HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Állítsuk össze a magyar válogatottat!

2009.10.08. 11:43 F. Kapus

Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre léphet legalább egy mérkőzésen. A torna az ismerkedés és a kísérletezés terepe lesz, előtte egyhetes edzőtáborra kerül sor. Addig is játsszunk! Összeszedtünk több tucatnyi hokist, akiknek lehet több-kevesebb esélyük a legjobbak közé kerülni. Arra kérjük önöket, állítsák össze a csapatot az arra érdemesekből. Új típusú szavazógépünkben 3 kapust, 8 védőt és 12 mezőnyjátékost jelölhetnek meg. Egy címről egyszer voksolhatnak, egészen hétfő éjfélig nyitva tartjuk az urnákat. Kalandra fel.

70 komment

Címkék: válogatott szavazások pannon hoki kupa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bocs az offért. tud valaki valamit, ennaffatirol? sérült? vagy mér nincs klubja?
én is bocs az offért, de jegyekről, árakról lehet már valamit tudni? És ha igen, pesten lehet jegyet szerezni majd, ugye?
Ez kalandra FAL lesz,500 körül saccolom a kommenteket.Nagyon kiváncsian várom.
Tetszik a kezdeményezés, egyébként is a 10 millió szövetségi kapitány hazája vagyunk :)
A Pannon kupa nem hivatalos iihf rendezvény?! Mért nincs a felsoroltak közt Árpi?:)
@Zsoldos91:
Csak azért mert Mihály Árpád nem magyar állampolgár, de remélem mihamarabb az lesz!!!!
Galanisz a MOL listavezetője miért hiányzik????
@BGWEST: De nem úgy van, hogy, csak hivatalos iihf rendezvényen "kötelező" az állampolgárság? Ha tévedek akkor elnézést, de, ha lehetőség lenne rá a Pannon kupán én már csak azért is meghívnám, hogy lássa a válogatottnál is számítunk rá, persze amellett, hogy egy nagyon szép gesztus is lenne!
Ha semmiképpen nem vihetik ki Szlovéniába, akkor minek meghívni, legyen egy szép gesztus inkább, minthogy kipróbálja a fiatalokat/veteránokat ? Semmi értelme nem lenne.
Nagyon király ez a szavazófal!
Cool :)))
Ez nekem is nagyon tetszik, bár ha látom az eddigi eredményeket, akkor megállapítható, hogy sokan még az "öreg" rókákhoz ragaszkodnak, és nem igen látható a fiatalítás a szavazatokon.

Én ennél kicsit bátrabb voltam, kíváncsian várom, hogy melyik fiatal él a bizonyítás lehetőségével!
Jó ötlet ez a szavazás!

Én is bátor voltam fiatalítás terén. :D

Sándor Szilárdot a csapatba! :)
Én voltam a legbátrabb :). Budai mellett Hetényit és Rajnát jelöltem kapusnak.
@F.Kapus Engem az is érdekelne majd, hogy akik nem kerülnek be, azok hány szavazatot kaptak (persze csak az "urnazárás" utáni eredmény:)
Előre is köszi, ha lesz ilyen
Szerettem volna Láda Balázst jelölni hátvédbe a Maciktól, de úgy látszik Miskolcon nincsenek hátvédek...
Budai-nak nagyon örülök,régi vesszőparipám.
Remélem így is lesz.
@moszkvicssluszkulcs: én is szerettem volna Vígh Balázst berakni bekknek, így megköszönve neki a Fradiban töltött éveket. de mivel még nem volt válogatott, meg nem is biztos, hogy hamarosan az lesz, elfogadtam, hogy ebben a felsorolásban most nem kell feltétlenül benne lennie.
Én M.Lac-ot hiányolom a csatárok közül !!

