HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Megvannak a Mol Liga-döntők időpontjai

2009.02.10. 13:22 F. Kapus

A román jégkorongszövetség értesítése szerint a szombati SC Csíkszereda–HC Csíkszereda mérkőzés magyar idő szerint 17.45-kor, az SC győzelme esetén esedékes vasárnapi találkozó 13.00 órakor kezdődik. A találkozó(ka)t a magyarországi Sportklub Tv mindkét napon késő este, felvételről sugározza, 22, illetve 23 órától. A romániai műsorrendben a mérkőzések magyar idő szerint 20.15-kor és 21.15-kor kerülnek adásba.

102 komment

Címkék: sportklub mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hat igen meg most sem kepeseg eloben kozvetiteni !
@Hutyuru: "HAJRÁ HC CSIKSZEREDA!
MIERCUREA CIUC:SOHA-SOHA!
MIT NEKEM A SOK MÁS CSAPAT
HISZ`A HC GYÜJTI A PONTOKAT!"

ÉS MÁS: "BUDAPESTEN NINCS MÁR HOKI
CSAK CSIKBAN-CSAK CSIKBAN,
LEHET UTE,FERENCVÁROS
VAGY CSILLAG-A STARS CSILLAG!
LÁTOGASS EL SZÉKELYFÖLDRE
TE MAGYARORSZÁGI-
HOGY TANULJ MEG A
SZÉKELYEKTŐL
HOKIZNI,HOKIZNI!"


Who`s the best?HC!!!
@besthc: hát probálkozásnak jó, de sztem nagyon gáz, valami rímet ha beledobtál volna, román, magyar, angol szöveg.De végül is demokrácia van:)
@naeztaztáneccerértemhejj: Nem próbálkozás és nem is kell rimeljen.A lényeg,hogy az ideji Mol-Ligában a magyar csapatok halványgyengék voltak,Csikszereda hozta a babért.A többi kommented nem érdekel.Az angol szöveg pedig a saját jelmondatom,ha ellátogatsz a HC hoki honlapra,majd rájösz.Minden jót.
hát sajnos nem jövök rá, mivel nem látogatom az oldalat,én is szurkolók csak nem nektek, de ez nem is baj, viszont ez a gagyi szöveg hogy
"TE MAGYARORSZÁGI-
HOGY TANULJ MEG A
SZÉKELYEKTŐL
HOKIZNI,HOKIZNI!"- ez nagyon amatőr,szóval egy Kangyal, Ladányi,egy Kovács v egy Palkovics szted. menjen szeredába tanulni, van nekik elég bajuk, éppen A csoportos Vb-re készülnek, vagy éppen olimpia küszöbén probáltak helytállni, amíg otthon azon van vita évek óta hogy ki vállalja meg ki nem a válogatottságot.Szép estét költőúr!!!HAJRÁ SPORTCLUB!!!!
@naeztaztáneccerértemhejj: Apuskám,az hogy Kangyal,Ladányi stb.hol próbál helytállni az egy téma,a Mol-Liga az másik téma.Ott pl.Kamgyal sapka volt és biza Sille se volt elég jó hogy a HC értékelje,de annál inkább egy durva magyar nagyvagánynak tűnt,aki hozzáütött saját csapattársához az öltözőben:((.Ha ilyen alapemberek mennek a VB-re,majd olyan helytállásuk lesz,mint az olimpiai selejtezőn.A Volán az egyetlen magyar csapat akit nagyra értékelek.De ő nem vett részt csak a B csapattal a Mol-Ligában.Előttük le a kalappal,a többi tényleg jöhetne székelyföldre:))
@besthc: mirol beszelsz ember?
"olyan helytállásuk lesz,mint az olimpiai selejtezőn"
tudod te mi az az A csoport?
tudod hany evet toltottek ezek a csapatok az Aban?

ezt gyulolom, ha valaki nem lat tul a faluja hataran.

@ besthc: óvodás szájkarate :s
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: Hát ez az,ti minket mindig csak egy lemaradott kisfalusiként kezeltetek...Na mindegy.Ne dicsekedj nagyon,mert Romániai is megjárta régebb az A csoportot.Persze az már rég volt,de tagadhatatlan.És az is,hogy mentek és jösztök is haza nagy szomorúan onnan,mert esélyetek sincs benntmaradni.Akkor meg mitől vagytok olyan önteltek?
@besthc: Nem vagyunk önteltek, te jöttél ide fikázni a magyarországi hokit. Többet ne provokálj, mert vannak olyanok, mint fentebb, akik ahelyett hogy elegánsan túllépnének az olyan értelmetlen és fölösleges kommenteken, mint a tied, vitatkozni kezdenek. Őket is kérjük, számoljanak háromig. Kösz.
@F. Kapus: Figyelj,te magyar hoki moderátor,engem innen kirúghatsz,de akkor is a Mol Ligában(mert igazából én csak arról akartam itt szólni)Csikszereda van ám a döntőben.És a főtémához térve,meg is érdemlik páran Magyarországon,hogy csak felvételről nézzék(vagy egyáltalán)ezt a döntőt.Hajrá HC!

