HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Énekes Lajos visszatér

2009.01.25. 14:14 F. Kapus

Jelentős változás lesz csapatunkban a pénteki mérkőzéshez képest, mivel visszatérek a kispadra, fogta viccesre a Villach elleni mérkőzés előtti beszélgetés első mondatát Énekes Lajos Aba Volán-edző, aki betegség miatt kihagyta az Innsbruck elleni találkozót. A jó hír, hogy csak ezen az egy ponton lesz változás, minden játékos egészséges.

"Igazából egy évben nem sokszor jöhet ki annyira a lépés, mint nekünk pénteken. 26 lövésből 10 gólt szereztünk. Többször visszanéztük a mérkőzés felvételét, és látszik, elég sok védekezési hibát követtünk el, de ezen helyzetek megoldásában segített nekünk Szuper Levente vagy a szerencse."

Alkalmi fordítónk, advocatusdiaboli szabad fordításban bekommentezte a liga hivatalos honlapján található meccsbeharangozó cikk érdekes részleteit. "A magyarok otthon rendkívül erősek. Hazai pályán a Volán a szurkolókkal a háta mögött két fokozattal jobban játszik. Rendkívül jól kell védekeznünk, és nem szabad engednünk, hogy kontratámadásokat vezessenek", vélekedett Gert Prohaska, a Villach kapusa. Larry Huras, a villachiak edzője még hozzátette, mindenképpen felhívja Greg Holst innsbrucki edzőt, hogy információt kérjen tőle a magyar bajnokról.

Semmiképp nem számíthatunk lötyögős meccsre, mert a Villach kicsúszott az első négyből. Márpedig ez a pályválasztói előny szempontjából elég fontos a rájátszás előtt. A két székesfehérvári mérkőzésen megosztoztak a pontokon a csapatok, egyszer a Volán nyert, egyszer a Villach, mindkétszer a rendes játékidőben. Ha az Alba Volán nyer, akkor biztosan elmondhatja magáról, hogy négy fordulóval a vége előtt még él a matematikai esély a nyolc közé jutáshoz.

111 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ferrri: köszi, azt nézem, csak ez kb. 5 perc késéssel megy, azért reméltem, hogy valaki real time is beszámol, mint néha szoktak.
@munkagep:

oké, reméljük valaki hamarosan közvetít
egyenlitett a Caapitals. nehogyma' nyerjen a laibach....
Ahogy már megszokhattuk, ismét hátrány az előny...
dejó
mindenki vezet akinek nemkéne
folyamatos 2os hatrany!
Elborult a fiuk agya!
ha jol értem 5:3 bol golt ütöttek a labancok, de a biro nem adta meg les miatt
Kiegészültünk, visszajöttek a kiállítások, bár nem hiszem h durváskodtunk, volt túl sok játékos is, akadályozás is, egyik sem kötél általi halált érdemlő
ottafociiiiiiii, ez már döfiiii
Die Hausherren kommen zum Ausgleich und das gar nicht unverdient, da die Villacher zwei Mal ein 5 gegen 3 Powerplay vergibt. Fodor trifft aus einem Meter. Unhaltbar für Prohaska.
@w.zolika:
A hazaiak kijöve a szorításból amit a két egymást követő 5-3 szituáció teremtett ÍFoci egy méterről a hálóba talált. KB
köszönöm !!!!!!!!!!
Ljubljana miért nyerte 18 - 8 ra a kapuralövéseket capitals ellen 1 harmadban??
na halihó mindenkinek!
sajna nem volt jó a net de most már többé kevésbé leszek.

két harmad szummája: nagyon hamar lőttek gólt, mi próbálkoztunk, de sajnos első harmadban nem ment be semmi. szerencsére nekik se. 9-12 a kapura lövések száma. második harmadban volt egy nehéz időszakunk, amikor sorban kaptuk a kiállításokat, sokat voltunk 3-5 ellen, teszem hozzá, jogosan. 6-17 kapura lövések száma, ebből egyet mi be is lőttünk. a 2. harmad óta nagyon jó a hangulat, főleg a gólunk óta :)

most egy kis pihi, aztán a mindent remélem hazai oldalra eldöntő 20 perc. bár végülis a 2 pont a lényeg nekünk, valamint hogy lehetőleg graz nyerjen a cápák ellen, és az oli ne szerezzen pontot.
hú anyám, 29 lövés 2 harmad alatt néha egy meccsre is elég, megint leventére vagyunk bízva, az a gyanúm
hogy mi kell a győzelemhez? fegyelmezettebb játék, hogy lehessen befújni a 2 perceket. valamint lényegesen több kapura lövés. De remélem, hogy Sator mester tud valamivel szolgálni a szünetben, hogy mi nyerjük a meccset.
előző posztomat javítom: hogy NE lehessen befújni :) értelemszerűen. csak valahogy kimaradt az a fránya ne
olimpia kapott gyorsan 2 golt :)
es a graz is egyenlit...
ja, es az oli is egyenlit :(
legalabb a graz vezetest szerzett...
hát az teljesen mellékes, már csak 4 forduló van, minket csak az olimpija érdekelhet
59:32: Levi le, 45nél buli a villachi kapu előtt. időkérés hazai oldalon.
csudto: a matematikai esely miatt nem mellekes... ;)
59:56: góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Nem gondoltam volna... Bravó!
Le a kalappal a srácok előtt akkor is ha szívunk OTban!
Bravó!

