HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–Alba Volán 0-9

2009.02.25. 20:09 D. Gromov

Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak akartak, négy az öt ellen is sorra vezették támadásaikat. Az összes gólszerzőt fel sem soroljuk, maradjunk annyiban, Fekete és Kovács duplázott, betalált az ifjú Tóth Adrián is, 9-0 lett a vége. Kíváncsian várjuk a csütörtöki HC–Alba Volán összecsapást.

265 komment

Címkék: alba volán sc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Maradjunk annyiban", hogy írjuk le a korrektség kedvéért, hogy kik hiányoztak a Sportclubból, és hogy a mérkőzés első felében védő kapusuk mikor volt jégen utoljára, a második felében védő pedig mennyi esztendős.

+edzőcsere
+utóbbi idők gyenge eredményei

Ez a Sportclub nem az a Sportclub volt...
TUl ontelt vagy Gromov s az se erdekel ha kizarsz. Ez az igazsag
a korulmenyek nem erdekesek igaz?
Ennyi..
a HC ellen is sima lesz..

9-0 akkor is sok, ha voltak hiányzók..
bár az is igaz, hogy az Innsbruck is kapott egy 10-est Fehérváron :))))
akkor SC-Haie 0-0 :)))))
@kelet-europa: s ket amator kapussal. koszi
ez olyan mintha beallt volna hozzatok Kiraly a focikapus
bar lenyegtelen magyarazkodni, azert irnek ket felteteles mondatot:
1. HA a Volan teljes erobedobassal jatszik, akkor siman meg lett volna ma 10 gol folotti kulonbseg...
2. HA a SC teljes kerettel all kiugy ahogy a szezon javat lejatszodtak, akkor a kulonbseg 4-5 gol koruli lett volna...
ennyi... nagy a kulonbseg a ket csapat kozott (ez nyilvanvalo), ekkora zako sulyosnak mondhato, de azert mindenki tudja hogy vannak enyhito korulmenyek...
@chubby474: Nem hinném, hogy öntelt lenne Gromov, azt írta le, amit mindenki látott.

A körülményekről írtak már 3 cikkel előrébb.
@kelet-europa: a Hc ellen nem lesz ilyen sima ne aggodj... max 3-4 gol kulonbseg! max!
Körülmények ide, vagy oda, amit a cikkíró leírt az mind igaz. Mindezek ellenére én is jobban örültem volna, ha egy 100, vagy közel 100%-os SC ellen játszik a Volán. Gratulálok az SC-nek a küzdőszellemért és mielőbbi jobbulást a sérült játékosoknak! Illetve remélem megoldódnak a klub problémái! Hajrá Volán!
ui.: azt hittem a Volán közönségcsalogatónak megy ki, ezért csodálkoztam a félig telt lelátón...
@chubby474: illene tiltakozni Kopacz Gyula cikkei után is néha, ez a stílus miért csak most fáj. Amúgy meg tényleg nem ez volt az igazi SC, sajnos szét vannak esve. Reméljük holnap nagyobb tempóra bírja és megszorongatja kicsit a HC a Volánt!
A sportban nem létezik olyan hogy HA.
Akár öntelt akár nem, ahogy HOKrI írta a MAI meccsen a fenntebb leírt dolgokat lehetett látni.
Mi ez a civakodás? A tévénézők és a helyszínen ülők is szívesebben néztek volna egy nyílt,izgalmas összecsapást,de ez mindenki bánatára nem jött össze.Talán holnap.
chubby474 ne aggodj ha a hc-n nem lessz konnyu vegig menni...es Polc fog vedeni...ami na egy szinte Szuper!!!
Amugy a Volan sem jatszik valami hiresen csak a paszok azok talalnak de kemenyen!!!

Hajra Hc CSIKSZEREDA!!!
Ebből az eredményből messzemenő következtetést nem szabad levonni.,csak 1 csapat volt a jégen.Mivel sc ből egy sornyi meghatározó játékoson kívűl az önbizalom,elképzelés ,tudás is hiányzott, más eredmény nem lehetett.Akik most nevetnek az sc-n azok gondolják végig:nem elég a klub rossz anyagi helyzete(neten olvastam nem épp kánanán van)edző is elköszönt a minap tőlük.Az sc. hiányzói majd mind kulcs játékosok.Minden magyar csapat megérezné ennyi jó játékosa hiányát,nem kell messze menni...:2 hasonló esetet ismer mindenki ebből a szezonból:Mikor tőlünk az ebelből 2 légiós elvolt tiltva, mennyire visszaestünk??(play off helyezés bánta)Ute a mol liga döntő előtt elvesztette legjobbját Sikorcint, ki is kaptak párszor,még saját drukkereik nagy része is Pék mester hozzáértését firtatta, azóta pedig,...ismert ute megnyerte a középszakaszt.Holnap bizonyára nehezebb lesz a Hc ellen,mivel ők is a topon vannak,de jó ellenfél nélkül nincs jó meccs.Többet ér (érne) 2 jó meccsen elért megharcolt győzelem, mint 2-ön elért 6-8gólos.
Gondoltam, hogy majd jönnek a mentegetőzések csíki oldalról! Ettől függetlenül gratulálok az SCnek és persze a Volánnak is! A csiki közönség viszont most leszerepelt előttem. Nem voltak kint 1000en sem. Ez szégyen rájuk nézve! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Ott a pont pisti.sportklubnál. Én is hasonlóan láttam: az első harmadban gyenge Volán , a 2. az oké és a 3. közepes.
Az Sc-től igazából az 1. harmadban láttam jóformán kapura lővést ( de így is 10 alatt maradtak az egész mérkőzésen)
Holnap HC-Alba 2-5
A Volán az utolsó harmadot elszórakozta. Sajnálom hogy az SC nem a teljes csapattal állt ki, élvezetesebb lett volna a meccs. Azért 6- akkor is lett volna közte. Minden tiszteletem a sportszerü KÖZÖNSÉGNEK, akik minden balhé nélkül, sportszerűen "el tudták viselni" a nem kis zakót, és még meg is tapsolták a Volánt!! Ez nagyobb dolog, mint a 9-0 !! Várjuk a hasonló folytatást!
Hajrá Volán!!
@Mihaly Arpad the best: "es Polc fog vedeni...ami na egy szinte Szuper!!!" azert szerintem van kulonbseg:D... Ha azon a szinten vagy kozel azon a szinten lenne mint Szuper akkor biztos nem a roman bajnoksaggal foglalkozna...
ott volt a szinte pisti.sportklub!!!
Ma a klub is szinte nyert:-))))))
Na mind1...majd holnap Hc-Volan 3-4:-)
@chubby474:

Kinek a hibája ha egy nagy múltú egyesület, ilyen csapatot tud csak kiállitani, egy várt tornán?

A cikk iróé? a Voláné? az enyém?

nem kell ez a stilus

Hajrá Volán! Hajrá Csiki jégkorong!

A volán honlap írta:
"Mestermérleg, Ted Sator: Jól kezdtük a meccset, sok gólt lőttünk, de a vége felé túl kedvesek lettünk. Nem voltunk ekkor eléggé erőszakosak. A holnapi, HC elleni meccs sokkal nehezebb lesz.

