HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Jönnek-mennek a hokisok klubjainkban 5.

2009.08.26. 15:22 F. Kapus

Kedden sajtótájékoztatót tartott a Ferencvárosi TC, pénteken a Dab.Docler követi példáját, szerdán megkezdi szereplését az iglói tornán az Újpesti TE, kialakult a Miskolci Jegesmedvék véglegesnek tűnő légióskerete, a Sapa Fehérvár AV 19 is aktív volt a játékospiacon. Mol ligás aktualitások és játékoskörkép következik ismét.

A pesterzsébeti sajtótájékoztatón elhangzott, a Ferencváros a nem túl távoli jövőben bajnoki címet szeretne nyerni, és már idén a dobogót tűzte ki célul. Al-daadu Muhannad szakosztályelnök úgy fogalmazott, ehhez ő a feltételeket tudja megteremteni, és kijelentheti, ebben óriási előrelépés történt. Míg tavaly a Ferencváros ment utoljára jégre, idén ők az elsők, az erőnléti felkészüléshez pedig sikerült megnyerniük Kocsis Ferenc olimpiai és világbajnok birkózót. A megjelent játékosok egytől egyig teljesíthetőnek tartották a dobogót, hozzátéve, ehhez azért szükség lesz egy komoly légióssorra. Rick Leach vezetőedző elmondta, nagyon jó arányban vannak sikerre éhes fiatalok és rutinos játékosok a csapatban, és a válogatott kerettagoktól azt várja, hogy vezető szerepük legyen a csapat életében. Szerinte az idei keret sokkal jobb, mint a tavalyi, és az a cél, hogy izgalmasabb játékot nyújtsanak.

Pindák Lászlót arról kérdeztük, kik lesznek azok, akik idén megpróbálják az éremszerzést. Elmondta, az elképzelések szerint 23-24 játékos alkotja majd a keretet. A végleges döntést minden esetben Rick Leach hozza meg, de azért érzékeltette, mi várható. Julian Hockley jó játékos, de a csapatjátékán meglátszik a másfél éves kihagyás, így az ő szerződése továbbra is kérdéses. Nincs még döntés a szlovák Tomis ügyében sem. Velük ellentétben Beau McLaughin immár mindenben megegyezett a csapattal, így az észak-amerikai alsóbb vonalból (SPHL) érkező játékos most először külföldön is kipróbálhatja magát. Együtt készül a csapattal Linus Schellin, aki nem tudott elutazni a sosnowieci tornára, de nagyon elégedett vele Rick Leach. A svéddel nem zsákbamacskát vásárolna a klub, tudja, mire számíthat, mit kell nyújtson. Bobby Davis is minden valószínűség szerint újra csatlakozik a csapathoz, sőt segít a légióskeresésben is, úgy tűnik, hoz magával észak-amerikai játékost. Fekete Szabolcs szintén a csapattal készül, róla is hamarosan döntés születik, eddigi munkájával elégedettek. Esetében a korlát a keret létszáma lehet. A legnagyobb gond a védelemmel van, ide mindenképpen kell a további erősítés, hiszen Lengyelországba is csak három védőpárral utazott el a gárda.

Külön fejezet a fiatal játékosok sorsa. Szó van arról, hogy Hajós Roland az FTC-hez igazol, amennyiben Székesfehérváron nem az EBEL-keretben számítanak rá. A csapat vezetői látták Lengyelországban is játszani a fiatal centert, és nagyon szeretnék, hogy hozzájuk kerüljön. A zöld-fehér vezetők számításai szerint a Volán-farmcsapat megszűnése miatt vélhetően több fiatal helye kérdéses lesz az EBEL-keretben. Pindák László azt mondta ezzel kapcsolatban, "szinte bármelyiküket szívesen látnánk". Az FTC fiatal játékosai közül öten még juniorkorúak, ők kettős igazolással a juniorbajnokságban is lehetőséghez jutnak. Szilágyi Levente, Wittmann Tamás és Rosztocsil Tamás a Dunaferrben, Papp Ákos és Novák Tibor vagy az Újpestben, vagy a Bp. Starsban játszhat.