Most már kellene a második pont is.

Hajrá Volán!
vááááááá hajrá fiúk!!!!!!!! ki lőtte?
A jelek szerint csicsó, ráadásul fegyelmi is van a villachnál
előbb azt akartam írni hogy a pics@ba, most azt írom hogy a pics@@@@@@@@@@@@@@@@@baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(elnézést kissé elragadtattama magam)
59:56 : Okcsay Gabor (Martz)
Nyert a Capitals a hoszabbításban!
jól van, az olimpija elvesztette a maga hosszabbítását, nekünk be kéne húzni a magunkét
63:45, hajrá Volán!
Na kéne a 2. pont és akkor a Ljubljanával egy szinten állunk
Nyert a Graz is hosszabbításban.
Na, csak ezt behúzzuk!
ha nyernénk, 9-ikek vagyunk!
Meglesz!

Hajrá Volán!!!!!!
HAJRÁ VOLÁN! Nyomjuk le őket büntetőben!
Kivédték, kivédtük.
fekete góljával 1:0 nekünk a büntetőknél!!!!
még egy kör van. Jason kihagyta az elsőben
Gól nekünk, Lévi védett
Csicsó kihagyta,14es belőtte. 1-1
Most megint egál.
mondjon valaki valami kellemes hírt lécci
Jason ezt is kihagyta sajnos, így maradtunk 10. helyen. MIndenkinek szép estét.
/*+-/%!+")(=/!+"'"&@##&&^˘

:-((
nembaj. sirbol lett visszahozva 1 pont.

grat fiuk. hajra volan
nem lövet az ember olyannal, aki egyszer már kihagyta, nem hiszem el, ez elég alap
Szép volt!

Én örülök az 1 pontnak is.

Hajrá Volán!
Szuper 96%kal védett, riszpekt. Ma ennyire volt elég.
S mé' nem a Fekete lőtte? :-((((

(59:55-nél ezzel is kiegyeztem volna)
én sem vagyok telhetetlen, csak értetlen :)
@csudto: ez nem feltételen igaz, az egyik büntetőpárbajt korábban úgy nyertük, hogy Csicsó elsőre kihagyta, aztán a mindent eldöntőt meg belőtte. Szerintem ezen már nem múlik semmi.
Szuper 47 lövéből kapott 2-őt!
Elképesztő!!!
Levi remélem a VB- n is kivédi a sógorok szemét is!
Nagy dolog, hogy egyenlíteni tudtunk a legvégén... Szuper remélem a következő szezonra is marad!
@Szenszej: remélem elviszik az NHL-be a Vb-teljesítménye miatt!
@eleve lehetetlen: merrt ugyanaban a sorrendben ugyanazoknak kell lőni a második sorozatban is!
@lbsz: Vagy egy jobb európai bajnokságba..., teljesen igazad van, csak arra gondoltam, hogy ilyen képességű kapus,(akit minden meccsen "szétlőnek", ráadásul olyan helyzetekben kell védenie szinte folyamatosan, amiket a Volán az ellenfél kapujánál ritkábban tud kialakítani) a fehérváriak számára (Szuperen kívül) megfizethetetlen...
Lajos, pizzád, söröd álljuk, csak maradj otthon!!! :)
@advocatusdiaboli: Meg Jason, Nathan, Byström, Bonni és még egy DEL-ben vitézkedő ponterős szélső kell melléjük!
Ennyire pörgős, kiegyenlített, jó meccset ritkán látni. A Volán ugyanúgy győzhetett volna, ahogy kikapott. A 2:3 ellenére gratulálok a csapatnak, szép volt, fiúk!

Nem mellesleg elismerés az ellenfél szurkolóinak, akik - nem úgy, mint a salzburgiak - sportszerűen szurkolták végig a meccset.
Le a kalappal a srácok előtt!!!Eredménytől függetlenül ez volt szerintem a szezon legjobb hazai meccse.1perc megállás nemvolt,hatalmas iram, helyzet helyzet hátán, nagyszerű kapusok.Sokan írták a napokban,hogy kár hogy nem adta a sportklub a 10-1 es diadalt, ez a mérkőzés ,véleményem szerint azt is übberolta,bánhatja aki nemlátta.
@jágör68: Nathan és Jason tényleg mindenképpen kell(ene) a következő szezonban!

A megszerzett egy pont értékét nagyban növeli, hogy a második harmadban majd' hat percig voltunk (többnyire kettős) hátrányban. Ott simán eldönthette volna a meccset a Villach.
Ha jól számolom, 9. helyen vagyunk?
@doszy: Ja, nem az Olimpia is hosszabítésban kapott ki. :(
@exL:1: Szió! Sűrübben kéne leereszkedned a pórnép közé a VIP-ből, látom elkapott a "B" közép hangulata, a kommneted is elég jóra sikerült. A mai játéka alapján kiemelném talán a a a a ... a CSAPATOT! Igen csupa nagy betűvel, fantasztikus volt a meccs, még akkor is ha ma nem mentek be azok a helyzetek, amik pénteken igen, de ne felejtsük mégis csak az ötödik helyezettel játszottunk. Egy pont és le nem írható hajtás, szép játék. Hajrá Volán!!!!
süti beállítások módosítása