HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Petres Tivadar Miskolcra igazolt

2009.11.11. 12:24 kerusz

Magyar idő szerint délután ötkor ismét megmérkőzik a Brassó és az SC Csíkszereda. A helyszín ezúttal is a Vákár Lajos-csarnok, de most a csíkszeredaiak a pályaválasztók.

A tegnapi hiányzók közül csak a sérültekre nem számíthatnak a szakvezetők, eltiltottak nincsenek. A brassóiak keretében már nincs ott Petres Tivadar. Nem akárkit vesztett el a csapat. A tehetséges játékos az elmúlt két évben a HC Csíkszeredában tette le a névjegyét. A 2007-2008-as szezonban 37 mérkőzésen 38 pontot ért el, a tavalyi idényben 39 mérkőzésen 43 pontot. Idén eddig 8 mérkőzésen 6 pontot csinált. Két éve Kovac és Bosak voltak sortársai, tavaly Mihály Ede és Antal Zsombor mellett kezdett a második trióban, majd Mihály Árpád mellé került az elsőbe. Idén a HC-ból ismert társakkal, Antal Zsomborral és Lőrincz Leventével alkotta a brassóiak első sorát.

Miklós Ervin, a Brassó elnöke beszélt blogunknak a váltás okairól: "A Ferencváros elleni súlyos vereség után rendet kellett raknunk a fejekben. Azt mondtuk, nem mehetnek így tovább a dolgok, változtatnunk kell. Felajánlottuk, amelyik játékos nem akar nálunk játszani, szabadon távozzon. Hosszú távon gondolkodunk, ezért mindenkivel többéves szerződést kötöttünk. Egy kivétel akadt, Petres Tivadar. Jeleztük neki, szeretnénk, ha vele is meghosszabbítanánk a szerződést, mert vagy számíthatunk rá hosszabb ideig, vagy ne folytassuk a közös munkát. Ő az utóbbi mellett döntött, így közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Azt gondolom, jobb így a csapatnak, és jobb neki is

Mi úgy gondolkodunk, hogy ami ma veszteség, az holnap, holnapután nyereség lehet. Továbbra is kitartunk amellett, hogy nem hozunk légiósokat. Mindenkinek figyelembe kell vennie, hogy válság van, nem kockáztatjuk a stabil működésünket felelőtlen költekezéssel. Továbbra is az az álláspontunk, hogy ez tanulóév, ahol az eredményeket nem tartjuk elsődlegesnek, hiszen mint mondtam, hosszú távon gondolkodunk. De azért mindenkinek figyelmébe ajánlom, hogy az FTC, a Miskolc és a Stars is kétszer jön még hozzánk, és az SC Csíkszeredával is háromszor játszunk."

Petres jelenleg még légiósnak számít, de Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke elmondta, hamarosan elindítják a honosítási eljárást. A hokis esetében ez jórészt formaság, hiszen az Újpesten és a Ferencvárosban eltöltött öt szezonja alatt itt járt iskolába, Magyarországon is érettségizett. Így állampolgári vizsgát nem kell tegyen.

45 komment

Címkék: átigazolások mol liga petres

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petresnek sok sikert kivánok remélem megtalálja a számittásait és hamarosan egy erősebb csapatba kerűl.
Miklos Ervin úrnak csak annyit arra a mondatára, hogy 3 szor jön még a S.C. ,hogy álúnk elébe elnök úr. Sikeres jövőt mindenkinek.
Hajrá S.C.
mindenki mindenkit honosít...
Annyi meg hozzatartozik a tortenethez, hogy Petres az SC Csikszeredaban szeretett volna maradni, tehat mindenaron itthon, viszont nekik nem kellett. Ezert ment el Miskolcra, Brassot meg a mindenki altal jol ismert okok miatt hagyta el.
@csatoimi: Botonddal mi a helyzet ?
"A" judo-s vezetőség figyelmébe: még mindig nem késő csatárt hozni a SK-hoz, ha jól tudom az átigazolási időszak dec.1. Ezzel a kerettel nem lesz meg a Mol liga, és a román 2 csapatos bajnokság is csak nehezen.