Nem is kétséges, a kapuban Budai Krisztián személyében a Mol Liga legjobb magyarországi kapusa áll. Pindák László abban bízik, elkerülik a sérülések és betegségek a válogatott hálóőrt. A második számú kapus Hortay Olivér vagy a kétéves kihagyás után visszatérő Tóth Péter lesz. A három kapussal a tervek szerint heti egy alkalommal külön kapusedző foglalkozik a jövőben.

Az ősi rivális Újpesti TE a tavalyi felkészüléshez hasonlóan most is hivatalos az iglói tornára. Érdekesség, hogy megmérkőzik a szlovák Spisska Nova Vessel és a lengyel Sosnowieccel, velük az Alba Volán és az FTC is találkozott a múlt héten. Pék György csapata szinte ugyanazzal a kerettel vág neki a tornának, amelyikkel legutóbb a fehérváriak ellen játszott. Az első három sor várható összeállítását el is árulta blogunknak a vezetőedző: Hüffner, Nagy I., Kiss G., Borbás, Szajbert P. – Kadlubiak, Jastrabik, Sikorcin, Dubek, Valach – Hetler, Bontovics, Németh P., Rafaj, Roczanov. Két kapus utazik, Becze és Sájevics. Információink szerint a két légiós védőposzt közül az egyik eldőlt, Juraj Kadlubiak marad a csapatnál. Így a próbajátékon lévő külföldiek számára még egy bekk- és egy csatárhely a kiadó. Iglón az összes légiós ott lesz, sőt csatlakozik hozzájuk egy meggyőző fizikai paraméterekkel rendelkező, 196 cm magas és 105 kilós, 23 éves szlovák védő is. Ondrej Piskura az elmúlt három szezont a másodosztályú Presovban töltötte, de korábban járt A csoportos ifjúsági vb-n is. Az elmúlt hetekben az extraligás Liptovsky Mikulással készült, edzőmecceken is játszott, a jelek szerint ott nem felelt meg. Az iglói torna három meccsén kívül egyelőre nincs lekötött mérkőzésük a liláknak, de elképzelhető, hogy a rajt előtti utolsó héten még szervenek valamit.

A miskolciak hivatalos honlapja beszámolt róla, hogy a próbajátékon szereplő négy új légióssal, továbbá az előző szezon egyetlen megmaradt finnjével és az FTC-től érkezett Fekecs Norberttel szerződést kötöttek. "Így tehát már biztosan itt tölti a szezont és erősíti a miskolci játékosok alkotta csapatunkat Martin Cizek, Emil Hornik, Pietari Oksa, Dusan Sijka, Dan Strengell és Fekecs Norbert" – írják.

A Dab.Docler is lázasan készül a szezonra és az első felkészülési mérkőzésére. A magyar jégkorongszövetség honlapja szerint a rajtlistában feltüntették Kurt MacSweyn nevét, így már biztosnak látszik, hogy az Alba Volánnal két éve EBEL-ező csatárt szerződtették. Hogy a többi kiszemelt légiós közül végül kik kapnak munkát Újvárosban, az a pénteken öt órakor kezdődő sajtótájékoztatón derülhet ki. Azari Zsolt ügyvezető tájékoztatása szerint az SC Csíkszereda-csatár Sándor Szilárd helyzetét is akkor kívánják tisztázni.

A Sapa Fehérvár AV 19 bejentette, leigazolja Flinta Botondot. A román állampolgárságú fiatal védő október 31-ig érvényes szerződést kapott, ez idő alatt kiharcolhatja magának a hosszabbítást. Egy 30 éves finn csatár érkezik próbajátékra. Teemu Elomo sokat látott szélső és center, szeptember végéig lesz ideje szerződéshez jutni a Volánnál.