Mestermérleg, Gál Sándor: Sajnáljuk, hogy így alakult, de jelen állapotunban ennyire futotta. A keretünk szűk ahhoz, hogy ennyi kulcsjátékosunkat pótolni tudjuk."
@Rock me Amadeus: Grat, ez remek meglátás. Ami D. Gromov meglátásait illeti, cseppet sem tartom nagyképűnek, inkább reálisnak, felesleges vitázni rajta, mindannyian láttuk. A közönségtől sportszerű dolog volt a taps, de azért megjegyezném, hogy tudtommal a csíki hoki ünnepe lett, légyen, volt ez a meccs és ugyan igaza van exL:1-nek, de sztem a buzdítás elkélt volna. Amikor a volán gödörben volt az említett eltiltások, sérülések, stb. miatt a közönsége egyként állt a csapat mellett, szurkolt, dobolt, kiabált tapsolt és láss csodát, a csapat 10 vesztett meccs után is csaknem teltház elé korizott ki. Minden egyes játékosnak az volt a véleménye, hogy ilyen közönségért érdemes küzdeni, szinte mindenki 150 százalékosan teljesített és végül sztem jó szezont zártak. Sajnálatos az SC mostani helyzete, majd összeszedik magukat, de nekem az a véleményem, hogy a közönsége kifogások keresése helyett inkább álljon mellette. Hajrá magyar jégkorong!
Igazad van jalicsb tokeletesen igazad van!!!
Azt hiszem inkább egy közös HC-SC csapatnak kellett volna kiállnia a Volán ellen 2X. Ilyen előzmények után (SC), ez edzőmeccsnek is gyenge volt.

Hajrá Volán!, Hajrá Fehérvár!
Jellemző... mindenki azt mondogatta hogy nincs nagy különbség a volán meg a szeredai csapatok között, most meg beszoptak 9et aztán jönnek a kifogások. Remélem holnap a volán ver a hc-nak is 9et. Kiváncsi vagyok hogy akkor milyen ökörségeket fogtok kitalálni.
Még valami..mi az EBEL-ben soha nem játszottunk ilyen alárendelt szerepet, még tavaly sem, pedig azért mi is kaptunk egy-két zakót.
@orthodox.russian: okorseg, te miert nem alltal be a Volan kapuba, anny mint ma amikor a ket kapust a semmibol beallitottak de szted nem jo kifogas s a hat alapjatekos sem
kivancsi leszek micsinalnak jovobe a roman bajnoksagba a szeredai csapatok ha behozzak a 3+0-as idegenlegios szabalyt..:))
@pumuklii: erről lemaradtam, terveznek ilyet? dobnál egy linket légyszi!
Szerintem nagyban meghatározta a mérkőzés alakulását, hogy a Volán (Palkó révén) már az 56mp-ben, elég könnyedén, megszerezte a vezetést. Az első tíz percben a SC alig jött át a Volán harmadába, elég bátortalanul kezdtek, igaz, az ismert nehézségek hátráltathatták őket.
Remélhetőleg a holnapi HC elleni mecs izgalmasabb, színvonalasabb lesz!
@pumuklii: 3+1 vagy 5+0 rol volt szo
@jalicsb: Hc-t okolja o es Kurkot , hidd el. Az az o velemeny hogy Hc a hibas Sportklub gondjaiert!
Szerintem ne kezdjük már el megint a nyálunkat verni, hogy ki a facább! Mindenki tudja, hogy az SC problémákkal küszködik, mint ahogy azt is, hogy Volán jobb csapat. A csapatoknak és a szurkolóknak illik elismerni, ha az ellenfél jobb, és nem illik a vesztesbe belerúgni és alázni. Ezt hívják sportszerűségnek. De ez is csak egy vélemény.
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
A hit és a reménység szorosabb eredményt remélt. A tények viszont az utobbi idöben sajnos nem a SC csapatát méltatják.Mint szeredai szurkolojuk, szeretném én is, hogy a napsugara többször ragyogjon reájuk mint másokra de ahhoz eredmények, jobb eredmények szükségeltetnek. Ífi koromban még a C világbajnokságon énekeltük a Himnuszt a Magyarhonnak, akik mára sokkal jobb eredményeket képesek felmutatni mint jómagunk, ám ez nem jogosit fel az ellenséges hangulatkeltésre.
Ami a Sportklubbal történik az, sajnos ragályossá válhat és több csapat jövöje is reámehet. Egyébként:gyözzön a jobbik!Ezekre a "globalizácios" tünetekre probáljatok koncentrálni és bizzunk abban, hogy a nemzeti válogatott megállja a helyét Zürichben és ez nagy elörelépés lenne számunkra is.
@uprmedia: Nagy marhanak adsz enni te szajkarates horcsog . . . es nagyon enyhe voltam most
@uprmedia: mér mit akarsz? nagy bunyókat egy barátságos, meg emlékezős tornán???
@ifjvit: Így van: tisztelet a Sportclubnak, azért mert ilyen körülmények között is kiállt, és megtette, amit tudott. Mondhatták volna azt is, hogy a jelen körülmények között kimaradnak a küzdelemből, mert nekik ez így nem a csiki hoki ünnepe, csak vesszőfutás.
Ehelyett a biztos, sőt valószínű sokgólos, megalázó vereséget is vállalták.
A Sportclub 'gondjai' nem maiak. A XXI. században egy magára valamit adó klub vezetőségének minimum van egy szurkolóbarát stratégiája/viszonyulása. Ez sajna az utóbbi 10 évben nem létezett/létezik - sőt úgy fest, hogy a szponzorokat is 'párhúzamosan' érinti, hogy hányan vannak a mérkőzéseken, hogy ne említsem a 89-90es generáció 'leépítésében' beledolgozó 'utánpótlás-nevelési' tevékenységet. Ez van. Amúgy a halat a farkától pucolják és a fejétől büdösödik...
Holnap biztosan szorosabb lesz valamivel,mert egy meccsre fel tudja szivni magát a HC,de a játékos állományban lévö külömbség ki fog jönni és ez nem két gól,higgyétek el.
egyértelmű volt a mai meccs kimenetele még a mielőtt bedobták volna a korongot.
Azt is tudja mindenki hogy a Volán messze a legjobb csapat.
A holnapi Hc meccsre én is haza érek :) és megnézem élőben.szerintem holnap nem lessz 9-0 egy 3-4 gólos különbségre számitok csalódnék a HCban ha több lenne a különbség, és retenttő kiváncsi leszek a DAB és az UTE eredményeire a Volán ellen.
@chubby474: Nem, itt az a baj hogy december óta azt mondogatjátok hogy ez a hc meg sc meg tudná szorítani a volánt. Most meg a 0-9es megszorítás után nemám bevállalnád hogy "kevesek voltunk ide" hanem egyből írod a kifogásokat meg le "öntelt"ezed a cikkírót aki reálisan minden elfogultság nélkül leírta amit mindenki láthatott. A többi majd a holnapi meccsen kiderül.
@miki78: a Haie 2x megverte(3-2, 3-1-re) a EBEL rájátszásban a KAC-ot szóval akkor a Volán a te logikád alapján kb 30-at kellene vágjon a Kacnak :D nem is lenne rossz
@peet: szerintem jobb ,ha megvarjuk a holnapi meccs veget
...en csak arra emlexem, hogy mikor az UTEban estek ki a kulcs jatekosok az SC gyozelem utan eleg nagy arcot "lattunk" mondvan hogy marpedig az bizony nem szamit hogy ki volt es ki nem a jegen, SCakiraly....

