HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mire megy a Brassó a Ferencvárossal?

2009.09.13. 12:19 kerusz

Újabb három mérkőzés szerepel a Mol Liga mai műsorán. Bemutatkozik a bajnokság hetedik csapata is. Az SC–DAB második felvonása mellett FTC–Brassó és Miskolc–UTE csaták jönnek ma. Bónuszként megmutatjuk a harmadik pénteki mérkőzés összefoglalóját is.

Pénteken sok vitatott ítélettel tarkított meccsen győzte le a DAB.Doclert az SC Csíkszereda. Ma magyar idő szerint 14 órától következik a visszavágó. Az biztos, hogy nem jétszhat a házigazdáknál Moldován Ervin, akinek mérkőzés végi ámokfutása meccsbüntetést ért. Azon sem lennénk meglepve, ha ügye nem maradna ennyiben, és a fegyelmi bizottság is megtoldaná az eltiltását. Azari Zsolt elmondta, a Szeredában levő keretből senki sem sérült, így az ijesztő térdhasználat után jégen maradt Hegyi Ádám is játékra kész. A Bwin is szorosabb mérkőzésre számít már, mint két napja, a hazaiakra 1,65-ös, döntetlenre 5,50-es, a vendégekre 3,00-s szorzóval lehet fogadni.

Ugyancsak 14 órától Pesterzsébeten játszik az újonc Brassó. A miskolci mérkőzés után elmondták, győzni mennek a Ferencváros otthonába is, de ehhez a pénteki siker és főleg a mutatott jó játék nyomán nyilván önbizalmat kapott házigazdáknak is lesz hozzáfűzni valójuk. Bwin-esélyek: Ferencváros 2,45, döntetlen 5,10, Brassó 1,95

A nap harmadik mérkőzésén este hat órakor a Miskolc fogadja a viszontagságos felkészülést maga mögött tudó Újpestet. A hazaiaktól talán picivel többet várt mindenki a Brassó ellen, nem is annyira a vereség ténye volt meglepő, mint az, hogy szinte esély sem volt a szoros mérkőzésre. Pék György csapata két és fél hete játszott utoljára, azóta sokszor csak hajnalonta tudtak edzeni, és több új légiós került hozzájuk kipróbálásra. Közülük Algairs Berzins, Marcel Petran és a tavalyról már jól ismert Vitalij Kiricsenko maradt a csapatnál. A Bwin újpesti győzelemre számít, amiért 1,40-szeres pénzt fizetne, a döntetlen 5.20-szoros, a hazai győzelem 4,60-szoros pénzt hozhat.

124 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem mondják komolyan, hogy ez volt az 5+végleges az SC-DAB meccsen? Baromi nevetséges

A lövés pedig szvsz bent volt, de az ilyet sajnos tényleg be lehet nézni, ala Japán meccs.

Hát mit mondjak. Tényleg döntően befolyásolta ez a két hiba a meccset, de hosszú még a szezon, ide is fognak még tévedni a sporik.
Moldován megmozdulásáról pedig had ne nyilatkozzak. Csak feszültségeket keltene...
sziasztok ezek közül a mecccsek közül közvetiti valamelyiket a tv ?
A Ferencváros sztem már túl erős lesz a Brassónak. Nem azért mert sokkal jobbak, inkább mert Brassó még nem igazán van felkészülve az ilyen ellenfelekre. 65%-35% az esély
en csiki vagzok tenleg bent volt a dunaujvaros golja'
f.kapus nem lehetne majd a meccsset videorol megneyni ugz mint a miskolc brassot_? most a brasso- ftc kene nagyon szeretnem megnezni koszike elore is!
Öcsééém! Hát ezt a Moldován gyereket Szibériáig rúgdosnám! Hogy lehet valaki ekkora állat?
Moldovánt az egész szezonra eltiltanám. Gondold el, ha mindenki ezt csinálná a pályán mint ő??
Simán gól volt a Zsoci lövése, Moldován meg egy suttyó paraszt, egész szezonra eltiltanám az ilyen állatot
moldován egy féreg...
Farkas "caja" emlékezetes ámokfutása óta nem nagyon láttam ekkora parasztságot jégpályán!!!
Éreztem előre hogy csak baj lesz abból ha ez a két csapat egymással kezdi a szezont, ráadásul csíkban 2-őt egymás után. Bár ne lett volna igazam :(
és ha a ti játékosok ütötte volna meg valamelyik kedvencünket akkor ő már isten volna ? :) na goooo meccsre
Ütővel fejre csapkodni szerintem se egy sportszerű dolog. Ilyenekre semmi szükség.
Moldován undoritó dolgot csinált 5 meccs járna ezért!A Brassónak a Fradi már sok lesz mert pénteken is csak a Miskolc volt nagyon gyenge.
@Csak a Sportklub : Természetesen nem, az ilyen tett az elkövető személyétől függetlenül óriási parasztság és akkor még igyekeztem finom lenni. Fisera végleges kiállítása pedig a későbbi térdhasználatért kapott kétperces kiállítással összehasonlítva is nevetséges...
Vezetünk 51. mp :)
Gyorsan jött az egyenlítés, jó meccsnek ígérkezik :)
Jó lenne, ha a statisztikákat is frissítenék Csíkban
Négy játékosunk egyszerre a büntetőpadon, beszarás...
@Csak a Sportklub : Lehet, hogy ez Neked újdonság, de nem lenne isten az a játékos sem. Moldován meg egy gyáva takony, hogy csak ütővel fejre ütni mert kétszer is, verekedni meg nem. Méltatlan egy jégkorongozóhoz, minden írott és íratlan szabályt megszegett. Remélem, jó pár meccsre elmeszelik.

