HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Most már még nagyobbat álmodunk

2009.03.18. 11:36 F. Kapus

A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE két meghatározó játékosa, Zlocha és Berta hiányát feledtetve nyerni tudott Székesfehérváron. Komoly indulatok támadtak a mérkőzés előtt, de végül példamutatóan viselkedett mindkét tábor, egymás csapatait, egymást is megtapsolták. A két vezetőedző részletes értékelése következik.

Énekes Lajos (Alba Volán): "Olyan Alba Volánt láttunk, amely azt hitte, hogy már a mérkőzés előtt megnyerte a találkozót. A hatvan perc során ez kellőképp párosult fegyelmezetlenségekkel is. Ez abból is látszott, hogy öt a három és öt a négy ellen nem kaptunk gólt, helyzet sem nagyon volt az UTE előtt, mert akkor rá voltunk kényszerítve a fegyelemre. Súlyos hibát követtek el a játékosok, olyan butának nézték az UTE-t, hogy megint hagyták, hogy előnybe kerüljön. Hárommal elengedtük őket, pedig biztos volt, hogy harmadszor nem rontják el a kínálkozó lehetőséget. Nem elég a meccs előtt fogadkozni, a mérkőzésen kell hajtani megállás nélkül.

Ráadásul nagyon fegyelmezett Újpesttel találtuk szemben magunkat. Ha ezek után nem találunk vissza a helyes útra, ha ez a pofon sem volt elég, akkor semmi sem az. Kilencből három harmadot nyertünk meg az UTE ellen, ez elég nagy szégyen. Biztos, hogy én is hibás vagyok, mert nem tudtam annyira kemény lenni a játékosokkal, amennyire kellett volna. Pedig nem az elvárás magas, bár tegyük hozzá, nem is alacsony. Az elvárás teljesen reális. Ehhez csak be kell tartani azokat a szabályokat, amik a játékunkat alkotják, mert ezek nélkül nerm lehetünk eredményesek. Az újpestiek a belüket lógatták, úgy hajtottak. Minden UTE-játékosta igaz ez. Olyan fegyelmezetten játszottak, hogy ez elég volt kedden ellenünk a várva várt sikerhez."

Pék György (UTE): "Ez a küzdés és a szív diadala volt. Mertünk nagyot álmodni, és álmunk valóra vált. Az első és a második harmadban látottak alapján teljesen egyforma két csapat küzdött a jégen. A harmadik harmadban már csak szétszedni akartuk a Volán játékát. Nem titok, ölni akartuk a játékot, gyors cserékkel operáltunk, tilos felszabadításokra lőttük a korongokat. Három sorról két sorra váltottunk, majd vissza háromra. A célunkat elértük, fantasztikus csapatteljesítményt nyújtottunk.

Az első harmadban dinamikus letámadással gólt akartunk elérni, minél hamarabb. Nagyon fontos volt, hogy mi szerezzünk vezetést, mert tudtuk, ha nekünk kell az eredmény után szaladni, akkor nagy arányú vereség lehet a vége, akkor ki kell nyílnunk. Nem tettük, nagyon zártak voltunk, és ha nem vagyunk ilyen rutintalanok, ennyire túlpörgöttek, már akkor kétgólos előnyünk van. Teljesen jogosan érvénytelenítették gólunkat, sokan voltunk a jégen. A harmadik harmadra úgy jöttünk ki, hogy inkább megdöglünk a pályán, de innen akkor is győzelemmel megyünk haza. Az egész rájátszás legcsodálatosabb eredménye részünkről az a hihetetlen összetartás, ami a csapaton belül tapasztalható.

