HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Sille Tamás az NZ-Starsban folytatja

2009.01.22. 20:07 F. Kapus

Válogatott hátvédünk a HC Csíkszeredától a magyar fővárosba igazolt, a szezon végéig. Sille a Mol Ligában nem szerepelhet, mivel az átigazolási határidő lejárt, így csak az OB I.-ben számíthatnak játékára. Az olimpiai selejtezőre és az A csoportos világbajnokságra készülő válogatott keret tagja a szezonban a harmadik csapatban szerepel majd, először a szlovák extraligás Skalicából, majd a HC-ból távozott idejekorán.

41 komment

Címkék: sille nz stars

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akit a teljesítménye és a hozzáállása miatt egy éven belül két helyről is elküldenek az nem szokott olimpiai selejtezőre és A csoportos világbajnokságra készülni... A név fog számítani vagy az idei teljesítmény?!
És igen tudom milyen volt fénykorában, és el is ismerem, úgyhogy nem kérek "demegérdemlimert" és "ezjárneki" kommenteket.
@Stommy: hat az iden szerintem nem teljesitett
Az előttem szólóktól csak annyit kérdeznék,hogy már megint savanyú a szőlő?
Így már egyenes az út az elfekvőből a válogatottba! 3 hónap alatt kb. 7 meccset ha játszott?
@Drecki: Október vége óta összesen 7 MOl liga meccset játszott.
Ezzel talán nem klellene olimpiai selejtezőre készülni.

Egyébként várható volt, hogy a Starsba megy
ott lesz a Kangyal-Svasznek-Gröschl-Sille-Majoross tengely Svájcban, ide a rozsdás bökőt
@Video Tóni: Jegyzőkönyv szerint 7 meccset játszott. De mint az elmúlt napokban kiderült, nem kell komolyan venni a jegyzőkönyveket, így lehet még kevesebbet :)
Gyerünk Tomi , mindent bele hajrá pesti hoki !
Ennyi erővel jöhetett volna egyből a Stars-ba már ősszel, de sok pénznél jobb a több ugyebár :D
Hááát, meglepőnek tényleg alig-alig nevezhető fordulat! :)
Hát nem tudom... innen indult:
2008. február
"Szabó István elnök a részletes tervekről is tájékoztatta a jégkorongblog olvasóit. Fenti koncepciónak megfelelően kell a csapatba egy erős első sor, akiktől lehet tanulni. Ezért külföldi, hangsúlyozottan fiatal, motivált játékosokat kívánnak Magyarországra csábítani, várhatóan az orosz, a cseh és a szlovák bajnokságokból. A többi sor túlnyomórészt magyarokból állna. A második sorban a játéklehetőség hiányában lévő 1987-89-es korosztály megfelelő hokistái kapnának szerepet, a harmadik a mostani ifjúsági korúak legjobbjaiból verbuválódna."

Az eredményt ismerjük, hányan játszanak a fiatalok közül...

Tény hogy nem érdemli meg a válogatott kerettagságot az idei teljesítménye alapján, de sajnos így sincs elég hátvédünk.
Sille Tamás még nem kopott el , szerintem Ő még simán befér a VÁLLOGATOTT-ba. Biztos hogy még NÁLA gyengébb teljesítményt nyújtók is ott lesznek . Ez egyébként legyen CORTINA problémája , és ŐT ismerve ezt is meg fogja oldani. Rutint meg az éveket szokták emlegetni , TOMI-nál még a sebesség is megvan. TŐLE és OLEG VAZSJUNYIN-tól sokan , sokat tanulhatnának igazi SPORTEMBERségből. Kapitánykodjatok és soroljatok fel 8 MAGYAR hátvédet aki jobb mint SILLE TAMÁS !!!
Tovább folytatódik a fiatalok csapatba építése...
jégróka, kérj önbannt ezek után. :DDD
@jégróka: Hát öregem, jó nagy ökörségeket tudsz írni! :-)
Akkor sorban: Szélig, Tokaji, Hüffner, Horváth András, Erdélyi, Hetler, Maklári, Kangyal
@Pallus: Jobbot, Ondrejciket, Omart gondolom csak véletlenül hagytad ki, mert mind eléférnek.
Ezt nem hiszem el! Így legyen a lottón telim! :))))
Pár napja épp erről írtam, meg még két játékosról!

ehhh....-nem tudtam semmit- lóóóg ika-
@jégróka: Bár ez nem a nyelvével él a nemzet....:)
a válogatott egy el! :)
Csak báncsa a szemem! :) Bocs!
@Pallus: Ennyire szerintem nem kerek: az utolsó 3 erősen kérdéses, Hüfnert idén nem láttam, de nem hiszem, hogy egyértelműen jobb lenne, Jobb elég komoly fejlődésen esett át nálunk, de nem tudnám így összehasonlítani őket. De: Sille sokat romlott az utóbbi 2-3 évben, az tény. Itt meggyőződések vannak, Cortinának is van egy...
@Video Tóni:
miért, mennyiért ment a Starsba?
@OliBLOOD: Ondrejcik is gyenge nálunk, keveset is játszik, akkor is állandóan kiállítják; Omart se sokan láttuk idén de szerintem neki jobbnak kell lenni a jobb bajnokság miatt, nehéz ügy ez.
Hol van még a vébé? Nyugi már! Lesznek meglepetések! Ennyi elég?
4 bekkpárt kérnék az olimpiai selejtezőre! most!
@defó: Cortina 7 védővel dolgozik :)
És csak belőlük lehet válogatni:
Ennaffati Omar, Hegyi Ádám (Dab.Docler), Horváth András, Jobb Dávid, Kangyal Balázs, Ondrejcik Rastislav, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Tokaji Viktor

Ebből várhatóan:
Horváth, Tokaji, Szélig, Jobb, Ondrejcik, Ennaffati,Kangyal lesz a 7 védő.

