HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

SC Csíkszereda–Alba Volán 0-9

2009.02.25. 20:09 D. Gromov

Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak akartak, négy az öt ellen is sorra vezették támadásaikat. Az összes gólszerzőt fel sem soroljuk, maradjunk annyiban, Fekete és Kovács duplázott, betalált az ifjú Tóth Adrián is, 9-0 lett a vége. Kíváncsian várjuk a csütörtöki HC–Alba Volán összecsapást.

265 komment

Címkék: alba volán sc csíkszereda

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Runny: Most hogy nem megy az SC-nek elkezdted idoben szidni a HC-t?
@popeszku: minden van es minden ado megy nalam is leszamitva a SportklubTV-t...felmegy nagy nehezen 50%-ra es onnan esik vissza...pedig a netem is nagyon jo meg minden...
"Alea iacta est" es jojon aminek jonnie kell :)
@dattila: igen, szomoru vagyok, menjenek cso"dbe sport klub tv - ek., amen.
Valaki tud már eredményt mondani?
0:0 icehockey.hu-n megy a livescoring
gyakorlatilag 6 perce emberhátrányban játszunk
@kapusLaci: az allokepem szerint 8. perc, 0:0
Aki nézi tv-n, írhatna pár mondatot!
A kiállítások szerint nem bírjuk iramot, és szabálytalanságokkal tördeljük a játékot :-)
remelem ott lesz majd a youtube-on... hatha
Uuuuuuu mekkora csapat ez a volan, micsoda szinvonal, mekkora kulonbseg!!!! Ez mar hatarozottan az elit:(((((((((((((((((((
@Bubo99: na mit szolsz nagyszaju...:))))6-0 helyett egyelore 0-1, de messze meg a vege
@Wazowski: es milyen jo lenne, ha gyakrabban kozvetitenel...
hat az az 1 gol is egy ajandek kiallitast kovetoen jott... dehat Zabludovskyitol mit vartunk volna...
Örömmel látom, hogy egy 0:1-es harmad után meg is jelentek az első okos emberek, aki véleményt nyilvánítanak a Volánról :)
Kemeny dolog azert egybol a vilagelittel talalkozni, ugye gyerekek! A kulonbseg oriasi!!((((((((((((((
eddig kapkod a volan nem megy meg a jatek nekik
Mit mutatott a volan ebben az elso harmadban?? Azt, hogy semmivel sem jobb mint a HC!
@biowolf: fiuk, olyan szepen kerlek, mondjatok neha mi van a jegen, egymast szidni a meccs utan jobban esik
Nekem haldoklik a stream, talán 1 percet ment eddig, másnak megy rendesen?:S
@biowolf: Ne ess abba a hibába hogy egy harmad, vagy akár egy meccs alapján vonsz le következtetéseket.
@Thoma1: nem megy, viszont foci stb szuperul megy agyanazon a portalon, a tobbi csatornan.
Elég jol osztogatják a birok a 2 perceket.
Na jo elmegyek megnézem a Bécs-Graz meccset élöben.Ha már ezt nem láthatom sajnos.....
További jo szurkolást mindenkinek!
Üdv. kapusLaci
sportszerutlen, fegyelmezetlen meccs. Kakaskodnak egyfolytaban
@popeszku: Jaja más nekem is tökéletesen megy!:S
Pff, és ÁÁÁ!:(
Hoppa... :)) Fekete ki akarta tenni egy az egyben a palank folott Viragot. Nem tetszik a Volnannak, hogy ilyen szoros a meccs. Durvulnak eleget. Nem eppen alkalomhoz illo hozzaallas. Az eredmeny eddig sztem realis a jatek kepe alapjan.