Ha már itt tartunk, akkor annyit a bíráskodásról hadd monfjak el, bárki láthatta a mérkőzésen, milyen az, amikor a világ élvonalához tartozó bajnokságban vezet valaki. Nem akar főszereplővé válni, hagyja, hogy a játék folyjon a saját medrében, csak az egyértelmű szabálytalanságoknál állít ki. Az apró-cseprő szúrkapiszkákat nem is veszi észre. A kiállításainkat hatalmas küzdőszellemmel tudjuk kibírni, ha sokat kapunk, úgy sem. Persze, megadhatóak voltak az újpesti meccsen is azok, amiket a játékvezető akkor befújt, de nem voltak hokikiállítások. Most már még nagyobbat álmodunk. Azt gondolják a fiúk és mi is, ha egyszer sikerült ez a bravúr, miért ne sikerülhetne még egyszer?"

A sérültek állapotáról is kérdeztük a vezetőedzőt. "Berta bemelegített Fehérváron, de jelezte, a dereka nem bírja a terhelést. Meglátjuk, két nap mire lesz elég . Zlocha szerdán jön vissza hozzánk, a szlovák válogatott orvosa kezelte, leszívta a vizet a térdéből. Ha egészségesnek nyilvánítják az orvosaink, akkor csütörtökön játszhat. Ha nem, Kiricsenko fogja pótolni, aki a többiekhez hasonlóan fantasztikus munkát végzett kedden."

Negyeddöntők

Az Alba Volán erőnyerő

 
 
 
 
 
 
 
Újpesti TE (1.)–Alba Volán farm (6.)
2-0
-
 
 
 
 
NZ-Stars (2.)–Miskolci JJSE (5.)
2-0
-
 
     
Dab.Docler (3.)–Ferencvárosi TC (4.)
2-1
 
 
 
 

Elődöntők

Alba Volán–Dab.Docler
3-0
5-3
-
-
 
 
UTE–NZ-Stars
3-0
4-2
-
-
 
 

Döntő

 Alba Volán–UTE
2-1
03.19.
03.21.
03.23.
03.25.

 

73 komment

Címkék: énekes pék ute alba volán rájátszás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A szűk kerettel rendelkező, félig amatőr játékosokból álló UTE " Nem amatőr a csapat,igaz hogy kevés a pénz de nem amatőrök !!!
@fraind: Ezt ne a minőségre értsd, és akkor tisztább a helyzet. 1. Maga Pék György szokta ezt hangoztatni. 2. A csapatból jó néhányan munka, tanulás mellett jégkorongoznak. Csak egy példa: Tolnai Attila rendszeresen nem tudott elmenni Erdélybe, mert a munkahelye nem engedte el.
@fraind: Csapatnak valóban nem amatőr,de van olyan, aki munka ill. iskola mellett játszik.
Azért annyira ne szaladjunk előre Pék úr!!!Jó hogy nem lesznek a játékosai mindjárt"OVECSKIN"-ek!Örüljenek annak az egy meccsnek,megkapták az elismerést vezetőktöl-szúrkolóktól!Kössék fel a nadrágot csütörtökre,vigyenek oxigén palackot a cserpad mellé!HAJRÁ VOLÁN
@F. Kapus: Nagyon éber vagy ma is! :))
@F. Kapus: Nem csak az UTE-ban van ilyen helyzet hogy a csapat nem tud annyit fizetni hogy csak abból éljenek a játékosok. Inkább becsületükre válik az a szorgalom ami a kis csapatokat és játékosaikat jellemzi! Ne degradálj senkit se ezzel az amatőrözéssel... Azok a srácok is ugyan olyan vérprofik mint bárki más akinek a csapata van olyan helyzetben hogy több ezer eurot fizessen!
Kiricsenkót sajnálom ám, remélem még jut szóhoz!
@SchiKa: még jó, hogy ezúttal nem neveztünk senkit nyájasnak :)
@SchiKa: Nem szorul a védelmemre F.Kapus, de én mint lila, nem tartom sértőnek az amatőr jelzőt. Van egy tényleges és egy pejoratív jelentése is a szónak, biztos vagyok benne, hogy a szerző az előbbire gondolt, a már fentebb leírt tények miatt.
Végre egy jó bajnoki döntő, talán a legjobb az utóbbi 4 évben...Az UTE megérdemelte ezt a győzelmet, a Volán pedig megérdemli a bajnoki címet, mert simán megállja a helyét, már az erős bajnokságokban is. A következetetés persze az lenne: a magyar bajnokság akkor erős..., reméljük az...lesz...
remelem ez a meccs raebresztette a vezetoseget es a szakmai stabot,hogy Vitonak van helye a palyan..sajnos nem tudtam nezni a meccset..a sporttv allitolag kozvetitette..minden meccs utan valasztanak egy legjobb jatekost..ezen a meccsen ki volt az?? szerintem Kyrychenko,ill. az Albatol Palkovics erdemelte/erdelmelne meg..latatlanbol itelkezve..gratula az Ujpestenek..Vito varunk vissza Gyergyoba :)
Ami a fegyelmet illeti a Volán is amatőr csapatként muzsikált tegnap, úgyhogy kéretik nálunk is az amatőr jelző!!!:)))))
@SchiKa: Remélem elhiszed, ha mondom, hogy ezzel csak elismerésemet akartam kifejezni, hogy még így is sikerült. Sajnálom, hogy a félig amatőr jelzőt félreértetted, nem arra utalt, hogy mindenki félamatőr, hanem arra, hogy vannak profik és vannak amatőr státusúak az UTE-ben. Szerintem ez a szép ebben a történetben. Felesleges ott ellenfelet keresned, ahol nincs.
@F. Kapus: Hát ha az igazolásokat, azaz a hivatalos státust nézzük, az egész magyar bajnokság en bloc amatőr. :)
Még egy dolgot nem értek. Miért foglalkozik Pék a bíróval a meccs után még mindíg. Ez a Falkner az egyik leggyengébb osztrák bíró rengeteg rossz tulajdonsággal. Tegnap nem nagyon hibázott, mert a meccs nem nagyon kényszerítette erre.

