HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

HC Csíkszereda–SC Csíkszerda 6-3

2009.02.01. 16:29 D. Gromov

A HC-nek már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy a Mol Liga első kiírásának győztese legyen, Kurkó János csapata a döntő második meccsén is 3 gól különbséggel verte ellenfelét, 6-3. Mihály Árpád klasszisára kevésbé volt szükség, mint szombaton, két asszisztot vállalt, a hat gólt hat különböző játékos szerezte. Folytatás két hét múlva.

364 komment

Címkék: döntő mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cilacila: igen mint mondtam ok a tobbseg en a provokatorokhoz cimeztem a mondanivalomat.
@Cilacila: Cila ne vedd szivre a dolgokat . . . csak kiemelni akartam hogy ez nalatok is elofordul . . . de tenyleg szemely szerint senkire nem haragszunk csak neha a merkozes adta feszultseg kihoz ezt azt az emberbol . . . szivesen varunk egy sorre a Fenyobe valamelyik merkozes utan es mindent megbeszelunk . . . soroztunk mi meg ketten :)
Ez konnyen elofordulhat, mivel hogy ezelott 2-3 evvel meg egy taborba tartoztunk. Mindazonaltal fenntartom a kijelentesemet, hogy sem a jatekosokat nem kopkodom, sem az ellenfel taborat nem provokalom.
Ellenben a sajatjaimat szivvel-lelekkel hajtom
@Cilacila: Elhiszem neked . . . de vannak koztetek ilyenek es ezt te is tudod . . . mi nem az egy tabor kapcsan soroztunk ketten . . .
@Cilacila: Az tenyleg szep dolog . . . biztasd mindhalalig . . . mi ugyanigy szivvel lelekkel es meg eleg sokmindennel :) . . . na de ez nem ide tartozik . . . udv
Minden taborban vannak ilyenek, mindenhol a vilagon, ez nem egy elszigetelt jelenseg es nem egy szeredai szpecifikum. Ugyanugy megtalalod a hulyeket minden galeryben.
a hc sokat koszonhet polc kapunak bar mi is kicsit gyengen jacodtunk..de nem baj fiuk minden vereseget egyszer a gyozelem kovet...es ha Isten is orizzen hogy a hc nyeri a mol ligat mi akor is szeretett Klubbunk mellett allunk barmi is tortenjen!! klub mindhalalig!! es nem erdekelnek a provokalo valaszok!
@klubfan: Nyugodj meg, teged senki nem fog provokalni...:))
Képzeljetek végigolvastam... Na, én elmentem hányni
@fekmen és @szekely_gobe

OFF
"fekmen 2009.02.02. 10:14:04" két gyöngyszemére muszáj reagálnom, elnézést a többiektől:

"Te egy nagyon frusztralt alak lehetsz... "
aki mondja másnak, az mondja magának

"Te is azzal foglalkozol amivel nem kellene" -
:))) Ez mi az, burkolt fenyegetés? Kinek képzeled magad, hogy ilyet állíts? Te vagy Al Capone?
ON

Kár, hogy csak robbantok, de nem gondolkoztok. Egyszerűen NEM ÉRDEKEL a törékeny érzelmi világotok. Amíg sértett szurkolóként válaszoltok, nem reagálok többet rátok. DE, a mostani személyes vagdalkozotások ellenére megismétlem álláspontom.

Mi is az álláspontom?
1. Szereda max. 1 csapatot képes fenntartani

2. Az inkább a hagyományokkal rendelkező, stabilabb SC legyen, mint a 2 év alatt összevásárolt HC.

3. A HC megejelenése rosszat tesz a városnak (megosztja a várost).

NEM állítom, hogy én kell döntsek ebben a kérdésben. NEM állítom, hogy te egyet kell értsél velem. DE nehogy azt hidd, hogy ez a személyeskedő, agresszív beszólásod meghat engem. Inkább megerősíti a 3. állításomat.

Szóval:

1. Én továbbra is fenntartom, hogy Csíkszereda, amelyik képtelen fenntartani egy saját jégcsarnokot, az ország egyik legelmaradottabb gazdasági régiójához tartozik, hosszútávon nem képes fenntartani két élcsapatot. Részletes gazdasági elemzést ne kérj tőlem, de még a legnagyobb német-osztrák szponzorok sem bírnak el (vagy csak aránytalanul nagy vagyon esetén, ami Kurkó esetében szóba se jöhet) egy jó klubot. Jelenleg a HC költségvetését alapvetően Kurkó zsebe tartja mozgásban, ha ő bukik, bukik az egész HC (tévedek?).

Kurkó csak sértődöttségből ugrott neki a SportKlubnak, nem volt képes beállni a sorba, a város csapatát támogatni. Lehet (Robit ismerve egyenesen "biztos"), hogy nem látták szívesen a zártkörű "klubban", de hát sehol sincs megírva, hogy a pénzt biztosító támogató aktívan bele kell szóljon a klub életébe.

2. Hozzászólásaitok alapján ti is csak dacból piszkáljátok a SportKlubot. Talán ti is elhiszitek az igazságot, hogy a SportKlubot HAGYOMÁNYOSAN a városháza támogatta, és -minő meglepetés- támogatja most is. Ez Ro-ban, Mo-n is bevett gyakorlat, a város NAGYON sok pénzzel támogatja a város hírét vivő csapatot. Ezek alapján belátható, hogy jelentős helyzeti előnnyel rendelkezik a HC-val szemben. Azaz ha megszorulnak a támogatók, mert véletlenül gazdasági válság van, akkor az állami(önkormányzati) támogatással rendelkező klubok előnyt fognak élvezni.