Az előző szezonban nálunk játszott, de távozott légiósok is lassan megtalálják helyüket. Kiderült, hogy az MsHK Zilina közvetlenül a sosnowieci torna előtt szerződést írt alá hat jégkorongozóval, köztük az UTE-s Igor Rufusszal is. A legmagasabb szlovák osztályba ment Anton Poznik, aki az elmúlt két évben az SC Csíkszeredában, korábban Alba Volánban játszott. Az MHC Martinhoz szerződött, 1+1 éves szerződést írt alá. Tibor Schneider (legutóbb Dab.Docler) a lengyel első osztályú KH Sanok csapatánál van próbajátékon. A sikertelen iglói próbajáték után Peter Misal az 1. ligás Dukla Michalovce csapatában folytatja, a pénteki felkészülési meccsen már gólt is lőtt. 

Alba Volán 19

Érkezett 
Távozott 
Ladányi Balázs (Briancon, FRA-1.)Jason Guerriero (USA)
(Schwenninger Wild Wings, GER-2.)
Mihály Árpád (HC Csíkszereda)Nick Martens (USA) (Hannover Indians, GER-2.)
Peterdi Imre (Dab.Docler)+Borostyán Gergely (visszavonul)
Vas Márton (Briancon, FRA-1.)+Feil Arnold (FTC)
Jarmo Tolvanen (FIN) vezetőedző+Fekete Szabolcs (FTC?)
Tommi Satosaari (FIN) (Briancon, FRA-1.)Szuper Levente (Hannover Scorpions, GER-1.)
Oscar Ackerström (SWE) (Hannover S., GER-1.) Ryan Bonni (CAN) (Aquile FVG Pontebba, ITA-1.)
Juha Alen (FIN) (Mora, SWE-2.) Nathan Martz (CAN) (Alleghe, ITA-1.) 
+Hetényi Péter (Red Bull Salzburg, AUT) Kovács Viktor László (Sarnia, CAN)
+Flinta Botond (HC Csíkszereda) Becze Zoltán (Újpesti TE)
+Teemu Elomo (FIN) (Mora, SWE-2.) Barabás Miklós (FTC)
 Andreas Byström (SWE) (KB65, SWE-3.)
 Meretei Márkó (Guilderland, CDHSHL, USA)
 +Fekti Bálint (visszavonul)
 +Rajz Attila (visszavonul)
 +Bedő Botond (visszavonul)
Érkezhet
Távozhat
Kóger Dániel (Red Bull Salzburg, EBEL)Fodor Szabolcs 
Vas János (Brynäs, SWE-1.)+Hajós Roland (FTC)
Kiss Dávid (Red Bull Salzburg, AUT) 
  
  

Budapest Stars

Érkezett 
Távozott 
Virág Csaba (Újpesti TE) Adam Kasparek (CZE)
Berta Ákos (Újpesti TE)Balázs Csongor (Brassó)
+Csányi Áron (UTE) Imecs Attila (Brassó)
+Csengeri Viktor (SRB) (Novi Sad, SRB-1.) Laczkó Dávid Levente (Brassó)
+Glen Williamson (CAN) edző Pál Ferenc (Brassó)
 Tomas Hertl (CZE)
 Szajbert Patrik (Újpesti TE)
 Lencsés Tamás (Dab.Docler)
 Becze Tihamér (Troja/Ljungby, SWE-U20)
Érkezhet
Távozhat 
Szőke Attila (FTC) Björn Wallberg (SWE)
Sándor Szilárd (SC Csíkszereda) 
  
  

Dab.Docler

Érkezett 
Távozott 
Borsos Attila (Progym Gyergyószentmiklós) David Vychodil (CZE)
Lencsés Tamás (Bp. Stars)+Peter Misal (SVK) (Dukla Michalovce, SVK-2.)
+Kurt MacSweyn (CAN) (Egna, ITA-2.) Jozef Racko (SVK)
 +Schneider Tibor (SVK) (KH Sanok, POL-1.?)
 Peterdi Imre (Alba Volán 19)
 Holló István (Ferencváros)
  
Érkezhet
Távozhat 
Sándor Szilárd (SC Csíkszereda) 
Jozef Ondrejka (SVK) (Skalica, SVK-1.) 
Jakub Burda (SVK) (Topolcany, SVK-U20) 
Roman Gurican (SVK) (Sanok, POL-1.) 
  

