HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Fehérvár–Linz 6-5

2009.10.18. 21:20 D. Gromov

Első nekifutásra csak 12 másodpercig vezetett a vendég Linz a Sapa Fehérvár AV 19 elleni mérkőzésen, de amikor másodszor is előnybe került, nagyon sokáig tartotta magát. Sőt: a mai találkozó az idénynyitó Graz ellenit idézte, amikor is hiába volt szoros az eleje, csúnya 1-6 lett a vége. Most azonban nem az a forgatókönyv érvényesült, hanem inkább a Medvescak elleni, amikor előbb 1-4-ről, majd 3-5-ről jöttünk vissza. A ma történtekről pontosabban: a második harmad után 1-5 állt az eredményjelző táblán, a Fehérvár a 45. percben kezdte a felzárkózást, és az 54.-re ki is egyenlített. Aztán a büntetőkben is mi voltunk jobbak, legyőztük a ligaelsőt, 6-5. Mihály Árpád 2+1-et csinált, további góljainkat Vas Márton, Tokaji Viktor, Nagy Gergő és Palkovics Krisztián szerezték. Két összecsapáson is hatot vágott az idegenben játszó csapat, eredmények: Medvescak–Klagenfurt 4-2, Olimpija–Graz 1-6, Jesenice–Salzburg 3-4, Villach–Vienna 0-6.

131 komment

Címkék: ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó meccs volt! Végig ki kell tartani és hát meglett az eredménye! Az utolsó harmadot tanítani kéne! :)
zsarolok
amíg nem teszi föl vki torrentre ezt a meccset ftvből fölvéve, addig én se sportklubbosat.

grat
Sziasztok. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Sajnos megint a régi hibába estünk. Mégpedig abba, hogy amíg szétszedett sorokkal játszottunk addig nem volt eredmény. A 3. harmadban meg parádé !!! Ja és üzenem annak a szurkolónak aki csóválta a fejét, hogy a Benket nem kell játszatni, mert akkor meg lesz az eredmény (lásd 3. harmad). A Benk annyira hasznos, mint bármi más ami nem a jégkoronghoz tartozik.....
Nem tudtam kimenni a meccsre, a neten követtem az eseményeket. Amikor megláttam h 1-5ről felálltunk 5-5re el sem akartam hinni. Csak gratulálni tudok a csapatnak, újabb listavezető verés az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban...
Én most értem haza, de még mindig a meccs hatása alatt vagyok! Nagyon nagyot játszottak a fiúk az utolsó harmadban! Nem is tudok mit mondani :D

SZÉP VOLT FIÚK!!!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!
Ugy latszik egsz jol megy a listavezetok verese. Szep eredmeny. Gratulalok!
Úgy számolok, hogy 6. helyen van a SFAV19!
@csaboti: Mondtam. hogy ez ki van gyakorolva. :)
Ha megverjük az elsőket, akkor mi vagyunk az elsők, igaz???:-)
@AVfan: CSAK jobbak vagyunk, mint az elsők :)
Ez a Linz egy atomerős csapat, formáját tekintve toronymagasan a legjobb, aki idén Fehérváron járt. Nagyok, erősek, gyorsak, erőszakosak és cummantottak egy nagyot :D hatalmas fless volt,én nem is emlékszem mikor éltem át hasonlót utoljára. Volt még ilyen, de akkor a játék képét tekintve messze nem ilyen mélyről jöttünk fel.

Kösz srácok, mindenki hozzátette a magáét! Külön öröm, hogy Gergő is betalált, reméljük, hogy ezzel beindul a gólgyártás :).

Hajrá, Volán!
@AVfan: valahogy úgy!!! :-))) hát én még mindig fel vagyok pörögve!!!
Gratula a srácoknak!!! Csak így tovább!!
@Lazlee: És a sportklubosat hogy akarod felrakni?
@alpec: Elég visszagondolni a keddi meccsre, az is hasonló "fless" volt, vagy tavaly a Jesenice ellen, mikor 4-1ről álltunk fel.
Valaki, plíííz! Kozlov videót 2003-ból, lécci-lécci!
gratulálok annak 100-200 embernek aki hazament 2.harmad után. megérdemlitek egytől egyig
Jó lenne látni a gólokat!

