HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–SC Csíkszerda 6-3

2009.02.01. 16:29 D. Gromov

A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot vállalt, a hat gólt hat különböző játékos szerezte. Folytatás két hét múlva.

364 komment

Címkék: döntő mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak a tegnapi ne fojtatodjon a forumba
Megint egy szep meccs megerdemelt gyozelemmel!!
Hajra HC!!!
Szerintem Mihály Árpád csak azért nem ütött többet, mert kihült a büntető padon a 10 perc fegyelmije alatt, s közben még volt a 15 perc szünet is, meg hát szükség volt a 4 darab 2-ös emberhátrányra is, hogy valamilyen szinten szoros maradjon a meccs :D
amúgy tetszett a meccs, jó volt a hangulat a pályán...meg remélem a következőt a SC nyeri, hogy több meccset láthassak :)
Ez a HC - nem a régi HC. Nagyon látszik a finn edző 'hatása'. A Sportclub-nál pedig már csak a generáció váltás tud újjat hozni. Van néhány 'őskori' játékos, akik viszonyulása legtöbbször eldönt mindent.... Hajrá Szereda! Hajrá Jégkorong!
meg kene nezni eloszor hogy ki miert milyen kiallitast kapott azutan vadaskodni
@Runny: Úgy van,a négy kettős emberhátrányunk ellenére ,Polc remekelt,és lőtt 6 gólt,mert sajnos ma Mihálynak nem ment a játék.Gratulálok a csapatnak,valódi csapatként játszottak.
Hajrá HC!
@Runny: Konkrétan! Soroljad....
Gratulalok a HC-nek.Sport Clubos leven.Nagyon szep meccs volt.Erdemelten gyozott a HC.Sajnos a mi jatekosaink tul sokat akartak es szepen.Na de ez van fel a fejjel.Hajra Sport Club
Hát remélem a következő meccsek Sportvlub sikerrel végződnek
@Runny: savanyu a szolo mi?:D
@Runny: És te találtad ki,gratulálok az ötledeidhez.:))
@Runny: eleg nagy badarsagokat firkalsz ugyhogy jobb lesz ugy:D
Igy van...Nem vagytok kepesek uj enekeket kolteni,hanem az ellenfel enekeit lopjatok el...
El vagytok ismerve,hogy jobbak voltatok a tegnap es ma is,de nem artana nektek sem a kreativitas...Vagy nalatok nem ismeros ez a szo?
A HC Csikszereda Györgypál Tamás 6-7 éves munkája után alakult meg, hogy az érettségi koruvá váló játékosok ne 'széledjenek szét'.
@Runny: ha el lettek lopva, miért nem perelt a club? a tettes meglenne, az ellopott portéka is, nem? s egyáltalán hogy lehet lopni szabad embereket? el tudom képzelni ahogy Kurkó úr loppankodik a sötétben s szedi össze a fekete zsákjába az értékesebb játékosokat. hát ezt aztán hogy türheti mindenki, ez felháborittó! ki tudja, én nem is értem! :-)

hajrá SC-HC, magyar hokit s összefogást!

@Runny: nem azt mondtad tobbet nem firkalsz,csak farasztassz mindenkit a mocskolodasaiddal,megkerlek allitsd le magad !meg 1 tanacs:foglalkozz a sajat csapatoddal mert ha Sc-os vagy akkor az lenne a dolgod,vagyis en igy gondolom
Csakazértis!Hajrá HC!
Ez most igy alakult a csatat elvesztettuk de a haboru meg hatra van,minden Sc szurkolot varunk szeretettel az 5kutyaban,hajra Sport-klub!
@Runny:
elmondad legyszives, hogy Petres miben hasonlit Timarura???
szerintem nincs miert egymas torkanak esni.ez a ket nap a HC-e volt.Es gratula nekik.Remelem osszeszedik magukat a mieink es nem csak egy embere tamaszkodnak.Mivel,hogy ez csapatjatek.Es tanitsa mar meg valaki a fiuknak,hogy-hogy kell felsosarkat loni.Mert csak piszkalunk mint a szenet a kajhaba.Igy nehez lessz golt utni Polcnak.Hajra SC
sportoldalon kepgaleria a tegnapi mecsrol www.sportoldal.ro
gratulalok a Hc-nak... mindketszer megerdemelt volt a gyozelem... sajnos mi is vagyunk a PP-vel mint a volan(ezt nehogy sertesnek vegyetek, en a volannak is nagyon szoritok)... a ket szurkolotabort megkerem hogy nefikazza egymast, mert ismerjuk a meset a Deakne vasznarol:D
HAJRA SPORTKLUB!
@csoka 78: szerintem nem is annyira a felső sarok lövést kéne nekik megtanítani, hanem inkább azt, hogy 1-es emberelőnyben hogy kell felállni, és 2-es emberelőnyben hogy kell felállni az ellenfél harmadában, mert én amióta a sportklubbot ismerem, azóta nem jön nekik össze a felállás, amiután pedig ezt sikerül végre valakinek elmagyarázni, utána meg kell tanulni passzolni is (ma legalább 3szor azért baszták el a felállást, mert valaki vagy rosszul passzol, vagy nem tudja a másik átvenni), ha már megy a passzolgatás is, utána jöhet a felső sarok :)
@RobiOsz: Igazat adok neked ebben.Ezt is leakartam irni de mar beleuntam forma, az irasba.
@Runny: ...olvass többet a neten - avagy kérdezz az 5-8 osztályosoktól. Még Ők is ismerik a Csíki Hoki eseményeit...
@csoka 78: teljesen igazad van, ez elvégre csak egy játék, sokkal fontosabb hogy tiszteljük egymást, egymás csapatát... annak ellenére hogy most elsö sorban a hc-nek drukkolok, remélem a következö meccset az sc nyeri, legyen még egynéhány ilyen jó játék mint a mai, ilyen szurkolotáborral. vagány hogy két ilyen csapata van csiknak, a jó ellenlábas emeli a szinvonalat, s az idén a bajnoki bevétel is marad a városban, nem visszi egy részét a szteli.

tisztelet, összefogás!
@RobiOsz: S persze a buntetot is be kell loni.Szerintem Pire nem hagyta volna ki.
@-Toboz-: Koszi,hogy egyetertessz velem.
Tenyleg,ki hagyta ki?
Hat hogy jó meccs volt azt nem mondom de agyilag a SC el volt veszve!!!!Meglássuk majd a nagy pírét is mert ha tényleg olyan jó mért látogatott székely földre talán a haza szeretett hozta haza??Hajra SPORT CLUB meg nincs miden veszve !!!!!!
@csoka 78: mondjuk a büntető miatt nagyon nem keseredek el, az nem mindig jön össze a legjobbaknak sem
@csaracso: nem a hazaszeretet. az a par krajcar hozta haza amit kap.
@lodoktor: Inkább őt mint idegeneket.
@csaracso: Mi az ilyen jatekosokat miert nem tudjuk haza hozni mint Pire?Pl Ramstedt helyett?Szerintem egy nyero paros volna Walenberg es Pire.
@csoka 78: hmm... en forditva jobban orulnek, marmint ramstedt-pire... de ezen amugy kar ragodni...
De ne keseredjunk el fiuk,mert nekunk is jon az utanpotlas.Pl.Balint,Biro,Janosi...Ezek a fiuk mind jol jatszottak az U 20-ba.Kimondottan nagyon tetszik az a Balint gyerek"ne tessek felre erteni"
Persze ithon is kell tartani oket.Vagyis a SC-nel
Majd elviszi az a csunya Kurko bacsi!:)
@csoka 78: Kosz epp most olvastam a sportoldalon...
Szép mérkőzés volt. Gratulálok mind két csapatnak mert az utolsó percig harcoltak. Emlékezetes élményben volt részünk akik kilátogattunk a Vákár Lajos jégpályára. Hajrá Csíkszereda.
@Muki76: nem is mondtam hogy ne....csak volt szo a hazaszeretetrol. na mind1, ittvannak a tegnapi kpek: www.sportoldal.ro/index.php?k=26&t=galeria&id=
Jelen allas szerint,ugy nez ki a HC ennyivel jobb a Klubbnal,vagy a Klubb nyer a kovetkezon verrel-verejtekkel vagy sima HC gyozelem lesz... Ez az en velemenyem de csak halkan es szigoruan csak velemeny,mieleott jonne gabrielli pajtas,s kioszt,hogy en csak nem kommentaljak,ha eletemben nem jartam a szeredai jegpalotaban:))
Megkerek minden sportclubboost, hogyha egy lehetoseg van akkor a azokat a bajnoki cimeket amiket az iden a HC Csikszereda fog nyerni ne szamoljak majd bele a sportclubbos bajnoki cimekben, mint ahogy tettek a az Akarat, az IPEIL bajnoki cimeivel.
Elore is koszonom!
Ha mi meg próbáltuk volna haza hozni a drága gyermeket az csak neki lett volna jó mert a szomszédok több pénzt ígértek volna neki!!! Jaj és szinte el felejtem ezt a güzüt nem veszi eszre hogy a leghitvanyab leg antipatikusabb játékos !!! MINDIG SPORT CLUB SOHA DE SOHA HC!!!!!!!!!!
@ájszhoki: Na pont az ilyen dumakra nincsen szukseg...
@csaracso: Pedig három éve még, hogy szertted mikor Timarut fel mosta a palánkra.
Látom, megy az aprítás! Sok sikert! Pedig még hozzá sem szóltam. :)))
Tévedsz mert soha életembe nem alhattam !!!! Na de ezen nem akarok veszekedni senkivel!!
@....s estifény: Ilyenek vagyunk mi.Mikor Elekes a Rapidnal volt o volt a mumus.Most meg Guzu es Adorjan.De ezek nelkul nem volna szep az eletunk.Lassuk be fiuk,hogy ok jobbak voltak.Kar szidjuk a jatekosokat.A mieinket kene szidni.En mindketot ismerem szemelyesen Guzut is meg Adorjant is.Az ok eletuk es oda mennek ahova akarnak.Tollem a sivatagba is mehetnek.Ui:azt nem vettuk eszre,hogy Walenberg vegig piszkalta Guzut.Vagy ezt nem szabad eszre vegyuk.
@csaracso: Akkor gondolom,hogy David Bidini filmjét sem nézted meg.:))
@Muki76: ezt a filmet hol lehet megkapni?Mert egyszer kerestem es nem talaltam.Remelem egyrol beszelunk
Az Sc oldalán megkapod a linket,nem is olyan rég tette fel a Indavideora Rock me Amadeus
Jegkorong szeretok lehet szavazni a MOL Liga legjobb jatekosaira www.icehockey.hu/Hajra Sport Club
Ugy ,ahogy,megmondtam a tegnap,hogy 5 ot ma es holnap jon a 6 os.Sajnos ma megszuletett az uj STEAUA,vagyis SPORT CLUB BUCURESTI.Amit ma muveltek velunk a birojukkal azt a komunista rendszerbe meg a STEAUA se csinalta.Csak egy a kulombseg,a mai sport club annyira gyenge volt (vagy a HC annyira eros)hogy a birok cirkuszi bohocca valtak.Egy tanacs a sport cl edzojenek,talan meg kene tanitani a fiuknak,hogy ne csak emberelonybol szerezenek golt. HAJRA HC csak igy tovabb.
@csaracso: Koszi mar lattam csak meg egyszer meg akartam nezni es nem talaltam.Megegyszer koszi.Ez az elso film amibe szerepelek s egyben az utolso is:)
@robertke: Sajnos,hogy meg emberelonybol se tudunk golt szerezni.Egy osszejott.De a tobbi nem.
@csoka 78: Miben szerepelsz te ????
@csaracso: A filmbe te.Nezd meg jobban.
@csoka 78: Hess csoka,felre repdesel hany buntetot hagyott ki pire ebben a szezonban?Milyen parositasokrol csiripelsz?Szerinted a sved parossal van baj?Ja es szegeny artatlan guzu mennyit piszkalta ez a franya Walenberg hat csoda hogy nem orult bele a kis istvanka.De hat nem csodalkozom olyan magaslatokbol latni ezt a meccset mint te egeszen maskepp nez ki,meg hogy szerepelsz a filmben?Hat ez egy fedett palya madaram.:))
@csoka 78: es melyik vagy te a sok ember kozul a filmben csak a kivancsisag kedveert ?? :)
@qx92: guzu vallan ul egy kocka bomilactos sajtal
Biztos a film kezdetekor te vagy aki károg a széna kazal tetején!
@csaracso: Láttam ezt a Spekrumon egyszer, vártam, hogy ismétlik és felveszem, de ez elmaradt. Jó, hogy újra láthatom :)
@csaracso: Vagy te hajtod a lovakat.:))
Vagy a lovasz aki a szekeret hajtja amin Bidini ul:))
Nem az valami lovász ember!
@csaracso: bocs,ciceronak szántam,mégegyszer bocs.
Milyen jo Sc gyozelemre inni csak azt nem ertem hogy a nagy Sc drukkerei,szajkaratesai hova bujtak el...hol vagytok Kek Feher,Cicero77,Bin Laden,Chubby474 es tarsai nem szep dolog uj alneven irogatni(runny)...ja es a szurkolok nagy peldakepe a csikszeredai OTP igazgatoja szegyelheti magat a tegnapi es a mai viselkedesevel kimutatta a foga feherjet,koszonjuk Dome ur melegen fogadtuk a kozepso ujjanak a mutogatasat,igazi maradandot alkotott a csiki hoki eleteben jobb lett volna ott maradjon ahol a karacsonyi unnepeket toltotte...ja es puszilunk mindenkit!
@csaracso: Bocsi de valakivel osszetevesztettelek.Igen en vagyok a szenakazal tetejen es te a szeker elott az egyik.
@csik city: Én Terminatrix okos értkeléseit hiányolom.:))
@cicero77: Na jo.Mint mar mondtam,hogy ezek vagyunk mi.Egymas nyakanak esunk.De jobb volna belassuk a valosagot es persze elfogadjuk.
bocsi Hc gyozelemre inni
@csik city: az a szemuveges aki mutogatta a kozepso ujjat az az Otp bank igazgatoja? , most azonnal nevetnem kell:))))=)))
Gratulalok a Hc csapatanak es kulon dicseret Nagy Istvannak(Guzu) ferfias jatekaert es neki koszonhetoen mi is egy kis izelitot kapunk hogy mashol hogyan jatszak ezt a gyonyoru sportot . . . csak igy tovabb Guzu es tudjad hogy nagyon szeretunk es te vagy a Hc szurkolok egyik nagy kedvence. Hajra Hc
Nagyon szep golok voltak ma is, es a jatek az fantasztkus volt! Nekem nagyon tetszett! Gratulaloka fiuknak!! Hajra Hc!!!!
Milyenek vagyunk madárka és mi is a valóság??/
Mekkora szájatok van, feljebb a legtöbb Sc-s gratulált, elismerte Hc-t,én is ezt teszem.
Látom nincs akivel ozd a hülyeséget és provokálsz.
Gratula Hc-nak, megmutatta hogy nem Pirefüggő, Sc-nak meg megvolt a sok lehetőség,nem éltek vel, Polc elött le a kalappal.
Hajrá Sc!!!
@szekely gobe: Csak maradj jövőre is a HC csapatánál és nehogy jövőbe a Brassóhoz meny és magaddal vígy egy pár szurkolót is.
@Muki76: a rossz szajak azt beszelik hogy Terminatrix a birok lefizetesevel volt elfoglalva vajon mit kostal 4 biro napi arfolyama...? :)
@csik city: ez a franya tudatalatti:))
@barcelinho: add meg a linket legyszi, hol lattad es melyik szemuvegest?
@csaracso: most is mutatod,hogy a szeker elott te vagy az egyik.En legalabb szabad vagyok.Te meg le vagy igazva
@csik city: en dome urat nem lattam mutogatni, esetleg reszletezd mit csinalt, az az te lattad?en beismerem a hatam mogott alltak es nem lattam mindig ki mit csinalt.de ha erdekel van kepem arrol is, ahogy a HC s drukkerek kezdtek mutogatni a HC goljainal.
@csik city: Nem tudom mint mondanak a rossz szájak,de szünetben egy nagy fekete bőrönd társaságában láttam őt.:))
@csoka 78: Nem tudom de te el vagy almosodva hol tanultad ezt a leigázást csak nem tapasztaltad saját borodon???
@lodoktor: itt a link www.sportoldal.ro/upload/kepek/galeria/nagy/01.jpg.1233501431609.jpg

