HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Nagy probléma senkinek a játékával nincs

2009.11.20. 10:29 F. Kapus

A jó kapusteljesítménynek és a csapat javuló védekezésének, válaszolta Énekes Lajos edző arra a kérdésünkre, minek köszönhetően játszik hátul összeszedettebben a Sapa Fehérvár AV19 a nemzetközi szünet óta. Pénteken veszélyes ellenfél, a Linz érkezik. Az osztrák csapat legutóbb ötöt lőtt Fehérváron, mégis vesztesen távozott.

"A Linz-mérkőzésen reálisan nem nekünk nagyobb az esélyünk a győzelemre, de hazai pályán egy jó szériában bármi megtörténhet. Ebben nem csak bízunk, hanem teszünk is érte. Ráadásul idén már vertük meg őket idehaza, nem is akármilyen játékkal. Az emberhátrányos munkánk javult, remélhetőleg ezt a formát tartani tudjuk."

Újra Tommi Satosaari áll a Sapa Fehérvár AV19 kapujába. Az edző jelezte, semmi gond nincs az elmúlt meccseken remek formában védő Hetényi Zoltánnal, de mint eddig, ezután is mindkét kapus megkapja a lehetőséget. Jobb Dávid néhány hetes kihagyás után csütörtökön újra edzett, de ezen a hétvégén még nem lép jégre. "A formába kerüléshhez idő kell még neki. A térde már panaszmentes, de egyelőre térdvédőben hokizik, ami most még szokatlan a számára."

A ljubljanai mérkőzés első szünetében Mihály Árpád és Vas János helyet cserélt, így először a szezon során nem egy sorban játszott Palkovics és a legjobb székely hokis. A szakvezetők szerint így jobban ment mindkét sornak a játék, valamivel eredményesebbek is voltak, ezért maradnak a hármasok a Linz ellen is.

Még egy változás lehet a kezdő négy támadósor tekintetében. Peterdi Imre helyett Vaszjunyin Artyom kezdi a mérkőzést a Ladányi, Vas Márton duó mellett. "Minden játékosunknak lehetőséget kívánunk adni. Hosszú a szezon, mindenkire szükségünk van. Szerencsére nem egyszerű kiválasztani, ki helyére tegyük be az eddig tartalékként nevezett jégkorongozókat, mert nagy probléma senkinek a játékával sincs."

A Linz három győzelmet aratott zsinórban, nyert Salzburgban, Villachban és otthon a KAC ellen. Még úgy is, hogy rengeteg sérült és beteg volt a  csapatban a Klagenfurt elleni legutóbbi meccsen, a végén már csak négy védő maradt. Néhány játékos visszatérésében reménykednek, de az biztos, hogy Darrel Scoville és Christoph Ibounig, valamint Daniel Oberkofler is hiányzik Fehérváron. Ám annak a csapatnak, amelyben Leahy, Shearer, Matthiasson és Purdie rohamoz, nem elsősorban a védeezésre kell koncentrálnia. Ez látszott az első fehérvári mérkőzésen is, ahol 5-1-re vezettek két harmad után. Akkor az is kiderült, hogy hátul sebezhetőek, ezért tudtak Ladányiék egy harmad alatt négy gólt berámolni. Énekes Lajos is említette, nem hétköznapi módon szerzett két pontot a Fehérvár a Linz elleni első hazai találkozón. Érdemes felidézni.

Egy meccset már lejátszottak a 24. EBEL-fordulóban. Csütörtökön egy perccel a vége előtt kapott góllal bukott otthonában a szlovén bajnok: Jesenice–Villach 3-4.