Ja,És látogass el székelyföldre:))
Fikazza a magyarorszagi hokit nameg a Sportklubot.Mondtam en hogy szet kell nezni ki kezdi a mocskolodast.Szegyen hc drukker!
@besthc: Engem nyugodtan provokálhatsz, az a lényeg, hogy másokat ne, mert minek. Ezt kéne átgondold. Minden értékes hozzászólásodat szívesen vesszük és várjuk ez után is. Üdv: a te magyar hokimoderátorod.
@Kekfeher: Nem fikázom a Sportklubot.Távol áll tőlem.Egyenrangú,méltó ellenfélnek tartom.De én HC-nak szurkolok,ugye nem baj?A magyarokat sem,csak néhányat,akik itt nekem most osztják az észt.Én csak Hutyuru kis dalocskáját akartam kicsit kibőviteni.De tápország nem fogadta szives-örömest:)A SC-bal semmi bajom,hidd el.Szombaton meg győzzetek,ha jobbak lesztek!
@besthc: te, az teny, hogy meg ifjukoromban, mikor Somlyora jartunk a CSITTre, akkor ugrattuk azzal a lanyokat, hogy szeredaban nem all meg a vonat, de valljuk be, fiatalok voltunk, bohok es viccelodtunk. :)

masodsorban nem vagyunk onteltek, csak vagyunk itt paran akik ugy erzzuk, hogy harom vereseg melett is siman helytallt a Magyar vallogatott. erre vesztem fel.

ja azt elfelejtettem mondani, hogy marosvasarhelyi vagyok :)

"Figyelj,te magyar hoki moderátor" ezt hogy erted? ugy mint Borbely a napokban? "mi romanok..."??? :)
te mi vagy? :)

