HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Viszik a zalaegerszegi jégcsarnokot

2009.02.18. 17:25 F. Kapus

Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.

Fendrik Zsolt ügyvéd a Markó Galéria Kft. képviseletében az alábbiakról tájékoztatja a jégkorongblog olvasóit: "Az MKB Bank Zrt. 2009. február 5-én értesített, hogy elfogadta megbízómnak a jégcsarnok épületének megvásárlására tett ajánlatát. Ezzel remélhetőleg lezárult a zalaegerszegi jégcsarnok tulajdonlása és üzemeltetése körüli, nagy sajtónyilvánosságot kapott bizonytalan helyzet, biztossá vált, hogy a zalaegerszegi jégcsarnok valódi tulajdonost kap. Megbízóm az elmúlt hónapokban készült az ingatlan megvásárlására, illetve felkészült az jégcsarnok üzemeltetésére.

A jégcsarnokot jelenleg a Zalaegerszegi Jégsportért Alapítvány üzemelteti, kimondottan átmeneti jelleggel. A Markó Galéria Kft. szándékai szerint egyeztet az alapítvánnyal is az üzemeltetés átvételének időpontjáról. A Markó Galéria Kft. hosszú távra tervezett befektetésként vásárolja meg az ingatlant. Határozott célja annak bizonyítása, professzionális munkával Magyarországon is üzemeltethető magántőkéből sportlétesítmény, jégcsarnok.

A kft. számít arra, hogy a zalaegerszegi önkormányzat ígérete szerint újra megköti azt a szerződést, amely tanítási napokon délelőttönként jéghasználatot biztosít a város általános iskoláinak. Ebben az időszakban törekszik arra, hogy a lehető legtöbb iskolás vegye ténylegesen igénybe a jégcsarnok használatának lehetőségét, felhasználva a máshol működőképesnek bizonyult példákat – például Kaposvár –, a testnevelési órák tantervi részévé kívánja tenni a jeges sportok gyakorlását. Ebben érdeke egybeesik a támogatást nyújtó önkormányzat érdekeivel, minél nagyobb kihasználtságra törekszik ebben az időben is. Ennek érdekében saját költségén megoldja a távolabbi iskolából a gyermekek szállítását, illetve ellátását felszereléssel.

A nagyon sikeres és népszerű jégkorongegyesülettel, az 1913 Jégsport Egyesülettel, ismertebb nevén a Zalai Titánokkal is hosszú távra rendezni kívánja viszonyát. Az egyesülettől, akárcsak más jéghasználóktól, térítést kíván érvényesíteni szolgáltatásáért. A jégidő árát az egyesület számára kedvezményesen határozza meg, illetve lehetőségei szerint egyébként is támogatni kívánja az egyesületet. Koncepciója szerint egy eredményes jégkorongcsapat növeli a csarnok látogatottságát is. Az jégkorongon kívül a jégtánc-, a szinkronkorcsolya oktatást és versenysportot is támogatni kívánja.

A fentiekkel le nem fedett időszakban bővíteni kívánja a közönségkorcsolyázás idejét, illetve amatőr jégkorongcsapatoknak kívánja értékesíteni a jégidőt. A jégcsarnok szolgáltatásairól eseti és rendszeres rendezvényeiről a lakosságot rendszeresen tájékoztatni fogja. A Markó Galéria Kft. rövidesen elindítja új honlapját, amely informatív és interaktív lesz, azon keresztül pályahasználatot is lehet foglalni."

Kiegészítő információként ideírjuk, hogy a bank és az alapítvány közötti két hónapos bérleti szerződés március 23-án jár le. Minden fél a folyamatosságra törekszik, ezért a tervek szerint akkor kerülne a Markó Galéria Kft. birtokába az épület. Fendrik Zsolt szeretné, ha a jövő hét végéig aláírnák az adásvételi szerződést.

431 komment

Címkék: zalaegerszeg zalai titánok fendrik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi történt a tegnap esti Zeg-Volán mecssen?Hogy játszottak a fiuk? Az eredményt tudom.
Sokáig gondolkodtam, hogy beírjak-e egyáltalán ebbe a blogba, mivel nem igazán ismerem a zalaegerszegi helyzetet. De ahogy olvasom a bejegyzéseket, egyre inkább úgy tűnik a zalaegerszegi jégkorong legnagyobb támogatói és egyben legnagyobb ellenségei is maguk a szülők.