De tényleg mostmár abba lehetne hagyni a bírókkal való foglalkozást, mert a fagyi vissza fog nyalni.
@comp3232: ha jól emlékszem, tegnap még úgy eset, hogy pont a bíró miatt gondoltad, hogy lila hagymát kóstolgatva kapunk egy 8-ast...én is úgy gondoltam, hogy belefutunk egy nagyobb vereségbe...de nem így lett ;-)

A bíróról csak annyit, remélem nem csak nekem tűnt fel, de az első két meccsen állandóan ment a sporik "puhítása" hol kék, hol lila oldalon, ami a második mérkőzésen meg is látszott; amíg a harmadikon egyik csapat sem foglalkozott velük (illetve a két vonalbíróval, akik itthoniak voltak, igen) Már csak ezért is megérte váltani, függetlenül attól, hogy Gebei jó, vagy nem jó!

Gratula a Volán szurkolóknak!
Hajrá Lilák! Csapatunk van!
@comp3232: A fagyi most nem ér rá visszanyalni, az 5-7. helyért vív élethalálharcot :D
@Ringleader: Belátom tévedtem, nem hagytunk Neki esélyt, hogy megmutassa, milyen bíró valójában.
@forestjr: teljesen egyetértek! Itt nem sértő az amatőr jelző. Pár tízezer forintos "fizetésért" hokizik a csapat fele. Egyetemre, munkába járnak nap, mint nap többen is.
@Video Tóni: Ez a nap hozzászólása :-))))))))))
@pumuklii: a Palkovics ütött kettőt... illetve egy bepattant róla, egybe meg ipphogy belepiszkált... párszor (minimum öt) azonban elütött a korong fölött akkorát, hogy a nézőtérről hozták vissza a kezét is...
A volánban tegnap a legjobb a Rolbás volt... :):):)
Én sem találom sértőnek a félamatör jelzőt.
Amikor arra nincs pénzünk, hogy vitaminokat vagy frissítőt vegyünk...
Énekes..."biztos, hogy én is hibás vagyok"....nagyon is hibás az edző/ők/!! Ha Sator mesternek nem volt elegendő egy szezon arra, hogy a sorokat összerakja, akkor mit akar az, aki ennyi év után, ennyi edzőtől, csak ennyit tud!!Ez nagyban az EDZŐ hibája!!!!
A mérkőzés előtti indulatok a szokásos szájkaratéhoz tartoznak. Mindez azzal van most súlyosbítva, hogy a jégkorong kezd kikerülni a szűk szubkultúrából. Egyáltalán nincsenek komoly indulatok a hokis szurkolótáborok között. Béke és szeretet van, ami tovább fog mélyülni a vb-n.
Énekes Lajos (Alba Volán): "Olyan Alba Volánt láttunk, amely azt hitte, hogy már a mérkőzés előtt megnyerte a találkozót..."