Isten lassa lelkemet, imadom szeretem a szekelyeket, sot anyai agrol en is az vagyok, de neha eldobom az agyam.....
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza:
Ne dobáld az agyad,én is magyar vagyok.De Erdélyi magyar,nem mint a tisztelt gazdik.És Szeredában most már megáll a vonat:)Én inkább élek Erdély földjén,mint egy olyan országban,ahol külföldi élsportolót gyilkolásznak kutyamódra és hazátlannak neveznek sok sorstársamat vagy éppen románnak:(
Nem kérek tőlük emberségre oktatást.
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: Igy van,én se akartam ma egyáltalán eltérni válogatott meg más témára.Csak beirtam két versikét,ami ugyan nem is rimelt,de a lényegről szólt:hogy milyen nehezen mentek bele annak idején a magyarok,hogy velünk játsszanak egy újabb bajnokságot és lám,bebizonyosodott,hogy nem vertük le a szinvonalat,sőt Csikban van a döntő.Erről akart szólni az egész.Csakhogy beszóltak páran nekem,amit én nem szoktam könnyen hagyni és irtam pár nem épp idevaló szöveget nekik.Általában én nem igy fórumozok.Csak kevésszer irok és sportszerűen próbálok békitgetni vitázó feleket.Ma megpróbáltam én is a gonosz szerepét.Nem rosz ez se,de nem jellemző rám.Úgyhogy elnézést kérek őszintén mindenkitől,akit esetleg ma megsértettem.Igérem,nem lesz máskor ilyen.Szeretném,hogy lássa minden magyar hokidrukker a meccseket élőben és minden tiszteletem és elismerésem a magyar válogatottnak.Ma csak hülyültem,próbáltam olyan lenni,amilyen valóban nem vagyok.Bocsi,őszintén.
Hat nagyon felporogtetek Besthc, mind a harman testverekul.Te itt tartod a "frontot", az egyik tesod a kek-fehereket mocskolja, a masik pedig a Hc honlapjan haza vag mindenkit aki egy ertelmes hozzaszolast beir.Gratula nektek!
@besthc: ne idegeskedj hogy megnezike ha tudjak meg nezik vhol mi ott leszunk :)
@mihalyzoli: Figyelj,én itt nem tartom a frontot,én csak hülyültem.Nem vagyok én igazából kötölőzködő.És tesómék se.
@Csak a Sportklub : Én ott leszek(hogy is hagyhatnám ki?)De szerettem volna ha két ország élőben látta volna a HC Csikszereda ESETLEGES első bajnoki győzelmét:))
@besthc: az ilyenek miatt mint te szégyellem magam,hogy Erdélyi, Csikszeredai vagyok. Minden ok nélkul kezdesz táposozni, gyilkosokat keresni, lenézni a magyar hokit stb. Ha akarsz a hokiról irni, hát irjal a hokiról. Ha meg nem értesz a hokihoz, menj es vegyél lecket Rusz Palitól, biztos vagyok benne, hogy akkor majd nem lesz sem időd sem kedved egyebekkel törődni. Jó éjt the best.
@besthc: en is ott leszek ha felepulok me szet vagyok menve figyuzzad a nagy kek feher zaszlost az leszek en :)
@besthc: Fiacskám, olyan egyszerű, akkor írd oda konkrétan hogy ki menjen tanulni hokizni, ne azt hogy Magyarországi,mert az minden csapatot takar,itt látszik milyen süket vagy,utána meg visszanyalod magad hogy jajj a volán, az más(tudod ők osztrákok) meg hogy csak hüllyülsz és keresed a magyarázatokat.Van baj elég...
De mondjuk én vagyok a hülye h.egyáltalán visszaírok meg komentálok egy ilyen "hüllyülős gagy"versikét.Na pá galambom.Befejeztem.HAJRÁ SPRTCLUB!!!
@mihalyzoli: Te én nem értem,te hogy ismersz engem?Mert gyanitom,hogy ismersz...de én nem táposoztam eddig se és nem néztem le semmilyen hokit.Csak ma,mert ma pont ezt akartam megtudni,hogy kik azok akik ide szoktak irni(mert én nagyon ritkán irok ide)és mennyire tudják kedvelni a saját hokicsapataikat a blog-osok.Hát sikeres teszt volt,valóban igazi hokikedvelők vannak itt.Mondtam,én csak választ akartam kapni arra,amit mind olvastam a HC fórumon is,azaz,hogy itt objektiv hokidrukkerek irnak.És ezt hogyan tudtam volna másképpen meg,minthogy kihivjam őket egy kis"álpárbajra":)
@naeztaztáneccerértemhejj: Figyelj,ma bármit is irtam ide,de nem személyeskedtem és nem irtam senkinek se,hogy süket vagy hüje.Úgyhogy ne sértegess,jó?
Tévesek az infók, a Sport Klub TV mindkét mérkőzést élőben közvetíti. Szombaton 18:45-től, vasárnap 14:00-től. Sajnos a tv site-ján nem a jó program szerepel. Valószínű, hogy még a mai nap folyamán ők is kijavítják.
Ez Romániában. Magyarországon valószínű, hogy csak felvételről.
@besthc: megegyeztünk főnök, amugy csak a süketet írtam rád, kijavítom meggondolatlanra.Azt visszavonom, de így volt hatásos.Béke veled!!!
@szekelyek: A vasarnapit nem fogja eloben adni mert vasarnap mar nem lesz meccs es csak jozanodni fogunk akkor :)
@naeztaztáneccerértemhejj: Köszi,a tegnap rossz napom volt...van ez igy.
Ha lehetne törölnék mindent innen,de nem lehet.Talán a moderátor,ha megkérem.
a sorokat nagyon osszekevertek az SCnel ,de en bizok bennuk, es abban is h februar kozepere mondtak a csucsformat meg januarban, remelem bejon
HAJRA Sportclub
@chubby474: Igen,általában a Román Playoffra szokott a SC csúcsformába kerülni.Biztos vagyok,hogy akkor sokkal erősebb lesz a csapatotok.
Én meg örvendek,mert ha Ozimák edző itt maradt volna a HC-nál,most talán nem volna semmi éremesélyünk,mert ő is nagyon összekavargatta a sorokat az ő idejében.Az edzők bizony sokat tesznek a hokiban.
@mihalyzoli: bocsi, de akinek szegyen hogy csiki az koltozzon prahovara.
hehehe
Sziasztok eszt nezzetek meg leccives ;) igy edzenek a nagyok ;) (NHL) vagy valahol arra fele:P toom nem tema de na.......hajra sc! www.youtube.com/watch?v=aTW2h7g52Fw
Ugy de ugy megverjük a H.C.-t mind a fene mind a 3 szor hidjétek el nekem.
Hajrá S.C
@székely hokis: remelem nem sorozol mar delben :) mostanig 5-2 es 6-3 igy allunk . . . vagy csak a vicc rovatban szerettel volna irni es elkeveredtel
@szekely gobe: Nem , nem, én dolgozzom majd szombaton és vasárnap sörözök a gyözelem után hogy eddig , hogy állunk az mellékes az a fontos , hogy mi jön kedves gobé sportárs és nagy meglepetés lessz az tuti.
Hájrá kék fehérek
@székely hokis: ket hete is soroztel a gyozelmek utan? :)
@szekely gobe: Na de még mennyire, hogy igen.