lepkefing volt ez nem jegkorong... 8nal lekapcsoltam... ures jegcsarnok... szeredaban...
@orthodox.russian: Így van és tovább is fűzném a szót ha megengeded, mégpedig, hogy jó rendben hiányoztak ez van de attól még igen is lehetett volna szívvel-lélekkel küzdeni és legalább megszorítani a Volánt, én elhiszem h ezek a játékosok ennyit tudtak csak akkor miért te pattogsz h volán így meg úgy meg cikkíró így meg úgy inkább hallgattál volna bölcsebb maradtál volna, már bocsánat de ez a realitás...
@SakiCitizen: így van és amire fradigy is felhívja a figyelmet, ha a volánból hiányzott volna pár játékos és esetleg becsúszott volna egy döntetlen akkor ment volna az oltás hogy milyen szar a volán.
Ezzel a meccsel semmit nem lehetett lemérni, majd holnap meglátjuk, hol tart a szeredai jégkorong.
@orthodox.russian: Fehérváron teljes a paranoia, úgy látom :) .
@forestjr: jah neeem:D csak kicsit felmegy a vérnyomásom mikor vki veri a nyálát.
Hat tenyleg kar magyarazkodni mert ez a 9-0 as kulonbseg se realis mert ha akart volna a Volan meg lohetett volna.Holnap nehez dolgunk lesz mert tenyleg jo ez a Volan de megprobaljuk a lehetetlent
hiszen minden csapat verheto:)
Holnapra a tippem 5-2 a Volannak de adja az isten es forditva legyen:)

Hajra Hc!
Gratula a volanak !!de a fiuknak is mert tartalekosan kiallo klubbot lathattunk es a tegnaphoz kepest nagyon jol jacodtunk!!!remelem legalabb enyire kap ki majd a hc is !!hajra SC!!
Azt azert hozzatennem a karorvendo mmagyar es nem Volan drukkereknek,hogy ez a nagy vereseg szamukra is szomoru hiszen Szereda donto volt a Mol ligaban.
Ezzel az uttal kiderul,hogy mennyire van a Volan a Mol felett.
Ha a HC hozza szezonbeli önmagát (eltekintve attól a kevés megingástól) akkor szerintem egy nagyon jó, hajtós, színvonalas kis meccset fogunk látni, ahol a HC menni fog mint a rakéta :)
Bármi megtörténhet, remélem így is lesz, hajrá Volán! Hajrá HC!
@klubfan: tokeletes hozzaallas:D Dogoljonmeg a szomszed kecskeje is:)Nagy vagy !
Hajra HC !
@klubfan: hogy te mekkora egy bunko vagy....
@orthodox.russian: Igen,mert mindenhol vannak olyan gyokerfejuek mint te,de azert nem kell altalanositani!
@orthodox.russian: Miért, te most mit csinálsz itt?:O normális volán szurkolók meg szégyellik magukat helyetted is...
@Zsoldos: @Joegep: Lányok-lányok... személyeskedés helyett inkább meséljétek el szépen hogy mivel is van próblémátok...
Miért kell szélsőséges nyilvánulásoknak itt megjelenni?
Ha ittatok, oké? Ha csak hülyék vagytok (na az nem múlik el holnapra). Örüljünk, hogy van ez a blog! És van "min" veszekedni! :)
Egyebkent ez a meccs kozel sem merc a MOL es az EBEL kozott,ma ennyi volt a Klubb,de nem csak ma,hanem mostanaban...es,hogy mit hoz a jovo?
Ne nezzunk olyan elore holnap a HC-val merkoznek,ez mar kozelebb fog allni a valosaghoz,ami szerintem 3-4 gol,de ha a HC megszivja magat es miert ne tenne,Polc paradezik,na meg Pire siman Ocskayek szintjen van,akkor abbol lehet egy jo ki szoros meccs es kedves @orthodox.russian errol van itt szo,hogy lehet,de nem lesz feltetlenul,mert a Volan most ugy all ki kb. a HC ellen mint a Lettek a Magyar valogatott ellen...de akarmi is legyen a Csiki hoki felmeno agban van es kozeptavon korantsem versenykepes lehet a Volannal! Hajra Szereda! Hajra magyar jegkorong!
Sorry! Én itt egy Calgary nevezetű "ember?"-re gondoltam, aki szerintem totál narkós, vagy 16 éves idendiászavaros.
@defó: Gondolom ezt többek közt nekem is írtad. Próbáltam ugy fogalmazni hogy ne sértsek meg vele senkit, ha ezt tettem az nem direkt volt.
Ha ekkora a különbség a Volán és a csiki csapatok között, akkor mekkora a különbség a Volán és a többi magyar csapat között hiszen mindkét csiki csapat 3-4 góllal simán verte a többi magyar csapatott.
nem rád gondoltam! egyszerúen nem értem meg ezt a támadok mindenre elvet.
@Joegep: Félre ne értsd, én itt nem a szeredai jégkorongot támadtam a hozzászólásaimmal. Csak nem szeretem ha lekezelően írnak a volánról: "az a baj hogy december óta azt mondogatjátok hogy ez a hc meg sc meg tudná szorítani a volánt. ... majd a holnapi meccsen kiderül." :)
@satriani: ez a SC nem verné simán az első három magyar csapatot
@Joegep: Hogy a csiki hoki felmeno agban van??
hat sajnos abban volt a szezon alatt de a SC osszeomlasa utan mivel o is csiki csapat mar nem lehet felfele ivelo csiki hokirol beszelni.A Hc igen
de jelenleg a SC rontja a szeredai statisztikat.
De hiszem es tudom,hogya HC holnap mindent megtesz Szereda becsuletenek a megvedesere.

Hajra HC !!
Azért ha már itt egyesek a MOL ligát akarják az EBEL-lel összehasonlítani (ami lehetetlen), akkor szerintem a HC-Volán helyett egy HC-KAC, vagy "kis"Volán-Olimpija Ljubljana meccsen kellene lemérni nem?! Fej a fejjel, segg a seggel.
Sajnos az sc hullámvölgybe van, a volán félgőzzel lenyomta, sztem most az ute vagy a dab is megverné. A holnapi meccsen a hc nagyobb ellenállást fog tanusítani.
@defó: "Legjobb védekezés a támadás" ;)
Igy van, a mai meccstől nem lettünk sokkal okosabbak, a Volán a nevéhez méltóan játszott, teljes kerettel, nem durván, helyenként gyönyörű összjátékkal, szép gólokkal. Ha közben nem veszik át a mérkőzés "iramát", akkor még több is lehetett volna a külömbség.
A másik oldalon pedig, hogy ki hiányzott és ki védett, azért nem a Volán a hibás. És azt is hiszem, hogy teljes csapattal sem lett volna sokkal jobb a helyzet, amilyen helyzet uralkodik most a SC-nál.
Egy dolog segített volna ma és a tegnapi meccsen is a SC-on egy "jobb" eredmény elérése érdekében, ha a kék-fehér szívű szurkolótábor mellettük marad ezen a két meccsen. Ez pedig nagyon kevés pénzbe került volna és nagyot lökött volna a csapaton (és még egy sörözés is belefért volna az 5kutyába) és esetleg a román bajnokság döntöjére is adott volna egy kis +-t.
De hát nem így volt, konnyebb nick-ek mögül kifogásokat keresni és "önteltezni" a cikk íróját. Mindenki sír, hogy szétesett a SC, de még a legegyszerűbb dolgokkal sem képesek segíteni a fiukon.