tudtok vhol olyan online közvetítést ahol statisztikákat is látni - köszi
3-1 Molnar Zsolt vinkli
3-1 papirforma:(((((((((((((
Levi 4 kapuralövésből kapott 3-mat...
@nagypi: nem egy harmad es nem is egy meccs alapjan mondom!
persze 4-bol 3-at:(((((((((((((((
kovesetek a mecset a www.canale-tv.net/tv-channels/ro/sport-klub-live.html sopplayert feltelepited es megy ha sokan nezuk , p2p tehat minel tobben nezuk annal simmaban megy
Székely testvérek "kissé" jól játszanak:(
Szegeny Raduly hogy kinlodik, hogy a hazai tisztelt nagyerdemunek bizonygassa milyen komoly csapat ellen is jatszik a HC! A jatek kepe alapjan ez egyaltalan nem latszik!
@nagypi: hála istennek ez nincs így, de ma nagyon dekoncentráltnak tűnik
@nagypi: Volt szerencsem nehany EBEL-meccset is latni!
Értem. De szerintem ez csalóka lehet. Mármint ha két olyan csapatot akarsz összehasonlítani akik még nem játszottak egymás ellen a szezonban. Nem kétlem hogy nagyon jó a HC, és ahogy nézem (bár nem vok TV előtt) ma jobbak is, de szerintem mondjuk egy 4 győztes meccsig tartó párharc adna választ a melyik a jobb csapat kérdésre.
Hát ennél jobb,szebb és keményebb meccset játszott a SC és a HC.Ez a Nagy Volán?
@biowolf: Te ugye nagyon fiatal vagy?
Pl a válogatott is megverte a svédeket, vagy a Volán anno a Milánót, mégsem mi voltunk a jobb csapat. Mindazonáltal nagyon is jó (lenne) ha a HC felér(ne) a Volán szintjére. Úgy értem ha sorozatban tudna ilyen teljesítményt nyújtani.
@hesko: ez igy van. Polcnak dolga sincs
Én azért megvárom a 3 harmad végét DE MINDEN ELISMERÉSEM A HC nak ha nyer ha kikap nagyot alakitott (és most félre téve minden ellenségeskedést mivel S.C szurkóló vagyok.)
Hajrá Jégkorong...
@nagypi: Nem jobbak a Csíkiak, csak ők be lövik a helyzeteiket... kb. kétszer annyit lő kapura a Volán:S
@nagypi: az a kulonbseg a mar emlitett meccsekkel szemben, hogy itt nem csak az eredmenyben jobb a HC, hanem a jatekban is minimum egyenlo, vagyis az eredmeny nem csaloka!
@Zsoldos: igen a volan minden poziciobol tuzel, ha kell ha nem kell! Adnak a statisztikara a fiuk! A jatek kepe abszolut kiegyenlitett, ami hat ugye EBEL-szinvonal, vilagelit miegymas eleg ego!
En kerek elnezest minden nagyszaju volan szurkolo neveben (bubo99,orthodox.russian, stb.). Jo csapat a volan, tenyleg.... de le kellene szalni a magas lorol. Az ebel 9. hely nincs olyan tavol a mol ligatol.
Gratulalok a szervezoknek, hogy matines meccset csinaltak. A volan nincs ehhez szokva. Talan ez is a problema.
Miért kell mindig valakinek fikázni a másikat, miért nem lehet elismerően szólni a másik csapatról. Ezt sose fogom megérteni.
Ma jobban játszik a HC minden elismerést megérdemelnek,de illik elismerni a másik fél teljesítményét is,még ha ma maguk alatt is teljesítenek.

