HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Magyar buli és szurkolói klub Zürichben

2009.04.10. 10:30 F. Kapus

Az Exit Tours jó sok magyar szurkolót visz ki a svájci világbajnokságra. Hírértékű bónusz: az iroda egyhetes magyar bulit szervezett a Zürich Hostelbe. A rendezvénysorozat címe: Hungary welcomes the world, the World welcomes Hungary!

Ebbe az ifúsági szállodába közel 150 magyar hokifan érkezik a válogatott csoportkörére. A program április 23. csütörtök délután indul, és 29-ig biztosan tart, igény esetén tovább is. A lényeg, hogy a magyar bulit magyar pénztárcákhoz igazítják a szervezők, jóval a svájci árszínvonal alatt lesz minden. Ígéretük szerint itthoni szórakozóhelyi árakat alakítanak ki. Egy sör ára várhatóan 3 CHF lesz. A programok között szerepel jégkorongkvíz, pingpong- és pókerverseny, tombola, amelyen további, nem a magyar csapat mérkőzéseire szóló meccsjegyeket lehet nyerni, meg válogatott játékosok relikviáit.

A szünnapokon projektoros mérkőzéselemzést és -értékelést terveznek, ismert vendégekkel. Pénteken és vasárnap, a Szlovákia és Kanada elleni mérkőzések után Gengszter Zoli-koncert lesz. A bulit tovább színesítheti, hogy a hírek szerint a magyar drukkereken kívül harminc-negyven finn is ezen a szálláson lakik majd.

68 komment

Címkék: vb szurkolók

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:)Nagy nagy Gratula a történet kitalálóinak!!!!!!
Remélem ezen "rendezvényeken" úgy is részt lehet venni ha más hotelben lakik az ember...
Jézus mi lessz ott ha ne adja az Isten megverjük pénteken a Szlovákokat :):):):):):):)
Aki nem az Exit Tourssal megy ki az is mehet a bulikra?
@.Anakin.:
Mi az hogy ne adja az Isten?:) Adja az Isten hogy megverjük!:)
Amúgy jó ötlet jó kezdeményezés!:)
Igen, valóban nagy húzás. Engem is az érdekelne, hogy nem exittours-os szervezésben kint lévő, bulizni vágyó szurkolók is csatlakozhatnak? És ha igen, akkor milyen módon? Előzetes regisztrációban vagy csak odamegy az illető?
Hű de gyors volt mindenki :))
Ki az a Gengszter Zoli? Ő, nem a Ganxta Zolee?
boccs az off-ért.
@.Anakin.: Inkább adja Isten, hogy megverjük őket!
De az is jó ha a fehéroroszoknál leszünk jobbak.
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból: Ő lesz az, de lehet ez egyszemélyes buli lesz.
Hát ez hatalmas ötlet. Valaki esetleg tud még szállást ápr 27- től máj 3- ig Zürichben?
Köszi
Én már most szeretném kérni, hogy a középdöntő idejére is gondoljanak. Mi sajnos csak akkor megyünk, remélem nem fogy ki a szufla a korábban érkezőkből. És ha jól sejtem, a csapatnak akkor lesz szüksége a legtöbb buzdításra.

Kapcsolódó kérdés: itthon nem lesz valami szurkolói sátor/kivetítő a csoportmeccsek alatt? Nem hiszem, hogy minden fanatikus kint lesz Svájcban szóval "igény az vóna rá".
Csatlakozom az előttem megszólaló Káosz Professzorhoz.
@Káosz Professzor:

És lenne igény Szegeden is. :)

De itt csak foci vb-kre, Eb-kre izgul a nép.
Naggggyon jó ötlet!!! Hatalmas gratula az ötletgazdáknak!!! Ezt az "eseményt" nem lehet felhasználni valami módon a VB-pályázatunk népszerűsítésére?
OFF:
Ha már hivatalos nevet használunk, akkor legyen Gengszter Zoltán! :)))
ON
Mi is a középdöntőkre megyünk,mert akkor is kell a buzdítás.A realitások alapján a franciákkal játszuk az utolsó meccsünket Bernben.Nem fogjuk kimélni magunkat.
Mi is csatlakoznánk ,ha lenne Pesten valahol egy sátor ,vagy kivetítő ,ahol mennének a meccsek.
Hajrá Magyarok!!!
@CSL: Viccelsz Én mióta feljutottunk ezért imátkozom :):):)
Igen, egy nyamvadt sátor legyen már! Ha segíteni kell létrehozni ilyen helyeket, szóljatok, itt biztos sok olyan drukker van aki segítene, többek között énis. Pesten!

