HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Szavazzanak Nagy Gergőre megint!

2009.03.20. 09:33 D. Gromov

Az Alba Volán-csatár Nagy Gergő lett január legjobb fiatalja az EBEL-ben, és itt a sansz, hogy az egész szezoné ő legyen. Az szavazás már elkezdődött a liga honlapján, klikkelni itt lehet, egyelőre jelentős lemaradásban van az ifjú magyar támadó. Ellenfelei: Miha Brus (Jesenice), Thomas Hundertpfund (Klagenfurt), Paul Schellander (Klagenfurt), Michael Schiechl (Graz). A számok szerint Paul Schellander volt a legjobb a jelöltek közül ebben a idényben, 62 meccsen 34 pontot szerzett, 19+15-ös felosztásban.

38 komment

Címkék: szavazások nagy gergő ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem szavazok rá, mert nincs kellő játékintelligenciája. Sokkal alázatosabbnak kellene lennie. Azt pedig már korábban is írtam, hogy a januári díjat sem köszönte meg a hazai szurkolóknak, pedig nekik köszönhető a díj.
Majd biztos felnő egyszer Ő is ehhez a feladathoz.
Amúgy megérdemelné...
@AVfan:
Ez a szavazat most nálam is kimarad.
@AVfan: " És természetesen mindenkinek köszönöm, aki csak egyszer is kattintott rám." Ez szerinted mi??
Ugyan már, D.Gromov!
@AVfan: Szavazunk, megkapja ezt is, faterja tuti olvassa, lehet hogy Ő is, tanult a hibákból, és megköszöni... Segítsük a magyar hokit úgy, hogy igazi magyar mentalitással "szemközt köpjük" a sajátunkat, mert van rajta sapka... aztán meg mert nincs??? Irigy nemzet a magyar... Gondoljatok bele (pláne mostanság) mennyi minden miatt esnek egymásnak a kommentezők. aztán jön egy meccs, és újpesti és és fehérvári újra barát! A magyar hokit Gergő képviseli ebben a megmérettetésben! A magyar szurkolókat meg Mi!
Segítsük, és higgye el mindenki, lesz benne köszönet!

Hajrá Gergő! ;-)
Én is szavaztam rá anno, de az utóbbi cirka 10 meccses teljesítménye kissé elgondolkodtató.Láttam játszani a farm csapat meccsén is nemcsak ebelben, háááátt kissé több alázattal is nyomhatta volna.Ez a szavazósdi úgy lenne az igazi,ha minden gépről csak 1 szavazat érkezhetne, mert így nem egészen a reális helyzetet tükrözi.
@Leo945: ennyi, nem több!
szavaztam!
@evo9: Helles!!! Nehogymán itt egyedül klikkelgessek! Emlékezőnél meg nemtom mit nem ért!?!??!
Az előző szavazáson is kattintottam Gergőre (nem is egyszer) és most is fogok. Márpedig azért, mert az idei évben (mint a fiataljaink többsége) nagyon sokat fejlődött.

Bizonyára régen voltak már fiatalok akik néhány "beszólásért" (ami mellesleg szerintem sem volt helyes) leírnak egy jó játékost. A huszas éveiben mindenkinek vannak tanulnivalói a diplomatikus megnyilvánulásokról. Ez van akinél "zsigerből" jön, van akinek figyelnie kell hogy mikor mit mond.
Nagyon bízom abban, hogy Gergő sokat tanul ezekből a reagálásokból, mert ahhoz hogy még jobb játékos legyen neki is tisztelnie kell a szurkolókat. (ahonnan szintén vannak szép kis beszólások időnként)
Ha megtalálja az arany középutat biztos vagyok benne, hogy nem lesz több ilyen probléma.

Mégegyszer ismétlem, hogy ez nem von le semmit a fiatalok EBEL-beli teljesítményéből. Legjobban annak örülnék, ha Gergő mellett még szavazhatnánk Sofira és Hegyire is! Ha így folytatják a fiatalok, akkor lehet, hogy Tóth Adriánra gyűjtjük jövőre a szavazotokat.
HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ MAGYAR JÉGKORONG! HAJRÁ FIATALOK!
@KCs: El kell, hogy szomorítsalak, de én nem erre gondoltam.
A díjat hazai pályán, hazai közönség előtt adták át neki.
Intelligens, rutinos játékos, ha díjat kap - főleg hazai pályán - az a minimum, hogy egyszer felmutatja a szurkolóknak.

Ha Te azon a díjátadón láttál tőle ilyen gesztust, akkor én kérek elnézést!
@AVfan: a felvetésed egyben a válasz is: "Intelligens, rutinos játékos". Előbbit (ha a cérna el is szakadt párszor) nem kérdőjelezem meg, utóbbit sem, de ellenkező előjellel! Rutinos! Majd amikor már annyi díja lesz, mint mondjuk Palkovicsnak (még lehet rá esélye), akkor hidd el, Ő is rutinosabb lesz ebben!
De lehet lajosnak kellene tartani havi egy "díjátadó-edzést", hogy senkit ne érjen váratlanul a helyzet??? XD
Én rászavaztam!
Szerintem mi felnöttek is csinálunk baklövéseket,igy vele is megtörténhet.
És mégvalami:ha a Volán szurkolok nem szavaznak rá akkor ki?!!!
Gergö fiatal meggondolatlan,de szerintem tanulni fog belöle! Amugy Sofrontol tanulhat alázatosságot!
Sziasztok.

