és az ellenfél játékosait leköpni, majd mindezt a levonuló vesztesek közé sörös doboz bedobásával tetőzni teljesen ELFOGADHATATLAN! Még szerencse, hogy a linziek közül senki nem reagálta le, így nem lesz a Volánnak ebből semmilyen hátránya. De kérdem én, ti mit tettetek, eddig a Volánért vagy a magyar jégkorongért?! Ja, arról se feledkezünk meg, hogy a meccs végi játékosokkal való pacsizás az bezzeg megy… Amiért mindezt leírtam. Mert a csarnokban hiába veregettelek hátba, hogy „gratuláljak”, erről nemes egyszerűséggel nem vettél tudomást, s mindez kikívánkozott belőlem. Abban persze nem hiszek, hogy az agyadban a bosszún kívül bármi értelmes dolog is meg fog fogalmazódni, abban viszont igen, hogy a kulturált – hál Istennek szép számmal vagytok – szurkolók vagy megreformálnak téged/titeket vagy kivetnek maguk közül.

Elnézést a némileg OFF-ért!
@csatoimi: ha ugyanarra gondolunk....

Eddig még nem mertem leírni, hogy kb. 1 hónappal ezelőtt mikor Godót hátulról láttam a kapu felé korcsolyázni, teljesen az volt az érzésem, hogy ez Ő. A hideg is végig futott akkor a hátamon, sőt ez az érzés végig megmaradt bennem a meccsen. De még most is ezt érzem, amíg ezt leírom.
Azóta nézegetem Godó mozgását: sok van , ami csak őreá jellemző, de van 1-2 mozdulat, amely egészen másra emlékeztet.: ))
Üdvözlöm itt is a CSíkieket!

Nagyszerű, hogy olyan messziről eljöttek. Jó helyre álltak: a szurkolóink egyik leghangosabbjai mögé, így testközelből tapasztalták meg, hogy milyen az, ha Fehérváron izzik a csarnok!

Gyertek csak máskor is! Mi szívesen várunk! :))
Jó volt a meccs, jól játszottunk - bár volt némi szerencsénk is!
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, aki Kovács Csabit dicsérte, mert tényleg jól pörög! Fekete Danira pedig nagyon ráfért ez a gól!
Aki az utóbbi meccseken nagyon jól játszik, az az Ondrej! Jól védekezik, támadásokba bekapcsolódik! Sokadik virágzását éli!
@EisHockey: nekünk is megtiszteltetés volt,hogy véletlenszerűen pont hozzánk csatlakoztak szurkolni. Látszódott rajtunk ,hogy azért az út során már legördítettek pár pálinkát a garatukon,de azok az őszintén csillogó szemek a kezdőbedobás után az igazi MAGYAR csapatnak szorítottak.
már az első pár perc után megjegyezték ,hogy ez más dimenzió...Nagyon szorítottak Pirének és Sofinak hogy gólt üssenek,de szerintem vasárnap lesz ebből kárpótlás;)
a mellettem lévő HC-s srácnak üzenem ,hogy a Volános sál félre van téve neki,majd Szeredában akkor megejtjük a jelképes sálcserét is(sajnos most nem hoztak magukkal sálat. )
a hangulatra tényleg nem panaszkodtak,esetleg amit sajnáltak az az volt ,hogy Magyarországgal kapcsolatos szurkolói rigmusok nem hangzottak el a meccs során.

Holnapra meg akkor újult erővel buzdítsuk majd a csapatot és KAC-agjunk a végén :)

Hajrá Volán,Hajrá Magyar Jégkorong,Hajrá Szereda!
--BLL--
@Thomas_AV: Jól összeszedted a gondolatokat, nagyjából Én is így vélekedek ezekről a dolgokról.
Azért a Piszkáld Ki! csak-csak elhangzott 1-2x, szerintem ez az egyik kedvenc nótájuk lehet Szeredában. Ha valaki tudja a refrénen kívüli sorokat is, megköszönném ha leírná egy kommentben!
Vasárnap találkozunk!
_-_ BLL _-_
Csiki letemre eddig is az egesz Karpat-medencet tekintettem a hazamnak, es eddigis eletem meghatarozo hokielmenyeit koszonhetem a fehervari csarnoknak. Ez a tegnap estetol meginkabb igy van, es csak hab a tortan, hogy ilyen nagyszamu otthoni emberkevel sikerult osszefutni..

Nagy oromet okozott, hogy vegre megismerhettem es kezetfoghattam Imit es Piret, ok talan nem is tudjak mi mindent koszonhetek nekik. Az, hogy itt a "messzi idegenben" is van (nem akarmilyen!) csapatom, prajszlesssz. :) A CSIKSZEREDA feliratos 23-as Volan-mezem, detto.

Drukker60, Isten fizesse a jofele palinkat! :)

KapusLaci, remelem a "Kinder-tojas szatyorbol" hagyomany lesz, es minden, meccsen ki kell majd ossztani :) Sok sikert vasarnap es koszi mindenert!

