HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Dab.Docler kiütötte a Csíkszeredát

2009.09.13. 20:37 D. Gromov

A dunaújvárosiak a pénteki szűk vereség után vasárnap letarolták otthonában az SC Csíkszeredát. A Mol Liga-rangadó első harmada még 1-1-re végződött, ám utána csak a vendégek szereztek gólt, Galanisz Nikandrosz kettőt ütött, 1-5. A Ferencváros az első harmadban 3-0-ra elhúzott az első forduló meglepetéscsapata, a Fenestela Brassó ellen, később 4-1-re is vezettek a hazaiak, az erdélyiek azonban felzárkóztak, kétszer egyenlítettek, majd büntetőkkel nyertek Erzsébeten, a kulcsfigura Elekes Levente volt, 5-6. A Miskolc kis híján megtréfálta az Újpestet, az első harmad után 2-0 volt a hazaiaknak, aztán fordított az OB I.-döntős. A kétgólos Tóth Adrián révén mínusz egyre feljöttek a Jegesmedvék, de egyenlíteni nem tudtak, 3-4. Vezet a Brassó.

58 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért kellet megszűnjön a hc?
Hát ezért...

Ha valaki megmagyarázná, hogy mi történt tavaly óta csíkban?
inkabb hogy mi nem tortent......!!??hogy meg nem bilincseltek meg Kurkot a HC foszponzorat a romaniai jegkorong 5 eves foistenet..de ami kesik nem mulik
Szép volt lilák!!!!!

Az ismert nehézségek ellenére és a Miskolc fejlődését ismerve szerintem jó ez az eredmény.

És a 2. forduló után már csak mi vagyunk 100%-osak :D
Mi ez a rengeteg kiállítás az összes találkozón?
Főleg ez a sok 10-20perces fegyelmi.
@Föld-lét: Elsősorban a Brassó ,de a Club sem létezne most a HC játékosok nélkül,akiknek Kurkó biztosított 5 éven át folyamatosan fejlődési lehetőséget.Ezért kellett megszüntetni a HC-t,hogy legyen kikből,ingyen,feltölteni a válság miatt megcsappant létszámot.
Azt viszont nem értem,hogy Elekes miért nem kellett a Clubnak.
@Muki76: A válság miatt most egész idényben így fog játszani az sc?
Elég nagy visszaesés lenne.
@Muki76: Az nem lehet, hogy a SC nem kellett Elekesnek...?
@Föld-lét:Nincs egy jó centere a Clubnak,aki a játékot irányítaná.Ez a legnagyobb baj.
@bakoelod87: Egy ilyen zakó után lehet, hogy én sem találnám a szavakat...
Gratulálok az Újpestnek és az Acélbikáknak is! Egy ilyen felkészülés után még abban se bíztam, hogy sikerül pontot szereznünk a Macik otthonában, de szerencsére a győzelem is összejött, bár igen szűkösen.
@HC4ever: Azok pont a megfelelo szavak, arra amit Muki okoskodott.
@Muki76: arra nem gondoltál, hogy a HC sem létezett volna, ha az SC nem biztosít folyamatos fejlődési lehetőséget, csekély tíz éven keresztül, annak a generációnak, amelyből Kurkó a HC-t csinálta?
Szép volt fiúk!
Fontos volt győzelemmel kezdeni a szezont!
HAJRÁ LILÁK!
Remélem lesz összefoglaló is valahogy.
Jó lenne megtartani azt a szokást, amit tavaly sikerült összehozni.
Gromov, Kapus erről lehet tudni vmit?
