HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A magyarok tízből egyet megnyernének

2009.04.24. 10:03 Hblog

A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön Rastislav Stana kezd a kapuban, Jan Lasak lesz a csere. Megerősítette: hét hátvéddel és tizenkét csatárral lép jégre a szlovák csapat.

"Megnéztem a szerdai orosz–magyart, hogy minél jobban felkészülhessünk a Magyarország elleni nyitó találkozóra – magyarázta a kapitány. Hozzátette: – A legfontosabb, hogy megvalósítsuk azt, amire nagy hangsúlyt fektetünk, és amit a válogatottban elkezdtünk alkalmazni. Ez a védelemből a támadásba való gyors átmeneten, a csatárok mozgékonyságán, a széleken történő játék preferálásán, a legegyszerűbb és leghatékonyabb támadásbefejezésen alapuló jégkorong." Filc szerint a magyarok "kellemetlen védekező hokit játszanak, gyors kontrákat vezetnek. Minden ilyen csapat ezzel a játékstílussal próbálkozik. Csak rajtunk áll, hogy ezt ne engedjük nekik."

"A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének – fogalmazott Filc. – Számolnunk kell vele, hogy ez így lesz a vb-n is, annál is inkább, mert az első meccset játsszuk velük. Ki kell használnuk a játékosaink potenciálját, tapasztalatait, hogy ne hagyjuk magunkat meglepni. Ha tíz meccset játszanánk a magyarokkal, feltehetőleg nyolcszor mi győznénk, egy döntetlen lenne, és egyszer ki is kaphatnánk, mert a sportban ez már csak így van. De én hiszem, hogy az az egy meccs nem a mostani vb-n lesz."

Nyilatkoztak a szlovák lapokban a játékosok is.

Michal Handzus: "A lockout alatt a Zvolen csapatában szerepeltem, a Kontinentális Kupában az Alba Volán ellen játszottunk, és velük szenvedtünk meg a legjobban. Az első meccs nehéz, a magyaroknak még elég erejük lesz. Biztosan igyekeznek majd védekezni, és ha jó napot fog ki a kapusuk, kemény dolgunk lehet. Teljes mértékben koncentrálnunk kell, mert egy torna nyitómeccse mindig fontos. Mindenképpen győzni akarunk, és jó hangulatot teremteni a következő meccsek előtt."

Peter Ölvecky: "A Nove Zamky csapatával valamikor több tornán is játszottam magyar csapatokkal, de déli szomszédunk válogatottjából csak Vas Jánost ismerem, aki ellen minden szezonban úgy nyolc meccset vívtam, amikor ő még az Iowa Stars csapatában játszott a tengerentúlon. A többi magyar válogatott hokisról semmit sem tudok. Ez lesz Szlovákia első meccse a tornán, még nem lendültünk játékba. Úgy gondolom, hogy ebből a szempontból a magyar csapat tényleg ideális ellenfél."

Branko Radivojevic: "Minden meccset meg akarunk nyerni, a vb-n nem várnak ránk könnyű ellenfelek. A magyarok biztosan harapni fognak, kellemetlenek lesznek."

Dominik Granak (a mostani keretből ő az egyetlen, aki 2003 novemberében játszott a 4-2-es vesztes meccsen Magyarország ellen): "Nem nézhetjük, hogy ki ellen játszunk. Egy torna elején a győzelem a fontos. Nem láttam őket a felkészülés során, de tudom, hogy legyőzték a finneket és a norvégokat. Biztosan nem adják meg magukat könnyen, az eredmények önmagukért beszélnek. Nem lesznek kellemes ellenfeleink."

A szlovák válogatott várható sorösszetételéről itt írtunk. A 25-ös keretet születési évvel, klubbal itt találják.

83 komment

Címkék: magyarország vb szlovákia a csoport

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon sportszerű nyilatkozatok, ezekből úgy tünik nem vesznek minket félválról sajnos, hiszen akkor talán jobban meglephetnénk őket
jó kis meccs lesz. én nem látom, mert máshol lesz jelenésem :-). de jó lenne meglepni őket!
HAJRÁ Magyarok!!

ui.: ezt láttátok?

www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/power-ranking.html

csak engem dühít ez komment? ez olyan ...
Remélem csattanós választ adunk nekik..
Én azért remélem,hogy mégis most lesz az a bizonyos egyszeri alkalom !!!!!
Bízzunk a magyar klasszisokban! Ladányi, Palkó, Jankó, Szuper remélem mindannyian a legjobb napot fogják ki. Sajnos a 19-es már nem segít Palkónak :(