ezen rajta van akit ena tevebn lattam sonyoru arcal mutogatni! Sportclubos sala kezeben es szemuveges!
en nem tudom hogy hivjak de lattam a teveben o szpen felmutatta, epp akkor hozta be azt a szektort
Ő valami fogtechnikus féle,protéziseket gyárt.:))
@lodoktor: Azokról a HC s szurkolókról beszelsz akiket per éve Bukarestbe azért vertek meg mert a Clubnak szurkoltak és meg a TV -ben is mutattak??
@barcelinho:AHA.az az ur az nem Dome ur.ennyit mondok.amugy a fotot en keszitettem es a maisk 92 t is a tegnapirol.egy kis bibi becsuszaott tehat itt az uj link.

www.sportoldal.ro/index.php?k=28&t=galeria&id=
ertem, mert eleg fura volna hogy egy igazgato ilyeneket tegyen;)
@csaracso: most nem arrol van szo itt, csak tudod hogy van, mindig ugy van hogy a koma visszaut.en nem partolok senkit, en egy teljesen mas varosbol utaztam le azert hogy egy magyar nyelvu mediaba kepek keruljenek.most ne ugy vedd hogy vadaskodok, ok?csak megjegyeztem hogy mutogats volt mindket oldarol.
@csaracso: En nem tapasztaltam.De a szeker elott van ket lo melyikbol az egyik te vagy"a viselkedesed szerint"es a lo az egy igavono alat.Es megegyszer en a viselkedesedert itellek el es nem masert.Megegyszer tudatom,hogy osszetevesztettelek valamelyik ismerosomel.Es o tudja,hogy melyik vagyok a filmbe.Ui:az is lehet,hogy te akkor,mikor ezt a filmet forgattak epp mashol voltal vagy epp nem erdekelt a hockey.En mar akkor is SPORT CLUB szurkolo voltam.Es az elsok kozott a foradalom utan.
@barcelinho: az OTP igazgatoja az utolso 2 percben mar nem tudta feldolgozni a tortenteket mikor a Hc szurkoloi enekelni kezdtek hogy hol a Sport Klub...hol a Sport Klub akkor futamodott meg nem lattad a kis nyuszit voros volt az irigysegtol.
ha kikapna a csapatom en is ideges lennek
@csoka 78: Hogy én nem emlékszem a film forgatására az lehet mert én nem hányódtam az úton hogy lefilmezzenek mert szerintem te is úgy lettel szereplő a filmbe . Nem tudom kivel tévesztettel össze de elég bátor lehetsz hogy meg az ismeroseidel is így beszelsz!!
Engem egyáltalán nem érdekel,hogy az OTP igazgató miket mutogat.Mindenki saját maga jellemét hozza ki.A lényeg,hogy ma ismét leiskolázta a HC a Sportclubot(és azelőtt az egész Mol ligás csapatot)és egyre közelebb került az első MOL-bajnoki cimhez.És az is lényeg,hogy mostantól már egyáltalán NEMCSAKASPORTCLUB számit Csikszeredában.A HC megérdemelten nyert ma is,bárki bármit dumál itt és ki más érdemelné meg a végső győzelmet is,mint az a piros-fekete székelycsapat,aki az alapszakaszt is magasan nyerte?
Hajrá HC-csak igy tovább
Nyerjük meg a Mol-trófeát!!!
Na jo ejt mindenkinek.Meg azoknak is akik csak azert vannak ezen az oldalon hogy meg a sajat szurkolotarsukat is tudjak es szeretik mocskolni.Jo ejt mindenkinek.
@csoka 78: jo pihenest.jot tesz az a tiszta gondolkodasnak
@csaracso: Ha emlekszel te kezdted es en mar akkor bocsanatot kertem tolled,hogy osszetevesztettelek.De te,akkor is ocsaroltal.Es a filmet nem csak nappal forgattak.Hanem maskor is.Es ha hanyodtam az uton,akkor sincs semmi kozod,mert meg nem mentem hozzad egy kiss aproert.Es nem is fogok.Az ismeroseimtol pedig nincs miert feljek.Es ugy beszelek veluk ahogy en akarok.A batorsagrol meg annyit,hogy az inkabb te vagy,mert te ocsaroltal egy ismeretlent.Na de mindegy. sajnalom,hogy vitaba keveredtunk.Igy megadtuk az eselyt a masik szurkolo tabornak,hogy rajtunk rohogjenek.Hajra SC
@cicero77: Koszi.En idaig is tisztan gondolkodtam.
Petres=Timaru ...........Hajra Szereda!!
Hat eleinte eleget zagyvaltal hogy kit kivel ki miert es miert nem kit szeretunk nem szeretunk milyenek vagyunk,leszunk voltunk kit utalunk es kit nem kit kene utaljunk es kit miert.eleg rebuszos volt ahogy atterelodott a lovakra otthonosabban erezted magad es erthetobben irtal.jo pihenest
@Bobo91: :énekelj a hozólevikapitány, fut a malacokutánon kívül egyetlen saját éneket!@Joegep: Látom, ismét előretört belőled a fotelszurkoló! Hogy lehet valaki ennyire közepes, azt nem tudom megérteni. Semmi gond azzal, hogy nem tudsz jelen lenni a meccseken, sokan vannak hozzád hasonlóak, egyetemisták, egyszerűen távolba rekedtek, akiket a munkájuk odaköt stb. De hogy valaki többszáz kilóméterről és időszámításunk előtti csíki emlékeiből csak amúgy ítélkezzen mint Te, az már a mai világban szerencsére egyre ritkább! Te merted Csíkszereda hokiszerető polgárainak hatalmas százalékát lecsőcselékezni: az SC-s és a HC-s szurkolókat egyaránt! Ne tudd meg, hogy mindkét táborból többen érdeklődtek, hogy ki is lapulhat az álneved mögött! És hirtelen kiderül, hogy egy szószátyár paprikajancsiról van szó, aki mittudomén hogy emlékszik-e még a Vákárra. Tudod, te híres "igazi", hogy mi a hasonlóság az aranyér és a vélemény között? Az, hogy mindkettő mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra! Főleg az elfajzott nagyokosokéra, mint amilyen jómagad vagy!
@lodoktor: idegesnek ideges,de funkciomhoz huen probalnek viselkedni...lehet a recesszio miatt mostanaban sokszor hasznaljak a bankban a kozepso ujjuk felmutatasat...:-))
@cicero77: A lovas reszt vegyem megint ocsarolasnak?Es a lovak kozt lehet,hogy othonosabban erzem magam.Mint egy olyan szurkolotaborba ahol meg a sajat tarsunkat is le tudjuk nezni es ocsarolni.
@Muki76:utoljara Terminatrixet 10 perce lattak egy fekete limuzinban tuszkoltak be valami FOR rendszamu autoban szerintem a fekete borond tartalmat kovetelhettek..
@csoka 78: erzekeny vagy nehogy elsird magad.de van somlyon,zsogodben lovarda is ha azt valasztanad.de gondold meg megegyszer inkabb aludj ra eggyet.
@techman: lehet.en ot nem lattam mutogatni ami nem jelenti azt hogy nelem van igazam.remelem most ez nem lesz vitatema koztunk.
Timo Lahtinen, a HC Csíkszereda vezetőedzője: Nagyon izgalmas mérkőzés volt, a Sportclub játékosai motiváltan álltak fel a jégre, az ő számukra nagyon fontos lett volna a győzelem a mai mérkőzésen. Mi sok fölösleges szabálytalanságot követtünk el az elején, de az emberhátrányos helyzeteket sikeresen ki tudtuk védekezni, és bravúrosan győztünk.

Gál Sándor, a Sportclub edzője: Nem erre számítottunk a mérkőzés előtt, mezőnyjátékban fölülmúltuk őket, de a hokit is mind megannyi más sportot gólokra játszák. Bosszantó, hogy sok kecsegtető lehetőséget kihagyunk, és az ellenfél sokkal nagyobb százalékkal használja ki a helyzeteit. Az ellenfél játékosai céltudatosan játszodtak, és a HC győzelme megérdemelt.

HC Csíkszereda-Csíkszeredai Sportclub 6-3 (1-1,3-1,2-1)
Gólszerzők: Suur (12.), Antal Zs. (21.), Saluga (32.), Petres (40.), Mihály E. (42.), Zabludovszkij (46.) illetve Szőcs (7.), Wallenberg (26.), Ramstedt (41.).
Kiállítások: 40-20 perc.
Kapuralövések: 25-45
@csik city: Biztos a Colonial kaszinóba igyekeztek,játszani akartak.:))
@lodoktor: kizart...nem koztunk kell ez vitatema legyen hanem kozte es a felettese kozt pl...:-)
@gabrielli: Egy egesz napot torted a fejed,hogy ezt ki lokd magadbol??? Egyebkent,mar akkor megmondtam,hogy akinek nem inge...egyedul te vetted akkkor magadra...errol ennyit:)) Oh persze erdeklodtek,paprikajancsi?:))
Emeld meg a szintet pajtas;)
@cicero77: Igen mindjart elsirom magam,hogy milyen emberekkel vagyok korulveve a SC szurkolotaboraba"tisztelet a kivetel".Es megfogadom tanacsodat elmegyek valamelyik lovaldaba a ganyedombhoz es megnezem hogy milyen belevalo csavok az ilyenek akik a sajat tarsukat is tudjak mocskolni.
@terminatrix: Né megjelent a város naplopoja
Na picit lazuljon mindenki.

www.justin.tv/kovetm_live_1

itt van egy kis hoki Washngton-Ottawa

Mindazok, akik a tegnapi kiállítási arány statisztikájával próbálták magyarázni a Sportclub vereségét szívesen vannak látva a mai meccs szintén kiállítási statisztika-arányával kapcsolatos értelmes hozzászólásaikkal! Venyige, ha jól emlékszem???
Elkuldene valaki a linket a tegnapi merkozes osszefoglalo videojaval?koszi
Szerintem itt már többrendbéli becsületsértés esete forog fenn.
Ez az a momentum, amikor valaki kellene figyelmeztesse az alkoholgőzös vitézeket, hogy stop!
@techman: Én is szvesen újranézném:)Várjuk a linket.
@csoka 78: eloszor is nem vagyunk tarsak es nem mocskoltalak.javits ha tevedek.a setadat hogy hova es miert messz ha kifejtened jo volna mert nem ertem .mondom pihenjel holnap ra er nem surgos szedd ossze a gondolataid es akkor nem kuldtelek sehova te ertetted rosszul.jo pihenest
Jó estét! Az az igazság, hogy ma, életemben először, tényleg felmutattam a középső ujjamat a szemközti tribün felé. Nem éreztem jól magam tőle, ideges is voltam és vagyok továbbra is az eredmények és a játék képe miatt, el is mentem a játék vége előtt két perccel. Ez eddig igaz. Nem bírtam elviselni a körülbelül századszorra elhangzott ocsmány bekiabálást, a sok-sok felmutatatott középső ujjat és nyakvágásra utaló mutogatást - mindezt a tulsó oldalról. Megjegyzem, az egyik ok ami miatt nem ülök a szemközti oldalon, az éppen az ilyen jellegű viselkedésetek. Személy szerint sajnálom, hogy ide jutott a 80 éves csíkszeredai hoki. Nem elég az, ha esetleg az idei szezonban a csapatotok jól játszik és talán nyer, ennél sokkal többet kell még tenni, hogy valamit jelentsetek ebben a sztoriban. Tudjátok, a sportban vannak nyertesek és vesztesek, viszont, amit sokan közületek emberileg elművelnek, arra büszkék nem lehettek...Ezt még úgy is ki merem jelenteni, hogy talán ma én is eltúloztam a véleménynyilvánítást. A "szurkolók nagy példaképének" pedig nem tartom magam, sokan nem is ismernek, és ez így van jól. A jókívánságot köszönöm, tényleg jobb lett volna ott maradnom...:o). Azért megjegyzem, a tegnap még volt erőm gratulálni a hc győzelméhez, de nagyrészetek nem érdemli meg. Arra még kiváncsi lennék, ki rejtőzik a "csik city" nick alatt, biztosan jól ismerjük egymást... Ha már rólam írsz, korrekt volna elmondanod ki is vagy, bár üzenetben. Csak a Sportclub!!!!
@techman: a megalazo osszefoglalot orommel varjuk... :)
@gabrielli: Most varjak meg egy napot,amig a mester kiosztja az eszt??? Ezuton szeretnem megkerdezni a mostmar Csiki titkosszolgalat vezetojet,hogy kiadta-e az informaciokat rolam? Csakhogy tudjam mikor indula hajtovadaszat?:)) Nem veszed eszre magad elvtars,hogy itt te vagy azon kevesek kozul akinek foltetlen utalni valoja,aki keresi az alkamat,hogy mikor vaghat vissza...akarkinek? Tenyleg miert vartal ennyit ezzel a suket dumaval?
@madefalvi: Egyszerre milyen kényesk letettek,remélem,jó lecke volt.
@cicero77: Bocsi ha megbantotalak.Es tars alatt azt ertettem,hogy szurkolotars.Es jo pihenest neked is.Hajra SPORT CLUB
www.justin.tv/dman2077