Fisera 5+20 perce egy röhej, különösen a térdhasználat 2 percével összehasonlítva.
A Fradi nagyon belelendült, Antal Zsombort meg kibaszták szúrásért. Ez utóbbin nem is csodálkozom annyira.
@Fejér Lilla: Ezért jó ha van videófelvétel és azt közre is teszik. Tegnap általános SC-s álláspont volt, hogy Fisera megérdemelte a büntetést és az felső kapuvas volt, máshogyan ki sem jöhetett volna.

Ma is elég furcsa a bírói felfogás.
má megin egyfolytába csak tőlünk állítanak ki. kezdem unni egy kicsit
2-22 kiállítási arány és vezetünk ismét :)
Ha csak a kettő-egyes, három egyes szituk felét belőttük volna ebben a harmadban, már két-három góllal vezetnénk. Volt a Sportclubnak is pár veszélyes támadása azért, szóval meleg még ez a meccs :)
@Spigott: Szegény Fiserát nem szeretik Csíkban a játékvezetők, két nap alatt eddig 37 perc büntetést szedett össze tőlük.
Hát nem, ma a fegyelmijénél is semmiért szórták ki, gondolom már picit elege lett és reklamálhatott, azért volt a +10
Ott a harmadik, most már húzzuk be :)
3-1, tika, szép volt nagyon :) amikor elindult, láttam, hogy mehcsinálja :)
4, ez az, gyerekek, így kell! Spigi, ki lőtte?
Ha jól láttam Nika volt a gólszerző :)
Fis megint pihen, tényleg nem szeretik :)
páros volt, jogos is, ha jól láttam :) A meccsen először emberelőnyben vagyunk kéremszépen :) 47 percet kellett rá várni csak :)
Mind a Csík-DAB-on, mind az FTC-Brassó az ellenkezője történik, mint amire számítottam. Mondom, jó bajnokság lesz ez :D
jah en is mas eredmenyre szamitottam !
Nika újra, ezt is kijátszódtuk rendesen :) 5-1
Az ilyen Moldován féle szimpatikus cselekedetek után folyt a vér egy-egy SC-Steaua meccsen. Nem véletlenül. Ha ezt Bukarestben megcsinálja, mentő viszi el...
huha, 5-1, ha jól láttam, megint Niká, csúnya vége lesz...hajrá Bikák :)
Savale Sevela :) Nagyot fogott, szép volt. Úgy látom, szakad a cérna a csíkiaknál...
5-1-re nyertünk, teljesen megérdemelten, sőt :)
SÁNDOR Zsuzsanna lány vonalbíró? Még sose halottam róla, régi motoros?
Szép volt fiúk!
Hajrá Kohász!

Külön köszönet a közvetítésért! Teljesen élvezhető volt.
Hajrá Hc Brassó plusz Elekes!Ő mindig megérdemli a biztatást.
5-1 vege a meccsnek
Jó meccs lehet a Fradi-Brassó.Budait is kitömték.
5-4 fradinak ! meg 5 perc
5-5, mi megy ott? :)
Gratula a DAB-nak!