Mi is történt valójában?

Idény közben, a lehető legrosszabb pillanatban elment a csapat edzője. Ha bárhol máshol fordul ez elő, ott is a csapat teljesítményének visszaesését eredményezte volna. Hiszen az új edzőnek meg kell ismerni a csapatot és a csapatnak is meg kell szoknia az új munkamódszert (gyerekeknél ez még inkább így van). Ilyenkor lenne szüksége a csapatnak a leginkább a külső támogatásra, hogy átsegítse őket ezen a nehéz szakaszon.

Én nem láttam a meccseket csak a jegyzőkönyvekből tudok kiindulni, de a kölyök csapatnál a következő látszik kronológia sorrendben:

1. KÁ elmegy
2. új edző jön
3. győzelem a MAC ellen (4-0) szülői támogatással
4. vereség a Dunaferrtől (3-11) - az egyetlen igazán nagy vereség a szemlélet váltás után
5. vereség a Starstól idegenben (2-5)
6. sikeres külföldi torna
7. minimális vereség a Volántól (4-5) - remek kiállítási aránnyal

Lehet, hogy én tévedek, de úgy látom a csapat mászik ki a gödörből. Szerintem ilyenkor kelle igazán mellé állni.

Gondoljátok végig mégegyszer.
bubu0 levelét javaslom minden Zalaegerszegi szülőnek és azoknak is akiknek a gyereke ott játszik.Tanulságos és igaz is.
Kedves Szülőtársaim!

nem érzitek megalázónak, hogy egy olyan vki (bubu0) akinek csak jegyzőkönyvekből van információja reálisan tudja látni és értékelni a dolgokat?
"Lehet, hogy én tévedek, de úgy látom a csapat mászik ki a gödörből. Szerintem ilyenkor kelle igazán mellé állni.

Gondoljátok végig mégegyszer."

nem veszitek észre hogy a létesítmény árát nyomjátok le!
nem veszitek észre hogy elrémítitek a tisztességes szándékú vásárlójelölteket!
nem veszitek észre, hogy a hiénáknak (spekulatív befektető)játszatok!

csak a rózsaszín köd van hogy BAJNOKSÁG! térjetek észre és fogjátok föl hogy a városnak legalább akkora dicsőség a bronz mint az arany! tudom hogy van aki ezt másként kommunikálja (hátulról)

ÉBRESZTŐ!

ui: kezdem látni hogyha 3 magyar együtt van akkor kell közéjük egy diktátor is. Ebből a szempontból sajnálom Kercsó Árpit mert ott pofa be volt mindenkinek! most hogy nagy demokrácia lett mindenki szakedző lett 4 hét alatt!

elegem van!

van jégkorong Zalaegerszegen kívül is.

Sokféle vélemény van.Innét úgy tűnik,hogy a bajnokságot nem tegnap vesztettétek el.
ahogy hallom tegnap sok húr elpattant!
@Bubu0: Örülök annak, hogy külsősként reálisan és jól látva a dolgokat véleményezel....pár szülőről sajnos ez nem mondható el..
Bízom abban(persze ha lesz ZEG-en folytatása a hokinak), hogy csak azok maradnak, akik egy szekeret képesek húzni....aki(k) pedig nem, azok máshol folytatják......más alternatíva véleményem szerint nem létezik.
"Lázadók" !! Voltatok országos versenyben már dobogósok valaha??Szálljatok már le a realítások talajára???!!!
Hajrá Dunaferr szombaton nektek szurkolunk!!!
Sajnáljuk, hogy ki kell hagynunk az újvárosi Mekit!
@kamphore: a meki jövőre is ugyanott lesz nem?
@kamphore: osztom a véleményed Dunaferr ügyben!!!!
Példaértékű az idei kiegyensúlyozott teljesítményük ebben az erős kölyök mezőnyben!Respekt!!!
Sziasztok! Halkan megkérdezhetem, hogy miért nem jöttök vasárnap az EK meccsre?
@canadien: Azért Fehérváron két nagyobb "kisiklás" becsúszott.
@MeLa: Sajnos nagyon sok a beteg. nem tudunk kiállni. 4-5 olyan gyerek van aki a héten végig az ágyat nyomta. lázasan, hőemelkedéssel nincs értelme sem edzeni, sem meccset játszani.
Bár azt gondolom ha tudunk időpontot találni ami nem hétközben van bármikor le lehet játszani. ha jéggondotok lenne (és nálunk is lesz jég) akkor akár nálunk is lehet pótolni ha akartok egy utolsó meccset játszani a bajnokságban. nekünk is jó lenne a meccslehetőség.
@ztitans: Szia! Köszönöm a választ. Jobbulást a betegeknek. Sajnos nálunk a jég már nagyon kiszámíthatatlan, elvileg ez a hétvége az utolsó, de amíg kitart addig edzünk rajta, de szerintem mérkőzésre már nem nagyon alkalmas, legfeljebb a késő esti órákban.

