HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Viszik a zalaegerszegi jégcsarnokot

2009.02.18. 17:25 F. Kapus

Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.

Fendrik Zsolt ügyvéd a Markó Galéria Kft. képviseletében az alábbiakról tájékoztatja a jégkorongblog olvasóit: "Az MKB Bank Zrt. 2009. február 5-én értesített, hogy elfogadta megbízómnak a jégcsarnok épületének megvásárlására tett ajánlatát. Ezzel remélhetőleg lezárult a zalaegerszegi jégcsarnok tulajdonlása és üzemeltetése körüli, nagy sajtónyilvánosságot kapott bizonytalan helyzet, biztossá vált, hogy a zalaegerszegi jégcsarnok valódi tulajdonost kap. Megbízóm az elmúlt hónapokban készült az ingatlan megvásárlására, illetve felkészült az jégcsarnok üzemeltetésére.

A jégcsarnokot jelenleg a Zalaegerszegi Jégsportért Alapítvány üzemelteti, kimondottan átmeneti jelleggel. A Markó Galéria Kft. szándékai szerint egyeztet az alapítvánnyal is az üzemeltetés átvételének időpontjáról. A Markó Galéria Kft. hosszú távra tervezett befektetésként vásárolja meg az ingatlant. Határozott célja annak bizonyítása, professzionális munkával Magyarországon is üzemeltethető magántőkéből sportlétesítmény, jégcsarnok.

A kft. számít arra, hogy a zalaegerszegi önkormányzat ígérete szerint újra megköti azt a szerződést, amely tanítási napokon délelőttönként jéghasználatot biztosít a város általános iskoláinak. Ebben az időszakban törekszik arra, hogy a lehető legtöbb iskolás vegye ténylegesen igénybe a jégcsarnok használatának lehetőségét, felhasználva a máshol működőképesnek bizonyult példákat – például Kaposvár –, a testnevelési órák tantervi részévé kívánja tenni a jeges sportok gyakorlását. Ebben érdeke egybeesik a támogatást nyújtó önkormányzat érdekeivel, minél nagyobb kihasználtságra törekszik ebben az időben is. Ennek érdekében saját költségén megoldja a távolabbi iskolából a gyermekek szállítását, illetve ellátását felszereléssel.

A nagyon sikeres és népszerű jégkorongegyesülettel, az 1913 Jégsport Egyesülettel, ismertebb nevén a Zalai Titánokkal is hosszú távra rendezni kívánja viszonyát. Az egyesülettől, akárcsak más jéghasználóktól, térítést kíván érvényesíteni szolgáltatásáért. A jégidő árát az egyesület számára kedvezményesen határozza meg, illetve lehetőségei szerint egyébként is támogatni kívánja az egyesületet. Koncepciója szerint egy eredményes jégkorongcsapat növeli a csarnok látogatottságát is. Az jégkorongon kívül a jégtánc-, a szinkronkorcsolya oktatást és versenysportot is támogatni kívánja.

A fentiekkel le nem fedett időszakban bővíteni kívánja a közönségkorcsolyázás idejét, illetve amatőr jégkorongcsapatoknak kívánja értékesíteni a jégidőt. A jégcsarnok szolgáltatásairól eseti és rendszeres rendezvényeiről a lakosságot rendszeresen tájékoztatni fogja. A Markó Galéria Kft. rövidesen elindítja új honlapját, amely informatív és interaktív lesz, azon keresztül pályahasználatot is lehet foglalni."

Kiegészítő információként ideírjuk, hogy a bank és az alapítvány közötti két hónapos bérleti szerződés március 23-án jár le. Minden fél a folyamatosságra törekszik, ezért a tervek szerint akkor kerülne a Markó Galéria Kft. birtokába az épület. Fendrik Zsolt szeretné, ha a jövő hét végéig aláírnák az adásvételi szerződést.

431 komment

Címkék: zalaegerszeg zalai titánok fendrik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Van Isten...! Csak annyit tudok mondani,h köszönöm sztem mindenki nevében ezt a Markó Galéria Kft-nek ,mert egy komoly hokibázis meg fog maradni.
Most mar csak edzot kell keriteni a Titanok melle, kerdes hogyha a vezetoseg es eggyes szulok ugy kezelik a dolgokat mint Kercso eseteben akkor nem lesz sok haszna ...
@pirosdzsekis:
Most is van edzőjük.
Mindenkinek:
Ugyan nem tisztem tanácsokat adni, de javaslom, hogy a reggeli oktatásba vegyék be az óvodákat is, valamint a Zegi Főiskola diákjai is járhatnának testnevelésórára.
Sok sikert.
Remek, reméljük tényleg hosszú távon gondolják!
Ez a vég kezdete! Kár hogy az eladó bank képviselőjének a nyilatkozata hiányzik. Talán tudna érdemit, hiteleset is mondani. A cikk egyik sora tényként közli az adásvételt, a másik viszont "Fendrik Zsolt szeretné, ha a jövő hét végéig aláírnák az adásvételi szerződést." akkor most hogy is van ez??
privát véleményem hogy a hoki Zalaegerszegen ezzel fog meghalni! Egy jól felépitett ingatlan spekulációnak a vesztesei az itt sportoló gyerekek lesznek az áldozatai.
...vagy inkább a vég vége...
Most dobjunk egy "hátast", mert van megmentő?
Aki már 2,5 hónapja "megment" és azt sem bánta volna, ha bezár a csarnok azon ominózus csütörtökön.
Most higyjünk el mindent neki, hisz "felnyílt az ő szemük és meglátták a világosságot" ?
Hol tetszettek eddig lenni és késlekedni az "éji homályban" drága Galeri(a)??????????????
Budapesti vagyok,tehát nincs rálátásom az Egerszegi ügyekre,de nagyon remélem az ottani sportbarátok nem hagyják elveszni a hoki új nagy bázisát! Hajrá egerszegiek!!!
Ez a Fendrik ez nem volt már régebben a csarnokot tulajdonló cég egyik tagja?
REMÉLJÜK,HOGY A GYEREKEK ÉRDEKEI MEGELŐZIK AZ EGYÉB ÉRDEKEKET
@pirosdzsekis: bizony van és sokunk szerint megérte a minőségi csere!!!
@kamphore: Hogy mennyire minosegi a csere az majd kiderul a jovoben , az ilyen dolgok nem 1-2 nap alatt lesznek erzekelhetok .... de a remeny hal meg utoljara..:)
Egyenlőre legyen jég,jöjjenek gyerekek a szakmaiságról majd ráérünk utána vitatkozni.
@kamphore: Nem tudom, hogy a HC Felcsík indul majd a hazai pontvadászatban, de mindenesetre érdekes lenne egy zalai-felcsíki összecsapás.

Őszintén remélem, hogy nem szűnik meg a zalai hokiélet (sem).
nem teljesen OFF, de azert idebiggyesztenek egy sohajt...
van-e olyan informacios bazis, hogy idehaza kiknek, es hogyan sikerult (ha sikerult) jegpalyat letrehozni olyan kornyezetben, ahol eddig effele lehetoseg nem igen adodott. mire gondolok? szukebb patriamban felvetodott egy jegcsarnok felepitesenek a terve. Kicsi - mondjuk 800 m2 - de a kicsiknek es az amatoroknek epp eleg.

elsore a hurra hangulat, de ha nincs mogotte semmilyen valid info, akkor csak a nagy pofara eses lesz a vege.

ezt megelozendo jo lenne ha valakik hasznosithato pro- es kontrainfokkal latnak el azokat (onkormanyzatok, maganzok, vallalkozasok stb.) akik valamilyen okbol kifolyolag ilyen beruhazasban torik a fejuket.

letezik szerintetek ilyen, ahova mondjuk a mi onkormanyzatunk fordulhatna a megvalositasi lehetosegek es a majdani uzemeltetest illetoen - ertsd ezalatt az (ilyen/olyan: hoki, mukori stb.) utanpotlas nevelestol a curling szakosztalyokig, meg a jegdiszkoig - erdemben tajekoztatast kapjanak?

bonyolult voltam...szoval kihez forduljon ebben az orszagban az, aki jegpalyat szeretne epittetni a koznek?

otletek? (koszonet elore is)
@eurocat:
Széna tér: www.budaijeg.hu/
Leányfalu, Óbuda: www.4evszaksport.hu/
Tát: www.tatito.hu/
Veszpérm: www.intersportjegpalya.veszprem.net/
Ők már rendelkeznek, mind építési, mind üzemelési tapasztalatokkal. Mindegyik pálya sátortetős, és nincs állami/önkormányzati támogatás mögöttük.
Sok sikert4
Ők tudnak hűtőrendszerben is segíteni.
Ja és még Baja: www.bajajeg.hu/ ez nyitott
@eurocat:
Ha kérsz elérhetőségeket, keress emilben.
Szegény enber aki még igérni sem tud!Szerintem az a Fendrik nevü ember MEGBOLONDULT.Eddig minden új jégcsarnokos cégben benne volt(Debrecen Kaposvár), oszt jósok millióér kiszált mert tudta,hogy nem lehet üzemeltetni nyereséggel!!!! Zegen vajon mikor és mennyit,vagy kinek a pénzét akarja(????)Mert ha négy évig nem lehetett vele mint tulajdonossal találkozni akkor most honnan ez a fene nagy megvilágosodás a nyereséges üzemeltetéshez?????
Mikor hazudik -eddig?,most?ezután? Vagy a más pénzét költeni jó megbizási díjért az az igazi üzlet? Aztán ha nem jön össze így járt a befektető! Sok sikert remélem nem én látom jól,és megmarad a hoki Zegen!!!
Jó volna tudni,hogymi vagy ki vana háttérben!Most hogy az ujpestiek segitettek megszabadulni a Kercsótól,ujjabb hazug emberek akarják tönkretenni a sok szorgalmas gyerek munkáját.Ha komolyangondolják hajrá! De ha nem akkor az isten verje meg őket az összes családfájukkal eggyütt!
@bietigheim steeler: igy van a profusz robertnak volt a cegtarsa vagy valami ilyesmi
@Pentele: Sziasztok!Eloszor is gratulalok a palyaugy rendezeseert,habar nem sok jot hallottunk errol a Fendrikrol.K.A.szavaibol ugy vettuk ki,hogy 1 even belol celul tuzte ki maganak a magyarorszagi mecsseket a HC Felcsik utanpotlasi csapataval.Elso karcfalvi mecssuk a gyergyo-i azonos korosztaly valogatottal 7-4,Karcfalva javara.Erdekes lenne a ZTitans-HC Felcsik mecss,ugyanavval az "Edzovel"..))

Na de sok sikert mindenkinek,mint mondtam nem felejtjuk el EGERSZEGET sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol :

Hali,
Azt szeretném kérdezni,h Krisztián meddig marad egerszegen? és ugye a magyar válogatottban képzeli el a jövőjét? :)
Titánok - Dunaújváros 3:11
ez eléggé megdöbbentő eredmény.... Szabó nem játszott meg asszem 1-2 srác ,de ez az eredmény azért eléggé meglepő...
A mai napon jobb volta Dunaferr ezt el kell is
merni.70 ujvárosi kapura lövés 17-tel szemben.
Remélem nem töri le a fiukat a vereség,ez is benne van a játékban,talán majd legközelebb.
@vioola: valóban nem meglepő a látott játék alapján, a hátvédek kritikán alul teljesítettek, kísérgették a csatárokat, sajnos ez is KÁ öröksége, mert szart a hátvédekre és a 3. sorra.

kb. 73-75 lövést kaptunk és 20 alatt lőttünk.

Újra kell építeni a kölyök csapatot amihez idő és türelem kell. Nincs 95-sünk, néhány 96-s, 2 98-as és 4-6 97-es játékosunk van. az volt az igazán meglepő, hogy eddig helyt álltunk az elmentekkel és a mai 2 beteggel.
@kamphore: Jó meglátás igazad van a harmadik sorunk összesen nem játszott 20 percet a bajnoksagban az előző évet is számitva.Csak akkor kérdezem,hogy hány zalaegerszegi játékoslett kinevelve?Meggyőződésem,hogy sok gyerek amit tud azt magától tudja,vagy mert szidták az egész családfáját?Mert edigg ez volt a taktika,bunkó,seggfej,k...a a...d,meg méglehetne sorolni.Én biztos vagyok bennne,hogy amit az uj edző képvisel hosszutávon eredményesebb lessz.Főleg igy,hogy az egészcsapattal foglalkozik,nemcsak az első két sorral,talán egyszer a harmadik sor is lessz olyan szinten,hogy bátran fel lehet küldeni őketa pályára.De jelen pillanatban ugy látom,hogy mégkellő önbizalmuk sincs ami az elmult időszakot figyelembe véve nem is csoda,de ők is fejlődőképesek ez biztos.
Ja és gratula az Olivérnek,nagyon jól védett,azt hiszem megmentett bennünket a 2-es számu eredménytől.De a csapat is küzdött,hajtott ez ma ennyire volt elég.
@türéshatár: egyetértek és Köszöni Oli!
Még annyit, hogy tovább kell menni a csapat megtisztulási folyamatán, aki menni akar menjen, nem kell koloncnak, aki meg tovább rombol, mint hallom, azt meg EL KELL ZAVARNI a csapattól, már holnap!!!!
@kamphore: Mi a gond Zalaegerszegen?
@vioola: nincs semmi gond. elkezdődőtt egy más típusu munka, más szemlélettel. ennek az eredménye holnap nem fog látszani., ezt néhányan nehezen fogadják el. illetve néhány gyerek privilégiuma megszünt. az uj edző tabula rasa-t csinált!. ezt sem könnyű megérteni. illetve a titánokra eddig jellemző játék, hogy 1-3 gyerek aki ténylek nagyon jó majd ugy is megoldja és mindenki nekik aszisztáljon, MEGSZÜNT. ezt az uj gondolkodást a gyerekek még nehezn értik és dolgozzák fel.
tehát a múltat és a jelent nem lehet összehasonlítani. mindezek ellenére nincs gond csak munka, munka, és sok munka.
ja és még vmi.
eddig is gyakorlatilag 2 sor játszotta végig a kölyökbajnokságot. ebből a két sorból most 2 gyerek beteg volt, 1 gyerek egyéb okok miatt sajnos csak heti 1 edzést és meccset tud vállalni, 3 gyerek meg követte Árpit Erdélybe.