Meglepően óvatos nyilatkozatok a Szlovákoktól szerintem. Minden tiszteletem az övék is!
Szinpatikus nyilatkozatok, de ma egyáltalán nem lesznek szinpatikusak, legyünk igazán kellemetlen ellenfelek és a 10-ből pont ez legyen az az egy meccs és kapjanak csak ki tőlünk :)
silac, elárulod, mi lehet ennél fontosabb?
amúgy az iihf-en érdekes dolgok vannak, ezen a fricskán is túl. tegnap pl. azzal szembesítettek, hogy cca 9.930.000-re teszik az ország népességét, szemben a hivatalos itthoni adatokkal, és az igazmondási gyakorlatból kiindulva komlyan elgondolkodtam...
egyébként tényleg szimpatikusak a szlovákok eddigi megnyilvánulásai. remélem, a gratulációnál is megőrzik jó modorukat :-)))
Silac, amellett, h (gyenge) humornak szánták, valóban sértő. Kíváncsi vagyok, ki (milyen nemzetiségű) írta ezt a listát...
A meccshez pedig csak annyit, hogy igenis legyünk kellemetlen ellenfelek! Hajrá Magyarok!
@silac: Ez vicc. Nem kell komolyan venni. S tukrozi, hogy mennyit hallhattak rolunk. S valljuk be hokiban nem sokat. Ez a realitas. De most majd jol megmutatjuk! Ha nem az sem baj. Mert hat igy vagy ugy de szamunkara mindig a mi csapatunk lesz a legjobb.
Valaki nem tud egy linket, ahol neten tudnám nézni a meccset?
Ha azt nézzük, ez a valóság. Azt sem tudják kik vagyunk, 70 év azért mégiscsak 70 év. Valószínű mi is így nyilatkoznánk hasonló esetben. De mutassuk csak meg és fricskára fricska legyen a válasz!!!!
@silac: sztem vicces. nezd meg az osztrak mondatot, na az pl akar lehetne serto is, de sztem meg az is vicces.

meg aztan, hatha rafagy a mosoly az arcukra... :P
@Gábork: lsport.we.bs/

elvileg itt lesz, de gyakran behal az oldal, meg sztem meccs előtt nézz fel ide biztos lesz egy csomo link
Nem tudom ki nézte a tegnapi VB beharangozót, én rohantam haza, hogy ne késsek le róla. Hááát, jó hogy nem borultak egymásra és aludtak el a stúdióban. Ennél azért több információt és erőfeszítést vártam volna a Sport TV-től. Esetleg helyszini riporot. Óriási csalódás volt. Igaz, lehet, hogy már a blog szintjéhez vagyok szokva... Mindegy, hajrá MAGYAROK!!! A mez nálam, már csak söröket kell venni és indulhat a VB :)
@pokerface:

Sziasztok!

Hát itt a nagy nap:)
Mi az h nem tudnak rólunk??? Az IIHF honlapja nem a világ 7 legjobb csapatának a közös honlapja... ez egy sima nagyon gyenge humor lenne...a finnekre is vmi nagy baromságot írtak.
Mindegy két nap és úgyis át kell írniuk:)

Mindenkinek jó szórakozást estére.
Éljen a Hoki.
Utolsó gyertyámat gyújtottam az éjjel Csicsóért.
#19 ott lesz Velünk a jégen.
szerintem ez kurvára nem sértő - sőt -, tényleg hogy a fenébe kerütünk ide??? legyünk erre nagyon, nagyon, nagyon büszkék, hogy a béka segge alól ide vakartunk magunkat! aztán majd jövőre meg azt írják, hogy mikor estek már ki végre innen . . .
Én még pozitívan is tudom olvasni a kommentet! Hogyan tudtak így kűzdeni a magyarok, hogy feljutottak az első osztályba? Hisz nem nagyon beszéhetünk hokiróül magyarországon (mármint a vb országaihoz képest)...
Már a gyomrom is "ökölbe szorul". :) Eljött a nap!
Kedek félni. Jófajta félelem ez.
Stream linket nem tud ma estére valaki?
szerintem is vicces
jövőre is ilyen vicceseket akarok olvasni

és még mindig csak 11 óra van... nem nagyon bírok már dolgozni, pedig muszáj, aztán még zh-t is íratunk a fiatalsággal, és ha annak vége, még mindig 2 óra lesz hátra a meccsig. életem leghosszabb napja...
@FedorovS:
De segít! Ugyanúgy velünk lesz, mint eddig!


Hajrá Fiúk!!!!