Az esetleges bajnokságon kívüli meccsekről meg szerintem megérné majd beszélni, hiszen minél több mérkőzést tudunk játszani, annál jobb.
@MeLa: én is igy gondolom. beszélek a technikai vezetővel, hogy vegye fel veled, vagy a vezetőkkel a kapcsolatot ebben a kérdésben.
a meccs nekünk is jó lenne legalább azért hogy az új edzések eredményeit meccsszituációban is le lehessen mérni.
@ztitans: most hogy nem nyertünk a Volán ellen sem mi, sem a Dunaferr, akkor még az idén benézhetsz,csak most te fizethetsz!!!
@kamphore: én ugyan nem megyek, de van akcios kuponom olcso sajtburgerre. bedobom a közösbe :)
Eza legnagyobb problémátok?Az már nem is érdekes,hogy 10nap múlva ki,hol fog játszani?
@kispadosok: miért te az almástáskát szereted és nem a sajtburgert?
Bízunk benne,hogy tudjátok tovább folytatni,sok tehetséges gyerek van nálatok.Szügség van rátok a bajnokságban!
@kispadosok: Reméljük lenyugszanak a kedélyek,amit az edző hagyott maga után és tovább folyik a munka.Úgy hallani nem is rosszul!
Március 23-ra készülő "vevők" nagyon hallgatnak :-(

Kéne szervezni más lehetőséget, ha van! SOS!
Hamarosan lejár az idő!!!@kamphore:
Sziasztok!
Mi hír felétek, a fenti cikkben az áll, hogy holnap lejár a 2 hónapos bérleti szerződés. Tudtok biztosat a hogyan továbbról? Én nagyon szeretném, hogy véglegesen megnyugtatóan rendeződjön a helyzetetek, mert mindenki számára ez lenne a jegjobb.
@MeLa: A Fendrik úr arra vár,hogy nevetséges összegért megkapja a csarnokot.A gyerekek szerintem nem érdeklik!A határidő lejárt,nem történt semmi!Két alkalommal állt ki a szülők élé,és egyszersem mondott igazat!Neki az előző edző az isten,hozza vissza majd meglátja,hogy mennyi gyerek marad!
@kispadosok: Ezért vannak jelentkezők? Kár lenne a csapatért!Bár az is igaz,hogy valahol játszani kell!
Nincsen KERCSÓ,a helyzet,,hernyó"!
@mik vogymuk: Ne tartsd a tenyered,mert nem te nyered.
Ki lessz a bronzérmes? Nem kérdés.A Titánoknak még sokat kell tanulni.Ez nem csapat! Nevetséges!
@jósoló: a tanulás rendben van. ezt senki sem vitatja. de tudod mi a nevetséges. a ztitánok átlagéletkora. gyakorlatilag előkészítő korosztály a kölyök csapat fele! így már nem nevetek rajt hanem örömmel veszem hogy szinte 2 év korkülönbséggel is a porondon tudnak lenni!
@ztitans: Jövőre is hasonló átlagéletkorotok lesz ha így haladtok, sajnos.
@ztitans: Ami még megnehezíti a csapattá válást az a fegyelmi helyzet a játékosok között. Sajnos jó néhányan elfelejtik, hogy nem otthon vannak. Rendetlenkednek az öltözőben, edzésen a pályán, s ez látszik a meccseken nyújtott teljesítményromlásukon is! Visszabeszélnek a felnőtteknek, szemtelenek, egymást nem becsülik!
Én a fegyelmet venném örömmel a helyedben, utána lesz csak minden más!
@ztitans: Van 95-ös játékosotok?
@gute: azon dolgozunk hogy ne így legyen