És újfent grat a srácoknak!
Ilyen játékkal és tartással nem lehet kérdéses, hogy a rájátszásba juthat a csapat!
@AVfan: vagy az idei salzburg ellenire 1-4ről lett 4-4 majd 5-4 ha jol emlékszem
@bojl: igazad van! Uuuutálom a divatszurkolókat!
@Leslieke: Ha van Fehérvár TV-d épp most megy a 2.harmad
@bojl: úgy kell nekik!!! lemaradtak a lényegről!!! nem is baj!!!
@AVfan: egyik meccsen sem borult ennyire a pálya a feltámadás előtt és a nevezett ellenfelek szerintem fasorban sincsenek ehhez a Linzhez mérten. Talán egy KAC elleni talpraállásnak volt hasonló értéke :) na, bárcsak mindig ezen kellene vitatkozni.

Hajrá!
@alpec: Én nem vitatkozom:-)
Sziasztok!

Huuhh hát ez nagy volt, nem gondoltam volna, hogy 4-1-ről egy ilyen jó formában lévő Linz ellen fel tudunk állni. Az egész csapat előtt le a kalappal, nagyot küzdöttek ma is. A harmadik harmad elképesztő volt. Köszönet a fiúknak érte, csak így tovább!!!

Hajrá Volán!
A SZÍV és az AKARATERŐ diadala a mai eredmény!

SZÉP VOLT FIÚK!