Ferencvárosi TC

Érkezett 
Távozott 
Budai Krisztián (MHK Kezmarok, SVK-1.)Nyikolaj Fegyasov (RUS)
Holló István (Dab.Docler)Vjacseszlav Kovsov (RUS)
Rick Leach (CAN) edzőJan Kurej (SVK)
Barabás Miklós (Alba Volán) Szergej Parfirjev (RUS) (Újpesti TE?)
+Tóth Péter (kihagyás után) Sájevics András (Újpesti TE)
+Wittmann Tamás (MAC) Dmitrij Szafonov (RUS)
+Linus Schellin (SWE) Pál Zsombor (Brassó)
+Horváth Dávid (UTE)Kiss Gábor (Újpesti TE)
+Feil Arnold (Alba Volán) Bontovics Márton (Újpesti TE)
+Beau McLaughin (CAN) (Richmond Renegades, SPHL) Vígh Balázs
Érkezhet
Távozhat 
Sándor Szilárd (SC Csíkszereda)Szőke Attila (Bp. Stars) 
Julian Hockley (CAN)+Buzás Norbert 
+Fekete Szabolcs (Alba Volán) 
+Norbert Tomis (SVK) (HOBA Bratislava, SVK-U20) 
+Hajós Roland (Alba Volán) 
  
  
  
  

Miskolci Jegesmedvék

Érkezett 
Távozott 
Miskolczi Márk (Miskolc, ifjúsági) Mathias Nyberg (FIN) (kötelező sorkatonai szolgálat)
Orosz Szilveszter (Miskolc, ifjúsági) Pál Szabolcs (visszavonul)
+Fekecs Norbert (FTC/MAC) Gőz Balázs (Granite City Lumberjacks, MNJHL)
+Martin Cizek (CZE) (Beroun, CZE-2.) Richard Caladi (SVK) (Senica, SVK-2.)
+Pietari Oksa (FIN) (Pietarsaari, FIN-3.) +Robert Cop (SVK)
+Dusan Sijka (SVK) (HC Kosice, SVK-junior)+Rausch Benjámin 
+Emil Hornik (SVK) (Trencin, SVK-junior) +Budai Roland (visszavonul)
+Bálizs Bence (Alba Volán, kettős igazolással) 
Érkezhet
Távozhat 
+Ryan Molnar (CAN) 

Újpesti TE

Érkezett 
Távozott 
Kiss Gábor (Ferencváros)Jan Zlocha (SVK)
Becze Zoltán (Alba Volán 19) Németh Ádám Péter
Sájevics András (Ferencváros)Markó István (visszavonult)
Bontovics Márton (Ferencváros)Juraj Nemcak (SVK)
Szajbert Patrik (Bp. Stars)Matus Palko (SVK)
Nagy István (HC Csíkszereda)Virág Csaba (Bp. Stars) 
 Berta Ákos (Bp. Stars)
 +Csányi Áron (Bp. Stars)
 +Tolnai Attila
 +Ress Dániel
 +Igor Rufus (SVK) (Zilina, SVK-1.)
Érkezhet
Távozhat 
+Ondrej Piskura (SVK) (Presov, SVK-2.) 
Sándor Szilárd (SC Csíkszereda) 
Dancsfalvi Norbert (HC Kosice) 
Radovan Sloboda (SVK) (SC Csíkszereda) 
Szergej Parfirjev (RUS) (FTC) 
Jakub Jastrabik (SVK) (Ruzinov, SVK-2.) 
Stanislav Valach (SVK) (Banska Bystrica, SVK-1.) 
Milan Mach (SVK) (Nitra, SVK-1.) 
Viktor Stefanech (SVK) (Prievidza, SVK-2.) 