nezzetek hokit fiuk,:P NHL megy
ebbe a szobaba epp Edmonton-nashwile

de ott va Boston mecs is
@Muki76:
Tudod, öreg talán tényleg van egy határ...
@csoka 78: keves vagy te ahoz hogy megbants oda egy csoka nem eleg
@Joegep: Tévedsz, egész nap nem jutottál eszembe! Csak amikor hazajöttem a mai meccsről és láttam, hogy rám céloztál a fotelből, akkor jött be, hogy a mitugrálsz ismét előkerült! Én veled tovább nem vitázom, te egy kis senki vagy, még azt sem tudod eldönteni, hogy kinek is drukkolsz, azt hiszed, hogy a hajrá Szeredával mindenkinek bőségesen benyaltál és téged imád többszáz kilóméter távolból az egész város, miközben ha hazajössz akkor hokiberkekben azt is eltagadod, hogy egyáltalán létezel, mert nemtudom, de a székely ember az általában gerinces, akár alkoholista, akár HC-s és esetleg nem tudnád, hogy az ajtón vagy az ablakon érkeztél és távóztál! A továbbiakban írhatsz bármit rólam, a törpéken átnézek! Hajrá HC!!!
@Muki76: Remelem majd te is megtanulod egyszer a lecket v meg tanitsa valaki mas...
nembaj kikaptunk ez van. de a SprtClub mult jelen es jovo a HC meg csak jelen . .. . . )
jelen mult jovo....es a sok blabla! Hoki mecs volt es arrol kene mar esetleg beszeljunk, szerintem.
@csik city: jo erzes vegignezni ujra es ujra,a bejatszas vegen a kozepso ujjat hosszasan bemutato SC-os "uriemberrel",apropo ki hogy szurkol....:-)
1. Idezet: "...Gyeeeertek ide, híres Hc-s legények...... Jöhettek ti 10-en is, jöhettek ti 100-an is....". Ma sem kellett 10-en vagy 100-an jöjjenek, állták ők a sarat 3-4 is, a mérkőzés nagy részében. Mondjuk, a B-közép becsületére válljon, hogy az ominózus vezérdal ma nem sokszor hangzott el...
2. A tegnapi mérközés után terminatrix hoki-szakértő úr, a mérkőzés hosszas elemzése után megállapította, hogy a tegnap "csak egy Mihály Árpáddal volt jobb a HC". Ezt olvasva, az érintett (Pire), a mai meccsen ezt az elõnyt is megadta terminatrix hoki-szakértő úr csapatának, ugyanis leütött egy legyet a plexi-rõl, amit az amúgy "nagyon korrektül" bíráskodó játékvezetõk 10 perc fegyelmivel honoráltak (mondjuk, ez esetben teljesen jogosan). Szóval, Pire 10 percig a büntetõpadon, és mit ad Isten, gólt üt a HC. Nagyon türelmetlenül várom terminatrix hoki-szakértő úr elemzését a mai meccsrõl...
@Csak a Sportklub : a HC nem is akar mult lenni mint a SC csak jelen es jovo!!!!:-))))
@Csak a Sportklub : Nem voltál ma a meccsen?Láttad volna:A sportklub a múlt,A JELEN A HC,a jövőt egyelőre nincs amit osszuk!Jelenpillanatban a Sportclub nem ellenfél,barátom!
@döme2009: egy apro eszrevetellel,hogy a szemkozt ulok,mutogatok,"nyakelvagok" kozul megcsak konkurens bankok alkalmazottja sem senki....
Aki nem élvezhette előben a meccset:

Újabb háromgólos győzelmet aratott a HC Csíkszereda csapata a Sportclubbal szemben, a Mol-Liga döntőjének második mérkőzésén.

A Mol-Liga döntő második összecsapására is megteltek a Vákár Lajos Műjégpálya lelátói, és mindkét csapat szurkolói hasonlóan iramos illetve látványos mérkőzésre számítottak mind előző nap. A mérkőzést ezúttal a Sportclub kezdte jobban és kihasználva az ellenfél szabálytalanságait, többször is veszélyt keltettek a HC kapuja előtt. Polc azonban nagy napot fogott ki és szenzációs védéseinek köszönhetően nem modósult az eredmény. Amikor végre kiegészült a HC, akkor egy gyors Ramstedt-Szőcs összjátékot követően utóbbi lőtte ki a hazai kapu bal felső sarkát. A vezetőgólt követően kiegyesúlyozódott a játék, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 12. percben emberelőnyben Suur kapott egy korongot a kapu közelében és ezt Kozuch lábai között juttatta a hálóba. A továbbiakban Petres illetve Sándor nem tudott betalálni kecsegtető helyzetekben, így döntetlen állásnál vonultak pihenni a csapatok.

A második játékrész első percében egy szerencsés találattal megszerezte a HC a vezetést, Saluga vitte be a korongot a Sportclub harmadába, majd a lövése felpattant Kozuchról az érkező Antal Zs. vállára, és fura módon a játékszer a hálóba kötött ki. Ezt követően a HC többször is kettős emberhátrnyba került, amit a Sportclub Wallenberg révén kihasznált, így újra döntetlen volt az állás. A gólt követően tovább nyomott a Sportclub, de újabb találat nem született. A 32. perc elején emberhátrányban tévedett a Sportclub védelme, és ezt Mihály Á. könyörtelenül kihasználta. Három perccel késöbb Góga és Adorján ügyetlenkedését Péter R. használta ki és egyedül tört kapura, de Adorján hátulról megakadályozta a gólszerzésben. A jogosan megitélt büntetőt azonban Wallenberg elhibázta, így maradt az egygólos hazai vezetés. A harmad utolsó percében Petres megduplázta az előnyt, senkitől sem zavarva közelről lötte a jobb felső sarokba a korongot.

A harmadik játékrészben a Sportclub játékosaira nagyon nehéz feladat várt, kétgólos hátrányt kellet ledolgozzanak. Rögtön a harmad elején Ramstedt révén sikerült a szépítés a kék-fehéreknek, de fél perccel később Papp ügyetlenkedését Mihály E. kihasználta, így visszaállt a két gólos különbség. Hiába került ismételten kettős emberelőnybe a Sportclub, Polcon nem tudták túljuttatni a játékszert a vendégjátékosok. A mérkőzés utolsó találatát Zabludovski szerezte egy gyors ellentámadást követően.


A mérkőzés végén mindkét szurkolótábor megtapsolta a kedvenceit, és közösen elénekelték a Székely Himnuszt. A HC újabb értékes győzelmet aratott, és a három nyert mérkőzésig tartó párharcban már 2-0 arányban vezetnek.

Forras: www.sportoldal.ro/index.php?k=25&t=hirek&id=2202
@gabrielli: Ez betyar volt hallod-e mostmar lofoszekely is vagy...igazsagot tettel,segitettel a lekemen!!!=D> Orvendek,hogy az igazsag keze leszallt rolam,de az igazsag szajabol meg valami nagyon hianyzik valami....
Hajra Szereda!!!(Remelem,most mar sikerult vegervenyesen benyalni magam mindket szurkolotaborba,s hogy is mondtad? Jaj megvan:imad ezert az egesz varos)

U.I. 1.Azt megjegyeznem,hogy nemtudom te hany meccsre jartal ki eddig,de azt legyszives ne vedd mar el tolem,hogy ezelott egy evig,amig tehettem minden meccsre elementem,s nem egy-ket meccsrol van itt szo. S nem divatbol drukkolok egy-ket eve.
2.Borzaszroan jol szorakozom:)) sajnalom,hogy mar nem fogsz irni:(
@döme2009: Dome ne mergelodj . . . ertelems ember vagy es el kell viseld a vereseget is . . . fair play modjara . . . nem kell a szemkozti oldalra fognod semmit mert az csak valasz volt legnagyobb cimboraid lepeseire vagyis Sziszo Cila es a tobbiek Hc jatekosok elleni kopkodeseire es mindenfajta mutogatasaira . . . ma mikor elbucsuztal tollunk kozepso ujjad felmutatasaval mi akkor is integettunk neked es nem sertodtunk meg rad mert ugy gondoljuk hogy ezt csak a merkozes adta feszultseg hozta ki beloled . . . tovabbi jo szurkolast neked es tarsaidnak is na meg Hajra Hc

@besthc: ott voltam a meccsen :) olyan hirek terjengnek a HC-rol hogy nem erost van penz fizetni a jatekosokat ? :)) akkor hol lesz nektek jovotok ? :) egyszer palyat kellene epitsetek ahol otthon tudtok jatszani nem a vakar lajoson megtelepedni ! :)
Ma előttem nagyon leszerepelt az ABS mintha vezérelyettese, aki egész végig hülye hácé, hülye petres, ku*** an*** petres rigmusokkal támogatta a HC t, Gratlálok neki, elnyerte az év hülyéje cimet!
@Csak a Sportklub : a Vakar nem a SC tulajdona cimbi,tevhitben elsz...
@Csak a Sportklub : Hát azt én is mondtam hogy a jövőről egyelőre nincs mit osszuk a szót:)Majd elválik,hogy lesz,mint lesz...ha lesz.
@techman: de `o`k berlik es `o`k tartjak fen igy minden jog oket illeti ! :)
@döme2009: "Nem bírtam elviselni a körülbelül századszorra elhangzott ocsmány bekiabálást, a sok-sok felmutatatott középső ujjat és nyakvágásra utaló mutogatást - mindezt a tulsó oldalról. Megjegyzem, az egyik ok ami miatt nem ülök a szemközti oldalon, az éppen az ilyen jellegű viselkedésetek. Személy szerint sajnálom, hogy ide jutott a 80 éves csíkszeredai hoki." - na látod Döme, ezzel mi is pont így vagyunk, csak a másik oldalról, minden szavad igaz fordítva is, téged ez a viselkedés 1 mérkõzés alatt kiborított. Nekünk és a HC játékosainak pedig már a második szezon, hogy minden SC elleni meccsen ezt kell, hogy nézzük és hallgassuk. Reméljük most már nem sokáig. És azt is remélem, hogy ezek a megnyilvánulások végleg megszûnnek.
Friss: Fradi - DAB: 3-1
@Eye: ra jar a rud a nagy csapatokra.:)
@Csak a Sportklub : Van pénz fizetésre, de képzeld el, hogy van teljesítmény-arányos juttatás is! December? Nekünk elúszott egy bíztos RK győzelem... És van prémium és van büntetés... Ennyit a rémhír és a fizetésképtelenségről. Ami pedig a pályát illeti, akár ti is építhetnétek egyet magatoknak, mert a VL-hoz neked is annyi közöd van mint nekem!
@szekely gobe: figyelj, a mutogatast a piros fekete galeri kezdte.sajna hogy ezt kell mondanom, de mind semleges szemely erre en is felfigyeltem.mint arra is hogy a HC jobb volt, amit tobb megrogzott sportclub rajongo is elismert.Viszont azt i lattam hogy sajtos kollega mutatott be a HCtabornak.itt mindket fel magaenak mondhatja az igazat.sajnalatos hogy egy forumon azon veszekednek hogyki kinek mit mutatott es hanyszor..
@Csak a Sportklub : te megint felultel valami remhirekre, ne sajnald a HC-t. Inkabb azzal torodj, hogy nektek jatekosotok sincs lassan, akkor hol a jovo. Irj ossze 15 jatekost aki 2-3 ev mulva meg hokizik ilyen szinten. Es nallatok sem ingyen jatszanak , hidd el, akarmekkora is az a SC-os sziv. Cafolj meg , kerlek, ha nincs igazam.
@Eye: Ez jó hir,megérdemlik a Ferencváros sportszerű szurkolói(akikkel volt alkalmam itt Csikban is találkozni) ezt a győzelmet!
NZ Stars - Újpesti TE 2:1 (1:1,1:0, 0:0)
Alba Volán SC - Miskolci JJSE 2:4 (0:0,1:1, 1:3)
@Csak a Sportklub : de belatod,hogy az "egyszer palyat kellene epitsetek" kommented okorseg,mivel az SC sem epitett sajat palyat,csak a konjunktura ugy hozta,hogy ok uzemeltetik
@Csak a Sportklub : Na jo, akkor csak 10-et.... Nezd, mindenki megoldja, ahogy tudja es ahogy a zsebe meg a szabalyok engedik, de ne dongesd a melled a SC jovojerol mert szerintem nagyon nem latsz bele. En szemely szerint azt szeretnem, hogy igy maradjon, sot evrol evre fejlodjon ez a ket csapat meg sok even keresztul.
ha ugy elvagytok hogy mennyi penzetek van stb Kurko mekkora szarba is hagyta a felcsikot ? ! nekunk egyelore tobb az utanpotlasunk ! amugy emlitesre melto hogy a VIP reszleg legfelso soraban milyen piros dzsekis ,, jatekosok ,, ultek ? !
@fekmen: Vigyazzz,mit mondasz meg a vegen valaki meggyanusit,hogy benyalod magad:)
@döme2009: oszinten szolva tobbet vartam ma az OTP igazgatojatol kinek nem ingje ne viselje ez a mai megnyilvanulasa nem helyen valo nem hiszem hogy egy tanult ember helyes viselkedese... de amugy a tegnapi himnusz eneklest is semmibe vetted hova lett az oseid iranti tisztelet...Igazgato ur tenyleg ennyire megviselte a mai merkozes eredmenye vagy talan a vilag gazdasad osszeomlasa a felelos mindezert...?
@Csak a Sportklub : tenyleg nagy szarban hagyta...hazahozta Kercsot felcsiknak utanpotlast nevelni.Barcsak mindenki igy hagyna szarban....Ami a piros dzsekit illeti,kezdett zavarni a piros szin?Jo tanacs,hagyj fel a vezetessel akkor...:-))
Az NZ Stars második golját a 18 éves, csikszeredai születésű Fodor Csanad (7) lőtte. Teljesímenye a MOL-ligában: 36 meccs, 7 gol, 7 passz, 14 pont.
@Csak a Sportklub : Itt meg senki nem mondta, hogy kinek mennyi penze van, de latom neked csak ez a lenyeg... Te orvendj a ti utanpotlasotoknak es ne sajnald a HC-et. Ami a piros dzsekiket illeti, remelem te is tudod, hogy senki sem jatekos (habar en centerkent elmennek a SC-ba:)))), csak ahogy te magadra kapsz egy clubbos mezt mi magunkra kapunk egy HC-s dzsekit mert fazunk es mert nem futkosunk szunetekben felonteni valami szivmelegitot a garatra, hol itt a baj?
@Joegep: Mar meg is ijedtem... Amugy nem ertem mire celzol...
@Csak a Sportklub : Tudod kit hozott(jogosan)szarba Kurkó?A Sportclubot.Mert befektette pénzét,hogy BAJNOKSÁGOT és KUPÁT nyerjen nektek a Sportclubbal és most "köszönetképpen"mindenütt mocskoljátok és szidjátok őt.Hát ő megcsinálta "hálából nektek" a HC csapatot,akivel kezd elveregetni szépen titeket.Ezt érdemli a Sportclub.
@ájszhoki: A cimekre nincs szuksegunk, csak a jatekosokra, a feloszlo csapatbol.
Emberkek volt ket nagyon jo meccs remenykedjunk hogy a kovetkezo kettot a club nyeri az utolsoban meg eldol akkor osszesen 5 jo meccset latunk aki vesszit az viselje ferfikent aki nyer az oruljon es kessz.ugyis mi nyerunk hokiszeretok.kinek van jovoje azt megtudjuk a kello idoben korai vitazni errol az is lehet eggyiknek sem holnap jon brasso es penzt szerez a steli is elhordanak minden epkezlab jatekost mert ok mindenelk elott profik es penzert viselik egy csapat szineit es akkor mehatunk a nagy ola faluba jo meccset nezni.Aki mutogat az magat minositi es kessz egy ember miatt had ne iteljunk el szazakat ez naci modszer.
@Csak a Sportklub : miert ti a varos melyik reszen epitkeztetek,hanyadik keruletben is van a sajat palyatok...? megkerlek ne irj tobb baromsagot! :)
@fekmen: Azt a bunt kovettem el,hogy egy mondatban beszeltem pozitivan a klubbrol es a hcrol,s kozben leneztem pa nototius kopokodot es mutogatot,s megtudtam,hogy ezert keres(ett) a Szeredai titkos rendorseg...ugyhogy vigyazz,csak az egyiket lehet szeretni...a masikat utaljuk szivbol:) Remelem erted az elcet,nem ugy mint masok...
Tudjuk jol hogy Kurko mit tett s mit hazudott mindenki tudja hogy nemerost van a hokihoz fogalma.o volt az aki fesztivalozott ele hatra ha valahol szarba maradt s ugy utolag csendbe derulgetett ki minden lassan hogy ki is o valojaban ! mi is volt annak idejen ? judozott ?
@csik city: Kedves félanalfabéta titkos követőm, aki minden lépésemet figyeled! Miután rólam írdogálsz becsmérlően, igazán felfedhetnéd ki vagy, meg is kértelek rá. De te nem teszed ezt, inkább folytatod álnév alatti idióta írásaidat. Részemről befejeztem az ilyen fajta kommunikációt. Túl nagy karakter vagy nekem. Isten áldjon! - ahogy szokták mondani. Hajrá Sportclub!
@Joegep: Pofátlan vagy, barátom! Miután lecsőcselékezted mindkét szurkolótábort, most bebújnál a saját lyukadba, hogy emberszámba vegyenek! Titkosrendőrség... Ritka egy köcsögnek adsz enni minden nap!
@Joegep: Ment az mar az elsore is, csak kivancsi voltam egyre gondolunk-e?:)) Es en csak az egyiket szeretem....es itt vege.
@Csak a Sportklub : ahhoz kepest,hogy nem ert hozza eleg eros gardat sikerult osszeszednie,amely lepten-nyomon veri a nagy multtal rendelkezo SC,szakertokkel korulvett csapatat..:-)))
@csik city: te neked mindenhol ilyen szar fostalicska dumad van ? :)
@Csak a Sportklub : Na meg egy Eistein... Jo ejt neked!
@gabrielli: Csaknem tartod a szavad! Meghogy gericesseg! Ha mar benned az nincs meg ne ferdits,egyedul te nem fogtad fel,hogy akkor mit irtam,pedig vitaba keveredtem: @fekmen: @techman: es a gobeval is,ok megertettek,neked az IQ mocskolodos kocsogozos szintet uti sajnos Koszonom elertem a celom! Joejszakat! Olvasgatas kozben,azert megnyugodtam,azert megiscsak tobb a rendes ember... (Isten ments nehogy valaki nyalasnak vegye:SS)