134 komment

Címkék: fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A meccset közvetíti valamelyik tv? A fehérvár tv közvetítését neten keresztül lehet nézni?
isten biz nem értem a kapus cserét...
"Újra Tommi Satosaari áll a Sapa Fehérvár AV19 kapujába" -ezt sajnos lehetett tudni előre. Nem értem, hogy egy ilyen jó szériát, amiben most Hete van, miért kell megszakítani! Tommi elég rég nem védett meccsen, nem hiszem, hogy a Linz ellen kellene visszatérnie, de Ők tudják!
@pfrancesco: Az edzok tudjak a dolgukat. :)
@csatoimi: Abban egyetertek en is, hogy sok van meg a playoffig es mindket kapusra szukseg van...

Alig varom a meccset! HAJRA FEHERVAR! :)
Hete nagyon jó kapus, de nem szabad túlhajtani senkit. Nem láttuk az eddzésen és az utolsó meccsen sem. Lehet, hogy a csúcsforma már lefelé ívelő ágban van és egy buktát megelőzendő cserélnek. Aztán persze az is megeshet, hogy a cseréből lesz a bukta... (persze ritkán múlik, csak a kapuson az eredmény)
Mondjuk ezt a hazai meccset én is neki adtam volna még.
A fehérvár tv-nél telefonon érdeklődtem, azt mondták, hogy ma 20.45-től hokimeccset közvetítenek.
@roga21: De a meccs nem 19.15-től kezdődik?
@DominiKing: a FTV mindig felvételről közvetít, a meccset követően.

Hajrá, Volán!
@DominiKing: az erős ellenfelek elleni derbiket általában nem közvetítik, mert lehet, hogy kikapunk. No comment.

Már megint ez a sorkevergetés. 20 meccsen jól ment a Palkovics-Mihály páros, az utóbbi 3 meccsen nem, mindjárt belenyúlnak.
"...semmi gond nincs az elmúlt meccseken remek formában védő Hetényi Zoltánnal, de mint eddig, ezután is mindkét kapus megkapja a lehetőséget..."

Tommi akkor is a kapuban maradt amikor 6-ot kapott és az edzők szerint is rosszul védett, azzal a szöveggel, hogy hadd köszörülje ki a csorbát. Most Hetének nincs mit kiköszörülni, mégis kivették a kapuból. Ráadásul emlékeim szerint Hete legtöbbször akkor került be, ha Tomminak valami baja volt(betegség, sérülés). Alap felállásban nem nagyon adták meg neki a lehetőséget.
@bagyula: En ezt csak "viccnek" szantam, egy tegnapi beszolasra. En Hetet semmi penzert nem vennem ki a kapubol, csak ha mar nem teljesit.
@brbara: Én is ezen a mondaton akadtam fenn.
Nem szokásom az edzők döntéseit firtatni, most sem teszem, de azért az elvárható lenne, hogy ne olyan magyarázatot adjanak egyes döntéseikhez, amely a valóságtól messze áll (tekintettel arra, hogy Hete miért is kapott "bizalmat").
@csatoimi: Ertem en, igazabol nem a te hozzaszolasodra kellett volna reagalnom..igy szarul jott ki a dolog :)

