HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Flinta a Ferencvárosban folytatja

2009.11.17. 19:49 F. Kapus

Flinta Botond a szezon hátralévő részét a Ferencvárosi TC-nél tölti. Kedden részt vett az első edzésen is, ha elintéződnek a papírmunkák, a következő Mol Liga-mérkőzésen be is mutatkozik. Így a zöld-fehéreknél már két olyan Fehérvár-játékos van – a másik Hegyi Ádám –, akik bíznak benne, nyáron visszakerülhetnek az EBEL-be.

Míg Hegyi Ádám átigazolással került az FTC-hez a szezon végéig, addig Flinta Botondot szerződése a Sapa Fehérvár AV19-hez köti, mivel aláírt a magyar bajnokhoz. A 22 éves erdélyi hátvéd kölcsönbe került a fővárosi csapathoz.

"Budapesten szerettem volna játszani, úgy érzem, a felmerült csapatok közül itt fejlődhetek a legjobban. A Starsszal is tárgyaltam, ott nem jöttek össze a dolgok, egyértelművé vált, hogy a Fradiban folytatom. Itt ideálisak a lehetőségek számomra, beférek a csapatba, várhatóan sok jégidőt kapok, emberelőnyben és –hátrányban is játszhatok. Nem titok, vissza akarok kerülni Fehérvárra" – kommentálta döntését a védő.

75 komment

Címkék: ftc fehérvár mol liga flinta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá Boti, sok sikert! Várunk vissza Fehérváron! :)
Isten hozott a Fradinál. Szerintem a 2. sorban simán játszani fogsz.
sok sikert és jó játékot kívánok.
a mihamarabbi viszontlátásra.
jövőre találkozunk Fehérváron...
Akkor most a Fradi megválik egy légióstól? Mert ha jól tévedek már 7 lesz nekik.
Fradi mezt hol lehet kapni? :) Most mar mese nincs, kell szurkoljunk a Fradinak.
Sajnálom, de azért sok sikert neki! Persze kivéve ellenünk. :)
@csatoimi: De az enyém nem fradi mez lesz, ugye? :-)
@csatoimi: Ha tényleg érdekel, akkor lehetséges, hogy a következő hazai mérkőzésünkön lehet valami infóhoz jutni, én már szezonkezdet óta rágom az árus fülét :)
@AVfan: Mas kiut nincs most mar. Te is fradis kell legy egy piciket. :)
@csatoimi: mamma-mia!!! Nem szeretem a Fradi szurkolókat. Egyszer majdnem megvertek egy Volán-Fradi meccsen, csak, mert rosszkor voltam rossz helyen.
@AVfan: Rosszkor lenni rossz helyen, az nem jo az eletben sosem. :)
@csatoimi: Én csak szurkoltam a csapatnak, mint mindig. Igaz, akkor még álló szektorban. A fradi szurkolók pedig inkább balhézni jöttek.
Sok sikert Boti az új csapatodban!! de várunk vissza MI szurkolók szeretettel a Volánba a köv EBEL szezonra!!
15-lesz a száma ,mint a Volánban?
@AVfan: En nem fogok balhezni, nyugodtan allhatsz mellettem. :)
@csatoimi: Az ilyen kijelentésekkel várd meg az első Fradi-Újpestet :D
@csatoimi: Nem hiszem,h kitévednék fradi meccsre. De ha megyek, melléd állok:-)
Annál a fehérvári balhénál nem árt tudni, hogy egy kézi mérkőzés volt az előzménye, mikor 10 RBD-s megvert egy Fradi szurkolót. Itt kb. 10-15 Fradista jött le elégtételt venni, azzal a tudattal, hogy 4-500 fehérvári lesz...
Sok sikert Botikám a zöld mezben! Még egy okkal több, hogy Erzsébetre is meccsre járjon az ember :) Jaj, de kár, hogy nem szombatra tették azt a Kisstadionbéli örökrangadót!