@Enzo Molinari: meg volt az alkalmuk es megsem sikerult nekik.holnapra csak annyit,hogy hajra HC
én félek,hogy holnap a HC is beég nagyon.nem sors döntő csata lessz ez holnap,de nagy presztizsü lesz az biztos,és a volán neki fog menni rendesen,amit a HC nem fog birni.rá sem merek gondolni a román kupa döntőre mondjuk a HC-brassó mecsre.
@orthodox.russian: A Volant en igenis is tisztelemorultek az Ebel-beli gyozelmeknek,szarul estek a veresegek,de szerintem itt minden epeszu normalis ember is eleismeri a Volant,ha nem is szereti... Es igenis mindket Szereai csapat kepes megszoritani a Volant,imetlem kepes es ez nem foltetlenul torveny is! S ha netalantan osszejon holnap egy meglepetes,akkor biztos vagyok benne,hogy egyesekenek igen nagy lesz majd a szajuk Csikban,es ugyanugy azokrol is meg van a velemenyem!
Szurkolokrol annyit,hogy meccsrol meccsre egyre kvesebben es egyre szomoruabban enekeltek,hogy csak a sport club,most ott vannak,hogy mar nem is eneklik es az a keves szurkolo is harmadrol harmadra fogy.
@klubfan: Ertelmes ember vagy es verbeli szeredai . . . elmondom neked te taplo hogy mi ma az Sc-nek szurkoltunk
Senkit, hangsúlyozom SENKIT sem megbántva, kommentár nélkül :-)))


Sportclub Miercurea Ciuc-Alba Volán SC 0-9 ...
@ifjvit: Kösz, de azért holnap 3-3 és nyertek büntetőkkel, így ok? :))

HAJRÁ HC !!!
@Joegep: Lehet ezt így is mindenféle gyökérfejezés nélkül :) Egyre jobban várom a holnapi meccset...

@Prince09: ...:D
Én is várom,csak nem érek haza melobol.Nem ismétlik majd?
A volán játszott, az sc ha lélekben nem is de a pályán volt, de hol voltak a szurkolók?
enekeltek az 5kutyaban,hogy csak a Sc es,hogy ertunk zorognek a soros uvegek:D
@satriani: az idő megszépíti az emlékeket.
@orthodox.russian: lányok... az, hogy te mondod itt a Csíki drukkerekre, hogy verik a nyálukat... nem tom ki van "veri" most itt a nyálát: "Jellemző... mindenki azt mondogatta hogy nincs nagy különbség a volán meg a szeredai csapatok között, most meg beszoptak 9et aztán jönnek a kifogások." szépen beszélsz pff
@fekmen: nekem ezzel az eggyel volt a bajom. mint észrevetted, nem is kommenteltem az eredményt és gratuláltam az SCnek. Egyedül a szurkolás az amiben hatalmasat csalódtam. Mi amikor nem ment úgy a csapatnak akkor is kimentünk és szinte minden meccsen teltház volt Fehérváron. Ezt vártam volna Csíkban is, ehhez képest, mit is mondott 900nézőt? Hát ez viszont szégyen a nagyszájú csíkiaknak, hogy itt tudnak dobálózni, de a meccsre még csak ki se mennek! Akik kint voltam, a legnagyobb tiszteletem mellékesen!
@orthodox.russian: Bocs,nem gondoltam meg, nem kellett volna! De na bantastaok Szeredat tettunk mi eleget a magyar hokihoz! S nem csak most...
@Zsoldos: Ez nem nyálverés volt hanem tényközlés, a csúnya beszéd pedig a hirtelen felugró vérnyomás mellékterméke... emiatt szégyellem is magamat, de utólag nem lehet kijavítani
@Joegep: Én meg sajnálom hogy csunyán beszéltem és sértően fogalmaztam, nem állt szándékomban.
Annak örülök, hogy nekünk még ha nem is világverő csapatunk van évről évre, de legalább VAN! A szezon elején, közben és a végén is.
A magyar jégkorong RENGETEGET KÖSZÖNHET a SZEREDAI bázisnak, az okokat most ne boncolgassuk...
Az a baj, hogy itt mindenki veri a nyálát,de olyan aki a helyszinen látta a meccset csak normálisan szólt hozzá! Akik a TV-ben nézték az EBEL meccset biztosak voltak benne, hogy ezt a teljesítményt az ő csapatuk is tudja. Voltak lilák,újvárosiak stb. akik eljöttek Fehérvárra és a helyszinen látták azt a tempót amit a Volán tud!
Ők tudják,hogy mi a helyzet! Megnyuktatok mindenkit a Volán ma csak edzett! (Azt is tartalékon)Ezzel együtt tisztelet az SC-nek, hogy megpróbált partner lenni! Bocs ha hosszú voltam
@jeges a maci: Lessz ott még jó csapat! Egyszer felnőnek a gyerekek.(Bár sajna túl sok jót nem hallani Miskolcról)
@ruleb: miért, mit hallottál Miskolcról?
@jeges a maci: Kellenének az erős vidéki csapatok, sok normális nézővel.Egyszer talán nem Bécs,Klagenfurtba stb.-be kell idegenbe menni a Volánnal ha nem Miskolcra Újvárosba,Debrecenbe,Zalaegerszegre stb.
@kerusz: Nem konkrét,csak a adasági helyzet. (politika pfuj!)
Alig várom a miskolci (Belga Söröző...), debreceni (Aquaticum...), újvárosi (PEERKÁTA, így, csupa nagybetűvel), zalai (MINDEGY :-))) túrákat évente négyszer, plusz rájátszás oda-vissza :-))))
MI ott voltunk ma es nektek drukkoltunk,de TI ott lesztek holnap es nekunk drukkoltok? kiderul
hajra HC
@ruleb: egyetértek! nem is értem min megy a vita. egy mol és egy ebel meccs gyakorlatilag ég és föld kategória. macska-egér harc volt ez a javából. egyedül az vezet célra fejlődés szempontjából amit a volán csinál! ui. nem vagyok volán drukker
Nem tudna valaki segiteni az oreg Ocskaynak az Sc masodik cserekapusanak a tel.szamaban...?ugy hallottam hogy jovore vinne a Volan,Csiszer Elodket. :)
@Bdog: "egyetértek! nem is értem min megy a vita. egy mol és egy ebel meccs gyakorlatilag ég és föld kategória. macska-egér harc volt ez a javából. egyedül az vezet célra fejlődés szempontjából amit a volán csinál! ui. nem vagyok volán drukker"

Ez kiderült:-)))

Egyetértek! Nem is értem, min megy a vita. Egy MOL-Liga és egy EBEL meccs, gyakorlatilag ég és föld kategória. Macska-egér harc volt ez a javából. Egyedül az vezet célra, fejlődés szempontjából, amit a Volán csinál! ui.: nem vagyok Volán drukker

Drága F. Kapus!