3. Eddig a város viszonylag egységesen felállt a SportKlub támogatására. Most meg nagyon sok ember hirtelen választás elé van állítva, és agresszív "támogatók" piszkálják őket, hogy mondják már meg, melyik klub az "igazi" (az én esetemben hirtelen kiderült, hogy frusztrált vagyok, nem értek hozzá, mert nem a 2éves furcsa hátterű klub mellé álltam - fordított esetben persze áruló lennék, azzal sem lennék boldogabb). Székelyföldön úgyis nagy hagyománya van az ellenségeskedésnek, bicskázásoknak, alszeg-felszeg közti ellentéteknek. Na most sikerült ennek egy modernkori keretet adni. Logika kizárva, valaki valamilyen módon becsavarodik ebbe a sztoriba, aztán esélye sincs kikeveredni belőle. Mindig akad egy észkombájn, aki emlékezni fog pl. Dömére, hogy tíz évvel ezelőtt mit csinált egy x. meccs y. percében. És "természetesen" ez mindig is elegendő ok lesz tettlegességre, szitkozódásra, felsőbb igazságok kinyilvánítására. Egy ilyen légbőlkapott, mondvacsinált indokkal elrontani a hangulatot szerintetek nem megosztás?
@fabot: igazad van bar en egy kicsit maskepp foglamaznam ! de Csergo nelkul a Sportclub is szetesne ! Ki tudja mit hoza vansag !
Megosztast a Sportclub szurkolok csinaltak a magas roptu eszmefutatasaiknak hangot adva;) Es annak megfeleloen nyilvanultak meg.

Nektek gond csak hogy ket csapatja van a varosnak;) Nekunk nem gond;) Ti erzitek teherkent!

Szerintem szuper hogy ket csapat van es eddig ez a masodik donto ahol a ket foszereplo Szereda-i csapat;)
@@Boy@: szerintem az sc nem Csergo fuggo ,mert van eleg szponzora ahoz,h eltarsa magat..... s a varos is szponzor...fabot:egyet ertek
@fabot: Na te aztan nem vagy semmi!
Olyan propaganda szoveget tettel le ide asztalra, hogy 10 ora 6 percet mutatvan az ora, hirtelen be kellett kapcsoljam a tv-t, hogy bebizonyosodjak nem vettek-e el 10-kor a programot, nem kerultunk-e vissza az az egypartrendszerbe!
Na de szerencsere nem a rendszer valtozott meg, hanem csak egyes partfilozofusok kacsingatnak vissza a multba......
Na de ez meg kezelheto! De szerintem mar csak surgoseggel!
csergo nelkul nem lnnenek ilyen idegenlegiosok ! a varos nem adna plusz penzt ! s mas kemenyebb szponzora nincs !
Engem egyaltalan nem zavar,hogy van a HC Csikszereda is a SC Miercurea-Ciuc melett.Ami zavar,hogy az en adombol is penzelik a Clubbot.
De hat ennyi baj legyen na:)
ejsze Csergo nem megy csodbe:P
@@Boy@: Csak egy par szponzort emlitenek meg neked.Remelem nem veszed rossz neven.Csiki sor(Heineken),Amigo Intercost,Borsec,OTP,Stb.Remelem nincs harag?Hajra SC
:D hajra sc!!!!!!!egyszer fent egyszer lent!
@csoka 78: S meg az en cegem ;), csak nem fogom elmondani hogy melyik, mert nem illik es nehogy megvandalizaljanak.:D
@felsh: Igy van ez nem a reklam helye.:)Csak felvilagositaskent irtam.Es meg mas cegeket is tudok.Csak egy par erossebbet irtam.Es meg olyant is amelyik a jovobe is hajlando volna szponzorizalni.
@0din: van egy megoldás: ne adózz :))amuyg egy dolog hogy a román SportKlub így írja,meg így van bejegyezve, de azé te annyira lehetnél magyar hogy ne Miercurea Ciuc-ozz.
@medve89: Ezt majd magyarazzatok el a szponzoraitoknak, lassuk ok majd mit fognak ehhez szolni!
@naeztaztáneccerértemhejj: jol irtad igy van bejegyezve....:D
@@Boy@: igen, az biztos, hogy nem a döntőért, hanem a negyedik helyért játszana. De a városi támogatásért nem esne szét. Az egy másik kérdés, hogy bírnák el a szurkolók, ha ez egyik szezonról a másikra, hirtelen következne be.
@ájszhoki: Szerencsere nem olyan szponzorai vannak a SC-nak akik ket-harom elvesztett meccs utan azt mondjak hogy "jaj be szar,inkabb nem adok semmi penzt"...
@ájszhoki: gondolom ős-HC-s szurkoló vagy :))) Így nem lep meg, hogy semmi konkrét kifogást nem fogalmaztál meg, csak egy kicsit bő lében írtad le, hogy "utálod a Sport Klubot".

80 év az nem mind kommunizmus volt.

