HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ha úgy tudunk játszani, ahogy tudunk

2009.11.15. 12:50 F. Kapus

A fegyelem és a türelem játszott főszerepet a Medvescak elleni győzelemben, értékelt a mérkőzés után Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Nehezebben pörögtünk fel a szokásosnál, és az sem biztos, hogy a vasárnapi Graz-mérkőzésen elég lesz az előző találkozó második felében mutatott játékunk a pontszerzéshez, értékelt a szakvezető.

"Fontos, hogy már az elején fel tudjuk venni a ritmust. A pénteki meccs második felében teljesen rendben volt a játékunk. Az elején sem voltunk rosszak, de látszott, hogy rég játszottunk együtt. Mára a tisztes, szép szereplés a tervünk, fontos, hogy ha hátrányba kerülünk, menjünk tovább. Ha produkciónk elég lesz egy vagy két pont megszerzéséhez, az nagy öröm lesz, mert Grazba nem győzni jártunk eddig. Azonban ebben a szezonban minden mérkőzés előtt elmondhatom, győzelmi esélyeink lehetnek, ha olyan jól tudunk játszani, ahogy tudunk. Legutóbb is csak egy góllal kaptunk ki Grazban."

A Medvescak elleni mérkőzéshez képest annyi a változás a Fehérvár keretében, hogy a hátfájással bajlódó Juha Alen visszatér a védelembe, tehát hat bekkel utazott a csapat. Tommi Satosaari beteg, így Hetényi Zoltán mögött a Miskolcról visszarendelt Bálizs Bence ül a kispadon. A csatársorok összetétele változatlan. Remekül teljesítő támadók vannak a Grazban, elsősorban légiósaik emelkednek ki a mezőnyből.

67 komment

Címkék: énekes fehérvár ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/Sport7.aspx

29. perctől nézzétek interjú Palkoviccsal, Ocskayról, családról és a hokiról.
Énekes kijelentései eléggé "önbizalomtól duzzadó"-eleve feltartott kéz van? Remélem nem lesz igaza!!......
Az esélytelenek nyugalmával kell jégre lépni és ha azt játszuk amit tudunk, akármi kisülhet belőle!!De szép is lenne egy pont vagy egy győzelem!!!Lehet lesz ma egy meglepi mert hazaira tettem egy bizonyos szerencsejáték fajtában!!Inkább bukjam a pénzem!!
@Horiko:A végén ahogy kiveszi a babahordozóból meg is skalpolja szegény kis srác fejét!::)))
Gyerünk Srácok, mutassátok meg, hogy mit tudtok!!!
HAJRÁÁÁ AV19!!
_-_ BLUE LINE LEGION _-_
Most neztem vissza a penteki meccset Sport Klubon.Tuti,hogy Lederer nem idore szuletett!!:)))Szezon vegere valami kulondijat kaphatna!
Lehet hogy nagy bakot lövök, de az az érzésem, hogy ma megverjük a Grazot. Arra alapozom a véleményemet, hogy a húzóembereknek jót tett a pihenő, ráadásul a Pannon Hoki kupán legyőztük az olaszokat velük, a fiatal válogatottak meg szárnyakat (és remélem önbizalmat) kaptak a horvát és szlovén meccsen nyújtott remek teljesítménytől. Rajtuk kívül vannak még a légiósok, de ők úgy jók ahogy vannak (persze a magyar lehetőségekhez képest).
Hajrá AV19!
tipp: szerintem, ha a pénteki első 30percet játszák akkor nagy zakó, ha a második 30percet akkor max egy iksz kijöhet.
valahol lehet kovetni a merkozest eloben is?
Én kiegyeznék a legutóbbi 3-2-vel...
@üveg: en nem, az eleg szar ugy ha mar a szurkolok sem biznak a csapatban es egy szoros vereseget varnak, en bizom benne hogy a volan ma egy jot hokizik es elhozz 2 pontot Grazbol mert semmi sem lehetetlen es egyszer a Graz is ki kell kapjon otthon is szoval Hajra Volan :)
@mike80:Ne felejtsd el penteken az ellenfel is tars volt a car jatekhoz!Egy osztrak csapat tuti porgosebben karistolta volna a jeget es mi is mas fokozatban jatszottunk volna!
@qx92: ....a jövendőmondó szóljon Belőled...legyen 2-3....hajrá Volán
@üveg: hát ez a változat nekem is jobban tetszik és ha jobban belegondolunk játszottunk már a listavezetővel...
de bizti nem lesz könnyű!!!