ollé...ollé....ollé....
Óriási 3. harmadot produkáltunk, egy nagyon erős csapat ellen. Hatalmas élmény volt ez a mai meccs, nagy-nagy köszönet és gratula a CSAPATNAK!!!
@norbikimi0217: már néhányat fölraktam, meg tán lesz is még idén meccs.
@krisz75: Szálljatok már le Benkről, ő is a csapat tagja. Nem lehet mindenki Palkovics vagy Mihály Árpi. Sofit is szidják sokan, szerintem ma óriásit játszott.
Egyébként gratulálok a csapatnak, nagyon nagy élmény volt, köszönet érte. Olyan erősek vagytok mentálisan mint az U20-as foci válogatott, vagy fordítva, mindegy.
Éreztem, hogy le kell mennem...
@AVfan: Na nem oket annyira szidni. Valaha mindenki divatszurkolokent kezdte. Akarmennyire regota koveted a csapatod sorsat, biztos van aki regebb ideje teszi ugyanezt.
Szerintem jot tesz a sportnak a nepszeruseg. A VB ota eleg sok divatszurkolo ragadt meg a jeg mellett s jovore talan eloleptethetjuk oket rendes szurkolova. :)
Tájékozatlan vagyok, meg tudná mondani valaki, hogy ki az a Szűcs gyerek a Linzben?
@Lazlee: ja ok, azt hittem a mait. vagy közvetítette azt is? mert én nem találtam... csak azt furcsállom h most a Fehérvár tv-n meg az van kiírva h a sportklub engedélyével...
@Lazlee: Lazlee, legalább legközelebb lejössz Szfvár-ra! :)
@norbikimi0217: a közvetítési jog a Sportklubbé, még ha ma nem is adták. (megjegyzem Dunaferrt adtak helyette :P)
@sutyi2: mentem, kiszoptak, ma maradtam, Budit szarrá szivattuk. :P
@AVfan: :D amúgy többet nem tudok róla:D
@Lazlee: ja értem, így már leesett nekem is:)
@Lazlee: Csak akkor gyere le Szfvárra meccsre, ha az első érkezik vendégjátékra, akkor tuti a siker... :) Ja nó éjt, szép volt fiúk!
hoppá most nézem hogy elírtam 5-1-ről kapaszkodtunk fel:)
az a szép,hogy az összes góljukat a kanadaiak lövik. Nálunk pedig ...ide értünk!
Köszi az élményt fiúk, nagyot játszottatok az uccsó harmadban. Nem kétséges, hogy megéri lemenni meccset nézni - ha már semelyik tv nem akar közvetíteni. Csak azt nem tudom mit adnak ilyenkor? A Sportklub vezetésének üzenem, hogy látni szeretnénk az idegenbeli meccseket is! Gratula a CSAPAT-nak!
SZÉP VOLT FIÚK!
Az első harmadot végigizgultam...
a második harmadot egykedvűen néztem...
a harmadik harmadtól féltem...
aztán amikor beütöttük a 2 gólunk, akkor bizakodtam...
a 3. után már sejtettem,
a 4. után reménykedtem...
az 5. után tudtam, hogy nyerni fogunk...
aztán a hosszabbítás után a büntetőknél majd idegbajt kaptam, de NYERTÜNK!!!
Köszönöm fiúk a kitartást, az akaratot!!!
Brunzwik ezt kihagytad mint Bubka a 6 métert, bánhatod is!Köszönöm a relikviát! Erre nem lehet mit írni egyszerűen zseniálisak voltak ma a srácok!Na és a büntetőpárbaj!!Én duplán gratulálok Nagy Gergőnek-ő tudja miért- végre sikerült betalálnia!!Satosaari ahogy az uccsó büntinél kiszúrt az valóságos kivégzés volt a Linz számára!Lehet még most is tolják a buszt hazafelé büntiből!!:))Mihelyst kivették a szálkát a fiatalok sorából egyből megtáltosodtak és sikerült az egyenlítés a csapatnak!Még 1x gratula
!Hajrá Volán!!
@rol71: Tényleg nem lehet, nem észre venni, hogy mennyire nem való ebbe a csapatba.
Tudja valaki hány kört ment a büntetőpárbaj? Sajna nem számoltam pedig kíváncsi lennék rá ilyen hosszút talán még életemben nem láttam.
A Villachban meg Pinter van.
@46: csak az első körre emlékszem utána már nem számoltam, köszi.
Aki kint volt, tegye el a mecset emlékbe, egy nagy csapatot láttunk megszületni. Tizenx éve járok Volán meccsre, a 2 harmad után egy marék szotyit nem adtam volna rá, hogy meg lesz. Van hová fejlődni, mert volt 6 percünk a rendes győzelemre, miénk volt a meccs, de a hülye edző soraie és büntető beosztása ellenére nyerünk. Én Kóger Danival lövettem volna egyet.
@Horiko: 12.ik párban nyomta be Mihály árpi a győztes gólt. A 3ik.harmad és a hosszabbítás,na meg a bűntetők a nézők nagy részénél,majdnem kiegyenesítették az EKG görbét.
Közben nézem, hogy a Ljubjana új légiósokat igazolt.
@46:Köszönöm a hozzáértésedet!Köv. hazai meccsen vendégem vagy egy italra vagy nagy kiflibe dugott virlire mustárral és ketchup-el!!:)))
A 12. büntető döntött. Meg a szív - Shrearer 4x nem ütötte be:-), ha jól emlékszem. A judex gyerek nem volt rossz, de a harmadiknál beleremegett.
@mannisenmaki:Shrearer marad volna Newcastle-ben!:))
@exL:1: köszönöm. Az a görbe nálam is majdnem egyenes lett. Most viszont nagyon magas, és nem bírok aludni:)
@exL:1: Kicsit bosszant, hogy ebben a szezonban ez az első meccs amit kihagytam, jellemző. Grat a csapatnak!
huh ezert megerte lemenni a meccsre
kurvanagy kuzdelem volt, koszi fiuk

HAJRA AV!
@rol71: fuuu annak milyen antipatikus malacpofaja volt ajajajajaj
@fradigy:a focistának?Nagyon jó kis játékos volt!Örökös szarka maradt!
@beth01: kihagytaaaaaddd??basszus még válaszoltál is a meccsközbeni smsemre,nem vettem észre belőle,hogy nem vagy kint,csak nem te vagy a Big Brother?? :-))@rol71: be adta a 13ast??
Megnéztem a FTV-s közvetítést, ez így is nagyon izgalmas volt.

