HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Az Alba Volán szépített az ifidöntőben

2009.03.17. 15:15 F. Kapus

Az ifjúsági bajnoki döntő harmadik mérkőzését 8-5-re nyerte a székesfehérvári csapat. A párharc 2-1-re áll a Dunaferr javára. Folytatás szerdán, szintén a megyeszékhelyen. Edzői értékelések következnek. És eldőlt az is: a kölyökdöntőnek Csíkszeredában lesz vége.

Fekti István, az Alba Volán edzője: "Végre sikerült megvalósítanunk, amit az első két meccsen nem. Nem sokgólos hátránnyal indultunk neki a mérkőzésnek, hanem vezettünk. Fizikálisan és mentálisan is rendben voltunk, egygólos előnyben kettős hátrányt védekeztünk ki. Hortay jól védett, hátul és elöl is rendben voltunk. Izgatottan várjuk a folytatást. Nyolcat lőttünk, a múltkor ilyen sokat kaptunk. Látszik az eredményeken is, hogy a hátsó alakzatokban van bőven sebezhető pont, sok a gól. Reméljük, a világbajnoki felkészülés szempontjából is segít ez a bajnoki döntő, merthogy a Dunaferrből 5-6, tőlünk 3-4 játékos szerepel a keretben. A keddi volt a három közül a legszínvonalasabb meccs, azt gondolom, a két kapus teljesítménye közötti különbség döntő volt, továbbá az, hogy mi most fizikailag is jobbak voltunk."

Vladimir Babic, a Dunaferr edzője: "Sok gól esett a mérkőzésen, de öt az öt ellen csak egyet kaptunk, a többit hátrányból vagy négy a négy ellen. Mi nem lőttük be az emberelőnyös helyzeteinket, sőt kontrából gólt is kaptunk. A kapusteljesítményünk nem volt olyan jó, mint amire számítottam, több gólt is kaptunk a kék vonalról. Ezzel együtt a három meccs közül most volt a legjobb a színvonal. Mondjuk túl sok az egyéni játékos, akik nem csapathokit játsszák. Szerdán ismét jövünk Székesfehérvárra, és bízom benne, hogy nem kell már visszamennünk játszani Dunaújvárosba. Pavuk Attila jó formában érkezett vissza a tengerentúlról, három mérkőzés alatt szerzett hét gólt, adott három gólpasszt. Amikor itthon volt, akkor is a jobbak közt volt, technikás játékos. Annyiban fejlődött, hogy most már ütközik, harcol, nem úgy, mint 3-4 évvel ezelőtt. Van pillanat, amikor döntő szituációban gólt tud ütni, mérkőzéseket dönt el, és ez nagyon fontos tulajdonság. Egy jó csapatba kellenek az ilyen emberek."

Fekti István említette a szerdai döntőt. Ide tartozó hír, hogy az Alba Volán vállalta a csíkszeredai fellépést, így a kölyökbajnokság döntőjének második és szükség esetén harmadik mérkőzését Erdélyben rendezik. Szongoth Kristóf edző elmondta, játékosai nagy örömmel mennek Csíkszeredába, és izgatottan várják, milyen ekkora közönség előtt jégkorongozni. A kölyökdöntő első találkozója szerdán 16.30-kor lesz Székesfehérváron. Rögtön utána következik az ififinálé negyedik felvonása az Alba Volán és a Dunaferr között. Most úgy tűnik, költségkímélés céljából a serdülőbajnokság bronzérme végül egy találkozón dől el, csütörtökön Fehérvárra látogat az SC Csíkszereda. A 16 éveseknél a döntőben a Bp. Stars a MAC-ot fogadja, elsőre csütörtökön. 

20 komment

Címkék: kölyök serdülő alba volán dunaferr fekti babic ifjúságiak

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Mondjuk túl sok az egyéni játékos, akik nem csapathokit játsszák."

A magamfajta hozzánemértőnek egyébként némileg meglepő volt, hogy mennyire így van, bár biztos korosztályos sajátosság, de mégis...
Hogy-hogy nyert a Volán ? Kóger beteg ? Vagy lemondott ? Írja már meg valaki miért nem volt kint a meccsen !? Buszt sem lehet jogosítvány nélkül vezetni ? Miért ? Miért ?

Küzdjetek fehérvári fiúk !!! Magatokért , Fehérvárért , a Volánért !!!! Innen szép!!!
HAJRÁ VOLÁN !!!
Szia Kedves sértődött Kisbarátom. Köszönjük a bíztató szavakat, mindent megteszünk. Érdeklődésedre tájékoztatásul: köszönöm jól vagyok nem vagyok beteg, ott voltam és holnap is ott leszek. További sport sikereket neked.
@pengekettő:
Látod, ebből is látszik, hogy született vesztes vagy. Jogosítvány nélkül lehet vezetni, maximum vállalni kell a következményeket, mint ahogy Kógernek is döntőt kell játszania azzal a csapattal, akivel évek óta dolgozik...
Gratulálok mind2 csapatnak a küzdelmekért. Izgalmas meccseket láthatunk.
Azért az igazi fair play az lenne, ha az eufólikus hangulatban ifibajnokságot nyerő csapat bármelyike a 2 közül majdan gratulálna még egy csapatnak...