@Csak a Sportklub : Hagyjuk mar Kurkot,ezerszer le volt ragva mar ez a csont,ezen a 7vegen 2 merkozes volt mindketon a HC volt jobb,ez tortent,kovetkezon remelem a Klubb nyer..es ennyi
@gabrielli: Oszinten nem is vartam toled tobbet,pedig remenykedtem...gondoltam meg mielott lefekszem,mosolyt lopsz az arcomra:))
@döme2009: Igazgato ur ne meruljon le ennyire a csocselek szintjere en csak tiszta vizet ontottem a hoharba es azert ne analfabetazon le engem egy olyan csikszeredai kozszereplo aki peldat kellene statualjon a varos emberei elott...hidd el hogy a mai es a tegnapi viselkedesed megbotrankoztato volt egy nagyobb embernek,jobb fejnek kepzeltelek...
csik city,
1.mar a neved is arrol tanuskodik , hogy komoly kompleszusaid vannak varosiassagodat illetoen.Jo volt az iden a termes?huznak a lovak?
2.nagy a melleny , de meg nincs vege , tavaly 4et kaptatok, sima ziccerkent,most 3 is eleg in a row (egymasutan a gyengebbek kedveert).
3."kinek nem ingje "," vilag gazdasad "-a magyartanarnoddel (ha volt) jol eggyeztel?
4.szerezz egy baratnot ,mert igy ilyen "szomoru labakkal" es persze kezekkel unalmas Neked...
teckman,
1.a "nyakelvagok"-kal valoszinuleg szoros kapcsolatban leszel , kesileg ertem ...
2."funkciomhoz huen probalnek viselkedni.."-az nehez lenne ,mert valoszinuleg nincs Neked , a kecskelegeltetest nem szamitom ,ok?

bi kul
@csik city: @gabrielli: @Joegep: @fekmen: @Csak a Sportklub : stand up comedyre nem gondoltatok sok penzt keresnetek vele az tutti :) (elnezest ha valakit kihagytam csak az utolso par kommentezot irtam)
@ivanyi bela: a tavalyi 4et simma ziccerkent azert igy ez tulzas mert akkor egy gyerek csapatot vertetek meg . . . most hogy lett egy kis tapasztalatuk es jott meg egy Mihaly Arpad is mar nem tudtok kijonni a szoritobol . . . de meg tenyleg nincs vege . . . meg van egy merkozes :)
a gyerekcsapatba azert nem sok szuz volt...:).30 even felul az atlagember mar legalabb 1szer kiprobalja...
amugy ,vegre 1 civilizalt hozzaszollas...
1 v 2 v 3meccs ,nem?:))
@ivanyi bela: megjott a kopenyes igazsag oszto :))
elnezest nem akartam beszolni neked es kerlek ne csinalj ilyen nagyon komoly pszihologiai profilokat mert kiderul hogy a kopenyt magamra ertettem es igazabol onbizalom hianyom van stb ne alazz meg kerlek kopenyes igazsag oszto :D
P.s.:ha a nyelvtannal problemam van azt Fulop Anna magyar tanarnon kerd szamon ot tanitott 5-8-ban magyarbol :D
beluskam:ne altasd magad mert Ti ugy sem tudtok jol aludni,gondoltam hogy a mai zako fajni fog de hogy ennyire...? :)
@ivanyi bela: A haromnak azert nem orvendenek :)
csik sziti,
zako,ing -mindjart azt hiszem h ruhabolttulajdonos vagy...es agyilag zokni...
qx92-csak 4 evig tanultal magyart?:)
Nem csak 4 evig 1-12-ik osztalyig tanultam / tanitottak a magyart de ugy gondolom , hogy az 5-8 periodus volt a legfontosabb de ha akarod elkuldom privatban a tobbi tanarnom, tanarom nevet is.
@ivanyi bela: haver tenyleg ne feszitsd a hurt aludj ra egyet es holnap minden jo lesz de azert azt is ertem hogy ma mitol lettel egy idegroncs... :)
es a sexualis beallitottsagukat is...:)
es 5 otodikig ugy beszeltel magyarul mint csik city?:)
beluskam,te egy beteg ember vagy...
csiksziti,
hogy hogy erted ?Te idegroncs voltal a tavaly?en azert nem vagyok annyira fanatikus...
a maganeletedre kihatott a tavalyi "zako"?
maskulomben holnap mar ma van es minden jo...
kezdesz helyesen irni,tollbamondsz?
ne Belusozz szitikem, tenyleg miert nem irsz a sajat neved alatt?ha nem tetszik elintezzuk , hogy megvaltoztasd mint Szekely , Ceausescu idejen, Dan Daniel lett.Mohamed Ali is tudja , hogy mirol beszelek.
beluci nagyon faraszto lettel,aludj jol...
@ivanyi bela: ha ragaszkodsz hozza a szexualis bealitas is megmondhatom de ez nem hiszem,hogy halytallo mert nem volt veluk szexualis kapcsolatom (egyet kiveve nem is bantam ) :)
5-ig osztalyig nem beszeltem csak rajzoltam :P
nem ment bele a rajztanar a turpisagba?:)
4 orad van meg szitikem , aztan jon 6 tol a melo...
@ivanyi bela: nem de mindegy jo ejszakat mindenkinek
neked is kopenyes igazsagoszto :))
viszont kivanom az Igazsagugyi Miniszterium neveben...
@ivanyi bela: miert talan neked mar elkezdodott...? ultra modern bakter szoba hogy meg internet kapcsolat is van...
@csik city: kérlek vezesd már le, mi közöd neked az OTP igazgatójához. Te nevezed ki? Te vagy az igazgatótanács tagja? Jaj, vagy csak irigy vagy rá? Lécci-lécci, írd már leeee.

A figura kiment a meccsre szurkolni. És mivel nem mai gyerek, annak a csapatnak szurkolt, amelyiknek tíz évvel korábban is, ő legalább nem váltott csapatot egy hamis marketingszöveg miatt. Ennyi.

Ellenben nem értem, most az zavarja az "erkölcsi érzéked" (hozzászólásaid alapján vicc ez a kijelentés, azért van idézőjelben), hogy beintett a másik tábornak? Azt hiszem ez belefér, főleg úgy, hogy több szemtanú is igazolja, hogy nem mocskolódott végig a meccs alatt. 'csik city', tudod, ez a való világ, itt ilyenek történnek, nem kell ettől még elsírnod magad.

Amúgy meg az én véleményem a HC-SC vitáról: kár, hogy egy két év alatt a semmiből összekovácsolt csapat szétveri a városi legendát. Ugyanis amint Kurkó úrnak mással támad kedve játszani vagy bedől a birodalma, mint Giginek (vagy Stadlernak vagy a Gázszeres palinak a Mo.iak kedvéért), akkor a HC újra visszasüllyed a semmibe. Ellenben azt a kárt, amit a városak okozott, a lakók tovább is szenvedni fogják. És valakik NAGYAON fognak röhögni a markukban (oszd meg és uralkdoj, gondolta a román prefektus).

Ha annyira fenemód önzetlen lett volna Kurkó, talált volna magának más várost a környéken. Például Udvarhelyt. Oda elfért volna a karcfalvi pálya, ott is lettek volna szurkolók, stb. Vagy Szepsiszentgyörgyöt.
@fabot: A HC bnen fog visszamenni a semmibe hanem a sport club fog felerosodni #ujra# ! A Klub iden csak az idegenlegiosokra figyelt nem vette eszre hogy a tobbiek (szeredaiak) nem birjak az iramot ! Eleg szomoru de ez igy van ! Egyebkent ket csapat sosem art egy varosnak !

Hajra szeredai hoki
nahat ivanyi bela nev alalt csaknem mekra imiket lehet felismerni? felfedezted a bloggot sunyi ember?
@fabot: beszeltel a szerkesztokkel es lesz iyen verseny itten hogy ki ir nagyobb hulyeseget es meg dijazzak is? Mert te eselyt nem adsz senkinek ebben ahogy nezem. . . honnan szeded ezt a sok marhasagot? Az NHL-ben otevente alakul egy uj csapat es akkor ok nem nyerhetnek mert az csak a regi csapatok kivaltsaga? Jozan voltal hajnalban mikor irtad vagy tenyleg megy a verseny? Te fogsz nyerni
@szekely gobe: azert az nhl t nem hasonlitanam ossze a roman jegkorongal.
Ami dömét illeti, legalább tudjuk kiaz,vállalja amit tett, én nem láttam mit csinált,az is lehet h tévedett, azt is elhiszem hogy példakép vagy mi kéne legyen, az is lehet hogy sokan nem szeretik vmiért,lehet hogy jogosan,de mivel ismert ember, hamar megtalálják,bíztos van magyarázat és sokan túl sokat tudnak róla, v keveset.De ami mellette szól, h beáll és igazgató úr ellenére szurkol az egyszerű melós emberek közt.Ezzel nem védem, nem dicsérem, csak megjegyeztem, szép napot!
@fabot: Te egy nagyon frusztralt alak lehetsz... Te is azzal foglalkozol amivel nem kellene, ugatsz masokat es feltetelezel hulyesegeket, de nem nezel korul a sajat haza tajan. Azzal kene torodnod, hogy mibol lesz a kedvenc csapatodnak jovedelme, hogy fenntartsa magat (vagy talan ott az allami koltsegvetesbol fizetik oket? ) es ne a masikat busuld. De hat ti ezt szeretnetek, hogy mindenki doljon meg es akkor mar nem is kell hokizzanak a fiuk csak enekelni es unnepelni kellene az 5kutyaban. Elismerem igy konnyebb lenne bajnoksagokat nyerni.
Az "oszd meg es uralkodj" politikad meg total nem ide valo, rosszul idozitettel vagy nem vagy tisztaban a fogalmak ertelmevel... Vagy talan oda akartal kilyukadni, hogy egyesiteni kellene a ket csapatot...? Igen, igy megint csak konyebb lenne nektek. De lehet, hogy csak elenk a fantaziam... Nezd, koncentraljatok inkabb arra, hogy keressetek ti is befektetoket, nevelgessetek az utanpotlasotokat, erositsetek fel a csapatotokat es akkor hatha mi is olyan irigykedve fogunk nezni a SC-ra, hogy oromotoket lelhetitek benne. Meglatod nem is olyan rossz erzes...
Akkora baromsagot is eddig csak te irtal eddig, hogy "kart okozott a varosnak", de ezt most nem fejtegetem tovabb, foleg neked.
Na, egyelore ennyi.
Elsősorban gratulálni szeretnék a Hc csapatának a 2 győzelemhez. Megérdemelt győzelmek voltak – kevesebbet hibáztak, jobb kapus teljesítmény, jobb helyzet kihasználás. Én a szombati mérkőzéssel kapcsolatosan „nem a kiállítási arány statisztikájával próbáltam magyarázni” a Sportclub vereségét csak tévesnek tartottam azokat a bizonyos kiállításokat és leszögeztem, hogy nem a bíráskodásra fogom a vereséget, de látom neked a hozzászólásból csak foszlányok maradtak meg. Statisztikáról szó sem volt!! Ebben a posztban pedig „csámcsogok”a te értelmes hozzászólásaidon.
Kimaradt, Gabriellinek írtam a választ.
@csik city: "@barcelinho: az OTP igazgatoja az utolso 2 percben mar nem tudta feldolgozni a tortenteket mikor a Hc szurkoloi enekelni kezdtek hogy hol a Sport Klub...hol a Sport Klub akkor futamodott meg nem lattad a kis nyuszit voros volt az irigysegtol."