@kamphore: igazad va. de az a kérdés hogy diktátorra van-e szükség?
a szülöi felelősséget nem kellene megvizsgálni fegyelem ügyben??????????
@ztitans: mivel, hogy nincs már diktátor pontosan a szülők feladata lenne ahogy kérdezed, de ha azt mondja, hogy nem lehet rászólni a gyerekre, mert az egy gyerek. Hát az ilyen maradjon otthon a gyerekével együtt családi környezetben, mert itt bizony rontja a lebegőt, zilálja szét a csapatot!
Az edző is eltilthatja az edzéslátogatástól mondjuk egy hétre. Ha nem használ, akkor még 1 hétre és így tovább. egyszer csak észreveszik magukat, hogy otthon maradtak. A csapatnak meg tök jó lenne!
@kamphore: jól látod, de jó lenne ha ezt szülöin is markánsan képviselnéd. (tudom hogy miért nem teszed, csak fizikai korlátai vannak nem egyéb)
egyébként osztom és lehetőség szerint ki is kell kényszeriteni gyerekből szülőböl egyaránt.
igy vagy ugy, még akár áldozatok árán is!!!
Milyen áldozat,lassan csapat sincs! Annyit okoskodtatok már,inkább tegyetek valamit,ami előre visz.Nézzétek meg hova jutottatok,sajnos van még lejjebb is
@karajka: Nézd meg a csapatuk átlagéletkorát!Nálad lejjebb már tényleg nincs!Nézdmeg őket a következő bajnokságban.Az lessz az ő korosztályuk.
@kamphore: Te miért nem ezt teszed?
@kispadosok: szerinted nekem kéne ilyet tennem? Eddig még nem panaszkodtatok! Eddig jó volt nektek? De elő a farbával!
A beöltözött , sikeres csatákban részt vett fiatal hokisokhoz, egy erős egyéniségű edző kell. Az már keletebbre ténykedik. Szerintem , sajnos.
1-2 húr elpattanhatott...
Mi a baj Zalaegerszegen?
@oldspieler: Elfogadom a véleményed, de a szülők jelentős része nem a "sajnos" szót említi.....
Tegnap este a legfontosabb dolog ( nem tulajdonosi ) egy parádés és bámolatos monológ formájában a felszínre került...és értette, megértette mindenki....innentől fogva, csak következetesnek kell lennünk a tegnapi témában....ez a záloga a kiváló szakmai munka mellett a jövőnknek
@fastbreak: A hírek terjednek minta futótűz!Van nálatok pár gyerek akik azt hiszik,a pénz mellé észt is osztottak!Milyen szülő az aki nem utasítja rendre a gyerekét,amikor úgy beszélnek a felnőttekkel,hogy az már minősíthetetlen.Ezt egy csapatnál sem lehet megtenni!Csak ti gondoljátok úgy,hogy nálatok mindent szabad a demokrácia mögé bújva!
Ez már tényleg sok!Miért bíráltok egy olyan embert aki a szabadijenének jelentős részét arra áldozza,hogy a gyereketeknek legyen hol játszani!Ha most azonnal eredmény kell akkor kell hozni 2-3 szuper játékost.Csak azon is gondolkodjatok el,hogy ha 2-3 ember elment,és jönnek a vereségek,akkor a másik hét gyerek csak ennyit tud? Igen ennyit!! Ezen kéne elgondolkozni,hogy a 3 év alatt ki csapott be kit vagy esetleg elfogultságból még magagatokat is.A másik pedig az,hogy ne egy Magyarországi kisvárosból mondjuk meg a Lacinak,hogy mit hívnak hokinak!
Ez már tényleg sok!Miért bíráltok egy olyan embert aki a szabadijenének jelentős részét arra áldozza,hogy a gyereketeknek legyen hol játszani!Ha most azonnal eredmény kell akkor kell hozni 2-3 szuper játékost.Csak azon is gondolkodjatok el,hogy ha 2-3 ember elment,és jönnek a vereségek,akkor a másik hét gyerek csak ennyit tud? Igen ennyit!! Ezen kéne elgondolkozni,hogy a 3 év alatt ki csapott be kit vagy esetleg elfogultságból még magagatokat is.A másik pedig az,hogy ne egy Magyarországi kisvárosból mondjuk meg a Lacinak,hogy mit hívnak hokinak!
Bocsánat még egy mondat.A szuperjátékosok beszerzését már ne bízzátok a Péterre,oldjátok meg magatok.Akkor majd lessz sikerélmény,a többi meg majd azért utazik,hogy 1-2 okoska jól érezze magát!A legszomorubb pedig az,hogy néhányan így is gondolják.
@fastbreak: Csak egy mondattal tudok válaszolni!Te Hülye vagy!!
Mi a tűréshatár Zalaegerszegen?
@türéshatár: Te már egyszer drámaian elköszöntél a blogtól ?! Vagy egy új tűréshatár vagy?
@türéshatár: "türéshatár 2009. 03. 11. 22:56:17
Részemről itt van vége!!Türéshatár megszünt,sajnos szerintem a csapat is !viszlát sok sikert!"
Jó munkát kívánok minden Zalaegerszeginek! Ha marad a jég, akkor mi a probléma?
Folyamatosan dolgozni kell. Óvodások oktatása, megnyerése ennek a sportnak, a meglévők további edzése, nevelése. Sportiskola létrehozása, működtetése, a piramis aljának megteremtése. Van ott munka , feladat elég. Ki a kölyök bajnok? Részlet kérdés. Egy- egy évjáratból , ha 20% felnőtt korára is játszik akármilyen bajnokságban akármelyik szinten, akkor jól dolgoztatok.
Most úgy néz ki, hogy nagyobb az esély a jég "megmaradására", mint a "csapat" összetartására.....