@farmotor: Gratulálunk az UTE csapatának.
Nagyon kiváncsi lennék, hogy ezeket a klassz meccseket az IFI VB-re készülő edzők elejétől a végéig megnézik-e?
@Prince09: Szia ! Kimondtad az igazságot ! Valóban ezt kellene tenni ! Csakhogy ez itt Magyarország ! Aki itt megbukik , azt előléptetik ! Nézz körül , minden a mellébeszélésre az egymásra mutogatásra épül . Nem az a PROFI aki azt mondja magáról ! A PROFI az aki tudatos munkával eredményeket ér el , cselekedeteit egyértelműen , tényekkel bizonyítja , céltudatos közösséget épít maga körül . Vaskezű és korrekt , döntéseit indokolni tudja !

Vannak páran "akikre büszkék vagyunk"!
Miről is beszélgetünk.....????
@farmotor: Szerintem a stars játékosaira gondolsz.
Véleményem:lehet, hogy el kellene gondolni a kedvenc csapatodnak arról,hogy nem 3 gyerekről kellene szólnia az egész egyesületnek,akkor talán nem lennétek ennyien/erdélyiek nélkül/és nem kellett volna görcsölni ahhoz,hogy egyáltalán elindulhassatok a bajnokságban, akkor talán akár bajnokok is lehettetek volna...
@quovadis:
Töb sebből vérzik, amit írsz.
Leginkább, hogy értelmetlen, pedig 3-szor elolvastam.

Gratulálok a Volánnak.
Így tovább fiúk, gyerünk Kókusz, hozz ki mindent a fiúkból!
A kölyöknek is hajrá!
@gute:
Szia Gute,
Az első két meccsen biztosan láttam Géczi Gábort és a kanadai edzőt, az elsőn pedig mindkét ifi válogatott edzőt. A harmadik meccs a DAB-NZStars meccsel volt egyidőben így néhányuknak igazolt a hiányzása :)
@farmotor: Jó, akkor elmondom szépen lassan újra, hogy te is megértsed.:Rohadt kevesen vagytok ifiben,mert lelépett tőletek sok játékos,mert nem becsültétek meg őket,csak 2-3 gyerekről szól az egész,esetleg egy-két melléjük csapodott játékosról, =nézd meg a szlovákiában rendszeresen játszók névsorát...vagy a felnőtt csapatban játszó ifisekét.Ezért csak versenyen kívül tudtatok indulni,ebből következik, hogy csak versenyen kívül lehettek bajnokok, pedig élesben is azok lehettetek volna, ha megvagytok l5-en.
Egyébként gondolom azért a vezetőség gondoskodik egy képzeletbeli aranyéremről a srácoknak.
kedves quovadis igen jól informált vagy lehet hogy rohadt kevesen vagyunk az ifiben és lehet hogy leléptek tőlünk játékosok de mi így is büszkék vagyunk arra amit elért a csapat és azért büszkén mondom hogy ha mástól nem a vezetőségtől az utolsó ifi mérkőzésen meg kapták az aranyérmüket
@sanya.ws.brandon: Nem kell ehhez jól informált lenni,ezt mindenki tudja egyesülettől függetlenül, én csak leirtam...Egyébként tényleg ti lettetek volna a bajnokok,hogy ez nem történt meg,nem a srácok tehetnek róla.Nekik gratulálunk...A többi meg szintiszta igazság az,hogy nem nevezzük nevén a dolgokat még akár egyesületen belül is,az csak önámitás.
@quovadis: Savanyu a szőlő:)
Vihar a biliben stb...
Nem tudom rájöttél-e, de mindig a vesztes osztja az észt és magyaráz.
Mesélj még!:)
Nagyon kevesen vannak a starszosok...Ez gyengeség nem? Kevés játékossal nem lehet döngölt ...-vá verni a többit./kaki/
Akkor miért verik a többi csapatot? A Tiédet?
Tudom: összelopták a jó játékosokat.
Kevesen vannak.Hogy lehetnek kevesen, ha összelopták a játékosokat?? Elmennek! Nem becsülik meg őket!
Akkor hogy van ez?
Kevés játékos veri a magyar mezőnyt.
Olyan butaságokra vetemedsz, ami az első premissza szintjét sem éri el.
A 3. a józan paraszti ész.
Bocs, ezt csak azért írom, mert nem értelek.
Lassan, meg , hogy én is értsem már elmondták:)
Nem lesz gázáremelés.
Te ezen szocializálódsz? Remélem nem.

@farmotor: Ember!Te beteg vagy!!!Ki beszélt lopkodásról??Tudsz olvasni,mutasd már meg hol irtam?Vagy te gondolod igy?....Irjál bármit, én egy bizonyos szinvonal alatt nem beszélgetek.
@farmotor: csak azt szeretném írni hogy az hogy a megalapulás után az árpi minden csapatból elhozta az úgy nevezett jó játékosokat az igaz de azokból a játékosokból már szinte senki sincs az egyesületnél -külföldre vagy más csapatokhoz mentek át-igen kevesen vagyunk de ezek a gyerekek tényleg mindent megtettek a sikerekér tényleg csak dicséretet érdemelnek és nagyon sajnálom hogy a szövetség olyan döntést hozott amilyet és itt úgy érzem hogy ők magasan tesznek bizonyos csapat sikerére
Idéznélek quovadis:
"Jó, akkor elmondom szépen lassan újra, hogy te is megértsed.:Rohadt kevesen vagytok ifiben,mert lelépett tőletek sok játékos,mert nem becsültétek meg őket": Quovadis...
Akkor miért veri mindig el a csapatodat a stars?
Ha kevesen vagyunk?
Ez a kérdés quo!
Erre válaszolj, ha már személyeskedsz a magad módján...
süti beállítások módosítása