Egy pár sőrt megittam annak a tiszteletére hogy méltosággal tudtunk veszitteni és egy pár sőrt megittam annak a tiszteletére hogy a következő 3 meccset a S.C. nyeri és szombaton megiszok még egy pár sőrt mert megint nyerünk és persze vasárnap is egy párat. A döntő mérközés után pedig nagyon be fogok rugni a de ekkor már a fenyő hotelbe. Ha kikapunk ami nem lehetséges mert mi vagyunk a jobbak akkor is nyerek mert megsporoltam egy csomó pénzt tehát én igy is , ugy is nyerek.
Hajrá S.C.
@székely hokis: szombaton ha gondolod a gyozelem utan meghivlak egy sorre . . . unnepelj velunk . . . mi tenyleg ott leszunk a Fenyoben. HAJRA HC
remelem minden rendben fog mukodni, s akkor vege a Hascsenak. Ugy tudom h a fiuk nagyon szomjazzak mar a Hascses vert :P... hulyeseget felre teve sztem a szombati durva meccs lesz.
@szekely gobe: sokszor ittatok mar elore megtervezett gyozelmekre. pl Brassoval, remelem hetvegen is nyitott szajjal maradtok a keserusegtol
@szekely gobe: Szombaton a kutyába vagyok hivatalos de a 3 meccs után ott leszek a fenyőbe addig feliratom a a kék-fehér mezre hogy székely hokis,hogy felismerj nehogy véletlenül más S.K szurkolónak fizesd a sőrt:)
Egy a fontos , hogy fair play legyen a meccs és a szurkolás is asztán utána lehet menni inni finom söröcskét ki a fenyőbe ki a kutyába.
Hajrá S.C.
Minden jo es fair play lesz . . . tul nagy a kulombseg a ket csapat kozott ezert nem lehet gond . . . HAJRA HC
@szekely gobe: Na végre Gobé kezdessz rájönni eszt mondom én is ezért nyer a S.C. Mi már megtanultunk veszitteni a multból de nem tudom még hogy ti tuttok e. Ez majd elválik hamarosan. Hajrá S.C
tul nagy a kulonbseg, mivel tul nagy a melleny a HCsokon... :))
Zalaegerszegiek es anyaorszagiak figyelmebe ajanlom....
Kercsó elkezdte a karcfalvi munkát
Új korszak kezdődött ezen a héten a felcsíki jégkorongozás és az egyetemes magyar sportmozgalom egyik legjobb jégkorongedzőjének, Kercsó Árpádnak az életében. 24 év után Kercsó Árpád visszatért a Székelyföldre, és február 9-től Karcfalván dolgozik, a HC Felcsík U13-as korosztálynál kisebb jégkorongozóinak lett a vezetőedzője. A közelmúltban a magyar felnőtt jégkorong-válogatott vezetőedzői tisztségét is betöltő Kercsó kihívásnak tekinti a karcfalvi munkát, az edzői teendők mellett pedig első számú feladatnak a pálya befedését tartja. Az 1949-ben Gyergyószentmiklóson született Kercsó Árpád 1985. március 8-án települt át Erdélyből Dunaújvárosba, és ott gyakorlatilag a semmiből felépítette a magyar hoki fellegvárát. A múlt tavasszal a szapporói divízió 1-es világbajnokságon győztes magyar válogatott tagjainak zömét ő nevelte. Mielőtt Magyarországra ment, a '80-as évek elején Gyergyócsomafalván alkotott hasonló csapatot, melynek tagjai több évig oszlopos tagjai voltak a román válogatottnak. Kercsó Árpádot több zalaegerszegi tanítványa is követte Karcfalvára, és a hírek szerint újabb magyarországi gyerekek érkeznek majd Székelyföldre, itt fognak iskolába is járni. A karcfalvi jégpályán az egyik edzés szünetében kerestük fel Kercsót, ott készült az alábbi interjú.
– Mire számított és mit talált Csíkkarcfalván? Melyek azok a legfontosabb dolgok, melyeket meg kellene valósítani, hogy minőségi és eredményes munka legyen itt a jégkorong utánpótlásképzés terén?
– Hát az esőre nem számítottam. Tegnap volt vagy 48 gyerek az edzésen, és ma is vagy 30. A legfontosabb a pálya befödése. Az már jó dolog, hogy megvan a tetőszerkezet, de a födél, az a legfontosabb, hogy a napsütés és a meleg eső ne olvassza meg a jeget, az év legnagyobb részében legyen jég – ahol végezzük az edzéseket. Ígéret van, és én nagyon bízom benne, hogy hamarosan fedél kerül a pálya fölé.
– Visszalépést jelent az ön edzői karrierjében Karcfalva?
– Ha a pálya be van fedve, akkor egy igazi szép, nemes feladat itt dolgozni. Igazi nagyot itt lehet alkotni, mert tudjuk, hogy hová süllyedt a romániai hoki. Prakabék és Antal Elődék generációja óta nincs előrelépés. A romániai és a csíki hoki sincs azon a szinten, amilyenen volt fénykorában, és most, ha megvannak a feltételek, nagyot lehetne alkotni.
– Párhuzamot vonva, amikor 1985-ben kiment Magyarországra, ugyanilyen alacsony szinten volt a magyar hoki is…
– Sokkal, de sokkal rosszabb helyzetben volt. Amikor én kimentem, a magyar felnőtt válogatottat verte Ausztrália és Belgium, az ifjúsági válogatott pedig világutolsó volt. Azért most van egy pár jó gyerek a HC-nél és a Sportklubnál is, ahol egy pár ügyes fiatal hokizik, és ne feledjük, az utánpótlás terén a csíkszeredai '93-as és a '95-es korosztály nagyon jó.
– Önt durva, keménykezű edzőnek tartják. Mi erről a véleménye?
– Inkább következetesen kemény. De az ilyen keménykezű edzőt a gyerekek szeretik és követik. Ha másképp lenne, akkor nem követtek volna ide is tanítványaim. Egy pár gyerek már ide jött Zalaegerszegről, és mások is tervezik, hogy utánam jönnek Karcfalvára, és itt fognak hokizni. Szerintem az sokat mond, hogy Zalaegerszeg legjobb 2-3 játékosa velem jött ...
– Több variáns elhangzott Kercsó Árpád zalaegerszegi távozásával kapcsolatban. Mi is történt tulajdonképpen?
– Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor egy újpesti gyerek le „románcigányozta” a gyergyói születésű, Zalaegerszegen játszó tanítványomat. Én pedig azt mondtam neki, hogy „te szerencsétlen áruló”, mert volt nálam is a csapatban. Ez a fiú azzal akarta felhívni magára a figyelmet, hogy ő milyen fasza gyerek, és lerománcigányozhat egy másik kis hokistát (Zalaegerszegnek játszó, de erdélyi). És ezt a szövetség egyik alkalmazottja meghallotta, majd íratott egy levelet az egyik szülővel. Nem annak az apjával, aki románcigányozott, hanem egy másikkal … Az Újpest erdélyi edzője, Baróti Zsolt pedig hagyta, hogy a románcigányozás megtörténjen, és a végén eltiltottak két hónapra. De ez szerintem egy koncepciós per volt, és én erre azt mondtam, hogy ha ennyi év után soha semmilyen fegyelmi nem volt ellenem, dorgálás nélkül dolgoztam 24 évet, és ezért eltiltanak, akkor én ebből a hokiból nem kérek … Ezek mellett gond volt Zalaegerszegen a jégpálya működtetésével. Hiába volt a csapat szuper jó, hosszú távon nem lehetett gondolkodni … Sok rosszindulatú, irigy ember ír és mond rólam valótlanságokat, de azok mesék, azokból semmi sem igaz, az történt, amit most elmondottam.

