HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Hága legyőzte a Csíkszeredát

2009.10.23. 21:04 kerusz

Véget ért a Kontinentális Kupa első napja Csíkszeredában. Az első mérkőzésen az Újpest könnyed játékkal 9-3-ra győzött a Barcelona ellen. Helyszíni beszámolók szerint nem volt egy súlycsoportban a két együttes. Ennél sokkal izgalmasabban alakult a második mérkőzés. A Csíkszereda szerzett vezetést, a hollandok 3 perc alatt ütött 3 góllal fordítottak. A második harmad közepén egy gyors gólváltás következett (először a vendégek, majd a hazaiak találtak be), így ismét kétgólos holland előmnyel vonulhattak pihenőre a felek. Az utolsó harmadban a házigazdák mindent megpróbáltak, Bíró Ottó révén egy gólra fel is jöttek, de egyenlíteni nem sikerült. Holnap az Újpest játszik a hágaiakkal, a Csíkszereda a Barcelonával.

36 komment

Címkék: kontinentális kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A biraskodas a meccsen az elfogadhato minosegtol igen messze allt, itt szo van a vonalbiroi tevekenysegrol is...
Ritken hallani ilyent,de romaniai fobiro jobban fujt volna!
@Bobo91: még lehet a magyarok is, nem e?
A bíráskodás valóban kritikán aluli volt. Főleg az utolsó harmadban. Ettől függetlenül szerintem ez a SC egyik legjobb meccse volt az idén. :)
A torna esélyese a UTE .
Bün gyenge , kiöregedett játékosokból álló , holland csapattól kapott ki az SK . A tavalyi szeredai csapatok nagyon megverték volna .
@BenitoM: :))) eszméletlen vagy. De annyiban igazad van, hogy kifárasztottuk őket s így nagyobb esélyük van holnap. Az UTE többet pihenhet.
Ez volt a szezon legjobb meccse.
@SC4ever: Nem jar messze az igazsagtol, kicsi szerencsevel nyerhettunk volna. Nem nagy szamok a hollandok.
@SC4ever: Mindez kb 6-7OO néző elött . Néha kurjongattak meg mutogattak a bíró fele , de ezt nem nevezném "óriási szurkolás"-nak ahogy a blogotokra írjátok . :)
@Nick Snot: Igazat adok,meg a magyarok is:)
@BenitoM: nem is kert senki hogy megnevezed a szurkolasi format.Ami nem tetszik,nem kell megnezni:)
Senkit nem neveztem kertnek ! ;)
@BenitoM: Nehany szineszkedo integetett a cserepadok folul, de azokat nem kell komolyan venni, mindig ezt csinaljak, feltunesi viszketegsegben szenvednek. Egyebkent nem volt gond a szurkolassal.
@csiki hokis: Azok integetnek, de nem ijednek meg amikor az hallatszik hogy nem lesz klub s keresgelnek uj csapatot hogy kinek szurkoljanak....., remelem tudod mire celzok ! !
Nem hiszem el hogy most is a bíró a hibás... :D IIHF szintűre nőtte ki magát az SC elleni összeesküvés :D
@Stommy: Nem volt semmi csalas, csak nekunk nem fekszik ez a kemeny kanadai stilus.
@Stommy: ez a magyar és székely jégkorong folklórjához tartozik, legyen ez román, magyar vagy EBEL-bajnoki. Mindig a bíró a hibás.
A bíráskodásról nem akarok véleményt mondani mert tv-ben néztem, visszajátszások nélkül, de szerintem nem ezen ment el a meccs. Ma az SC verte meg magat, nem a hollandok. Összességében nem volt rossz a játék de az a góllövő ember még mindig hiányzik és a védelem is nagyon labilis.
@Stommy: Arról van szó, hogy szerintem mindenki meglepődött mert nem volt baj egy ideig a bíráskodással.De a 2, harmad végén és 3. harmadban.Ha az Ute játszik és velük történnek ezek akkor is ezt mondtam.És az volt a baj vele, hogy csak a korong útját figyelte , azon kívül nem pedig lett volna mit.Pl.: Szőcsöt bottal febeütik, Pappot leütik stb. Szerintem ez volt a legnagyobb probléma mert másképp nem volt baj.