HAJRÁ LILÁK!!!!!!!!!! :-)
@durex26:

Jah a Clubban talan nem kapott eleg lehetoseget most megmutassa hogy meg mire kepes !
@@Boy@:A Club szurkolói és vezetői mindig mostohán bántak vele.A régi gárdából ő volt a kedvencem.
moldovánt a sóbányába
@Muki76:

O tenyleg jo jatekos !

@kiralyfi:

Moldovant Parajdra
Elekes eldöntötte, nagy meccs lehetett
Nyert a Brasso 6-5 Elekes 3+1 pontos ! Gratula a meheknek !
Moldovan nem hogy nem verekedik csak bottal ut de ha yol megfigyelitek akkor a biro koztuk volt. A ti jatekosaitok se vmi szentek pl kissre gondolok amikor a golt belotte a tabor fele obszcen mozdulatot tett, na meg az ilyen ki kiabalasok a b kozepbe....
Remelem lesz video a meccsrol !
Elekes a sztár!:)Szerintem jól döntött,hogy ott hagyta a Clubot.
egy videora nagyon kivancsi lennek, hogy mi tortent a fradi-brasso meccsen
icehockey.hu/index.php?pg=menu_165

eddig az allas

szep meccsek 6 meccs alatt 37 gol !
hat ez hihetetlen amit muvelt a brasso a tesom is brassonal jatszik nagyon szurkoltam nekuk hihetetlen amit elekes csinalt bravuros nameg 4-1 rol fel;alni es megnyerni a meccset hat le az osszes kallappal!!!!1 remelem lesz video mert nagyon de nagyon fontos lenne lecci f.kapus vagy akarki de legyen video!megkerek mindenkit!
Gratula a DABnak megerdemelten nyert. Akkor a hetvege utan el lehet mondani, hogy Moldovan egyedul a paraszt es Kis Akost ki lehet tuntetni a gol utani gesztusaert...
@Csak a Sportklub : Ti mindig szerettek eltérni a témától?
Senki nem állította hogy a mi játékosaink szentek, vagy azt hogy mindenkinek minden rendben van a fejében...
A tény az hogy Moldován egy vadbarom és ezt sehogy nem fogod tudni kimagyarázni
@Zsootika: IGAZAD VAN ! Moldovant Parajdra !
Én sajnálom Moldován Ervint! Hogy nem játssza végig súlyos sérülés nélkül a szezont, az tuti! Olyan steauás román megmozdulás volt. :( Sajnos megbűnhődik érte majd.
@Csak a Sportklub : Miféle bközép ? mind a harminc ?
@@Boy@: Moldovánt minek küldöd te parajdra ? ! te milyen SportClub szurkoló vagy ? ! amikor annyit elérsz mind ő ez idáig akkor küldözgessed parajdra !
@defó: mit értessz azalatt hogy megbünhödik ?
@Csak a Sportklub : Te tényleg nem férsz a gatyádba :)
Mennyé igyá meg egy sört és nyugoggyá má meg!
Cirkuszolsz itt egymagad...
@Csak a Sportklub :