Egy kérdés: Az első 3 lövőnek le kell menni, de utána már csak első hibázásig lőnek, vagy ott is végig kell lőni a 3-3 büntetőt? Eddig tudtam, de ez a sok büntető most egy kicsit bezavart...
@rol71: nem hiszem, hogy a focistára gondolt. A linzi Shearernek is malacpofája volt.
@Borsy: Végig kell löni a hármakat.
@rol71: az egy másik játékos, szerettem is, ennek nem is tudom leírni a nevét rendesen :-).
A fotelek (akik a 2. harmad után hazamentek), így jártak, igaz barátaim?
@Borsy: minden kör után megcserélődik a kezdőlövő csapat játékosai. ha a Volán kezd akkor a második kört a Linz, a harmadik kört a Volán és így tovább..
@exL:1:13-om lett!+1-t x-re vettem és Milan nyert!Papír a hét sajna pár ezer jön!Neked +1 meg lett?
Az első 3 lövőnek le kell menni, de utána már csak első hibázásig lőnek.
Első 3 lövő után már az első hibáig mennek!Nem kell lelőni a 3-t ha közben egyik pár hibázik, a másik csapat pedig belövi!
@AVfan: Micsoda vannak divatszurkolók, nem is ismerek egyet sem!!!
Ez kib...... jó mecs volt! Szerintem ilyen harmad csak 10 évente egyszer van! És ez a büntető párbaj, huh, én már arra gondoltam hogy mindkét csapatnak adjanak 2pontot azt kész, de a végén csak a jobb kapott 2 pontot! És kiváncsi lennék mi hangzott el a 2. szünetben!
Gyönyőrű volt fiuk!
Hajrá Volán!
Gratulálok a CSAPAT-nak!!
Ez egy fantasztikus feltámadás volt, örök élmény, emlék annak aki láthatta!
Sajna a FehérvárTV-n már csak a hosszabbítást láthattam, lesz még ismétlés vajon?
Megérte kimenni, még ha 1:5- nél már nem is gondoltam pontszerzésre sem (csak újabb légiósokra)! Aztán a 3. harmad hihetetlen volt- bár a 2. elején is nagy nyomást fejtettek ki a srácok a labancokra. Hasonló élmény volt, mint a tavaly Montreal- Rangers meccs, ahol 0:5- ről nyert a canadiens, csak ez sokkal kedvesebb a szívemnek.
@rol71: fuckba ,nem pont ezen volt x en,bezzeg a mellette levő 2-n 1es volt.Kapja be Schulz Gizi
@exL:1:akkor neked is "csak" 13?
Hatalmas meccs volt, mögöttem álló 4 divatszurkoló a 2. harmad után hazament... szegények...:)
HAJRÁÁÁ AV 19!!!
A lúzerek mentek csak haza, én bíztam a csapatban, mert tudom, hogy soha nem szabad feladni, és tudom, hogy a srácok mindíg mindent megtesznek. Megmondtam, hogy megnyerjük, 1:5-nél is biztos voltam benne.
@Szoljanka: Ha már un. "divatszurkolók" is jöttek, az már csak jót jelent. Egyre több nézőt, valamint azt, hogy egyre népszerűbb és elismertebb lesz a hoki. Az én fejemben is megfordult, hogy hazamegyek, de úgy voltam vele, hogy az utolsó harmad első 5 percét megvárom és ez alapján felmérem a lehetőségeket. Mivel sikerült gyorsan ütnünk 1, majd még 1 emberelőnyös gólt, azután már láttam a feltámadás lehetőségét, így maradtam. MEGÉRTE!!!
Sziasztok csak most ertem haza es nem hiszek a szememnek, hogy ez megtortent.
Most mar tenyleg igazoltak a fiuk hogy jo csapatta fejlodtek es ez a legfontosabb dolog.
Gratula mindenkinek es ezenkivul nagyon orulok Pirenek vegre eldonthetett o egy meccset megerdemelte mert nagyon hajt amiota csak jegre lepett a Volanba.Nagyon orulok hogy ilyen jol sikerult csak igy tovabb hajra Volan hajra Pire.
@Borsy: Bocs, de szerintem az a normális, ha valakinek eszébe sem jut hazamenni az utolsó dudaszóig. A csapatnak meg akkor kéne leginkább a bíztatás, ha gödörben vannak.
@Vincenzo90: Biztos??? Nem csak bizakodó? Véletlenül nem te vagy az a görög jós, aki sok mindent előre megmondott? Mi is a neve?
@bojl: pl.ezekre a divatszurkolokra gondoltal? :)