A kulcs szo igazabol az "Abban...". Ez azt jelenti, hogy mas eszervet nem talaltam, viszont ellene (Tomi szerepletetese ellen) rengeteget!
Ha én lennék az edző, akkor ma Hete kezdene védeni a meccsen és mindaddig maradna, amíg jól teljesít.
@csatoimi:
de szerencsére erre a kérdésre az edzők pontot tettek... Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy ez legyen az Ő dolguk, ha Tommin menne el a meccs azt úgysem rakná zsebre Lali és persze Jarmo sem. Ha meg kifogja a szemüket akkor win-win és 2 pont nem?
Azt hiszem Hetényi jó formában véd, talán most kár volt kivenni a kapuból. Gondolom egy kicsit meg akarják mozgatni a finnt is, már rég volt éles szituban. Persze nem én vagyok az edző, de én inkább a Klagenfurt ellen állítottam volna be Tomi-t. Nem szerencsés megtörni egy jó formában lévő kapust, de azért bízom a finnben. Remélem nem a kapusunk teljesítménye lesz a döntő a mai meccsen.
arpi..nembaj,,, lojjel mar par golt !!!!!!!!!!!! stream lessz?
@DominiKing: @alpec: az utóbbi időben többször volt már, hogy az ftv is csúsztatva adta a meccset, vagyis a Sportklubbon még ment a 3.-ik harmad, az ftv pedig már adta az 1.-t
Szerintem nem baj, ha egyik kapus sem hagy ki tul sok meccset. Lehet, hogy 3-4 meccsenkent csereberelik oket, hogy mindketten pezsgesben maradjanak. Elkepzelheto, hogy bejon ez a dolog es akkor semmi panaszunk nem lehet.
Kapus kérdés mindig sarkallatos pont, most az a helyzet ,hogy nem első és második számú kapusunk van,mint éveken át,hanem két első számú.Satosaari az első sérüléséig nagyon jól védett ,sokszor hozott létfontosságú pontokat a csapatnak,viszont miután visszatért pár meccs kihagyás után, valahogy nem volt az igazi,most megint ő kezd, az edzők lelke rajta,bár kíváncsi lennék így lenne e akkor is ha Tolvanen mester és ő nem a kalevalán nőtt volna fel.Kár hogy nem adja a sportklub a meccset,mikor közvetítetek mindig szereztünk legalább 1 pontot ( ha jól emlékszem dec elején lesz legközelebb sportklubos közvetítés )
@roga21: Én nem hívtam fel a Fehérvár-TV-t telefonon, de ránéztem a honlapjukra. Ott az esti műsorban valóban található hokimeccs közvetítés 20:45-től, de a Volán - Zágráb!!!

Vagy nem írták át a műsorban, vagy a múlt heti meccset nézhetjük meg ismét felvételről.

Remélem Tomi Satosaari nagyon ki van éhezve a védésre, és szuper teljesítménnyel rukkol elő, mert bevallom, én sem vettem volna ki a csúcsformában védő Zolit a kapuból.

Hajrá Volán!
A mai újságban az van, hogy a mai Linz elleni meccset fogják adni! És egyébként ha jól tudom a honlapon online is lehet nézni!!
Ja és még valami a vörösmarty rádión közvetítik élőben!! Hát legalább hangilag...