Ez most kedves akart lenni :-))
Komolyan. Mintha nem olyan emberek írnának ide, akik már néztek hokit életükben... Ez sokmindenkinek szól, akinek nem inge, ne vegye magára...
1. A SportClub tényleg nagyon katasztrófális állapotban van, hogy csak a kapushiányt vegyük: mind tudjuk csak egy kapus pillanatnyi formája mennyit jelent egy csapatnak. És bizony egy 18 éves junior, aki egész évben egyetlen felnőtt meccset sem játszott talán "kicsit" rosszabb a kapuban, mint egy tapasztalt szlovák volt Extraligás kapus, aki az egyik legjobb és a mindenképpen a legtöbbet védő kapus volt a MOL Ligában. Ez van. Ezek csak tények. Ez nem is lehetett volna másként.
2. A Volán tényleg sokkal jobb, de sajnos nehéz elvárni ettől a SportClubtól, miután éppen elvesztette az edzőjét, az egyetlent, aki pl. szót tudott érteni Ramstedttel és Wallenberggel, aki utóbbi ráadásul nem is játszott (a MOL Liga leggólerősebb csatára volt, ha még emlékeztek), hogy teljes magabiztossággal és jó morállal álljon ki egy amúgy is ereje teljében lévő Volánnal, akiket mindenki (a játékosokat is beleértve) sokkal esélyesebbnek tart.
3. Ti már levonjátok az egész "kia-jobb-szereda-vagy-a-volán-ebel-vagy-mol-liga" következtetéseket EGYETLEN meccsből. Ez egyszerűen képtelenség, hányszor esett már meg, hogy az egyik csapat egyik nap nagyon nyert, utána meg nagyon kikapott ugyanaz a másik csapat ellen (EBEL rájátszás a legközlebbi példa). Egy meccs nem mutat semmit, azokívül, hogy a Volán nagy fölényben van. Ezt mindenki tudja. De azért nem kell már egyből matematikailag kiszámolni, hogy hány góllal és hogy ez reális-e... Ez megtörtént és kész. De egészen biztos vagyok benne, hogy 10ből 10 esetben nem így történt volna (kevesebb gól, több gól stb).
Mindenesetre grat a Volánnak, nagy csapat. És továbbra is hajrá Sport Club!
Szerintem a HC ellen is simán menni fog.
A Volánban a Játékosok és a stáb is profi nem fognak elszállni a helyén kezelik a dolgokat.Az EBEL után viszonylag hosszabb pihenőjük volt mindenki regenerálódott és viszonylag friss.Szerintem erősebb lett a Volán a tavalyi önmagához képest és a HC is de 4-5 gól lesz a különbség egy jó iramú meccsen.
Szorosabb meccset várok a HC-nagy Albától. Remélem
,,felépül" a Sc. Nélkülük nincs Mol liga. Az Sc nagyonis hozzá tartozik a magyar hokihoz. Sc-nek is köszönhettem az eldugott kis székely falvak hoki legendáinak megismerését. Különbenis kivel fogok berugni,ha nem jönnek az öreg Miskolc otthonába, a meccs után!!!
Hát ez nagyon gyenge volt,még jó,hogy nem mentem sehova!! Remélem a Hc azért lő majd kapura! Simán lenyomjuk őket is!!
En ugy gondolom, hogy ma nem lesz ekkora kulombseg a Volan es a HC kozott. Azt is mondom, hogy ezen a meccsen csak a Volan veszithet. A HC, ha bejon, akkor csinalhat egy jo meccset, amibol termeszetesen egyesek ismet elkezdenek messzemeno kovetkezteteseket levonni.
Turelmetlenul varom a delutani meccset.
HAJRA SZEREDA!!
@Wazowski: Símán kikaptok 6-0!:)))
Székely létemre a Csikiakat illene pártoljam.
Az igaz hogy az SC tartalékosan játszott,de a külömbség a két csapat között ezen a meccsen legalább két klasszis volt,látszott hogy a Volánosok mennyivel gyorsabbak,mennyivel pontosabban mennek a passzok.
Ez van pillanatnyilag,ezek a valo tények,itt meglátszik hogy a két csapat két külömbözö ligában játszik.
Remélhetöleg a Volán jövöre is az EBEL-ben fog játszani,és bizok abba is hogy megoldodnak az SC-nek is a gondjai!
Hajrá magyar éa székely jégkorong!
@kapusLaci: Szevasz Laci!! Jövőre ugyonott,a lépcsőnél várunk!!:)) Hajrá volán!!!
@Bubo99: A sima az nem lessz sima HC Volan 5-4 !
Hajra HC !!!!
@pirosdzsekis: Na majd csak figyeld,sima meccs lesz!! Hajrá volán!!
@pirosdzsekis: Onnan nagyon jo a kilátás,és a büféböl a zsiroskenyér lilahagymával is nagyon finom:)))
Pardon,ezt Bubo99-nek szántam:)))
Na!.. Sportclub gyenge jatekanak okait fentebb, mar megmagyaraztak, de ez a Sportclub nem az a Sportclub, amelyik pl. novemberben volt. Ne felejtsuk el, hogy a tavaly es tavaly elott, a teljes keretevel felallo Sportclub megszorongatta a nagy Volant es azon az ominozus 2-3as meccsen csak biroi segedlettel tudtak nyerni, egy evvel azelott pedig kikaptak 6-5re...A volan egy klasszissal erosebb mint a Sportclub es/vagy a Hc.A Hc jelenleg jobb, meg meglepetesre is kepes a Volan ellen. A realis kulonbseg Sc eseteben 3-4 golkulonbseg, a Hc eseteben pedig 1-2 gol max. Amit tegnap latott a nagykozonseg az nem a valosagot tukrozte! Aki latta Sc-t jatszani csucsformaban az tudja, aki meg nem az magara vessen. Ma minden kiderul, remelem a Hc becsuletesen helytall es szep eredmenyt er el, halyrehozza Szereda hirnevet.
Hajra Sportclub! Hajra Hc! Hajra Volan! Hujj-hujj Hajra!
@BOFFOCSKE: Úgy kikaptok mint a huzat,majd csak nézzétek,semmi esélyetek nem lesz,még otthon se!!
Hajrá volán!!!!!
@Bubo99: Elfogult egy alak vagy ! HC-Volan 5-4 ! Hajra Szereda ! Hajra HC !
@pirosdzsekis: Igen 5-4 gól külöbség lesz majd!! Kíváncsi leszek mit találtok majd ki,biztos csaltunk,rossz volt az ebéd,bla,bla!!
Hajrá volán!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyire leirod a Volan-t ? Ugy latod ,hogy 4-5 gol kulombseg lessz ? Jo a HC de nem ennyire , nekunk eleg 1 golkulombseg is , jo az 5-4 !
Ahogy olvasom a kommenteket, ismét komoly érzelmeket váltottak ki a tegnapi történések. Messzemenő következtetéseket nem vonnék le a tegnapi eredményből, a körülmények ismeretében meg pláne, nyertünk. Viszont a szurkolók létszáma, ill. az ott lévők csendes megfigyelői szerepbe burkolózása csalódás volt.
Az pedig, hogy egyesek felhánytorgatva vélt, vagy valós sérelmeiket (hogy ki mit mondott, vagy más erdmény esetén mit mondana) teljesen értelmetlen. Szerintem mindenki egyet akar, legalábbis remélem, hogy az itthoni és a székely hoki is jobb és jobb legyen. Egy jó meccset várok a HC ellen. Szóval jó szurkolást mára mindenkinek.
Hajrá Volán! Hajrá Csík!
@BOFFOCSKE: Aki pedig látta a Volán meccseit élőben és látott MOL liga meccseket is élőben, az pedig tudja, hogy nem ugyanaz a kávéház. Ez a Volán a tavalyi (sima söpréssel bajnok)Volánnál sokkal jobb. De mint tudjuk tavaly elcsalták a meccseket, meg a bírókat is megvették, és egyébként is Ocskay liga. :/ Ha esetleg a HC megveri a Volánt, akkor már biztos a HC lesz a legjobb csapat a világon és még az NHL bajnoka cím is őket illetné.
Már marhára unom ezt a "de az én barátomnak nagyobb a lába" stílusú óvodás marhaságokat.
Bocs a kirohanásért!
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
A pofám leszakd mennyi barom irogat itt össze vissza(akinek nem inge ne vegye magára)Kedves Volánosok minden elismerésem a tiétek nagyon jó csapat csak annyit fűznék hozzá hogy a tegnapi meccs annyira volt Volán- S.C mérközés mint hogy ha forditott esetbe a kicsi Volán játszott vólna a teljes felálással játszó S.C. al. Eszt a meccset komentálni baromság egyszerüen nincs értelme.
Vazzeg...
Amugy Imádom a Volán csapatát és szurkoloit és nagyon sok S.C. os igy van ezzel.
Számomra különösen sajnálatos, hogy a Sportklub éppen erre a tornára fosta össze magát. Tudni kell, hogy múlt hét pénteken még az volt az állás, hogy nem is vállalják a szereplést. Aztán meg lettek győzve, s ha belegondolsz, azért majd a történelem tükrében mégiscsak fontosabb, hogy egyáltalán kiálltak, mint hogy milyen eredményt értek el. Szerintem meg nem is volt azért olyan rossz az a szereplés. A tavalyi magyar bajnoki elődöntőkhöz meg a döntőhöz képest, ahol úgy az SC, mint a HC egyszerűen fel volt trancsírozva, szét volt ütve, meg volt fojtva (s mégis szorosabb eredmények voltak), a tegnapi meccs nem volt annyira fizikális, így láthattunk egy pár szép akciót hazai részről is. A közönség meg... Visszaköszöntek a néhány évvel ezelőtti képek a mezdobálással, mert az is a csapatod cserbenhagyása, ha nem mész ki a meccsre, ha meccs közben elmész, othhagyva magad mögött az üres lelátót... Sajna az SC-nek akkor van jó tábora, ha a csapat jól megy, ha nem... S ez, ha nem is akkora mértékben, de a HC-táborra is igaz, bár ők még csak ezután cáfolhatják ezt meg. Székely depresszió? Nem tudom. Számomra nagyobb szégyen az eredménynél a foghíjas lelátó.
@razi: nagy dolog lehetett a tavalyi gyerek Hc csapatat feltrancsirozni,szet utni,megfolytani es ledaralni de azert a mai merkozesre kivancsi leszek allitolag a Hc masodik nagy sponzora egy szep osszeget ajanlott a Volan elpaskolasahoz,ugy hogy csak nyugalom uraim es ahogyan mondani szokas:varjuk ki a vege...nagy a melleny razi de az EBEL-ben a hires Volanotokat rongya vertek.
@csik city: Az lehet,hogy minket brommá vertek az EBEL-ben! De most mi verünk titeket rommá!!Csak figyeld,már várom nagyon!! Hajrá volán!!!
@Bubo99: Nehogy meglepetes erjen :))
Hajra HC !!!
Ha nem derült volna ki a hozzászólásból... (Márpedig ki kellett volna derüljön): én Csíkból írok. Úgyhogy semmi mellény, csak tény. Tavaly ütközősebben játszott a Volán, mint most a Klub ellen, két passzt is alig lehetett adni ellenük, mert rögtön jégbe döngölték az embert, ha csak pillanatra is megállt. Valószínű, hogy ez a mai HC-Volán is azért ütközősebb lesz... S különben örvendek, hogy van prémium, ettől érdekesebb lehet a meccs :)
@Bubo99: @razi: Termeszetes,hogy mindenki azt szeretne ,ha a csapata nyer de szerintem egy kicsit tul sztarozzatok a Volant ezert en csak annyit mondok NYerjen a jobbik!!!
Orvendek ,hogy itt vagy Csikszeredaban mindig szivesen latunk minden jegkorong kedvelot,jo szurkolast nektek !