rundmc 2009.10.16. 17:49:55
Sziasztok!

"Jó ez a blog, gondoltam csatlakozom, bár szerintem sokan nem fognak kedvelni!
Én azt hiszem túl sokat szidjátok Benket, lehet odaállni és csinálni jobban! Fényezitek itt Árpikát, aki tényleg jó játékos, csak marha lusta ,és ennyi gólt nem nehéz lőni, ha Godóval illetve a Palkóval lövetnek meg."

Kedves rundmc!
Remelem nem lesz gond ha mi privatban Arpikat fenyezzuk,2+1 nem rossz teljesitmeny... :)

Gratula a fiuknak.Hajra Volan!
Gratulálok a CSAPAT-nak!
Hatalmas "feltámadás" volt!!! Irigylek mindenkit, aki látta!
Légyszi valaki linkelje az összefoglalókat!!!
Akár az eftévéseses mátaybalázsosososast is!

Asszem hazafele a linzi buszsofőr ül csak a buszban (vagy még az se), a többiek meg tolják edzőstül, masszőröstül, korcsolyacsiszmántolóstól...
@Vincenzo90: ez nekem is elképzelhetetlen. Még soha nem volt olyan meccs amit félbe hagytam volna. Nem csak a győztes meccseken kell a csapat mellett lenni, hanem a veszteseken is. Számomra egy meccs akkor kezdődik ha a bíró belefújt a sípba és akkor ér véget ha azt a bíró lefújja. Addig én nem moccanok:)
@Horiko: Egyébként azt hozzáteszem, hogy ilyen ok miatt (rosszul áll a csapat szénája) még én sem mentem el egyszer sem. Más okból is talán egyszer. Pedig már jó pár meccsen voltam. Most is bérletes vagyok, csakúgy mint a focin.
@Borsy: Kösz a korrigálást... de legalább a Balázst eltaláltam! És sűrű elnézést minden MÁTAY-tól!
@Borsy: és végül is most sem mentél, milyen jól tetted:)
Mekkora meccs volt!

Hajrá volán!
@Horiko: Nem, de jól tettem... Az ilyen nagy hazai feltámadásokon szinte mindig ott voltam. Ami nekem kimaradt a történelemből az a Pit Bull elleni fight night.
Hat szeretnel te is olyan lusta lenni mint Pire.Es mar ne haragudjal baratom szabadidodben nezegesd vissza a meccseket hogy ki kit szolgal ki golpasszal.Nem szeretnelek megserteni de ki amihez nem ert azzal ne foglalkozzon.
Es hat ebben igazad van nem volt vmi epuletes otlet hogy regisztraltal ha ilyen velemenyekkel inditassz.
Ja es "Arpikat" nem kell fenyezni szerintem o elegge fenyes, bar csak sok ilyen "fenyesseg" lenne a Mol Ligaban is.
ez hatalmas meccs lehetett, gratula mindenkinek, aki ott volt! Óriási élménnyel lett gazdagabb. Nem tudom, hogy a legendásan szar emlékezetem csal-e meg, de sztem az idei Volán éles helyzetekből való felállásban sokkal jobb, mint az eddigiek! Nagy Gergő góljának külön örülök, remélem, innentől beindul a szekér!
@Borsy: a fight night nekem is kimaradt, tavaly még nem voltam bérletes, így nem voltam kint minden meccsen, így ezen sem.
Egyetertek Borsyval. Lehet, hogy a mai divatszurkolokbol, akik megse mentek haza, jovore berletes lesz. Hat nem jo ez a jegkorongnak?