rövid matematika után mindenki számára érthető a mai eredmény.
@ztitans: igazad van meg fog jönni az eredménye,ha nem is napokon belül de eza helyesut és ezt nem csak én gondolom igy,hanem nagyon sokszülő.Igazolyanok is vannakakik most is az eredményt kérikszámon,őket kell meggyőzni arról,hogy a pillanatnyi dicsőség hosszutávon kudarcra van itélve!
Z-TITANS?KI AZAZ EGY GYEREK AKICSAKEGY MECCSET TUD VÁLLALNI?
Szomorúság......
nemaz eredmény és a mutatott játék miatt (...bár van mit javítani..), hanem a szűklátókör-fogalmatlan elvárások és "mostbelebeszélhetekmertszabad" (3 évig kuss volt, most hajrá, hisz "demokrácia" van) miatt.
FÁJ!!!!!
BAJBAN ISMERSZIK MEG A TÁRS.....
@bietigheim steeler: Ne keseredj el, mert az idő a gyerekednek gyerekeinknek dolgozik, s aki józanul lilaköd nélkül - sutba dobva az elmúlt évek hitegetéseit - NHL... stb. tudja nézni az új szakmai munkát és így a CSAPAT és NEM csak egynéhány "sztárocska" fejlődését akkor rá fog jönni, hogy ez CSAPATJÁTÉK. Igenis szükséges nemcsak korcsolyázni tudni és néhány elemet 120%-on megtanulva pár évig a mezőny fölé nőni, hanem az alapokat megtanulni védőnek és támadónak egyaránt...
Aki ezt nem látja és visszasírja a múltat bomlasztva a jövőt az MENJEN, de nagyon gyorsan!!!
Szóval fel a fejjel mert a jövő azoké, akik nem perceredményekért idő előtti sikerekért lesznek "boldogok", hanem 5-6 év múlva is a jégen látva gyermeküket tudnának örülni egy gólpassznak is és pl. egy 4-3-as győzelemnek!
Hajrá Ladislav, Hajrá Titánok!
@F. Kapus: megint kezdődik az okoskodás és az egymás okosítása...
kedves hozzászólók, a capslock rendszeres használatára csak náthánka kapott engedélyt, köszönjük
" @bietigheim steeler: Ne keseredj el, mert az idő a gyerekednek gyerekeinknek dolgozik, s aki józanul lilaköd nélkül - sutba dobva az elmúlt évek hitegetéseit - nhl... stb. tudja nézni az új szakmai munkát és így a csapat és nemcsak egynéhány "sztárocska" fejlődését akkor rá fog jönni, hogy ez csapatjáték. Igenis szükséges nemcsak korcsolyázni tudni és néhány elemet 120%-on megtanulva pár évig a mezőny fölé nőni, hanem az alapokat megtanulni védőnek és támadónak egyaránt...
Aki ezt nem látja és visszasírja a múltat bomlasztva a jövőt az menjen, de nagyon gyorsan!!!
Szóval fel a fejjel mert a jövő azoké, akik nem perceredményekért idő előtti sikerekért lesznek "boldogok", hanem 5-6 év múlva is a jégen látva gyermeküket tudnának örülni egy gólpassznak is és pl. egy 4-3-as győzelemnek!
Hajrá Ladislav, Hajrá Titánok!" :-)))
@vioola: néhányan már elmondták, hogy "mi a gond".
De van még valami, az alázat hiánya, a realista értékítélet hiánya és az önámítás.
De még az is baj, hogy az eddig asszisztálók, most okoskodnak, pedig a sportot eddig csak tv-ben látták, vagy a nézőtérről!
Fogalmuk sincs mi van lent az ARÉNÁBAN!
Az alázatos türelmes munka - aminek most kell következnie, hogy ne 2 hanem 4 sorunk legyen - eddig még nem ismert számukra!
Most majd elválik, ki mennyire gondolja komolyan, ki hogy lesz partnere a gyerekének.
Hőzöngeni könnyű, nem kerül semmibe, csak nem veszik észre, hogy a saját gyerekükkel b....nak ki, de nagyon!!! Ez az ámítás! Ez a legnagyobb bűn, amit egy szülő a gyerekével szemben elkövet!!!
@bietigheim steeler: nem a galerija hibája ez, te is tudod. Az eddigi tettekért nem lehet felelős!
@kamphore: Igen, de amikor rájön a szülő, hogy ő követett el bűnt a gyerekével szemben sajnos már késő lesz... se csapat, se jég. Akkor majd lehet bajnokságról álmodni, meg nhl-ről... Ez a szomorú, DE talán most még nem késő - még1x mondom, hogy minden érintett hőzöngő megértse akinek nem tetszik nem kell maradni, DE ne ártson a folytatni akaróknak, mert ezesetben nemcsak a saját gyerekének árt hanem másnak is...
Valóban nem a galerija hibája, de a szülők nagyrésze tiszta vizet próbált önteni ama bizonyos pohárba, javaslom aki nem tette meg tegye meg...
@fatcat53: Tökéletesen igazad van.Sajnos vannak olyanok akik csaka pillanatnyi eredménynek tudnak örülni.Ma ugyan kikaptunk az Ujpesttől de a gyerekeknek ezt is megkell tapasztalni,hogy milyen a vereség ize.Ez most biztos,hogyfáj nekik de rá kell,hogydöbbenjenek,hogy nem ők a legjobb csapat az egész világon.És szerintem felelőtlen ember aki ilyet próbál meg elhitetni 10-12 éves gyerekekkel.És most nem ilyen tipusu ámitás folyik,és abban is biztos vagyok,hogy hosszutávon ez lessz eredményes.
te@türéshatár:
meg kell tapasztalni, milyen a vereség íze? mit fogsz mondani, mivel kábítod majd a gyerekedet amikor ezentúl csak kikaptok? milyen minőségi cseréről beszéltek, amikor eddig összesen(!) nem kaptatok 11 gólt? honnan lőttétek ezt az edzőt, aki csak vesztes sorokat tud összerakni? a lassú munkátokkal tudod hova mehettek négy-öt év múlva? ébresztő zalaiak, kezdtek hasonlítani egy agymosott szektához! a vezetőitek itt publikálnak.
Mi a baj Zalaegerszegen?
@gagman: kérlek világítsd meg nekem közelebbről
az" agymosott szekta" kifejezést, ha lehet.
Kis mosott agyat és kiét és mivel kapcsolatban?
Előre is köszi
bocs, helyesen: ki mosott agyat?
@gagman: Nagyon pesszimista emberke lehetsz, talán sajnállak is ,de biztos igazad van...ezek a gyerekek innentől fogva sikerek nélkül fognak sportolni...csak vereségek jönnek..(ha pedig minden marad a régiben, akkor pedig örökös veretlen, győztesek maradnak)....szánalmas szerintem ez a vélemény...de az élet majd igazol valakit és valamit....nekem nincs kétségem arról, hogy kit és mit...
Mi a probléma Zalaegerszegen?
Autentikus forrás szerint, alap kori tanfolyami szintet kell gyakorolniuk a már nem kezdőknek is. A forrás, abszolút nem kezdő, neki már nem csak ezt kellene ismételni. De ez van most , rajta, csinálni kell.
@fastbreak:
talán a gyerekeket sajnáld. azt a hét-nyolc tehetséget a legjobban. sajnos több ott sincs. velük mi lesz? nem szeretnék túlzottan belefolyni. a butaság bosszant. hagyd már ezt az élet kit-mit igazol közhelyet! szánalmas és szomorú pedig az, ami zeg-en zajlik. kétséged sincs?
@vioola:
te is hónapok óta olvashatod e blogon.
Szóval, nálunk is van első éves minis, aki az EK.-val edz. Van 15 éves, akinek Ovis mutatja be a szabályos guggolva siklást.
Nem szívatni, szelektálni kéne!
Azon túlmenően, hogy aki tevőlegesen részt vett Kercsó ellehetetlenítésében, az a pokol tüzén fog égni, mindenki más megnyugodhat, mert bár most még esetleg röhögnek rajtuk az ellenfelek, hosszú távon csak egy magyarországi város kis hokicsapata lesznek, akiktől már senki nem fél...
Emlékezzetek a Titánokra!
Tisztelt Szerkesztők!
Továbbra is a várom a Kercsó portrét, bár mostanában aki ígérte, hogy megírja a frankót az mintha kevébé lenne aktív ebben a témában...
@redwhite2006:
új kercsó-portré ezen a blogon nem lesz, itt van a régi, lehet olvasgatni, nézegetni:
jegkorong.blog.hu/2008/05/03/mi_a_jelszo_eljen_kercso
jó szorakozást
Mi a kérdés Zalaegerszegen?
@D. Gromov: nagyon helyes, mert már lejárt lemez. Befejezett múlt! Csikkarcfalván vannak új portrék a faliújságon, oda lehet állni elé olvasgatni....
@szerencsételen: tényleg jó nick-nevet választottál!
@kamphore: Sokunk szerint megérte a minöségi csere!!! Titánok-Dunaujváros 3-11
Ezt a minöséget hozta az uj szlovák edzö?
Vegyétek észre hogy a szlovák edzök csak kizsákmányolják a magyar klubbokat.
Felveszik a jo pénzt,igérgetnek ,persze hosszu távon gondolkodnak,mert igy egy jo ideig stabil munkahelyük van.Aztán....
Most egyesek örülnek Kercso távozásának,mások pedig nagyon sajnálják.
Itt már igazolodnak az eredmények alapján hogy mit ért KÁ.Egerszegen,és a magyar hokiba!
De ez még csak a kezdet.
Egy dolog biztos,kár a gyerekekért,én öket sajnálom a legjobban!

@kapusLaci: Talán azokat a gyerekeket nem kellene sajnálni, akik most is örömmel mennek a tréningre és az edzés végén fáradtan , új dolgokat tanulva ülnek az öltözőben.....szülőként nekem ez fontos!Arról az edzőről pedig akit nem ismersz , vajon hogy tudsz hiteles véleményt alkotni?Szerinted ma Zeg-en ki az , aki stabilan előre tud gondolkodni? (amit írtál, az alapján az edző).Bár lenne igazad...sokan örülnénk ennek.
@kamphore:
erre ki kiváncsi? mondd, te most miért lobogsz? ott sem vagy. ráadásul kapus a fiad.ennyire lelkesítő az öröm, hogy többet mozog a gyerek? vagy aktivista voltál és félsz a pokol tüzétől?
@gagman: Vannak tehetségeink és nyilván nem egyforma képességűek a gyerekek. Azt viszont, hogy évek múlva kiből mi lesz hoki fronton, én nem tudnám megmondani(igaz nem is szakmám).Nincs okom sajnálni a gyerekeket, mondom ezt úgy, hogy KÁ érdemeit , erényeit maximálisan elismerem.Zárásként pedig még annyit...miért szomorkodjak, ha az elmúlt három hétben rengeteg új dologgal találkoztak a srácok.
@fastbreak: Voltam már Zalaegerszegen többször is,játszottam is a csarnokba,és elmondhatom hogy nagyon rendes emberekkel találkoztam,akik szivvel lélekkel üzik ezt a sportot,vagy támogatják!
Csak annyit kivánok hogy a csarnok maradjon meg a csapattal együtt mert ha nem kár volt a sok munkáért!
Üdv.kapusLaci
Ui.a szlovák edzökröl csak egy általános valos véleményt irtam le,és ez beigazolodik lásd példaként Jaskot!
@kapusLaci: A jövőt illetően maximális az egyetértés közöttünk ! :)Sportszerű és korrekt a kívánságod, köszönet érte!!Edzőről csak annyit : becsületes és tisztességes munkát végez(sok óra beszélgetés alapján így gondolom).Jasko dolgot nem ismerem, de nincs okom kételkedni a szavaidban.
Tudta,hogy csak két hónapról van szó
Mi a válasz Zalaegerszegen?
@gagman: KAPUS BIZONY MÉGHOZZÁ NEM IS ROSZZ.AZÉRT VAN A CSAPATBAN MERT OTT A HELYE A TUDÁSA ALAPJÁN!
@türéshatár:
ezt ki kérdőjelezte meg?
TUDÁS alapján.

akkor hol voltak eddig és mit keresnek most ott a púposok és féllábúak?
@D. Gromov: Köszönöm, de azért kár, hogy nem adtok teret annak a forumozó kollégának, aki itt nagy hangon osztotta az észt a Kercsó témában.
@gagman: Ez a sok púpos és féllábú gyerek 3 éve jár edzésre.Hangoztatva volt,hogy nagyon ügyes gyerekek,valamilyen oknál fogva mégis mindig csak a cserepadot melegithették.Azon fagyoskodva,dideregve pedig nehéz meccsrutint szerezni.Azért jó,hogy kitartóak voltak "eddig"és nem hagyták abba,mert így mindig megvolt a nevezéshez szükséges létszám!
Érdekeslessz a kölyök bajnokság végefőleg,ha STARSTÓL is kikapunk.Zalaegerszegen annyi gyerek van,hogy az edző aztsem tudja kit tegyen be.
GALÉRIA KFT MIK A TERVEIK?ha nem lessz hokicsapat,jégtánc "akik mellesleg magyar bajnokok lettek" 20-30 közönségkorcsolyázó nem teszi nyereségessé a csarnokot!
Mi a megoldás Zalaegerszegen?
@vioola: Árpi nem felet meg a szülők 90%-ának,ez az edző pedig azért nem felel meg mert 2-szer kikaptunk.Hamarosan az is megfelelne,ha lenne csapat.Bárszerintem nem lessz,velünk biztos nem!
@gagman: Alkosson nyolc gyerek csapatot vewled eggyütt.Ülj le a cserepadra és hallgasd az anyázást.Erről ennyit!
Még valami!Púpos féllábú gyerekek?Nem szép dolog ilyet írni sportolni vágyó gyerekekről!
@kispadosok:
velem?
ami biztos, hogy ilyen sorokkal még a stars-tól is kikaptok. a "kispadosok" csapatba építését pedig nem most kellene elkezdeni.talán egy hosszú alapozó időszak után, nem a bajnokság döntője előtt. annak sajnos már pont van a végén, hogy nem írhatjátok le amit a jégtáncosaitok mögé @türéshatár írt.
@gagman: azért ne örülj már ennyire! Még mindig nem értelek, hisz te sem vagy ZEG-en, akkor meg mit akarsz elérni. Mond el nekünk légyszives.
Azt azért te sem gondolod, hogy kisebb áldozatot hozunk a kölyök csapatért mint bármelyik egerszegi srác.
@kamphore:
összekeveredtél. nem örülök. szörnyülködök.
azon a legfőképp, hogy még mindig Kercsón lovagolsz.Ládikó szemébe hogy nézel valaha még?
amúgy a faliújsági portrékat neked és barátaidnak hagyta ott. emlékbe. olvasgassátok!
@gagman
Azok , akik nem nyernek bajnokságot, ráadásul "púposak és féllábúak", most kössék föl magukat, vagy esetleg ugorjanak a fagyos Zalába?
@vioola: Szerintem te nagyon pihentagyu vagy :))))
Ezek a tö kérdések teljesen fölöslegesek,és értetlenek!! Pl.Mi a Mi Zalaegerszegen?
Olvasd a blogot,itt mindent leirnak a stábosok,igy hátha informáltabb leszel!
Eddig nem akartam reagálni a hozzászólásokhoz, de mi a bajotok egymással, az élettel, a gyerekeitekkel? Itt gyakorlatilga lassan már csak a hokiról nincs szó.
Mert innen - Bp -, hogy látszik a dolog.
Volt egy edző, aki már nincs.
Jön egy újabb, aki más elvek szerint dolgozik, mint elődja.
A csapat időnként nyer, időnként kikap.
A pálya sorsa vélhetően lerendeződött. (Mellesleg Fendrik úr ügyvéd, és képvisel valakit.)
Szerintem egy hokisnak, korától függetlenül soha ne legyen problémája a korcsolyázó feladatokkal. Oldja meg.
Az, hogy most nem 8 emberrel játszik a csapat, hanem 15-tel, hosszútávon kifizetődöbb. Majd az idő eldönti, hogy ki volt "púpos és sánta"! (Egyébiránt döbbenetes, hogy gyerekeknél ilyen szóhasználat előfordul.:-( )
És végül, ha a csapat kikap legközelebb, akkor mi van?
Majd a következő mecscen nyernek, vagy azután.
Semmivel sem ügyetlenebbek - ügyesebbek -, mint a többi csapat hasonló korú játékosai.
Szóval hajrá Zeg! És ne itt cseszegessétek egymást, plíz!
@Tillasz: Végre vki aki pártatlanul és kívülről, de mindenképp reálisan látja a dolgokat. figyelem zeg-i szülők! vegyétek már észre hogy ezzel az acsarkodással csak a csapatot gyengítitek,és humordélutánt szerveztek Bp-n.
ja és még vmi. egyenlőre március 22-ig látunk, de 3 hét után már egymást marjátok!
Csak erősítitek és KÁ iránymutatásait követitek akaratlanul is "Ezt a csapatot Én csináltam és ha mennem kell Én is fogom tönkretenni"
Tényleg ezt akarjátok??????????????