– Nem egyszer, és nem egy magyarországi, illetve romániai gyerek és ifjúsági csapatnál megtörtént, hogy a pénzes szülők beleszólnak az edzők munkájába. Önnél hogy működik ez?
– Hát nálam, az én esetemben ez nem működik. Nálam a tudás számít, nem a pénz. Én ezért nem vagyok szimpatikus sok pénzes szülőnek. De ezek a dolgok engem kevésbé érdekelnek. Engem az érdekel, hogy ha a gyerek tud, akkor játszik, ha nem tud, akkor nem kerül be a csapatba. Nem érdekel, hogy mit mond az apja. Úgy tudom, hogy Kurkó János György­nek nincs fia, tehát ilyen gond itt nem lesz …
– Az egyik, vagy talán a legeredményesebb magyar jégkorongedzőnek tartják. Mit tart a legnagyobb megvalósításának?
– Az ellenségeim se tudják megkérdőjelezni azt, amit csináltam. Bizonyítottam a nyitott pályás, vasporos dunaújvárosi jégen. Ladányi Balázsékat, Tokajiékat ott neveltem fel, az én időmben, és a saját nevelésű játékosaim érdemeként fedték be a dunaújvárosi jégpályát, az én időmben került pénz a székesfehérvári pálya befedésére. Az én időmben lett fedett jégpálya és csapat a Budapest Starsnál, és legutóbb a zalaegerszegi pálya esetében. Ezenkívül, bárhol voltam, csapataim első helyeken álltak a korosztályos bajnokságokban.
–Mi a titka annak, hogy bárhová ment, eredményes volt?
– Talán születni is kell erre, és talán a módszereim, a módszertanom is bevált. Utólag most már örülök, hogy ezeket a módszereket senki nem akarta Magyarországon átvenni tőlem. De hadd ne dicsérjem én saját magamat.
– Milyen elképezéssel, milyen célkitűzéssel fogtak neki Láday András kapusedzővel Karcfalván a munkának? Mit szeretnének elérni?
– Újra hangsúlyoznám, hogy első számú feladat a pálya befödése. Egy európai hírű hokiközpontot szeretnénk létrehozni itt. Három-négy éven belül pedig egy olyan szintű csapatot építeni, mely megveri a korosztályos magyar válogatottat. Én ebben hiszek, és én ezt meg is fogom valósítani!

