HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Élet-halál meccs következik Miskolcon

2009.11.15. 10:02 F. Kapus

Nagyon fontos mérkőzésekkel folytatódik a Mol Liga. Az UTE ellen idegenben győztes Stars a Dab.Doclert fogadja, a Jécsi–Oreskin edzőpáros bemutatkozásképpen Miskolcon próbálja sikerre vezetni a Ferencvárost.

A két párharcnak nemcsak a Mol Liga, az OB I. szempontjából is nagy a jelentősége. A Mol Liga-táblázatra nézve egyértelműnek tűnik, hazai vereséggel a miskolciak nagyon távol kerülnek a rájátszástól. Ugyanilyen szempontok miatt az FTC-nek is kell a három pont, nagyon. Mayer Péter, a hazaiak edzője nem kertel. A pénteki játékkal nem volt elégedett. "Látszott, hogy három hét kimaradt, mindkét csapat a saját átlaga alatt teljesített, ezért a közepesnél is gyengébb mérkőzést játszottunk Dunaújvárosban. Két buta hiba miatt szereztek gólt a hazaiak, ezért kaptunk ki. Összességében akadozott a játékunk, és olyan problémáink voltak, amelyeken néhány hete már túl voltunk. Sike Zoltán ujjsérülése miatt hiányozni fog a Ferencváros ellen, ráadásul Bálizs Bence sem védhet, mert Satosaari betegsége miatt a Fehérvár visszarendelte. Így egy egészséges kapusunk maradt, Gyenes Dávid, mivel Duschek Dávid térdét egy edzésen ellőtték; ennek ellenére remélhetőleg vállalja a vasárnapi játékot. Az Újvárosban bemutatkozott Maklári Erik a két legjobb hátvédünk egyike volt, elégedett voltam vele, tisztességes munkát végzett, keményen és határozottan dolgozott, megtette, amit kértem tőle."

Szergej Oreskin, a Ferencvárosi TC edzője jelezte, egyelőre kevés edzésen vezényelte az új edzőpáros a zöld-fehéreket ahhoz, hogy gyökeres változás legyen a csapat életében. "A csapat ugyanaz, mint eddig volt. A sorokat a mérkőzés napján állítjuk össze, és a tapasztalatok alapján tudunk módosítani a jövőben. Nincs sok időnk, reméljük, összeszedi magát a brigád." Az UTE elleni mérkőzésen végleges kiállítással sújtott Barabás Miklós és Gergely Zsombor Miskolcon még nem léphet jégre.

A másik mérkőzésen a listavezető látogat az Ice Centerbe. A hazaiak így várják az újvárosiakat:

47 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdekes merkozesek lesznek, elore nem lathato vegkimenetelekkel. Azert ha muszaj lenne fogadnom, DAB gyozelemre tennek.
@csatoimi: A dab gyozelem valoszinu de a Miskolc Fradi meccsen kire fogadnal??
@qx92: A bwin szerint a Miskolc 1,55; a Fradi 3,4. Nekik egyértelmű.
@qx92: Ha elet-halal kerdes lenne nalam is, mint a csapatoknal, akkor a Fradira tennek.
3,4-es szorzó miatt én fogadok is a Fradira.
A Stars-Dab is érdekes. 2,75-1,80. Ez szerintem 3 esélyes meccs.
Hajrá Jegesmedvék, és MOL Ligát a Tv-be!!!!
Bár ma nem játszunk, de...

HAJRÁ LILÁK!!!!!
Holló!!!
Most nem tudok kimenni,indulok haza!!

