HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szerda este jó munkát végeztek

2009.11.04. 22:17 F. Kapus

Az előzetes tervekkel ellentétben nem kezdte meg a válogatott szakmai stábja a keretszűkítést a szerdai házon belüli edzőmérkőzés után. A döntést a csütörtök délelőtti edzés után hozzák meg. Egy játékos azonban sérülés miatt már biztos nem lehet ott a hétvégi tornán. A meccsen látottakkal alapvetően elégedettek voltak az edzők.

"Az egyéni teljesítményekre voltunk kíváncsiak, a csapaton belüli mozgásra, nyomás alatt – mondta Énekes Lajos edző. – Sok dolgot leszűrtünk, amire kíváncsiak voltunk. Ez képezi majd az alapját a szűkítésnek, de megnézzük, a mérkőzés másnapján hogy dolgoznak a játékosok. Szerda este jó munkát végeztek a válogatott tagjai, jó irámú és hangulatú meccset láttunk. Nem a játékszinsztéma gyakorlásán volt a hangsúly, hanem az egyéni érvényesülésen. Ez nem eredménycentrikus mérkőzés volt, úgyhogy a gólszerzőkkel nem is foglalkoztunk, és az összeállítás sem volt fontos. Persze nem véletlenszerűen állítottuk össze a csapatokat és a sorokat."

Eldőlt, hogy Kóger Dániel bokasérülése nem teszi lehetővé a fiatal szélső szereplését a tornán. Vladimir Dubek lovaglóizom-sérülést szenvedett, játéka erősen kérdésessé vált. Sorsáról és a már korábban is sérüléssel bajlódó Jobb Dávid állapotáról a csütörtök délelőtti orvosi vizsgálat dönt. A kíváncsibb olvasók kedvéért azért idecsempésztük a jegyzőkönyvet:

Fehér-Piros 4-3
Fehér: Szuper (Hetényi 40.) – Tokaji, Horváth, Svasznek, Szirányi, Erdélyi – Ladányi, Peterdi, Vas M., Vas J., Vaszjunyin, Sofron, Nagy G., Sikorcin, Dubek, Benk, Holéczy.
Piros: Hetényi (Budai 20.) – Sille, Szélig, Hegyi I Á., Ondrejcik, Láda B., Pozsgai – Palkovics, Kovács, Fekete, Mihály, Kiss Á., Galanisz, Azari, Hegyi II Á., Magosi, Jánosi, Borbás, Sándor Sz.
Gólszerzők: Peterdi 2, Ladányi, Nagy G., illetve Pozsgai, Kovács, Borbás.

31 komment

Címkék: magyarország énekes jobb válogatott kóger dubek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ďubek nem lesz ott, csutortokon jon haza
Azari - Galanisz - Kiss Á. triót remélem együtt hagyja Sator mester már ha egyáltalán, fognak mind a hárman játszani a hétvégén :)
@fekiaki: ez tény, vagy csak feltételezés? Mert pár sorral feljebb nem teljesen így olvasható.
@Gabberboy: Meglepne ha játszanának..
Ezekre a gólokra is fizet a Mastercard? :))
@kelet-europa: Te láttad mostanában jégen őket?
Mert ha igen, akkor nem értem miért lepne meg, ha játszanának hétvégén.
Ha meg nem láttad őket, akkor meg feleslegesen okoskodsz.
Nyilván az Olaszok ellen nem lesznek bent mind a hárman (bár remélem Nika igen), de a másik két meccsen sztem(remélem) fel fog állni az újvárosi sor.

A régi és az új is :)
"Az egyéni teljesítményekre voltunk kíváncsiak, a csapaton belüli mozgásra, nyomás alatt" - hát... lehet nem egy meccset néztünk Lalival :-) így utólag picit túlzásnak ítélem a "meccs" hírértékét, egy jó edzés volt. Még az sem a saját mezét viselte, akinek volt, bizonyos emberekből több is korizott a pályán, vicces volt :-) bemelegítés után nem volt jégkészítés, és még egy órát sem sikerült beizzítani, igaz lehet a 3*25 perc futóórára nincs "program" :-)
@zsu2003: Dejszen ezért nevezik az ilyet edzőmeccsnek, nem? Hogy ez nem egy igazi felnőtt válogatott mérkőzés lesz, az legkésőbb a kasszánál feltűnt, gondolom :)
@Gabberboy: Nem valószínű, hogy egyben hagyja őket. Annyi hiba van a jegyzőkönyvben, hogy Jánosi a fehér csapatban volt, ha jól emlékszem, róla lőtte Borbás a gólját. Mondjuk elég nehéz volt megfejteni, hogy ki kicsoda, de kábé így álltak fel a sorokban a támadótriók