Mi a lényeg Zalaegerszegen?
ez:

"Csak erősítitek és KÁ iránymutatásait követitek akaratlanul is "Ezt a csapatot Én csináltam és ha mennem kell Én is fogom tönkretenni"
Tényleg ezt akarjátok??????????????"

Mi a Kercsó Átok Zalaegerszegen?
@Tillasz:
egyébiránt, volt egy edző, aki már nincs ott (!) de majd idejében jó nagyot koppint az orrodra.
Kercsó nem felejt.
@gagman: Szerintem haladéktalanul keresd fel a kezelőorvosod mert a jelenlegi terápia nálad nem járt eredménnyel. Amúgy a kercsó mítoszt építsd tovább kapuslacival gyergyóban vagy a hokiblog.ro-n
@gagman:
Nem hiszem, hogy bármi félnivalóm lenne KÁ-tól.
Majd alkalomadtán megbeszéljük, mi is volt rossz.
@gagman: Hidd el tisztelem a kitartását, hidd el elismerem a munkáját. DE kopogtatni a Maros jegén és a most befedendő pályán van lehetősége. Egyébként a beírásaim nem a bosszúról, vagy az utólagos köpködésről szólnak. 2 okból is. egyrészt a múlt erényeivel és hibáival együtt már történelem, másrészt meg pitiáner lenne a részemről.
de ha a megszólításod felhívás keringőre hidd el nem bújkálok senki elől.
@pakkk:
rendben.
@ztitans:
tillasz nem pártatlan és nem kívülálló. amit leírt azon a módon megy szépen lassan tönkre ott minden. nehéz olyan emberekkel beszélgetni, akik nem látják a fától az erdőt, az is biztos, hogy nem én fogom és nem itt a blogon felnyitni a szemeteket,(hogy a közhelyekkel éljek, hátha az közelebb visz) Ami érthetetlen számomra, nem a vereség (!), az, hogy egy olyan csapatnál, akik esélyesek voltak a bajnokság megnyerésére, egy ilyen (!) vereség után, mindenki maszatol és senki sem aggódik pont a gyerekek sorsáért, A TITÁNOKÉRT de főleg azokért, akikre eddig épült a csapat. egy edzőt az eredmény igazol. nincs időtök. számoljatok!
@ztitans:
a te is a tönkretételre volt válasz.
@gagman: Látod (illetve te „nem látod az erdőtől a fát,vagy fától az erdőt”)
10-14 éves gyerekeknél 2 vereség óriási kudarc ?most a körülményeket nem részletezem ,csak annyit,hogy a csapat átlag életkora a legfiatalabb a kölyök bajnokságban .
A másik szerinted egy utánpótlás edzőt minitől kölyökig a számszerű eredmény igazol??
Azért azt javaslom ebben a témakörben azért merülj el jobban
@gagman: Aki ismeri az erdőt, ott tartózkodik, hallja a madárcsicsergést, esetleg beszélget a favágókkal....szerintem talán jobban képben lehet arról, hogy mi a HELYZET ! Jómagam Téged méhecskének érezlek ebben a témában, aki süket, vak és fullánkot használ.....ezért talán nem is kedvelik a többiek.Bántás nélkül még annyit: ha ezeket a gondolatokat tényleg komolyan is gondolod, akkor maradjál a csocsónál,dartsnál, esetleg a sárkányeregetésnél , ami a sportot illeti...
@fastbreak:
rossz helyen keresgélsz.
@pakkk:
a harmadik, negyedik sor kialakításáról beszélek.
nem kell érteni.

@vioola: most akkor mi a probléma valójában Zegen?
@pakkk: Csak nevetni tudok rajtad és hasonlo társaidon! Lassan szánalomra valok vagytok!
Amugy ugyanannyi jogom van a hokiblog.hu-hoz mint bárkinek itt.Lágyszi ne küldj el innen.Köszönöm!
Üdvözöllek társaiddal együtt!!!
Pardon:légyszi mert ha mást nem tudtok felhozni akkor játszátok a nyelvtan tanárt:)))
@gagman: AZ UR LEGYEN VELED!Nem kellett volna idehozni 126-ik senkiket Zalaegerszegre!Most nem a Viliről beszélek!Tehetséges gyerek ezt mindenki tudja.Apuka ne mondja meg a csapatvezetőnek,hogy mikor kit kell pályára küldeni.Ez nem demokrácia hanem anarchia!VASÁRNAP TALÁLKOZUNK,HA MÁSHOL NEM A TV-BEN ÁMEN!!!
@fastbreak:
mert én vagyok az erd/ész.
@kispadosok:
?
@kispadosok:
ja. a vidám vasárnapra gondolsz. nem. nem. hideg. hideg.
AKKOR VISZONT HA A GYEREKEKET PÚPOSNAK ÉS FÉLLÁBÚNAK NEVEZTED ,ANNYI LEGYENA F.....A,HOGY IRD KI A NEVED IS NÉVTELENÜL ÉN IS MONDHATOM,HOGY TE EGY KALAP SZAR VAGY A VOLT VEZETŐVEL EGGYÜTT!!!!!
@türéshatár:
a nyomozás helyett javasolnám, hogy a hétvégi csapatösszeállításon gondolkodjatok, de nagyon.
hajrá titánok!
@gagman: Bocsi, de a csapat összeállítása az NORMÁLIS esetben nem az edző dolga???

Vagy TE is önjelölt edző vagy?
Javaslom mindenki maradjon a kaptafánál, szülő az legyen SZÜLŐ, szurkoló az SZURKOLÓ, s talán lesz tulajdonosból TULAJDONOS is...
Hajrá Titánok!
@pakkk: VOLNA EGY KÉRDÉSEM?TE ZALAEGERSZEGI VAGY?
@türéshatár: ha jól látom, te sem a saját neveddel nem bírod kikapcsolni a capslockot. utoljára kérem, köszönöm
@fatcat53:
igen, normális estben. de önjelölt edzőből jelen pillanatban sajnos nálatok vannak a legtöbben.
@türéshatár:
gromov azt próbálja megértetni veled, hogy ne írj nagybetűvel.
@gagman: végre vmi amiben egyetértünk...
Tudod ez is elmúlik majd, ahogy semmi sem tart örökké:-)
SZÜLŐként, nevelőként többet tud mindenki segíteni, mint önjelölt edzőként...
Kedves egerszegi sorstársak!
Eddig nem akartam írni, mert attól tartottam, hogy gyorsan megkapom a magamét, kívülállóként mit szólok bele a dolgaitokba. Szeretném, ha elhinnétek nekem, hogy a jó szándék vezet, bár azzal is tisztában vagyok, hogy a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve… Magam részéről már több, mint 6 éve vagyok érdekelt ilyen-olyan módon az utánpótlásban, ezért állíthatom, hogy sok dolgot megértem. Volt részem kudarcban, volt részem sikerben egyaránt. A gyermekeimnek is kijutott mindkettőből. Egy játékos fejlődésében szerintem nagyon fontos, hogy az érem mindkét oldalát megtapasztalja, mert ez adhat neki erőt, kitartást, s ez sarkallhatja minél jobb teljesítmény elérésére.

Minden csapat életében vannak kisebb-nagyobb problémák. Egy dolog nagyon fontos, próbáljatok mindent személyesen megbeszélni, ne itt a neten üzengessetek egymásnak. Láttunk itt már ilyet más egyesülettől is, ott azért előbb-utóbb elcsitultak a hullámok.

Szeretném ha azt is tudnátok, hogy a távolból többen szorítunk Nektek, hiszen mindannyiunk közös érdeke az erős utánpótlás bajnokság. A gyerekek fejlődése pedig igencsak különböző, ne legyetek türelmetlenek, még akkor sem, ha ez esetleg nehéz. Beszéljétek meg a gyerekekkel közösösen, hogy az élet nem áll meg, s a befektetett munka nem fog kárba veszni, az idő nekik dolgozik. Aki menni akar, engedjétek el, de aki dolgozni szeretne, annak próbáljatok minél jobb feltételeket biztosítani.

Azt már csak remélni tudom, hogy a csarnok ügye végérvényesen rendeződik, s ezzel a legfőbb akadály is elhárul a további sikeres munka útjából. Próbáljatok minél szélesebb kört bevonni a jégkorong oktatásba, akkor a gyerekek maguktól fogják érezni a sport jótékony hatását. Nekünk szülőknek pedig az a feladatunk, hogy gyermekeinket támogassuk ezen a rögös úton, még akkor is, ha ez igen nagy áldozatokkal jár.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

@MeLa: Mela..érdekes mint ha ismernénk egymást:9
gagman téged nem értelek...
Tisztelt vitatkozó sporttársak (Béla,Józsi,Sanyi,Laci,Kata,Sára s valamennyi név a naptárba)a bajnokságnak még nincs vége!!!Csak és kizárólag úgy lehet sikert elérni,ha hisztek is benne!A Barca a hétvégén az utolsótol kapott ki,de ettől nem lett rosszab csapat.A CSAPAT azokból áll,kiket az adott mérkőzésre nevez az edző.Az hogy megfogyatkoztunk nem a mi bűnünk!Nekem így is alegjobb csapat a Zeg!Nem veszekedni kell, hanem mindenkinek azt kéne csinálni amit jól meg tud oldani.Jelesül a szülőknek(vérmérséklet szerint), biztatni a saját gyerekeiket a minél harcosabb fegyelmezetebb játékra és munkára!!Remélem a gyerekeknek nem engeditek ezt az oldalt olvasni,mert ha igen az lenne igazán demoralizáló! Még egyszer leírom l a s s a n ,hogy mindenki értse még nincs vége a bajnokságnak!
@redwhite2006: Kis pontosítás. Nem osztottam az észt, csupán véleményt nyilvánítottam. A témában a blogon nem jelenik meg az írásom, mert a szerkesztők visszavonták a felkérést. Privátban elbeszélgethetünk az ügyben, itt már kiéltem magam. :)
Egerszegiénk csak
Violaát tudom idézni (sajnos)

Mi a ....... Zalaegerszegen????

Normálisak vagytok, vagyunk???

egymást marjátok! maradjunk 2 lábbal a földön és láthatóvá válik,hogy mi miért van.

Azt meg egyenesen nevetségesnek tartom hogy van aki jobban tudja hogy meccsszituációban mikor és kit kell bevinni, lehozni.
kedves sportszerető szülőtársaim. nézzünk magunkba és gyakoroljunk önkritikát melyhez egy kérdést feltennék.
Vajon 2 hónappal ezelőtt bármelyikünk szóvá merte volna tenni a csapatösszeállítást??? stb....
??????????????????????????????
@guriga uram jr.: A szóhasználatom erősnek tűnhetett számodra, de nem neked, hanem a blog szerkesztőinek szólt, akik ezt le is reagálták.
Továbbra is fenntartom, hogy szükség lenne az írásodra, tekintettel az Egerszegen kialakult helyzetre. Dunaújvárosban is voltak hasonló helyzetben, érdekes lett volna az esetleges párhuzam a most érintetteknek.
Mi a normális Zalaegerszegen?
@gagman: eddig edzőnek tűntél....
@presi: csatlakozom a véleményedhez...
Széthúzással, tolerancia nélkül nincs esély semmire(hez).Összefogás kell, mert az visz előre...ez egy csapat és egy közösség, ami működött nagyjából eddig...reményeim szerint fog még nagyon sokáig,ehhez viszont az kell, hogy szombaton és vasárnap (eredménytől függetlenül) a gyerekeink tapsot kapjanak tőlünk szülőktől, nem úgy mint az elmúlt hétvégén ....................
@gagman: Bocsánat, először nekik kell az én szembe nézniük. Ládikó már megpróbálta, de nem igazán sikerült neki!!!
S ha így megy tovább, akkor ti tovább olvasgatjátok azt a faliújságot, mint én!!!
@guriga uram jr.: még kisebb pontosítás: a kercsó zalaegerszegen téma okafogyottá vált, hiszen kercsó nincs zalaegerszegen. hogy zalaegerszegen mi van, azt az itt kommentező kommentezők biztosan tudják. mindenesetre mindenkinek ajánlom figyelmébe MeLa iménti hozzászólását. a gyerekeiteknek sokkal jobb lenne, ha nem marnátok itt egymást. elnézést, hogy belepofáztam.
így van.Az edzőtt engedjük dolgozni a munkájába nem kell szülőknek beleszólni,ő teszi a dolgát,az eredmények meg majd jönnek.Egyébként úgy tudom a gyerekek is szeretik ezt az edzésmukát.
@D. Gromov: Vigyáznod kell!guriga uram jr.-el kicsit vagy jot mert nagyon veszélyes:)))
Mi a vita tárgya Zalaegerszegen?
@vioola: Szerintem csak annyi,hogy most lehet beszélni,így aztán mindenki hirtelen jobban ért mindenhez,mint az edző.Remélem hamarosan mindenki visszatér a saját szakmájához!A csapatot meg legalább mi ne kritizáljuk,hagyjuk őket játszani!
Mi a szülő dolga Zalaegerszegen?
Ezekkel a kérdésekkel csinálhatnál egy vetélkedőműsort!
@MeLa: "ne itt a neten üzengessetek egymásnak. Láttunk itt már ilyet más egyesülettől is, ott azért előbb-utóbb elcsitultak a hullámok."
HULLÁMOK még mindig vannak,csak már idáig nem érnek el.(nem szabad,hogy elérjenek!)
@vioola: sajnállak,hogy napok óta nem kapsz választ a kérdéseidre.
Mi a probléma Újpesten?:)