Hajrá Macik!!!!:))))
Egyértelmű,hogy a dab fog nyerni! Nagyon jók,ők lesznek a bajnokok!:))
@Bubo99:
Az még nem biztos. Senki ne jöjjön ilyenekkel, hogy ők a legjobbak, mert szarrá alapozták magukat.Nem ők a legjobbak. Az összeszokotság teszi ezt. A legjobbak nem kaptak volna ki Miskolctól. A Miskolc folyamatosan erősödik. Ki tudja, valami lehet elindul Csíkban és lehet feljebb jönnek és megvernek mindenkit.
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból:
"Ki tudja, valami LEHET elindul Csíkban és LEHET feljebb jönnek és megvernek mindenkit."
Semki ne jöjjön ilyenekkel,hogy LEHET.
Kaptatok néhány tehetséges fiatalt kölcsönbe és most azt hiszed a Miskolcé a világ?
itt is van pár érdekesség Williamsontól a cikk végén a mai mérkőzés kapcsán:
www.bpstars.hu/hirek.php?method=hirReszletek&cleanNewsURL=2009-11-15/vasas-bp.-stars-dab.docler
@fekete8: szerintem egyáltalán nem hiszi, kicsit túlreagálta Bubo viccnek szánt hozzászólását (ha eggyel följebb még a Macikat éltette). Az unalomig koptattuk a mondást: idén bármi előfordulhat! Nagyon komoly meccsek lesznek ma, hajrá dab, hajrá macik, hajrá volán!
@vaze: Vazzee:)most kivételesen a "hajrá volán"-t nem lehetne lehagyni?:)
@fekete8: grácer vagy? Különben nem értem! :)
@Bpstars: jó fejnek tűnik az öreg!
@Bpstars: nem, családi okok miatt sajnos a mait hanyagolom :(
@vaze: sajnálom, hogy nem jössz. :(
akkor olvasgass! Szólj, ha kell info :)
@Bpstars: infó az kell, mint a falat kenyér, de közvetítesz is, úgyhogy mérsékelten vagyok követelőző, majd nézem a honlapotokat, úgyis ráfér kis nézettség! :)
@vaze: micsoda? már az egeket verdesi :)
bika-online nem lesz? (itt szoktak lenni a srácok, de lehet csak felveszik a meccset...)
Szurkolok a "kisvolánnak"....hajrá MACIK!!!
HAJRÁ FTC! Kell a 3 pont!
repültek a macik? Úgy fest, a bwin ért a hokihoz:D
2-0 mindenhol, eddig
Hajrá bikák :) 3-0, eddig jól megyünk :)
@Spigott: tetszik, hogy 3 egyenlőben született, és az is beszédes, hogy a megakiller Fiseráé a győztes gól :) csak nem kiengedni, fiúk :) jó lenne egy olyan győzelem, ami után nincs vita, nincs kérdés, nincs apelláta :)
@Spigott: Úgy látom, hogy ti nem bízzátok a véletlenre, mint mi pénteken, már 0-5. :)
@Nyuszí O_o: egyelőre úgy tűnik, hogy nincs kérdés :)))
és már 5, Svaszinak vigyáznia kéne a kiállításokkal most már szerintem :)
@forestjr: Pedig féltem a meccstől, de úgy tűnik, hiába :) Persze még nincs vége, de jó lenne most már nullára hozni :) Régen volt Peternek hibátlan meccse :)
Fradinál újabb edzőváltás lesz? :) 3-0 a maciknak
Úgy látom Fodornak is élet-halál meccse volt ma, nagyon reménykedtem benne, hogy az újvárosi viselkedése után elkapja Jan :)
@Spigott: hát, ha Leach-et kirúgták, akkor sztem Orest már a csapat buszára sem engedték föl meccs után! :)
@Gabberboy: Ha minden igaz, egy foga is bánta a keménykedést :)
Fodor Szabina alattomosan hátulról támadt Fiserára, aztán nem volt szerencséje, mert Fisera megfordult, és most bíró sem volt, aki mögé bújni tudott volna...
Grat a bikáknak!!! hihetetlenül elverték a starst minden téren uralták a pályát. És hatalmas gratula Svaszinak is aki nagyon szépen kilőtte Hallassy spori fejét, szegény még hülyébb lett... :D

Jonkl Nikandrosz meg újabb találattal jelentkezett az év legszebb gólja díjra :D
nyertünk 6:5-re =)
látom, a DAB 30%-al kevesebb kapuralövéssel 7 gólt lőtt Rajnának és a Starsnak.

Ennyit tesz, ha nem péntek 13-án van a meccs :P

Gratula a DAB-nak és a Miskolcnak is!
@Spigott: Remélem lesz videó róla :)
Grat az egész csapatnak, én is keményebb meccsre számítottam. Na meg persze a MAciknak is a szép sikerükhöz, bár egy kicsit megijedtem, hogy kiegyenlítenek a ződek, de nem következett be:)
Fodor Szabinának muszáj volt verekedést kezdeményeznie a múltkori meccs után. Pechére.. nagyon,nagyon megverték!!!(Jan Pronger Fisera):):)

A meccs amúgy jó volt,hajtós de a stars borzasztóan gyenge volt!!
Nagyon jól játszottak a Bikák!!
Hajrá DAB!! Nagyon nagy Gratula!!
Megnéztem a Stars-DAB meccset. A DAB szétkorizta a Starsot, jól passzoltak, gyorsan, kombinatívan játszottak. A Stars nagyon halovány volt, igazi meggyőződés nélkül játszottak. Talán csak Roger akart, de ő is halovány volt a korábbi önmagához képest.
@Bonav: Pronger-Pronger-Pronger!!!!....
@fekete8:

Legyen a világ a mienk egy kicsit jól van.
Nekünk van a legkisebb költségvetésünk.
Ők szo... a lektöbbett a szponzorokkal és 7. rangú foci csapatnak ad a város 40 milliót, a hokisoknak 15-t. Ez furcsa. A játékosok szarért hugyért játszanak munka és suli mellett.
Kurvára nem vágja a fél város mi az a hoki, pedig
csodákat nevel ki az utánpótlás.
Úgyhogy szertném egy kicsit is azt hinni, hogy mienk a világ! ÉRTVE VAGYOK?
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból

Nagyol jól beszélsz , végre valaki kimondja az igazságot!!!!
süti beállítások módosítása