Piros: Palkovics-Mihály-Fekete, Kiss Á.-Galanisz-Magosi, Fekete-Kovács-Borbás, Azari-HegyiII-Sándor, edző: Énekes Lajos

Fehérek: Ladányi-Peterdi-Vas M., Sikorcin-Dubek-Vas J., Nagy-Sofron-Vaszjunyin, Holéczy-Benk-Jánosi, edző: Glen Williamson

Énekes többet variálta a sorokat, szinte mindenki játszott mindenhol. Sajnos tényleg mintha csak egy sor lenne meg, a másik hármat még össze kell rakni. Amúgy jó hangulatú, a végére egészen prögős kis meccs volt. Az újak közül Pozsgai játéka tetszett a legjobban, hihetetlenül stabil védő(nek tűnik nekem).
@F. Kapus: Lehet, hogy nem írogatok ide nap mint nap, de hidd el, lehet - biztos - több felnőtt válogatott meccsen voltam mint egyesek itt... szval nem kell ez a legkésőbb a kasszánál megjegyzés, a véleményem fenntartom. Ha edzőmeccs attól még lehet játékossal megegyező mez és óra is... vagy tilos ezek alkalmazása?
@F. Kapus: Mondjuk ha jól tudom mire a kasszáig ért már jópár kilómétert megtett. Hétvégén is edzőmeccsek lesznek, ott is ilyenekre kell számítani?
Én Zsu hozzászólásából azt olvasom ki, hogy ez közelebb volt egy nyílvános edzéshez, mint egy edzőmeccshez.
@zsu2003: @OliBLOOD: Elnézést kérek, félreérthető voltam, azt gondoltam, a végén a :) jel hatékony lesz. Nem volt, az én hibám. Ráadásul egy teljesen fölösleges kommentet írtam az előbb.
Az teljesen más kérdés, hogy a reakciótokban elég sok a hülyeség, de mivel ezt az én kommentem váltotta ki, ezt is a magaménak tudom be. Még egyszer bocs, valószínűleg a gyerekek idegesítettek túlontúl is fel reggel. Csak azért is: :)
@OliBLOOD: igen, ott is, sajnos. nem is érdemes kimenni.
@tiriakos: azért lepne meg, mert gondolom 22 fő lesz ott a tornán... nem tudom mi a szabály, ha többen lehetünk, akkor nem lepne meg.
@kelet-europa: Többen lehetünk, akármennyien, merthogy ez egy olyan torna, ahol komoly edzőmérkőzések zajlanak majd, minél több embert megnéznek az edzők, várhatóan különböző összeállításokban. A keret ma kora délután kialakul.
@F. Kapus: ez megengedhetetlen. :-)
Már a "magyar-magyar" megnevezést sem lehet komolyan venni...

Jó volt egyébként látni a fiúkat, hajtottak, jó hangulat volt a pályán, még ha nem is volt komoly esemény.

Azért nyertek a fehérek, mert a Retye elcsalta a meccset! :-)
@Pierre: Azért ott volt Palkó és Nika ütőjén a pirosak győzelme, de mindketten kihagyták a szólót a végén :)
@Spigott: meg a Godóék nagyon éltek...
@F. Kapus: mire gondolsz egész pontosan? Mi hülyeséget írtam? Tényleg kíváncsi lennék rá....
@Pierre: nyilván, hiszen pire a pirosaknál játszott......
@zsu2003: Mivel tényleg én vagyok a hibás és szeretném ezt befejezni, emailben válaszolok neked.
@AG 2.0: ja, nem rosszallásként írtam. Meg céloztam ilyenre. Arra, hogy eleve abszurd a magyar-magyar titulus. De semmi gáz nem volt ezzel. Remek hangulat volt.
@alpec: mmint ezért csalt retye
@zsu2003: Kezit csókolom, ezer éve nem láttam:)
Azt hittem, már elmúlt hoki iránti szerelem, de látom, még meg van, csak nem annyira lángoló ;-))
@ekanai: biztos forrásból tudom hogy jon haza
@mannisenmaki: :-))) ez azért nem így van :-) írogatni személyes okok miatt nem írok, Székesfehérváron sajnos nincs meg az infrastruktúra egy 6 hónapos baba ellátására, de Dunaújvárosban eddig talán egy meccsen nem voltam :-) ahogy nagyobb lesz a lurkó feltűnünk majd mindenfelé! :-)
Valaki tervezi, hogy egy TV-kártyával streameli a meccset? Ha igen, írjon részleteket...
@kerusz: természetesen a péntek-szombat-vasárnapi pannon kupás meccsekre gondoltam
@zsu2003: Ebben az esetben el tudom fogadni a magyarázatot ;-)
Megnéztelek Titeket iwiwen, gratulálok, és minden jót!
süti beállítások módosítása