@szekelyek: Petres,Antal,Lőrincz,sorolhatnám tovább,mind Magyarországról jöttek haza Kurkó hívó szavára,nem az Sc nevelte őket.
Petrest és Antalt (Sprenczet is) egészen pontosan az Újpest nevelte.
@Muki76: Neki is meg van az érdeme, nem vitás. Csak nem kell átesni a ló túloldalára. Kurkónál a hívó szónak nagy nyomatékot adott a PÉNZ. "Petres,Antal,Lőrincz,sorolhatnám tovább" nem a két szép szeméért jöttek haza. Őszintén: kár, hogy elfogyott a nyomaték.
@Muki76: Neki is meg van az érdeme, nem vitás. Csak nem kell átesni a ló túloldalára. Kurkónál a hívó szónak nagy nyomatékot adott a PÉNZ. "Petres,Antal,Lőrincz,sorolhatnám tovább" nem a két szép szeméért jöttek haza. Őszintén: kár, hogy elfogyott a nyomaték.
@Dugó: Így van.
@bakoelod87:Meg, de nem Kurkó miatt.Ha annyira utálták volna Őt,akkor most könyörögtek volna a Club vezetésének,hogy vegyék fel őket a keretbe.De én nem hallottam,hogy könyörögtek volna,sőt.
@szekelyek: Persze.De a sport ma,sajnos a pénzről szól,akár tetszik akár nem.
Megbeszéltük.
Hajrá Székeleyek!
Hajrá Székely Légió! Egy tiszta székely csapt, székely játékosokkal, székely edzőkkel vezeti a Ligát. Nem hittem volna, hogy megérem. :)
@Muki76: @Dugó: Egy pillanat. Minden csiki jegkorongozo a Vakar Lajosban huz eloszor korcsolyat. A neveles nem 15 evesen kezdodik, amikor Petres es Zsombi is kimentek Magyarorszagra. Petres 3 szezont, Zsombi pedig 6 szezont jatszott az UTEban. A HCban is kevesebbet jatszottak 3 szezont. Ugy hogy nyugodtan mondhassuk, hogy a SportClub neveltjei.
@bakoelod87: Nem értem egész pontosan, hogy mire is szeretnél választ kapni ezzel a kérdéseddel, de én csak annyit látok velük kapcsolatban, hogy lehúztak két jó idényt egy jó csapatban, jó edzők keze alatt, most meg ütögetik a gólokat minden meccsen és ami a legfontosabb, hogy előttük a jövő és nem hiszem, hogy a Liga bármelyik csapatában nem látnák szívesen őket ezután is. Tudom, tudom, a clubbhoz soha nem kellenének...
@bakoelod87: ...és akkor Petres királylánnyá változott...
Mikor növitek már ki ezt a sok mesét...
Szerintem itt nem kell vitatkozni hogy ki ilyen meg olyan neveles.Az igaz hogy anno mindenki a Sportclubban kezdett hokizni mert akkor csak ez az egy csapat volt csikban,mint most ujra.De aki akart az jott a Klubhoz, a tobbi meg ha veletlenul akartak is, makacssagbol meg gyuloletbol nem jottek.Mindenki sajat maga dont hogy hova igazol.Aki meg azt mondja hogy kieget a Sportclub:))) tavaly a Mol Liga elott, s foleg utana is azt mondtak es lasd mi lett a vege.No nem baj, hajra Jegkorong, Hajra SPortklub!!!
@HC4ever: Arra celoztam ahogy Kurko "elkoszont" toluk es a HC otthagyta (ezt a fenykepesz Jancsitol tudom, ha veletlenul ismered.) En a Clubnal szivesen latnam Petrest, Zsombit kevesbe.
@HC4ever: Ez nem mese, ezek tenyek.
Gratulálok az Újvárosi fiúknak.