Ha ezt Ő is így látta, miért nem kért időt és rakta volna helyre a fejeket???
@yeti2: vegyél vissza egy kicsit! Lila oldalon eddig bizonyították, hogy nem beszélnek össze-vissza. Annyi lett megfogalmazva, hogy szeretnének még egy meccset nyerni, amire a látottak alapján, a saját táboruk előtt, minden esélyük meg is lehet, ha a Volán folytatja azt, amit eddig művelt! Mit vártál, hogy azt mondják, innentől kezdve már nem érdekes a folytatás? Lehet, hogy nem nyer a csapat több meccset, de hogy mindent megtesz majd érte ezután is, azt biztosra veheted!

HAJRÁ LILÁK!
@üveg: @AVfan: Nem tudom, hogy a többiek mennyire hallgatnak Lalira. Ő az edző ez tény, de tudjuk azt is hogy a srácok egy részével együtt játszott, sőt jó haverok/barátok.
Énekes edzői kvalitásaira csak akkor derül fény, ha egy másik csapatnál vagy egy másik generációval dolgozik majd. Gondoljatok bele, hogy ő játékosként csereember volt amikor Csicsó és Palkó "taknyos kölyökként" már alapember. Ezért is van az hogy csak átmenetileg vállalja a Volán kispadját. Volt kitől tanulnia, nem gondolom hogy rossz edző lenne, csak a szitu elég speciális.
Ma délután Yo rádió sport hírek:
Botrány a Volánnál címszóval majd idézett két nyilatkozatot
Amiben lényegében annyi volt a légiósaink közül sokan már féllábbal a tengerentúlon vannak,nem érdekli őket a bajnoki cím, sajnos Lajos egy halk szavú edző,nem tudja őket motiválni,csak minket akik komolyan vesszük a döntőt. Cortina ilyen teljesítmény után már biztosan szétrúgta volna az öltözőben a kukát.
A másik játékos szerint: Hiba volt a döntő elött egy megalapozatlan döntéssel beleavatkozni a csapatba, ennek a hatását érezzük most.

Neveket szándékosan nem írtam, mert nem tudom,hogy a hallottak honnan származnak,de jó lenne ha valami bennfentes tényleg mondana valamit a csapat körüli dolgokról mert ez így nagyon rossz előjel.

Meg azt is mondta,hogy jövőre Szuper és Fekete biztosan nem lesz a csapat játékosa....
Ehhez meg nincs mit hozzáfűznöm NO COMMENT
Az első két meccs innen tölthető:


1. meccs:


www.mininova.org/tor/2379228


2. meccs:


www.mininova.org/tor/2387847
Szerintem eddig fantasztikus döntőt látunk! Örülök, hogy az Újpest most meg tudta verni a Volánt, a látottak alapján nem érdemtelenül. Ilyen hozzáállással holnap 2:2 lesz a döntő állása a meccs után! Onnantól pedig minden lehet.