HAJRA HC!!!
@csik city: Nem azért mintha HC ellenes lennék,de a Volánt az idei szezonba nem nagyon verték rongyá a bajnokság alatt.
Söt a Volán verte azt az Innsbruckot rongyá (10-1)aki most az alapszakasz elsö Klagenfurtot szorongatja a rájátszásban!!
Tudja valaki hogy hánykor kezdödik a mai meccs?
Úgy látom, hogy itt még mindig sokan nem fogták fel, hogy a hokiban bárki jó lehet egy meccsre. pl.: a válogatott is megverte egyszer a világbajnok svédeket, de ettől még nem lettünk világbajnokok, de még csak jobbak sem a svédeknél. A Volán a Caps-en kívül minden csapatot megvert már egyszer, mégsem második az EBEL-ben. És ha történetesen ma a HC nyerne akkor mi lenne? Semmi! A kulturált Volán szurkolók gratulálnának a HC-nek és ennyi. A kevésbé kulturáltakkal meg nem kell foglalkozni.
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
Ui.: aki meg kitalálta a délutáni meccskezdést annak jár egy mezei pirospont! Hátha még kevesebben lesznek a meccsen mint tegnap. Marketingből egyes!
@ifjvit: Hát akkor sokat nem látok belölle mert csak 5-re érek haza.
Köszönöm.
@csik city: Tisztelettel érdeklődnék, hogy kit és hol vertek rommá???
Bocsánat ronggyá...
@nagypi: remélem, majd ma a HC-t, de csak csik city kedvéért... :P
@Malkin: ebel pofozogep? Miről beszélsz?
@ifjvit:"Az év meccsére készül a HC"
Ez egy jó nagy túlzás.Az év meccse a MOL Liga döntő harmadik meccse volt.Inkább az év hokicsemegéje.:)
En igazabol azt szeretnem, hogy a tobbi magyar csapat is felfeljodjon ha nem a Volan, legalabb a HC szintjere, mert akkor meg tobb szinvonalas merkozest lathatnank ugy MO.-on mint Csikban.
Egy szep napon pedig esetleg a Volan is bele fog majd faradni az EBEL 10. helyet elkerulo nagy derbizesekben es o is visszater majd a MOL Ligaba..... Ok igazabol most is csak azert vallaltak el ezt a baratsagos tornat, hogy bebizonyitsak a volan es a csiki csapatok kozotti kulonbsegeket......
A mostani helyzetre pedig egy megoldas az lenne, hogy a magyar es roman bajnoksagokat jatszodjak le az ev vegeig, es egy 6 csapatos MOL Liga pedig csak januartol kezdodjon a 3 legjobb magyar es 3 legjobb romaniai csapattal, amibe az elodontoktol majd a Volan is belekapcsolodhatna. Persze ez csak egy velemeny.
A mai merkozesen pedig bizok egy tisztes HC helytallasban (esteleg gyozelemben is) de egy dolog biztos, hogy nem 1-1 drb. merkozes utan lehet levonni a vegkovetkeztetest a magyar es a csiki klubcsapatok realis eroviszonyarol.
Hajra HC!
Bocsanat, a volan es a csiki klubcsapatok eroviszonyat akartam irni, a tobbi magyar csapatrol mar volt alkalmunk meggyozodni....
@ájszhoki: Tudod a "10. helyet elkerülő derbizések" egyelőre fényévekre vannak (sajnos) a MOL ligától, visszalépni meg minek?
A "fenyevekbol" legy szives hagyjal ki.....
En pedig ugy vagyok, hogy jobban szeretek egy harmad osztalyu barban az asztalfon ulni, mint egy masodosztalyuban az eloterben fogyasztas kozben arrol gondolkozni, hogy majd ki tudom-e fizetni a szamlamat.
Az biztos hogy míg a Magyar válogatott az első értékvonalban játszik , addig legalább 1 csapatnak az EBEL-ben kell játszodjon , de az igazi az lenne ha legalább 2-3 csapattal szerepelhetne a sógoroknál. Bárhogyan alakulhatott volna a SC helyzete , mindenképp be kell ismerjük hogy a Volán jobb csapat bármelyik MOL ligás csapatnál. Egyelőre... (Majd holnap bővebben :) )
Hajrá SC , hajrá Szereda!!
Mindent összevetve a tegnapi SC-t bármelyik itthoni OB1-es csapat elverné.