"ami biztos, hogy ilyen sorokkal még a stars-tól is kikaptok."
Itt tartunk?(MÉG a Starstól IS)
Remélem,hogy tényleg kikaptok.
Ha van igazság a Dunaújváros kerül a bajnoki döntőbe. Nincsenek körülöttük botrányok,egy alázattal harcoló CSAPAT,egy szerény edzővel,sok ÖSSZETARTÓ szülővel.Megérdemelnék!
@canadien: ezzel a kivánt győzelemmel, olyat erősitenél meg poziciójában, aki utálsz!
Nálunk ugyan ez lenne a helyzet!
Mi a csapat célja Zalaegerszegen?
@vioola: én a tisztes helytállásra tippelek!
@vioola: Ez most hány forintoskérdés volt?
@türéshatár: Szerintem megér 50 forintot:))
Mi a játékos jövője Zalaegerszegen?
@vioola: Gyerünk vioola kérdezz csak :)))
Szerintem az én fiamnak NHL de nagyon szerény vagyok.Megkapom az 50 forintot?
Kérjük a 100 forintoskérdést!Valaki itt azt irta,hogy újpesti vagy,akkor pedig megyünk nektek eggyel.Tudod mire gondolok?A legjobb pedig az lenne,ha március 22 után is ilyen vicces hangnemben tudnánk irogatni egymásnak.Remélem így lessz!
Légyszi tegyél fel még egy kérdést!Én is szeretnék nyerni egy százast.
Az elkövetkezendő hét sok mindenre választ fog adni.Egy anyuka mondta,hogy kiderül mennyire voltak igazak a könnyek.Igaza van kiváncsian várjuk,hogy mi lessz a válasz.
Dunaujvárosi szülők!Fair play dijat érdemeltek a 11-3 után.Nagyon jólesett amikor a csarnokból jöttünk kifele vigasztalta a fiamat egy 50 körüli ur a felesége meg még valaki.Erről szól a sport köszönöm nektek biztos magatokra ismertek.Ugy látom,hogy ujvárosban a szülőknek nemazeredmény az elsődleges.Nagyon sportszerüek voltatok,és ezt nem csak én látom így.Még egyszer köszönjük!
@kispadosok: Tanusithatom.Az én fiamnak is mondták,hogyne szomorkodjon majd legközelebb.Le a kalappal valamennyi újvárosi szülő előtt!
@canadien: Te nem a sportszerü szülők közé tartozol! Reménykedhetsz de azért sem kapunk ki!!! A hátralévő mérkőzések egyikén sem! (Hogy a gyerekeitek megérdemelnék a döntőt az nem vitás! De ha így is lesz remélem Te nem látod)Különben meg 27 évvel voltunk fiatalabbak szombaton!!!! Akkor ki is érdemelné meg a döntőt?????
@presi: Én nem újvárosi vagyok Te mélyvénás trombózis.Csak szurkolok nekik,mert ebből a mezőnyből,szerintem Ők érdemelnék meg a legjobban azt,hogy bajnokok legyenek.
@canadien: Nem akartuk a STARSOT olyan csapatnak feltünteni,hogy még a Stárstól is!Jó csapat lehet,hogy kikapunk de lehet,hogynem.50-50% esély van mindkét eredmnényre.Bármi lessz is az eredmény,hogymeg fogjuk tapsolni a gyerekeket az biztos,még akkor is ha nem játszanak döntőt.
@canadien: Nem vitás az újváros nagyon jó csapat,nekem is tetszett a játékuk pedig én csak Zalaegerszegi vagyok.Valószinü,hogy nekünk is ezt az utat kell követnünk.Nem egyénileg hanem csapatban kell hogy jók legyünk,és azt hiszem most helyes uton járunk,bár idő kell ahhoz,hogy eredményis legyen.Sok sikert a döntőben,ha bekerültök szurkolunk nektek,hogynyerjétek is meg.Nem kell többel csak 1 pici gólocskával.Hajrá!
@canadien: Miért is???, kedves érszűkület?
@presi: Jól látod nincs miért szégyenkezni!Majd a következő bajnokságban ott leszünk az élbolyban,de ha nem akkor sincs tragédia.
@türéshatár: Ne legyetek már ilyen langyosak! Higgyetek a gyerekekben! Szombatra csomagoljatok zacskós vért!
@presi: Hiszek a gyerekekben,de nem hiszem,hogy itt valami is vérre megy!Játszani kell ennyi az egész,hogy ki lessz a győztes az számomra mellékes.A gyerekeknek azért valószínü,hogy a győzelem jót tenne,mert eddig nem olyan nagyon sokszor veszítettek.
Ha egy csapatból kivesznek 2-3 meghatározó játékost, az jelentősen megváltoztatja az eredményeiket.
Nem a maradók lettek gyengébbek, csak kiesett 5-6
pont mérkőzésenként.
Ettöl, még jó Csapat maradhat a Zeg.
Legfeljebb nem lesznek bajnokok.
És akkor mi van? ( ja, ez vioola dolga)
Bár van akinek ez a legfontossabb.(igaz canadien?)
Csak hogy akkor, nem az általad sokat kritizált lányok egyikének kellene vezetni a házi pontlistát, hanem valamelyik 95-s fiúnak.
Nem baj, jövöre könnyebb lesz!
A Zeg. 96-97-es gyerekekkel verte oda -vissza a mezőnyt az alapszakaszban.A fiam 95-ös,de csak 4 éve jégkorongozik.Nem hiszem,hogy neki kellene olyan játékosoknak az élére állnia,akik már 7-8 éve játszanak.Nem kell a születési év mögé bújni.A Galló,Mazzag páros is csak 96-os.Nagyon optimista vagy .Gondolod,hogy jövőre a 95-ösök fognak játszani?
Mazzag hány éve jégkorongozik?
Nem az baj, hogy véded akit védened kell, hanem az hogy fikázól másokat.
Egyébként, minden edző "hozott anyagból" dolgozik.
Ja, az idén sokat játszanak és nem lesznek bajnokok, jövöre kevesebbet, és bajnokok lesznek.
Te is fikázol,csak Te megteheted.
Mi a bajnoki cím Zalaegerszegen?
@canadien: Mert? Jaj, már én is kezdem.
A Zalaegerszegi csapatban olyanok is vannak akik 2-ésféléve hokiznak neveket is irjak?
@vioola: Az a cél,hogy téged meggyőzzünk arról,hogy a kérdéseid a 20 forintot sem érik el
@vioola: Nem igaz,hogy egy kérdést nem tudsz feltenni!Mondjuk,hogy mi a helyzet vioola!Na jó ez csak vicc volt.
@redwhite2006: Ugyan, a hozzászólásod nem okozott károkat galamblelkemben. :) Én is szívesen megírnám, dehát úgy látszik, nincs rá igény. :)

@D. Gromov: Nem éppen ez lett volna a téma, de ezt - gondolom - le is tudtuk privátban.

@kapusLaci: Látom, humorod és analfabetizmusod a régi. :)
@guriga krumpliorr: Dolgozd ki a témát, dobd fel a rózsaszín blogra, majd nyugodj békében.
Mi a világos Zalaegerszegen?
Reggel korán ilyen kérdés?Mi lessz napközben,amikor már teljesen felébredtél!
@guriga uram jr.: mondjuk akkor úgy, hogy ez lett volna a kiindulópont. de tényleg letudtuk.
@guriga uram jr.: Lehet hogy analfabétának nézel,de azért hozzád képest 3 nyelven beszélek,és többek között tolmácsolok magyar barátoknak is szivesen.Igaz ök megérdemlik mert van karakterük nem mint neked:))))
@vioola: Szerintem te csak itt hülyiteni akarsz minket a kérdéseiddel:)))
Zalaiak!A kérdések megvoltak.A válaszokat keressétek!Ha meglesznek,jól lesztek.
Maradok Barát a Hokiban.vioola.
@szerencsételen: Találó név. ;) Bár az ismerőseim szerint nincs krumpliorrom. :)

@kapusLaci: Tévedés ne essék, én zseninek tartalak, hiszen nyilvánvalóan átugrottad az általános iskola alsó négy osztályát. :) Örülök, hogy tudod, én hány nyelven beszélek, és hogy "nincs karakterem". :)) Lassan mi is barátok leszünk, annyit törődsz velem, meg informálódsz rólam. ;)
Ki az edző Zalaegerszegen?
szomorú vagyok. bíztam benne, hogy talán a stars-t megveritek. titánok, titánok.
titánok itt a vége!
@türéshatár: sajnos van vagy tíz önjelölt - néhány soha nem is sportolt - okos edzőnk. Ha zártajtós edzést és meccseket nem csinálnak nekik és a társaiknak, akkor jön a szélrózsa, csak nem mindenkinek!!! Sokaknak már úgyis meg van az irány, csak @falvára nem akar menni senki, de miért, nem is értek sok embert, hogy miért nem!
@canadien: gratula a szép gólért!
@kamphore: Félreérthető volt a kérdésem én is erre céloztam amit te írtál.PR és MÁ ugy hallottam ők a legokosabbak.Egyébként a fiam is a csapatban volt.És azt mondhatom neked,hogy utoljára. A következő mérkőzéseken szerintem a létszámmal is gondok lesznek,hacsak be nem öltözik ez a két okos ember,akik igyekeznek mindent tönkretenni.PR eddig amihez nyúlt azt felszámolták!Ért a hokihoz is.
Köszönjük,kedves vagy.
Nem adnám fel a helyetekben,mert a "mostani" titánokban is volt nagyon sok ügyes,eddig még nem látott gyerek!Csak még nem értetek csapattá,de ahoz tóbb idő kell és egy jó edző.Sok sikert és türelmet kívánok nektek!
@kamphore: Köszönjük,kedves vagy.
Nem adnám fel a helyetekben,mert a "mostani" titánokban is volt nagyon sok ügyes,eddig még nem látott gyerek!Csak még nem értetek csapattá,de ahoz tóbb idő kell és egy jó edző.Sok sikert és türelmet kívánok nektek!
Nem láttam Székesfehérváron az okoskákat.Úgy látszik az edző maga is össze tudja állitani a csapatot.
@kamphore: Akinek el kellett menni az már ott van @falván.Megmondom neked őszintén én nem arról álmodom,hogy ott fejlődjenek mert nem szeretném ha emberileg elérnék azt a szintet,amit eggyesek képviselnek!
Tegnap kikaptunk ma győztünk.PR-nek annyit,hogy nem neked kell megadni ki játsszon!MÁ-Nak a te fiad is játszott,mégis kikaptatok!Senkinek a gyerekéről ne mondjatok véleményt,ugyanis lehet,hogy a tiéd sem akkora sztár mint amit a te fejedbe belebeszélt a mesteredző!!!
@türéshatár: Arra a szintre gondolsz ami alatt már nincs?Kik ezek az emberek?Mit akarnak? Menjenek eggyütt kézenfogva a büdös francba!!!!
@kamphore: Tartsatok ki!Már nagyonsokszülő látja az elmult 2-3 hét eredményét.Teis tudod,hogy kapus nélkül ezt a játékot nem lehet játszani.Ráadásul a te fiad jó kapus!Remélem az enyém is mindent megtesz a csapatért!
Nekünk akár jó is lehet, hogy több lövés van, de az hogy mi keveset lövünk az már a csapatnak baj! Nem vagyunk feladósak, igyekszem profinak nevelni a a srácaimat!
@türéshatár: még vannak jó páran, akiknek el kellene menni @falvára, mert még mindig bomlasztanak, a rokonságukkal együtt.
Az önjelölt edzőket emlegetve én nem azokra gondoltam kikre te, hanem másokra, akik nem jó irányban gondolkodnak, hangosan. Szerintem.
A szélrózsában nem egyedül, hanem 5-en vannak!!!!
Nagyon fontos a jövőnek, hogy ne legyen demokrácia!!! Elfogadott szakmai munka - az edző által irányítva - s rendezett működési viszonyok. Akinek nem tetszik az úgyis elmegy, ha meg nem akar, akkor el kell küldeni!!!
Hajrá Titánok!
Nem kell senkit küldeni,úgy is itt a vég!!!
@kamphore: A Sztároknál kevesebbet biztos,hogy nem lőttetek.Az egész szezon leggyengébb kapura lövői ott vannak.Keveset és gyengén lőnek vagy mellé.
Tudja valaki hogy mi lesz a csarnokkal,és a Zalai utánpotlás csapattal? Valami konkrét a jövöre nézve?
Köszönöm!
@Startrek: 32:26 volt nekik a kapuralövés (saját számolás). Amúgy lehet, hogy a szezonra nézve igazad van, de most így volt!
@kapusLaci: talán holnap lesz valami infó! De már csak konkrétumokat fogadunk el!!!
@kamphore: Kösz! Ha van valami konkrét gondolom hogy beirtok.
Sok sikert!
@gagman: Lehet ezért vagy szomorú, mert nyertünk tegnap Fehérváron??
@fastbreak:
te valahol nagyon el vagy tévedve.
Mindenkinek üzenem a következőket:
Számomra minden névtelen hozzászoló érdektelen, aki pedig támad és másokat bírál névtelenül, az kimondottan undorító és gusztustalan. Én nevemet felvállalva (Marosvári Árpád, a Schneider Electric egervári uti gyárának igazgatója, a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány Elnöke, Marosvári Kristóf, a Zalaegerszegi Titánok 21-es számú hátvédjének édesapja) adom közre véleményemet. Ez az első - s valószínűleg az utolsó - eset, hogy internetes fórumon véleményt nyilvánítok. Véleményem szerint a következők azok akik a zalaegerszegi hokiért a legtöbbet tettek a kezdetektől napjainkig, a következő sorrendeben: Prófusz Róbert, Kercsó Árpád, Gáspár Péter, Zalaegrszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, ...., és jómagam. A pontok azokat a névteleneket illetik, akik akár csak pozitív véleményükkel előrevitték ügyünket. Fenti sorrendemet nem magyarázom. A továbbiakban szívesen válaszolok minden kérdésetekre, de csak abban az esetben ha leinformálható személytől származnak. Aki nem akarja nyilvánosság elé tárni kilétét, azt arra kérem küldjön sms-t a 30 268 5945-ös telefonszámra, s amint tudom visszahívom. Közvetlen hívásra nem ígérem, hogy válaszolok.
Kedves Árpi!