Viszont más oldalról már kíváncsian várom a holtszezont is, hogy milyen változások várhatók a csapatok háza táján.
UTE: a jelenlegi társaságot együtt kell tartani, Pék meg maradjon, ő vezényelje az alapozást, és az esetleges igazolásokat. A fiatalok közül sokan bizonyítottak a rájátszásban, hogy beférnek a csapatba. Egy negyedik sor viszont tényleg hiányzik.

Alba: most már értem, hogy miért csak két idegenlégióst akarnak meghagyni. Én Guerriero-ra és vagy Martz-ra, vagy Byström-re gondolok. A többi nem kell. Viszont érdekes, amit brunzwik ír, hogy Fekete és SZupernek megköszönik eddigi munkájukat. Én Benktől köszönnék el, de eddig Vaszjunyinnak is gyenge idénye van.
A legjobb ami történhet az Albával, hogy egy karakteres, erős kezű (aki nem fél szétordítani a játékosok fejét, mint pl. az orosz női kézilabda válogatott kapitánya: Trefilov), észak-európai vagy orosz edzőt szerződtetnek, aki nem mellesleg ért is a szakmához, és nem a kanadai stílust képviseli. Ehhez két-három szintén európai játékos kellene még, akik mentálisan erősebbek, mint a maiak.

DAB: látszik JP munkája, együtt kell tartani a jelenlegi keretet, bármi áron.

Stars: szintén, de lehet, hogy több fiatalt kellene kipróbálni (rendszeresen játszatni) jövőre.
sporthirado.hu/cikk-hoki-kifakadtak_a_volan_hokisok_az_oltozoben-20545
Ime a nyilatkozatok.
Palko és Szuper szájából hangzottak el.

"A szüleivel beszélgető Szuper Levente keserűen toppant a levegőtlen helyiségbe, s a „Hogy láttad?” kérdésre kifakadt:

„Nem hiszem, hogy én lennék hivatott elemezni a mostani történteket, de tény, hogy annyi rossz után még egy ilyen húzás, egy ilyen vereség a lehető legrosszabbkor jött. Egyáltalán nem volt szüksége a Volánnak és a magyar jégkorongnak arra, hogy négy napig a lapok címoldalára kerüljünk negatív értelemben, elsősorban azért, mert egy rossz döntéssel beavatkoztak a csapat életébe közvetlenül a bajnoki döntő, s másfél hónappal a svájci világbajnokság előtt.”

A két gólt szerző Palkovics Krisztián szintén elkeseredett volt:

„Talán jókor jött a pofon, ezek után csütörtökön biztosan nagyon megverjük az Újpestet. Sajnos vannak, akiket nem érdekel ez a döntő, mert fél lábbal már otthon vannak, alig várják, hogy elmenjenek innen, de nekünk igenis fontos. Lajos kiváló edző, de halkszavúsága miatt nem mindenkire tud hatni, csak bennünket irányít, akik komolyan vesszük őt. Szerintem egy ilyen meccs után Pat Cortina még a kukát is szétrúgta volna az öltözőben!”

Egyes információk szerint a szezon végén távozik a Volántól Szuper Levente és Fekete Dániel, s a vezetők talán két légiós megtartásán gondolkodnak. Bár a keddi meccset követően utóbbi is kérdéses…"
Véleményem szerint ezután a meccs után nincs értelme és hatása a játékosokat szidni. A tény az hogy a Volán morálisan a béka segge alatt van, de úgy nem lehet őket a játékra való nagyobb koncentrációra rávenni h ha netán ezután a mérkőzés után is fegyelmezési célú büntetéseket osztogatnak a játékosoknak. Akkor csak tovább növelnék bennük a feszültséget és ez még meddőbb játékot erdményezne. Ez egy nagyon nehéz út lesz felfelé és úgy hiszem h Énekes sajnos nem képes rajta elindítani a csapatot. Az edzőnek kellene egy csapatpszichológiai szerepet is játszania és úgy érzem ez a túlzott kötődés miatt nem megy Énekes esetében . Ami az újpestet illeti , maximális Respect: Kb. azt láttam mint a válogatottól ukránok ellen.