Vicces ez a "pártfilozófus" címke. Fenntartom, amit írtam: aki mondja másnak, az mondja magának.
nem lehet 1 csapat minden evbe bajnok......az tul szep , h igaz legyen!!!! nem lenne varazsa......unalmasa valna...:D szerintem....de azert rosszul esik ,hogy nem nyertunk.
@medve89: Hat igen, de meg van a Roman bajnoksag ami szerintem tobbet szamit mert az a Bajnokok Ligajaba valo reszvetelt is biztositja, persze ha nyerunk. Ez van, a HC jobb volt eddig...
Es meg valami, hogyha mar a varosi tamogatasrol beszelunk akkor miert nem dontik el a varos polgarai, hogy ki milyen aranyban kapja ezen tamogatast?
Miert van ez a dontes csak nehany klubbarat, fotribun, elso sor fekete szekeiben helyet foglalo varosatyara bizva?
@fabot: na ez igen... meghogy "nekunk?" torekeny az erzelmi vilagunk... a fenti n soros kiborulasod nem ezt mutatja, de legyen.
Te viszont sokat gondolkozol es ez nem jo, nekem tokmindegy, de art az egeszsegednek, mert a vegen ugyis felhuzod magad, ugyanis ra fogsz jonni, hogy a velemenyed senkit nem erdekel... De, hogy nem unatkozz:

1-2. Ahhoz, hogy ilyet es ilyen hatarozottan kijelentsel, szerintem kurvara tobb infora lenne szukseged mint amivel jelenleg rendelkezel.
A varos most is 1 csapatot tart fenn es ez a SC, gondolom, hogy azert nem kapod fel a vizet, hogy a mi adonkbol is kerul a SC-hoz.
Azt, hogy maganemberkent ki, mire kolti a penzet azt gondolom megint csak nem leszek agressziv ha azt mondom, hogy semmi kozod (es ehhez tenyleg semmi kozod, meg ha Al Caponenek hivsz akkor se). Kerdem en, ha a HC tamogatoi egy utokepes kezilabda csapatot csinaltak volna, akkor is igy morrognal. Neked, a SC-nak es a varosnak nem kerul semmibe a HC, leszamitva azt a kis merget amit az elmult napokban meg kellett egyel. Csak megjegyzem, hogy SC-osok tomege ismerte el korrektul, hogy ilyen jo hokit reg latott meg ha vesztett is a csapatuk. Es mindezt baratilag, haverilag beszeltuk meg, nem egymas nyakanak esve, mint azt ahogy te megjovendolod.
Engem viszont egyaltalan nem erdekel, hogy szeretett klubbodnal ki(k) tamogat, mennyivel es o vagy ok mikor dolnek meg, sot szurkolok nekik, hogy birjak ok is minel tovabb, mert ellenkezo esetben tenyleg nem lesz akivel jatszodjunk.
Bocs ha agressziv voltam...

3. Igy van megosztja a varost... de csak addig amig szurkolnak (esetleg a meccs heveben mutogatnak:)), de utana en meg nem hallottam, hogy valaki kapott volna egy pofot mert HC-s vagy SC-os, vagy nem mehet be egy barba mert az HC-s bar. Ha erdekel, a legnagyobb SC-osok (legalabbis azt tartjak magukrol) minden meccs utan a Fenyoben borozgatnak. Es nyugodtan vegig mer mindenki setalni a varoson akar SC mezbe bujva akar Hc-sba es meg a piros dzseki miatt sem kellett elmenekuljek senki elol, ugyhogy take it easy. Ne legy ilyen borulato. Ez a kis heccelodes ami folyik, ennyi kell egy egeszseges versenyhez.
Ha pedig azt mondod, hogy a HC megjelenesevel gyengult a hoki Szeredaban akkor kar volt ennyit irjak. Ilyen szinvonalas meccseket szeredai jegen nem lattal volna akkor sem ha a"varos csak egy negyed csapatot kellene eltartson".

Amugy erdeklodj utanna a Sc-nal is, hogy ott a tamogatok beleszolnak-e aktivan a klub eletebe? Nem rosszindulatbol kerdem, de a mai vilagban ez mindenhol igy van es ez alol a SC sem kivetel.