Az meg külön öröm, hogy nyertem velük 6ezret.
:DDDDDD
az a jó az idei MOL ligában, hogy nincsenek egyértelmű favoritok vagy esélytelenek.
@bakoelod87: Szerinted.

Ami meglepett Brassónál, hogy fel tudtak állni 3-0 és 4-1 után is. Csak így tovább, gratula.
Nem lehetne a bajnoki fordulók után egy külön "székely" topikot nyitni, mert a gyerekes belvillongásaik nagyon unalmassá teszik, az erre nem vevő olvasók számára, a blogot.:(((
@moszkvicssluszkulcs: Igazad van ! Jó ötlet!
marha unalmas ezt a vinnyogást olvasni.
Űdvözlet csak a Sportklub! Láttam a te szerinted "a világegyetem legjobb csapatát"! De azt is látom,hogy mindenki-még a csíki szurik is- ellennzik a sok marhaságot amit beirogatsz!
@bakoelod87: ezzel sokan igy vannak.
@Föld-lét: a tavaly ota az tortent, hogy a mol liga legnagyobb demagogjanak beletort a bicskaja a nagy hokiba es cserben hagyta jatekosait, szponzorait es drukkereit. Es azota, mint addig evtizedekig a csiki hokit a Klub kepviseli.
Es ne aggodj a valsag miatt.Mert ez csak a szezon kezdete, a tavaly is temettetek a Klubot es roman bajnok es Mol liga dontos lett.
Nem az a nagy fiu aki egy meccset elvesz, hanem aki a vegen all dobogora. Komoly bajnoksagban, mindig is el el kapjak egymast a csapatok, meg a rangsor vegen kullogok is neha a nagyokat.
Szezon vegen ezeket meg ajanlom vissza olvasni.
sporszeruseg: a hetvegen egyik csapat sem jeleskedett ezen a teren. se Klub, se DAB. Ajanlom azoknak az elfogult DAB drukkereknek, akik ugy lehurrogtak nehany klubos jatekost, hogy azert a sajatjaik viselkedeset is figyelgessek, es "ertekeljek". Ott is van boven mit javitani.
Es ajanlom az edzoknek is kicsit fogjak vissza a legenyeiket. Ha nem megy a jatek, akkor edzenek tobbet, ha meg jol megy akkor oruljenek sportszeruen.
@forestjr: nagyon kellett ez a győzelem :) nem volna rossz egy videó-összefoglaló, de amíg az nincs, a csapat belső tartásának tudom be a -2-ről fordítást :) A jéghiány miatti "ügyetlenség" az alapszakasz végére majd elmúlik; addig elég, ha szívből küzdenek. Mi meg szurkolunk. Akkor nem lesz baj (ráadásul most elég sok volt a hiányzó). Hajrá lilák!!!!
@csiki drukker: Nem kicsit vicces, hogy éppen te beszélsz elfogult DAB szurkolókról. Néhány szeredai szurkoló még a videó után is nekiállt bizonygatni, hogy nem volt bent (ugyanakkor persze voltak, akiknek videóra sem volt szükségük ahhoz, hogy elismerjék: ez bizony bent volt). Ami a játékosokat illeti: senki nem mondta, hogy az újvárosiak szentek, a mutogatásról nyilván nagyon gyorsan le kell szokni. DE! Az az elfogultság, hogy ha Kiss Ákos állítólagos mutogatását egy szintre akarjuk hozni Moldován ámokfutsával. A jégkorongban elég sok minden megengedett, minden másnak megvan a maga következménye. A bottal fejre ütögetés semmilyen formában nem megengedett (és magasan a legnagyobb parasztság), így remélem, hogy súlyának megfelelő büntetést fog kapni, ami nálam alsó hangon fél éves eltiltást jelent, bár ha hozzáveszem, hogy tavaly vagy tavalyelőtt Filip (ha jól emlékszem) mire kapott mennyit, akkor ez inkább egy teljes szezonra szólna. Egyébként mikor ül össze legközelebb a fegyelmi bizottság?
@vaze: én is fél év büntit jósolok a mutatványért.
@vaze: Így van, Moldován elsőre majd' leütötte Galanisz fejét (mindegy is, hogy szándékosan, vagy véletlenül). Ilyenkor minden hokicsapatban megpróbálják az áldozat csapattársai megrendszabályozni az elkövetőt. Itt is bepróbálkozott egy újvárosi, ököllel. Erre fejen baszni a bottal a hokietikett legsúlyosabb megsértése, és végtelenül gyáva dolog, mindamellett roppant megvetendő cselekedet is.
Kiderült,hogy Bertuzzi kismiska volt Ervin mellett.
Haszonsincs és kissé túlsúlyos vonalbirója nem igazán volt a helyzet magaslatán...
Egy kérdés: pénteken a Stars ellen 3-3 büntető után nem volt sorrend csere, vasárnap megcserélték, a Brassó kettőt ütött egymás után. Akkor most Haszonsincs vagy Ártovics nem ért hozzá??? Vagy mindkettő???
Hétvégén dunaújvárosi szurkolóként kint voltam a feleségemmel Csíkszeredáben. Amit megállapítottam:
1, A csíki szurkolók nagyon szeretik ezt a sportágat és értik is.
2, Nagyon szeretik a csapatukat épp ezért elfogultak is iránta, csakúgy mint mindenki a sajátjával!
3, Senki még csak egy rossz pillantást sem vetett ránk pedig egyértelműen kiderült kinek szorítunk!
( ez múlt héten a félbeszakadt Fradi meccsen nem így volt!)
4, Minden szempontból jó volt ott lenni!!
@vodopjanov: szerintem cserélni kell(ene) 3 pár után
@gogosz: hát igen, a székely vendégszeretet az székely vendégszeretet, nem vitás. nekünk tavaly Gyergyóban volt hasonló élmény, pedig ott fújtak a Bikákra nagyon - de a közönség ügyesen szét tudja választani a pályán történteket a lelátó világától; e téren lenne mit tanulni sajnos. viszont a vasárnapi meccset irigylem! (pláne, hogy még mindig nincs összefoglaló)
@gogosz: Ennek nagyon örvendek és remélem mindig így is marad és forditva is érvényes bíztos vagyok benne.
Örvendek ,hogy jól éreztétek magatokat és gyertek máskor is.
Tiszteletem.
@gogosz: orvendunk, hogy jol telt Csikban. Elottetek meg sokan rajtak erre fele meccsekre es nagytobbseguknek jol telt. Pl. nehany Fradi drukker szinte rendszeresen. De Dunaujvarosrol is voltak tavaly is tobb meccsen, pl. a csapat kepviseloi is a nezoterrol figyeltek / filmeztek a merkozest, na ok is epen hazatertek.
A szomoru az, hogy ez tunik rendkivuli esemenynek. Ez kellene legyen a nromalis, hokiban es mas sportban egyarant. Hogy kisgyerekkel, holgyekkel is batran menjen az ember "idegenbe" is meccsekre.
süti beállítások módosítása