No de azért Hajrá Volán!!!
Sok sikert Flinta es kerulj vissza az Ebelbe :)
@Thomas_AV: www.youtube.com/watch?v=mDMU3YB6bLk&feature=related

ez szebb video ! ;)

A FRADI bukarestben , szekely Fradistakkal kiegeszulve ! :)
@csatoimi: Naná! Most vasárnap 18:00! :D
Sok sikert a Fradiban! Várunk vissza Fehérvárra!
Sok sikert Flincsu! Ne hagyd magad!
lehet, hogy én vagyok lemaradva, de nem úgy volt, hogy a Fradiban már megvolt az 5 légiós?
@munkagep: Flinta már a 7. Kíváncsi vagyok kit fognak elküldeni!
@Teemu: hát biztos, hogy egy Cornexi Alcoa kézimeccsen elszenvedett sérelemért egy Alba Volán hokimeccsen kell elégtételt venni, nyilván. Annyira óvodás ez. Mindig a másik kezdi, igaz?
csak hogy Pirenek is legyen meg a golpassz ! :)
örülök neki, hogy a Mol-ligába jött! erősödik a bajnokság.
hajrá Boti :) Fradinak azért nem szurkolok, de mindenképpen sok sikert kívánok Flintának.
@Video Tóni: Bobby Davist...ne kérdezd miért, én sem értem
@Teemu: A sok okos fradista (azok voltak meccs előtt beszélgettünk velük) Svájcba is azért jött ki, hogy "elégtételt vegyen" Dunaszerdahelyért(!). Mikor mondtuk nekik, hogy ez nem az a hely és ez nem az a közönség, egyszerűen ennyit mondtak: Az nem érdekel.
Gyász.
Flintát kicsit féltem az edzőváltás miatt, remélem mielőbb visszatér.
@csatoimi:
Kedves Imi!

Úgy látom neked ugyanúgy homogén közeg vagyunk itt a határon erről, mint Ti nekünk erdélyben.
Nincs olyan játékos, aki miatt lehetne szurkolni a fardinak vagy a dózsának vagy a mac-nak, akkor ha nem a csodálatos fóvárosba születtél.
Fradinak szurkolni a dózsa ellen lehet és itt a vége.
@csatoimi: megmondtam en h fradi legyen ugye? :D:D:D:D
fussunk ossze 1 meccsen mindenkepp, amugy is szeretnelek megismerni, es hat mi szekely fradisatak akkor tartsunk ma' ossze ;)

ja es fradimez nincs de van GYONYORU fradihoki polo, kisfiamnak es magamnak is vettem ;)

HAJRA FRADI, HAJRA BOTI
Sok sikert és jégidőt Botondnak!
Ezek a hozzászólások jellemzőek!
Van egy cikk egy fiatal tehetséges magyar játékosról, aki pechére Romániában született. Remélhetőleg előbb utóbb a magyar válogatottba készül. Örülnünk kéne, hogy ezután nem a (AV 19) pad mellett ácsorog, hanem játéklehetőséget kap és ezáltal a magyar hoki is fejlődni fog.
És ennek kapcsán a kommentek nem erről szólnak. Sajnos.
Sajnos amit lattam a videon szekely fradistakkal kiegeszulve azt irtatok mondhatom azt inkabb hogy........ Gyergyoiak azert mert a Progym-Fradi meccsen Fradi mezben a sajat szulovarosa ellen szurkol Istenem Istenem ........
@poraszabolcs: Gondolom Leach-fanatik volt, most meg derogál neki edzeni. Amúgy nagyon jó játékos, kíváncsi vagyok, hogy visszamegy-e a Starshoz.
@forestjr: Bár a Jánosi-Hoffmann duó után ő a legeredményesebb fradista, szerintem legjobban a Stars-ban ment neki, Roger mellett, akivel nagyon érezték egymást, én igazából azt nem értettem, hogy onnan miért küldték el...

