HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A HC Csíkszereda a második döntős

2009.01.25. 21:49 Hblog

Biztosan Csíkszeredába kerülnek az aranyérmek az első Mol Liga-szezon végén. Ez a második elődöntőn derült ki, amelyen a HC Csíkszereda fölényes győzelmet aratott az NZ-Stars felett. A hírek szerint az első harmadban a Stars egyenrangú ellenfél volt, de gólt csak a HC ütött, egyet. Nagyjából a feléig nyílt maradt az összecsapás, de a 29. és a 30. percben a HC másfél perc alatt két gólt is szerzett. Ezután a Stars már csak futott az eredmény után, a HC pedig további két góllal beállította az 5-0-s végeredményt. A HC a helyi rivális SC-vel döntőzik. Részleteket újfent a helyszínen járt olvasóinktól várunk.

39 komment

Címkék: mol liga

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajrá HC! A felvezető nagyjából rátapint a lényegre: kiegyensúlyozott első harmad, de tulajdonképpen az első gól után egyetlen pillanatig sem volt kétséges a győztes kiléte. Annyi az egyetlen szépséghiba, hogy 3-0 után már igazából a Stars nem futott az egyenlítés után (igaz, hogy ez nem ugyanaz, mint az eredmény utáni futás!). Volt egy time-out kérésük, de inkább csak azért, hogy megnyugodjanak: ennyi volt, ez elúszott! Hajrá HC! Remélem, hogy megnyerjük a SC elleni döntőt is!
Kemény küzdelem vár a két csíki csapatra, papír forma szerint a HC nek lenne esélye meg hát nagyobb játékos kerete is van, de nagyon bízom benne hogy a Sportklub nyeri meg az idén a bajnokságot.
Hajrá Sportklub!!!
Hat a Stars sztem jobban jatszott mint a tegnap de a HC is .Egyertelmu volt ahogy Gabrielli is irta mar az elso gol utan,hogy ki lesz a gyoztes.Ahogy elneztem mind a ket csiki csapat jatekat,hat nagy derbynek nezunk elebe.Egyertelmuen a mOL liga 2 legerosebb csapata kerult a dontobe.En remelem a HC tartja a mai formajat es megnyeri a kupat mert nem lesz piskota egy meccs sem ezutan.
Hogy minek kell egy ilyen kicsi varosnak mint Csikszereda 2 csapat? Ime itt a valasz,hogy itthon legyen a donto es ne kelljen utazgatni:D
Hajra HC !!!
Egy sportszerű mérkőzést láthattunk ahol a Liga legjobb támadói ,a Liga legjobb védői ellen játszottak.Kiegyenlített másfél harmad után Hc egyre nagyobb fölénybe került,talán két okból ,1.2-0 után a Hc felszabadultabban játszott,2.Stars egy picit elfáradt,rengeteget volt jégen a válogatott sor.
Annyit még Gabrielli kommentjéhez,hogy 1-0 után nem volt annyira egyértelmű a szeredaiak győzelme.
Meccs végén a Hc fanatikus drukkerei egy kicsit elkésve fogtak hozzá a székely himnusz énekléséhez,aminek következtében Kangyal és néhány társa a jég közepén,levonulóban,tisztelettel ,levett sisakkal végihallgatta a hamnuszt.Tisztelet nekik!

Biráskodásról,ezen a meccsen két főbíró átlagon felül vezette a mérkőzést,igaz a játékosok sem adtak túl sok okot a sípolásra.
Hajrá Hc!Hajrá Stars!:))

A Hc-Nz merkozes vegen a kozonseg amikor elkezdte enekelni a szekely himnuszt a levonuloban levo Nz jatekosok hirtelen megfordultak es elukon Kanygyal Balazs-al aki az elsok kozott vette le a kaszkat a fejerol a Hc szurkolok fele fordulva . . . meghato pillanat volt . . . az ilyen gesztusok nagyon kellenek es tenyleg minden dicseret KANYGAL BALAZSNAK es csapatanak akik egy nagyon szimpatikus csapat benyomasat keltettek . . . meg kulon megszeretnem emliteni a szimpatikus UTE szurkolokat akik vegig lelkesen buzditottak a csapatukat az Sc elleni merkozeseiken es kovetendo pelda kellene legyenek minden szurkoloi csoport szamara . . . hajra Hc es eljen a szekely meg a magyar jegkorong . . .

