HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megvannak az orosz sorok ma estére

2009.04.22. 15:10 D. Gromov

Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok Oroszország vezet. Magyarország a 20. helyen áll.

A kapitány a védőpárosok közül egyelőre csak az elsőt nevezte meg – Proskin, Nyikulin –, a támadótriók ellenben mind egy szálig megvannak. Ezek a hármasok fogják tehát rohamozni a kapunkat a két csapat utolsó vb-felkészülési mérkőzésén:

1. sor: Morozov, Tyerescsenko, Zaripov
2. sor: Kovalcsuk, Zinovjev, Frolov
3. sor: Perezsogin, Kurjanov, Mozjakin
4. sor: Szaprikin, Gorovikov, Radulov

Szcsasztlivij és Kornyejev első körben a tartalékban marad. Arra nem érdemes számítani, hogy az oroszok nem fognak pörögni. Két okból sem. Az egyik, hogy ez lesz az első meccsük, amelyet teljes kerettel, az NHL-esekkel kiegészülve játszanak. A másik, hogy Bikov azt mondta: könnyen lehet, hogy a 24-ei, Németország elleni vb-találkozójukra csak 15 mezőnyjátékost neveznek, és az NHL-playoff eredményeinek ismeretében töltik fel a apránként a keretet. Magyarán, könnyen előfordulhat, hogy a jelenlegi 25 egy része játék nélkül lesz kénytelen elutazni Svájcból, azaz aki most beverekszi magát a csapatba, annak már nyert ügye lesz. Ehhez pedig rajtunk keresztül vezet az út.

Még egy hír: az IIHF ismertette az előzetes világranglistát, amely értelemszerűen a vb után válik véglegessé és hivatalossá. A szövetség 2004-ben kezdte vezetni a lajstromot, azóta soha nem állt az élen Oroszország. Most először fordul elő vele ilyen. Magyarország egyelőre ott van, ahova a tavalyi feljutás után került: a  20. helyen.

78 komment

Címkék: magyarország vb oroszország a csoport felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szétszedte a Zaripov-Zinovjev-Morozov trojkát?!
Ha az NHL-eseket várja, akkor...
Jó hír! Egy szurkolói klub biztos lesz Pesten. Ma rakjuk össze a cuccokat.
Ha jól látom, akkor az ukránok mennek a 20 helyre?:D
Kariya után Backström

A Wild finn portásának csípőműtétje elodázhatatlanná vált, a vb-keretbe invitált játékos bal oldali csípőizületéből a vaili klinikán két cisztát távolítanak el. Tom Lynn klubigazgató-helyettes szerint a kapus regenerációja hat hónapot is igénybe vehet, ez esetben Bäckström a szeptemberi edzőtábor végére újfent bevethető állapotba kerül. Szükség volna rá, hisz a halkszavú légiós a lockout óta fokozatosan kiváló formában véd, idén sorozatban 12 hazai találkozón veretlennek bizonyult. Tavasszal úgy nézett ki, korlátlan szabadügynökké válhat, márciusi négyéves szerződéshosszabbítása azonban a drukkerek valamennyi kételyét eloszlatta.

Segítsen valaki!
Nem látom a TV online közvetítések között a mai meccset. Tegnapelőtt olvastam a blogon, hogy lehet majd látni a magyar-oroszt. Mit kell behívnom a neten, hogy láthassam amint a nagy tudású oroszok fejet hajtanak a magyar könnyű lovasság előtt?????
(ha három alatt megússzuk az is csodálatos lenne, de már az is nagy dolog, hogy jégkoronban magyar-orosz meccsel kapcsolatban írhatok)
Előre is köszönöm a segítséget.
hasonló problémával küszködök...
Szerintem lesz itt egy cikk, ahol belinkelhetünk majd... Szerintem sok gól lesz...
Ha jól tudom lesz post a főoldalon, hogy melyik linken lehet nézni! Türelem márcsak 3 óra! :)
Nyerünk. Ilyen Kovalcsukokkal és Frolovokkal nem lehet csatát nyerni. :)
@Zsoldos: Egy valakit azért meg kell előznünk ahhoz, hogy a világranglistán az ukránok elé kerüljünk, mert ha 16.ok leszünk az "csak" 820 pont, és azzal éppen előttünk maradnának. A 15. hely már elég.
De akár így, akár úgy, szerintem az már csak (rövid) idő kérdése, hogy végleg az ukránok elé kerülünk, látva a jelenlegi kulcsembereik hozzáállását, illetve az utánpótlásuk helyzetét. Hajrá magyarok!
@Bertuzzi: Igen, Vas Jankó mesterhármasával és Szuper shutoutjával :D
@durex26: ... különben dühbe jövünk :)
Nagyon lazák lennének három sorral az első körös csoportmeccseken. Hendikep?
@kovacsistvan: konkrétan az első meccsről beszélt bikov, nem a teljes csoportkörről
Nem tudja valaki, hogy neten hol lehet majd nézni?
@D. Gromov: Értem én, de ez így keményebbnek hatott :)
De akkor is értelmetlennek találom ezt az NHL-ből bevárós dolgot. Nem is tudom hol olvastam: aki orosz válogatott akar lenni, az játsszon Oroszországban!
Nyugi emberek, majd megírják, hol lehet nézni.