de mindenki menjen szurkolni élőben aki tud!! :-)
@alpec: @munkagep: @barney's: @szendre: Nagyon köszönöm nektek az infókat!!!
Hajrá Fehérvár! Hajrá Magyar Hoki!
@barney's: a csúsztatott élő a kedvenc műfajom, olyan, mint a visszacsinált szűzhártya :D
Szerintem játszatni kell a Sátorosi Tomit is. Igaz, hogy Hete most nagyon kemény volt az utóbbi meccseken, de Tomi sem eshet ki a formából.
Bár nem én adom a tanácsokat, de 3-4 meccses blokkonként kéne őket rotálni, mert Hete nagyon jó, a Tomi meg az elején volt nagyon jó, reméljük most is hozza az év eleji formáját. Ha nem véd, biztos hogy nem is fogja hozni.
A Vas-Mihály cserét meg most még nem értem ugyan, de remélem mindketten kétszer több gólt lőnek mint eddig, és akkor majd együtt örülünk. :-)
Persze, hogy mindkét kapusnak játszani kell, de egy ideig most Hete védett, lehet, hogy nem könnyű Tominak hírtelen élesben jól teljesíteni, és nem feltétlen pont a Linz ellen kéne kezdeni. Mellesleg azt is el tudom képzelni, hogy tartanak egy esetleges nagyobb veréstől, és ettől akarják megvédeni Zolit. Vele szerintem hosszabb távra terveznek, mint egy légiós kapussal, akinek nincs különösebb kötődése a klubhoz, a városhoz. Hete lehet az új Budaink, csak talán mégjobb.
"semmi gond nincs az elmúlt meccseken remek formában védő Hetényi Zoltánnal, DE MINT EDDIG, ezután is mindkét kapus megkapja a lehetőséget."
-Ez most csak vicc ugye? Kinek hazudnak? Nekünk, a játékosoknak és talán még saját maguknak is. Hetényi eddig akkor kapott lehetőséget,amikor az "első" számú kapus lesérült vagy megbetegedett.
nem mennék el szó nélkü azon tény mellett mit is gondolhat hete... meccse óta kiváló a formája. vezeti az ebel rangsort és mégis kikerül a kapuból mondva csinált indokokkal... ha ezek nem elegendőek mi kellhet még? kár hogy így alakult...
Szerintem Hete majd akkor lesz első számú kapus, ha nem Fehérváron véd vagy ha magyar kapus lesz mögötte, hiszen nyilvánvaló, hogy egy nála rosszabb kapust nem fognak külföldről hozni. Ezt figyelembe véve és azt, hogy csapatban kell gondolkodni, előbb-utóbb meg kellett hozni ezt a döntést, nem látom a jelentőségét annak, hogy ez most történt vagy egy meccsel később. Persze szar neki és sajnálom, de ilyen a második számú kapusok élete, újabb próbatétel, amit el kell tudni viselni. Még mindig - ha nem is rettenetesen, de - fiatal...
...van az a webes hockey jatek... na ott TI vagytok az edzok, s ugy alakitjatok a csapatotokat ahogy szeretnetek....
@fradigy: ezen sokáig gondolkodtál? gratula...
a lényeggel meg ne is foglalkozz, mert csak összezavar
@pfrancesco: jo, foglalkozzunk... en nem szerettem Hetet, de iden olyan teljesitmenyt nyujtott, ami nagyon meglepett, es le a kalappal. szanom banom minden szavamat amivel azt sugaltam a multban h en "felek" Hetetol.
nade, en, es meg sokan masok ugy gondoljuk, hogy azert vannak ott az edzok, h eldontsek h ki mikor all a jegre.
kifejezhetjuk nemtetszesunket, ha rosszul/jol alakulnak a dolgok mondhatjuk hogy UGYE UGYE... de ertelme nem sok van igazabol, hisz kov. meccsen is az edzok fogank donteni, mi csak idepotyogjuk a gondolatainkat.

amugy meg, 1ik szemem sir, masik meg nevet. hisz igy megmarad elsonek a Hete. viszont mind2 kapusunk partiba lesz, siman kialakulhat az a szitu h ket elso kapusunk van, nem lesznek egymasnak alarendelve. es az JO!
@fradigy: nehogy ne írhassuk már le a véleményünket ember...nem értem miért kell állandóan előhozakodni olyan ostobasággal, hogy cseréljetek helyet az edzővel, menj tanácsot adni neki, stb. stb.

am Hete tudja hogy mit tud és tisztában van vele, hogy jelen állás szerint csak azért ő ül a padon mert Tomit is védetni kell, nem pedig azért mert rossz passzban van...ma nyerünk az tuti.nagyon jó szériában vagyunk.a csapat összeállt, lehet csatárokat cserélgetni, kapust pihentetni.nem sok csapat engedheti meg magának hogy az első helyen álló kapust leülteti a padra :D:D
Hajrá Volán...
@fradigy: teljesen egyet értek veled, én is így voltam hetével korábban, de újabban meggyőzött a telejesítménye. az is ok hogy cserélgetik a kapusokat, így van rendjén. Viszont szerintem ennek a cserének akkor kellene bekövetkeznie amikor a forma hanyatlik. Én ezt most nem látom, ezért tartom indokolatlannak. rotáljanak a kapusok, de csak akkor amikor feltétlenül szükséges. Én amúgy nagyon kedvelem Sátorisi művészurat, bár az igazi kedvencem Martz :)
@cric82: hogyne lehetne leirni. hisz en is leirtam es te is leirtad es pfrancesco is leirta :)

HAJRA VOLAN!!!!!