Remélem olvasod a választ is. Ugyan tudom miért vagy felháborodva. talán még az érveid is meg tudom érteni. De.............
(3 hónappal ezelőtt az az ominózus beszélgetés nem hangozhatott volna el). és most nem a jószándékot kivánom megkérdőjelezni.
Az hogy ki mit tett eddig nem vitás. és még tenni is fog ezután, szintén nem kérdés. mindenképp köszönet azért hogy az alapitványon keresztül neved és ismeretséged, ismertséged adtad a további működéshez. felvállalva az otthoni konfliktusokat is. és remélem ezt a jobb jövő reményében továbbra is kamatoztathatja a csapat.
"zalaegerszegi hokiért a legtöbbet tettek a kezdetektől napjainkig, a következő sorrendeben: Prófusz Róbert, Kercsó Árpád, Gáspár Péter, Zalaegrszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata, ...., és jómagam"
ez igy van, de..........
(lsd szülői pénzek, agregátor, felszámolás, több éve nem fizetett villanyszámla, ki nem fizetett bérek stb.)
na szóval az éremnek két oldala van. az egyik a csillogó, a másik a sötét.
mégegyszer köszi amit eddig tettél és remélem számodra is láthatóvá vált egy olyan szülői kör akire támaszkodhatsz akár a jobb jövő reményében.
@Marosvári Árpád - Zalaegerszeg: Tisztelek becsültelek,de azt soha nem gondpltam volna,hogy te is azok közé az emberek közé tartozol akik egy egész sort letiltanak.Senki nem azért viszi a gyerekét edzésre,hogy a létszámot töltse.A felsorolásodban emlitettél két nevet.Lehet,hogy az első kettő sokat tett a Zalaegerszegi hokiért,de az is biztos,hogy legalább annyit el is vettek tőle.Azokra a gyerekekre gondolok akik jártak edzésre.Van aki nem jár mégis ott a helye a csapatban?Te pedig Árpikám gondolkodj el azon,hogy a sok kispados gyerek azért járt oda,hogy 1-2 sztárnak kikiáltott gyereknek legyen hol játszani!!!A többi hülye meg csak ül ül ül ül ül és ül. Azt kérdezném tőled,hogy ülve meg lehet e tanulni hokizni??? Amit szombaton csináltatok barátom,na az a gusztustalan felháboritó,és a legszomorubb az,hogy te azt hiszed,hogy neked kell eldönteni,hogy ki játsszon egy adott mérkőzésen a csapatba.Amihez nektek semmi közötök!!!
@türéshatár: ott a telefonszáma, miért nem hívod fel, háborgó névtelen?
@D. Gromov: Neki is joga vanleirni a véleményét,vagy nem?Vagy csak a Kercsópártiak irhatják le? Kicsit elfogult vagy, blöff cimeketadsz ki!!!Ez ferr!!
@kispadosok:

drága, mondtam már neked többször, bárki leírhatja a véleményét, de ha olyan, akkor vállalja érte a felelősséget is. de ahogy nem mertetek odaállni kercsó elé, ugyanúgy nem mertek marosvári elé sem, ugyanúgy nem meritek felvenni a telefont, amikor kérdőre akarnak vonni benneteket. egy biztos: ez a blog nem azért van, hogy gyáva alakok gyalázzanak másokat, ezt vésd az eszedbe, barátom
Az lenne a legjobb ha nemtellefonszámokat iropgatnánk.A gyerekek érdekeit kellene nézni, és nem beleszólni mindenbe. Jó lennee ha mindenszülő a csapattal foglalkozna és nem azzal,hogyki miatt kaptunk kik!MOSTFOGJÁTOK FEL,HOGY EZ CSAPATJÁTÉK ÉSNEM SAKK!!
@D. Gromov: Valóban igazad van!!ODAÁLLTAM A KERCSÓ ELÉ!!!!!! Nem is játszott a gyerekem .Kérdezd mega szülőket? OKOSKA!!
@kispadosok: na látod, elsősorban a gyerekedre kellene gondolnod, és az ő érdekében kellene csendben maradnod. de végül is mindegy, sajnos nagyon reménytelen társaságnak látszotok innen messziről
És még valami!Neked nem az a dolgod,hogy hülyeségeket mondj bárkinek ezzel befeketiteni egy családot.Gondolkodj el ezen!!
@kispadosok: azt, hogy nekem mi a dolgom, többnyire tudom. most épp azt csinálom, ami nem dolgom -- hiszen hülyeség veletek vitatkozni, mert reménytelen. az viszont dolgom, hogy szóljak, ha muszáj, hogy hátrább az egerekkel :)
@D. Gromov: Innen messziről úgy látom, ez is Kercsó öröksége. Megosztotta a társaságot, volt néhány "sztár", ők játszottak rengeteget és hozták az eredményeket.

Ha jól értem, most ez megváltozott, ami persze sérelmes az eddigi kegyelteknek, és ők a nem meglepő módon elmaradó eredményekre hivatkozással fúrják az edzőt.

A kérdés, hogy azokat kell-e lecsendesítened, akik az edző fúrását teszik szóvá, vagy azokat, akik az edző munkájába szólnak bele.

Ha jól értem, az imént az elsőt tetted, de szerintem az utóbbi volna a fontosabb.
@KCs: hát én nem tudom, hogy micsoda kinek az öröksége, és azt sem tudom már nagyon régen, hogy ki kivel van. egyvalamiben azonban biztos vagyok: ennek az egésznek nem itt van a helye, mert az amúgy is erjedt közösséget csak rothasztja tovább. itt csak az segíthet, ha ezek a kedves emberek leülnek, és egymás szemébe köpik a maguk igazságát. de lehet, hogy nem segíthet már az sem
@D. Gromov: Ne add fel a reményt, ahogy azok sem adják fel akik leülnek, leültek - ha nem is köpködve és nem is a maguk igazságát.
Itt ennek valóban nincs helye tovább - egy "zárt" közösség problémáját, vélt és valós sérelmeit magának kell/ene megoldania csendben maguk közt.
Így csak az olyanok "élvezik" e pengeváltásokat akik ztitans-t idézve nedves nadrágban életük végéig "állva" közlekednek...
Ne süllyedjünk erre a szintre.
Marosvári Árpival mindenki face2face rendezze amit gondol, de télleg ne itt, ne így.
Gondoljatok arra, hogy múlt vasárnap ÚJRA mit tudtak a gyerekeitek énekelni Fehérváron a meccs után...
Hajrá Titánok!
@fatcat53: nem a józanokat akartam megbántani, elnézést kérek
Nem kell elájulni a Fehérvárt az Erzsébetiek is megverték.Vége egy időre a hokinak Zalaegerszegen kb 10 év
@D. Gromov: Neked igazán nincs miért elnézést kérned... KOMOLYAN!
@D. Gro@D. Gromov: Bocs!Én is annak örülnék a legjobban,ha nem lenne miért kommentezni a Zalaegerszegi jégcsarnokról!Tegnap elragadtattam magam ezért elnézést kérek tőled.
@kispadosok: ok, részemről semmi gond, a jelzőket ezennel visszavonom
Kedves szülők!Mos már csaka gyerekek legyenek fontosak!Ne azzalfoglalkozzunk,hogy kineka gyereke miatt kaptun ki! EZ CSAPATJÁTÉK!! Mindenki csak a saját dolgával foglalkozzon és akkor lessz előrelépés!
Holnap utaznak Bernbe!Mindent megfognak tenni a győzelemért ebben biztos vagyok!Tud valaki E-mail cimet adni,hogy követhessük a TITÁNOK szereplését?
@Marosvári Árpád - Zalaegerszeg: Köszönjük a linket és szurkolunk nektek.
A Zalai Titánok svájci programja:

Csütörtökön utazás a torna helyszínére, Bern mellett Worb városkába.
Pénteken délelőtt Bern város megtekintése.
Pénteken kora este a 11 csapatos nemzetközi torna kezdete.

Titán mérkőzések pénteken:

18:20 Titánok – HC Wisle (SUI – házigazdák)
19:50 Titánok – SCL Young Tigers (SUI)

Szombaton:

07:40 Titánok – EV Landshut (GER)
14:10 Titánok – EHC Biel (SUI)
17:50 Titánok – HC Dragon-Thun (SUI)

Vasárnap:

Rájátszás + helyosztók + döntő.

A másik csoport csapatai:
HC Energie Karlovy Vary (CZE)
SC Bern Future
EHC Burgdorf
EHC Bern 96
SC Lyss

Sok sikert a Titánoknak, az igen erős mezőnyben!
@karajka: de nem kölyökben.
A jókívánságaidat tartsd meg magadnak, vagy mikor a sercegsz majd az olajban...
@kispadosok és @türéshatár: bizony nehéz dolog az alázat. Az alázat nem mindenkinek megy elsőre.

A hokiban nagy szükség van rá, de az élet minden terén ha sikerre, eredményre vársz. Igen, sokszor ülni kell, mindaddig amíg a gyerekünk nem lesz olyan jó, hogy jégre léphessen fontos meccsen.
Tegyünk meg érte mindent, hogy olyan jó legyen, hogy ne lehessen könnyen kihagyni, DE addig ülni kell.
Nekünk a felelősségünk, hogy a gyereket edzésen kívül plusz 1-2 órát naponta (ha kell) szárazon gyakorolva alkamassá tesszük arra, amire ő is vágyik.
DE akkor ér valamit, ha ők érik el s nem mi szülők sírjuk ki vagy vesszük meg az edzőnél. Mindez ámítás és a gyerekkel szemben hibázunk nagyon nagyot. Igen, ezt nehéz hangosan beismerni, ez sem megy elsőre, de gndold végig.
Több név van a hokiban a pénzes ámító apukák között, akik ámították magukat s gyereküket, s lehet, hogy ez nem is gyerek sportja volt.
Higgyétek el a gyerekek sérülnek, a mi elégedetlenségünk miatt - hosszútávon.
KÁ-nál mindig Ladányit hozzák fel példának, s végül nem is lett rossz, sőt.....
@gute: Igazad van, erre én is tudnék hosszasan sorolni példákat.
Nem tudom mi ütött ma belém elolvastam a hozzászólások egy részét, nem kellett volna. Ismét eszembe jutott, hogy ezért járok kevesebbet ezen az oldalon, mert ez a színvonal nálam kiveri a biztosítékot, pedig régen ezzel a bloggal keltem, feküdtem, a régi szép idők.
Kedves borsz! Azért csak javaslom, hogy továbbra is látogasd ezt az oldalt, mert biztos vagyok benne, hogy találsz még magadnak bizonyos kommentektől függetlenül is érdekes olvasmányokat.
@Civakodó emberekhez:
A Zalai Titánok esetében három 1996 elején született játékos hagyta el pár hete a csapatot.Jó ha egy 1995-ben született srác maradt hírmondóba.Galló Vili a csapat és a változás időpontjáig az egész kölyök bajnokság legponterősebb játékosa aki 1996 júliusában született a csapat "veterán" játékosai közé tartozik!!! Tele van az egerszegi alakulat 1997 és 1998-ban született gyerekekkel.
Azoknak akik most temetik ezt a csapatot ajánlom figyelmébe a dunaújvárosi példát. Az elmult évben a dunaújvárosi alakulat szinte pofozógép szerepet játszott az akkor 1995-ben született srácokkal.
Az idei bajnokságban brillíroznak és igen nagy az esélyük a bajnoki döntőben való részvételre.
Fizikai és mentális tekintetben óriási a különbség ebben a korosztályban a srácok között.
Valószínüleg ez a handicap ebben az évben mind a hazai mind pedig a hátralévő nemzetközi szereplésükre rányomja majd a bélyeget.
Az új szezonban, de méginkább az azt követő bajnokságban már mindenképpen vita tárgya lehet az a szakmai munka ami a Kercsó Árpád távozása utáni korszakot jellemzi, de addig javaslom csak bíztassa mindenki a lurkókat.
Akkor mi a O pontunkkal mit szóljunk, majd nagy szám lesz mikor a Miskolccal játszuk a 8. helyért a rangadót, pedig megy a "munka" ezerrel.
Ez olyan, mint az az afrikai uszó valamelyik olimpián, aki 50 vagy 100 méteren a végén majdnem belefulladt és aki igaz hősiesen de vagy 20 perc alatt teljesjtette a 100 m-t. Csak neki boldogság volt nekünk meg ciki!
@canadien: ez a baj a példák nagyon nagy száma.
Hosszasan...
Kedves gute!
Arra következtetek, hogy Te azon IV keületi csapatról beszélsz amelyik ugyan a kölyök korosztálynál fiatalabbaknál, de már évek óta az év edzője címet tudhatja magának. Számomra is a Bermuda háromszög rejtélyével felérő kérdés, hogy mi történik az előkészítő korosztály után.
Mindenesetre kétlem, hogy Keszthelyi Miklós lenne az a személy aki érdemeltenül jut a kitüntetéshez, hiszen a mai 16-17 éves külföldön játszó tehetségeink közül nem egy az ő kezei alatt kezdte bontogatni a szárnyait.
The Truth is Out There.
T. Fórumozók!
Ismét megnyílt a "Beszéljünk akkor az utánpótlásról" topic. (Jobb oladli hasáb "Elfórumosodott posztjaink" szekció) Javaslom, hogy ezeket a kérdéseket beszéljük meg ott.
Közvetlen link:
jegkorong.blog.hu/2008/02/25/a_hokis_utanpotlas_tenyei
Itt pedig szurkoljunk együtt a Titánok sikeres nemzetközi szerepléséhez!
@MeLa: Vagy nyíljon egy új topic,mi a probléma Budapesten címmel.(a la Viola:)
@canadien: a probléma, hogy esik az eső... ;)
@gute: Sok mindent el lehet mondani, de azt hogy megvettük volna az edzőt azt nem.Tökéletesen igazad van abban,hogy a gyereknek kell kiharcolni a csapatba kerülést,mert csak akkor van értelme az egésznek.Az is igaz,hogy ehhez viszont kell a másik fél is.Nem gondoltam azt,hogy a legfontosabb meccseken szerezzen rutint.De amikor 13-0 ra vezetünk,akkor szerintem megért volna egy próbát,hogy esetleg 30 másodpercnél többet kapjon.Alázatról sok mérkőzés előtt már mondta az edző,hogy ezen a meccsen nem fog játszani,de öltözzön be.Ettől függetlenül ugyanugy jártunk edzésre nap mint nap.Azt viszont észrevettem,hogy főleg az idegenbeli meccsekre már nem ugy indult,mint a hétköznapi edzésekre.Mert már ő is rájött,hogy a meccseken nincs rá szügség!
@gute: Igazad van!Csak akkornem kell ámítani,mint te is irtad .Akkor az elején kell mondani,hogy te kisfiam játsz a p......l othon,nem pár évmulva.Egyébként meg hallottam olyat,hogy valamelyik gyereknek kövér disznózták az anyukáját,és náluk ekkor telt be az a bizonyos pohár!
Információ az otthon maradt szülőknek, rokonoknak és barátoknak...... a Titánok tegnap este 21 óra után megérkeztek Worbba.