"...sértődöttségből ugrott neki a SportKlubnak, nem volt képes beállni a sorba, a város csapatát támogatni..." - ne vedd rossz neven de ekkora baromsagra tenyleg nincs mit valaszolni, nevezz aminek akarsz. Nem voltal veletlenul KISZ-titkar, ott kellett mindig beallni a sorba..., na mindegy es BOCS ha agressziv vagyok.
@fabot: En szemely szerint ezeket az egypartrendszer elmeleteket utalom! De azt nagyon.
Veled pedig nincsen amiert erveljek, ezzel a 80 evvel ujra elmondtal mindent magadrol......
@fekmen: teljesen igazad van szepen meg is fogalmaztad sajnos hiaba ,soha nem fogjak megerteni mert az irigyseg beszel belolluk.
@0din: Ez sajnos igaz... de azert koszi!
Azokon kivul akiket a kipihent es lehiggadt csoka felsorolt ott van meg a sok szemelyes szponzor aki nem azert adja a penzet hogy reklam plakatokon es holmi bugyborekokban diszelegjen a neve de eleg penzt adnak ahoz hogy akar ezt is megtegyek de nem igy szereznek ismertseget maguknak akik maskepp is tettek le valamit az asztalra. mint pl magyari aki eggyike azon maganszemelyeknek akik jelentos osszeggel tamogatjak a klubot
jo ejszakat mindenkinek!! hajra sc!!
@fekmen: barmennyire is huz a szivem a klub iranyaba ezt talaom igazabnak mint a fabot irasat annyi kulombseggel hogy azon tul hogy egyparan a palyat elhagyva tovabb latunk az orrunknal es nem hadjuk hogy mindennapjainkat befolyasolja egy meccs tortent mar telefonos fenyegetes a fobejarat elott veres igeres a b kozep szurkoloinak ujsagiro megfenyites sot tetlegeseg es ezek a dolgok csak elfajulni latszanak egyre inkabb es ez szomoru.
@cicero77: En azert kopaczgyulat nem neveznem ujsagironak, max. ujsagirok szegyenenek, hogyha rola lenne szo. O csak egy ujsagnal dolgozik hogyha lejart az a bizonyos 5-6 betegnapja..........
@cicero77: Na latod ez a ti bajotok... El vagytok akadva ezeken az aprosagokon. Ezert sulyed a hajotok mert nektek sokkal fontosabb, hogy a Hc-nal ki, mennyit, miert es hogyan tamogat. Ha ilyen jol tudjatok ezeket a dolgokat akkor miert nem adtok otleteket a sajat vezeteseteknek?
Egy sor hosszu tamogatoi lista, onkormanyzati tamogatas, "higgadt management", "sajat csarnok", sziv stb, de a csapat esik szet, lassan nincs jatekos ki jegre menjen es meg sorolhatnam.
Igen van plakat, buborek es hidd el nem az ismerettseg fokozasa erdekeben, de van fottelbe himezett cegjelveny es parkban-bejarat elott parkolo csodaauto is, amit minden szunetben ketszer is ki kell kerulni az 5kutya fele es vissza. Na de nem leszek rossz...
@cicero77: Hidd el nekem, nem fog elfajulni itt semmi, kerdezd meg Sziszot (ha ismered, de ot ki nem ismeri), a szombati meccs utan tortentekrol. Pedig a meccs heveben tenyleg elszakadt 1-2 cerna. A csarnokon kivul soha nem fognak elfajulni a dolgok, a benti mutogatasok es ordibalasok pedig a merkozes velejaroi. Dinamikus sport es ez hoz egy kis adrenalint is magaval a szurkolok koreben. Amugy lehet menni szinhazba is es ott nyugi van (ezt ne vedd rossz neven, nem neked irtam). Az ujsagiros dolog, pedig meg nincs lezarva, ne doljetek be meg a kis "kopasznak", ot is csak egy par szep szoval illettek tettlegesseg nem volt, hidd el.
@barcelinho: olvasd el mégegyszer.

Nem arról írtam, hogy tetszik-e nekem hogy van másik csapat, vagy sem (csak négyszemközt súgom: alapvetően engem nem zavar!). Hanem AZ ÉN MEGLÁTÁSOM SZERINT adott helyzetben adott mentalitású vezetőkkel a HC közép távon csak rombolja a szeredai hokit. Ezért próbáltam három pontba szedni, hogy mitől félek. És ne érts félre, elhiszem az SC elleni vádaitok egy részét, de attól nem változik a helyzet.

Ha már személyeskedni akarsz, számomra a HC-jelenségben az a rossz, hogy ájszhoki, szekely_gobe, stb típusú agresszív szurkolók jelennek meg. Bennem akkor felmerül a kédés, hogy ezek a szurkolók tetszenek-e, vagy ilyen emberekkel szeretnéd-e egy sör mellett megbeszélni, hogy akkor mi is a helyzet a brassói vagy a kanadai hokiban.
@ájszhoki: es akkor megerdemli?te sem vered szajba a takarito not azert mert rosszul mos fel az ajtod elott vagy vered le a pincert mert a te penzedert nem neked tetszoen szolgal ki esetleg lelottyint egy kis itallal,vagy a rendort mert ugy erzed hogy nem erdemeled meg a buntetest?
@fekmen: ha meg neked van igazad akkor ismet egy kacsa ami csak azt szolgalja hogy cirkusz legyen.De ha tudsz sziszorol akkor azt is tudod hogy meg lett fenyegetve telefonon hogy utana rendezodott az lehet
@fabot: Ha minden cerna szakad akkor probald meg ugy felfogni az egeszet, hogy ebben a HC jelensegben van pozitiv dolog is, pld. most ketten mi tudunk valamivel szorakozni, mert gondolom tegedet sem kenyszerit senki arra, hogy ebben a kesoi orakban blogozzal!
@fabot: Nagyon sok hulyeseget ossze-vissza irtal.Ne aggodj te a HC tamogatok dolgain,majd ok megoldjak.A palyan kivul nem tortenik semmi. 'fekmen'szavait idezve sulyed a hajo es en ebbol arra kovetkeztetek ,hogy ilyenkor valakik,vagy valamik idegesek szoktak lenni,de ez csak egy kozmondas es nem celzok senki szemelyere :)
@cicero77: figyelj kis baratom ha annyira ismered a szurkolo kolegadat Sziszot akkor vedd legyszives a faradsagot es tel.tisztazd vele a szitut kerdezd mar meg hogy hogyan reagaltak le azt a gesztusat a Hc szurkoloi mikor szemelyesen (most jol figyelj)annak a par piros dzsekis felso soros verbeli embernek gratulalt es bocsanatot kert a mutogatasaiert!!!! Hidd el hogy senki nem hitt a szemenek a Vip reszen tortent az egesz secc-perc alatt tisztaztak a dolgokat es majd baratsagosan(tulzas nelkul)olelgetve egymast, TAVOZTAK...En szemely szerint a tolongo tomegbol bamultam de semmi fele fenyegetozes vagy esetleg tetlegelest nem eszleltem...
Amugy ha valakit erdekel mi meg most jozanodunk,koszonjuk a Hc csapatanak a hetvegi teljesitmenyet es tovabbi sok sikert kivanunk...hajra HC Csikszereda! :)
u.i.mihamarabb varom a valaszod,jo ejt mindenkinek!
@csik city: Nagyszeru.Beke van.Es az jo.De jo hangosan esdekelhetett bocsanatert ha a tolongo tomegben lehetett hallani azt.Es szep dolog hogy azok a verbeli emberek is csak a meccs idejere olyan agresszivak es onzetlenul megbocsajtanak barkinek aki keri azt.En meg koszonom mindketcsapatnak a hetvegi musort es remelem lessz meg 3 ilyen meccs.Es fejfajas mentes jozanodast.
@cicero77: Ugy velem a nick neved alapjan ki kiabaltad magad 'szonoknak'pedig te csak egy udvari bohoc vagy. A rosszindulat es a provokacio sugarzik csak az irasaidbol.
ui:Remelem ugy is vegzed mint Cicero...
A HC SZURKOLOK neveben megkerlek hutyuru,odin-ke,es te kis barcelinhocska,moderaljatok magatokat,es te is cicero,bela meg ilyen kis csimbokok,talan egy feszekaljbol vagytok?
@csoka 78: Csiki sor(Heineken),Amigo Intercost,Borsec,OTP