Dobos László
Új elképzelések a HC Felcsíknál
A HC Felcsík négy évvel ezelőtt alakult, és a Madarastól Balánbányáig itt található települések közös sportegyesülete, tagjai – többek között – ezeknek a felcsíki községeknek önkormányzatai és közbirtokosságai, illetve a megyei önkormányzat. Az eredeti elképzelés az volt, hogy minden tevékenység – fiú és lány jégkorong, rövidpályás gyorskorcsolya, közkorcsolyázás stb. – ingyenes legyen, de ez főleg a települések anyagi gondjai miatt jelenleg nem működőképes – nyilatkozta Kurkó János György, a sportegyesület egyik fő támogatója és alapítója. Ezért a HC Felcsík vezetősége új javaslatokkal, új elképzelésekkel jön majd a napokban tartandó közgyűlés elé, és ennek része a két új edző, Kercsó Árpád és Láday András – hangsúlyozta Kurkó. A HC Felcsíknál, különböző korosztályokban több mint 350 gyerek tanulja a hoki ábécéjét.
@chubby474: neked az 5-2 es a 6-3 nem volt eleg? ez a melleny miatt van? :) mondjad hanyat ussunk hogy nyugodjatok meg scmciucosok?
jo nagy bunko vagy, megint kezded a marhasagaidat, ennyit tudsz , ennyi vagy s ebbe nem is megyek bele. Nehogy meglepodj hetvegen
a masik, h mind a ket meccsen ketszer tobbet lottunk , kapura, a helyzetkihasznalassal volt baj, de ha nem lett volna Polc, forditva lenne az eredmeny
@chubby474: mi ebben a bunkosag? miert nem tudjatok elismerni hogy jobbak vagyunk es kesz . . . elismerem azt is hogy mivel allami csapat vagytok nem tudtok azt csinalni mit akartok es azert nem tudtok hozni megfelelo jatekosokat de hat ez van . . . ezert vagytok roman neven is SC M-CIUC . . . nalunk magan csapatnal azt csinalsz mit akarsz . . . peldaul hozol egy MIHALY ARPIT es az megver titeket . . . persze az allam ilyenre mar nem ad penzt de mi elhoztuk es igy legalabb ti is elvezitek egy ilyen klaszis jatekat . . . na de azert fel a fejjel a masodik hely sem rossz . . . HAJRA HC CSIKSZEREDA . . . mi ezt igy jegyeztuk be mert igy szebben hangzik mint M-CIUC . . . tudom hogy a kezetek kotve van . . .
@chubby474: A kapura lovesi arany azert volt igy mert nyomtak ugy a birok hogy a szemunk szokott ki . . . de ennek ellenere 11 golt utottunk nektek a ket meccs alatt es ez mar azert mond valamit . . .
durvak vagytok s azert kapjatok a buntetoket. a birokkal nem volt semmi
nem hoztunk piret de hoztuk wallenberget s ramstedtet, s amugy nem az allam finansziroz s nem tud beleszolni h kit miert s mikor lehet leigazolni, de ezt neked nem magyarazom mert mar magas
akkora okorsegeket beszelsz az mar sujosabb a malarianal
Mi nem vagyunk durvak csak ez jegkorong es nem mukorcsolya . . . az allam bacsi bizony sokmindenbe bele tud szolni nalatok . . . neked tetszik ez a nev hogy SC M-CIUC? valtoztassatok meg ha tudjatok . . . ugye hogy nem engedi az allam bacsi? :)
@chubby474: Az igazsag az mindig okorseg egyesek szemeben . . .
te okor, a kommunizmus idejeben volt elnevezve, de tudod te jol hisz Klub szurkolo voltal s mar tragalkodsz, szegyen, szegyen vagy
@szekely gobe: Mi köze van annak egy játékhoz jelen esetbe a hokihoz hogy M ciuc vagy Csikszereda. Nem értelek ne légy gyerek mert ez butaság ilyennel előjönni..
A hétvégén majd meglátjuk hogy mennyie vagytok jók
ok?
@chubby474: a kommunizmus mar reg volt es azota lehetett volna valtoztatni csak ti ilyen beszari gyava almagyarok vagytok . . . ne veszitsd el a fejed mert nem illik itten . . . vagy egy kocsmabol irsz? es mar reszeg is vagy? ne igyal tobbet vagy ha iszol ne irkalj
@székely hokis: Semmi koze csak ez az alkoholista chubby474 kezdte le hascsezni a HC Csikszeredat es fel kellett vilagositsam hogy ez forditva van . . . de mar reszeg es ugy sem erti meg . . . holnap hatha elolvassa jozanon es majd akkor . . .
mindenki magabol indul ki, te beszelsz reszegsegrol a fenyobe. Hany eves vagy jo eg?
@chubby474: 37 . . . nem latszik mi? :) na de tenyleg hulye vagyok hogy felveszem egy ilyen kis aljas provokator elkeseredeseben irt hascsezeseit . . . mikor ketszer jol elpaholtunk akkor nem voltatok sehol erre most elobujtal valamelyik kocsmabol . . . szegyeld magad
@szekely gobe: Hát ha én álmagyar vagyok azért mert a S.C szurkoló vagyok és te Magyar vagy mert H.C.(Avagy Hockey Club) szurkoló vagy akkor vállalom eszt a keresztet.
És uraim kezdünk eltérni a hokitól ugy hogy arrol beszéljünk
@székely hokis: nem rad ertettem es nem is altalanositottam . . . amit ott irtam azt egyes szereplo SC vezetokre irtam es irom most is mert a HC-t hatraltatni tudjak de a csapat nevet nincs batorsaguk atirni magyarra . . . a hokitol meg nem tertunk el mert ez is hozza tartozik . . . tudod ugy mint a koret a hus melle . . . magara nem az igazi
@szekely gobe: De igeneltértél a hokitól amikor valaki beszol neked akkor csak rá vonatkozo kijelentést tegyél. A másik ha visszanézed a blogot mindenki elismerte hogy a H.C. jobb volt az utobbi 2 meccsen.
Én csak szt szeretném ha nem kezdene senki románozni és magyarozni és hogy attól valaki magyar vagy álmagyar hogy kinek szúrkól. A pályán kell jobnak lenni és kész(és van még egy meccs legalább egy). Én kölyök korom ota S.C szurkoló vagyok és leszek amig élek de emellet Csikszeredai magyar ember is vagyok és kikérem mahgamnak hogy a csapatom alapján itéljenek meg. Elég nagy a a szakadék a S.C és H.C között vezetőségi szinten lehetőleg a szurkolok köszt is ne legyen ,aki áskálodni akar másokkal szembe az tegye nyiltan vállalja fel hogy ki ő ha nem vállalja fel akkor ne foglakozzon.
néhány bejegyzést kimoderáltunk. további vidám beszélgetést kívánunk -- a jégkorongról

