HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Románia még mindig nem szerzett gólt

2009.04.13. 22:36 D. Gromov

Az első meccs 0-11-e után a divízió 1-es világbajnokság toruni csoportjában hetet kapott a lengyelektől a főként székelyekből álló román válogatott, amely 120 perc alatt még nem tudott betalálni az ellenfelek hálójába, az eredmény tehát 0-7. Az esélyesek nyertek a másik két mérkőzésen is, de szűkebben: Olaszország–Nagy-Britannia 5-2 (különös adat: a kapura lövésekben a britek voltak jobbak 36-26 arányban), Ukrajna–Hollandia 5-1.

70 komment

Címkék: vb divízió 1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajnos ez van!!!! (Koszonjuk Kurkonak es Tancosnak)
Azon gondolkoztam, hogy Suurt milyen feltételekkel engedhette el Öcsi az észt válogatottba.
@Fejér Lilla: Akármilyennel is engedte el,sokra nem mentek vele sem az észtek.Hiába lőttek ugyanis 4 meccsen is 16 gólt,az első,s mint kiderült a legfontosabb meccsüket elvesztették a szerbek ellen,s így meglepetésre a szerbek,s nem ők kerültek fel a divízió I-be.
@Zigi: Tudom, hogy szerepeltek az észtek, azonban a kérdés nem ez volt. Hanem az volt a kérdés, hogy következetes volt-e Öcsi. Ebből a szempontból tökmindegy, hogy Suurral a keretükben hol végeztek az észtek.
Tul nagy a kulonbaseg a csoportok kozott ! Tavaly romania 0-ra vert az egesz bandat iden pedig kikapott 0-ra mindenkitol jovore megint fel fog jutmni es ez igy fog menn meg egy darabig !
Ja es a dolog Suur-al ! Suur egy olyan jatekos akit szivesen leszerzodhetetne A HC-nal jonn kulb (most nem a Sc-re gondoltam ) peldaul naluk otthon vagy Szlovakiaban vagy ki tudja hol ! HA Kurko nem engedte volna meg hogy menyjen akkor ott hagyta volna HC-t ugvy ahogy van !
mi ez a Tancos/Kurko dolog? Nem vagyok képben a témával. Kösz!
@Ati_ur: Nem tudtak megegyezni bizonyos dolgokban peldaul a jatekosok biztositasa a vb-re de persze lehetnek olyan dolgok is amikrol mi sem tudunk es szerintem meg Tanczos is tul fiatal ahhoz hogy megfeleloen lekezeljen egy ilyen problemat(amugy ertelmes emberrol van szo)de majd megfelelo rutinnal es partatlan hozzaallassal megoldodhat minden.
Ma ha jól láttam közvetíti a sport1 a román-angolt fél 5től,ha tudták volna hogy ilyen a román keret,lehet inkább fedettpályás távolba nézést közvetítenek.Ebből megint potty lesz,ha így folytatódik.
@exL:1: Ma nyerünk...még egy kis tapasztalatot...Mikor a Nemzetközi Szövetség meglátta a román válogatott nevezési lapját, megkérdezte, hohy biztos ezek lesznek, mert ez egy felnőtt VB, nem ifjúsági...az átlagéletkor 22 év körül van...vérmes reményeink nincsenek....csak tanulni, tanulni, tanulni
Én tegnap hála a p2p-es tévénézésnek végignéztem a lengyel sportadón (a neten) a Lengyel-Román meccset. 2 öngól is volt, de így is megérdemelten nyertek a házigazdák. Mi lesz veled így Románia? Amúgy, elég sok magyar van még így is a keretben?
Valaki nem tudja, hogy ez a mostani keret mennyire tartalákos? én úgy 4-5 standar játékosra tippelek akik lemondták(?).