hat igen ezek mind szponzorok DE peldanak okaert tavaj vagy ikor a Otp kerte az emberek adojanak 1%-at a Sportclub reszere ! a csiki sor az rendes szponzor es nem is fogja elhagyni a klubbot 100%
az amigo intercost pedig mar a bukas szelen all !
a borsec is fog maradni !
enez kivul van a WizzAir aminek egyebkent semmi koze a hokihoz ha jol tudom ok adtak a sisakokat !

Szponzorolja a WV is de ez nem tudom hogy van gondolom a jatekosok kaptak egy -egy autot ! nem biztos

s az utolso a vegyepszer na meg o is eleg regi szponzor !
@Hutyuru: A jo oreg Branea a fellegekben jart volna ha ilyen naci gondolkozasu szekely alatvaloi lettek volna.Hol latod a rosszindulatot es provokaciot?Ne feledd ezt a korsagot mar sikeresen kezelik.Hogy ilyen maradando seruleseket okozhat a biosz oran vegzett beka boncolas ezt nem gondoltam volna.Ember nezzd meg egy hokimecsrol van szo,olvasd ujra miket irsz az ss propaganda egy piskota recept ezekhez kepest.
@kence:Ismet le rugtad magadrol a takarot az ejjel.
@Hutyuru: Bocs a branea-ert biztos tobbet mond neked a pikachu esetleg pokemon.
@kence: Hogyha zavarnak, akkor valóban megkérheted, esetleg a saját nevedben...
@@Boy@: Kedves barátom, én tényleg csak akkor szólok hozzá, amikor személyemet vagy az OTP-t mind szponzort szidják álnév mögé bújt jellemtelen emberek. Méghogy "tavaj vagy ikor a Otp kerte az emberek adojanak 1%-at a Sportclub reszere"... Komolyan mondom, te nem rosszindulatú vagy hanem valami annál sokkal több, mindenképp nem egyszerű eset. Kevered a fogalmakat, de nagyon. Ami a gazdasági előrejelzéseidet és éles meglátásaidat illeti, talán jobb volna másokra hagyni az ilyesmit. Valami azt súgja nekem, hogy annyira nem vágod ezt a témát. Egyébként még sok más kisebb-nagyobb szponzora és támogatója van a Sportclubnak. Szeretném ha azok iránti tiszteletből akik a jégkorong sportot támogatják, nem lennének támadva ezen a (mostmár) ocsmány fórumon. Egyébként, mint ahogyan jogosan hc-párti hozzászólók is kérték fordított esetben, tényleg ne búsuld a Sportclub anyagi helyzetét, mivel, nagy valószínűséggel, semmi közöd hozzá. Egyébként minden amit írtál, a Csíki sörre és a Borsec-re vonatkozó állításokon kívűl, óriási baromság. Hajrá Sportclub! (Továbbra is így írom, kedves Hutyuru. Látod, még a csapatom nevét sem tudom helyesen leírni, ahogy állítod. Nem csüggedek, mert átnézve a te írásaidat, "ha már magyarul írok", biztosan számíthatok a jövőben a helyesírási szakértői véleményedre és sokat tanulhatok Tőled. Előre is köszönöm.)
@döme2009: az Igazgato ur ugy kepzeli ha valaki leirja a szintiszta igazsagot az On viselkedesevel kapcsolatosan egy szinvonalasnak tartott jegkorong forumon akkor az mind jellemtelen ember...? ocsmany forum...? NEVETSEGES!
@döme2009: Ne haragudj tenyleg nem akarlak piszkalni,de nem szep,hogy ugy irsz ,mint a regi Hargita nepe vagyis magyar szoveg ,romanul irt helyseg nevek es csapatnevek. a szemianalfabetak nem nagyon ertik
Csak mint tény: tavaly a HC pont annyi pénzt kapott a Városházától, mint a Sportklub. Méghozzá egyenként 50-50 ezer lejt. Tehát a Városháza nem tartja el a Sportklubot, s legalább annyival támogataja a HC-t. Az sem igaz, hogy a HC költségvetése kizárólag Kurkó zsebétől függne, s az sem, hogy a Sportklubé a várostól. Mind a két egyesületnek sok támogatója, szponzora van, akik cserébe reklámot kapnak. Magyarán: az üzleti szféra tartja el a két élcsapatot. Egy része, a nagyobb része a szponozoroknak helyi, vagy helyi kötődésű, más része nem. tetszik, nem tetszik, ezen "gazdaságilag legszegényebb" régió üzleti alapon eltart jelenleg két élcsapatot, sőt, nem csak eltart, hanem, mint az eredmények bizonyítják, nagyon jól tart. Persze akármikor megváltozhat a gazdasági konjunktúra, főleg ezekben a válságos időkben megtörténhet bármi, de jelenleg ez a helyzet, egyik csapat sem az adópénzeinkből él. Élnének szegények a jegybevételekből jobban is, de sajnos egy átlagos meccsen ma már pár száznál nincsenek kint többen a csarnokban.
@fabot: A város képes eltartani egy saját jégcsarnokot, úgy, ahogy eltartja a jelenleg szinte teljesen kihasználatlan sportcsarnokot is. Sőt, szeretné eltartani a jégcsarnokot is, mint ahogy már ezért lépést is tett a tavaly, amikor elfogadott egy önkormányzati határozatot a jégcsarnok és a többi létesítmény átvételéről, jelenleg a kormány is el kéne ezt fogadja. A többi megállapításodra előző posztomban is kitértem, de akkor most pontszerűen: a Városháza is támogatta a Sportklubot, igaz, de hagyományosan inkább a minisztérium, mielőtt még a magánszektorból több pénz jött volna be. Az viszont igaz, hogy ha most ne adj Isten minden szponzor bebukna vagy visszalépne, a minisztériumi költségvetésű Sportklub mint egyesület valószínűleg nem fogna megszűnni, de jégkorongszakosztály nem a minisztériumi pénzektől olyan, amilyen most, tehát ennek a színvonalnak búcsút lehetne mondani. A harmadik pontoddal egyet lehet érteni, van egy ilyen része is a dolognak. Én azonban még mindig úgy látom, hogy amíg a hangosabbak belelovalják magukat az HC-SC ellentétbe, a csendes, de elsöprő többség még mindig Szereda-drukker.
@razi: Milyen jolesik ilyenket olvasni,egyetertek leginkabb a utolso felevel!!!
Hmm. Hol is kezdjem? Először is szeretnék gratulálni ... saját magamnak hogy nem nickname-mel léptem be. Remélem ez senkit sem zavar :). Sajnos nem sokan tették ezt így. Régi jóbarátaim mondogatják egy-egy keményebb meccs után, mik is íródnak jelen blogon, "mit-szólsz-hozzá?", stb. Eddig semmit, mert nem tudom ki írja és addig a szövegének semmilyen jelentősége nincs számomra. Most is csak egy pár, személyemet érintő dolgot szeretnék tisztázni.
1. Alaposan kiviseltük magunkat. Mi is, ti is. Ez a meccs heve (na meg a sör leve...). Remélem csak ennyi is marad.
2. Nem voltam megfenyegetve telefonon, nem azért mentem oda. Egyszerűen csak azért mert a pirosdzsekis srácokat egytől egyig régóta ismerem, egyesek évfolyam-, na meg csapattársaim voltak, és szégyenletesen viselkedtünk. Én is, ők is.
Más szóval, nem ma kezdtük...
@székely hokis: Vegre valaki aki verbeli szurkolo !!! Hogyha a Sportclub jovoben legutolso helyen vegez minden bajnoksagban is akkor is sportclubbos maradok orokee!! Lehetseges hogy az iden sajnos megnyerik a MOl kupat de majd jovoben kivancsi leszek mit mutatnak az itteni hc-s jatekosok mivel hogy egy csapatban maximum 4+1 idegen legios lehet es akkor fog latszani majd a kulombseg a Sportclub es hc kozott. Meg csak annyit hogy mar idelye lenne valami sajat szurkolo dalt kolteni mert az agyamra ment a masolas VALAMI UJAT koszonom elore is!!X(X(
@csik city: 1. honann tudod te az igazsagot az OTP igazgatojarol.Ki vagy te hogy masokat eliteletsz??Nem haragudj te ki vagy hol vagy te igazgato vagy egyaltalan lapatos?
2. szinvonalas ez a forum ehez ketseg nem fer.Csak ebben a posztban a hozza szolasok (a tied es a tobbi hozzad hasonloe) nagy resze messze a szinvonal alatt van, magyarul ez a mocskolodas amit ti itt csinaltok ez szegyen.
Ha megnezed akkor magyarorszagi hozza szolo mar reg nincs.
@döme2009:

nem busuulom a sport club anyagi helyzetet , az egesz abbol indult ki hogy csergo nelekul nem lennenek ilyen jo idegen legiosok ! s ezzel gondolom mindenki egyetert !
Sziszo nagy arc vagy . . . te tenyleg nem ma kezdted . . . gratula neked . . . ami elhangzik meccs kozben az ott is kell maradjon es utanna nem haragszik senki senkire . . . @cicero77: a te peldaid a takarito novel meg a rendorrel es a pincerrel olyanok mint te vagyis rosszak . . . nagyon rosszak . . . azert mert a rendor a pincer es a takaritono barmit csinaljon is azt nem fogja egy egesz varos ertelmezni de amit egy kopacz gyula tipusu es ujsagironak csak joindulattal nevezheto ember csinalt vagy muvelt el az ujsag hasabjain keresztul a HC csapataval es tulajdonosaval Kurkoval szemben az mar manipulacio es a tomegek megtevesztese na meg a jatekosok kozotti feszultsegkeltes erdekeben tortent es ezt mar nehez egy egyszeru pincer vagy takarito tevedesekent felfogni . . . ha meg zavar hogy a HC csapatanal tamogatokat megjelentetnek ugy mint tamogatok es esetleg penz nelkul te is szeretnel megjelenni ottan akkor megigerem neked hogy nem kell hatszamjegyu penzeket elkoltened mint az a bizonyos tamogato en elintezem neked hogy te is ki legy teve ingyen csak bele kell egyezned abban hogy neved utan oda irjuk hogy a szarkeveres nagymestere vagy ilyesmi . . . szivesen varunk ha erdekel az ajanlat . . .
@szekely gobe: Vagy nem olvasok HN-t eleget vagy nekem nem tunt fel? Felvilagositasz kerlek par szoban,hogy mit csinalt konkretan Kopacz Gyula? Mit mondott,mit irt? Kicsit errol lemaradtam,csak az utolso Kurko vs. Kopacz Gyula incidensrol olvastam!
@SKszurkolo23: Dehogy fogják megnyerni a MOL ligát. És ha megnyerik de erre nem is szabad gondolni akkor sincs semmi azért mert valaki 2 meccsen jobb vólt nem aszt jelenti , hogy a 3, 4 vagy az 5 meccsen is jobb lessz. Meglássátók az 5 meccsen a 2 harmad után a szünetbe legalább 2 gollal fogunk vezetni. És utánna nagy buli lessz. Tehát minden kedves szurkoló társam csak pozítivan vagyis több optimizmust és ami a legfontosabb a jégen kell győzni.
Hajrá S.C.
Beszednek szep beszed, csak nincsen semmi valos alapja szerintem.
az is igaz ! a HC ezt megnyeri !
@Joegep: Azt azert te is gondoltad hogy az incidens nem azert alakult ki mert kopacz gyula tokmagozott Kurko mellett es ez annyira iritalta hogy ide jutottak . . . kopacz most lehet magatol vagy masok nyomasara de olyan cikkeket jelentetett meg a HN-ben ami nem felelt meg a valosagnak es ezt szamtalan esetben megtette mint peldaul hasbol irrealisan magas arakat irt ki egyes jatekosok neve melle havi fizeteskent es ezzel azt akarta elerni hogy olyan hangulatot teremtsen a HC csapatanal amit minden ellenfel szeretne tehat magyarul a szarkeverest csinalta nagyban . . . kepzeld mikor azt irta hogy Sille Tamas biztos informaciok szerint 5000 eurot keres havonta akkor egybol Kurko nyakanak szoktek a tobbiek hogy ok miert kell negyed arban jatszodjanak mikor meg jobbak is mint Sille . . . es ezer mas ilyen hulyeseget csinalt ha van kedved olvasni meg irok jonehanyat . . .
@ájszhoki: Hogy, mennyi valós alapja van aszt bizzuk csak az időre. Nem szabad mindent mindig csak a jelen pillanatból megitélni ennél nagyobb kakiból már áltunk fel és én bizók a csapatomba legalább annyira mind a saját Családomba. És soha de soha ne felejtsük el hogy a Mol liga döntője min 3 meccs max 5 és 60 perc. Ennyi idő alatt csaták sőt háborukat nyertek meg és láttam olyat is igaz fociba hogy B.L döntőt 2 perc alatt nyert meg a Manchester United és miért??? Nem azért mert jobb volt mind a München. NEM Azért nyert mert nem adta fel az utolsó percig bizott a gyözelembe és én is így teszek és remélem, hogy a csapatom is így gondolja minden kedves szurkóló társaim is.