HAJRA VOLAN! GYOZZUNK BECSBEN IS!
@Szoljanka:háborúsdit játszik
berántotta országát a szószba
csak a füle látszik

piszkáld ki piszkáld ki belőle
piszkáld ki belőle
nem piszkálom egye meg a fene
hadd maradjon benne
www.youtube.com/watch?v=D0sXLzxKW04 első és harmadik szám aktuális ide
jav. "Imivel es Pirevel" ...meg mindig az izgalom! :)
@Szoljanka: Két mázsás az asszony,nem mászik a fára
mert belemegy az akácfaszilánkja,a nagy sejhajába.
Piszkáld ki,Piszkáld ki,piszkáld ki belőle
Nem piszkálom,egye meg a fene,nem turkálok benne.
Kim Collins, Headcoach EHC LIWEST Black Wings Linz: “Wir haben nicht gut genug gespielt um die Punkte zu holen. Die Ungarn haben sich den Sieg verdient.“

A MAGYAROK MEGERDEMELTEK A GYOZELMET! :) Istenem, de szep!
@csatoimi: Örülök, hogy végre személyesen is találkozhattunk egy nagyszerű embert ismertem meg benned. Köszönöm.
Az meg külön öröm, hogy ennyire egy véleményen vagyunk a dolgokról :D

A pálinkázás elmaradt de majd egyszer azt is bepótoljuk.
@rol71: Kösz, így már világosabb, de a mellettünk álló székelyek máshogy énelekelték, csak értettük tisztán.
Volt benne valami fekete korong is...
@Szoljanka: az ugyvan hogy:, Szereda (SportClub) csapata kiment a palyara, x-szer lotte a fekete korongot az x csapat halojaba, es akkor jon a piszkald ki... :)
Imádom a csapatomat!
Fantasztikus volt a meccs, csak gratulálni tudok az egész csapatnak! A csúcs nekem az volt, mikor a linzi csatár nem tudta az üres kapuba belőni a korongot, mert Ackeström lelopta az ütőjéről, és az ellentámadásból pedig Fekete Dani gólt lőtt...De rengeteg nagy pillanat volt a mérkőzésen. Köszönet érte a fiúknak!
@Csak a Sportklub : Erre a rigmusra gondoltam, köszönöm!
@bagyula: @brunzwik: En is orulok, hogy megismerkedtunk , sok nagyszeru embert ismertem meg Fehervaron, fehervarit, ujvarosit, budapestit es Becsben elo szekelyeket egyarant. Ezt kozos szerelmunknek, a jegkorongnak koszonhetjuk mindannyian, ugy hogy Hajra, jegkorong!!!
@Udi: Öhm:D nekem elveszett...
egyébként a kódja azthiszem 1123 vagy 1126 volt! Megtudnád mondani hogy hol vehetem át?

erlöre is köszi
@csatoimi:Csatlakozom brunzwik baratom hozzaszolasahoz!!Kulon orom,hogy azt a bizonyos tabort nem iteled el!!!:))
Az osszefoglalo videojaban latszik egy tabla a falon: "Légy alázatos". Tetszik.
@RCH: Sok-sok éve ott van...
@Licsimi: Persze, Árpi bácsi idejében nem volt szükség ilyen táblákra, hogy a játékosoknak eszébe jusson az alázat! :)

@csatoimi: Reméltem is, hogy észreveszed az edzői utalást! :)
@vaze: Tegnap ott ültem a sztárjaitok mellett. Nekik sem ártana Árpi bácsi... :P
@Licsimi: Nem hát! Ez a fiatalok általános problémája, ahogy te is mondtad, a maguk szintjén túl vannak sztárolva, Hete, Sofi, és a mieink is... Mondjuk egy hokis mindig más szemmel fog nézni egy meccset, mint mi mezei szurkerek
@Licsimi: Jah, és legalább elmentek!!!
@vaze: 2 dolog jutott eszembe a hozzászólásodról, fontossági sorrendben:

1. ma Nagy Gergő-Benk Andris, Kóger Dani-Sofi és Tyom-Hete páros 3 helyszínen (3 fehérvári McDonalds) bizonyították, hogy a szívük nagyon is a helyén van és tudják, hogy mekkora felelősség "sztárnak" lenni (szándékos az idézőjel, egyikőjük sem gondolja magát annak). Láttam őket, nem kötelező tudjuk le és kész fellépés volt.

2. láttam a minap a Volán junior edzését és azt az álmos lötyögést látva az jutot eszembe, hogy kötelezővé tenném a felnőttek edzésének a látogatását.

Hajrá, Volán! Holnap buli, ha minden igaz jön a már-már legendás klagenfurti szurkolói triumvirátus :D
@alpec: ja lehet hogy jönnek. Múltkor mondta az egyik, hogy csak vasárnap járnak meccsre, mert valami koktélbárt üzemeltetnek, ami csak vasárnap nincs nyitva...
@alpec: Jönnek, aztán vonatoznak, az egyenesen arányosan megy nekik, ahogy minél több sört megisznak :)
@brunzwik: Vasárnapról volt szó. Csatomit és a többieket is váron a szünetekben a középső dohányzónál a középső pihenőn Szilassy 71 mezében üdv Benő
azert MEKKORA mar, hogy ennyi erdelyi magyar szurkol a volannak!!!!!!
Hehehe, jön a Klagenfurti hármas? :D Akkor ez már jó meccs lesz... :)

Nemmellesleg: Szép volt, Fiúk! Fantasztikusak voltatok egytől egyig! :)
süti beállítások módosítása