Reggel kellemetlen hideg idő és havazás fogadta a csapatot, ami egész nap megállás nélkül továbbra esik. Néha havaseső, de többnyire hó.

Így a reggeli városnézés helyett, az SC Bern edzésének a megtekintése volt a program, akik a svájci play-off négy közé jutásában érdekeltek. Négy mérkőzés után 2:2 az állás az EV Zug ellen.

18:20-tól következik az első mérkőzés a HC Wisle capata ellen, utána a torna hivatalos ünnepi megnyitója, majd 19:50-től a második mérkőzés az SCL Young Tigers ellen.

HAJRÁ TITÁNOK, HAJRÁ MAGYAR UTÁNPÓTLÁS JÉGKORONG!!!
Úgy tudom 8-0-ra győztek!Azt nem tudom kivolt az ellenfél,de csak így tovább kell az önbizalom!!Hajrá TITÁNOK hajrá magyar hoki!!!
8-0? Remélem így folytatják tovább!Hajrá Titánok!
GyőAzaztek a második meccsen is!HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!
@hokikori: nem ő rá gondolok,Miki bát én is nagyra tartom, hanem a kölyök csapatra, ahol a bermuda 3szög kezdődik és tart.
Én is drukkolok távoli tanítványainak, szerencséjükre ők nem most kölykök itt.
Az első meccs 3:0 és 5:0 volt a HC Wisle (SUI – házigazdák)ellen, a második 1:1 és 2:0 a SCL Young Tigers (SUI)ellen.
A torna szabályai szerint a két félidő eredménye külön-külön számít, külön pontozzák.
Gratulálunk, Hajrá TITÁNOK!!!
Jó pihenést, mert reggel nehéz meccs lesz!
Ez így történt valóban, két meccs után 3 győzelem, 1 döntetlen, összesen 7 pont. A HC Wisle gyengécske ellenfélnek bizonyult, összesen volt talán 2 db kapura lövésük az egész meccsen. Az történt a pályán, amit a Titánok akartak.

A második meccs keményebb falatnak bizonyult, de ezt előre lehetett is már sejteni, hiszen az SCL Young Tigers csapatát ismerik már a Titánok a karácsonyi Kloteni tornáról. Mi szereztünk vezetést, mezőnyfölényben játszottunk, a svájciak 4 emberrel védekeztek a saját kék előtt, inkább kontrahokit játszottak. Egyszer megléptek szólóba, és ebből lett az 1:1 az első félidőben. A második 10 percet emberhátrányban kezdtük, áthúzódott egy kiállítás az első félidőből. Kb. 6 másodperccel a kiállítás lejárta előtt emberhátrányból ismét vezetést szereztünk. A játék képe változatlan volt, a titánok támadtak, az SC Langnau próbált kontrákból kilépni. A 7. perc magasságában beütöttük a második gólunkat, ezzal el is dőlt a második félidő 2 pontjának a sorsa. Megérdemelt győzelem volt, hajtottak, küzdöttek a fiúk!

Csak így tovább holnap is, HAJRÁ TITÁNOK!!!

U.i.: a magyar "szurkolótábor" a leghangosabb, tőlük zeng az egész csarnok, mikor a magyarok játszanak! :-))
@Hockey_Fan: Hajrá titánok,csak így tovább....távolból is drukkolok a CSAPATNAK !!!
A reggeli 7.40-s) meccs is szép eredményt hozott a EV Landshut (GER)ellen, mely csapat évek óta döntős ezen a tornán.
Az első félidő 0:0 lett s a másodikat 2:0-ra nyerték a TITÁNOK!
Hajrá Fiúk!

A részleteket várjuk Hockey_FAN!!! Lécci!
Nagyon sajnálom, nem tudok részletekkel szolgálni a reggeli meccsről, mert 7:40-kor én még a meleg ágyikómban voltam! :-)

Viszont a délutáni és az esti meccsről írok majd részletesen.

Mai további program:

14:10 Titánok – EHC Biel (SUI)
17:50 Titánok – HC Dragon-Thun (SUI)

HAJRÁ TITÁNOK !!!

@Hockey_Fan: hogy tudtál nyugodtan, édesdeden aludni! Nahát!
Tudja valaki, hogy a csoportban milyen eredmények voltak eddig?
Újabb magabiztos Titán győzelem!

Titánok - EHC Biel 6:0 és 3:0.

Az EHC Biel nem jelentett különösebb kihívást a Titánok számára. Erősebb ellenfelet vártunk a mérkőzés előtt, de 4 perc elteltével már 4:0 arányban vezettek a Titánok. Az első 10 percben EGY alkalommal jutott el a Biel a Titánok kapujáig, akkor is parádésan védte a kapus a Biel kiugró játékosának szólóját.

A második félidőben visszavettek a Titánok, játszottak az ellenféllel, mint macska az egérrel. A sok könnyelmű megoldásnak köszönhető, hogy csak három kapott góllal megúszta a Biel.

17:50-kor izgalmasabb 20 perc vár a fiúkra, ott ismét összpontosítani kell teljes mértékben. Nagyon közel áll a csapat a csoportgyőzelemhez, a délutáni eredmények fügvényében akár egy félidő megnyerése már a biztos csoportelsőséget jelentheti.

HAJRÁ TITÁNOK!!!

U.i.: Esti meccs után megírom a többi eredményt, és a tabella végeredményét is.
@Hockey_Fan: várjuk a többi részletet, tabellát, a másik csoport eredményeit is, ha lehet!!! Köszi!

DE addig is itt az esti meccs eredménye:
Titánok – HC Dragon-Thun (SUI) 1:1 és 2:0 !!!!!!!!!

Ami csoportelsőséget jelent, ha jól sejtem!!!
Bravó fiúk, ügyesek voltatok!
Jó pihenést este, nehéz nap lesz holnap, s reméljük szép is!
Titán csoport eredményei:

EV Landshut - SCL Young Tigers 1:0 és 0:1
Titánok - HC Wisle 5:0 és 3:0
Titánok - SCL Young Tigers 1:1 és 2:0
HC Dragon - EV Landshut 0:3 és 1:1
HC Dragon - HC Wisle 1:0 és 5:0
Titánok - EV Landshut 0:0 és 2:0
EHC Biel - SCL Young Tigers 0:3 és 0:4
HC Wisle - EHC Biel 0:2 és 1:1
HC Dragon - SCL Young Tigers 1:0 és 0:1
EHC Biel - HC Dragon 0:2 és 0:0
EV Landshut - HC Wisle 1:1 és 1:0
Titánok - EHC Biel 6:0 és 3:0
SCL Young Tigers - HC Wisle 4:0 és 3:0
Titánok - HC Dragon 1:1 és 2:0
EV Landshut - EHC Biel ?:? és ?:?

Az utolsó meccs nélkül így néz ki a tabella:

1. Titánok 17 pont
2. SCL Young Tigers 13 pont
3. HC Dragon 11 pont
4. EV Landshut 9 pont (2 félidő hiányzik)
5. EHC Biel 4 pont (2 félidő hiányzik)
6. HC Wisle 2 pont

Annyi biztos, hogy a Titánok megnyerték a csoportjukat, és holnap 9:10-tól játszanak a másik csoport 4. helyezettjével, a legjobb négybe való kerülésért.

HAJRÁ FIÚK, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!

A másik csoport eredményei, ahol a címvédő Csehek szerepelnek:

Energie Karlovy Vary - SC Bern 5:0 és 2:0
Energie Karlovy Vary - EHC Burgdorf 1:0 és 2:1
EHC Burgdorf - SC Bern 0:0 és 2:0
Energie Karlovy Vary - SC Lyss 3:0 és 2:1
SC Lyss - EHC Bern 96 1:0 és 0:1
EHC Burgdorf - SC Lyss 4:0 és 2:0
EHC Bern 96 - Energie Karlovy Vary 0:1 és 1:3
EHC Bern 96 - EHC Burgdorf 0:1 és 0:2
SC Bern - SC Lyss ?:? és ?:?
EHC Bern 96 - SC Bern ?:? és ?:?

Utolsó kettő meccs nélkül a tabella:

1. Energie Karlovy Vary 16 pont
2. EHC Burgdorf 11 pont
3.-4. Bern 96 és Lyss 2-2 pont
5. SC Bern 1 pont

Sajnos az utolsó két mérkőzés eredménye hiányzik, így még nem tudom biztosan, ki lesz holnap a Titánok ellenfele a negyeddöntőben. Annyi bizonyos, a Bern 96, SC Lyss és SC Bern hármasból lesz valamelyik.

KAMPHORE....nem tudsz friss infókkal szolgálni a csarnokból, a hiányzó eredményekkel kapcsolatosan??? A listák az eredményekkel több helyre is ki vannak téve a csarnokban. Pl. a zsűrifülke hátoldalán! :-))

@kamphore: hockey-fan közzétette! Én csakannyit tudok,hogy Bendeguz a legjobb kapus cimért pályázhat,ugyanis nem kapott egyetlen egy gólt sem!Erről mi a véleményed?"Ez csak vicc voltde kiváncsi vagyok,hogy mi a véleményed"
@Hockey_Fan: bocs de én BP-en ücsörgök, nem vagyok kint :-(
@Hockey_Fan: ha minden jól megy, akkor hétfőn nagy hírem lesz, mert megszületik a bankkal a szerződés. De már én is nyugtával....

@türéshatár: mindig örülök, ha Bendinek jól megy!
Az esti meccsen volt azért 1 találat, mai bement :-(!

A csapatnak is örülök, hogy jól összerázódhat, hasznosak a meccsek!
Azt tudom,hogy a Svájci nagykövetségről is voltak a nézőtéren!Nagyon tetszett nekik a Titánok játéka.Azt mondták,hogy ha döntőbe kerülünk a nagykövet is a helyszinenfog szurkolni a csapatnak!Követendő példa itt Zalaegerszegen is!
@türéshatár: majd szólok a kanadai vagy orosz nagykövetnek ........
@kamphore: Ezt mot nem értem?Szerintem jó dolog,hogy a követségről kimennek megnézni egy 96-97-es tornát.A követendő példára azt értettem,amit biztosan tudsz,hogy ezekeket a gyerekeket sokkal jobban meg kellene becsülni a városvezetésnek!Lehet,hogy nem lesaznek NHL-es sztárok de rengeteget dolgoznak és annak nagyon örülök,hogy most van sikerélményük is.Igaz eddig is volt,de a vereséget nehezen tudták feldolgozni.Szerintem jó uton halad a csapat,és remélem,hogy nem csak csapat lessz,hanem barátok is lesznek!Most vanrá esély,eddig sajnos nem volt!
@türéshatár: Biztosan arátok lesznek, de hogy mindezt 17-18 évesen élsportolóként is elmondhassák magukról ahhoz a csarnoknak TULAJDONOSA kell, hogy legyen! Nem ingatlantulajonosa...
Bizzunk abban, hgy lesz idejük a fiúknak BARÁTOKKÁ válni...
Hajrá Titánok!
@türéshatár: azért én nem egyszer álltam a alpolgármester mellett a csarnokban.
A délelőtti jég megvásárlásával és a klubnak adott komoly támogatással évek óta támogatja a csapatot. A testület képviselői rendszeresen segítenek nekünk. Azt hiszem,hogy eddig is pozitívak voltak a klubhoz és remélem ezután is így lesz. Joggal sértődtek meg 1 kicsit a tüntetéskor!
A vereségre szükség van ahhoz, hogy még jobban megbecsüljék önmagukat s egymást.
Árpi nem tanította meg őket veszíteni sem.
A mi jövőnk is - a csarnokon kívül - rajtuk és a nemszéthúzó szülőkön múlik!!!
@fatcat53: Eggyetértünk.Úgy legyen ahogy te mondtad!Nagyon sajnálnám ha gyerekek lennének a vesztesek!
@kamphore: Óóóhhh.....ezt nem gondoltam volna. Annyira gyorsan jöttek Tőled az infók és eredmények, hogy azt hittem, Te is a helyszínen szorítasz a srácoknak.

Nem tudom miért, de a rendezők eddig nem voltak képesek feltenni a torna honlapjára az eredményeket, így továbbra is hiányosak maradnak a táblázatok az utolsó három meccsel. Holnap reggel többet tudunk.

Egyébként a torna szuperül meg van szervezve, jó a szállás, jó az ellátás, jók a meccsek, és a tegnapi hókáosz után ma még a nap is gyönyörűen sütött végig! :-))
@kamphore: Reméljük a hétfői nap mindenkinek jó lessz,legfőképp a gyerekeknek!Én bizom benne,hogy sikerrel jársz.
@Hockey_Fan: kész is vagyok itthon, nehezen bírom, hogy nem lehetek ott. A honlaptól én is többet vártam, de az sms-ek gyorsabbak szerencsére.

@türéshatár: A sikerhez semmi közöm, max. az infót kapom első kézből.

@fatcat53: nem az új tulajon fog múlni, hanem a megújuló egyesülettől, annak gyorsan létre kell jönnie a hónap végén.
A csarnokot üzemeltető új tulaj - ha meglesz - az eddigi elmondásai alapján nem irányítani, hanem támogatni szeretné a klubot. A feladat a mienk!!!
@kamphore: És milyen infót?Bocs én azt hittem,hogyte is benne vagy.
@türéshatár: Nem birálni akaroma 98-as fiad képességeit,de tudtommal csak kirándulni ment.Vagy nem?
@türéshatár: nem vagyok benne, csak egyszerű kapcsolatban vagyok a leendő vevővel.
@kispadosok: Éncsak poénból irtam,hogy egy gólt sem kapott!Van két 96-os kapusunk és ez a torna tudtommal az ő korosztályuk.Egyébként tényleg kirándulni ment,az islehet,hogy elfogult vagyok de szerintem megérdemli,hogy a csapattal legyen.De kösz a hozzászólást.
Nem nehéz egy jó csapatbanjó kapusnak lenni.Nehogy azt gondold,hogy a te fiad sztárkapus!Ebben a csapatban a kapusnak vana legkissebb szerepe.Egyébként ha meg nem játszik mi keresni valója van svácban?
Hallod őneki jár,hogy ott legyen!!! És a többiek???
@kispadosok: Kezdjük az elején!Nem ingyen ment!Én tőlem ezt a szót,hogy sztárkapus az fiam senki nem halhatta!1998 november 3-án született,mivel csak 3-an voltak védett a kölyök csapatban is ,a gyengébbnek számitó meccseken.Te viszont biztzos szakember lehetsz,hogy igy birálsz egy tíz éves gyereket!Amikor szügség volt rá akkor igenis helytrállt "95-96-os korosztály" azt pedig,hogy nem ő volt a csapat legjobbja bocsásd meg neki,hiszenamint irtam ő csak 10éves!!KARAJKA! Neki sem jár! Tett érte valamit!Szerintem megérdemli,hogy a testvérével eggyütt legyen.De ti csak nyugodtan pocskondiázzátok a gyerekeimet.HAJRÁ TITÁNOK
@kispadosok: azt mondtad nem bírálni akarod más gyerekét, most miért teszed mégis?