Az egyetlen magyar talpon (vagy fekve?) e vidéken, aki élvédővel is megpróbál korizni, ha a szükség úgy kívánja :) Bocsi Matyi...
313 szavazat után úgy látom, hogy az arányok elég egyértelműek, csak néhány poszton lehet kérdőjel, de eddig minden poszton 50% felett van a nyerő, ami azért elég egyértelmű.
Sándor Sziárdot sajnálom, hogy még így gondolati szinten se fér be a bő keretbe. Bár rajtam nem múlott :)
@szorgalmas: Csak akkor megint nem mi állítjuk össze a válogatottat hiába a cim, hanem F. Kapus.(akit egyébként nagyra tartok...)Szóval, ha a szurker választhat, akkor mindent-vagy semmit.
Mivel alapozzák a döntésüket azok akik nem szavaztak Palkovicsra ???
Erre nagyon kiváncsi vagyok.
Véletlen kimaradt vagy esetleg a Pannon kupára teljesen fiatal keretet szeretnének, előfordulhat :) De szerintem magánügy :)
@Gabberboy: Persze ,hogy magánügy nem is akartam felelőségre vonni senkit vagy akár nem tiszteletbe tartani a döntését csak kiváncsi lettem vólna egy jó komentre de a tiéd se rossz. :)
Hinnye a kutyaszentit, az én keretem,és a per.pillanatnyi állás majdnem 100% ugyanaz.Elvégzek egy okj-s nhl edző képzőt,kispadon a helyem.:)) Nagyon jó ez a kelly all - star mintára készített szavazó fal.@mike80: lacit a kispadra ,de élvédő nélkül :-)))
@Gabberboy: nálam Peterdi maradt ki véletlenül, utólag vettem észre :)

és jól értem hogy most Ennaffatinak nincs csapata? Vagy mi van vele?
volt ilyen pletyka, hogy Palkó se játszik többet a válcsiba... ez kamu?
Szerintem a listára még férhetne név.Lehet ,hogy rosszul olvastam de nem láttam Magosi Bálint és Németh Péter vagy akár Harmati Dávid nevét sem .
@hockeymonkey: szerintem Palkóban még legalább két év, ha nem több benne van, vitán felül még mindig az egyik (ha nem A) legjobb magyar csatár.

és pont erre van a válogatott. hálistennek.
@bördi: Magosi szerepel a listán ,nálam válogatott:-).Nagyon jó lenne látni a teljes listát a szavazásról!
Nagyon jó ez a szavazási rendszer !!
@székely hokis: ez jó szöveg, én is szívesen megkérdeztem volna... hiányzott a szmájli a kommented végéről, aztán félre lehetett érteni :-)

Azért férne még ide fiatal, főleg a védelembe...
Én azt szeretném megkérdezni hogy mért szavazzátok be Horváth Andrást és Jobb Dávidot a védők közé?
Szerintem Horváth már kiöregedett Jobb Dávid pedig nem a tudása miatt van Fehérváron!Szerintem őt egyáltalán nem kell berakni, helyettük inkább a kiváló formában játszó Hegyi Ádámot vagy Erdélyi Pétert kéne berakni.
@ádíííh: ebben az idényben láttad a Jobbot játszani? A tapasztalt légiós védővel nagyon jó párost alkotnak, nagyon hasznos játékos, megvan a rutinja az Ebelhez is.
@ádíííh: mond már el légyszíves hogy Jobb miért van akkor fehérváron!!!
@ádíííh: ja, hogy most regeltél csak fikázni?
@bojl: talán mert volt egy másik játékos akinek magas volt a neelési költsége + még volt egy kis támogatás is Dávidka részére...csak enni
@ádíííh: ja innen fúj a szél... grat!
@ádíííh: Nem szép dolog személyes ellenszenv miatt valakinek a tehetéségét bírálni. Nagyon stabilan teljesít. Nézzd meg a játékosok +/-
mutatóit. Rajta kivül csak Oszi van pluszban a csapatból
Bonninak és csapatának nagyon megy... 3 meccs 3 pont
@check: Bátorságod elismerésre méltó.A Bucklert is bátran bevállaltad...
na már megy a kimérthogyan, így megkérdezhetem, hogy Erdélyit ki látta az elmúlt 1 évben, vagy ki válogatná a csapat nélküli Omart a rendkívüli formában lévő Pozsgai helyett. A többi hely a realitás.
@Pierre: Martz meg két meccs 1 pont, Szerezhetné a következőt nálunk...
@Lazlee: már több, mint 550-en szavaztak. Kétlem, hogy ennyien lennének, akik egyformán követik a Mol liga összes csapatát és a Volánt is.