Van bizony, nagyon jó lenne egy ilyen hely az "itthon maradtaknak"!
@imr: Mi annyit tudunk tenni, hogy ha valaki létrehozza, arról szívesen beszámolunk, nyilvánosságot adunk. Ugyanakkor azt is érdemes lenne összeírni, mely szórakozóhelyeken lehet majd nézni a Sport Tv vb-közvetítéseit.
@M.Lac: @Leslieke: Mindenki odamehet, úgy tudom, de lesz még infó.
A pesti meccsnézést már felvetettem egy másik blogon. Miután volt rá néhány érdeklődő és gyanítom, a saját ismerőseimmel is közösen nézzük, így megkérdezem a Pecsa oldalában lévő kerthelyiségben kint lesz-e a plazma, ahogy a foci VB-n! Illetve még a városligeti sörsátorról tudom elképzelni, hogy lehet ilyesmi!
másik blogon = egy másik postnál

Bocsánat
@M.Lac: Ti melyik szalloba lesztek? mi easyhotel zurich ha jol emlekszem. apr 23tol.
meg ugy altalanossagba ki merre lesz?
@Morgó Muki: A PeCsa klassz lenne, oda valszeg en is csatlakoznek.
@F. Kapus: Köszi az infót!

@bojl: akkor egy helyen leszünk :)) mi 24.-én szállunk meg először és 30.-án indulunk majd haza. Azonban ha addig nyerünk a lottón maradunk a döntőig, bár erre elég kevés az esély.
@bojl: MI a City Backpacker hostelben. Belorusz meccsre érkezünk s május 4-ig vagyunk.
@borostom83: Jó ötlet, azt kb. öten-tízen néznénk a meccseket. Legalább nem lenne nagy zaj :)
@borostom83: Ez nem igaz! A Kajak-Kenu VB-n is tele a part! Olyan hangulatot, ami ott van én még magyar sporteseményen nem tapasztaltam! ;) Járunk is rendszeresen!
Már nagyon várom. Nekünk már megvan a helyünk ott:)
Hajrá MAGYAROK!!!
@vaze: Vagy Zana Zoltán inkább:)
@Káosz Professzor: @rihiranta&rantasila:

A második hármas sorozatra (legyen az kiesési szakasz vagy középdöntő) is kellene valami "meeting point".

Ez az Exit-es hely megmarad akkorra is? Vagy adhoc jelleggel találnunk kell magunknak olyan helyet, ahol átvészeljük a két meccs közti időszakokat, és megünnepeljük a győzelmeinket?:)

Pár cimborával nagyon ráhajtunk a második 3 meccses szurkolásra, kis egyeztetés nem ártana, mert tudjuk: egységben az erő, és a fiúknak akkor kell igazán a bíztatás.

Mi nem írjuk le előre a csapatot, tehát a csoportmeccsek után vesszük meg a jegyeinket, ha mások is így intézik, összehozhatnánk a lelátón egy magyar kontingenst!
@facsipesz: Mi is a csoportkörök után akarunk jegyet venni! A csoportosulásban benne vagyunk! :D
Hajrá Magyarok!
Ezt a csapatot leírni,dehogy.Csak az első körre nem tudunk menni.A legnagyobb boldogság lenne egy HUN-FIN döntő,de tárgyilagosan osztrák,dán v.norvég és francia meccsekkel számolhatunk 12:15-ös kezdéssel.Az első kettő Klottenben, a francia viszont BERNBEN lesz.A találkában benne vagyok.Zürichből Bernbe konvojban.
@rihiranta&rantasila: Zürichből Bernbe vonattal érdemes menni, 1 óra utazás, nem kell vezetni (lásd még: sör, HP, stb) és ingyen van, mert egy oda-vissza út benne van a jegyben.
@facsipesz: @Leslieke: @Káosz Professzor: @rihiranta&rantasila: egy ismerősömmel most szervezzük a második 3 meccsre az utat, reméljük összejön. Szóval tényleg jó lenne egy helyen, csopotba tömörülve szurkolni (meg persze sörözni stb...).
@Morgó Muki:

Természetesen igaz, azon én is voltam, itt inkább a nagykivetítős közvetítésekről szóltam. Ha volt ilyen a kajak-kenunál, akkor elnézést.

De a helyszínen nagy hangulat szokott lenni, ez igaz.
@kovacsistvan:

Ja, inkább olyan helyket kéne Szegeden is vadászni, ahol lehet nézni. Ha ezek szerint ismerős vagy Szegeden, akkor tudod, hogy erre elvileg a number one alkalmas, bár már ott is kapcolták el a tv-t a Győr női kézi BL meccséről, mondván, a viva tv-nek kell a tévékben menni. Megjegyzem a többi 19-ben az ment, mi egyben szerettük volna a kézit nézni.