Fel kell rázni magunkat fiúk!!! Hajrá Volán!

@orion66: Nem írtam egy szóval sem,hogy elakarják zavarni őket. Csak annyit,hogy nem lesz a csapat játékosa,és szándékosan nem is kommentáltam.
@1116001: Köszönöm,autóban ülve hallgattam,és nem tudtam pontosan megjegyezni.
Na nehogy már Danit elküldjék...
Ha meg elmegy magától azt sajnálom nagyon.
@orion66: Gyanítom, hogy nem elzavarják őket, hanem kaptak egy jobb ajánlatot. Én speciel szezon előtt mérget mertem volna venni rá, hogy Levi csak addig marad a Volánnál ameddig "muszáj". A másik meg az, hogy ezek még csak felvetések. Semmilyen hivatalos helyről nem erősítették meg, ha jól tudom.
Kizárt dolognak tartom, hogy akár Szupert akár Feketét el akarnák küldeni a klubtól.
Mindketten egy nagyon jó szezonon vannak túl és tudásukkal, játékukkal sokat segítették a csapatot.

Azért nézzünk magunkba, mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai egyaránt.
Nálunk mezei emberkéknél ez maximum abban merül ki, hogy rácsapjuk a kocsiajtót a kezünkre, vagy a gyerek helyett a kutyát visszük iskolába. De egy sportolónál ha ez a rossz nap pont egy meccsre jön ki, akkor sajnos nem fog tudni úgy teljesíteni ahogy az előző vagy következő napon képes lenne.
Ezt nem szabad elfelejteni. Ráadásul mivel ez csapatsport ez még tud hatványozódni is. (Természetesen ellenkező előjellel is.)

Mélységesen szomorú lennék, ha akár Levit, akár Fekete Danit nem látnám jövőre a Volán pályán a hazai játékosok között küzdeni!!!
Én is nagyon remélem, hogy Fekete Danit sikerül megtartani...
@üveg: Miért mert nem a fiad védett? Tanítsd meg alázatra és akkor esetleg lehet belőle kitűnő játékos is, de ameddig ezekkel a beírásokkal traktálod, maximum olyan lesz mint TE!!!
"A kiállításainkat hatalmas küzdőszellemmel tudjuk kibírni, ha sokat kapunk, úgy sem(?)."
"Ha már itt tartunk, akkor annyit a bíráskodásról hadd monfjak el"
@ifjvit: mi a csapatod neve a PPM-ben?
@ifjvit: Csak gyanakodtam, mert egy ligában játszik a csapatom egy Fehérvár Devilz néven futó alakulattal. :D
@ifjvit: :) Akkor még várni kell a derbyre. Na talán az indulás után, bár én direkt alulra kértem magam, ha már újra kell kezdeni. Az a kihívás, míg felvánszorgok az elitbe.
@Eye: Ezt még Volán-drukkerként is erős bóknak tartom Pék mestertől, de azért köszönjük Falkner helyett is:"annyit a bíráskodásról hadd mondjak el, bárki láthatta a mérkőzésen, milyen az, amikor a világ élvonalához tartozó bajnokságban vezet valaki."
Beszélgettem Csicsóbá'val...
fehervarradio.hu/downloads/ocskay090318.mp3
id.Ocskay lesz a Fehérvár Rádióban! Hallgassa, aki teheti!
@fightingvolán: Köszi a promóciiót Neked is!!! Ez az az interjú egyébként...:)
"Az apró-cseprő szúrkapiszkákat nem is veszi észre"

Hát ez az utenak a kampóhokihoz lehet, hogy jó, de a VB-n keményen kiszedik majd az apró-csepró szúrkapiszkákat, aztán leshetnek. Ha itt nem tanulják meg, akkor szívni fognak majd, mint Rigában. A VB-n meg tényleg a világelithez tartozó játékvezetők fognak fújni... ezt nem bírja senki megérteni. Kezdett tisztulni a játék az elmúlt pár szezonban, aztán újra az alattomos, szurka-piszkás hoki került előtérbe. Az nem baj, hogy az első meccsen is olyan játékvezető fütyült, aki a világelithez tartozó bajnokságban döntőt fog fújni? :)
Túl sok az ellentmondás sajnos...