Fenestela 68 Brasov

Érkezett 
Távozott 
Balázs Csongor (Bp. Stars)Nagy Attila (visszavonul)
Elekes Levente (SC Csíkszereda)Péter Szabolcs (visszavonul)
Imecs Attila (Bp. Stars)Simon Rudolf (visszavonul)
Laczkó Dávid Levente (Bp. Stars)Ambrus Zoltán
Pál Ferenc (Bp. Stars)Imre Tamás
Zerkula Zsolt (SC Csíkszereda)Keresztes Ödön
Fülöp Rajmond (HC Csíkszereda)Nagy Attila Ferenc
Nagy Csaba (Progym Gyergyószentmiklós)Rusz Sánta Gábor
Laczkó Attila (Progym Gyergyószentmiklós)Veress István (SC Csíkszereda?)
Botos Vlad (Progym Gyergyószentmiklós) 
Bilibók László (Progym Gyergyószentmiklós) 
Sikó Szilárd (Progym Gyergyószentmiklós) 
Pál Zsombor (Ferencváros) 
Szőgyőr Zoltán (HC Csíkszereda) 
Petres Tivadar (HC Csíkszereda) 
Bálint Zsolt (HC Csíkszereda) 
Pál Zoltán (HC Csíkszereda) 
Antal Zsombor (HC Csíkszereda) 
Péter Levente (HC Csíkszereda) 
Lőrincz Levente (HC Csíkszereda) 
Góga Attila (HC Csíkszereda) 
Adorján József (HC Csíkszereda) 
Érkezhet
Távozhat 
 Ondrej Kavulic (CZE)
 Slavomir Sojak (SVK)
 Jiri Hubacek (CZE)
 Richard Filip (SVK)
 Tomas Kramny (CZE) (Krynica, POL-2.)
 Marko Filip (SVK)

HKm Lucenec

Érkezett 
Távozott 
  
  
Érkezhet
Távozhat 
  
  

SC Csíkszereda

Érkezett 
Távozott 
Fülöp Róbert (HC Csíkszereda)Elekes Levente (Brassó)
Molnár Zsolt (HC Csíkszereda)Zerkula Zsolt (Brassó)
Virág Csanád (HC csíkszereda)Szőcs Előd (visszavonul)
Mihály Ede (HC Csíkszereda)Anton Poznik (SVK) (MHC Martin, SVK-1.)
Ulf Weinstock (SWE) edzőPeter Filip (SVK) (Spisska Nova Ves, SVK-1.?) 
Bíró Ottó (HC Csíkszereda)Johan Ramstedt (SWE) (Storhamar, NOR-1.)
Érkezhet
Távozhat 
Basilidesz Tibor (Progym) Sándor Szilárd (Dab.Docler/FTC/UTE/Bp. Stars)
Veress István (Brassó) Patrik Wallenberg (SWE)
Toms Bluks (LAT) (ASK Ogre, BLR-1.)Radovan Sloboda (SVK) (UTE)
Oleg Koreskovs (LAT) (DHK Latgale, BLR-1.) 
  

Progym Gyergyószentmiklós

Érkezett 
Távozott 
Ambrus Alpár (Progym, ifjúsági)Nagy Csaba (Brassó)
Molnár Zsolt (Progym, ifjúsági)Laczkó Attila (Brassó)
Neagos Bogdan (Progym, ifjúsági)Botos Vlad (Brassó)
Ördög Tihamér (Progym, ifjúsági)Bilibók László (Brassó)
Péter Szabolcs (Progym, ifjúsági)Sikó Szilárd (Brassó)
Szakács Szabolcs (Progym, ifjúsági)Borsos Attila (Dab.Docler) 
Czirják Szabolcs (MAC Népstadion)Robert Franc (SVK) (Michalovce, SVK-2.)
Érkezhet
Távozhat 
 Vitalij Kiricsenko (UKR) (Újpesti TE)
 Basilidesz Tibor (SC Csíkszereda)
  