A kapusokról meg ne írj hülyeséget, hisz ti hívtatok magatoknak kapust, hogy jobb legyen a csapatotok, nem?
Hány meccset hozott már nektek, ahol esélyetek sem lett volna még 2 sorral sem!
@karajka: Azért van ott mert te nem mehettélé helyette te ö..r!
@gute: Szerintem nem olyan tehetségeseka fiaim mint a tieid!De sportolni akarnak és undoritónak tartom,ha egy 10 éves gyereket kikezdenek.Én nem mondtam róluk véleményt,mert megtette másik 3 edző.Ugy látszik valakinek nagyon utjában vagyunk csakaztnem tudom miért?Ha tudod a választ kérlek ird meg!
A reggeli eredmények:

Karlovy - Dragon 2:0
Burgdorf - Landshut 1:0 (ezen meglepődtem)
Future - Young Tigers (ez ment mikor az sms-t kaptam)
Bern 96 - TITÁNOK 9 óra 10 perctől

Hajrá Titánok!
@türéshatár: szerintem elértetted az éjjeli írásom, én a kispadost kérdeztem, hogy miért cseszeget téged!

Honnan tudnám nálatok ki kinek van útban, az én fiam más klubban játszik.
Csak azt sajnálom, hogy nálatok is felütötte a fejét a "Te fiad, én fiam" nagyon káros szindróma, amit a kispados kezdett az este.
Nálam ezt hívják irigységnek vagy valamilyen flusztrációnak...
A reggeli meccs eredménye:

Bern 96 - TITÁNOK 1:5

Bravó Fiúk, ezzel már legjobb 4 között vagytok.

A következő meccs a Burgdof ellen lesz 12:40-kor!!!


Hajrá TITÁNOK!!!
@Hockey_Fan: kérjük a Bern 96 elleni meccs részleteit, percről-percre!!!
Future - Young Tigers 0:1 volt reggel.
Eddigi gólarányunk 30:0
Nem rossz!!!
Bocsánat, 30:3. De ez sem rossz!
Bejutottunk a döntőbe! Hajrá Titánok!
A döntőben Karlovy Vary ellen 1:3 lett az eredmény, s így a második helyen végeztek a TITÁNOK!
Szívből gratulálunk!
Szép eredmény! Gratulálunk! Jó utat hazafelé.
A döntőben a titánok szerezték meg a vezetést, majd az első félidőben még egyenlíteni tudott a Karlovy Vary. A második félidőben fordítottak a Csehek. 3 perccel a vége előtt emberelőnybe kerültek a Titánok, időkérés, kapuslehozatal és játék 6:4 ellen. Sajnos végül üreskapus gól lett a vége, így győzött 3:1-re a Karlovy Vary.

A mérkőzés és díjátadó után, a csapat a berni magyar nagykövetség munkatársaival és nagykövetével együtt ünnepelte a 2. helyezést. A nagykövet asszony hozott a gyerekeknek csokoládét, a munkatársak pedig kölyökpezsgőt!

Nagyon sikeres, és jó kis torna volt ez!
Rövid pihenés után ismét a magyar 95-96-os kölyök bajnokság a FONTOS, ahol eredmény is van, s érmet is adnak a végén, reméljük!!

Fejekben rendet kell tenni ahhoz, hogy sikerrel vegyük a szerdai-csütörtöki meccseket, biztosra kell menni, a rég bevált módszerre!
Kifejtenéd egy kicsit bővebben,hogy mit értesz a rég bevált módszer alatt.
@türéshatár: tökre egyszerű. 2 sor a legjobbakkal. a 3. sor csak akkor lép jégre, ha 4:0 ra vezetünk az 50. percben.
Ugyanis matematikai esély még van arra, hogy bekerüljünk a bajnokság döntőjébe, DE csak így. A 3. sorral semmi esélyünk.
A nyerni akarókkal azt előre közölni kell, hogy mi a fontos a demokrácia vagy a nyerési szellem.
Ezek kemény szavak, de sajnos ez 95-96-os magyart bajnokság és nem egy 96-os torna emberek!
Amíg van egy csírányi esély, addig félre kell tenni az érzelmeket, a vágyakat és a józan észnek kell teret engedni. A tér az fontos, s ha nincs, akkor nincs esély a győzelemre.
Az (EBEL) Alba öltözőjében volt látható " Légy alázatos", nem árt ezt megtanulni!!!

Pont

S még valami, ha nyerünk az Alba és az UTE ellen, akkor a Miskolc ellen is ezt kell csinálni, mert nagyon kell a gólarány. Ne vegyük el a lehetőséget!!!
@kamphore: Ah még kitalálnád és beadnád a szülőknek s az edzőtöknek, hogy a Gallót és a Mazzagot egy sorba tegye végig a meccsen, akkor lenne esélyetek nemhogy ellenünk, de még a Volán ellen is. Hajjaj!!!

Csak nehéz lehet a 3. soros kispadosokkal és a tűréshatáruk végét járókkal ezt megértetni, hogy eddig sem rajtuk múlott, s most se múljon rajtuk.
Majd jövőre!
Ez is kemény, de vagy kell nektek a siker vagy lilán fogtok elvérezni ezen a héten!!!!!!!
@gute: az már régen rossz, ha nekem kell kitalálni ezt, ez lenne az evidens megoldás.
Csak nem tesznek valóban "ostoba" lépéseket!
Még van 1 marék reményem azért...
Csak ne keveredjen a piros a kékvérrel, mert az már lilán folyik˘~
@kamphore: Ugyan már!Nem akarunk ostoba lépéseket tenni!Sőt,ha gondoljátok egy lépést sem teszünk.
És még valami!Vigyázzunk a STARS meccsen iskaptunk 4 gólt 4 perc alatt!Az én véleményem az,hogy a 61. perc előtt ne küldjük őket pályára,mert nem lessz,se érem se kupa csak a szégyen amiatt a pár gyerek miatt,akiket három évig senki nem volt képes megtanítani jégkorongozni.És most van a pont..........
Bocs a bendeguzzal kapcsolatban azt hiszem rossz infókat kaptam!Bocsáss meg nem kellet volna.
Semmi gond.Szidjátok tovább,csak a Gyulát sem felejtsétek ki.TESTVÉREK HA MÁR LUD LEGYEN KÖVÉR!!
@Tillasz: a mai meccsre gondoltam.
@türéshatár: erről beszéltem, örülök.
@kispadosok: Éskedves szülők!Nem tudom,hogy ki hgova tartozik én nem a Zalaegerszegi csapathoz tartozom!Nem irok blogokat,de felháboritónak tartom,hogy 10 éves gyerekeket belekevernek a felnőttek játékaiba!Láttam bendeguzt védeni,a testvérét nem ismerem.Bendeguz 98-as létére a kölyök bajnikságban is védett! Az előző bajnokságban.És nem is rosszul.Hadjuk békén őket!!!
Bocsánat,milyen Titán az ilyen ??? Vége a hokinak Zalaegerszegen, sajnos!!! Hol a kölyök csapat ez egy nagy nulla!
Edzésre nem jártok csak pofáztok!ÁMEN!
@karajka: Te vagy a nulla !!Főleg név nélkül te kis g..i!!!!
Menjél kukacfaltojás!!
@csatart: Érdekes, pont olyan rossz az írógéped, mint @türéshatár-é, aki nem te vagy. :×
@türéshatár: Személyeskedésben, a másokról alkotott rossz véleményed álnéven való közlésében régóta élen jársz.
Ez megy nektek,másokat kikezdeni. Nézzetek körbe magatok körül is , tiszta gáz!!! Eddig jól látom csak zakó,nem kéne elgondolkozni, kit lehet megdumálni még, ki veszi be a maszlagot.Merre tartanak a Titánok???
@karajka: A te írógéped meg olyan mint a nick neved!De különben meg tehetsz ergy szivességet.
Kedves Mindenki! ( aki érintve érzi magát...)

Kérlek Benneteket, hogy fejezzétek be ezt a "sárdobálást"!
Adva van Zalaegerszegen egy helyzet ("...mi a probléma, megoldás stb. Zalaegerszegen ?"- bocs Tillasz, idézlek, mert tetszettek kérdéseid!!), adva van egy új szemlélet ( "...kizsákmányoló szlovák..", vagy "szimpatikus szakember"), sok önjelölt okos edző (..és pszichológus is)és csapatot temető, akik még a jégig sem látnak el....,ahol
1 '95-ös 7 '96-os, 7 '97-es és 1 '98-as jétékos keresi a kiutat, megzavarodva az őket körülvevő szülői káosztól( is).
Ha van jövő Zalaegerszegen, döntse el mindenki:
A, kitartok, mert..............
B, "lépek", mert.................
Próféta saját hazájában senki sem lehet, főleg nem Zalaegerszegen, KÁ 4 éves regnálása után.
Bocs, jó éjt.........
Részemről itt van vége!!Türéshatár megszünt,sajnos szerintem a csapat is !viszlát sok sikert!
Te megszű(!)ntél, a fiadat pedig Bendegú(!)znak hívják. Tanuld meg.
Még egy utolsó mondat.Akiket megbántottam volna ,azoktól elnézést kérek.
Mi történt a tegnap esti Zeg-Volán mecssen?Hogy játszottak a fiuk? Az eredményt tudom.
Sokáig gondolkodtam, hogy beírjak-e egyáltalán ebbe a blogba, mivel nem igazán ismerem a zalaegerszegi helyzetet. De ahogy olvasom a bejegyzéseket, egyre inkább úgy tűnik a zalaegerszegi jégkorong legnagyobb támogatói és egyben legnagyobb ellenségei is maguk a szülők.

Mi is történt valójában?

Idény közben, a lehető legrosszabb pillanatban elment a csapat edzője. Ha bárhol máshol fordul ez elő, ott is a csapat teljesítményének visszaesését eredményezte volna. Hiszen az új edzőnek meg kell ismerni a csapatot és a csapatnak is meg kell szoknia az új munkamódszert (gyerekeknél ez még inkább így van). Ilyenkor lenne szüksége a csapatnak a leginkább a külső támogatásra, hogy átsegítse őket ezen a nehéz szakaszon.

Én nem láttam a meccseket csak a jegyzőkönyvekből tudok kiindulni, de a kölyök csapatnál a következő látszik kronológia sorrendben:

1. KÁ elmegy
2. új edző jön
3. győzelem a MAC ellen (4-0) szülői támogatással
4. vereség a Dunaferrtől (3-11) - az egyetlen igazán nagy vereség a szemlélet váltás után
5. vereség a Starstól idegenben (2-5)
6. sikeres külföldi torna
7. minimális vereség a Volántól (4-5) - remek kiállítási aránnyal

Lehet, hogy én tévedek, de úgy látom a csapat mászik ki a gödörből. Szerintem ilyenkor kelle igazán mellé állni.

Gondoljátok végig mégegyszer.
bubu0 levelét javaslom minden Zalaegerszegi szülőnek és azoknak is akiknek a gyereke ott játszik.Tanulságos és igaz is.
Kedves Szülőtársaim!

nem érzitek megalázónak, hogy egy olyan vki (bubu0) akinek csak jegyzőkönyvekből van információja reálisan tudja látni és értékelni a dolgokat?
"Lehet, hogy én tévedek, de úgy látom a csapat mászik ki a gödörből. Szerintem ilyenkor kelle igazán mellé állni.

Gondoljátok végig mégegyszer."

nem veszitek észre hogy a létesítmény árát nyomjátok le!
nem veszitek észre hogy elrémítitek a tisztességes szándékú vásárlójelölteket!
nem veszitek észre, hogy a hiénáknak (spekulatív befektető)játszatok!

csak a rózsaszín köd van hogy BAJNOKSÁG! térjetek észre és fogjátok föl hogy a városnak legalább akkora dicsőség a bronz mint az arany! tudom hogy van aki ezt másként kommunikálja (hátulról)

ÉBRESZTŐ!

ui: kezdem látni hogyha 3 magyar együtt van akkor kell közéjük egy diktátor is. Ebből a szempontból sajnálom Kercsó Árpit mert ott pofa be volt mindenkinek! most hogy nagy demokrácia lett mindenki szakedző lett 4 hét alatt!

elegem van!

van jégkorong Zalaegerszegen kívül is.

Sokféle vélemény van.Innét úgy tűnik,hogy a bajnokságot nem tegnap vesztettétek el.
ahogy hallom tegnap sok húr elpattant!
@Bubu0: Örülök annak, hogy külsősként reálisan és jól látva a dolgokat véleményezel....pár szülőről sajnos ez nem mondható el..
Bízom abban(persze ha lesz ZEG-en folytatása a hokinak), hogy csak azok maradnak, akik egy szekeret képesek húzni....aki(k) pedig nem, azok máshol folytatják......más alternatíva véleményem szerint nem létezik.
"Lázadók" !! Voltatok országos versenyben már dobogósok valaha??Szálljatok már le a realítások talajára???!!!
Hajrá Dunaferr szombaton nektek szurkolunk!!!
Sajnáljuk, hogy ki kell hagynunk az újvárosi Mekit!
@kamphore: a meki jövőre is ugyanott lesz nem?
@kamphore: osztom a véleményed Dunaferr ügyben!!!!
Példaértékű az idei kiegyensúlyozott teljesítményük ebben az erős kölyök mezőnyben!Respekt!!!
Sziasztok! Halkan megkérdezhetem, hogy miért nem jöttök vasárnap az EK meccsre?
@canadien: Azért Fehérváron két nagyobb "kisiklás" becsúszott.
@MeLa: Sajnos nagyon sok a beteg. nem tudunk kiállni. 4-5 olyan gyerek van aki a héten végig az ágyat nyomta. lázasan, hőemelkedéssel nincs értelme sem edzeni, sem meccset játszani.
Bár azt gondolom ha tudunk időpontot találni ami nem hétközben van bármikor le lehet játszani. ha jéggondotok lenne (és nálunk is lesz jég) akkor akár nálunk is lehet pótolni ha akartok egy utolsó meccset játszani a bajnokságban. nekünk is jó lenne a meccslehetőség.
@ztitans: Szia! Köszönöm a választ. Jobbulást a betegeknek. Sajnos nálunk a jég már nagyon kiszámíthatatlan, elvileg ez a hétvége az utolsó, de amíg kitart addig edzünk rajta, de szerintem mérkőzésre már nem nagyon alkalmas, legfeljebb a késő esti órákban.