A Benk minek van a Nagy Gergőékkel,és miért van egyáltalán a jégen???? Vissza a Hegyit azzonal. :-D
@nagypi: Ki allitotta itten, hogy a HC jobb csapat? Szerintem most csak magadat vigasztalod.:))
@biowolf: Egy biztos szép teljesítmény a HC-től, de ezt nem tudnák szerintem átmenteni, ha mondjuk játszanának még 3 meccset:) na meg az is tuti, hogy nem fog 4 gólal nyerni a Volán:D de azért remélem ledolgozzák ezt a két gólt.
@Zsoldos: Lehet, hogy a Volan jobb csapat, sot valoszinu, de a kulonbseg nagyon kicsi az is biztos, es az elittol nagyon-nagyon messze van!
Levi 4ből 3at kapott? Akkor jó szarul véd...


@Wazowski: az én nevemben ne kérjél semmit, tegnap már megtettem...
@hesko: vilagelit, ha mar mas erved nem maradt! 3-2 kulonben! Guerrero
@chubby474: Mi legalább Polcnak munkát adtunk
@biowolf: ezért lenne érdekes, ha sikerülne valahogy a HC-nek oda verekednie magát az ebelbe... ott tényleg meg mutathatná magát éles helyzetben is.
Vonulj vissza szuper!!!!!
ugyes HC , hajra szereda
Ennyit a nagy arcrol!
Gratula a HC-nek, jól játszódtak!!!
Gratula HC! Hajrá Volán!
Nagy gratuláció a HC-nek. Sajnos csak az uccsó 5 percre értem haza :(((
Grat a Hc-nek, remélem lesz vmi videoösszefoglaló, kiváncsi vagyok.
:-O MIcsodaaaaaaaaaaaa???? Nem hiszek az szememnek,eszem faszom meg all!!! Mondjuk ebbol most messze nem erdemes gondolkodni,de azert az tiszta s vilagos lett,hogy a "fenyeves" dumasok kicsit visszakapcsolnak,ennek erdemenye lesz sajnos egy-egy csiki "fasza gyereknek" a nagy arca...
De nem szamit, gratula a HC-nak szep volt fiuk,csak igy tovabb!!!
lattam az utolso harmadot, nem tudom miert, de bejott a sportklubtv. a HC rendben van, jofele halad. a klubot vissza kell hozni oda, ahova valo. ezenkivul hajra szereda.
Gratulálok a HC csapatának a győzelemhez!
Remélem a Volán nem ilyen impotens, egyénieskedő játékkal akar nekivágni az OB I. rájátszásnak, mert abból könnyen kopp lehet. A Fekete Dani meg inkább a góllövésre törekedjen nem pedig az iponok bevitelével.
Hajrá Volán! Hajrá magyar hoki!
A játék képe nem tükrözi a végeredményt, de ügyesen, taktikusan játszott a hc és pazar volt a kapusuk.
@Joegep: hat a fenyeves dumasok elbujhatnak! ez varhato volt!
Meglepetés!
Mondjuk, nem is....de mégis.
A Volán 18 órát pihent, míg....de ezt hiába írom...ittt sok(k) olyan van, aki nem is sportolt. Megértem! Szánalmasponthu. Viszont ennek ellenére is nagy gratula a HC Csíkszeredának! Nagyon jól, és taktikusan játszottak. Az már más kérdés, hogy mivel mots-csoltak, így most ki vannak facsarva. Szóval az EBEL-ben 1 ilyen győzelem vagy 4-5 nagy zakó követné legalább ezt a csapatot. És ezt nem rosszindulatból írom. Mert van itt egy érdekes figura, aki vagy részeg, zsíroshajú bölcsész, szimatszatyorral, vagy egy kigyúrt újgazdag "fakinberiéj" verő.
Tegnap az SC elaltatta a volánt, ma meg megverte a HC. Gratulálok nekik.
@biowolf: Én pl mondtam a fényéves különbséget és emellett most is kitartok. Természetesen gratulálok a HC-nek és nem is vitatom, hogy megérdemelték-e a győzelmet, vagy hogy jó csapat-e. De én továbbra is tartom azt hogy egy EBEL akkor is fényévekkel van a MOL liga előtt (sajnos). Az meg hogy a MOL első elkapja a Volánt az csak jót tesz a hokinak. De defóval egyet kell értenem abban, ha itt most sorozatmeccsek lennének a HC nem valószínű hogy azt bírná ezen a szinten. Épp ezért akarnak ők is az EBELbe jutni, hogy sorozatban is menjen ez.
Hajrá Volán! Hajrá Szereda!
@banyszi: szerint "elaltattak a volant "
@Enzo Molinari: "A játék képe nem tükrözi a végeredmény "
ti lebegtetek vazz , ideje felebredni , a volan nem olyan hu de nagy verhetetlen csapat , nagykepu ? igen , az !! megkaptak a seggbe rugast , s akkor most mar megy tovabb az elet, legkozelebb az SC is rajuk ver , csak azert hogy szokaj
Hajra Szereda !!
@popeszku: igen , mert p2p , es ha tobben nezik jobban megy , es ugy tunik a reklam bevalt ,es tobben "ratuningoltak"
@Enzo Molinari: a végeredmény viszont hozzávetőlegesen tükrözi a játék képét nagy vonalakban. Körülbelül.
még az jutott eszembe, hogy Svédországban nagyjából mindenki tudja, kicsoda Timo Lahtinen. Ügyes hácé!
@cody.: Nem nagyképüség, a volán játéka fajsúlyosabb volt, de ezt a játékot gólra játszák. A Hc nyert, mert sokkal jobban akarták a győzelmet és jól használták ki a helyzeteiket. Gratulálok a hc-nak!
4-3,ehez nincs amit hozzà fuzni,a hokit is golra jàtszàk,nem?èn sc-vagyok ès nem sirtam hoy kikaptunk 9-0ra.A volàn jovore egèsz màs taktikàval kellene hogy jàtszodjon ès megèrett màr az edzo vàltàs is szerintem,meg a lègiosok ...stb.Hogyha szeretnèk a ràjàtszàst jovore az EBEL-ben!
Remelem a mai meccs utan a nagy volanosok levetnek egy parat a mellenyekbol es a jovo szezonban is nem bujnak el a HC elol az EBEL-be....
Szep volt fiuk, koszonjuk!
Hajra HC!
süti beállítások módosítása