De ha ilyen kezdeményezés van Szegeden, akár 5-10 fő, én is tudok mondjuk ötöt- minimum- szerezni.
A pesti közös VB mecs nézés engem is érdekelne.
Nagyon jó hangulatúnak igérkezik a svájci szállásos buli. A várható remek meccsek mellett ott is jó hangulat, mulatság várható, kár hogy nem tudok kimenni.
Ha már szóbakerültek a közös bulizások, meccsnézések:)
Ugyan nem egyedül megyek svájcba, de meccsre már igen (magyar-szlovák). Szívesen csatlakoznék meccs elötti ráhangolódáshoz, meccs közbeni szurkoláshoz:)
Hányan leszünk dobosok? Eddig Volánék x2, Újpest x1. Többi tábor dobosai? Én a csoportkörökre megyek Lacékkal, szívesen otthagyok egy dobot valakinek a relegation roundsra, ha vigyáz rá és végig üti a meccseken:) Jó lenne, ha mi dobosok egy helyre állnánk, úgy egységesebb az egész
@szurker08: és a többiek:


Én (mi) is gondolkodunk a második 3 meccsre kiutazni. Részemről egy Berlingó-t tudok felajánlani, még 4 ember kényelmesen elfér, csomagok és a nagydob is! Ha már megvettem a szurkolói mezt, használni is kellene.
@borostom83: Mi haverokkal abban a Zátonyban szoktuk nézni a meccseket, ahol elkaptak egyszer egy bűnözőt :)
Egyébként ott 16:9-es tévé van.
Üdv. Mennyibe fáj egy napijegy? Lehet kimondottan egy meccsre is belépőt váltani? A magyar-orosz edzőmeccset meg lehet nézni? Ha igen mennyi vajon?
Egyelőre ennyi a kérdésekből:)
válaszokat előre is köszönöm!
Pont ide foglaltunk mi is szállást május 1-4! Az tuti, hogy a magyar bulinapok folytatódnak :)
Az igazi szurkolók akkor jönnek ki!
@1nf3rn0: Én is viszek egy kisebb dobot, és kint leszek végig. Aggaszt viszont, hogy a berni aréna honlapján azt olvastam, hogy semmilyen 50 cm-nél nagyobb szurkoló eszközt nem szabad bevinni. No meg légkürtöt sem, ami nálam alap.
@Vincent:
És zürichben mi a helyzet ilyen szempontból?
@1116001: Erről még nincs infóm, de nyomozok. Mindenesetre a lehető legtutibb rejtekhelyekkel készülök...;-)
@Vincent: a jegyeken nincs rajta?
@Zsoldos: Megnéztem, semmi ilyesmi nem található rajtuk.
@Vincent: kamerát vajon be lehet vinni? erről van valakinek infója?
@Vincent: agyf@szt is kapok, ha nem jöhetnek be velünk a hangszerek
Amatőr képrögzítő eszközt (kisebb kamerát, illetve fényképezőgépet) be szabad vinni. Ami pedig a hangkeltő eszközöket illeti, leleményes nép a magyar. :-))) Biztos vagyok benne, hogy megoldjuk majd valahogy... ;-)
Autósok!
Aki a csoportmeccsek után jön haza, átvenném a svájci matricát! Mivel 40CHF az éves - és nem rendszámos - jobban jár mindenki ha felezünk.
Itteni mailcímen jelentkezzetek!
Hi

Mi Zurich belvárosában fogunk kéglizni. Ha nem az exittel megyünk még a buliba elfogadják a mi chf unkat is ugye ?
nyugtasson meg valaki mert különben itthonról vagyok kénytelen vinni pálinkát.
@fejvadasz: ne hozz otthonról, elfogadják
@szurker08: Haliho!!

Csináltam kis oldalunkon egy posztot, ha van kedvetek írjatok hozzá, vagy dobjátok át elérhetőségeiteket email-ben (a cikkben benne van). Az előörs 28-án megy, 30-án lesz teljes a csapat. Remek lenne egy nagyobb csapatot együtt tartani, és egy komolyabb homogén tábort kialakítani a lelátón.

www.pocsmadar.hu

Jelszó: egységben az erő!
@facsipesz: Mi is az utolsó 3 meccsre megyünk. Hova vegyünk jegyet? Mítin pojnt?
@Pipin bácsi: Lenne egy érdeklödö erre, hogy áll a dolog? A második 3 meccsre menne.
@kodiakna: Dobj egy levelet a fenti oldalon található cikkben lévő emailre (ez szép lett..), lesz valami lista, ahol meg tudjuk aztán beszélni. Szerintem érdemben az első meccses tapasztalatok alapján derül ki, hova érdemes.

Nem lenne rossz, ha ez az Exit-es szálló megmaradna fix "magyar" helynek, hétfőn rákérdezek náluk.
Most beszéltem velük, sajnos csak az első 3 meccsre koncentrálnak. Kinn kell találnunk/kreálnunk magunknak egy gyűjtő/ünneplő helyet..
@facsipesz: már van szervezés alatt egy kint élő magyar... olvassátok az irány svájc topikot!
@Zsoldos: mármint egy kint élő magyar szervezi:D remélem érhető.
@kodiakna:
Ma úgy néz ki, hogy egyre kevesebb az esély az én utazásomra.
süti beállítások módosítása