Az esetleges bajnokságon kívüli meccsekről meg szerintem megérné majd beszélni, hiszen minél több mérkőzést tudunk játszani, annál jobb.
@MeLa: én is igy gondolom. beszélek a technikai vezetővel, hogy vegye fel veled, vagy a vezetőkkel a kapcsolatot ebben a kérdésben.
a meccs nekünk is jó lenne legalább azért hogy az új edzések eredményeit meccsszituációban is le lehessen mérni.
@ztitans: most hogy nem nyertünk a Volán ellen sem mi, sem a Dunaferr, akkor még az idén benézhetsz,csak most te fizethetsz!!!
@kamphore: én ugyan nem megyek, de van akcios kuponom olcso sajtburgerre. bedobom a közösbe :)
Eza legnagyobb problémátok?Az már nem is érdekes,hogy 10nap múlva ki,hol fog játszani?
@kispadosok: miért te az almástáskát szereted és nem a sajtburgert?
Bízunk benne,hogy tudjátok tovább folytatni,sok tehetséges gyerek van nálatok.Szügség van rátok a bajnokságban!
@kispadosok: Reméljük lenyugszanak a kedélyek,amit az edző hagyott maga után és tovább folyik a munka.Úgy hallani nem is rosszul!
Március 23-ra készülő "vevők" nagyon hallgatnak :-(

Kéne szervezni más lehetőséget, ha van! SOS!
Hamarosan lejár az idő!!!@kamphore:
Sziasztok!
Mi hír felétek, a fenti cikkben az áll, hogy holnap lejár a 2 hónapos bérleti szerződés. Tudtok biztosat a hogyan továbbról? Én nagyon szeretném, hogy véglegesen megnyugtatóan rendeződjön a helyzetetek, mert mindenki számára ez lenne a jegjobb.
@MeLa: A Fendrik úr arra vár,hogy nevetséges összegért megkapja a csarnokot.A gyerekek szerintem nem érdeklik!A határidő lejárt,nem történt semmi!Két alkalommal állt ki a szülők élé,és egyszersem mondott igazat!Neki az előző edző az isten,hozza vissza majd meglátja,hogy mennyi gyerek marad!
@kispadosok: Ezért vannak jelentkezők? Kár lenne a csapatért!Bár az is igaz,hogy valahol játszani kell!
Nincsen KERCSÓ,a helyzet,,hernyó"!
@mik vogymuk: Ne tartsd a tenyered,mert nem te nyered.
Ki lessz a bronzérmes? Nem kérdés.A Titánoknak még sokat kell tanulni.Ez nem csapat! Nevetséges!
@jósoló: a tanulás rendben van. ezt senki sem vitatja. de tudod mi a nevetséges. a ztitánok átlagéletkora. gyakorlatilag előkészítő korosztály a kölyök csapat fele! így már nem nevetek rajt hanem örömmel veszem hogy szinte 2 év korkülönbséggel is a porondon tudnak lenni!
@ztitans: Jövőre is hasonló átlagéletkorotok lesz ha így haladtok, sajnos.
@ztitans: Ami még megnehezíti a csapattá válást az a fegyelmi helyzet a játékosok között. Sajnos jó néhányan elfelejtik, hogy nem otthon vannak. Rendetlenkednek az öltözőben, edzésen a pályán, s ez látszik a meccseken nyújtott teljesítményromlásukon is! Visszabeszélnek a felnőtteknek, szemtelenek, egymást nem becsülik!
Én a fegyelmet venném örömmel a helyedben, utána lesz csak minden más!
@ztitans: Van 95-ös játékosotok?
@gute: azon dolgozunk hogy ne így legyen

@kamphore: igazad va. de az a kérdés hogy diktátorra van-e szükség?
a szülöi felelősséget nem kellene megvizsgálni fegyelem ügyben??????????
@ztitans: mivel, hogy nincs már diktátor pontosan a szülők feladata lenne ahogy kérdezed, de ha azt mondja, hogy nem lehet rászólni a gyerekre, mert az egy gyerek. Hát az ilyen maradjon otthon a gyerekével együtt családi környezetben, mert itt bizony rontja a lebegőt, zilálja szét a csapatot!
Az edző is eltilthatja az edzéslátogatástól mondjuk egy hétre. Ha nem használ, akkor még 1 hétre és így tovább. egyszer csak észreveszik magukat, hogy otthon maradtak. A csapatnak meg tök jó lenne!
@kamphore: jól látod, de jó lenne ha ezt szülöin is markánsan képviselnéd. (tudom hogy miért nem teszed, csak fizikai korlátai vannak nem egyéb)
egyébként osztom és lehetőség szerint ki is kell kényszeriteni gyerekből szülőböl egyaránt.
igy vagy ugy, még akár áldozatok árán is!!!
Milyen áldozat,lassan csapat sincs! Annyit okoskodtatok már,inkább tegyetek valamit,ami előre visz.Nézzétek meg hova jutottatok,sajnos van még lejjebb is
@karajka: Nézd meg a csapatuk átlagéletkorát!Nálad lejjebb már tényleg nincs!Nézdmeg őket a következő bajnokságban.Az lessz az ő korosztályuk.
@kamphore: Te miért nem ezt teszed?
@kispadosok: szerinted nekem kéne ilyet tennem? Eddig még nem panaszkodtatok! Eddig jó volt nektek? De elő a farbával!
A beöltözött , sikeres csatákban részt vett fiatal hokisokhoz, egy erős egyéniségű edző kell. Az már keletebbre ténykedik. Szerintem , sajnos.
1-2 húr elpattanhatott...
Mi a baj Zalaegerszegen?
@oldspieler: Elfogadom a véleményed, de a szülők jelentős része nem a "sajnos" szót említi.....
Tegnap este a legfontosabb dolog ( nem tulajdonosi ) egy parádés és bámolatos monológ formájában a felszínre került...és értette, megértette mindenki....innentől fogva, csak következetesnek kell lennünk a tegnapi témában....ez a záloga a kiváló szakmai munka mellett a jövőnknek
@fastbreak: A hírek terjednek minta futótűz!Van nálatok pár gyerek akik azt hiszik,a pénz mellé észt is osztottak!Milyen szülő az aki nem utasítja rendre a gyerekét,amikor úgy beszélnek a felnőttekkel,hogy az már minősíthetetlen.Ezt egy csapatnál sem lehet megtenni!Csak ti gondoljátok úgy,hogy nálatok mindent szabad a demokrácia mögé bújva!
Ez már tényleg sok!Miért bíráltok egy olyan embert aki a szabadijenének jelentős részét arra áldozza,hogy a gyereketeknek legyen hol játszani!Ha most azonnal eredmény kell akkor kell hozni 2-3 szuper játékost.Csak azon is gondolkodjatok el,hogy ha 2-3 ember elment,és jönnek a vereségek,akkor a másik hét gyerek csak ennyit tud? Igen ennyit!! Ezen kéne elgondolkozni,hogy a 3 év alatt ki csapott be kit vagy esetleg elfogultságból még magagatokat is.A másik pedig az,hogy ne egy Magyarországi kisvárosból mondjuk meg a Lacinak,hogy mit hívnak hokinak!
Ez már tényleg sok!Miért bíráltok egy olyan embert aki a szabadijenének jelentős részét arra áldozza,hogy a gyereketeknek legyen hol játszani!Ha most azonnal eredmény kell akkor kell hozni 2-3 szuper játékost.Csak azon is gondolkodjatok el,hogy ha 2-3 ember elment,és jönnek a vereségek,akkor a másik hét gyerek csak ennyit tud? Igen ennyit!! Ezen kéne elgondolkozni,hogy a 3 év alatt ki csapott be kit vagy esetleg elfogultságból még magagatokat is.A másik pedig az,hogy ne egy Magyarországi kisvárosból mondjuk meg a Lacinak,hogy mit hívnak hokinak!
Bocsánat még egy mondat.A szuperjátékosok beszerzését már ne bízzátok a Péterre,oldjátok meg magatok.Akkor majd lessz sikerélmény,a többi meg majd azért utazik,hogy 1-2 okoska jól érezze magát!A legszomorubb pedig az,hogy néhányan így is gondolják.
@fastbreak: Csak egy mondattal tudok válaszolni!Te Hülye vagy!!
Mi a tűréshatár Zalaegerszegen?
@türéshatár: Te már egyszer drámaian elköszöntél a blogtól ?! Vagy egy új tűréshatár vagy?
@türéshatár: "türéshatár 2009. 03. 11. 22:56:17
Részemről itt van vége!!Türéshatár megszünt,sajnos szerintem a csapat is !viszlát sok sikert!"
Jó munkát kívánok minden Zalaegerszeginek! Ha marad a jég, akkor mi a probléma?
Folyamatosan dolgozni kell. Óvodások oktatása, megnyerése ennek a sportnak, a meglévők további edzése, nevelése. Sportiskola létrehozása, működtetése, a piramis aljának megteremtése. Van ott munka , feladat elég. Ki a kölyök bajnok? Részlet kérdés. Egy- egy évjáratból , ha 20% felnőtt korára is játszik akármilyen bajnokságban akármelyik szinten, akkor jól dolgoztatok.
Most úgy néz ki, hogy nagyobb az esély a jég "megmaradására", mint a "csapat" összetartására.....

vioola: mi is az a "demokrácia"? Zalaegerszegen?.....(is...)

ELFÁÁÁRADTAM.........
@canadien: Bocs de ezt felháborítónak tartom,hogy ha valami nem tetszik akkor kikezdünk egy olyan embert aki szerintem a legtöbbet tette a csapatért.A csapat pedig számomra azt jelenti,hogy a gyerekek bíztatják egymást.Nem pedig azt,hogy egymást kritizálják.Ezért írtam,hogy a csapat megszünt!De ha tényleg mindenki azt akarja,hogy csapat legyen Zalaegerszegen akkor mindenkinek egy szekeret kell húzni,ez pedig a szülők feladata.Remélem mindenki félreteszi apró sérelmeit,én is ezt tettem!Azt viszont nem tűröm tovább,hogy bármelyik szülő "önjelölt edző"kritizálja a gyerekeimet!
@jósoló: Nem értem miért támadsz, amikor magam is a szigor és a következetesség oldalán állok és elitélem azokat a dolgokat,amik történtek.......
@kispadosok: Másodszor kóstólsz meg, de semmi gond...ha te mondod, biztos úgy is van...és ne várjad, hogy kontrázzak, nem fogok..:))
A helyzet több mint szomorú és ezt értse mindenki úgy, ahogy akarja....
Úgy hallani rendeződött a jégcsarnok sorsa.Akkor viszont miért nem játszottak tegnap?
@csatart: @jósoló: Mert a Dunaferr-betegei miatt- halasztást kért.
Új időpont: április 7., kedd 17.00
Nem téged akarlak bántani,de úgy hallani nálatok a csapategység megszünt mint a gyerekek,mint a szülők körében.
Ennyi okos embert még nem láttam ,mint itt Zalaegerszegen! Ja KARCFALVÁN VAN FELVÉTEL, csak gumicsizmát vigyetek,nehogy meglepődjetek!
Nem titeket hívtak G...a? Neked a gumicsizma is adott.
@kispadosok: Lehet,hogy a gumicsizma adott,de neked mi a tuti?Azt se tudod a fiad mikor játsszik meccset!Majd lefordítják a kapukat???Te s.....j?
@jósoló: tudtommal nem.
csapategység????...naja.......
@jósoló:Miért nem lessz? Ha nem akkor miért nem? 11-nél többet nem kapunk!
@kispadosok: Nagyon sajnálnám ha nem lenne,vannak akik várják ezt a meccset eredménytől függetlenül,de ha nem lessz akkor sok mindenen el kell gondolkodni!Miért nem?Mi van a "csapat "többi tagjával.Párszor már megírtam,hogy az egyéni sérelmeket félre kell tenni!Sajnos mindenki megvan sértődve mindenen.Mindenki a saját gyerrekében keresse a hibát pl a hétvégi meccs!Persze ez nehéz dolog,de sajnos csak ennyit tudunk,és ennyit tudnánk Árpival is.Ne gondoljátok,hogy a régi edzővel lenne jégkorong Zalaegerszegen!Ha mindenki nem a "csapat" érdekeit veszi figyelembe,akkor itt soha nem lessz semmi!Lehet vitatkozni holnap reggelig.Jó szórakozást!
@kispadosok: kérdezd a "ki nem sz..ja le, B...t", Pestig elhallatszott, hogy elpattant tegnap egy húr, nála is meg a fiánál is. Most ő lett zalai mindenttudó!
@gute: Nem tudom kiről van szó,de nagy kár,hogy a gyerekeken csattan a felnőttek sértődöttsége!És ebben türéshatár g......k igaza van!
Hát ez már marhára nevetséges amit műveltek.
Egerszegen még senki sem múlt el 5 éves?
@türéshatár: Látjátok ezért jó a diktatúra...Ott mindenki azt csinálja ,amit megengednek neki,de legalább csönd van!
nekem semmi kozom a zalai hokihoz csak azt szeretnem kerdezni , hogy az itt kommentezok nagy resze az szulo? mert ha igen akkor sajnalom a gyerekeiteket komolyan mondom szegyen amit csinaltok nem nekem nektek es az egesz varosnak
" türéshatár 2009.03.11. 20:46:51
@karajka: Te vagy a nulla !!Főleg név nélkül te kis g..i!!!!" gondolom a kipontozott resz az "geci" akar lenni nevetsegesek vagytok szegyeljetek magatokat.
@qx92: Azt hiszem egy pontot kihagytam.és akkor egész más jön ki.
Ne találgassatok tovább.A megfejtés gagyi.
@gute: Nem bírtam kitalálni a neveket,de talánjobb is.Ez nem volt ferr!!
Kedves Mindenki,


kell ezt?????
Ha igen, miért?
ÍRJA MÁÁÁR LE VALAKIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!
@bietigheim steeler: Mert a szülőin mindenki csak hallgat,a helyett,hogy elmondaná a véleményét.De a sok távozón csak nevetnem kell,persze ez csak hangulatkeltés részükről.Ami pedig nagyon szomoru,hogy nem jött el minden szülő!Nem baj majd a jégcsarnok előtt megbeszélik!
@türéshatár: ..a véleményét???
Miről...???? és miért???
@kispadosok: olvasd el az ámen előtti 5 hozzászólást!
@türéshatár: Klotenbe nyúlik vissza megfejtés, ott szerezte meg ezt a nevet magának!
hát itt tiszta beteg mindenki.
orvost!!!
hát talán ez is Kercsó örökség? nem tudom. az viszont biztos nem csak jó gyereket hagyott itt hanem áskálódást, elégedetlenséget és kb 40 fő 6 diplomás jégkorong szakedzőt!
Aki menni akar az most menjen!!De akkor se jöjjön vissza,ha majd megint megy a szekér.A süllyedő hajót először a patkányok hagyják el,de fizetni ki fog helyettetek?Vagy csak így kényelmesebb,hogy én nem fizetek,szülőire nem megyek,majd a többi megoldja.Gratulálok nyalni azt tudtatok most,hogy nincs kinek akkor inkább odébbállunk.Nem tudom kik ezek az emberek,de szégyelljék magukat,és néha nézzenek tükörbe!!
Még mindig nem égő?
@b23: rossz hirem van nem fogjak megunni
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
süti beállítások módosítása