köszönjük -- bár nem értjük, mi a bánatért kell ezt újra és újra megpróbálni
@székely hokis: igazad van, mindenki elismerte hogy a HC jobb volt, csak te nem, mert aki valoban elismer valamit az nem jon ilyen okorsegekkel(mar bocs a megnevezesert)hogy 3 szor nyer az SC.
Normalisabb csekaszurkolok mar attol is tartanak hogy egy csufos 5 vagy 6 lesz a vege,annyi a serult hogy szinte az sincs aki pajara lepjen.
HAJRA HC
szekely gobe toled csak annyit szeretnek kerdezni hogy szombat este melyik kocsmat fessuk feketepirosra.
HAJRA HC
@pirosdzsekis: A hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát, majd ott is kitellik a becsülete.
Ha valakit erdekel
Steaua-HC 6-4
Sportclub- Brasso 8-0 Szocs2, Peter Robika2, Zsok, Moldovan, Wallenberg,Ramstedt
@szekely gobe: ha ugy el vagy hogy a HC mekkora csapat ma polc nem vedett a steaua ellen s lam milett ? kikaptatok ? ! rajta kivul mindenki jatszott es megis kikaptatok na gondolkozz kicsit !
@Csak a Sportklub : Tényleg hagyjuk már abba ezt a stílust. Ha már ily bőszen gondolkodásra buzdítasz, akkor először te gondolkozz el egy kicsit azon, hogy mennyi tétje volt a Steaua–HC meccsnek.
Igen,kikaptunk.De jelen állás szerint a román bajnokságban a HC úgy el van húzva a Stelike előtt,hogy mindenképpen a katonák előtt végez és ő lesz az egyik döntős.Tudjátok,Hofi erre azt mondaná:"Kell egy kis áramszünet,időnként mindenkinek..."
@F. Kapus: En nem veszekedni akarok s nemeppe tetnelkuli mecccse volt de elvan hogy milyen nagy jatekosai vannak a HC-nak de latode hogy a kapus nem vedett s szinte siman nyert a HC
@Csak a Sportklub : Érteni vélem a viszonyotokat, csak az lenne a fontos, hogy ne mindig egymást szidjátok itt, mert az egyrészt unalmas, másrészt meg semmi értelme, harmadrészt pedig mi nagyon nem szeretnénk ezeket a kommenteket egyfolytában olvasni. Semmi információ nincs bennük, óvodás pisikaki szintű a jelentős részük.
Na ezt már többször kértük. Köszönjük.
@F. Kapus: ertem en na akkor osszuk azt hogy szombat, vasarnap Szol a muzsika GYOZNI fog a SportKlub Csikszereda ! :D
@Csak a Sportklub : Semmi befolyassal nincs a mai meccs a HC holnapi gyozelmere, max. nektek okoztak a mai napra egy kis oromet........... sikerult nekik nemde ?
@Csak a Sportklub : eloszor is szomoruan kozlom (szamodra ),hogy Polc a HC Csikszereda jatekosa es ezert jo a csapat ,mert ilyen jatekosok vannak ,ha nagyon erdekel nezz utana ,hogy hanyan nem jatszodtak.Csak nem arra szamitottal ,hogy kezuk-labuk eltorik egy tet nelkuli meccsen....te kis naiv...szeretted volna ugy-e?:))
@Hutyuru: ki nem jatszott a meccsen rajta kivul ? ! én mindenkit láttam a pályán rajta kivül !@pirosdzsekis: milyen duma ez ?:D ne röhögtess kikaptatok egy alapkapus nélkül rajta kivül mindenki játszott !
@Csak a Sportklub : Te osszeteveszted a publik korcsolyazast a hokival , majd meglatod szombaton milyen amikor hokit jatszik a HC.HAJRA HC HEJ HEJ
a sok HC-s el van szalva azert mert ketszer kikaptunk az meg nem jelenti azt h jobbak vagytok ma eldol h ki a jobb s azon kezdunk marakodni h m-ciuc v csikszereda akkor bajok vannak nekem az a fontos h ma a SPORTKLUB nyerni fog es holnap is ugy hogy majd azutan beszelgetunk HAJRA SPORTKLUB SOHA hc nemveletlen a kisbetu
@szekely gobe: mi nem tetszik neked te hatul kullogo HC s nem mersz kommentet visszairni csak emailben
Innen is latszik h kocsogok vagytok mind HAJRA SPORTKLUB SOHA HC
@Csak a Sportklub : Ha jól értettelek, akkor ma,Antal Lacika fog védeni a Sportclubnál.:))
@besthc: Apuskám,az hogy Kangyal,Ladányi stb.hol próbál helytállni az egy téma,a Mol-Liga az másik téma.Ott pl.Kamgyal sapka volt és biza Sille se volt elég jó hogy a HC értékelje,de annál inkább egy durva magyar nagyvagánynak tűnt,aki hozzáütött saját csapattársához az öltözőben:((.Ha ilyen alapemberek mennek a VB-re,majd olyan helytállásuk lesz,mint az olimpiai selejtezőn.A Volán az egyetlen magyar csapat akit nagyra értékelek.De ő nem vett részt csak a B csapattal a Mol-Ligában.Előttük le a kalappal,a többi tényleg jöhetne székelyföldre:))