u.i. bárcsak tévednék!!
@csatoimi: Azért a természetét és az anyagiasságát te is ismered. A játék pedig, nem nagyon megy Pire és Saluga nélkül. De sok sikert neki.
@SC4ever: ez termeszetes a sporteletben. sosem fogom megerteni, hogy miert csodalkozik ezen barki... ez benne van a pakliba, ha mi nem csinalnank, lemaradnank azok mogott akiknek ez nem okoz fajdalmat....
ami az előbb kimaradt: Sok sikert az új csapatban!! :)
@leonov: Vele sajnos meg semmi. Ahogy barmi lesz megirom.
@beluja: Most allitolag alabhagyott az igenyeivel, csak Kurkoval mentek ezek a cselek, mas realisan merlegel, hulyen he kell ha nem, nem fizet.
@fradigy: lehet, hogy igazad van :) csak ha jol tudom mar megvan az ot legiosotok.
@csatoimi: Ilyen szempontból akkor csak a Stars jöhet szóba. Bár én legszívesebben Dunaújvárosban látnám :)
@csatoimi: én adok neki magyar útlevelet óccsón, ha az UTÉ-ba jön
Az a fontos, hogy neki jó legyen. Petres felnött ember tudja ,hogy mit csinál. Sajnálom hogy nem jött a S.C. hoz. Na de ez van.
Sok sikert neki.
Flintát is szivesebben látnám ithon mindt valamejuik magyar csapatba.
@snoopy06: A Dunaujvarosba legioskent nem ferne bele.
@csatoimi: Ezért írtam, hogy ilyen szempontból csak a Stars jöhet szóba.
Az elmúlt hétvégéhez kapcsolódik:

Mihály Árpád büszke a mezére (FMH)

fmh.hu/sport/20091111_buszke_a_mezere

Az ilyet mindig jó olvasni.

Imi, nem tudod esetleg, hogy ki lehet az egyéni szponzora? ;) :)
Sok sikert Tivadar , bar szerettem volna ha a Fradiban kotsz ki , most ez lehet igy a legjobb !

@csatoimi: a HSk szep lenne ! :)
@cuceró: :) Elolvastam, viszont ez ugy igaz, hogy en szemely szerint sosem szerettem volna, hogy roman valogatott legyen, varosunk polgarmesterenek a keresere beszeltem vele, hogy menjen el, aki azt szerette volna, hogy egy jo szekely csapat jojjon ossze, de a roman szovetseg es Kurko nem tudtak megegyezni, igy nem lett belole semmi. Most meg nalunk fog jatszani. Hal'Istennek!!!!!
@csatoimi: még szerencse, hogy nem lett román válogatott! Itt van és lesz is Ő jó helyen... Remélem sokáig!
@csatoimi: A HSk minek a röviditése?
@beluja: A HC es az SC nevenek az osszevonasa, tehat HOKI SPORT KLUB. Valahogy igy.
@csatoimi: Flintával kapcsolatosan kérdeztem az Sk-t :-)
@beluja: Tudom, de o is egy ilyen csapatban tudna jatszani. Egyformak az elveink, azert is segitettem ot mostanig is, meg meg fogom remelem jo sokaig, ha az Isten is megsegit. Szeretem ha valakinek vannak elvei es ki is tart mellette. Szabo is, es Flinta is ilyenek voltak.
@csatoimi: Tenyleg, Istikerol mi hir?
Es miert nem kellett az SC-nek Tivadar?
@Joegep: Istike Svedorszagban van, jatszik egy divizio kettes csapatnal. A masik kerdesedre nem tudok valaszolni, csak annyit tudtam meg, hogy o akart, de valamiert nem kellett. Erre az SC vezetoi tudnak esetleg a valaszt.
Brasso - Sport Club 1-3 I. harmad vege...
Brasso - Sport Club 1-3 I.harmad
@csatoimi: Kosz az infokat, nagyjabol ennyit tudtam Istikerol,de arrol tudsz-e,hogy ott mennyire fogja a csapatot vagy egyaltalan sperspektiva-e neki meg a hoki?(mert hallottam olyant,hogy mar nem igazan)
Tivadarnak meg szerencset,remelem jo dontest hozott!
@Joegep: Csapata egyik legjobb jatekosa, csak a jegkorong erdekli, lassan szeretne egyre fentebb jutni.
@Bobo91: vajon miért nincs közvetítés az icehockey.hu-n?
@vaze: 5-2 es meg van 10 perc.
@csatoimi: @Joegep: köszi mindkettőtöknek!
@vaze: nem tudom hogy miert nem tudtak kozvetiteni egy ideig, aztan kesobb beindult...vegeredmeny 5-2
@Joegep: Itt vannak a naprakész statisztikái. laget.se/OIKALAGET/35451-truppen-do-1-item-706132.html

8 edzőmeccsen 2 gólpassz és 12 perc büntetés,
9 ligameccsen a 2C divízióban 1 gól és 8 perc büntetés.

Itt van a csapat kerete és innen lehet megnézni, mit alkottak az egyes játékosok: laget.se/OIKALAGET/35451-truppen.html

Ez meg a bajnokság állása: laget.se/OIKALAGET/35451-serietabell-serie-79862.html

Az Osby utolsó előtti.
"Üröm az örömben, hogy Tivadar megsérült, eltört a keze, s bár óvatosan tréningezik, bevethető állapotban csak egy hónap múlva lesz."

forrás: www.boon.hu
Hat ezek a honositasok...
Ha egyszer magyar,miért ne lehessen magyar??
Inkább játszon román színekben? Az jobb??
süti beállítások módosítása