Itthonról drukkolok, de azt nagyon!
Well, we're from Hungary (the small country between Austria and Romania), and we won the division-1 WC last year. That's all folks - you'd better get familiar with us!
@freddyD: ihwc09.infrontams.tv/
sport 1-2 itt szokott menni(albán-magyar focit, magyar-norvég hokit itt néztem; hogy ma hogy s mint lesz, azt nemtom):
www.ustream.tv/channel/euroman
Egy minisztérium háttérintézményében dolgozom, és szóltam a fiatal főnökömnek, hogy szabadságra mennék a napokban. Kérezte, hogy jégkorong? :))))) bingó!
Eddig bírtam kommentelés nélkül, régóta olvasom a blogot, hatalmas gratula hozzá, igazán profi, világszínvonalú! Ez illik a Csapathoz, nagyon köszönöm (sokak nevében)!

Igazából csak azt akartam írni, hogy

MIKOR LESZ MÁR ESTE??????

de jó neveltetésem megakadályozott... :)

Még egyszer köszi, Hajrá Magyarok és OcskayGabi 4ever! (Szereztem mezt és a címkében van egy hely kihagyva a névnek, én beleírtam az enyémbe Csicsóét, megérdemelte volna, hogy belebújhasson ma egybe...)

HAJRÁ FIÚK! VELETEK VAGYUNK!
Nagyon sportszerű nyilatkozatok ! Itt is mutatkozik a sport az sport !!! Itt akármit is akarnak a politikusok ! Amint hallom közös sörözés is lesz !
Hajrá MAGYAROK !
Úgy néz ki a Szlovák barátaink bevették a cselt.
Nem is sejtik, hogy az oroszok elleni meccset csak az ő elaltatásuk érdekében adtuk le...
Reggeltől a Magyarország mezben nyomom:) A melóba teccik az embereknek, remélem leültettem pár embert a tv elé:)
HAJRÁ MAGYAROK!!!
@felician: Ez (ihwc09.infrontams.tv) sajnos fizetős. :-/
Igenis vicces, én is ámulok és bámulok, h mit keresünk mi ott :)
Szimpatikus szlovák nyilatkozatok!
gyerekek, nincs mese, rúgjuk rá az A csoportra az ajtót, legyen csak nagy álmélkodás :-)

HERE WE ARE!
@Fri:áááá, én is gondoltam erre. Sajnos a munkahelyem ezt nem teszi lehetővé (hivatal).
De nyitnék már egy sört!
Szerintem sem serto.
En finno. bol szurkolok majd, de NAGYON! Szerencsere a finn TV-n eloben adjak :) ,nemcsak a finn meccseket.
még bő 7 óra...
semmi másra sem tudok koncentrálni és most kell mennem leb*szarintani a beosztottaimat...;)
alig varom, nagy veszekedesek lesznek otthon :(
tegnap lattam megint a feljutast jelento golokat... elszorult a torkom...

Kercso 20 eve megmondta nekik ... es most ott ebedelnek eppen
@silac: We are the magyars and came to kick your ass and fuck your women. Again.
@Fri: >Reggeltől a Magyarország mezben nyomom:)

Nekem is van mezem, de nem merem hordani, mert akkor elobb-utobb mosni kell es kar lenne a szep alairasokert a hatan. Raadasul van kozte potolhatatlan is ...:-(
Itt sajnos nincs tulnagy hokihangulat, meg tulsok tv sem, de hajra MAGYAROK!!! reggel 3 kor kelek ha meg elni fog a net...:S Lelekben, kambodzsabol..!!
En egy kezirajongo haverom vettem ra, hogy estenkent bekoltozzek hozzajuk a csaladdal es nezhessuk a meccseket. Itt (UK) szart sem adnak csak focit rogbyt es krikettet, de a srac nagy veszprem rajongo igy befizetett a sport-tv-re. Viszem a lanyokat is hogy lekossek a tobbi nonemut, en meg majd a fiammal tanitom a hokiszabalyokra! REmelem sikerul egy uj embert megfertoznom!
Szovel este Kinai kaja, sor es Hajra MAgyarok!!

@NEC: CSak nehogy tesztat kapjanak:)
Zvolen helyett Zólyom, Nove Zámky helyett meg nem lehetne Érsekújvárat írni?
ÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÚÚÚÚÚIIIIIÓÓÓÓ!!!

A NAGY NAP!!! KEZDŐDJÉK MÁR! KEZDŐDJÉK MÁR! KEZDŐDJÉK MÁR!
Szevasztok! na, valószínűleg ezzel a csapattal jövünk rátok:

Staňa (Lašák) - Sekera, Obšut, Baranka, Smrek, Švarný, Vydarený, Valábik, Graňák - Hossa, Handzuš, Bartečko - Radivojevič, Pavlikovský, Nagy - Mikúš, Ölvecký, Ružička - Bicek, Surový, Bartovič.