(morrgok, mert nem lathatom a 7vegi meccseket. morrgokkkkk :()
@fradigy: nekem talán a vasárnap játszik...
pedig annyira imádom a duplameccses hétvégéket!
de hát a calád az calád :)
Vezető edző döntött: Ő finn , satosaari finn ennyi,nem kell más elméletet gyártani. Különösebb panasz nem lehet rájuk,mert a csapatnak nem megy rosszul,és Tommi is közönség kedvenc.Kár hogy Lajos nem veszi komolyan a szurkolókat,hogy ennyire erőltetett bölcsis szintű magyarázatot adott a kapus cserére.
@exL:1: az pedig hogy Ljubljanában csupán egy gólt kaptunk,elsősorban nem kapus hanem csapat érdem
@fradigy: akkor üvöltök ma helyetted is...meg vasárnap is... :D
Gondolom tisztában vagytok a heti edzésmunkával. Lehet a finn GOD módban tolja, az még mindig magasabb a Hete-szintnél.
(nekem senki meg ne dicsérje, ha esetleg úgy alakul a meccs. szídni lehet)
@exL:1: na, ez a számomra legelképzelhetetlenebb indok a kapuscserére (finn-finn kapcsolat). Ennél még azt is komolyabbnak tartom, hogy a szerződésében lehet valami Tomminak,ami előírja, hogy ha egészséges, akkor x %-ban ő véd...
Csak úgy mondanám, hogy az alábbi linken valami Hetényi Zoltán az első a kapusok között az EBEL-ben :), egy Satosaari nevű - amúgy nagyon szimpatikus - figura pedig a hetedik.