HC Csíkszereda

Érkezett 
Távozott 
 Miroslav Stefanka (SVK) (Nitra, SVK-1.)
 Dmitri Suur (EST) (Podhale Nowy Targ, POL-1.)
 Mihály Árpád (Alba Volán 19)
 Fülöp Rajmond (Brassó)
 Szőgyőr Zoltán (Brassó)
 Petres Tivadar (Brassó)
 Bálint Zsolt (Brassó)
 Pál Zoltán (Brassó)
 Antal Zsombor (Brassó)
 Fülöp Róbert (SC Csíkszereda)
 Molnár Zsolt (SC Csíkszereda)
 Virág Csanád (SC Csíkszereda)
 Mihály Ede (SC Csíkszereda)
 Martin Saluga (SVK) (Spisská Nová Ves, SVK-1.)
 Péter Levente (Brassó)
 Lőrincz Levente (Brassó)
 Góga Attila (Brassó)
 Adorján József (Brassó)
 Bíró Ottó (SC Csíkszereda)
 Nagy István (Újpesti TE)
 Gyenisz Zabludovszkij (UKR) (Steaua)
Érkezhet
Távozhat 
 Daniel Socha (visszavonult)
 Flinta Botond (Alba Volán 19)
 Szabó István (IF Troja/Ljungby, SWE-2.)
 Patrik Polc (SVK) (Spisská Nová Ves, SVK-1.)
 Miroslav Pupak (SVK) (Lipt. Mikulas, SVK-1.)
 Ladislav Harabin (SVK) (Spisská Nová Ves, SVK-1.)
 Peter Foltin (SVK) (Senica, SVK-2.) 

Steaua Bucuresti

Érkezett 
Távozott 
Gyenisz Zabludovszkij (UKR) (HC Csíkszereda)+Cam Severson (CAN) (Mississippi Riverkings, CHL) 
  
Érkezhet
Távozhat 
  
  

 

56 komment

Címkék: átigazolások ob 1 mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök Flintának, megdolgozott érte, sok sikert neki, harcolja ki a helyét, képes lesz rá :).
2009. október 31??????????
Na az SC eléggé elaludt. Remélem itt azért nem állunk meg, főleg ha a két lettből csak egy marad. És elég érdekes, hogy tényleg Kozuchra nyomnak rá? Szerintem nem lesz jó ötlet. Inkább rakjuk Fülöp Robit a kapuba, s eléje még két jó légióst...
Elfelejtettek vagy nem tudtok rola, de Ondrej Piskura volt a gyergyoszentmiklosi Progym-nel Probajatekon kb. 2 eve.:)
eleg gyenge az a piskura. Az SChez meg egy legios vedo kellene es kesz csatarunk van 65 sorra valo es nem is rosszak
OFF:

Nagy leégés van kilátásban a liláknak, vezet 7:1-re az Igló, és még nincs vége.
www.szlh.sk/statistiky/live-zapas/48911
@orion66: tegyük hozzá, rendesen szórnak minket a bírók. Nem mondom, hogy érdemtelenül, én is csak a statisztikát nézem, lehet, hogy a kevés jégidő miatt lassabbak vagyunk.
@Fugeute: Ne aggódjuk, én nagyon bízom ebben az Andrej Rafajban :)
@Fugeute: Hja, az utolsó 2 pl. kettősből volt.
Amúgy mit lehet tudni Kamilról, Jozsóról, Ludoról?
@Fugeute: Hja, pl. az utolsó 2 kettősből volt.
Amúgy lehet valamit tudni Ludoról, Jozsóról, Kamilról?
5 védő, 7 csatár???? Mi a franc megy Iglóban?
Megőrülök, ha ez a két zseni így fog védeni a bajnokságban...
12-2 a vége, 9, azaz kilenc emberhátrányos gólt kaptunk...
@1nf3rn0: Kezheted.
De szerintem beleunt a sok magyar név gépelésébe a zsűri.
@1nf3rn0: szerintem 12 gólt kapni, nem csak a kapusok hibája...
hogy lesz ebből "csonka" bajnokicím?
@forestjr: @FrankK: ki mondta, hogy csak a kapusok hibája?
Ez az egész csapat hibája.
Ha ilyen lesz az Újpest, akkor nem lesz meg MOL Liga dobogó, OB1 döntő sem (Volán lesz, akkor meg dobogó sem).
Ez nagyon szerény.
@orion66: Ha ilyen lesz, akkor valóban nem, ezzel nem kockáztattál sokat :) .
SC es DAB a foeselyesek a MOLra
@rmad: Ezt így simán, idény előtt?
Hogy ne csak az újpestiek dőljenek a kardjukba, én zöld-fehér részről csatlakozom: a Fradi verbálisan megint igen erős. Az igazolásokat elnézve nem osztom a reményeket. A lengyelorsázgi négy vereség egyáltalán nem szégyenteli ugyan, de lőtt gólok nélkül mit akarunk... A Macikat tán megelőzzük?! Remélem, felülírja a valóság a pesszimizmusomat, de szóljon, aki okot lát a sajtótájékoztatóbeli optimizmusra.
@kispufi: Én is hallottam helyszíni beszámolókat, egy kapussal vagytok jobbak, de abban sokkal :) . Ma kinéztem a VasaStars-Nagymihály meccsre, és azt tapasztaltam, hogy a szomszédok is messze vannak még a csúcsformától.
@rmad: Ebben tudod mi nem fair? Ha véletlenül bejön (van rá esély), akkor meg fogom kapni, ha meg nem, akkor pedig elfelejtjük az egészet :) .
@1nf3rn0: mondjuk, úgy látom, hogy konkrétan 47 lövésből született a 12 gól, ami azért 75% alatti kapusteljesítmény.
@forestjr: Akkor most már Budai elkezdhetné a szólókat is gyakorolni :-)
@kispufi: Közhely, de a régiek szerint a csapatépítés alapja az, hogy végy egy jó kapust. :)
@kerusz: Ez azért sokatmondó, bár az is számít, hogy a védők honnan engedik lőni az ellenfelet. Nem mindegy, hogy a kék vonalról, vagy kiszorított helyzetből lövöldöznek, vagy egy az egyben, esetleg közel a kaputól.
Kis javítás:

Stars érkezettnél
Berta Ákos (Bp. Stars)
@forestjr: jelenlegi helyzetben ugy tunik...
Jelenlegi helyzetben, ha a te logikádat vesszük alapul, akkor a Miskolc 4 góllal veri a Stars csapatát :) . (Miskolc-Nagymihály 5-5, Stars-Nagymihály 1-5)
Nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő két hétben megtaláljuk a hiányzó légiósokat, és összeszedi magát a csapat.
@forestjr: Nyugi! Mi is csak 1 góllal lőttünk többet mint ti. :D
@forestjr: Egy hiányzó légiósotok van: a kapus. Többre mennétek szerintem egy jó kapussal, mint még 2 légióssal.
@Licsimi: Tavaly mi is megvertük őket, de régen is volt...
@OliBLOOD: Kell még egy támadó meg két védő. Kapusról akkor lehet szó, ha sikerül végre Dubekék honosítása.
@forestjr: Dubek-Sikorcin-Kablubiak mellé már csak 2 érkezhet :)
A honosítást pedig már rég elintézhette volna a klub. De még így is azt gondolom, hogy nagyobb szükségetek van egy jó kapusra és ha sikerül februárig a honosítás, akkor 2 mezőnyjátékost könnyebb találni.
@OliBLOOD: Ja, hogy Kadlubiak-ot már leigazoltuk? Nem is tudtam! :)
Viccen kívűl ő még próbajátékos, szóval három hely az a kettő.
Szerintem is nagyobb szükség van egy jó kapusra, de a vezetőség sajnos így döntött, kész, passz.
@forestjr: Ebből a cikkből vettem:"Információink szerint a két légiós védőposzt közül az egyik eldőlt, Juraj Kadlubiak marad a csapatnál." :)))