A legjobb védekezés a támadás. És egy piros dzsekibe bujtatott „udvari bohoc” teszi ezt(csik city) a magát királynak(a dísz páholy melletti lépcsősoron le-fel szaladgáló két kézzel mutogató gyilkolászással fenyegető) érző egyén tollbamondására.
@csik city: „@Muki76: a rossz szajak azt beszelik hogy Terminatrix a birok lefizetesevel volt elfoglalva vajon mit kostal 4 biro napi arfolyama...? :)”. Kérdezd meg Székely Góbé haverodat ö jobban tudja....
@döme2009: Ne vitázz ezekkel!! Sajnálatodat fejezted ki tettedért és pont.
@barcelinho: Az uldozesi mania mar csak tolgyesen kezelheto fazisaba ert eggyeseknel.A blog olvasoja vagyok mar azota draga kicsi barcelinho mikor meg te a lancos bilit huzigalva hitted azt hogy az kamion es a takonytol kicserepzet szaddal probaltad tu tu -vel utanozni a hangjat.Nem irtam meg ide es nem is fogok eggy darabig mivel ezt meg teszik nalamnal arra erdemesebbek (vagy nem).Ossze tevesztesz az atyaskodo atyatokal nev szerint nekem csak Mahatma Gandhi (es van neki meg sok mas is) aki minden eggyes forumon hol beket hol haborut hirdet igy elve ki a minden napjai kudarcait.Mint a szemetdombon a kakas kapirgal kisebb nagyobb hujeseg talalasa utan kukorekol es hirul adja hogy o a nagy eggyetlen tevedhetetlen es igazsagos ezeket probalja(sikeresen)beletek hu alatvaloknak az agyaba vesni.Ha o tiltakozik ti utana ha o helyesel ti ugyanugy ha o sert akkor ti meg plane ha o kirekeszt akkor ti is ha o bocsanatot elnezest ker ti ugy szinten,mindennap aldozatot tiszteletet mutatva hemperegtek a labai elott es imakat rebegtek neki milyen jo hogy vagy nekunk draga vezerunk.Olyan cimen hogy legyen mozgas a forumon ossza nektek a hulyeseget es ti faljatok minden szavat es helyeseltek.Ugy hogy probalj meg a mindennapjaidban mas oromt talalni mint azzal foglalkozzal hogy poirot modjara hulye felfedezeseket teggyel es annak uruljel.Vagy probald meg a szenermed korul meg talalni az oromeidet.
GRATULA A BLOG KESZITOINEK
De szomorú ezt olvasni...
Dome,ha mar magyarul irsz ,legalabb a csapatod nevet tanuld meg helyesen leirni es meg sokan masok veled egyutt akik nagy szurkoloknak tartjak magukat,nem'Hajrá Sportclub'es nem is 'clubb'vagy 'klubb',egyszeruen csak KLUB. gratulalok a Hc-nak
@mekra(imi): Vas taps Imikenek! Nagyon ugyes vagy;) Gyere adok egy cukrot utanna meg irhatsz ilyen szepeket.

@Hutyuru: a nevezesi lapon mindenhol Sportclub. s a Hc t miert nem irod ugy hogy HC?
@venyige: Szerinted mit tudna tollem kerdezni? nem hiszem hogy a tegnapi merkozes utan barki is ugy gondolja hogy minket favorizaltak . . . de mint te is lathattad a tegnap es tegnapelott mi birok helyett jatekosokat igazoltunk . . . lasd. Mihaly Arpad Goga Adorjan Zabludovszkij es meg sorolhatnam . . . kedvenc clubbodnal ezt maskepp csinaljak . . . ok nem akartak penzt elkolteni . . . a multbol meg nem lehet megelni . . .
@Fejér Lilla: Ne szomorkodj . . . az a szomoru hogy mar harom merkozesen zsinorban vesztetek . . . es ezt tenyleg sajnalom . . . nehany jofej ujpesti szurker miatt :)
@barcelinho: koszonom szepen.Varom a cukrot mikor es hol.
@lodoktor: elhiszem ,hogy nem a kedvenc csapatod a hc,de a "c' Csikszeredat roviti es ugy ejtik C mint ciganyok,latod ezt helyesen tudjatok kiabalni

Ki hogy szurkol? lehet ezt ragozni HC-s szurkolok: a piros dzsekikbe oltozott tarsaitok, melluket verve, nyakvagasra utaló mutogatások stb. mellett, a peldamutato CS. I. meg a szajabol kiszedett ragogumival dobalozva, szoval... no comment
eloszor is grat a HC csapatanak,jobbak voltak mint mi ,ez teny .Ha a Hc-nak annyi helyzete lett volna mind nekunk szerintem 10el kikapunk,ugyhogy megkellene tanuljunk nem szepsegdijas golokat utni hanem olyan jo kis ,,fapadost,,aztan amikor vezetunk jo par gollal akkor lehet az ev szepsegdijas goljaira hajtani,de addig nem.Latom sokan el vannak akadva ,hogy a SK bajnoki cimeihez mennyi is tartozik,bele szamoljuk-e az akarat ,lyceum stb bajnoki cimeit.Valaszom,hat persze,a nev valtozott csak,de az alatt ,kozben es utana is azok az emberek dolgoztak es epitették,fejlesztették a székely jégkorongot,persze generaciorol-generaciora.A HC szeredai jatekosait ha nem a SK nevelte ki ,akkor valoszinu,hogy 17-18 evesen kezdtek el jegkorongozni,ami bravuros teljesitmeny ,ha ez igy van.Ha valaki belekot abba ,hogy marpedig nem a Sk nevelte ki akkor az hulye,megha nem is jatszott a nagy csapatnal,akkor is a SK -(jegkorong szakosztalya altal fentartott uatnpotlas csapat)-ban jatszott(ak).Az,hogy lopas vagy nem lopas volt a jatekosok elvitele azt csak azok tudjak akik a haterben szovik a szalakat,de felmerul egy-ket sumaksag,es az ok es okozat mennyire fugg ossze azt soha nem tudjuk meg.Akik tudjak azok nem mondjak.AZ biztos,hogy a SK megerezte es erzi ennek a generacionak a hianyat.Na de szomorusagra semmi ok,ha jobban belegondolok,a 9O evekben(az elott is) ugy szetkapkodtak 1x-1x a SK jatekosait,hogy azt hittuk 3ok se leszunk es megis dontot jatszottunk minden evben.Meg mutattuk a vilagnak,hogy talpra tudunk allni.Es ezeknek a talpra allasoknak koszonheti a HC is ,hogy letezik,mert ha SK nem birja annak idejen kapott sok ,,pofont,,a jegkorong eltunik a varosbol,a nincsre nem lehet epiteni,csak a van-ra.Ezek utan nem ertem a sok szidast a Klub reszere,de ha ez nektek orom hat legyen.SPORT KLUB MINDÖRÖKKÉ!ÁMEN!!!
@bela77: Kepes voltal ezert uj nick-et csinalni? :) ne felj mert nincs mitol . . . szelid emberek vagyunk ha meg neha a latszat nem ezt mutassa is . . . a ti jatekos kopkodesetek meg szidalmazasotok az nem problema ha mi meg vissza mutogatunk nektek akkor az mar vilagvege . . . de nem akarunk megserteni titeket csak sokszor tenyleg nagy a feszultseg . . . ez van . . .
@Hutyuru: majd ha esetleg egyszer rajossz hogy ki vagyok es mivel foglalkozom , lehet nem igy itelned meg a dolgokat. en nem szoktam ciganyt kialtani,de mind1.csak belekottottel valakinek a helyesirasba es azert kerdeztem hogy miert irod kis c vel a HC t? en nem isvagyok csiki csakis a sport miatt megyek jegkorongmerkozesekre is.ugy csikba, mint pozsonyba vagy eppen svajcba majd aprilisban.nekem e gyere ilyenekkel, hogy ciganyozok meg stb.
Figyelj mar hutyuru ,boccs,nyelvtan tanart akartam irni,a roviditi,nem roviti,ha mar ennyire lenyeges neked,hogy ki,mikent irja le a csapata nevet,a lenyeg ,hogy tudjuk mire akar utalni az iro fel.Ha mar kezded a szorszalhasogatast akkor nyelvtanbol elegtelen fiam.
@lodoktor: Tisztelet a kivetel es ha koztuk vagy ,elnezest kerek
@mik vogymuk: valakit ''felanalfabetanak '' nevezett...en csak felvilagositottam
@bela77: varas be(k)a77 valojaban te most ki lehetsz..? kek-feher,chubby474,bin laden,cicero77,csiki drukker....? nagyon nagy az arcotok de az este nem ezt lattuk..
Sziasztok kedves barátaim .
Elkurtuk nem kicsit nagyon (ferike szavaival élve) na de ez van... 2 SZER JOBB VOLT A HC eszt nem is vitatja senki tudomásom szerint. DE ÉS HANGSULYOZOM MÉGEGYSZER DE van még egy meccs tehát kedves H.C. barátaim nem kell leirni a S.C. mert ennél szarabb helyzetből csináltunk mi még csodát és én bizom benne, hogy fogunk is. A szurkolásról csak annyit, hogy mind a 2 csapat szurkoló táborában vannak olyanok akik nem képesek civilizáltan szurkolni. Én bízom a csapatomba és tudom hogy mindent megfognak tenni a 3 , 4 és 5 meccsen azért, hogy megnyerjék a Mol ligát és MEGIS NYERIK AKKOR IS HA JELEN PILLANATBA NEM ÚGY NÉZ KI.
HAJRÁ S.C.
@székely hokis:valahogy en is igy gondolom,mint mindig!
@csik city:
Nyugi, csak egy vagyok a sok kozul es orokre az is maradok, nem mint kozuletek egyesek! HAJRA SPORT CLUB, MINDOROKKE!
@székely hokis: Igen, ez a kulonbseg a ket csapat szurkoloi kozott. A mult evben mikor a SC vezette 2-0 a roman bajnoksag playoffjat akkor a HC-sok mar irtak h nem baj, jo volt, majd jovobe, lesz ez meg jobb is....szoval mar lemondtak arrol hogy tudnanak nyerni is. A SC drukkerek, meg ha ezenn a ket meccsen a HC tenyleg jobb volt, akkor is biznak kedvenceikben. Meg van ket het a kovetkezo meccsig, sok minden tortenhet addig. En is bizok hogy megtud nyerni legalabb meg egy meccset a SC. Annyi biztos hogy a HC megerdemelten nyerte a ket merkozest,nagyon szepen jatszottak, es persze jobb a jatekoskeretuk is.
@bela77: ez a fazon valtogatas nem szep dolog...ugy latom egy ejszaka alatt mind Bel(k)ak lettetek.
@felsh: Eggyetértek és remélem sokan igy gondoljuk, nem csak a játékosoknak nem szabad feladniuk hanem nekünk sem az 5 ik sornak. ,,Ember küzdj és bízva bizzál,,
Hajrá S.C.
@Hutyuru: elmondok neked egy titkot c betu a H.C. roviditesben nem a csikszereda rovidites a klub neve Hockey Club Csikszereda szoval a c betu a Club rovidites.
@mik vogymuk: a hc hazai jatekosai nagy reszet a C.S.S. (clubul spotiv scolar) nevelte ki es a S.C.-nek az egvilagon semmi koze nem volt hozza.En jatszottam abban a csapatban es ezt tudom biztosra, tehat ne kezd hogy de igy de ugy mert azt a csapatot a sport es ifjusag ugyi miniszterium es a szulok altal szerzet szponzorok tartotak fenn nem az S.C. , a Clubnak koze nem volt hozza.
azert csufoljatok ugy,hogy HCs ,mert a c a klubbot jelenti...
A dolgok itt nagyon egyeszeruek es nagyszeruek:
a clubbos jatekosoknak hogyha meg a szivuk kek-feheren dobog is, tudejuk nekik is csak egy van.
Ket sorral nem lehet bajnoksagot nyerni! A tavaly ezt mi is megprobaltuk a vegen, de sajnos nekunk sem jott ossze.
Hajra HC!
@csik ci@csik city: Remelem Gromovek kitesznek meg egy hetre mert ugy latom nem fersz a borodbe!Amugy en ha egy nev alatt bejelentkeztem azt nem valtogatom,elismerem hogy a hace megerdemelten nyert mindket meccsen,ez van!A kesztyut a provokalasotokra tobbet nem veszem fel,es remelem hogy a hozzad hasonlo provokatorokat a szerkeszto urak kicsit leultetik.Kicsivel ezelott en is tul leptem a hatart meg is bunhodtem erte,ennyi.Hajra Sportklub mindhalalig, lessz ez meg jobb is!Es tenyleg jo volt a hetvegen a csapatotok...
Sziasztok, Club-os letemre gratulalok a HC nek de oszinten, en azt mondtam a mecsek elott hogy az UTE elleni lelkesedes ha megmarad akor OK les. A lelkesdes megmaradt azal nem is volt baj de az UTE elleni vedekezes is megmaradt sajna. Ezert szep a sport.
HAJRA SPORT-CLUB!!!
@mekra(imi): Meg parat kell irjal es akkor a megerdemelt cukrot megkapod.