Egyébként nem rossz ez a 20. hely!
@freddyD: lázas munka folyik svácban, türelmet kérünk
Jó lenne, ha nem vmi flashes vagy P2P-s megoldás lenne, hanem egy wmplayer link :P Itt a cégnél nincs jogom a gépeken telepíteni, ami meg fent van szoftverekből az szánalmas.
nem tudja valaki a mi felállásunkat mára:?
Hol láthatjuk élőben a közvetítést ?
(link vagy cím)
@kovacsistvan: Csak ennyi ?
Itt kell maradnom és indul a hang és kép ?! :)
@zsoszi: Hadd idézzek Gromovtól, amit nemrég írt:
"lázas munka folyik Svácban, türelmet kérünk"
tényleg, addig megírhatnátok milyen programmal lehet majd nézni 'közvetítést'?! Mondjuk ehhez analfabéta vagyok, de azért csak megpróbálnám addig telepíteni ami szükséges..
@kovacsistvan: Kösz !
Csak nehogy elvigye őket a láz :)
@HOKrI: Jégkorongblog Határok Nélkül ;)
azért az első két sor elleni védekezés elég súlyos feladatnak ígérkezik!
hajrá magyarok!!!!
Itt is van:

www.hokej.sk/clanok61480-Podme_spolu_na_pivo_s_madarskymi_fanusikmi.htm

Szép, dícséretre méltó kezdeményezés mindkét oldalról. :)

Szépjóestét Mindenkinek!

Először is! Már vagy másfél órája azon a virtuális nézősorban ülök, ahol a magyar jégkorong válogatott egy történelmi meccset játszik majd. Barátságos lesz. Félek, nagy zakó! De engem nem érdekel! 25 éve erre vártam. Az első 13 évemet a foci vette el! Lassan Ligaválogatott-AC Milan, nem messze tőlem, úgy 400 méterre! Nem érdekel!
Go! Icehockey Hungary Team!

@defó: jaj! kicsit zavarosan írtam, mert siettem!
sorry! közben telefonok...:(
Üdv. Mindenkinek.

Lesz valahol valami képi közvetítés?
@ForzaLazio: igen. Mégpedig valahol itt:)
Köszi, akkor várok türelmesen :-)
Nem is tudom a beadandómat írni, állandóan itt kattintgatok...Csak összejöjjön a közvetítés, most ezért izgulok.. :)
mikor lesz közvetítés? ill. mikor kezdődik a mérkőzés?
Hááát, nálam pár másodpercig megy, aztán megakad a stream :( Remélem a meccsre jobb lesz
@Spigott: ajjajjj ,LINKET kérnénk :)
Akkor üljünk le a képzeletbeli JégkorongBlogAréna lelátóira, és várjuk a meccset :)
Én már ki is függesztettem a nem létező KHL-es plakátom.
Látom mindenki ráugrott a témára rögtön... :)
biza! ha valaki már steam-el, akkor én rossz helyen keresem a videót... :(

Forraltbor, zsírosdeszka lilahagymával bekészítve.
Sál a nyakamban, pedig 25 fok van.
Már csak a link kell, aztán hajrá magyarok.
Gyerekek a végén nehogy Milan meccset kelljen néznem!
@Spigott: válaszolj már légyszíves!!! Vagy aki tud linket az!!!
@ForzaLazio: akkó kiugrom az ablakon :D
Lassan kezdodik, es meg sehol semmi?
Mikor kezdodik? Hol lehet majd Apple-on is nezni?

HAjra magyarok!
én már jó ideje nézem..... Nagyon frankó a stream.


hecc vége. Én sem találom a streamet.
"várhatóan nem láthatjuk a magyar válogatott április 22-ei felkészülési mérkőzését az aktuális világbajnokkal. Máté Pál Sport Tv-főszerkesztő azóta arról tájékoztatott bennünket, még nem adták fel teljesen a reményt. Egy esély van: ha valamelyik orosz televízió úgy dönt, leadja a meccset, mi is rácsatlakozunk a közvetítésre. Ha ez nem történik meg, a költségeket egyedül kellene állni. Így két lehetőség adódna: svájci közvetítőkocsit kellene rendelni, vagy magyart kiküldeni. Utóbbi lehetőség kizárható, a svájci ajánlatok pedig 20-26 ezer euró közötti összegekről szóltak. Ez nagyjából négyszerese a magyarországi gyártási árnak, és több mint a duplája annak, ameddig a Sport Tv elmehetne. "Szomorúan vettük tudomásul, hogy nem áll módunkban közvetíteni – mondta Máté.
pedig jó volt... (a vicc) én kezdtem éppen újrarakni a vindózt....
gyerekek sírni fogok
neeeeeeeeeeeeee :( direkt ezért siettem haza edzésről, még a szárazt is kihagytam...
Ja az RTL klubon lesz valami, de az nem a Milano Vipers.
Azt hiszem focistákról lesz valamiféle közvetítés.
hágyerekek: zöld jég, stopplis korcsolya...
a szivem a torkomban mindjárt meghalok ugy várom a linket.
@Pipin bácsi: OK Várjuk a részleteket!
süti beállítások módosítása