Lehet hogy nem tízből tízszer, hanem csak tízből nyolcszor, de a tegnapi mutuatvány erre enged következtetni.
az ALba nem kilenc góllal volt jobb !

Én úgy érzem, hogy jövőre már nem fogjuk látni az SC-t a "MOL Ligában" .
Ez teljesen egyértelmű számomra, mert nincs, aki a finanszírozást ojan szinten összefogná, hogy az működtetni tudjon egy csapatot.
@jonnglenn: gondolom anyaorszagi vagy
@jonnglenn: Majd meglássuk.
Hajrá S.C. Ha a Progim ,Fradi , Miskolc ott lessz mi is ott leszünk .
Hajrá S.C
@jonnglenn: szerintem azt se tudod mirol van szo. Megoldodik ne aggodj, nem 2 eves csapat. Inkabb aggodj a tieid miatt, mi bizunk a Sportclubban es nem kell felj h csodbe megy, mert nem fog.
@ájszhoki: Hát azért ez elég rossz hasonlat volt, mert nincs benne semmi teljesítmény kényszer, inkább nézzük ugy hogy fejlődés szempontjából kivel érdemes versenyt futni olyanokkal akik jobbak nálad és emiatt futásról futásra kihozod magadból a maximumot hogy bizonyíts vagy olyanok ellen akik lassabbak és ezért elég csak 70%ot nyujtanod a győzelemhez?
még meg sem kezdődött, a sportklub tv sucks. 4-10%-on, néha van állókép, néha van hang. miközben ugyanazon a szajton például a sport.ro 94%-on dübörög.
@popeszku: Szia! Lehet valahol online nézni a meccset?
@abete: PC-n, windows alatt, IE-vel. Kell hozza egy plugin.
www.canale-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html
szia!
@abete: PC-n, windows alatt, IE-vel. Kell hozza a TV-U nevű plugin és Windows Media Player, minimum 10.0.
www.canale-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html
szia!
@Runny: Most hogy nem megy az SC-nek elkezdted idoben szidni a HC-t?
@popeszku: minden van es minden ado megy nalam is leszamitva a SportklubTV-t...felmegy nagy nehezen 50%-ra es onnan esik vissza...pedig a netem is nagyon jo meg minden...
"Alea iacta est" es jojon aminek jonnie kell :)
@dattila: igen, szomoru vagyok, menjenek cso"dbe sport klub tv - ek., amen.
Valaki tud már eredményt mondani?
0:0 icehockey.hu-n megy a livescoring
gyakorlatilag 6 perce emberhátrányban játszunk
@kapusLaci: az allokepem szerint 8. perc, 0:0
Aki nézi tv-n, írhatna pár mondatot!
A kiállítások szerint nem bírjuk iramot, és szabálytalanságokkal tördeljük a játékot :-)
remelem ott lesz majd a youtube-on... hatha
Uuuuuuu mekkora csapat ez a volan, micsoda szinvonal, mekkora kulonbseg!!!! Ez mar hatarozottan az elit:(((((((((((((((((((
@Bubo99: na mit szolsz nagyszaju...:))))6-0 helyett egyelore 0-1, de messze meg a vege
@Wazowski: es milyen jo lenne, ha gyakrabban kozvetitenel...
hat az az 1 gol is egy ajandek kiallitast kovetoen jott... dehat Zabludovskyitol mit vartunk volna...
Örömmel látom, hogy egy 0:1-es harmad után meg is jelentek az első okos emberek, aki véleményt nyilvánítanak a Volánról :)
Kemeny dolog azert egybol a vilagelittel talalkozni, ugye gyerekek! A kulonbseg oriasi!!((((((((((((((
eddig kapkod a volan nem megy meg a jatek nekik
Mit mutatott a volan ebben az elso harmadban?? Azt, hogy semmivel sem jobb mint a HC!
@biowolf: fiuk, olyan szepen kerlek, mondjatok neha mi van a jegen, egymast szidni a meccs utan jobban esik
Nekem haldoklik a stream, talán 1 percet ment eddig, másnak megy rendesen?:S
@biowolf: Ne ess abba a hibába hogy egy harmad, vagy akár egy meccs alapján vonsz le következtetéseket.
@Thoma1: nem megy, viszont foci stb szuperul megy agyanazon a portalon, a tobbi csatornan.
Elég jol osztogatják a birok a 2 perceket.
Na jo elmegyek megnézem a Bécs-Graz meccset élöben.Ha már ezt nem láthatom sajnos.....
További jo szurkolást mindenkinek!
Üdv. kapusLaci
sportszerutlen, fegyelmezetlen meccs. Kakaskodnak egyfolytaban
@popeszku: Jaja más nekem is tökéletesen megy!:S
Pff, és ÁÁÁ!:(
Hoppa... :)) Fekete ki akarta tenni egy az egyben a palank folott Viragot. Nem tetszik a Volnannak, hogy ilyen szoros a meccs. Durvulnak eleget. Nem eppen alkalomhoz illo hozzaallas. Az eredmeny eddig sztem realis a jatek kepe alapjan.
tudtok vhol olyan online közvetítést ahol statisztikákat is látni - köszi
3-1 Molnar Zsolt vinkli
3-1 papirforma:(((((((((((((
Levi 4 kapuralövésből kapott 3-mat...
@nagypi: nem egy harmad es nem is egy meccs alapjan mondom!
persze 4-bol 3-at:(((((((((((((((
kovesetek a mecset a www.canale-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html sopplayert feltelepited es megy ha sokan nezuk , p2p tehat minel tobben nezuk annal simmaban megy
Székely testvérek "kissé" jól játszanak:(
Szegeny Raduly hogy kinlodik, hogy a hazai tisztelt nagyerdemunek bizonygassa milyen komoly csapat ellen is jatszik a HC! A jatek kepe alapjan ez egyaltalan nem latszik!
@nagypi: hála istennek ez nincs így, de ma nagyon dekoncentráltnak tűnik
@nagypi: Volt szerencsem nehany EBEL-meccset is latni!
Értem. De szerintem ez csalóka lehet. Mármint ha két olyan csapatot akarsz összehasonlítani akik még nem játszottak egymás ellen a szezonban. Nem kétlem hogy nagyon jó a HC, és ahogy nézem (bár nem vok TV előtt) ma jobbak is, de szerintem mondjuk egy 4 győztes meccsig tartó párharc adna választ a melyik a jobb csapat kérdésre.
Hát ennél jobb,szebb és keményebb meccset játszott a SC és a HC.Ez a Nagy Volán?
@biowolf: Te ugye nagyon fiatal vagy?
Pl a válogatott is megverte a svédeket, vagy a Volán anno a Milánót, mégsem mi voltunk a jobb csapat. Mindazonáltal nagyon is jó (lenne) ha a HC felér(ne) a Volán szintjére. Úgy értem ha sorozatban tudna ilyen teljesítményt nyújtani.
@hesko: ez igy van. Polcnak dolga sincs
Én azért megvárom a 3 harmad végét DE MINDEN ELISMERÉSEM A HC nak ha nyer ha kikap nagyot alakitott (és most félre téve minden ellenségeskedést mivel S.C szurkóló vagyok.)
Hajrá Jégkorong...
@nagypi: Nem jobbak a Csíkiak, csak ők be lövik a helyzeteiket... kb. kétszer annyit lő kapura a Volán:S
@nagypi: az a kulonbseg a mar emlitett meccsekkel szemben, hogy itt nem csak az eredmenyben jobb a HC, hanem a jatekban is minimum egyenlo, vagyis az eredmeny nem csaloka!
@Zsoldos: igen a volan minden poziciobol tuzel, ha kell ha nem kell! Adnak a statisztikara a fiuk! A jatek kepe abszolut kiegyenlitett, ami hat ugye EBEL-szinvonal, vilagelit miegymas eleg ego!
En kerek elnezest minden nagyszaju volan szurkolo neveben (bubo99,orthodox.russian, stb.). Jo csapat a volan, tenyleg.... de le kellene szalni a magas lorol. Az ebel 9. hely nincs olyan tavol a mol ligatol.
Gratulalok a szervezoknek, hogy matines meccset csinaltak. A volan nincs ehhez szokva. Talan ez is a problema.
Miért kell mindig valakinek fikázni a másikat, miért nem lehet elismerően szólni a másik csapatról. Ezt sose fogom megérteni.
Ma jobban játszik a HC minden elismerést megérdemelnek,de illik elismerni a másik fél teljesítményét is,még ha ma maguk alatt is teljesítenek.