@Iceblack: Nem értem, mi a problémád: Flinta hozott egy döntést, a többiek meg kommentálják. Nyilván senki nem képzeli, hogy jobban ismeri a helyzetet, mint Botond maga, de azért véleménye lehet mindenkinek...
@vaze: Engem leginkább Davis kirúgásának indoklása lep meg.
Nem lepődnék meg, ha Bálint Gyuri a kertek alatt Újpestre szerződne. Mostanában mi lettünk a kirúgott, mellőzött, a vezetőségükkel összeveszett Fradisták gyűjtőhelye.
@forestjr: jól bunyózik, nem jártok vele rosszul. mondjuk azt nem értem, hogy ha két teljes tavalyi sorunk ott játszik, és állítólag erősödtünk, hogyan kapunk ki mégis tőletek?
@szorgalmas: Látod ezt én se. A két sor azért túlzás, de az idén valóban nagy volt az átjárás a mi irányunkba. Azt azért hozzá kell tennem, hogy nem ők húzzák a csapat szekerét, egyedül talán Kiss Gáborral lehetünk valamilyen szinten elégedettek. Az meg a másik, hogy eddig 1-1-re áll a derbi, és vasárnap is háromesélyes meccsnek nézünk elébe.
@forestjr: "háromesélyes meccsnek nézünk elébe." hízelgő, én ezt most nagyon nem érzem:)
@KicsiÉn: Szia. En Marosvasarhelyen szulettem, es amiota az eszemet tudom a Fradinak szurkolok. Nemcsak a Dozsa ellen.
Szoval nem ertem...
@fradigy:
Tehát nem Szombathelyen, vagy Pécsen, Derecenben, Miskolcon.
Nem akarlak bántani de Marosvásárhely jelenleg Erdélyben van és nem Magyarországon.
Én személyszerint nem találkoztam olyan emberrel aki "vidéki" létére életre halálra egy pesti csapatnak szurkolt volna.
Egyébként Flintának sok sikert, de hosszútávon ne maradjon a fradiban, amióta kihullott a szályukból az állami emlő és nincs honnan pénzt rabolni büntetlenül, hát ... mondjuk úgy nem ragyog fényesen a csillaguk!
@KicsiÉn: Állami emlő :))) Ahol meg megmaradt, ott szopják tovább.
@KicsiÉn: 9 sorban ennyi hülyeség... nem kis teljesítmény!:)
@KicsiÉn: Akkor nyugodtan menj ki egy Fradi meccsre, nem gyenge számban találsz vidékit. Vagy menj el idegenbe, meglátod mennyien szállnak fel a vonatra útközben. Ez persze foci, de a lényegen nem változtat.
@szorgalmas:
Miért, van ellenvéleményed?
Itt a helye tessék leírni!
@KicsiÉn: személy szerint az általad felsorolt városokból is ismerek Fradistákat, de mondhatni, hogy szerte az országból. sokat. megjegyzem rengeten vidéki szurkol a liláknak is, fittyet hányva a helyi egyesületre. nem is igazán értem nagyívű "vidéki város kontra erdélyi város" elméleted, de azt hiszem nem is akarom.

elég sok helyen elhangzott, hogy flinta miért jött a Fradiba, nem bajnoki címet akar szerezni, jégidő kell neki. és nem kell aggódni, nem fog elfelejteni korcsolyázni, max játszik egy keveset.

a Fradi jelenlegi legnagyobb problémája nem elsősorban az állami támogatások elapadása, hanem az évek óta megfigyelhető koncepciótlan, "csak éljük túl" szemléletű szakosztályvezetés, és a saját csarnok hiánya. az állami, önkormányzati támogatás egyébként nem egyenlő a büntetelen rablással.

szályukból helytelen, szájukból helyes.

hát, nagyjából ennyi:)
@szorgalmas:
Értem amit írsz de nem tudom elfogadni, tudod néha sírnak egyesek, hogy nincs ez meg az, az adott városban, de a mérőzésekre megváltott jegyek árával pedig a fradit ill. dózsát támogatják.
Tudom nem nagy pénz, de az elv ...!
Én innen nézve azt az esetet elfogadhatatlannak tartom, hogy pl. Szegedi vagyok és fradi drukker.
A saját csarnok problémánál érzem azt hogy elmúlt a régi rendszer és a fradi dózsa nem tud lépést tartani azzal a lokálpatrióta hozzáállással ami előre viszi az volánt vagy a kohászt,
(Csak vánák az állami pénzt úgy mint régen).
Itt helyiek tényleg szívvel lélekkel tesznek a csapautkért ami a városé ottani gyerekek nézők, stb.