Van még néhány órátok, aztán helyükre kerülnek a dolgok... :)

Most megígérem ahányszor gólt adtok nekünk, annyiszor hívok meg a fórumon mindenkit egy jó serre!
Apa kezdődik! apa kezdődik! Kezdődik, kezdődik, kezdődik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Greo: azért hátha nem lesz olyan összecsapás páran próbálták itt mindkét részről ezt elkerülni, ne is gondoljunk ilyesmire és honnan vannak az infók honnan szivárogtak ki vajon légyszi írd le amennyiben lehet.
@Greo: Kár lenne, ha igazad lenne. Nekem speciel felhőtlen velük a kapcsolatom. De politikusok és idióták mindenhol vannak.
Viszont ez most legyen nekünk az, ami: HOKIÜNNEP!
@Blava: mégis beneveztétek volna Svarnyt?

Úgy tudjuk, ő nem játszik.

Az IIHF honlapján szereplő hozzánk írt mondat szerintem nem sértő, inkább vicces, sőt még egy kis elismerés is belehallható. Kik vagytok és hogy kerültetek ide?

Tényleg! Hogy is??? :)
@D. Gromov: igen! midnen valoszinuseg szerint kedzdeni fog...

Muszaj az elejen megtornunk titeket, mert azt senki nem tagadja, h kellemetlen-vedekezo ellenfel lesztek. de ha az elejen tudunk golt adni szep fokozatosan felorlunk titeket es meglesz a meccs!
@Blava: azért egy smile-it odatehettél volna..

Hajrá mindekét csapatnak, szerintem szoros meccs lesz végig
Most,a VB rajt előtt gondoljunk azokra is akik régebben ezt,a régi sportvezetés által "megtűrt,elátkozott" hokit szivvel,nehéz körülmények között,sok áldozatot hozva is művelték.
Mivel nem vagyok mai gyerek,csak néhányat a régiek közül:
Vedres,Rozgonyi,Palotás,Babán,Horváth, Póth,Bálint,Boróczy,Klink,Egri, Pék,Kovács és még sokan,akik által a hoki életben maradt.
Ne felejtsük el Kercsót,akit sokan kritizáltak,de Ő volt az egyik aki"idetolt"minket a fanatizmusával.
Köszönjük a hokiért dolgozó sportvezetőknek,játékosoknak,hogy most itt lehetünk.
A BLOGNAK ami összehoz mindenkit!

Történjen bármi ezt már NEM VEHETIK EL TŐLÜNK!
Az út kitaposva,a cél világos és ezért minden játékos,szúrkoló,vezető összekapaszkodva tovább, együtt előre.
A szivünk velük dobog,HAJRÁ FIÚK!

Bocs,hogy ilyen hosszú voltam.
Köszi a Sport2 stream-et, én is melóhelyen nézem. (Írország)
@Blava: kaptok egy gólelőnyt, aztán hajrá!
ez a norvégok ellen is bejött :)
@2002: A mai mecsen nem nektek fogok szurkolni, de azt kivanom, h A-csoportosok maradjatok...
@Blava: én se, hanem ugyan azoknak mint te, mivel én is szlovákiából vagyok :)
csak azért irtam mer szerintem sportszerűbben nézett volna ki a hsz-d.

Amúgy én is ugyanigy kivánom mint Blava. Jajj még 5 óóra
@Jenecsek Miklós: Azért, mert nem Slovan Pozsonynak hívjuk a szlovák csapatot. A csapatok neve Zvolen és Nové Zámky.
Érsekúlyvár! Zólyom! A fordítás alapvető szabálya! Bécs helyett sem írs Wient, ha egy osztrák nyilatkozatát fordítod!!!

HAJRÁ MAGYAROK!
@VIKUNYA: Hányszor hallottad, hogy Austria Bécs, te, te, te....?
@Blava: hát mi úgy tudjuk, hogy nincs nevezve, mert még várjátok jurcinát
@VIKUNYA: érsekúlyvár? biztos?

de ne bonyolódjunk már ebbe bele megint, 100-adszor, mert öngyilkos leszek, és akkor vége, nincs több poszt, baszhassátok :))

(nem véletlenül nem reagáltam először)
Szeretem a hokit, ez a csaptunk, gyerünk gyerekek egy ORSZÁG veletek.
Aki nem tudja tv-ben nézni, az itt megteheti élőben:

lsport.we.bs/
@VIKUNYA: tanulj meg helyesen irni magyarul oreg, eleg nagy ongolt rugtal, muhaha :)

Egyebkent en ugy tudom, h Maygarorszagon a hivatalos szovegbe a hivatalos elnevezest irjak - pl, Nove zamky - de mondjuk itt a forumon, nyugodtan leirhatod, h Ujvar...

