HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sikorcin legyőzte Mihály Árpádot

2009.02.19. 10:03 D. Gromov

Ladislav Sikorcin Újpest-csatára lett a Mol Liga legjobbja a magyar jégkorongszövetség holnapján lebonyolított szavazás szerint. A magyar állampolgárságért folyamodott szlovák támadó több, mint 1500 szavazatot kapott, a legjobb székely hokisnak tartott HC-támadónak 1033 voks jutott. A harmadik helyen Patrik Wallenberg, a negyediken Borbás Gergely, az ötödiken Björn Wallberg végzett. Sikorcin a ligaalapszakasz legponterősebb játékosa volt, az elődöntőkben sérülése miatt nem játszhatott.

47 komment

Címkék: szavazások mol liga sikorcin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok Sikorcinnak, megérdemelten nyerte el a legtöbb szavazatot :-)))
Ezen nem érdemes vitatkozni. A szavazások mindig szubjektívak, mint ahogy az is, ki kit tart a legjobbnak. Most Sikorcin a díjazott és nem érdemtelenül. Gratulálok neki tiszta szívből!!!
@Bertuzzi: nálam mondjuk egyértelműen sikorcin volt az alapszakasz legjobbja, a playoffé meg mihály, úgyhogy 1-1-re végeztek :)
@D. Gromov: Evel én is eggyetértek de öszben a pontokat nézve Wallenberg volt a legjobb és egyedül ő ütött 5 gólt egy mérközésen azért ez se semmi ugy, hogy egyezzünk ki egy 1-1-1-ben
Szegyelje magat mindenki aki ebben a bundaban benne volt. Ti is jol tudjatok hogy manipulalt szavazas volt es nincs semmi realitasa ennek . . . amugy Sikorcin tenyleg nagyon jo jatekos ehhez ketseg sem fer . . .
Nincs értelme ezen is vitatkozni.
Itt van a hivatalos eredmény.
KÜLÖNDÍJAK:
Legjobb kapus: Björn Wallberg (NZ Stars)
Legjobb hátvéd: Igor Rufus (Újpesti TE)
Legjobb csatár: Mihály Árpád (HC Csíkszereda)
Legeredményesebb játékos (MVP): Patrik Sigvard Wallenberg (SC Csíkszereda)
A többi csak mese.
@Muki76: Igazad van a tobbi az tenyleg mese . . . de azert a legnagyobb mese az megiscsak Bjorn Wallberg volt . . . mikor bemondtak a nevet a dijkioszton meg az SC szurkerek is futyoltek es a POLC nevet kiabaltak
@szekely gobe: Így van,de a Hc nem vihetett el minden díjat,mert az megfeküdte volna sokak gyomrát.
@székely hokis: Wallenberg hany golt utott kemeny tetmerkozesen,mondjuk a HC ellen es hanyat Mihaly?Vagy a play-off-ban pl?Pontosan fele pontja van mint Pirenek...de gondolom ezt te is lattad
@D. Gromov: amugy a velemenyed szerinti 1-1 szerintem is okes,korrektebb
@Muki76: De nem az a fair play ha tenyleg a legjobb kapja? Meg ha o ugyanabban a csapatban jatszik is mint a legjobb csatar . . . ezert o nem hibas
@szekely gobe: Bunda nem volt, mainpuláció szintén nem.
Egy nagyon rossz szavazómotor és pár lelkes újpesti szukroló viszont igen. Az történt, mint a korábbi szavázásainak a szövetségnek.
@szekely gobe: tokeletesen egyetertek,ez nem arra kellene alapuljon,hogy mindenki jol jarjon a vegen es nehogy megsertodjon,hanem tenyleg a legjobbat emeljek ki.A komunizmusbol orokolt dolog ez,minden resztvevo kapjon valamit....okorseg.
@OliBLOOD: "Bunda nem volt, mainpuláció szintén nem."Akkor elmagyarazod,hogy az mi volt amikor a honap jatekosa cimert okt. vagy nov.-ben Rufus kevesebb mint felora alatt tobb mint 2500 szavazatot kapott,ami folotebb gyanus,maradjunk annyiban...
@OliBLOOD: Bocs lehet hogy rosszul fejeztem ki magam de azert ugy sem volt szep ez Fugeute es lelkes csapatatol hogy egyszer sem biztak a realitasra a dolgok vegkimenetelet
@techman: De a Mol liga nem a play off ból ált techman hanem az összes mérközésből vagy tévedek??
@techman: szerintem elmagyarázta. Olvasd el még egyszer, mit írt Oli.:)
@techman: Próbáld értelmezni amit leírtam:
"Egy nagyon rossz szavazómotor és pár lelkes újpesti szukroló viszont igen."
Egy gépről bizonyos trükkökkel több szavazatot is le lehetett adni. Ezt páran kihasználták.
Azért az ne gondoljátok már, hogy a szövetségben ül valaki és nézi a szavazás állását és a kedve szerint átírogatja úgy, hogy mindig az újpesti játékos nyerjen. Egyszerűen az ő szurkolói voltak a leglekesebbek és fontosnak tartották, hogy nyerjenek ezen a szavazáson. A többiek is megtehették ezt (és szerintem páran meg is tették, csak kissebb hatásfokkal)
@szekely gobe: valóban lelkesek vagyunk, de én személyesen csak egyszer szavaztam. Túl sokat nézel ki belőlem, hülye vagyok én ehhez a netkavaráshoz.:)
Majd privátban akarok Tőled kérni valamit, hamarosan jelentkezem.
@székely hokis: nem tevedsz,de a jo az a jok kozt is jo,nem?Vagy csak a szerenyebb csapatok ellen szamolod te?:-)
Ráadásul ezek a klubbok közötti legjobbas szavazások szinte kivétel nélkül arról szólnak, hogy ki mennyi embert tud a legjobban megmozgatni.
Lehet akármilyen jó szavazómotor. Lehet, hogy van X A csapatból és van Y B csapatból. X összesen egy meccset játszott, Y pedig az egész szezont, A csapat szurkolói akkor is X-re fognak szavazni és ha elég ügyesek akkor X meg is nyeri a szavazást.
Pl tavaly (?) Miskolcon a négy nemzet torna egyik meccsén Azari lett a válogatott legjobbja, pedig ott SMS szavazás volt.
@Fugeute: Csak annyit nezek ki beloled amennyit egy gyanus kinezetu szakallas uriemberbol ilyen teren ki lehet nezni :) Varom keresed . . .
@OliBLOOD: @Fugeute: ok,ertem en,a hianyossag kihasznalasa nem manipulacio..:-)
OFF