@BenitoM: Te csak provokálni tudod az embereket.Én már tényleg nagyon sajnállak, hogy ilyen szarul állsz...
@SportClub: Mit csinalt? Hol provokalt? Ne legyunk mar ilyen elfogultak! Lehet mas velemeny is, mint csak minket dicserni.
@HC4ever: Tiszteletbeli kérdésem lenne hozzád! Légy szíves írd meg ha tudod,Budapesten TV-ben vagy neten miként lehet követni a csíki mérkőzéseket? Nem csak a Kontinentális Kupát,hanem MOL-liga meccseket is. Előre is köszönöm!
@csiki hokis: "Mindez kb 6-7OO néző elött . Néha kurjongattak meg mutogattak a bíró fele , de ezt nem nevezném "óriási szurkolás"-nak ahogy a blogotokra írjátok . :)"
Ha ez neked nem provokálás akkor mi az.
@BenitoM: Le merem fogadni, hogy tavaly te aztán ültél csendesen és civilizált szurkolásról adtál tanúbizonyságot a G szektorban.Ne haragudj csak már nagyon elegem van az ilyenekből.
Korul belul a holland csapatba 2-3 holland jatekos volt a tobbi meg kanadai ,amerikai es orosz jatekosok voltak!!!!!
@Egy szomoru jatekos: Hát, az Újpestnek nagyon ki kell vágni a rezet, ha le akarja győzni a hollandokat. Náluk játszik a több mint 450 NHL-meccset lejátszott Selivanov, akinek még tavaly is megvolt a pont/meccs átlaga a DEL-ben, a majdnem 100 cseh Extraligás meccset letudó csatár, Bohac, valamint az ECHL-ben tavaly szintén pont/meccset elérő LaLonde, illetve a tavaly még az EBEL-ben látott védő, Ignatjevs. Egyszóval nem lesz ez könnyű menet.
@KCs: Az nem baj, ha egy csapat ki akarja vágni a rezet.
és ma is ugyanakkor lesznek a meccsek, mint tegnap?
@vaze: pontosan ugyanakkor, tehát nem egészen két óra múlva UTE-Hága (Hajrá, lilák!) este fél nyolckor SC-Barca (Hajrá, kék-fehérek!)
Urak, ma is örülhetünk majd a nagyszerű közvetítésnek, ahogy tegnap?
Hajrá Lilák!
"Vágjuk ki a rezet", ahogy KCS kolléga fogalmazott :D
Szerintem nem a birok miatt kaptunk ki,eleg jol fujtak,igaz volt 1-2 esemeny amit befujhattak volna,vagy nem kellett volna befujni,de nem ezen ment el a meccs,hanem az elso harmadot ellazitottuk,vagy nem figyeltunk,nem tudom mi is volt a baj,de utana csak futtunk az eredmeny utan.Lassan jo lenne ha eszre vennenk,hogy a sok nekikeszules a loveshez,nem eredmenyes,hanem kell bombazni a kaput,löni,löni és löni,kapásbol,nem kell annyit szépitgetni,mert amint láttuk az nem eredményes.
@hokiss: Bocs, hogy csak most írok, de sajnos semmi jó hírrel nem szolgálhatok. A Csíkban zajló meccseket csak egy helyi tv (Székely TV) közvetíti, mikor élőben, mikor 1-2 harmad késéssel. Tudtom szerint ennyi, ez pedig Budapesten tutti nem nézhető. Netes közvetítésről pedig nincs infóm, de ott sem hiszem, hogy sikerrel járnál. Sajnálom...
Hjara Ute Hajra Sc bar nekik azert a Barca ellen kotelezo
Megprobaljuk megoldani az online szoveges kozvetitest a sportclub-blogon:)...remelem segithetunk ezzel az UTE-partiaknak!
@Bobo91: hálánk határtalan lenne, ha sikerülne! előre is köszönet a fáradozásotokért!
@Bertuzzi: magyarok vagyunk,segitjuk egymast ahogy tudjuk:)
@Bobo91: mélységesen egyetértek a fentiekkel :)
Na úgy látom az UTE is kapott egy hetest..szomorú
süti beállítások módosítása