Nem a csapattal van bajom mert szepen jatszodtak , de Moldovan felhaborito !
@Csak a Sportklub : Remélem, nem lesz igazam.
1. Nem akarok konkrétan a kérdésedre válaszolni.
2. Én meg helyetted is nyitottam egy sört. Eks!
hagyjátok szegény Moldovánt, hadd maradjon Csíkban. A jégkorong már csak ilyen, kemény sport. Azért vannak a bírók és a fegyelmi bizottságok. nem a szurkolóknak kell eldönteni egy-egy játékos sorsát. Ha így lenne, már rég megszünt volna a jégkorong.
@defó: Én is iszom a söröm ne aggódj amitől kikaptunk nem azt jelenti hogy elásom magam:) bosszúra gondolsz ? mertt úgy vettem ki.
@Csak a Sportklub : nem tartozol a abcéközép iskolázott részéhez ugy-e ? Lassan vagy egyáltalán nem kapcsolsz és marhaságokat írsz ! Nem keveset , sokat !
@BenitoM: ha tényleg hülye vagyok gyere világosíts fel... :)
@Csak a Sportklub : Tudod, közel 30 éve a jégkorong közelében vagyok. Nem jósolni akartam, csak egy törvényszerűségre felhívni a figyelmet. Ennyi.
A két SC-DAB után, bátran ki merem jelenteni, hogy a kettő közül csak a DAB eselyes döntőbe jutni, az SC ki van égve, és ezen már segíthet a svéd professzor sem. A valamikori húzó játékosok közül már senki nem a régi, bottal csapkodnak, sportszerűtlenül viselkednek a jégen, de hoki az nulla.
Hagyjátok szegény csakasportclubot, menthetetlen. Ő lett az SC nagy arca... :)
@Zsoma07: pont ugy temetsz mind jó pár volt hc s drukker s mégis mi lett a vege.... :)
@lautstarke: te vagy az aki csak piszkálódsz rajtad már sírni se tudok se kacagni de majd hátha lesz amivel elüsd az időd míg mi meccseken leszünk.... :)
azért tényleg ne temessük az SC-t...nem rossz ez a csapat és aki látta a meccset sztem egyetért velem h szép támadásai voltak az Clubnak viszont Sevela a kapusunk;)
valamelyik cikkben az egyik kommentelő társunk azt írta Moldovánnak nem volt ereje verekedni...és ezért kellett fejre csapni...gratula Moldovánnak -.-' (azért az egész éves eltiltás erős de több meccses pihenőt ajándékoznék neki)
Ami pedig az ellenfél játékosainak profizmusát illeti...Amit ma műveltek, az a sport szégyene volt. Kiss Ákos gesztusánál gusztustalanabbat nem lehet látni sportpályákon.Majd minden gól után jópár játlékosuk nagy előszeretettel mutatta középső ujját a kispadról, közbe megfűszerezve egy-egy kedves szóval, és még elvárják, hogy a közönség megtapsolja a végén és tisztelje őket.Sportszerűségből leszerepeltek... Ezek vagytok ti !
@Csak a Sportklub : :) "setét van, nem látok,gyere babám gyújtsál világot..."
enuis a sport klubbot szeretem de azt mar nem szeretem nezni amit a b- kozep elkpvet kozbe az mar a szurkolas hatarait surolja ha esetleg nem lepi at lemegy a dabos es mar mindenki ott van a korlatnal es orditneki haddd ne mondjam h miket vege a merkozesnek ugyanezs a szoveg csak egy kicsit sulyosabb szavak hangzanak el ezt nem szeretem! amugy video a brasso-ftc meccsrol?
@lautstarke: énekelj azt mi úgyse halljuk :)
Kint a meccsen emlitettem meg a negyedik vagy az otodik dabos gol utan,hogy na most elo bujnak a HC-s "szurkolok" a fold alol karorvendeni,most latom,hogy igaz(sajnos),ugy latszik igy csapodik ki a frusztracio vagy ki tudja?
Moldovan? Sporszerutlen volt az igaz, nagyon is,de szerintem fel van fujva a tema... Sobanya? Sziberia?
Azt azert ne felejtsuk el,hogy a dabos azelott ketszer odautott...
A meg nem adott gol... ha ujvarosi lennek sem tennem a szivemre a kezemet,hogy az gol volt.
A mai meccsrol meg inkabb kicsit s azt is halkan,jobb volt a Dab ezen nincs mit szepiteni,talan raadaskent meg a palya is felenk lejtett,de amit Kiss Akos tett,azert legalabb akkora fereg,mint Moldovan!
@Joegep: "A meg nem adott gol... ha ujvarosi lennek sem tennem a szivemre a kezemet,hogy az gol volt." Nézd vissza :D Csodálatos gól volt =)
@Gabberboy: Bocs,tenyleg nem elfogultsag,lehet inkabb vaksag:) de a video alapjan en nem tudtam eldonteni..:??
a gond azzal a meg nem adott góllal nem az, hogy nem látta a bíró, hanem az, hogy láthatóan tudatában volt annak, hogy gól, hiszen meg is adta. Aztán visszavonta...