Nem tudjátok lehete-e már jegyeket kapni az április 6. és 7-ei norvégok elleni mecccsekre? És ha igen, hol? (Amit feltételezek, hogy előbb-utóbb az Astra Zeneca-ban)
Köszi!

ON
Ti most komolyan ezen vitatkoztok? OliBLOOD teljesen jol "megfogta" a dolog lényegét, és ezt ennél komolyabban nem is kell venni.

Amugy a norvég edzömeccs minket is érdekelne, ha van info, jöhet.
Te,kikészülök már!! Miért lenne bunda??? Jobb volt Sika,jobban játszott mindenkinél!!
És egyből bunda,mert nem Székely játékos kapta!!!
Hagyjad már ezeket,hihetetlen!!
Hajrá volán!!!
jaj már, ez szimpátiaszavazás, gondolom az EBEL-ALL STAR szavazáson nem salzburgira fogtok szavazni
@Bubo99: Ne keszulj ki . . . nyugodj meg . . . nem mondta senki hogy Sika nem jatszott jobban mert ez mar nezopont kerdese . . . itt csak arrol volt szo hogy realis a szavazas vagy nem mert ami nem realis annak nem sok ertelme van . . . amugy Mihaly Arpad nekunk megnyerte a MOL ligat es nem vagyok benne biztos hogy ez Sikivel sikerult volna ha Mihaly nincs velunk . . . na de ettol meg Sikorcin tenyleg nagyon jo jatekos es mi jovore pont egy centert keresunk ugy hogy . . . :)
lenne egy kerdesem ami igy szol

Hany drukker jar erre az oldalra szavazni csikszeredabol es hanyan Budapestrol ?? szerintem a Budapestiek egy ket 00-sal tobben vannak !