azért HAJRÁ VOLÁN!!! MINDENT BELE!!!
Szerintem csípünk egy pontot, hajrá Volááááán! :)))
@rol71: Ne az esélytelenek nyugalmával, hanem az eredménykényszer alóli mentesüléssel lépjünk pályára, amúgy a listavezetők ellenünk való szereplése eddig csődöt mondott, ráadásul önbizalommal most jól állunk, ezért biztosan nyerünk. A Graz hajtani fog az egyenlítésért, üres kapus gólt is ütünk.
Hajrá Volán!
Tudja valaki, hogy miért nem kezdődött el a meccs?
Tudja valaki, hogy miért késik a kezdés?
@advocatusdiaboli:
Csúszott a meccs előtti ifjúsági mérkőzés.
Bocsi a duplázásért, csak nem jelent meg az első csak miután beírtam a másodikat...
@Devo209: Köszönöm, azt hittem valami gebasz van...
Már megy. Hajrá Voláááááán
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóól! Alen!!!!!!
HAJRÁ VOLÁN!!!!!!!!!!
0:1 hajrá volán!:))
A kék vonalas lövések ugye!
Zolika nagyot védett. Bravó!!
@Pyró: Helyszínről nyomjátok v van valahol stream?
a-ha. ha a németem annyira király lenne, mint eddig a srácok... :-). De azért thankok
> 18:35 Uhr - Gratz Große Probleme

Ó, de sajnáljuk. :))
most meg: Torhüter hält...
nehezen építik a támadásaikat,mert a volánelég defensíven játszik,no meg a Hete parádézik megent:))
@Devo209: :-). ez király, csak ennyit téynleg még én is tudok. Aszongya hogy: "A Grazer folyamatosan szedi a játékot, és a kártérítés. Napon, de nem a horog kapus Hetényi."
Hajráááááááá!!!!! De jó ilyeneket olvasni.
@zsolkov: Én angolra fordíttatom. Az kezelhetőbb nekem. :)
Mondjuk a listavezető ellen eddig minden meccsen ...
na az első harmad megvan, csak így tovább!!!
Továbbra is Zoli a király.
Szünet. Szerintük Hetényi nagyon jó napot fogott ki. Szerintem is!
baárcsak látnám ahogy Zolika magasba emeli a korongot:-)))
hmmm az írások fele nem nagyon jelenik meg...
Szerintem nem fogott ki j napot. Ő egyszerűen egy nagyon jó kapus. Csak még nem tudják.
A következő Palkovics Krisztián gólja lesz.. úgy érzem ma 3-at lövünk. Az elég ma Grazban?
aztán Mihály,és Martz....
hmmm de a sorrend mindegy:-))
@FrankK: igen 3 az eleg grazban ;)
kar h nekik ;)
de 1 pont, sztem ez gyonyoru ;)

ja es wb blog :)
Hát kár azért a hosszabbításos gólért, szerintem a büntetőket nyertük volna. Azért ez így is hatalmas bravúr, szép volt fiúk! Legközelebb meg csak meglesz az a kis szerencse plusz is!
Sajnos szünetelt a blog. Gratula a Csapatnak az 1 ponthoz nagy szükség van minden ilyen idegenbeli bravúrra a cél elérése érdekében.Fontos lenne a következő meccsen is pontokat szerezni Ljubjanában.
Hajrá Volán!!
@Raon: úgy van!

Mi történt egyébként a blogon? Adásszünet?... :-)
@munkagep: Az egész blog.hu motor állt, nem rajtunk múlt a szünetelés.
@1VOLÁN: Így van. Ez a szerver is "tudja", hogy mikor kell bedögleni! Fogjuk arra, hogy túl sokan voltunk ezen a blogon! :Dd
Annyiszor megfogadtam már, hogy nem követem a meccset itt a gép előtt.... Jobban kikészülök, mint a csarnokban! Sajna nem tudom betartani.

Grat a Fiúknak! Idegenből pontot hozni! Nem is akárkitől! Az éllovastól!

Csak így tovább!!!
Innentől mindig fogadok a Volán ellen ha ezen múlnak a pontok!:)))
Szép ez az 1pont is,főleg úgy hogy a mögöttünk levő 2rivális nem szerzett pontot.Ebelben bárhol idegenben pontot szerezni hatalmas bravúr,hát még a listavezető otthonában.
@Horiko: videotar.mtv.hu/Kategoriak/TeleSport/Sport7.aspx

Ezt valaki nem tudja letölteni, vagy átrakni vmi más oldalra vagy a youtube-ra? Csak mert nem tudom mi a gond, de én nem tudom lejátszani rendesen... Ha belepörgetek, vagy kép, vagy hang nincs, vagy egyik se... :-( Kösz előre is!
Palkovics interjú Ocskayról, családról és a hokiról. (MTV Telesport - Sport 7, 2009.11.14)

www.youtube.com/watch?v=Wtu1L9ZlyOU
süti beállítások módosítása