Na hallod-e, annyi fáradságot vehetnél, hogy Székelyföldet nagy "Sz"-szel írjad! Ott van a dresszeteken...
Hú, basszus, tévedtem, tényleg kicsi "sz", mert nem egy entitás neve. Bocsi.
Bocs, közeledik a meccs, a sörök már legurultak. Hajrá Sportclub! Aztán az ilyen Miercurea Ciuc-os szövegek tényleg gyengék, na.
@pirosdzsekis: A Kercsós ujságkivágásodra: ez igen, ez az ember tényleg egy érték. Remélem mostmár élete végéig itthon marad. A "minden-blogon-résztvevő-anyaországi-majdnem-barátainktól" kérdem: vajon nem-e ez a magyar(országi...) hoki krízisének az eleje. Ki nevelte fel a mostani magyar(mégegyszer: országi) válogatott zömét? Gratula, hogy hazajött!
@Sziszó Csíxeredából: Nem gond,mindenki tévedhet-én is te is.Nem az az SZ-betű számit,hanem az,hogy csikszeredaiak vagyunk és én itt,te ott,de legalább kijárunk a meccsekre.Mert van pár aki inkább a TV-n nézi,majd úgy irkál itt,mint aki ott volt.Ma pedig győzzön a jobbik...azaz a HC :))!
Tudom te másképp szeretnéd.
Én remélem nagyon,holnap nem lesz meccs.
A Sportklub TV mai és holnapi MAGYARORSZÁGI MŰSORTERVÉBEN sem élőben sem felvételről nem találom a MOL Liga döntő 3. és /esetleges/ 4. meccsét. Az nso.online sportműsora sem közli, a kérdésemre a Sportklub TV nem válaszol.
Sajnos a jelek arra mutatnak, hogy mégsem láthatjuk a MOL-liga döntő 3. és /esetleges/ 4. összecsapását./Magyarországon/
Szerintetek /sajnos/ jól tudom?

Előre is kösz a választ.
A Sportklub TV mai és holnapi MAGYARORSZÁGI MŰSORTERVÉBEN sem élőben sem felvételről nem találom a MOL Liga döntő 3. és /esetleges/ 4. meccsét. Az nso.online sportműsora sem közli, a kérdésemre a Sportklub TV nem válaszol.
Sajnos a jelek arra mutatnak, hogy mégsem láthatjuk a MOL-liga döntő 3. és /esetleges/ 4. összecsapását./Magyarországon/
Szerintetek /sajnos/ jól tudom?

Előre is kösz a választ.
A Sportklub TV mai és holnapi MAGYARORSZÁGI MŰSORTERVÉBEN sem élőben sem felvételről nem találom a MOL Liga döntő 3. és /esetleges/ 4. meccsét. Az nso.online sportműsora sem közli, a kérdésemre a Sportklub TV nem válaszol.
Sajnos a jelek arra mutatnak, hogy mégsem láthatjuk a MOL-liga döntő 3. és /esetleges/ 4. összecsapását./Magyarországon/
Szerintetek /sajnos/ jól tudom?

Előre is kösz a választ.
süti beállítások módosítása