Tavaly szezon elején megtapasztaltuk milyen az amikor nem megfelelő kapus áll a kapuban. Hippik potyázott jópárat. Egy jó meccse volt, Csíkban a Kontinentális Kupában az SC ellen. De ennél jóval több ment el rajta.
@OliBLOOD: Hehe, így jár, aki nem olvassa el a cikket :D . Erről a Piskuráról se hallottam még, egész jó felépítésű lehet a mutatói alapján.
Valami rémlik, hogy szidtátok párszor Hipik-et. A tavalyi szezonban a Fradinál is kapusprobléma volt, egy ideig jól ment Szöszinek, utána jött Sáj... Idén úgy néz ki, hogy mi tapasztaljuk meg ezt az érzést, de azért reménykedek, hogy javulnak a kapusaink is.
Mindent bele Flinta Botond!Szurkolunk Neked! Magyar címeres mezben is szeretnénk majd látni!
Mi a fene van az UTE honlapjával? Eddig példásan frissült mindig, a mostani szezon előtt meg olyan, mintha még mindig zárva volna a stadion, vagy megszűntek volna létezni... :(
@freddyD: Gondolom, majd Joós és Böle urak elmondják, hogy miért.

A lényeg, hogy a honlapszerkesztő nem folytatja tovább az eddigi feltételekkel, felvettek egy okos és ügyes marketinges faszit enyhén rovott múlttal, aki pénzt kap többek között ezért (a hokis honlap szerkesztéséért) is, és gondolták, hogy majd a szurkerek megtöltik tartalommal ingyen a honlapot, ez a fizetett ember meg majd ügyesen kiteszi a honlapra, amit a szurkerek ingyen megírnak helyette.

Hát egy lófaszt, hogy finom legyek.
@Roham Billy: Érdekes...

Remélem gatyába rázzák az illetőt, mert kár volna ha az egyik legjobb és legátláthatóbb honlapból egy nem frissített vacak maradna
@Roham Billy: Erre csak azt tudom mondani, hogy íííííííj :S
Érdekes kapusa van az Újpestnek:
27 Tihamér Becze GK
@Roham Billy: Ami az UTE honlapjával kapcsolatban történt, az botrányos, és jól példázza a szakosztály háza táján levő állapotokat.

Az UTE honlapját életre hívó kollégáim, barátaim a magyar hokiklubok oldalai közül a leglátogatottabbat hozták létre, amely weboldal, meggyőződésem, a klub szempontjából felbecsülhetetlen jelentőségű volt. Úttörő vállalkozás volt létrehozni olyan időben, amikor még az nb1-es focicsapatok felének sem volt honlapja, és ebből nőtt ki véleményformáló tényezővé a magyar hokiban. Az utehoki.hu cikkeit várták az UTE-drukkerek és az bizony, ellenfelek is, jó kis iták bontakoztak ki az indexes fórumban arról, hogy mit és miért írtak úgy, ahogy.

Mérhetetlenül szűklátókörű döntésnek tartom, hogy az UTE vezetése nem tett lépéseket azért, hogy az utehoki.hu a megszokott formájában működjék tovább.
@KCs: Teljesen igazad van, és még nem tudsz mindent...
palkó, mihály, finn gyerek, artyom, süti, fekete, ladányi, vas, peterdi, nagy, sofron, hegyi, benk, fodor és ne adj isten kóger és vasjankó is...hajajaj, micsoda támadó szekció!

hajrá, volán!
mi van a hc-vel elment tőlük mindenki ? ki fog játszani náluk?
lesz csapat egyáltalán?
@wegry: Nem lesz HC, megszűnt.
Kedves alpec!
Azért nem csak támadásból áll ez a sportág.
Ne felejtsük el a többi játékost sem, mert
azokra is egyre büszkébb lehet a csapat.
A régieket már nem is említve igen jól kezdenek beépülni az új igazolások.
süti beállítások módosítása