A Benk minek van a Nagy Gergőékkel,és miért van egyáltalán a jégen???? Vissza a Hegyit azzonal. :-D
@nagypi: Ki allitotta itten, hogy a HC jobb csapat? Szerintem most csak magadat vigasztalod.:))
@biowolf: Egy biztos szép teljesítmény a HC-től, de ezt nem tudnák szerintem átmenteni, ha mondjuk játszanának még 3 meccset:) na meg az is tuti, hogy nem fog 4 gólal nyerni a Volán:D de azért remélem ledolgozzák ezt a két gólt.
@Zsoldos: Lehet, hogy a Volan jobb csapat, sot valoszinu, de a kulonbseg nagyon kicsi az is biztos, es az elittol nagyon-nagyon messze van!
Levi 4ből 3at kapott? Akkor jó szarul véd...


@Wazowski: az én nevemben ne kérjél semmit, tegnap már megtettem...
@hesko: vilagelit, ha mar mas erved nem maradt! 3-2 kulonben! Guerrero
@chubby474: Mi legalább Polcnak munkát adtunk
@biowolf: ezért lenne érdekes, ha sikerülne valahogy a HC-nek oda verekednie magát az ebelbe... ott tényleg meg mutathatná magát éles helyzetben is.
Vonulj vissza szuper!!!!!
ugyes HC , hajra szereda
Ennyit a nagy arcrol!
Gratula a HC-nek, jól játszódtak!!!
Gratula HC! Hajrá Volán!
Nagy gratuláció a HC-nek. Sajnos csak az uccsó 5 percre értem haza :(((
Grat a Hc-nek, remélem lesz vmi videoösszefoglaló, kiváncsi vagyok.
:-O MIcsodaaaaaaaaaaaa???? Nem hiszek az szememnek,eszem faszom meg all!!! Mondjuk ebbol most messze nem erdemes gondolkodni,de azert az tiszta s vilagos lett,hogy a "fenyeves" dumasok kicsit visszakapcsolnak,ennek erdemenye lesz sajnos egy-egy csiki "fasza gyereknek" a nagy arca...
De nem szamit, gratula a HC-nak szep volt fiuk,csak igy tovabb!!!
lattam az utolso harmadot, nem tudom miert, de bejott a sportklubtv. a HC rendben van, jofele halad. a klubot vissza kell hozni oda, ahova valo. ezenkivul hajra szereda.
Gratulálok a HC csapatának a győzelemhez!
Remélem a Volán nem ilyen impotens, egyénieskedő játékkal akar nekivágni az OB I. rájátszásnak, mert abból könnyen kopp lehet. A Fekete Dani meg inkább a góllövésre törekedjen nem pedig az iponok bevitelével.
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
A játék képe nem tükrözi a végeredményt, de ügyesen, taktikusan játszott a hc és pazar volt a kapusuk.
@Joegep: hat a fenyeves dumasok elbujhatnak! ez varhato volt!
Meglepetés!
Mondjuk, nem is....de mégis.
A Volán 18 órát pihent, míg....de ezt hiába írom...ittt sok(k) olyan van, aki nem is sportolt. Megértem! Szánalmasponthu. Viszont ennek ellenére is nagy gratula a HC Csíkszeredának! Nagyon jól, és taktikusan játszottak. Az már más kérdés, hogy mivel mots-csoltak, így most ki vannak facsarva. Szóval az EBEL-ben 1 ilyen győzelem vagy 4-5 nagy zakó követné legalább ezt a csapatot. És ezt nem rosszindulatból írom. Mert van itt egy érdekes figura, aki vagy részeg, zsíroshajú bölcsész, szimatszatyorral, vagy egy kigyúrt újgazdag "fakinberiéj" verő.
Tegnap az SC elaltatta a volánt, ma meg megverte a HC. Gratulálok nekik.
@biowolf: Én pl mondtam a fényéves különbséget és emellett most is kitartok. Természetesen gratulálok a HC-nek és nem is vitatom, hogy megérdemelték-e a győzelmet, vagy hogy jó csapat-e. De én továbbra is tartom azt hogy egy EBEL akkor is fényévekkel van a MOL liga előtt (sajnos). Az meg hogy a MOL első elkapja a Volánt az csak jót tesz a hokinak. De defóval egyet kell értenem abban, ha itt most sorozatmeccsek lennének a HC nem valószínű hogy azt bírná ezen a szinten. Épp ezért akarnak ők is az EBELbe jutni, hogy sorozatban is menjen ez.
Hajrá Volán! Hajrá Szereda!
@banyszi: szerint "elaltattak a volant "
@Enzo Molinari: "A játék képe nem tükrözi a végeredmény "
ti lebegtetek vazz , ideje felebredni , a volan nem olyan hu de nagy verhetetlen csapat , nagykepu ? igen , az !! megkaptak a seggbe rugast , s akkor most mar megy tovabb az elet, legkozelebb az SC is rajuk ver , csak azert hogy szokaj
Hajra Szereda !!
@popeszku: igen , mert p2p , es ha tobben nezik jobban megy , es ugy tunik a reklam bevalt ,es tobben "ratuningoltak"
@Enzo Molinari: a végeredmény viszont hozzávetőlegesen tükrözi a játék képét nagy vonalakban. Körülbelül.
még az jutott eszembe, hogy Svédországban nagyjából mindenki tudja, kicsoda Timo Lahtinen. Ügyes hácé!
@cody.: Nem nagyképüség, a volán játéka fajsúlyosabb volt, de ezt a játékot gólra játszák. A Hc nyert, mert sokkal jobban akarták a győzelmet és jól használták ki a helyzeteiket. Gratulálok a hc-nak!
4-3,ehez nincs amit hozzà fuzni,a hokit is golra jàtszàk,nem?èn sc-vagyok ès nem sirtam hoy kikaptunk 9-0ra.A volàn jovore egèsz màs taktikàval kellene hogy jàtszodjon ès megèrett màr az edzo vàltàs is szerintem,meg a lègiosok ...stb.Hogyha szeretnèk a ràjàtszàst jovore az EBEL-ben!
Remelem a mai meccs utan a nagy volanosok levetnek egy parat a mellenyekbol es a jovo szezonban is nem bujnak el a HC elol az EBEL-be....
Szep volt fiuk, koszonjuk!
Hajra HC!
süti beállítások módosítása