A múltkori esetnél én is érintve voltam,de én akkor is rá szavazok,mert a szíve mégiscsak kék-fehér :D
Úgyhogy tessék csak nyomkodni szorgalmasan azt a gombot.
Biztosan közvetítették feléje a blogon elhangzottakat,és szerintem el is fog gondolkozni a dolgokon.

Hajrá fiatalok,Hajrá Volán
Lássuk be a játéktudáson kívül a srácoknak a "Sóbizniszt" is el kell sajátítani. Nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban erre is nagy hangsúlyt fektetnek, profi szakemberek segítik a csapatokat, hogy kell öltözni, nyilatkozni, kamera elé állni stb.

Gergő nagyon tehetséges játékos (minden rossz szándék nélkül ragasztottam rá a "Rolba" becenevet, mert ha lendületbe jön kb. annyi esélye van az ellenfélnek megállítani, mintha az említett eszköz elé állna ki...")
Remélem, igazam van, és azért nem jelzett egyértelműen a szurkolók felé, mert egyszerűen még nem elég "profi" ezen a téren... Majd belejön... Nem várjunk el tőle huszonévesen egy hollywoodi sztár rutinját, hogy hogyan kell az ilyen helyzeteket kezelni!

Úgyhogy tessék csak szorgosan kattintgatni, szombaton meg "Szelebrésön"... :)

Hajrá Volán!
Ez a történet szerintem több annál, mintsem elvesszünk a részletekben. Székesfehérvárra kerülhet az év játékosa cím az Erste Bank Ligában.

Páran elég ovodás szinten kezelik a dolgokat. Kinek nem inge, persze ne vegye magára.

Én azért szavazok, ti is tegyetek úgy, ahogy jónak látjátok.
Raszavazok, mert magyar..ennyi.
@brunzwik:szerinted a játékosok hány % a olvassa a fórumot? :-)
Már megbántam, hogy volt véleményem.
De én nem szavazok.
Értelmetlen volt reagálnom.
Igenis szavazzunk rá!

Nem a körülményeket kell nézni, hanem hogy magyar!
Most ő képvisel minket!
Lássák az osztrák emberek, hogy van összefogás nálunk!

Én már kétszer is szavaztam, és megteszem még párszor!

Hajrá Gergő!
Hajrá Volán!
Hajrá Magyar Jégkorong!
@AVfan: Egyébként Gergő több fórumon is megköszönte a szurkolók szavazatát.

-Jégkorong Blog
-Blue Brothers
-AV honlap

Hajrá Gergő!

@Szanee: Tudom, én is olvastam.
De akkor is, ott és akkor kellett volna legelőször, mert ott találkozik a legtöbb szurkolóval.
De erről már nem szeretnék írni és olvasni többet.
Nekem amúgy a Gergő nagy kedvencem, anno kapott tőlem szendókat titokban:-) Csak most kicsit csalódtam benne, gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Téma lezárva, szavaztam rá.
Mindjárt előzünk...;-)
HELP..
Nem tudok német, MELYIK GOMBOT KELL NYOMNI?...

a) abstimmen
b) ergebnisse anzeigen
Geri nyer,nincs mese! Már nem sok kell!
Munkahelyen 3 gép, itthon is 3 :D

Hajrá Magyar Jégkorong!
@Úzó: azért ne vigyük túlzásba, mert a végén letiltják magyarországot :)
már vezetünk... :D Majd ha letiltanak szólok a tenkes kapitányának... az is szerette a labancokat... :):):)
Most Gergő csak második, szavazzatok Rá, megérdemli.

És ezúton szeretnék megkérni Mindenkit (akinek nem inge...), hogy bár Gergő nem viselkedett helyesen, ne egy rosszul sikerült mondat alapján ítéljétek meg őt (mégha, aki kapta biztosan nem felejti egyhamar), hanem az egész éves szenzációs játéka, a győzniakarása és a vitathatatlan tehetsége alapján...

Hajrá Gergő :-)))
Tudom csöppet OFF szal bocsi, de nem tudja vki mikor játszák az EBEL All-Star gálát? Sajnos egy kukkot se gajdolok németül így hiába is nyomoznék utána honlapon, szóval annak aki válaszol előre is köszi!
@SakiCitizen: Mivel osztrák nem került be, ezért az idén nem játszák le. A szezon végén játszik egyet a Volán a Jesenicével :-)))
@Prince09: Kár! Pedig napjában vagy 2szer 3szor szavaztam ám a srácokra! ;) Néztem is h tulképp egy Volán derbit látnánk...kár h nem lesz, de sebaj majd jövőre! Ja és köszi mégegyszer!
@SakiCitizen: @Prince09: Idén nem rendeznek All Star gálát, a félreértés elkerülése végett, már a szavazás előtt köztudott volt a dolog. A szavazást csak megtartották...gyanítom, ha lett volna tétje, azért nem ez lett volna a végeredmény.. :)
Lol, nem semmi lesz ha Nagynak 2. cimet 'nyeri' meg jegkorong.blog:)
Úgy nézem a sógorok nem bízzák a véletlenre. "Eine Abstimmung ist nur alle 15 Minuten möglich!" úgy, hogy tegnap délelőtt szavaztam rá utoljára. Az kicsit több mint 15 perc! Csak nem letiltották a magyar IP címeket!? Pagé liga!
süti beállítások módosítása