vioola: mi is az a "demokrácia"? Zalaegerszegen?.....(is...)

ELFÁÁÁRADTAM.........
@canadien: Bocs de ezt felháborítónak tartom,hogy ha valami nem tetszik akkor kikezdünk egy olyan embert aki szerintem a legtöbbet tette a csapatért.A csapat pedig számomra azt jelenti,hogy a gyerekek bíztatják egymást.Nem pedig azt,hogy egymást kritizálják.Ezért írtam,hogy a csapat megszünt!De ha tényleg mindenki azt akarja,hogy csapat legyen Zalaegerszegen akkor mindenkinek egy szekeret kell húzni,ez pedig a szülők feladata.Remélem mindenki félreteszi apró sérelmeit,én is ezt tettem!Azt viszont nem tűröm tovább,hogy bármelyik szülő "önjelölt edző"kritizálja a gyerekeimet!
@jósoló: Nem értem miért támadsz, amikor magam is a szigor és a következetesség oldalán állok és elitélem azokat a dolgokat,amik történtek.......
@kispadosok: Másodszor kóstólsz meg, de semmi gond...ha te mondod, biztos úgy is van...és ne várjad, hogy kontrázzak, nem fogok..:))
A helyzet több mint szomorú és ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja....
Úgy hallani rendeződött a jégcsarnok sorsa.Akkor viszont miért nem játszottak tegnap?
@csatart: @jósoló: Mert a Dunaferr-betegei miatt- halasztást kért.
Új időpont: április 7., kedd 17.00
Nem téged akarlak bántani,de úgy hallani nálatok a csapategység megszünt mint a gyerekek,mint a szülők körében.
Ennyi okos embert még nem láttam ,mint itt Zalaegerszegen! Ja KARCFALVÁN VAN FELVÉTEL, csak gumicsizmát vigyetek,nehogy meglepődjetek!
Nem titeket hívtak G...a? Neked a gumicsizma is adott.
@kispadosok: Lehet,hogy a gumicsizma adott,de neked mi a tuti?Azt se tudod a fiad mikor játsszik meccset!Majd lefordítják a kapukat???Te s.....j?
@jósoló: tudtommal nem.
csapategység????...naja.......
@jósoló:Miért nem lessz? Ha nem akkor miért nem? 11-nél többet nem kapunk!
@kispadosok: Nagyon sajnálnám ha nem lenne,vannak akik várják ezt a meccset eredménytől függetlenül,de ha nem lessz akkor sok mindenen el kell gondolkodni!Miért nem?Mi van a "csapat "többi tagjával.Párszor már megírtam,hogy az egyéni sérelmeket félre kell tenni!Sajnos mindenki megvan sértődve mindenen.Mindenki a saját gyerrekében keresse a hibát pl a hétvégi meccs!Persze ez nehéz dolog,de sajnos csak ennyit tudunk,és ennyit tudnánk Árpival is.Ne gondoljátok,hogy a régi edzővel lenne jégkorong Zalaegerszegen!Ha mindenki nem a "csapat" érdekeit veszi figyelembe,akkor itt soha nem lessz semmi!Lehet vitatkozni holnap reggelig.Jó szórakozást!