De ez már történelem, kár rágódni rajta, a sportban sincs "milettvolnaha", ez van és kész, menni kell tovább :)
@Joegep: Hát nem tudom 0:40-nél látszik a benti függőleges vas mellett zörren a háló, ez egy hatalmas gól volt, nem azért mondom, hogy balhézzak, hogy nem adták meg. Nézd vissza többször azt a részt, simán lehet látni. :)
Miskolc 2:0-ra vezet
Mindegy igazad van,nincs mit firtatni,a mai merkozesen ha volt firtatni valo se lenne erdemes,sajnos a Dab gyozeleme megkerdojelezhetetlen!!!
Nekem meg egy dolog sertette a fulemet, a csend,szerintem a nagyobb a szegyen a volt a B kozep passzivitasa,mint a fiuk produkcioja a jegen...
@Csak a Sportklub :
Ha igaz amit "Csak a Sportklub" írt akkor Kiss Ákost is meg kell büntetni. Az ilyen megnyílvánulás nem való egysporteseményre. Az más kérdés, h vannak idióta "szurkolók" akik folyamatosan heccelik az ellent. Az ilyen szurkolókat a klubbnak kell kiszűrni és eltiltani (remélem a fradinál is működni fog, ők legalább belátták hogy ez nem foci meccs!!!) Ettől függetlenül ne érezd azt "Sportklub"-os barátom, hogy a csapatodat nem látjuk szívesen Magyarországon, mert nem erről van szó, hanem egyszerűen csak arról van szó, hogy Moldován viselkedése primitív volt és ezért büntetést érdemel...
miskolc-ute 2-2 (30.perc); sajnos a macik már megint előnyben kaptak gólt...
volan-salsburg 4-0 a masodik harmad vege kituno sracok hajra arpi! es remelem h lesz video a brasso es a volna meccsrol is megkerem!
@Gabberboy: mint teljesen semleges hokibarát: többször is végignéztem és tényleg tisztán látszik, hogy bentről jött ki.
hol lehet nezni a Volan meccset?
@csarpi: már sehol, vége van :) Nyert a Volán 4-3-ra
@Spigott: az újpest is 4-3-ra... :)
@celebesz: Érdekes meccs lehetett :)
@Spigott: ööö hááááát az icehockey.hu-n nem annyira érdekes, mint inkább idegölő volt :D
@hokista25 csikszeredabol: az a helyzet hogy ez Kiss Akos szep gesztusa majd jonehany tobbi jatekos kozepso ujja utan tortent,ami szerintem teljesen ertheto. Es mikor a 2. harmad vegen vonultak ki akkor csak szep szavakkal volt megmondva kedves Akosnak , hogy szegyellje magat , amin oszinten szolva meg en is meglepodtem , hogy mindenki nem csodult oda es szidta mindenfelet rahordva.De mikor a 3. gol utan is a kispadrol paran bemutattak es beszoltak akkor kezdodott inkabb a szidalmazas. Majd mar a cserek kozben is fel-fel mutogattak.De mindegy , a Dab megerdemelten nyert de en jonehany jatekost , mint pl. Kiss Akos, Azari,Galanisz stb nem tudok ezek utan tisztelni es megtapsolni , amit megtettem volna a merkozes utan ha nem muvelnek ilyen dolgot.Tiszteletem...HAJRA SPORTKLUB!
Latom a biraskodas sem tetszik de higgyetek el, hogy a bikak nem csak ennyit kellett volna kapjanak.Foleg a mai meccsen.Sajnos olyan hokit jatszanak hogy nem a korong az elsodleges celpont a szereleseknel.Ha valamenyik jatekosunknal volt a korong akkor mindegyik dab-os jatekos csak testre ment , meg akkor is ha a korong mar reg nem volt a jatekosnal.Itt meg nem ez a baj hanem hogy rengetegszer szabalytalanul tortentek ezek: fejre vagy bottal s meg sorolhatnam.Csak sajnos a birok csak a korongot kovettek pedig voltak nagyon durva megmozdulasok.Nem baj, meg jo hogy szezon elejen jott a zako es nem a vegen vagy esetleg a dontoben.Na jo ejt mindenkinek!
kanadai hoki stílus, úgy hívják :)
@SportClub: úgy látszik a fiatal bi(r)kák bemuta(tkoz)ttak ott is, ezért "szeressük" őket újpesten is:).
Komolyan: ügyesek, tehetségesek, de nagyképűnek tűnnek és arrogánsnak is, túl sokat foglalkoznak az ellen szurkolóival.
Ennek a mutogatósdinak rossz vége lesz...
ha Ákos mutogatott nincs mese, el kell tiltani...bár azt hiszem h nekik(Nika, Zsoci, Kiss Á.) nem volt miért mutogatniuk...és teljesen jogos h olykor-olykor nagyképűek(v annak tűnnek) viszont JP nagyon a helyükre pofozta a srácokat...de mondom ha mutogatott el kell tiltani (pont úgy mint Ervint)
@Nyuszí O_o: Így van, mutogatásért egy meccs, Moldovánnak meg fél év.
süti beállítások módosítása