tehat ez nem befolyasolo szavazat !
MIHÁÁÁÁÁÁÁÁLYÁÁÁÁÁÁRPIIIIALEGKIRÁÁÁÁLYABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@szekely gobe: Jó az Árpi is,nem mondtam,hogy nem! De ez nem lehet bunda,több szavazatot kapott,ennyi!:))
Szerintem ez mar kicsit hasonlit a politikai szavazasokhoz, ott sem mindig az a part a legjobb kormanyzo aki a legtobb szavazatot kapja es kormanyra kerul, na de lehet, hogy ez hulye pelda volt...
Minketten kituno jatekosok, esetleg Mihaly Arpi egyeniben egy kicsit jobb, viszont ez a szavazas szorakozasnak jo, de realisan tavolrol sem donti el, hogy melyikuk jobb korongozo.
Max az lenne iranyado ha kb 100 elismert, komoly edzo vegignezne a szezon minden merkozeset amikor ok jatszodtak es ok dontsek el, na de lehet, hogy ez mar megint hulye otlet volt... nem tudom, csak gondolkozok...
@Bubo99: Hagyd mar azt a szavazast , mindenki tudja hogy az ilyen szavazasok vegeredmenye abszolut nem relevans , jo Sikorcin nem vitas de Pire megerdemelten kapta a kulondijat, ez mar teny es nem egy ide oda szavazas vegeredmenye...hajra HC !
@pirosdzsekis: Én is értem,de akkor miért mondjátok,hogy bunda volt?? Hogy lett volna bunda??
Na mindegy,hajrá volán!!!
@szekely gobe: na. ha centert kerestek, akkor pont van itt az ideje elkezdeni körülnézni külföldön. :)
@szekely gobe: @techman: Van ennek a szavazasnak valami erteke? Valami dij elimeres penzjutalom stb? Vagy csak egy olyan szavazas,hogy legyen s kesz... Mert ha igen s kulonosobben tetje sincs akkor nincs amin vitatkozni szerintem, plane bundarol vagy ilyesmirol... Megitelhette volna egyenesen Sikorcinnak a legjobb jatekos dijjat,semmifele bundazott szavazas nelkul,nem?
@kerusz: Igazat adok,nem lenne korrekt ha a HC elvinne Sikorcint,s itt most nem az ellenfel gyengitos meserol van szo,hanem lehet,hogy ezzel esne el a magyar valogatottsagtol...hm kar lenne!
wallenbergre ramstedtre is szemet vetett gobe
Kerusszal egyet kell h ertenem. Nem kell kenyelmesnek lenni, el kell menni finnorszagba vagy az NHLbe s onnan hozni. Akar Ovecskint is :P . Igy en sem tartom fairnek
A sportban egy igazi klub ereje nemcsak abbol all hogy mit adnak elo a merkozeseken, hanem abbol is hogy meg tud fizetni peldaul 4 jo kapust, es ossze tud gyujteni sok jo jatekost,es egy jo manager nem megy tunisiaba jo jatekost keresni, meg finnorszagba sem ,hanem olyan jatekosokba fekteti bele a penzet akit mar ismer es akirol tudja hogy jok.
Mi ebben a baj,Mindenki azt csinal a penzevel amit akar ,es olyan almat valositja meg amilyen sikerul.
HAJRA HC, hajra szponzorok,ilyen godolkozassal nem sok ev mulva meg a bl ben is meg lehet fogni egy tisztesebb helyet.
@chubby474: Gondolkozz el azon hogy mi van ha megkeres Wallenberg vagy Ramstedt? Mondjam azt hogy kellenetek lehet meg is tudnank egyezni de van egy nagy baj . . . itt van chubby474 es ezt o nem tartana fair playnek . . . ok erre megkerdik hogy ki az a chubby474 es en megmondom az igazat hogy nem ismerem de ezt irta a neten . . . vajon nem fognak hulyenek nezni? :)
@kerusz: Ha tudsz egy jo centert akkor iranyitsd felenk es igy lehet hogy beket hagyunk Sikorcinnak :)
@Joegep: nem a penzdij vagy ilyesmi erdekel,csupan a korrektseg tenye...ennyi
süti beállítások módosítása