Hajrá S.C.
@Joegep: es termeszetesen Sille keresete kb ennek az osszegnek a fele volt
@szekely gobe: En nem gondoltam semmire,eppen ezert kerdeztem,de mostmar kezd tisztulni,kosz az infokat s ha meg van irjal,erdekel ez a szempont is!
@székely hokis: Szeo,sot dicseretes az optimizmus,de ha realisan nezzuk(sajnos vagy nem sajnos) jelen pillanatban a HC-nak all a zaszlo ugy a moral ugy a jatekoskeret szempontjabol,de ennek ellenere nem kell a Klubbot leirni,ahogy mondod alltak ok fel nagyobb szarbol is,"izgattottan" varom a folytatast!
@Joegep: Erről beszélek és 2 hét múlva mi is fenneb huzzuk a zászlót
Hajrá S.C.
@székely hokis: februar 12.en bajnoki fordulok is van HC-Steaua, Brasso-SC.
fordulo, ezt akartam irni:P
@fabot: Megvolt az eredmeny hirdetes . . . eleinte ugy volt hogy harom hetig tart a verseny de a szerkesztok rajottek hogy ennel boduletesebb hulyeseget senki nem tud mar irni es megkaptad az elso helyet . . . @cicero77: te csak masodik lettel pedig en neked szoritottam . . . de hatha legkozelebb
@felsh: Köszönöm az infót eszt nem tudtam. Kötelező a győzelem, mindent bele az a meccs jó lessz felejtetni a 2 pofot és új erővel vágjunk neki a Mol liga döntőnek.
Hajrá S.C.
@kence: Hm... te nem is vagy Hc szurkolo;)
En?Szerintem tevedsz,sot meg barca' szurkolo is,meg bilbao is,de foleg HC,mivel en egy kicsit ,,radikalis ember vagyok",es hiszek a szekely feltamadasban!!!
@cicero77: tevedsz,akkor huztam magamra,mivel nekem nem adatott meg a normalis lefekvesi ido.pa!!!
@Hutyuru: A "Borsec" dolgot inkább idéztem és nem is annyira városnévről van szó jelen esetben, a "Sportclub" vagy "Sportklub" témában lehet, hogy neked van igazad, tűnödtem még közben rajta. A régi Hargita Népére való utalásod pedig tényleg tetszett. :)) Egyébként minden a régi, így hát: Hajrá Sportklub! :)
Na jol van Kence akkor:) ;)
Kedves Sc szurkolok,utoljara talan a tegnapi nap voltunk felszolitva hogy ideje lenne a sajat komponalt dalainkat enekelgessuk ezert hat vettuk a faradsagot igazoltunk egy verbeli Hc enek tanarnot...a Hc honlapjan is kozetett muzsikank a kovetkezo lenne:
"SportClub mezemet felakasztom a szegre
Ha latom hogy jon a ki a Hc a jegre
Jaj Istenem mit tettel Te envelem
Miercurea-Ciuc az en szep magyar nevem"
...remelhetoleg a rezesbanda igazolas is sinen van ha minden igaz jovo heten nagy buli lesz! :)
@@Boy@:kukacBOY szerintem nagyon tevesek az informacioid, a Sportklubnak vannak meg olyan eross szponzorai ugyan ugy mint ahogy a HC-t se egy ember tamogatja. Szerintem, azert gondold meg , hogy miket irsz a nagy nyilvanossag elott.Amugy az 1% nem is 1% hanem 2% es azt alapitvanynak lehetet felajanlani, innen is latszik ,hogy te nem is ajanlottad fel a te 2%-odat. Pedig megtehetted volna, csak ez lehet hogy meghalad teged. Vagy talan ennyire nem erdekelnek teged embertarsaid. Azzal segitettel volna valakin, valamelyik alapitvanyon, valamelyik embertarsadon. Es amit meg nem ertek , es amiben megint tevesek az informacioid (amugy mint mindenben) az OTP-vel kapcsolatosan es a Csikszeredai kirendeltseg mostani vezetojevel kapcsolatosan. Szerintem, TE , mielott velemenyt nyilvanitasz , meg kellen kerdezzel masokat is , hogy valyon Ok is ugy tudjak mint te?
@szekely gobe: koszi.onzetlensegbol tobbszor jelesre vizsgaztal.Legkozelebb a te kedvedert is jobban igyekszem majd.
a 'háború' tart még,de a jobbom nyújtom :))