A helyesírási hibáért pedig bocsánat.
@szorgalmas: nem, nem ez a Fradi legnagyobb hibája :( hanem ugyanaz, mint máshol: éljenek a légiósok, szarjuk le a hazai játékost. a pénzről már nem is beszélve.....
@KicsiÉn: senki nem vár állami pénzt, ezt a te prekoncepciód. és nem azért, mert annyira tökösek, hanem mert négyévente változna a helyzet. nem megoldás. egy budapesti kerülettől pedig ne várj lokálpatritizmust, ez nem vidéki kisváros. és erről legekvésbé a két klub tehet.
@marhahusi: most éledezik az utánpótlás, évekig nem beszélhettünk erről érdemben. milyen hazai játékosokra gondolsz ennek tükrében?
@KicsiÉn:
"A saját csarnok problémánál érzem azt hogy elmúlt a régi rendszer és a fradi dózsa nem tud lépést tartani azzal a lokálpatrióta hozzáállással ami előre viszi az volánt vagy a kohászt,
(Csak vánák az állami pénzt úgy mint régen)."

Nálam az UTE még mindig viszi. Nem irigylem tőlük, de eddig mindent megkaptak: stadion, jégcsarnok és az új uszodájukat is most építik állami pénzből.
Hajrá Boti, mindent bele,mindent bele:-). Kívánok neked sok sikert,minél több jeget,kitartást és egészséget, hiszen az a legfontosabb.
@szorgalmas: mindenkire, akinek a neve mellett nincs ott, hogy SVK, FIN, .....
@marhahusi: értem. magam nem tudnék olyan felnőtt magyar védőket mondani, akiket reálisan leigazolhatna a Fradi, és játéktudásban felülmúlnák huckót, hrajnohát és kauttonent. sajnos.
@KicsiÉn: Csak halkan kérdezem: az önkormányzattól kapott pénz nem ugyanúgy közpénz, mint a központi költségvetési szervek pénze? Itt olvasom a Helyi Harsonában, hogy pl. a fehérvári jégcsarnok felújítására a város közgyűlése 90 milliót szavazott meg ( fmh.hu/szekesfehervar/20090627_dszakaszosan_ujul_a_berenyi_iskolatej__je ) . Hogy a fehérvári polgármester meg a képviselők is normálisabbak, mint pl. Török Ottó vagy az elmúlt 8 évben kb. hatszor változott, sporttal foglalkozó közigazgatási szervezet (egyik minisztérium, másik minisztérium, harmadik minisztérium, majd ilyen-olyan szakállamtitkárságok, stb.), ennek örüljetek, de ebben a kérdésben sem a Fradinak, sem az Újpestnek nem osztottak lapot.
@Fejér Lilla: Ha jól tudom a városé a pálya. A saját pályájukat csak felújíthatják. :)
@MJ01: Persze. Csak nem kell az állami pénz várását felróni másoknak ezek után.
@Fejér Lilla: Persze, teljesen jogos amit írsz.
Milyen nagy mellénnyel hirdetik, hogy új szponzor van a Fradinál, de fizetést nem kapnak a srácok! Ez a tisztesség, igen!!! :( .... vagytok, hej, hej!
@Fejér Lilla:
Te is tudod, hogy az a pénz amit Feérváron kioszt az önkormányzat, már az állam által egyszer levámolt lóvé.
Amire a két említett kulb a szoci rendszerben megszokott módon pályázik, az már az a pénz amit az állam elvesz a városoktól, hozzáteszem Bp.-től is.

Na de váltsunk irány mert eltértünk a cikktől.

Sok sikert Flinta Botondnak mind a pályán mind a civil életben, kívánom neki maradjon egészséges sportember, illetve boldog sport móltak rendelkező civil. Akár itt akár Csíkszeredán, adja át tudását a kicsiknek, majd egyszer.

Üdv.
előkerült Omar is. talán segít a Budin.
@Lazlee: igen, épp akartam írni valahová, csak nem igazán taléltam, hol nem lenne off. hát akkor ide: Ennaffatti jön a Fradiba.
süti beállítások módosítása