HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Tudunk ezt-azt a sierre-i magyar–oroszról

2009.04.09. 10:24 D. Gromov

A magyar válogatottnak már csak egy felkészülési mérkőzése lesz az A csoportos vb előtt, április 22-én a világbajnok oroszokkal játszunk a svájci Sierre-ben. Megmutatjuk a meccs plakátját, vannak jegyáraink, és egy videónk is a 10 legnagyobb orosz gólról. Oroszország tegnap Ausztriával játszott, és szoros csatában 3-1-re nyert.

Kezdjük egy rossz hírrel: jelen állás szerint Magyarországon senki sem közvetíti a magyar–oroszt. Nagy kár, de hátha sikerül összeszedni valami streamet, már amennyiben adja valami tévé a találkozót szerte a világban, amire nem lehet mérget venni. A meccset két nappal a Magyarország–Szlovákia vb-nyitány előtt rendezik, aki rászán a túrára plusz két napot, megnézheti a helyszínen. Nem túl drágán. A legolcsóbb jegyek 20, a legdrágábbak 50 svájci frankba kerülnek, ezt nem egészen 200-zal kell megszorozni most.

Közben az oroszok is elkezdték a felkészülést, alakulgat a keretük, amelyben nincsenek benne a tengerentúliak, valamint a KHL-döntős Lokomotiv Jaroszlavl és Ak Barsz Kazany játékosai. Lejátszották első meccsüket, Ausztriával találkoztak. Az osztrákok hősiesen küzdöttek, 3-1-re kaptak ki. Góljukat Warenka szerezte 0-2-nél, orosz részről Ribin, Atyusov és Szusinszkij volt eredményes, a végeredmény a 25. percben kialakult.

És akkor a bónusz: három nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra egy összeállítás a történelem legnagyobb orosz góljairól. Hogy melyik a top 1-es, az nem kérdés.

31 komment

Címkék: magyarország vb ausztria oroszország videók a csoport felkészülés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A világ legszebb jégkorongját játszodják,ez nem vitás!!!
Szégyen! ....hogy nem adja egyik tévé sem.
De jó lenne megnézni azt a meccset. Összecsap a tavalyi év két világbajnoka :D Csak rámozdul valami tévétársaság, nem? Bár a magyarok közül senki nem fog. Mivel arra nem szól az akkreditációja egyik ingyenélőnek sem, igy nem bízok másban, csak egy svájci esetleg orosz tv közvetítésben. Pedig ez lenne ám egy kuriózum a keresedelmi tv-knek. Talán ha kimenne rá a Ganxsta meg a kiszel Tünde esetleg látnának benne fantáziát. Azért ha akárki szurkoló kimenne rá, érdekelne egy amatőr felvétel is a meccsről.

пойдите Венгры!!!
Erről maradunk le, ááá
igazi csemege
Talán a Sportside csapata (stábja) készít egy összefoglalót, bár sokan az egész meccset szívesen végig néznék!
Sajna kevés a remény erre.
A korábbi hírek után írtam egy e-mailt a Viasatnak hogy ha már megszerezték a hoki BL és a KHL közvtítési jogait, legalább fontolják meg, hogy adjanak nálunk is néhány meccset, de eddig még válaszra sem méltattak.
szerintem a közvetítéssel az a probléma hogy a helyiek nem adják így magyar csatornák nem tudják kitől átvenni a képet. Azt meg nem lehet elvárni hogy közvetitőkocsikkal kimenjen egy magyar TV az irdatlan pénz lenne.
Szerintem ha lesz tévétársaság ami kint adja akkor valaki itthon is fogja adni, hiszen átvenni a képet már nem akkora összeg
Sport1, Sport2 mit mond? Ők eléggé hokibarát tévének tűnnek, biztos meg van az oka, hogy nem közvetítik. Laikusként arra tudok gondolni, hogy mivel ottani (svejci) tévé nem közvetít, nem tudják simán átvenni az adást, a kiszállás, install, stb. meg elég drága lehet. Azért valahol mélyen ez érthető, még ha nekünk rajongóknak nem is esik jól.
Ahogy elneztem az osztrak valogatottba csak egy KAC-os fert be, a potkapus...szegyen, hogy a valogatottba a bajnok csapatbol sot Red Bull Salzburgbol sincs senki...
ha már szép gólok