Inkább a szakmával kéne foglalkozni, a játékvezetők sem szólnak bele, hogy melyik csapat milyen pancserül játszik néha.

A jövőben pedig inkább a hazai játékvezetők fejlődésére kellene áldozni és nem külföldről hívni sokszoros pénzért.
Én azt gondolom, hogy a klubvezetés is hibát hibára halmoz és id. Ocskaynak és tanácsadóinak még legalább annyi tanulnivalójuk lenne a klubvezetés terén, mint a játékosainknak a jégkorong terén...

Hajrá, Volán!
@gabute: Nem akarok pofátlan lenni, de nem bírom ki, muszály leírnom, a muszály pedig nagy úr: 20-21 évesen még mindig a gimnázium 3. osztályába. A fiamon kívül még egy játékos járt múlt időben főiskolára, de kimaradt a hatalmas edzésmunka miatt. Tolnai Attila pedig dolgozik, illetve aki nem tud megélni ebből a minimális pénzből, kénytelen dolgozni pl Straussz, az nem is játszik.
@orion66: Ezt sztem félreértetted, nem hiszem, hogy az alba megköszöni az eddigi munkájukat, én úgy tudom, már most több ajánlatot kaptak máshonnan!
@banyszi: Nem akarok pofátlan lenni, de a muszáj pontos j, és ezt már 14 évesen is illik tudni!
helyesiras.blog.hu/2007/05/03/muszaj
@Video Tóni: Biztosan igazad van, 40 év elég volt a 14-re, hogy elfelejtsem. És ilyenkor mi van?
@Video Tóni: Mi ez Kölcsey verseny?????
@banyszi: Semmi, csak csomót kerestem a kákán. Amúgy pl. Matus Palko is fősulira jár.
Gondolom nem bírtad ki,hogy kötekedj valakivel...
@brunzwik: Én mindig csak folytatom. Ez az alapkoncepcióm!
@brunzwik: nehezen megy neki, de már-már ezért szeretjük ;)
@Video Tóni: Ja, igazad van, de nem szépirodalmi könyvet írok, már követtem el ilyen hibát máskor is azt hiszem a szó a sújtja volt (azt is ly-nal írtam), aztán később megvilágosodtam. Nem használom a helyesírást, mással foglalkozom, gondolom ezért nem kell felakasztanom magam? Persze nem vagyok büszke rá, tanárképző főiskolát végeztem, de ez van, felejtek. Matus Palkoval kapcsolatban is igazad van, de Ő nem fiatal magyar jégkorongozó. Vagy ezt is rosszul tudom?
@brunzwik: Aki nem bírta ki, az banyszi volt. Le is írta, legközelebb legyél figyelmesebb.
@forestjr: Valóban, de én nem kötekedni akartam, csak tényeket közöltem és ez különbség.
Sziasztok!
Gratulálok az Újpestnek, és a kapusuknak!!
Tegnap aztán semmi sem sikerült. Mintha nem is a Volánt láttam volna. Egyszerűen nem tudnak úgy felpörögni, mint egy EBEL meccsen.
Hát remélem azért ezek után összekapják magukat a srácok, és megmutatják, hogy milyen az amikor a VOLÁN játszik!!!
Szombaton pedig bajnokavatást szeretnék látni itthon Fehérváron!!!

HAJRÁ VOLÁN!!!!!!
@Video Tóni: Szerintem ma is bal lábbal keltél,biztos ezért kötekedsz:))
@kapusLaci: annál jobb lábbal még életében nem kelt, mint ma, hiszen a legutóbbi bajnoki cím megszerzésekor még kicsi volt, nem is igen emlékszik :)
süti beállítások módosítása