@1nf3rn0: Én tegnap mindhármat láttam. Nem csak a lengyelekét.
poraszabolcs: Én i csodálkoztam, hogy nagyon fiatal a csapat, és nem is használták ki a keret adta lehetőséget sem.
@defó: nagyon tartalekos... hianyzik a Steauatol timaru es catrinoi, a hctol pedig nagyon sokan... igazabol mar ott tartanak hogy brassotol hivnak be jatekosokat es kb 5 jatekost az U18bol...
@pisti.sportklub: A Steauatol meg Lupascu sincs ottan na meg Borsos es Bazilidesz Gyergyobol meg tiz hc-s
@szekely gobe: Az szép! Vazze! De így megint kiesnek! Mert, hogy a Hollandokat és Britteket még a néha ügyesen játszó fiatalok sem verik meg, az tuti.
Akkor a tegnapi 7:0 nem is rossz!
@szekely gobe: ki a ket sc-s... ha jol tudom hozo soha nem volt valogatott... de rajtuk kivul?
Neveket jó lenne olvasni.
Molnár Szabolcs a másodosztályban játszó Sportulból került a vállogatottba.
@pisti.sportklub: Peter Robi es Balint. Tudom hogy serultek csak azert irtam ide oket hogy lassak az emberek hogy nem ez a realis roman valogatott vagyis hogy nem olyan gyenge a roman bajnoksag illetve a MOL liga mind ahogy az eredmenyekbol kovetkeztetni lehet
@Muki76: Es ott sem jatszott csak edzett
Timaru,Lupascu,Catrinoi,Hozó,Góga,Adorján,Petres,
Lőrincz,Fülöp R.,Mihály Á.,Mihály E.,stb.
Molnar szabi tavaly meg steauas volt, identol lett sportulos... igazabol nem tudom hogy a steaua mondotte le rola vagy o ment el az "egyetemi" csapathoz...
peter robi es balint valoban adtak volna egy pici pluszt...
@szekely gobe: A Gyergyó elleni osztályozón a Gyergyó ellen játszott,legalábbis a Progym oldalán ezt írták,sőt gólt is lőtt a Gyergyónak,ha jól emlékszem.
@Muki76: Ellenunk nem jatszott itt Csikban allitolag az egyetem vegett ment at a steauatol mert ott ahol most van tud meg tanulni is a hoki mellett. A testvere mondta
Sokan lemondták a válogatottságot ,ilyen olyan okok miatt,ok,de mire jó ez??Adott egy nem rossz MOl-liga,ahol az erdélyi csapatok domináltak(igaz légiósokkal)de igen nehéz a komoly bajnokság ,látszatát kelteni,ha a válogatott liftezik a 2-3.ad vonal közt évek óta.A válogatott reprezentálja az adott bajnokságot, évente 1x van a megmérettetés,ilyenkor felkellene függeszteni a vélt vagy valós sérelmeket,mint a görögök anno az olimpiákon.
@exL:1: Legiosok mindenhol egyforman voltak tehat az 5+1 dominalt altalaban a tobbit meg a helyiek dontottek el
@exL:1: Ebbe van valami.
én már sokszor leirtam senkit nem lehet(szabad) kötelezni hogy vállalja a román válogatotságot. Ha eröszakkal behivod ugysem fog szívből játszani akkor meg minek.?? Tisztelem azokat akik nem vállalták és azokat is akik vállalták mindnkinek a saját ügye az én szemembe senki sem lett nagyobb székely mert nem vállalta és senki sem lett román mert vállalta.
Mindenkinek igaza van csak szerre.
@szekely gobe: légiósok igencsak húzóemberek voltak mind2 szeredai csapatnál,de ezt te jobban tudod nálam,(én össz 2 hc sc meccset láttam fehérváron, te pedig több tucatot helyben:-) )
@exL:1: A legiosok tenyleg huzoemberek voltak mind2 szeredai csapatnal de ugyanugy a magyar csapatoknal is. Azert megemlitem hogy a mi legjobb jatekosunk egy hazai jatekos volt es nem egy legios :)
amirol kevesen beszelnek a roman valogatott gyenge szereplesevel kapcsolatosan az az, hogy vegtelenul gyenge a kapus teljesitmeny. az elso meccsen az olaszok ellen a kapuralovesek aranya 47-20 volt az olaszok javara, az meg nem veszelyes, de hogy ok 11 et lottek az mar igen. foleg, Molnarnak(aki jobb idoket is megelt) 10 bol 5 ot be is nyomtak, az mar duri. meg legalabb Csergo 80% folott volt. Az sem kituno de lenyelheto teljesitmeny.
Egy Kozuch, Polc, Budai, Hetenyi szintu atlag vedessel sokkal, sokkal kisebb lett volna az eredmeny, talan ilyen 4-0, 5-1 koruli.
azokkal a roman allampolgarsagu jatekosokkal akik megfordultak az iden a Mol liga es roman bajnokiban, fenn lehetne maradni a B ben, csak egy jo kapus kell. es, hogy ott legyen ezek a jatekosoknak legalabb 80% a.
Most lett vége az olasz holland mérközésnek 4-0 ra nyertek az olaszok ahogy elnézem a hollandokal sem fogunk valami szoros meccste játszni a román válogatott.
@csiki drukker: Hát igen ez a baj hogy nagy sok a HA... amugy eggyetértek.
@csiki drukker: majd akkor lesz megbízható kapus a román válogatottban, ha szóhoz jutnak a csapatukban. A romániai csapatok közül egyedül a progymes Molnár Szabolcs jutott rendszeresen szóhoz. Az SC-ben Kozuch szinte végigvédte a szezont, a HC-ben Polc és Fedor mellett a két Fülöp alig-alig kapott meccset. A Steauában Catrinoi keveset, de védett, Csergő alig... A magyar válogatott annyival van jobb helyzetben, hogy a Volánban mindhárom kapus magyar volt és Budai is kapott 31 meccset a szlovák extraligában. Mellettük a Fradi, kis Volán és januárig a Miskolc is kizárólag magyar kapusokkal állt ki a meccsekre. Rajtuk kívül a dunaújvárosi Kiss Tamás is (főleg az idény első felében) rendszeresen védett. Nem ideális helyzet még ugyan, de valami...
A másik csoportban a II. harmad után bombameglepetés. Slovenia-Croatia 2:2!
A magyar Sport1 élőben adja a Román-Brittet most. Idáig 0:0!
0:3 ket harmad utan,az elso harmadban mutattak valamit a fiuk,en azt mondom,hogy egyenlo ellenfelei voltak a briteknek a masodik harmad viszont 0...
A meccs feléig rágtam a körmöm , de végre helyre állt a rend ! :P