Kivancsi vagyok, hogy en mikor kopkodtem az ellenfel jatekosait, mikor intettem be az ellenfel szurkoloinak, sot "provokaltam" oket, mint ahogy itt allitja Szekely Gobe. Inkabb nezne a meccset es ne az ellenfel szurkolotaborat, en ugyanis nem azzal foglalkozom a merkozes ideje alatt, hogy kemlelem a tisztelt HC drukkereket, hogy ki kinek es mikor mennyit integet. A temarol barkivel szivesen elbeszelgetek, TISZTELETTEL CILA
Hat tenyleg van baromsag errefele rendesen.
Mekra te mar csucsokat dontesz pl.Igen egyetertunk ha a vezetosegunk hoz egy dontest mert az mindig a csapat erdekeit szolgalja es latszik az eredmenyeken is.Igen nekunk van egy forumunk ahol ha kerdezzuk a vezetoseget akkor ott kapunk valaszt is ellentetben veletek.Elhiszem hogy ez mind irigyseggel tolt el titeket de hat ez van bele kell nyugodni es nem okadni ki a szart magatokbol mert az mar szanalmas.Barmenyire is faj a mi vezetosegunk szamba vesz minket sot meghalgattja a velemenyunket is es ha ugy latja cselekszik is lasd pl Ozimakot.Szoval lehetne tanulni de mivel az a ti dolgotok hat ezen reszet be is fejezem.
Faj nektek,hogy van a HC mert ha nem lenne akkor most nyugodtan bulizhatnatok mert bajnokok lennetek mivelhogy a Steli szetesoben van.Bar ahogy elnezem a SC teljesitmenyet abban sem vagyok biztos hogy everik a Stelit.
Igen MI vagyunk a jovo vagyis a HC.AZ elkovetkezo 4-5 evben semmi eselyt nem latok arra,hogy a SC bajnok legyen,mert nincs akivel.Meg hogy megnyeritek ezeket a bajnoksagokat?Kivel??
Moldovan? -arnyeka a tavalyi onmaganak.
Filip? o tenyleg jo volt de mar o sem a regi
Hozo?????? :)))))))))))))
Wallenber es Ramsted? ok tenyleg jok ok a SC motorja de ketten kevesek.
Ez az en velemenyem lehet hogy tevedek de nem valoszinu.Elmartatok KUrkot,hat tessek csinalt egy csapatott amelyikre buszke lehet Csikszereda.
Szoval inkabb ne osszatok nekunk hogy igy meg ugy mert egyszeruen szanalmas ahogy az irigyseg beszel belolletek.Lehet veszteni felemelt fejjel is meltosagteljesen.
es bocsanat azoktol a SC drukkerektol akik normalisan alltak a dolgokhoz mert a tobbseg is ok.
Az elobbi hozzaszolasomban mekrafelekre gondoltam akik minden remhirrel es vadaskodassal alltak a dolgokhoz mar tobb mint egy eve.
@0din: ha eszrevetted, az SC szurkolok zome elismerte, hogy a HC jobb volt ezen a hetvegen, akkor meg mirol beszelsz?
@Cilacila: igen mint mondtam ok a tobbseg en a provokatorokhoz cimeztem a mondanivalomat.
@Cilacila: Cila ne vedd szivre a dolgokat . . . csak kiemelni akartam hogy ez nalatok is elofordul . . . de tenyleg szemely szerint senkire nem haragszunk csak neha a merkozes adta feszultseg kihoz ezt azt az emberbol . . . szivesen varunk egy sorre a Fenyobe valamelyik merkozes utan es mindent megbeszelunk . . . soroztunk mi meg ketten :)
Ez konnyen elofordulhat, mivel hogy ezelott 2-3 evvel meg egy taborba tartoztunk. Mindazonaltal fenntartom a kijelentesemet, hogy sem a jatekosokat nem kopkodom, sem az ellenfel taborat nem provokalom.
Ellenben a sajatjaimat szivvel-lelekkel hajtom
@Cilacila: Elhiszem neked . . . de vannak koztetek ilyenek es ezt te is tudod . . . mi nem az egy tabor kapcsan soroztunk ketten . . .
@Cilacila: Az tenyleg szep dolog . . . biztasd mindhalalig . . . mi ugyanigy szivvel lelekkel es meg eleg sokmindennel :) . . . na de ez nem ide tartozik . . . udv
Minden taborban vannak ilyenek, mindenhol a vilagon, ez nem egy elszigetelt jelenseg es nem egy szeredai szpecifikum. Ugyanugy megtalalod a hulyeket minden galeryben.
a hc sokat koszonhet polc kapunak bar mi is kicsit gyengen jacodtunk..de nem baj fiuk minden vereseget egyszer a gyozelem kovet...es ha Isten is orizzen hogy a hc nyeri a mol ligat mi akor is szeretett Klubbunk mellett allunk barmi is tortenjen!! klub mindhalalig!! es nem erdekelnek a provokalo valaszok!
@klubfan: Nyugodj meg, teged senki nem fog provokalni...:))
Képzeljetek végigolvastam... Na, én elmentem hányni
@fekmen és @szekely_gobe

OFF
"fekmen 2009.02.02. 10:14:04" két gyöngyszemére muszáj reagálnom, elnézést a többiektől:

"Te egy nagyon frusztralt alak lehetsz... "
aki mondja másnak, az mondja magának

"Te is azzal foglalkozol amivel nem kellene" -
:))) Ez mi az, burkolt fenyegetés? Kinek képzeled magad, hogy ilyet állíts? Te vagy Al Capone?
ON

Kár, hogy csak robbantok, de nem gondolkoztok. Egyszerűen NEM ÉRDEKEL a törékeny érzelmi világotok. Amíg sértett szurkolóként válaszoltok, nem reagálok többet rátok. DE, a mostani személyes vagdalkozotások ellenére megismétlem álláspontom.

Mi is az álláspontom?
1. Szereda max. 1 csapatot képes fenntartani

2. Az inkább a hagyományokkal rendelkező, stabilabb SC legyen, mint a 2 év alatt összevásárolt HC.

3. A HC megejelenése rosszat tesz a városnak (megosztja a várost).

NEM állítom, hogy én kell döntsek ebben a kérdésben. NEM állítom, hogy te egyet kell értsél velem. DE nehogy azt hidd, hogy ez a személyeskedő, agresszív beszólásod meghat engem. Inkább megerősíti a 3. állításomat.

Szóval:

1. Én továbbra is fenntartom, hogy Csíkszereda, amelyik képtelen fenntartani egy saját jégcsarnokot, az ország egyik legelmaradottabb gazdasági régiójához tartozik, hosszútávon nem képes fenntartani két élcsapatot. Részletes gazdasági elemzést ne kérj tőlem, de még a legnagyobb német-osztrák szponzorok sem bírnak el (vagy csak aránytalanul nagy vagyon esetén, ami Kurkó esetében szóba se jöhet) egy jó klubot. Jelenleg a HC költségvetését alapvetően Kurkó zsebe tartja mozgásban, ha ő bukik, bukik az egész HC (tévedek?).

Kurkó csak sértődöttségből ugrott neki a SportKlubnak, nem volt képes beállni a sorba, a város csapatát támogatni. Lehet (Robit ismerve egyenesen "biztos"), hogy nem látták szívesen a zártkörű "klubban", de hát sehol sincs megírva, hogy a pénzt biztosító támogató aktívan bele kell szóljon a klub életébe.

2. Hozzászólásaitok alapján ti is csak dacból piszkáljátok a SportKlubot. Talán ti is elhiszitek az igazságot, hogy a SportKlubot HAGYOMÁNYOSAN a városháza támogatta, és -minő meglepetés- támogatja most is. Ez Ro-ban, Mo-n is bevett gyakorlat, a város NAGYON sok pénzzel támogatja a város hírét vivő csapatot. Ezek alapján belátható, hogy jelentős helyzeti előnnyel rendelkezik a HC-val szemben. Azaz ha megszorulnak a támogatók, mert véletlenül gazdasági válság van, akkor az állami(önkormányzati) támogatással rendelkező klubok előnyt fognak élvezni.

3. Eddig a város viszonylag egységesen felállt a SportKlub támogatására. Most meg nagyon sok ember hirtelen választás elé van állítva, és agresszív "támogatók" piszkálják őket, hogy mondják már meg, melyik klub az "igazi" (az én esetemben hirtelen kiderült, hogy frusztrált vagyok, nem értek hozzá, mert nem a 2éves furcsa hátterű klub mellé álltam - fordított esetben persze áruló lennék, azzal sem lennék boldogabb). Székelyföldön úgyis nagy hagyománya van az ellenségeskedésnek, bicskázásoknak, alszeg-felszeg közti ellentéteknek. Na most sikerült ennek egy modernkori keretet adni. Logika kizárva, valaki valamilyen módon becsavarodik ebbe a sztoriba, aztán esélye sincs kikeveredni belőle. Mindig akad egy észkombájn, aki emlékezni fog pl. Dömére, hogy tíz évvel ezelőtt mit csinált egy x. meccs y. percében. És "természetesen" ez mindig is elegendő ok lesz tettlegességre, szitkozódásra, felsőbb igazságok kinyilvánítására. Egy ilyen légbőlkapott, mondvacsinált indokkal elrontani a hangulatot szerintetek nem megosztás?
@fabot: igazad van bar en egy kicsit maskepp foglamaznam ! de Csergo nelkul a Sportclub is szetesne ! Ki tudja mit hoza vansag !
Megosztast a Sportclub szurkolok csinaltak a magas roptu eszmefutatasaiknak hangot adva;) Es annak megfeleloen nyilvanultak meg.

Nektek gond csak hogy ket csapatja van a varosnak;) Nekunk nem gond;) Ti erzitek teherkent!

Szerintem szuper hogy ket csapat van es eddig ez a masodik donto ahol a ket foszereplo Szereda-i csapat;)
@@Boy@: szerintem az sc nem Csergo fuggo ,mert van eleg szponzora ahoz,h eltarsa magat..... s a varos is szponzor...fabot:egyet ertek
@fabot: Na te aztan nem vagy semmi!
Olyan propaganda szoveget tettel le ide asztalra, hogy 10 ora 6 percet mutatvan az ora, hirtelen be kellett kapcsoljam a tv-t, hogy bebizonyosodjak nem vettek-e el 10-kor a programot, nem kerultunk-e vissza az az egypartrendszerbe!
Na de szerencsere nem a rendszer valtozott meg, hanem csak egyes partfilozofusok kacsingatnak vissza a multba......
Na de ez meg kezelheto! De szerintem mar csak surgoseggel!
csergo nelkul nem lnnenek ilyen idegenlegiosok ! a varos nem adna plusz penzt ! s mas kemenyebb szponzora nincs !
Engem egyaltalan nem zavar,hogy van a HC Csikszereda is a SC Miercurea-Ciuc melett.Ami zavar,hogy az en adombol is penzelik a Clubbot.
De hat ennyi baj legyen na:)
ejsze Csergo nem megy csodbe:P
@@Boy@: Csak egy par szponzort emlitenek meg neked.Remelem nem veszed rossz neven.Csiki sor(Heineken),Amigo Intercost,Borsec,OTP,Stb.Remelem nincs harag?Hajra SC
:D hajra sc!!!!!!!egyszer fent egyszer lent!
@csoka 78: S meg az en cegem ;), csak nem fogom elmondani hogy melyik, mert nem illik es nehogy megvandalizaljanak.:D
@felsh: Igy van ez nem a reklam helye.:)Csak felvilagositaskent irtam.Es meg mas cegeket is tudok.Csak egy par erossebbet irtam.Es meg olyant is amelyik a jovobe is hajlando volna szponzorizalni.
@0din: van egy megoldás: ne adózz :))amuyg egy dolog hogy a román SportKlub így írja,meg így van bejegyezve, de azé te annyira lehetnél magyar hogy ne Miercurea Ciuc-ozz.
@medve89: Ezt majd magyarazzatok el a szponzoraitoknak, lassuk ok majd mit fognak ehhez szolni!
@naeztaztáneccerértemhejj: jol irtad igy van bejegyezve....:D
@@Boy@: igen, az biztos, hogy nem a döntőért, hanem a negyedik helyért játszana. De a városi támogatásért nem esne szét. Az egy másik kérdés, hogy bírnák el a szurkolók, ha ez egyik szezonról a másikra, hirtelen következne be.
@ájszhoki: Szerencsere nem olyan szponzorai vannak a SC-nak akik ket-harom elvesztett meccs utan azt mondjak hogy "jaj be szar,inkabb nem adok semmi penzt"...
@ájszhoki: gondolom ős-HC-s szurkoló vagy :))) Így nem lep meg, hogy semmi konkrét kifogást nem fogalmaztál meg, csak egy kicsit bő lében írtad le, hogy "utálod a Sport Klubot".

80 év az nem mind kommunizmus volt.

Vicces ez a "pártfilozófus" címke. Fenntartom, amit írtam: aki mondja másnak, az mondja magának.
nem lehet 1 csapat minden evbe bajnok......az tul szep , h igaz legyen!!!! nem lenne varazsa......unalmasa valna...:D szerintem....de azert rosszul esik ,hogy nem nyertunk.
@medve89: Hat igen, de meg van a Roman bajnoksag ami szerintem tobbet szamit mert az a Bajnokok Ligajaba valo reszvetelt is biztositja, persze ha nyerunk. Ez van, a HC jobb volt eddig...
Es meg valami, hogyha mar a varosi tamogatasrol beszelunk akkor miert nem dontik el a varos polgarai, hogy ki milyen aranyban kapja ezen tamogatast?
Miert van ez a dontes csak nehany klubbarat, fotribun, elso sor fekete szekeiben helyet foglalo varosatyara bizva?
@fabot: na ez igen... meghogy "nekunk?" torekeny az erzelmi vilagunk... a fenti n soros kiborulasod nem ezt mutatja, de legyen.
Te viszont sokat gondolkozol es ez nem jo, nekem tokmindegy, de art az egeszsegednek, mert a vegen ugyis felhuzod magad, ugyanis ra fogsz jonni, hogy a velemenyed senkit nem erdekel... De, hogy nem unatkozz:

1-2. Ahhoz, hogy ilyet es ilyen hatarozottan kijelentsel, szerintem kurvara tobb infora lenne szukseged mint amivel jelenleg rendelkezel.
A varos most is 1 csapatot tart fenn es ez a SC, gondolom, hogy azert nem kapod fel a vizet, hogy a mi adonkbol is kerul a SC-hoz.
Azt, hogy maganemberkent ki, mire kolti a penzet azt gondolom megint csak nem leszek agressziv ha azt mondom, hogy semmi kozod (es ehhez tenyleg semmi kozod, meg ha Al Caponenek hivsz akkor se). Kerdem en, ha a HC tamogatoi egy utokepes kezilabda csapatot csinaltak volna, akkor is igy morrognal. Neked, a SC-nak es a varosnak nem kerul semmibe a HC, leszamitva azt a kis merget amit az elmult napokban meg kellett egyel. Csak megjegyzem, hogy SC-osok tomege ismerte el korrektul, hogy ilyen jo hokit reg latott meg ha vesztett is a csapatuk. Es mindezt baratilag, haverilag beszeltuk meg, nem egymas nyakanak esve, mint azt ahogy te megjovendolod.
Engem viszont egyaltalan nem erdekel, hogy szeretett klubbodnal ki(k) tamogat, mennyivel es o vagy ok mikor dolnek meg, sot szurkolok nekik, hogy birjak ok is minel tovabb, mert ellenkezo esetben tenyleg nem lesz akivel jatszodjunk.
Bocs ha agressziv voltam...