Azt lehet tudni mikor lesz a keretszűkítés 25-re?
@OliBLOOD: :) Köszönöm! Nos! Napokon belül minden tisztázódni fog.
OliBLOOD,
Szerintem Svaszi menjen inkább olimpiára,Kangyal helyett.... sztem ez már rohadtul erős túlzás ,hogy öreg ,uccsó éve és megérdemli szöveggel bekerüljön ....elismerem ,tisztelem ,de ez már nem az ő szintje....korizgasson meg játszadozzon a starsban,de ne a válogatott kapjon miatta olyan süti gólt,mint mondjuk a stars a progym ellen.Sokat tett le az asztalra,ezt elismerem,de sztem Svaszi az idei közepes teljesítményével is jobb nála.
@Pallus: Szélig , Tokaji , Horváth . Eddig oké !
@Fradi-Mate: Nyugi! Semmi nem biztos!
@defó: Elnézést kérek drága Klári néni !
@OliBLOOD: igazad van, Jobb és Ondrejcik kimaradt, Omar? Ő kérdéses!
@geriszu: Itt nem ez a lényeg, hanem hogy mennyiért ment anno a HC-ba a Stars helyett!
Attól hogy Balu sokat játszik most kezdet magához térni a harmadik sorban. Eddig nem volt túl jó.
Szerintem Ondrejcsik jóval gyorsabb nála és nem értem mért mellőzik ennyit. Sajnálom hogy sokan leírják.
@Pallus: Maklári? MOL liga utolsó csapat+ Ebel pár perc és már válogatott? Vagy keverem valakivel?
@jacint70: Ja, és egy dolgot ne felejtsünk el.
Két (matematikai) eset lehetséges:
1. Kiesünk az A-ból. Ebben az esetben tuti, hogy pár "ősöreg" abbahagyja a válogatottasdit (önként vagy kihagyják), jön egy óvatos fiatalítás. Kérdés, hogy Cortina marad-e.
2. Benn maradunk. Akkor lehet, hogy még egy évig minden marad változatlan.

De egy biztos. Akármi történik, idén nem tud "leégni" a válogatott, tehát "kár" elkezdeni "kapitánykodni"...
Üdv!
A Fehérvári edzősködése alatt én nem olyan embernek ismertem meg Cortinát hogy bárki a neve vagy a sportban eltöltött ideje miatt jusson szerephez a csapatban, inkább a pillanatnyi forma vagy a megalkuvást nem türő küzdelem alapján jelöli ki az aktuális csapatot.Kivétel ezalól amikor rövid a kispad, és kénytelen ahhoz nyúlni ami van.Hát én úgy érzem a válogatott esetében pontosan ez van. Tudom sok kritika éri amiatt hogy nem ismeri a hazai bajnokságban szereplő játékosok pillanatnyi formáját, bevallom én is nyugottabb lennék ha ez nem így lenne. Egy dologban pedig jobbak a fent említett "öreg" játékosok a fiatalabb trón követelőknél az pedig az hogy amikor kell( válogatott összetartás, válogatott edző mérkőzések)jobban, meggyőzőbben oda tudják tenni magukat a feladathoz. És ez nem csak a rutin kérdése hanem akarás, alázat a sport és a társak iránt. Szóval van még egy Olimpiai selejtező, néhány előkészületi mérkőzés a VB kezdetéig, lehet bizonyítani azoknak az ifjú titánoknak akik Svájcba AKARNAK utazni!!
A kapitány sem ellensége saját magának ha van meggyőzőbb teljesítmény be fognak kerülni az utazók közé!
Üdv!
en mondom, es mar mondtam ennek, elnezest, (erts Sille) ha barmelyik orosz baratsagos m. baratsagosan nekimegy, ott hal meg a jegen (irottak, csak az ez evi csikszeredai teljesitmenyet kovetve ervenyesek)
@OliBLOOD: Ebben nem is vitatkozom,de a topic címe ez:Sille Tamás az NZ-Starsban folytatja!
@zubov: "Egy dologban pedig jobbak a fent említett "öreg" játékosok a fiatalabb trón követelőknél az pedig az hogy amikor kell( válogatott összetartás, válogatott edző mérkőzések)jobban, meggyőzőbben oda tudják tenni magukat a feladathoz. És ez nem csak a rutin kérdése hanem akarás, alázat a sport és a társak iránt. Szóval van még egy Olimpiai selejtező, néhány előkészületi mérkőzés a VB kezdetéig, lehet bizonyítani azoknak az ifjú titánoknak akik Svájcba AKARNAK utazni!! "

Maximálisan osztom a véleményed!!!
Érdekes volt olvasni Szabó elnök nyilatkozatát,szar se lett belőle......
süti beállítások módosítása