GRATULÁLUNK!HAJRÁ HC!NA MEGINT NEM LESSZ TÉVÉS KÖZVETÍTÉS MERT NEM SZEREPEL MAGYARORSZÁGI CSAPAT A DŐNTŐBE!!!:):):)
a hc az iden megismeri mit is jelent a szurke szin,nem bronz,nem nem,hanem ezust,nem rossz az sem,de...........................azt nem jegyzik.........
jo neked mik vogymuk:)Egyedul te tudod biztosra ki fog nyerni:)
@Iblisz: Hagyjátok szegényt...
nem csak tudom,ez latszik,aki szivvel jatszot az SK volt.Es tudod,csak a sziv szamit.........
Igazad van.Kékfehér és szív.Mi az? :))
Bocs, hogy ezidáig nem szóltam erről: végeredményben, hogyha egyesek az UTE-t tartsák az idei "meglepetéscsapatnak", akkor én ugyanezt mondom a Stars-ról! Gartulálok nekik az első négybe jutáshoz. Ugyanakkor teljesen egyetértek góbéval ami az UTE szurkolókat illeti, hozzáfűzném még, hogy jók a dobjaik! (és jó a dobosuk!)
Muki76, mindegy, mindenki másképp éli meg a meccseket. Én talán ennyivel elfogultabb vagyok. Hajrá HC!
@gabrielli: Úgy legyen!Ámen.
Hajrá HC!
ez csak Hc TALALOS KERDES LEHET.Irom a valaszt sport klub,szoval bal pitvar a kozonseg,jobb kamra az a csapat,bal kamra a penz,es igy lessz arany,nem ér,hanem érem.
@mik vogymuk: De várj, mert itt a szív ige! Nem főnév!
iblisz, ma is volt HC elleni szurkolas? ,mint tegnap?, az SC meccsen
@gabrielli: Igy van,a sziv ver,nagyon vagy alig,de ver.HCt is...cselekedve,verve....
@aszpirin: a hc -val vel a tegnap senki nem foglakozott,magyarul a semmi az semmi,az nincs de ha valami semmi az mar valami.
@mik vogymuk: te tenyleg nem tudod mi a kulonbseg a fonev es az ige kozot :)))
:D elementary school ezt tudod mit jelent :D
@qx92: nem tudj azt se hogy mi az:D
Hát,jó lett volna ha egy magyar csapat bejut,de mindegy!! Akkor inkább az Sc nyerjen,az szimpibb mint hc!!
Nagyon jo ez igy hogy ket szeredai MAGYAR csapat jutott be , uraltak a mezonyt ! ;)
Az elso merkozest egy kicsit nehezebben, a masodikat annal konyebben hoztuk. De igy utolag egy percig sem volt ketseges a dontobe jutas sorsa. Gratulalok a HC-s fiuknak es gartulalok a Stars-os jatekosoknak (es kulon Kangyal Balazsnak) a sportszerusegukert meg a tiszteletukert amit a szurkolokkal szemben mutattak a Szekely Himnusz eneklese alatt.
Nem utolsosorban egy NAGY GRATULA annak a kb 15 fos UTE szurkolotabornak, akik leutaztak ide szeredaba es mindket merkozes alatt dicseretre meltoan es sportszeruen szurkoltak a Lilaknak. Sok sikert mindket csapatnak az OB1-ben.
Ja, es HAJRA HC !!!!!!!
@Muki76: a LIga legjobb tamadoi nem a hC-sok, ez nem kotekedes, hanem teny...
@chubby474: A tény az,hogy a Hc lőtte a legtöbb gólt,számszerint 200-at.Én nem két játékosra gondoltam.:))
nem erdekel senkit hany golt lott osszesen
@chubby474: "nem erdekel senkit hany golt lott osszesen" az elozokommented utan ez kotekedes
amugy ha a hc utotte a legtobb golt akkor miert nem az o csapatuk a legjobb tamado alakulat ??
@fekmen: mi is köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat Szeredában! Gratula a szeredai csapatoknak is a döntőbe jutásért: parázs hangulatú meccsekre, színvonalas hokira számítunk!
Hajrá lilák! ...és csak a csíki sör :)
Kedves Székely Barátaink! Köszönjük az elismerő szavakat és a nagyon kedves fogadtatást! A meccsek is jók voltak és tényleg az erősebb csapatok nyertek. A túra számomra mégis elsősorban az igazi szurkolók közötti barátkozásról marad emlékezetes. Nagyon várjuk, hogy mindezt viszonozhassuk!
A legjobb tamado alakulat a HC ez nem ketseges,de a kanadai tablazat elso tiz helyezettje kozul csak egy HC (Pire), a kovetkezo ketto csak a 17. illetve a 20. helyen talahato nevszerint Saluga es Tivadar... Nemtudom ertitek-e,hogy mire akarok kilyukadni..
@Joegep: szerintem arra hogy a hcnal van egy huzo ember (pire) de minden mas sor is hatekony a tamadasban ellenben az Sc-vel ahol wallenberg es ramstedt nelkul elege foghijas a tamadas.
Ne ertsen felre senki az Sc-nek is megvannak a jo csatarai de a Hcnal kiegyenlitetebb a tamado jatek.
@qx92: Korulbelul errol beszeltem en is!:)
És most egymás vállát veregessétek meg.
Egy találos kérdés-kevés fehér pont között ,szinte fele fekete?


ú fekete?
@mik vogymuk: Te meg vagy zakkanva haver!:))
@mik vogymuk: Jó sokáig gondolkodtál.:))
@Joegep: Szerintem ha kulon targyaljatok a tamado jatekost es a "legjobban tamado alakulatot" akkor konyebb lesz ezt kideriteni...:)
Hat en is epp ezt probaltam kifejteni,csak nem tisztaztam le elegge,mert sok esteben ez a ketto nem feltetlenul fedi egymast!
@celebesz: @Liladínó: Ezek szerint szerencsesen megerkeztetek.Osztozom velemenyedben Dino,a gyozelmunk mellet a legfontosabb dolog az volt,hogy megismerhettunk Benneteket.Barmikor szivesen latunk Csikszeredaban.Hajra HC!!!Szep volt Lilak!!
süti beállítások módosítása