www.youtube.com/watch?v=UamQqBYwWK4

vazze :D

(nhlsarkon láttam, kicsit egyedi hangvételű oldal, de én nagyon bírom :)
@BOFFOCSKE: A bajnoki döntő után pár nappal, nem is csoda. De nem kell félteni sógorékat, a Grenoble-i 3as tornára (Franciao, Norvégia, Ausztria) már majdnem teljes kerettel mennek. Lesz ott bőven KAC, RBS, sőt talán Vanek is- bár remélem neki egyéb elfoglaltságai lesznek a tengerentúlon. Amúgy kb a VSV U-24 eseitől nem olyan rossz ez az 1:3 a KHL ellen. Nagyon jól játszhatják a védekezést
@solarys: A Viasatnak többen is írtunk, de Gromovtól megtudtam, hogy a döntés Svédországban van.
@jágör68: A KHL ellen? Erősen B csapatnak éreztem ezt...
@solarys: a Sportside-osok kedden este azt mondták, hogy kérdéses még, hogy mennek-e Svájcba. Ha mennek Svájcba, esetleg megfűzhetők rá. Talán már régebben is tettek fel az oldalukra teljes videókat meccsekről. Ha jól emlékszem Szereda-Újpest volt.

@BOFFOCSKE: Vanek sem fért be :) Szerintem nekik is megvan a válogatott gerince, most talán ők is a kiegészítő embereket keresik. Képzeld, ha ők is megnézik a mi meccseink kereteit és azt látják, hogy nem játszott a finnek ellen Szuper, Palkovics, Kovács... Ez nem jelent semmit. Majd ha így érkeznének Bernbe, az más más lenne, de szerintem a nagy ászok ott lesznek, bár Vanek még valóban kérdéses (nem a tudása miatt).
itt egy stream amin elérhető lehet majd a meccs. www.myp2p.eu azt hiszem ez a linkje.
@kovacsistvan: Azért abban megegyezhetünk, hogy akkor is szép eredmény. Kíváncsi vagyok mi mit játszunk majd velük- gyanítom, hogy nem 1:3 lesz a vége (meg azt is, hogy az azért ennél jóval erősebb Szbornaja lesz). Másrészt a sógorék tavaly is játszottak egy 7:9- es felkészülési meccset az oroszokkal- csak úgy bemelegítésképp a divízió 1-es VB előtt:D
@SINtelen: Szép és jó a myp2p, de a tegnapi osztrák-orosz meccs se volt rajta.
@jágör68: Az gólgazag meccs volt :)
@balazs01: Én egy magyar-orosz meccsre idehaza elmentem volna, nagy KHL-es drapériával, az tuti.
azt tudja valaki, hogy miért csak egy felkészül. meccset játszunk még?
@Nano: jah semmi félreolvastam
@jágör68: Na, a holnapi meccset már adják. Pénteken ráérnek, szerdán nem értek rá? Azért a második meccs komolyabbnak ígérkezik.
áá mennyire messze vannak még a 20-as április napok :(
érdekes ez a videó, az orosz hokiból csak a szóló gólok maradnak? Van néhány szép találat, de a legtöbb csak kígyózás a tömegben. Ja és hogy nincs egy Datsyuk gól se... :)
tehát ha jól értem, a magyar válogatott játszik a világbajnoki címvédő oroszokkal, akik az élesre töltött csapatukkal mérkőznek meg nekünk, és egy tv sem közvetíti magyarországon.

hmm...
@kovacsistvan: Igen, emlékszem erre. Azért nem árthat ha kapnak jó néhány e-mailt, hátha segítheti a kedvező döntést, hogy lenne igény nálunk is színvonalas hoki meccsek közvetítésére.
@M.Lac: Köszi az infót, remélhetőleg legalább egy összefogalalót láthatunk majd a mecsről.
Jesszusom mekkora gólok,a 3. helyezett Afinogenov 2. gólja is top1-es sztem,nézzétek meg! Aztán a mára már klasszikussá vált Bure korira ráhúzós-visszabelsőzős gólja is óriási,de a "the gr8 one" tényleg a legnagyobb... Ha vki megtudja,h neten hol lehet nézni a HUN-RUS meccset,az irja meg a blog-ra! Hajrá Magyarok!
Valamelyik tv-t ostromoljuk már meg e-mailokkal. A királyi tv-t például nem ezért tartjuk el?
Vagyis tv-ket, mert én inkább a Dunának mennék neki, hogy a székely barátok se maradjanak le.
@sutyi2: Egyetértek Afigenov második góljánál nagyobbat én se nagyon láttam még. Egyértelműen top 1
@sutyi2: @Smits41: mi annak idején a 4. helyre tettük afinogenovot:

jegkorong.blog.hu/2007/11/11/minden_idok_legnagyobb_goljai

(nekem egyébként abszolút kedvencem volt, kár, hogy túl van a csúcson. bár ha visszamegy oroszországba, biztosan lesz még néhány jó éve)
latom nem tetszett a beirasom.Levettetek.Koszi.Tovabbi jo S e G G nyA last.
süti beállítások módosítása