A csapat neve Zvolen. Akkor miért kéne azt írni Zólyom? Attól még lehetne írni, h. a Zólyomban található Zvolen csapata vagy valai ilyesmi.. :)
@2002: mar egy ora sincs es kezdodik!

en egyebkent prahaban vagyok, ott is fogom megnezni a meccset egy beer gardenben :)

kek az eg, szikrazo napsutes, mi kell meg egy jo hokimeccshez? :)

eleg smajlit raktam? :P
@Blava: Nem.. többet és többet és többet... :D:D:D
@Tomibá: nem, mert kicsit feszult vagyok, h radek baratom foglalt-e mar helyet. szepen osszegyultunk, ahogy hallom, lesznek szlovakok, magyarok, egy skot nehany holland a csapatban akikkel nezem a meccset. Ja a hollandok nagyon irigykednek a magyarokra, nem akarjak elhinni, hogy az A-ba vannak :)
es persze fel vagyok baszodva, mert radek baratom mar issza a megyges soret es nezi a nyitomeccset, en csak hatkor tudok csatlakozni melobol utana... szted ezert most rakjak sok smajlit???? :)
@Blava: Hehe, en is itt nezem majd, csak en ket finnel, meg lehet hogy 2 sveddel. A beergardenhez, kicsit huvos van meg sztem :) Kar hogy CT2 csak ezt a magyar meccset adja, de szerdan megyunk megint cseh-finn meccset nezni. Januarban a finn fiuk vidamkodtak, majd meglassuk. :) Apropo a beergarden a riegrovy sady-ban levo? Ahoj!
ez mekkora
kanada-fehérorosz meccsen csak a "magyarok! magyarok!" szurkolás hallatszik:)))
@silac: Nem kell ezen megsértődni, cáfolni kell. Amúgy meg mi tudjuk, hogy kik vagyunk, mi vagyunk a legnagyobbak höj-höjj
;-)!
@DVB: ahoj!
igen, a riegorove sady... hat en is ezt mondtam a csajoknak, h hideg lesz, de tudod, hogy van ez..kicsit kisut a nap, mar egybol villantani akarjak a cicit meg a popsit... :) nekmem mind1, mert majd beiszok, de olyan 22 korul megnezem a lefagyott fejuket :P

tavaly a focin nagyon jo volt ott a hangulat :) sztem most is csinalunk nagyot. ha kijottok esetleg keresstek egy nagyobb kulfoldi csoportot szlovakokkal, maygarokkal, rajtam szurke silt van :)
Valahova Zizkovba megyunk mi is,de inkabb bar lesz sztem. Jovoheten ha van kedved osszefuthatunk valamelyik esti meccsre, dobj majd egy mailt dvb kukac citromail.hu

Jo szurkolast es sok desitkat!

Ahoj!
@DVB: cau!

irtam gyorsan a megadott melre egy emailt, benne vannak a contactjaim

most viszont lepek, mert lejart a munkaidom :)

a melbe megirtam hova megyek :)

szuevasztok, jo szurkolast! gyozzon a jobb :)
Valaki aki Svedorszägbol nezi, mint mondjuk en nem tudjätok, hogy vmelyik TV ado adja e a meccseket, vagy csak a häromkoronäsok derbijei mennek?
A munkatärsaim 2 napja rajtam nevetnek, hogy mennyire be vagyok sozva a Hockey vb miatt es hogy durväbban nyomom mint egy ket fanatikus sved....
Amugy meg 2 honapja mikor megemlitettem Nekik, hogy mi is ott leszunk a VB-n megmosolyogtak es azt hittek hulyulök Veluk! Aztän ahogy mondtam a felkeszulesi eredmenyeket a finnek ellen, Norvegok ellen, mär azert jottek a hätbaveregetesek! De borzasztoan tetszik Nekik az a mentalitäs, hogy egy pici es eslytelen csapatnak is mennyire tudok szurkolni!
HEJA UNGERN och SVERIGE!!!!!!
TV kozvetitit a cuccot? Mer nem latom sehol. Ubergaz...

Amugy grats es HAJRA HAJRAAAA!
@Blava: Kedves Blava ez a helyre rakás nem sikerült felhőtlenül és jössz 3 sörrel fejenként.:) :)
@Blava: mikor és hol kapjuk meg a söreinket? zlaty bazant jó lesz:))
süti beállítások módosítása