www.eishockey.at/e.php?t=815&x=goalkeeper&d=EBL0910_SPIELERSTAT
@N.V.: érdemes megnézni azt is ki mennyi meccsen szerepelt vagy mennyi percet kapott...ezzel együtt is szép teljesítmény Hetétől...
@N.V.: A statisztika sokszor csal,Gondolj bele:1 hétig szorulásod van 1 hétig hasmenésed, akkor elvileg jó az emésztésed nem??? :-) satosaari abban a periódusban védett sűrűbben, amikor válogatott védőink rengeteget bakiztak (nem tinédzser korúak, sokszor nyomták 2sorban ,és ezt az ebelben nem lehet sokáig büntetlenül csinálni)Szerencsére összeállni látszik a védelem, az utóbbi meccseken nem kaptunk hajmeresztő egyéni hibákból gólt, remélem így marad ez ma is.Érzésem szerint osztrák sporik nem ide fognak fújni ma ( nem mintha eddig ezt tették volna )nagyon felzárkoztunk az osztrák csapatokra ezt nem fogják hagyni.( ne legyen igazam )
gondoljátok el milyen lelki állapotban érkezhetnek ide Linziek: " a múltkor is lőttünk 5 gólt nekik mégsem nyertünk.. akkor ma mennyit kéne ?" :)
@exL:1: és a Ljubljana gólját minek neveznéd? :):):)
@pfrancesco: apró technikai malőrnek.
@cric82: Igen érdemes megnézni és azt is, hogy ki hány éves. Nem a fenti vitába akarok beszállni, csak egy örömteli tényre felhívni a figyelmet.
@exL:1: A hoki mérhető sport, nem véletlen a statisztika, minden ligában van nem csak itt, okkal.
Kedvelem a finn kapust, de legalább annyit lepkézett, mint Hete.
Mindig is öröm, hogy a Volán kapusa első.
Győőőőőőőzni keeeeellll!!!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
-_- BLL -_-
@N.V.: hidd el csalóka a statisztika.Lajos is sokszor nyilatkoztaa szezon elején: " rengetegszer lőttünk kapura, de az ellenfél kevesebből több gólt lőtt és nyert.E szerint a statisztikai adat szerint nyernünk kellett volna nem de bár??? :-) Az más dolog hogy a lövéseink 89,76%-a a kapu közepére megy ,és szegény kapus ha akarna sem tudna elugrani előle,és mivel a korong csak vulkanizált gumiból áll ,nem pedig páncéltörő repeszgránátból,így nem nyertünk,mert nem ment át a kapus hasán:-)
@exL:1: Nem kell a szezon elejéig visszamenni, legutóbb épp 2 napja nyilatkozta Énekes, hogy bár a 2. harmadban mi nyertük a kapuralövést, de a stat csalóka, mert a szlovénok sokkal veszélyesebb helyzetekből lőttek kapura...
Szerintem nem az edző dönt ilyen esetben, hanem a pénz. (A döntést persze az edző hozza meg.) Ha van két jó kapusunk, az egyik relatíve sokba került, akkor védjen az, hozza már meg az árát. A z sem biztos, hogy csak formahanyatláskor kell kapust váltani. Mindezek ellenére én sem vettem volna ki Hetét. Kiváncsian várom a mai "új" sorok teljesítményét.
Hajrá Volán!
Én kedvelem Zolikát, de továbbra is azt gondolom, hogy túlságosan sztárolva van...
Nem rossz kapus, de még van mit tanulnia alázatból, illetve korongkezelésből...
Az meg már übergáz, hogy mikor Tommi véd akkor Zolika barátnője hangosan drukkol, hogy legyen valami potyája... (Azt a gólt is mi kapnánk)
Mondom: Kedvelem Zolikát és jó kapus szerintem.
Végre itt a 7vége,utóbbi időben termeljük a pontokat erre mire jövök haza??Hetényi a csere,Pedro ismét kikerül Godó mellől és Árpi nem egy sorban Palkóval és Martz-al!!!!!!!!!!!!!!!!Nem érdekel innentől ki miket ír most nekem de lecarom és a finn edzőt is magasról!!!Aki sportolt életében akármilyen szinten az tudhatja:Győztes csapaton ne változtass!!!(Persze sérülés az más dolog))Erről a kapus kérdésről anno a Videoton jut eszembe amikor Disztl Peti volt a sztár és szegény Koszta Jani sebesre ülte mögötte a kispadot hosszú éveken keresztül és amikor Peti megsérült Jani kivédte a Dukla Prága szemét oda vissza és elindult a csapat a nagy menetelésbe (UEFA kupa).Persze Peti meggógyult és újra ő védett ismét.....Finn-t leszerződtették nem kis lóvé van benne persze neki kell védenie!Hányni tudnék amikor nem a teljesítmény dönt!!:(((Valaki írta előttem Hetét nem kell megszakítani.Nem hinném ennyi meccs után már pihiznie kéne!!
ööö..inkább 4:3 ...
@rol71: Legyél kicsit optimista! Csak úgy szabad nekiindulni, hogy nyerünk!
Szerintem még szokni kell a helyzetet, hogy most már van kiből válogatni, mert a cserék beállítása sem okoz minőségi romlást. Remélem legalábbis, hogy ez van a háttérben:)
@exL:1: Oké-oké hogy csaló a statisztika, de azt nem értem hogy miköze van a védőknek a kapus stat-hoz?
@rol71: Szerintem meg igen jó döntés volt Mihályt a 3. sorba rakni, kell a kis termetűek mellé egy gyors óriás, sztem jobban megoszlik a jégidő. Vas Jancsi meg megállja a helyét az első sorban. Hetényi pedig igen jó kapus, de fiatal még mindig. Az hogy a finn edző finn-t rak be mert azonos országból érkeztek, hát sztem ez hatalmas baromság.
@ekanai: jobb híján nézünk titeket, és nagyon köszönjük :)
vezet a medvescak is a capitals ellen 2-1
már 2-2 bevertek a labancok egy előnyt
akkor most hogy állunk? 2-0, 2-2???
egyenlített a Bécs!
most nincs rádiós közvetítés a meccsről?
@á.m: köszi, már azt hittem, hogy 2perc alatt egál lett...húúú
videobíróznak zagrabban de szerintem gólt lőtt a medvescak
2-1 de emberelőnyünk van
Ezt gyorsan kihasználták. :-(
nem adta meg, pedig igen gól volt
labanc bíró a labanc csapatnak...
@á.m: Köszönöm szépen!
@CoolPlax: elvileg itt is:
mms://stream01.gtk.hu/fehervar_tv
Legalább 1 harmadot látunk...
Ilyen sorozat után kivenni Hetét óriási balfaszságra mutat. erőltetetem azt ami nincs.!!
Mint egy csatárt kivenni aki üti a gólokat. Most próbáljunk egy másik csatárt hátha az is üti a gólokat.Balek!! Egy csatár úgy játszik jól ,ha tudja biztos háttér van mögötte.Annál bizonytalanabb ,minél jobbann tudja ki van a háta mögött. Ez sajna tudat alatt működik.Ha tetszik ,ha nem balfaszság volt nem a Hetét védetni!!!
tudja valaki mi lett a fradi vasas?
@rezsi777: 1-1-re állnak, még 15perc van hátra...
bár ez a közvetítés szerint van így...
pl. a miskolc meccs közvetítése a 60.percben bemondta az unalmast, szóval nem tuti az eredmény...
off! Beszarás hogy nektek fehérváriaknak, milyen fasza tv csatornátok van!
vörösmarty rádió közvetíti élőben
a rádión hírek megy...
a linz kegyetlen előnyben, talán hete többet tenne hozzá, nem?
Szakadjatok már le Hetéről. Nem ő véd.
vezet a medvescak a capitals ellen 3-2
fekete gól a fekete szárnyaknak...
mi történt a bírókkal?:D
kettős előnyünk van
a rádió riporter először kettőst mondott, aztán helyesbített, de nincs a feladata magaslatán
HURRÁ!!
Ez már valami. Nem annak kell ezentúl drukkolni, hogy a szláv csapatok kikapjanak, hanem hogy legyőzzék az osztrák csapatokat, hogy minél előbb végezzünk! Irány az 5. hely és a rájátszásban minden lehet.
Akkor most jó volt Tommi?
Ez nem semmi.
Szep volt fiuk,csak igy tovabb!!!
Gratula a fiuknak! Pire,mindig veled vagyunk!!!
Hál' Istennek KÉT KIVÁLÓ kapusunk van: Satosaari 93,1 %-kal védett (Hete 92,4 %-kal vezeti az EBEL-rangsort).
Tényleg jó döntés volt a finnt is átmozgatni.
@ferences: igazad van, mindkét kapus nagyon jó!
Gratulálok a fiuknak és nagyon szép eredmény -ból kétszer megverni egy ilyen csapatot. Legközelebb majd mindenki ezen gondolkodjon el amikor valamit negatívumot mond a csapattal kapcsolatban.