Valoszinu azert mentek haza, mert nem szoktak meg a legkort, s nem tudjak meg, hogy a csapat nem mindig nyer. Az szerintem a divatszurkolo, aki tenyleg csak a sikerben osztozik, de a szar pillanatokban nem. Ezek az emberek elobb utobb ugyis eltunnek, de a kivancsiskodo ujakat nem kell eltantoritani, hogy ok divatszurkolok.
@csaboti: Teljesen egyetértek veled. Az ilyen új szurkolókból később kitartó fanatikus lehet, de ha nem is lesz az, hanem csak jó pár (mérkőzések 30-40-50%-ára) jön ki, már akkor is nagyszerű siker.
Mérkőzés beszámoló + edzői értékelések:

albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2207

Korrektül is lehet nyilatkozni osztrák csapat edzőjeként. Vannak kik példát vehetnének tőle...
A szégyen az, hogy olyanok mentek el mellőlem, akik egytől-egyig Volán mezben voltak, és évek óta látom őket meccsen. Csak egyszerűen annyira hülyék szegénykémek, hogy nem fogják föl, hogy senki se nyerhet örökké. Dehát megszívták, nyertünk, ők meg nem ünnepelhettek.
@Lazlee: Esetleg én is fel tudom ajánlani a múltkori, zágrábi segítségért a mai meccs torrentezését, és még ftv logó sincs rajta...sőt, "jtv" sem lesz!:)

@norbikimi0217: De ez a Szűcs nem a mi Szűcsünk, hanem az ő Szűcsük, ugye?:D
Ez a meccs volt az, amelyik megmutatta, miért nincs a sportnál job dolog a világon. Komolyan, ilyen tömény, elképesztő érzelem- és adrenalinlöketet még a szextől se kapni...)))

Ja, a 3. harmadról beszélek, ami előtte volt, az egy nyögvenyelős előjáték.

Tokaji - gyönyörű - gólja volt a fordulópont, a meccs legjobbja Mihály Árpi, Tolvanen sortaktikázását én sem értem, mindegy. Az ellenben bejött, hogy nem kapta le Satosaarit a 2. harmad után, pedig többen tippeltünk rá.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!

@Vincenzo90: az ilyenek meg sem érdemelik, hogy ünnepeljenek :P
bojl, és M.Lac barátaim (no meg sokan mások) kommentjeihez én is csak csalakozni tudok: Nem is érdemelték meg ezt az ünneplést, akik leléptek... Ja, és ma szabin vagyok, meeeer nincs hangom... :D:D:D
szép volt fiuk, gratulálok Pirének, nagyon érik már a mesterhármas :D.
Sziasztok!
Ilyet még nem éltem :-))
netes "online" statisztika alapján követtem a meccset, egykedvűen kiballagtam dologra, és mire visszaültem a gép elé 5:5...
Megnéztem a dátumot h tutira nem április 1 van :-)))
Gratulálok a CSAPATNAK,
HAJRÁ VOLÁN
@rol71: nem unod még szidni a Benket? Levághattad volna, hogy Tolvanen mester szigorúan ragoszkodok az elképzeléseihez, és azokban szerepel ő is, ugyan csak mellékszereplőként, de attól még nem fogja kitenni a csapatból.
Egyébként nem ő az egyetlen, aki néha csak testileg van a jégen. Attól még ez egy nagyon-nagyon erős csapat.