CICERONAK

Rosszindulat-teszt

1. Azt látja, hogy egy vak ember áll az útkereszteződés közepén és zavarodottan toporog, mert az autók elindultak már. Mit tesz?

a, Odakiált: Nem lát ember, zöld van!

b, Odasiet, karon fogja, elvezeti egy kirakat elé, és azt mondja: Ugorjon, pocsolya!

c, Odamegy, és a fülébe súgja: Itt biztonságban van!
Egy vasúti átjárónál sínen fekvő embert lát. Odasiet, kiderül: Öngyilkosjelölt, kiábrándult ember, aki így akar véget vetni életének. Erre ön:

a, Készségesen ellenőrzi a kötéseket, elég feszesen vannak-e rögzítve a síneken.

b, Megkérdi, van-e platina csípőprotézise az illetőnek, mert akkor megvárja a vonatot.

c, Elkéri az illető lakáskulcsát és megígéri, hogy leadja az elöljáróságon.

@Hutyuru: Juj de kemeny berci ur kaphatok gondolkodasi idot es igerem hogy cserebe fat is rajzolok majd ok?
@csik city: Jujj,de ugyes cukrot neki:)) Ez vetekszik a hires HC-es legenyes notaval...kretensegben :|
Felhangzott a szó, zeng az induló,
Győztesek megint, régi zászlaink.
Nézd a gúnyhatárt, széttiporva már,
Várnak újra mind, ősi bérceink. Édes Erdély itt vagyunk, érted élünk és halunk,
Győz a szittya fergeteg, a rohanó sereg!Lépteink nyomán, fenn a Hargitán,
Völgyeinkben lenn, tornyok hangja zeng.
Már semerre sincs átkozott bilincs,
Énekeljetek, völgyek és hegyek!

Édes HC itt vagyunk, érted élünk és halunk,
Győz a szittya fergeteg, a rohanó sereg!
Na erre csak gratulalni tudok hogy sikerult letre hozni egy sajat szurkolodalt??? idelye volt!! Es remelem lassan elfeljtitek a lemasolt szovegeket;)Meg lenne egy kerdesem hogyha 2 ev mulva egy uj szeredai csapat jon letre ahoz partoltok??:)):)) HC sohaaa Hajra Sportclub!!!!!!
@csik city: De jo a versed foleg ha meg rimelne is de ez nem nagyon jott ossze:));))=)) van nekem is egy versikem;)
"Sportclub drukker segge kukker
abba nez a hc-s drukker!" szerintem ez jobban rimel ;) SPortclub4EVER;)
@székely hokis: Remelem igazad lessz en kitartok joban rosszban a kedvenc csapatomnal !!!Hajra sportclub!!!
süti beállítások módosítása