@kispadosok: kérdezd a "ki nem sz..ja le, B...t", Pestig elhallatszott, hogy elpattant tegnap egy húr, nála is meg a fiánál is. Most ő lett zalai mindenttudó!
@gute: Nem tudom kiről van szó,de nagy kár,hogy a gyerekeken csattan a felnőttek sértődöttsége!És ebben türéshatár g......k igaza van!
Hát ez már marhára nevetséges amit műveltek.
Egerszegen még senki sem múlt el 5 éves?
@türéshatár: Látjátok ezért jó a diktatúra...Ott mindenki azt csinálja ,amit megengednek neki,de legalább csönd van!
nekem semmi kozom a zalai hokihoz csak azt szeretnem kerdezni , hogy az itt kommentezok nagy resze az szulo? mert ha igen akkor sajnalom a gyerekeiteket komolyan mondom szegyen amit csinaltok nem nekem nektek es az egesz varosnak
" türéshatár 2009.03.11. 20:46:51
@karajka: Te vagy a nulla !!Főleg név nélkül te kis g..i!!!!" gondolom a kipontozott resz az "geci" akar lenni nevetsegesek vagytok szegyeljetek magatokat.
@qx92: Azt hiszem egy pontot kihagytam.és akkor egész más jön ki.
Ne találgassatok tovább.A megfejtés gagyi.
@gute: Nem bírtam kitalálni a neveket,de talánjobb is.Ez nem volt ferr!!
Kedves Mindenki,


kell ezt?????
Ha igen, miért?
ÍRJA MÁÁÁR LE VALAKIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
@bietigheim steeler: Mert a szülőin mindenki csak hallgat,a helyett,hogy elmondaná a véleményét.De a sok távozón csak nevetnem kell,persze ez csak hangulatkeltés részükről.Ami pedig nagyon szomoru,hogy nem jött el minden szülő!Nem baj majd a jégcsarnok előtt megbeszélik!
@türéshatár: ..a véleményét???
Miről...???? és miért???
@kispadosok: olvasd el az ámen előtti 5 hozzászólást!
@türéshatár: Klotenbe nyúlik vissza megfejtés, ott szerezte meg ezt a nevet magának!
hát itt tiszta beteg mindenki.
orvost!!!
hát talán ez is Kercsó örökség? nem tudom. az viszont biztos nem csak jó gyereket hagyott itt hanem áskálódást, elégedetlenséget és kb 40 fő 6 diplomás jégkorong szakedzőt!
Aki menni akar az most menjen!!De akkor se jöjjön vissza,ha majd megint megy a szekér.A süllyedő hajót először a patkányok hagyják el,de fizetni ki fog helyettetek?Vagy csak így kényelmesebb,hogy én nem fizetek,szülőire nem megyek,majd a többi megoldja.Gratulálok nyalni azt tudtatok most,hogy nincs kinek akkor inkább odébbállunk.Nem tudom kik ezek az emberek,de szégyelljék magukat,és néha nézzenek tükörbe!!
Még mindig nem égő?
@b23: rossz hirem van nem fogjak megunni
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
süti beállítások módosítása