Varrjál Jolán/csak azért mert Jolán névnap van/!!!
A kapuskérdésről először és utoljára:
A csapat egyik legnagyobb erőssége, hogy van két klasszis kapusa. Szerintem a legjobb amit tehet, hogy rotálja őket. Ha csak az egyikre épít, akármennyire is jól megy, fárad, miközben a másik rozsdásodik. Két olyan kapusunk van, aki mérkőzéseket tud eldönteni. vigyázzunk rájuk.
Edzőt meg lehet szidni, de szezon közepén öt meccből 9 pont...
@veghist: Teljessen egyetértünk!
Hetét jövőre úgy is elviszik a KHL-be! Úgy, hogy hadd szokja csak Sátorosi a helyzetet.
Hát gyerekek, ez a mai meccs valami frenetikus volt. A Linznek nem sokszor volt köze a játékhoz. Az, hogy a fiatal sorunk 5 az 5-re bent tudta tartani a korongot a támadó harmadban, valamint az első linzi előnyben mi többet támadtunk, mindent elmond a mai meccsről. Mindkét linzi gól előnyből született. Az első mákosan átpattant Tommin, a második pedig egy jogtalan kiállítás után (a spori szerint túl sokan voltunk a jégen, de ezt csak ő látta, vagy nem látta) történt. Utálok ezzel foglalkozni, de kritikán aluli volt a játékvezetés. Az első harmadban kb. minden harmadik linzi szabálytalanságot fújt be, a meccs végén meg bemondásra hozta az ítéleteket, igaz azt mindkét oldalra.
Lényeg a lényeg. Véleményem szerint ma az idei év legjobb játékát legjobb játékát láthatta a népes publikum.
Szép volt fiúk!!!
@Licsimi: Kedves Licsimi!
Nem tudom mit képzelsz magadról, hogy kritizálod más emberek barátnőjét és belevonod magadat olyan dologba, amihez igazán semmi közöd! Miért lenne baj, ha egy barátnő a saját párja érdekeit képviseli!? Mindenkinek szuverén dolga eldönteni, hogy kinek drukkol, vagy ebben az esetben, kinek nem.Plusz ahogy elnézem az utóbbi időket, Zoli maximálisan teljesít és nem éppen jogos ez az ő esetében, hogy nem játszik! Amúgy meg szerintem egyáltalán nincsen tulszárolva! Tudnék felsorolni olyan fiatal jégkorongozókat, akik nem pusztán saját erőböl kerültek oda, ahol vannak! Ráadásul,még a seggük is ki van nyalva... Ez egyéni vélemény!
@mcrae: Az olyanokkal mint te, nincs értelme vitatkozni.
@mcrae: csak ezért érdemes volt regisztrálni?
@á.m:

Igazából nem nektek szólt, még jó, hogy nincs értelme vitatkozni az olyanokkal, mint én... :D És igen, érdemes volt, mert nem elég,hogy mindenkiről véleményt alkottok, de már olyat is bevontok, akinek semmi köze a csapat további fejlődéséhez.. Nem a barátnőkkel kéne foglalkozni. De úgy látom már teljesen mindegy kit kezdünk ki...
Mindenkiről ér véleményt formálni, ha olyat tesz, ami nem helyes. Ha úgy történt ahogy a kolléga mondja - és amit te sem cáfoltál, akkor jogos a kritika. Ég mindenki azt gondol, amit akar.
@mcrae:
satosaari egy tapasztalt jó kapus, eddig úgy tűnik remekül beilleszkedett a csapatba. 35éves lesz 3 hónap múlva, lehet még néhány jó éve. ha úgy alakul, hogy esetleg fehérváron marad végig remek "fedezék" lehet, rengeteg tapasztalatot adhat még át. 3-4-5 év alatt zoliból igazi klasszis lehet, de ennyi valószínűleg kell is neki.

ha ezt a helyzetet egy huszonegynéhány éves lány nem tudja feldolgozni és meccsen, szurkolók, támogatók előtt - nemhogy zoli teljesítményéhez nem méltó, de talán még a tömegsportban sem elfogadható módon - nyilvánul meg, az minden csak nem "az érdekei képviselése".

gyanítom a többiek is erre gondolhattak.
@alpec: A finn-finn kapcsolat egyáltalán nem elképzelhetetlen indok. Ebben az esetben szerintem más áll a háttérben, de azért ne feledjük, hogy a magyar olyan szempontból ritka hülye egy "állatfaj", hogy a saját fajtájával is képes összefogni, egészséges nemzetek alkotta egészséges társadalmakban nem ugyanígy folynak a dolgok. Egy finn edző igenis szívesebben fog a finn légióssal dolgozni, mint akárki mással.
A barátnő biztos szőke.
süti beállítások módosítása