Még ha valaki megnézi az összes összefoglalót, ott is többnyire a gólokat látja, amit ugye álltalában a csatárok lőnek, szóval védőkről ott se lehet sokat leszűrni.
@[Roller]: Bonni csapata jobban kezdett, lehet jobb csapat is.
@Lazlee: lesz összefoglaló a keddi meccsről?
@ádíííh: én pl. azért szavaztam be Balut a csapatba, mert csak. Meg hogy ilyeneket kérdezgethess.
@[Roller]: világos, de ennyi erővel Kangyalt is jelölhetnénk, mert bár a világért se akarom egyiküket se megbántani, de sajnos igazam van :P

@Pierre: nem ígérek semmit, esetleg jégkorongtv?
nekem mindig azt irja ki hog adatok kuldese de sohasem fejezi be es nem irja ki az eredmenyeket ez miert van?
@Pierre: @[Roller]:

Ha már légiósok és válogatot sor összetétel, úgy nézem Jason se gyenge eddig 8 meccs 1gól 6assist.
Válogatottnál pedig Balú igaz, hogy lassabb mint régen de azért, kell a válogatottnak szerintem legalábbis.
@Lazlee: egyetértek és igazad van. Szerintem sokan a szimpátia alapján szavaznak, akár csak csapatszimpátia alapján. Én attól, hogy Volán szurker vagyok, nem csak Volán játékosra szavaztam.

Reméljük Sator nem haveri alapon fog válogatni :)
Hát az én szavazataimat nem akarja ez a gép..... Órák óta azt írja ki, hogy adatok feltöltése folyamatban....
@edudus: Próbálj meg rányomni egy frissítést, ha akkor kiadja az aktuális eredményt, nyert ügyed van. Bizonyos verzióknál előfordul ez.
@F. Kapus: Ha frissítek, akkor újra szavaztatni akar, kétszer már végigcsináltam, mára elég volt.. :D Holnap talán újra próbálkozom, de már Firefoxban... :)
@edudus: nekem is ez a bajom csak az a kulonbseg hgy en firefoxban csinalom de ugysem megy szoval tul nagy remenyeket ne fuzz ehez
@qx92: @edudus: A fejlesztő barátunk tájékoztatása szerint ha sokáig azt írja ki, hogy adatküldés folyamatban és nem ugrik a 2. slide-ra a gép, akkor hiába próbálkoztok más browserrel, mert a gépetek tűzfala nem engedi az adatküldést. Úgyhogy másik gépen kell megejtenetek a szavazást. Ez elvileg a szavazni vágyók 3-4%-át érintheti.
@F. Kapus: esetleg ha kilovom par percre a tuzfalat akkor fog menni?
@qx92: nem értek hozzá, de lehet, hogy érdemes megpróbálni
@F. Kapus: kilottem a firewalt es most megy :)
Sziasztok!!
Bocsi de még új vagyok és nem igazán tudom, hogy hol lehet de szeretnék szavazni!! Segítenétek?
@Zsepike: Ha a posztban nem látod a szavazógépet, akkor vagy a frissítés gomb megnyomása vagy a tűzfal kikapcsolása segíthet, az eddigi tapasztalatok szerint.
hogyha nem is latod hogy hol az ablak ahol szavazni kellene akkor nem a tuzfal a bibis hanem szukseged van egy adobe flash player 10-sre
Volt egy olyan érzésem hogy Sille nem fog bekerűlni
nem tudom miért
süti beállítások módosítása