3. Igy van megosztja a varost... de csak addig amig szurkolnak (esetleg a meccs heveben mutogatnak:)), de utana en meg nem hallottam, hogy valaki kapott volna egy pofot mert HC-s vagy SC-os, vagy nem mehet be egy barba mert az HC-s bar. Ha erdekel, a legnagyobb SC-osok (legalabbis azt tartjak magukrol) minden meccs utan a Fenyoben borozgatnak. Es nyugodtan vegig mer mindenki setalni a varoson akar SC mezbe bujva akar Hc-sba es meg a piros dzseki miatt sem kellett elmenekuljek senki elol, ugyhogy take it easy. Ne legy ilyen borulato. Ez a kis heccelodes ami folyik, ennyi kell egy egeszseges versenyhez.
Ha pedig azt mondod, hogy a HC megjelenesevel gyengult a hoki Szeredaban akkor kar volt ennyit irjak. Ilyen szinvonalas meccseket szeredai jegen nem lattal volna akkor sem ha a"varos csak egy negyed csapatot kellene eltartson".

Amugy erdeklodj utanna a Sc-nal is, hogy ott a tamogatok beleszolnak-e aktivan a klub eletebe? Nem rosszindulatbol kerdem, de a mai vilagban ez mindenhol igy van es ez alol a SC sem kivetel.

"...sértődöttségből ugrott neki a SportKlubnak, nem volt képes beállni a sorba, a város csapatát támogatni..." - ne vedd rossz neven de ekkora baromsagra tenyleg nincs mit valaszolni, nevezz aminek akarsz. Nem voltal veletlenul KISZ-titkar, ott kellett mindig beallni a sorba..., na mindegy es BOCS ha agressziv vagyok.
@fabot: En szemely szerint ezeket az egypartrendszer elmeleteket utalom! De azt nagyon.
Veled pedig nincsen amiert erveljek, ezzel a 80 evvel ujra elmondtal mindent magadrol......
@fekmen: teljesen igazad van szepen meg is fogalmaztad sajnos hiaba ,soha nem fogjak megerteni mert az irigyseg beszel belolluk.
@0din: Ez sajnos igaz... de azert koszi!
Azokon kivul akiket a kipihent es lehiggadt csoka felsorolt ott van meg a sok szemelyes szponzor aki nem azert adja a penzet hogy reklam plakatokon es holmi bugyborekokban diszelegjen a neve de eleg penzt adnak ahoz hogy akar ezt is megtegyek de nem igy szereznek ismertseget maguknak akik maskepp is tettek le valamit az asztalra. mint pl magyari aki eggyike azon maganszemelyeknek akik jelentos osszeggel tamogatjak a klubot
jo ejszakat mindenkinek!! hajra sc!!
@fekmen: barmennyire is huz a szivem a klub iranyaba ezt talaom igazabnak mint a fabot irasat annyi kulombseggel hogy azon tul hogy egyparan a palyat elhagyva tovabb latunk az orrunknal es nem hadjuk hogy mindennapjainkat befolyasolja egy meccs tortent mar telefonos fenyegetes a fobejarat elott veres igeres a b kozep szurkoloinak ujsagiro megfenyites sot tetlegeseg es ezek a dolgok csak elfajulni latszanak egyre inkabb es ez szomoru.
@cicero77: En azert kopaczgyulat nem neveznem ujsagironak, max. ujsagirok szegyenenek, hogyha rola lenne szo. O csak egy ujsagnal dolgozik hogyha lejart az a bizonyos 5-6 betegnapja..........
@cicero77: Na latod ez a ti bajotok... El vagytok akadva ezeken az aprosagokon. Ezert sulyed a hajotok mert nektek sokkal fontosabb, hogy a Hc-nal ki, mennyit, miert es hogyan tamogat. Ha ilyen jol tudjatok ezeket a dolgokat akkor miert nem adtok otleteket a sajat vezeteseteknek?
Egy sor hosszu tamogatoi lista, onkormanyzati tamogatas, "higgadt management", "sajat csarnok", sziv stb, de a csapat esik szet, lassan nincs jatekos ki jegre menjen es meg sorolhatnam.
Igen van plakat, buborek es hidd el nem az ismerettseg fokozasa erdekeben, de van fottelbe himezett cegjelveny es parkban-bejarat elott parkolo csodaauto is, amit minden szunetben ketszer is ki kell kerulni az 5kutya fele es vissza. Na de nem leszek rossz...
@cicero77: Hidd el nekem, nem fog elfajulni itt semmi, kerdezd meg Sziszot (ha ismered, de ot ki nem ismeri), a szombati meccs utan tortentekrol. Pedig a meccs heveben tenyleg elszakadt 1-2 cerna. A csarnokon kivul soha nem fognak elfajulni a dolgok, a benti mutogatasok es ordibalasok pedig a merkozes velejaroi. Dinamikus sport es ez hoz egy kis adrenalint is magaval a szurkolok koreben. Amugy lehet menni szinhazba is es ott nyugi van (ezt ne vedd rossz neven, nem neked irtam). Az ujsagiros dolog, pedig meg nincs lezarva, ne doljetek be meg a kis "kopasznak", ot is csak egy par szep szoval illettek tettlegesseg nem volt, hidd el.
@barcelinho: olvasd el mégegyszer.

Nem arról írtam, hogy tetszik-e nekem hogy van másik csapat, vagy sem (csak négyszemközt súgom: alapvetően engem nem zavar!). Hanem AZ ÉN MEGLÁTÁSOM SZERINT adott helyzetben adott mentalitású vezetőkkel a HC közép távon csak rombolja a szeredai hokit. Ezért próbáltam három pontba szedni, hogy mitől félek. És ne érts félre, elhiszem az SC elleni vádaitok egy részét, de attól nem változik a helyzet.

Ha már személyeskedni akarsz, számomra a HC-jelenségben az a rossz, hogy ájszhoki, szekely_gobe, stb típusú agresszív szurkolók jelennek meg. Bennem akkor felmerül a kédés, hogy ezek a szurkolók tetszenek-e, vagy ilyen emberekkel szeretnéd-e egy sör mellett megbeszélni, hogy akkor mi is a helyzet a brassói vagy a kanadai hokiban.
@ájszhoki: es akkor megerdemli?te sem vered szajba a takarito not azert mert rosszul mos fel az ajtod elott vagy vered le a pincert mert a te penzedert nem neked tetszoen szolgal ki esetleg lelottyint egy kis itallal,vagy a rendort mert ugy erzed hogy nem erdemeled meg a buntetest?
@fekmen: ha meg neked van igazad akkor ismet egy kacsa ami csak azt szolgalja hogy cirkusz legyen.De ha tudsz sziszorol akkor azt is tudod hogy meg lett fenyegetve telefonon hogy utana rendezodott az lehet
@fabot: Ha minden cerna szakad akkor probald meg ugy felfogni az egeszet, hogy ebben a HC jelensegben van pozitiv dolog is, pld. most ketten mi tudunk valamivel szorakozni, mert gondolom tegedet sem kenyszerit senki arra, hogy ebben a kesoi orakban blogozzal!
@fabot: Nagyon sok hulyeseget ossze-vissza irtal.Ne aggodj te a HC tamogatok dolgain,majd ok megoldjak.A palyan kivul nem tortenik semmi. 'fekmen'szavait idezve sulyed a hajo es en ebbol arra kovetkeztetek ,hogy ilyenkor valakik,vagy valamik idegesek szoktak lenni,de ez csak egy kozmondas es nem celzok senki szemelyere :)
@cicero77: figyelj kis baratom ha annyira ismered a szurkolo kolegadat Sziszot akkor vedd legyszives a faradsagot es tel.tisztazd vele a szitut kerdezd mar meg hogy hogyan reagaltak le azt a gesztusat a Hc szurkoloi mikor szemelyesen (most jol figyelj)annak a par piros dzsekis felso soros verbeli embernek gratulalt es bocsanatot kert a mutogatasaiert!!!! Hidd el hogy senki nem hitt a szemenek a Vip reszen tortent az egesz secc-perc alatt tisztaztak a dolgokat es majd baratsagosan(tulzas nelkul)olelgetve egymast, TAVOZTAK...En szemely szerint a tolongo tomegbol bamultam de semmi fele fenyegetozes vagy esetleg tetlegelest nem eszleltem...
Amugy ha valakit erdekel mi meg most jozanodunk,koszonjuk a Hc csapatanak a hetvegi teljesitmenyet es tovabbi sok sikert kivanunk...hajra HC Csikszereda! :)
u.i.mihamarabb varom a valaszod,jo ejt mindenkinek!
@csik city: Nagyszeru.Beke van.Es az jo.De jo hangosan esdekelhetett bocsanatert ha a tolongo tomegben lehetett hallani azt.Es szep dolog hogy azok a verbeli emberek is csak a meccs idejere olyan agresszivak es onzetlenul megbocsajtanak barkinek aki keri azt.En meg koszonom mindketcsapatnak a hetvegi musort es remelem lessz meg 3 ilyen meccs.Es fejfajas mentes jozanodast.
@cicero77: Ugy velem a nick neved alapjan ki kiabaltad magad 'szonoknak'pedig te csak egy udvari bohoc vagy. A rosszindulat es a provokacio sugarzik csak az irasaidbol.
ui:Remelem ugy is vegzed mint Cicero...
A HC SZURKOLOK neveben megkerlek hutyuru,odin-ke,es te kis barcelinhocska,moderaljatok magatokat,es te is cicero,bela meg ilyen kis csimbokok,talan egy feszekaljbol vagytok?
@csoka 78: Csiki sor(Heineken),Amigo Intercost,Borsec,OTP

hat igen ezek mind szponzorok DE peldanak okaert tavaj vagy ikor a Otp kerte az emberek adojanak 1%-at a Sportclub reszere ! a csiki sor az rendes szponzor es nem is fogja elhagyni a klubbot 100%
az amigo intercost pedig mar a bukas szelen all !
a borsec is fog maradni !
enez kivul van a WizzAir aminek egyebkent semmi koze a hokihoz ha jol tudom ok adtak a sisakokat !

Szponzorolja a WV is de ez nem tudom hogy van gondolom a jatekosok kaptak egy -egy autot ! nem biztos

s az utolso a vegyepszer na meg o is eleg regi szponzor !
@Hutyuru: A jo oreg Branea a fellegekben jart volna ha ilyen naci gondolkozasu szekely alatvaloi lettek volna.Hol latod a rosszindulatot es provokaciot?Ne feledd ezt a korsagot mar sikeresen kezelik.Hogy ilyen maradando seruleseket okozhat a biosz oran vegzett beka boncolas ezt nem gondoltam volna.Ember nezzd meg egy hokimecsrol van szo,olvasd ujra miket irsz az ss propaganda egy piskota recept ezekhez kepest.
@kence:Ismet le rugtad magadrol a takarot az ejjel.
@Hutyuru: Bocs a branea-ert biztos tobbet mond neked a pikachu esetleg pokemon.
@kence: Hogyha zavarnak, akkor valóban megkérheted, esetleg a saját nevedben...
@@Boy@: Kedves barátom, én tényleg csak akkor szólok hozzá, amikor személyemet vagy az OTP-t mind szponzort szidják álnév mögé bújt jellemtelen emberek. Méghogy "tavaj vagy ikor a Otp kerte az emberek adojanak 1%-at a Sportclub reszere"... Komolyan mondom, te nem rosszindulatú vagy hanem valami annál sokkal több, mindenképp nem egyszerű eset. Kevered a fogalmakat, de nagyon. Ami a gazdasági előrejelzéseidet és éles meglátásaidat illeti, talán jobb volna másokra hagyni az ilyesmit. Valami azt súgja nekem, hogy annyira nem vágod ezt a témát. Egyébként még sok más kisebb-nagyobb szponzora és támogatója van a Sportclubnak. Szeretném ha azok iránti tiszteletből akik a jégkorong sportot támogatják, nem lennének támadva ezen a (mostmár) ocsmány fórumon. Egyébként, mint ahogyan jogosan hc-párti hozzászólók is kérték fordított esetben, tényleg ne búsuld a Sportclub anyagi helyzetét, mivel, nagy valószínűséggel, semmi közöd hozzá. Egyébként minden amit írtál, a Csíki sörre és a Borsec-re vonatkozó állításokon kívűl, óriási baromság. Hajrá Sportclub! (Továbbra is így írom, kedves Hutyuru. Látod, még a csapatom nevét sem tudom helyesen leírni, ahogy állítod. Nem csüggedek, mert átnézve a te írásaidat, "ha már magyarul írok", biztosan számíthatok a jövőben a helyesírási szakértői véleményedre és sokat tanulhatok Tőled. Előre is köszönöm.)
@döme2009: az Igazgato ur ugy kepzeli ha valaki leirja a szintiszta igazsagot az On viselkedesevel kapcsolatosan egy szinvonalasnak tartott jegkorong forumon akkor az mind jellemtelen ember...? ocsmany forum...? NEVETSEGES!
@döme2009: Ne haragudj tenyleg nem akarlak piszkalni,de nem szep,hogy ugy irsz ,mint a regi Hargita nepe vagyis magyar szoveg ,romanul irt helyseg nevek es csapatnevek. a szemianalfabetak nem nagyon ertik
Csak mint tény: tavaly a HC pont annyi pénzt kapott a Városházától, mint a Sportklub. Méghozzá egyenként 50-50 ezer lejt. Tehát a Városháza nem tartja el a Sportklubot, s legalább annyival támogataja a HC-t. Az sem igaz, hogy a HC költségvetése kizárólag Kurkó zsebétől függne, s az sem, hogy a Sportklubé a várostól. Mind a két egyesületnek sok támogatója, szponzora van, akik cserébe reklámot kapnak. Magyarán: az üzleti szféra tartja el a két élcsapatot. Egy része, a nagyobb része a szponozoroknak helyi, vagy helyi kötődésű, más része nem. tetszik, nem tetszik, ezen "gazdaságilag legszegényebb" régió üzleti alapon eltart jelenleg két élcsapatot, sőt, nem csak eltart, hanem, mint az eredmények bizonyítják, nagyon jól tart. Persze akármikor megváltozhat a gazdasági konjunktúra, főleg ezekben a válságos időkben megtörténhet bármi, de jelenleg ez a helyzet, egyik csapat sem az adópénzeinkből él. Élnének szegények a jegybevételekből jobban is, de sajnos egy átlagos meccsen ma már pár száznál nincsenek kint többen a csarnokban.
@fabot: A város képes eltartani egy saját jégcsarnokot, úgy, ahogy eltartja a jelenleg szinte teljesen kihasználatlan sportcsarnokot is. Sőt, szeretné eltartani a jégcsarnokot is, mint ahogy már ezért lépést is tett a tavaly, amikor elfogadott egy önkormányzati határozatot a jégcsarnok és a többi létesítmény átvételéről, jelenleg a kormány is el kéne ezt fogadja. A többi megállapításodra előző posztomban is kitértem, de akkor most pontszerűen: a Városháza is támogatta a Sportklubot, igaz, de hagyományosan inkább a minisztérium, mielőtt még a magánszektorból több pénz jött volna be. Az viszont igaz, hogy ha most ne adj Isten minden szponzor bebukna vagy visszalépne, a minisztériumi költségvetésű Sportklub mint egyesület valószínűleg nem fogna megszűnni, de jégkorongszakosztály nem a minisztériumi pénzektől olyan, amilyen most, tehát ennek a színvonalnak búcsút lehetne mondani. A harmadik pontoddal egyet lehet érteni, van egy ilyen része is a dolognak. Én azonban még mindig úgy látom, hogy amíg a hangosabbak belelovalják magukat az HC-SC ellentétbe, a csendes, de elsöprő többség még mindig Szereda-drukker.
@razi: Milyen jolesik ilyenket olvasni,egyetertek leginkabb a utolso felevel!!!
Hmm. Hol is kezdjem? Először is szeretnék gratulálni ... saját magamnak hogy nem nickname-mel léptem be. Remélem ez senkit sem zavar :). Sajnos nem sokan tették ezt így. Régi jóbarátaim mondogatják egy-egy keményebb meccs után, mik is íródnak jelen blogon, "mit-szólsz-hozzá?", stb. Eddig semmit, mert nem tudom ki írja és addig a szövegének semmilyen jelentősége nincs számomra. Most is csak egy pár, személyemet érintő dolgot szeretnék tisztázni.
1. Alaposan kiviseltük magunkat. Mi is, ti is. Ez a meccs heve (na meg a sör leve...). Remélem csak ennyi is marad.
2. Nem voltam megfenyegetve telefonon, nem azért mentem oda. Egyszerűen csak azért mert a pirosdzsekis srácokat egytől egyig régóta ismerem, egyesek évfolyam-, na meg csapattársaim voltak, és szégyenletesen viselkedtünk. Én is, ők is.
Más szóval, nem ma kezdtük...
@székely hokis: Vegre valaki aki verbeli szurkolo !!! Hogyha a Sportclub jovoben legutolso helyen vegez minden bajnoksagban is akkor is sportclubbos maradok orokee!! Lehetseges hogy az iden sajnos megnyerik a MOl kupat de majd jovoben kivancsi leszek mit mutatnak az itteni hc-s jatekosok mivel hogy egy csapatban maximum 4+1 idegen legios lehet es akkor fog latszani majd a kulombseg a Sportclub es hc kozott. Meg csak annyit hogy mar idelye lenne valami sajat szurkolo dalt kolteni mert az agyamra ment a masolas VALAMI UJAT koszonom elore is!!X(X(
@csik city: 1. honann tudod te az igazsagot az OTP igazgatojarol.Ki vagy te hogy masokat eliteletsz??Nem haragudj te ki vagy hol vagy te igazgato vagy egyaltalan lapatos?
2. szinvonalas ez a forum ehez ketseg nem fer.Csak ebben a posztban a hozza szolasok (a tied es a tobbi hozzad hasonloe) nagy resze messze a szinvonal alatt van, magyarul ez a mocskolodas amit ti itt csinaltok ez szegyen.
Ha megnezed akkor magyarorszagi hozza szolo mar reg nincs.
@döme2009:

nem busuulom a sport club anyagi helyzetet , az egesz abbol indult ki hogy csergo nelekul nem lennenek ilyen jo idegen legiosok ! s ezzel gondolom mindenki egyetert !
Sziszo nagy arc vagy . . . te tenyleg nem ma kezdted . . . gratula neked . . . ami elhangzik meccs kozben az ott is kell maradjon es utanna nem haragszik senki senkire . . . @cicero77: a te peldaid a takarito novel meg a rendorrel es a pincerrel olyanok mint te vagyis rosszak . . . nagyon rosszak . . . azert mert a rendor a pincer es a takaritono barmit csinaljon is azt nem fogja egy egesz varos ertelmezni de amit egy kopacz gyula tipusu es ujsagironak csak joindulattal nevezheto ember csinalt vagy muvelt el az ujsag hasabjain keresztul a HC csapataval es tulajdonosaval Kurkoval szemben az mar manipulacio es a tomegek megtevesztese na meg a jatekosok kozotti feszultsegkeltes erdekeben tortent es ezt mar nehez egy egyszeru pincer vagy takarito tevedesekent felfogni . . . ha meg zavar hogy a HC csapatanal tamogatokat megjelentetnek ugy mint tamogatok es esetleg penz nelkul te is szeretnel megjelenni ottan akkor megigerem neked hogy nem kell hatszamjegyu penzeket elkoltened mint az a bizonyos tamogato en elintezem neked hogy te is ki legy teve ingyen csak bele kell egyezned abban hogy neved utan oda irjuk hogy a szarkeveres nagymestere vagy ilyesmi . . . szivesen varunk ha erdekel az ajanlat . . .
@szekely gobe: Vagy nem olvasok HN-t eleget vagy nekem nem tunt fel? Felvilagositasz kerlek par szoban,hogy mit csinalt konkretan Kopacz Gyula? Mit mondott,mit irt? Kicsit errol lemaradtam,csak az utolso Kurko vs. Kopacz Gyula incidensrol olvastam!
@SKszurkolo23: Dehogy fogják megnyerni a MOL ligát. És ha megnyerik de erre nem is szabad gondolni akkor sincs semmi azért mert valaki 2 meccsen jobb vólt nem aszt jelenti , hogy a 3, 4 vagy az 5 meccsen is jobb lessz. Meglássátók az 5 meccsen a 2 harmad után a szünetbe legalább 2 gollal fogunk vezetni. És utánna nagy buli lessz. Tehát minden kedves szurkoló társam csak pozítivan vagyis több optimizmust és ami a legfontosabb a jégen kell győzni.
Hajrá S.C.
Beszednek szep beszed, csak nincsen semmi valos alapja szerintem.
az is igaz ! a HC ezt megnyeri !
@Joegep: Azt azert te is gondoltad hogy az incidens nem azert alakult ki mert kopacz gyula tokmagozott Kurko mellett es ez annyira iritalta hogy ide jutottak . . . kopacz most lehet magatol vagy masok nyomasara de olyan cikkeket jelentetett meg a HN-ben ami nem felelt meg a valosagnak es ezt szamtalan esetben megtette mint peldaul hasbol irrealisan magas arakat irt ki egyes jatekosok neve melle havi fizeteskent es ezzel azt akarta elerni hogy olyan hangulatot teremtsen a HC csapatanal amit minden ellenfel szeretne tehat magyarul a szarkeverest csinalta nagyban . . . kepzeld mikor azt irta hogy Sille Tamas biztos informaciok szerint 5000 eurot keres havonta akkor egybol Kurko nyakanak szoktek a tobbiek hogy ok miert kell negyed arban jatszodjanak mikor meg jobbak is mint Sille . . . es ezer mas ilyen hulyeseget csinalt ha van kedved olvasni meg irok jonehanyat . . .
@ájszhoki: Hogy, mennyi valós alapja van aszt bizzuk csak az időre. Nem szabad mindent mindig csak a jelen pillanatból megitélni ennél nagyobb kakiból már áltunk fel és én bizók a csapatomba legalább annyira mind a saját Családomba. És soha de soha ne felejtsük el hogy a Mol liga döntője min 3 meccs max 5 és 60 perc. Ennyi idő alatt csaták sőt háborukat nyertek meg és láttam olyat is igaz fociba hogy B.L döntőt 2 perc alatt nyert meg a Manchester United és miért??? Nem azért mert jobb volt mind a München. NEM Azért nyert mert nem adta fel az utolsó percig bizott a gyözelembe és én is így teszek és remélem, hogy a csapatom is így gondolja minden kedves szurkóló társaim is.
Hajrá S.C.
@Joegep: es termeszetesen Sille keresete kb ennek az osszegnek a fele volt
@szekely gobe: En nem gondoltam semmire,eppen ezert kerdeztem,de mostmar kezd tisztulni,kosz az infokat s ha meg van irjal,erdekel ez a szempont is!
@székely hokis: Szeo,sot dicseretes az optimizmus,de ha realisan nezzuk(sajnos vagy nem sajnos) jelen pillanatban a HC-nak all a zaszlo ugy a moral ugy a jatekoskeret szempontjabol,de ennek ellenere nem kell a Klubbot leirni,ahogy mondod alltak ok fel nagyobb szarbol is,"izgattottan" varom a folytatast!
@Joegep: Erről beszélek és 2 hét múlva mi is fenneb huzzuk a zászlót
Hajrá S.C.
@székely hokis: februar 12.en bajnoki fordulok is van HC-Steaua, Brasso-SC.
fordulo, ezt akartam irni:P
@fabot: Megvolt az eredmeny hirdetes . . . eleinte ugy volt hogy harom hetig tart a verseny de a szerkesztok rajottek hogy ennel boduletesebb hulyeseget senki nem tud mar irni es megkaptad az elso helyet . . . @cicero77: te csak masodik lettel pedig en neked szoritottam . . . de hatha legkozelebb
@felsh: Köszönöm az infót eszt nem tudtam. Kötelező a győzelem, mindent bele az a meccs jó lessz felejtetni a 2 pofot és új erővel vágjunk neki a Mol liga döntőnek.
Hajrá S.C.
@kence: Hm... te nem is vagy Hc szurkolo;)
En?Szerintem tevedsz,sot meg barca' szurkolo is,meg bilbao is,de foleg HC,mivel en egy kicsit ,,radikalis ember vagyok",es hiszek a szekely feltamadasban!!!
@cicero77: tevedsz,akkor huztam magamra,mivel nekem nem adatott meg a normalis lefekvesi ido.pa!!!
@Hutyuru: A "Borsec" dolgot inkább idéztem és nem is annyira városnévről van szó jelen esetben, a "Sportclub" vagy "Sportklub" témában lehet, hogy neked van igazad, tűnödtem még közben rajta. A régi Hargita Népére való utalásod pedig tényleg tetszett. :)) Egyébként minden a régi, így hát: Hajrá Sportklub! :)
Na jol van Kence akkor:) ;)
Kedves Sc szurkolok,utoljara talan a tegnapi nap voltunk felszolitva hogy ideje lenne a sajat komponalt dalainkat enekelgessuk ezert hat vettuk a faradsagot igazoltunk egy verbeli Hc enek tanarnot...a Hc honlapjan is kozetett muzsikank a kovetkezo lenne:
"SportClub mezemet felakasztom a szegre
Ha latom hogy jon a ki a Hc a jegre
Jaj Istenem mit tettel Te envelem
Miercurea-Ciuc az en szep magyar nevem"
...remelhetoleg a rezesbanda igazolas is sinen van ha minden igaz jovo heten nagy buli lesz! :)
@@Boy@:kukacBOY szerintem nagyon tevesek az informacioid, a Sportklubnak vannak meg olyan eross szponzorai ugyan ugy mint ahogy a HC-t se egy ember tamogatja. Szerintem, azert gondold meg , hogy miket irsz a nagy nyilvanossag elott.Amugy az 1% nem is 1% hanem 2% es azt alapitvanynak lehetet felajanlani, innen is latszik ,hogy te nem is ajanlottad fel a te 2%-odat. Pedig megtehetted volna, csak ez lehet hogy meghalad teged. Vagy talan ennyire nem erdekelnek teged embertarsaid. Azzal segitettel volna valakin, valamelyik alapitvanyon, valamelyik embertarsadon. Es amit meg nem ertek , es amiben megint tevesek az informacioid (amugy mint mindenben) az OTP-vel kapcsolatosan es a Csikszeredai kirendeltseg mostani vezetojevel kapcsolatosan. Szerintem, TE , mielott velemenyt nyilvanitasz , meg kellen kerdezzel masokat is , hogy valyon Ok is ugy tudjak mint te?
@szekely gobe: koszi.onzetlensegbol tobbszor jelesre vizsgaztal.Legkozelebb a te kedvedert is jobban igyekszem majd.
a 'háború' tart még,de a jobbom nyújtom :))

CICERONAK

Rosszindulat-teszt

1. Azt látja, hogy egy vak ember áll az útkereszteződés közepén és zavarodottan toporog, mert az autók elindultak már. Mit tesz?

a, Odakiált: Nem lát ember, zöld van!

b, Odasiet, karon fogja, elvezeti egy kirakat elé, és azt mondja: Ugorjon, pocsolya!

c, Odamegy, és a fülébe súgja: Itt biztonságban van!
Egy vasúti átjárónál sínen fekvő embert lát. Odasiet, kiderül: Öngyilkosjelölt, kiábrándult ember, aki így akar véget vetni életének. Erre ön:

a, Készségesen ellenőrzi a kötéseket, elég feszesen vannak-e rögzítve a síneken.

b, Megkérdi, van-e platina csípőprotézise az illetőnek, mert akkor megvárja a vonatot.

c, Elkéri az illető lakáskulcsát és megígéri, hogy leadja az elöljáróságon.

@Hutyuru: Juj de kemeny berci ur kaphatok gondolkodasi idot es igerem hogy cserebe fat is rajzolok majd ok?
@csik city: Jujj,de ugyes cukrot neki:)) Ez vetekszik a hires HC-es legenyes notaval...kretensegben :|
Felhangzott a szó, zeng az induló,
Győztesek megint, régi zászlaink.
Nézd a gúnyhatárt, széttiporva már,
Várnak újra mind, ősi bérceink. Édes Erdély itt vagyunk, érted élünk és halunk,
Győz a szittya fergeteg, a rohanó sereg!Lépteink nyomán, fenn a Hargitán,
Völgyeinkben lenn, tornyok hangja zeng.
Már semerre sincs átkozott bilincs,
Énekeljetek, völgyek és hegyek!

Édes HC itt vagyunk, érted élünk és halunk,
Győz a szittya fergeteg, a rohanó sereg!
Na erre csak gratulalni tudok hogy sikerult letre hozni egy sajat szurkolodalt??? idelye volt!! Es remelem lassan elfeljtitek a lemasolt szovegeket;)Meg lenne egy kerdesem hogyha 2 ev mulva egy uj szeredai csapat jon letre ahoz partoltok??:)):)) HC sohaaa Hajra Sportclub!!!!!!
@csik city: De jo a versed foleg ha meg rimelne is de ez nem nagyon jott ossze:));))=)) van nekem is egy versikem;)
"Sportclub drukker segge kukker
abba nez a hc-s drukker!" szerintem ez jobban rimel ;) SPortclub4EVER;)
@székely hokis: Remelem igazad lessz en kitartok joban rosszban a kedvenc csapatomnal !!!Hajra sportclub!!!
süti beállítások módosítása