Hajrá Volán!
@Tibet: Miskolc ellen lehozza vki?
járok már egy ideje hoki meccsekre,de ilyet szerintem még senki se látott,nem csak én nem...
hihetetlen volt,5-1-ről visszahozni,hulla fáradtan?

köszönjük fiúk,aki ott volt,sose felejti el!!!!
@Borsy: Én is csak azokhoz tudok csatlakozni, kiknek meg sem fordul a fejében , hogy haza menjen, míg nincs vége. Őket eddig szinte minden meccsen láttam, de sebaj bánhatják, amiből kimaradtak, káprázatos utolsó harmadot produkáltak a Fiúk, az egyenlítő gólnál szinte robbant a csarnok!
HAJRÁÁÁ AV19!!!
---BLL---
Jó reggelt mindenkinek, aki felocsúdott a tegnapi óriási győzelem után!

Én még ilyen pörgős, magas színvonalú hokimeccset nem láttam Maygarországon. Bár az egyenlítéshez kellett a Linz kicsit "innen már úgysem kaphatunk ki" hozzáállása is, de óriási játék folyt a pályán. 1-5-ig is magas színvonal volt, csak nem mi voltunk a jobbak, a Linz fantasztikusan játszott. Ami örömteli, hogy ettől a fantasztikus játéktól a Volán már csak 1 fokozatra van, mert ahogy a linziek egy icipicit visszavettek, már egyből meccsben voltunk, helyzetek adódtak. Lenyűgöző volt, ahogy elkapták a fiúk a fonalat!!!
Szép volt nagyon!!!

Nem vagyok hokiedző, de ha az lennék, az összes tanítványommal a Linz első gólját gyakoroltatnám: olyan szinten gyors támadás volt, ponots passzokkal, mindez óriási sebesség mellett, hogy nem lehetett látni a korongot a passzok közben - azt sem tudom, pontosan hogy lőtték be, csak a középkezdésre tértem magamhoz, a körülöttem állók is csak lestek, ők sem nagyon láttak még ilyet...
@Thomas_AV: A Sapa Fehérvár AV 19 leigazolta a 28 esztendős svéd védőt, David Bornhammart, aki legutóbb a Leksand együttesében szerepelt. A játékos várhatóan a hétvégi, idegenbeli meccseken már Jarmo Tolvanen rendelkezésére áll.
@MZX11: olyan gyors volt, hogy épp lehajoltam valamiért és mire felnéztem már középkezdés volt. Először azt hittem, hogy csak simán bedobják a korongot, mert valamért állt a játék amikor mondja a hangosbemondó, hogy a redvingzlinc gólját a nemtomki szerezte. Na de aztán azaz ellentámadás is jó volt... :-)

Az biztos, hogy a Linz erősebb csapat mint a Volán, de azt is beigazolódott, hogy senki sem tekinthet lefutottnak egy meccset a Volán ellen. Nagy mákunk is volt a 3. harmadban, a Linznek 5-5-nél volt pár ordító zizzere, de szerencsére megremegett már az ő kezük is.

Csak úgy viccből 1-5-nél, amikor emberelőnybe kerültünk, mondtam hogy na, most kezdődik a nagy felzárkozás. Hát k-ra nem gondoltam komolyan!!! :-))
@munkagep: "Csak úgy viccből 1-5-nél, amikor emberelőnybe kerültünk, mondtam hogy na, most kezdődik a nagy felzárkozás. Hát k-ra nem gondoltam komolyan!!! :-))"
Tegyél hozzá egy "na ugye megmondtam" nézést, és hitesd el mindenkivel, hogy ennyire értesz a hokihoz...:)
@Vincenzo90: Hiányzott a biztatás, de a csapat "felhozta" a szurkolókat!
@HAJNAL: SAJNOS valóban így történt...

Nagyok voltatok, Srácok! Leírhatatlan mit éltünk át az utolsó harmadban. KÖSZÖNJÜK! Mára az öröm mellé más is adódott: majd leszakadnak a kezeim.. :D De megérte...jah, meg majd megszokom... :D
kb. 1600 km-t utaztam ezért a meccsért, de mostmár nyugodtan elmondhatom, hogy életem eddigi LEGJOBB meccse volt !!!

Hajrá Sportclub és hajrá AV19!! :)
süti beállítások módosítása