@bereszsolt: Szóval Te a sajátjaitok ellen szurkolsz? Bravó.
Ezt még nézni is rossz...
Szép hangzott a brit himnusz.:)
Ez a Román csapat majd 2 év múlva esetleg bent maradhat a Div.II.-ben. Ez most így C-csoport.
@bereszsolt: Szegyen es gyalazat hova jutottal Zsolt meg azt is sajnalom hogy valaha a Sportklubnak szoritottal.Halistennek az ilyen hozzad hasonlo emberektol megszabadult a Sportklub szurkolotabora,te szerintem a mostani hozzaallasoddal ha nem igyekszel a hacetol is kiutaltatod magad.Megegyszer szegyen,legalabb halgass...
Lengyel-Ukrán! Egy PP1-es bombagól! Az első harmad elején. Nézem! Jó az iram! A hazaiak százszor gyorsabban játszanak, mint a románok ellen.
Én vagyok tudatlan! De, mi ez az elhalálálozási megemlékezés a lengyel tévé logoja mellett bal oldalon? Vagy ez történelmi?
Jó a meccs! 1:0! 16.50
@defó: Nem tudod hogy hol lehet nezni a Lengyel- Ukrant?
@defó: Gondolom a kamien pomorski-i tűzvész áldozataira emlékeznek,azt hiszem a lengyel elnök 3 napos országos gyászt rendelt el emiatt.
@Kekfeher:
Nem tudom mi köze van annak a HC-hoz , hogy én akkor se tudnék a román címeres válogatottnak szurkolni , ha mind magyarok ütnék benne a korongot , sőt akkor sem , ha lenne 5 fiam és mind ott játszanának .
Igy volt ez akkor is amikor még nem is létezett HC és igy lesz mindig . Aki ismer tudja ;)

@Fejér Lilla:
Igen és képzeld még Fradista is vagyok ! :))
és igen! már megint a magyarok!
csak van már DivIben is videóbíró :D
@bereszsolt: Húha, az kemény lehet így együtt!
Hajra Nagy Britannia ,hajra Del Afrika es hajra ha kell Szomalia de soha romania!
@bereszsolt: Nem irigyellek, nem lehet könnyű Neked.
Iszonyat jó a meccs! Tiszta magyar-ukrán! deja vu!
Büntetők lesznek!

Ja, én neten nézem p2p. Valaki kérdezte. Anno. :)
@bereszsolt: Úgy látom, a történelem nyomtalanaul száguldott el melletted.
@defó: De örülnék egy lengyel győzelemnek!
@bereszsolt: És a világképed sem közelíti meg egy faék bonyolultságát sem.
Nyertek 3:1-gyel büntetőkkel az Ukránok!
ill. 2:1, csak 3:1 volt a büntik az 5 perces hossz. után!

Amúgy, kérdem! Aki látta! Az ukránok gólja tényleg bent volt? Mert én nagyon mellének láttam!

Próbáld összeszedni a gondolataidat és egyszerre írd le . :))
süti beállítások módosítása