HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

A Volánból kidőlt a teljes második sor

2009.01.16. 15:39 F. Kapus

Sérülések és betegségek miatt mindössze nyolc csatárral játszik az Alba Volán péntek este az egy hellyel előtte álló Olimpija Ljubljanával az EBEL-ben. Énekes Lajos ettől függetlenül bizakodó, hiszen sok játékos számára inspiráló mérkőzés következik.

Korábban már megírtuk, hogy Guerriero válla megsérült a Jesenice elleni amúgy szép emlékű találkozón, másnapra pedig Benk és Kovács belázasodott. Azóta tovább romlott a helyzet, pénteken Martz is lázas volt. Így mind a három második soros (pontosabban az utóbbi mérkőzéseken első soros) támadó kiesett. "Bár Kovács Csaba dél körül hívogatott, hogy gyógyul, és szeretne játszani, de azt meg én nem szeretném, hogy valaki betegen lépjen jégre. Valószínűbb, hogy nem számítunk ma rá" – tette hozzá Énekes Lajos edző.

Így igen furcsa második sorral vág neki a magyar bajnok az újabb fontos mérkőzésének: Fodor és Ondrejcik lesz a két szélső, Fekete a center, mögöttük Bonni és Byström védekezik. Az első sorban továbbra is Tokaji és Martens bekkel, elöl Palkovics, Ocskay és Vaszjunyin próbálkozik. A fiatal sor egyben maradt, egyedüliként. A tiniknek rendkívül sokat segítő Horváth András marad Jobb párja hátul, míg a Sofron, Hegyi, Nagy trió a gólsorozatát nyújtaná minél tovább. A kapuban Szuper Levente kezd.

"Bízom benne, hogy a stabil csapattagokat inspirálja a meghirdetett válogatottkeret-tagság és a közelgő olimpiai selejtező, azok pedig, akik eddig hátrébb játszottak, most nagy lehetőséget kapnak, bizonyíthatnak az első és a második sorban. Ez jobb játékra serkenthet mindenkit. A Ljubljana ellen azért ezzel a csapattal is van esélyünk, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a pontokat, és közelebb kerüljünk a kilencedik helyhez. Nagy különbség nincs a két teljes csapat között, ezt láttuk Ljbljanában, ahol ugyan kikaptunk, de nekünk volt több helyzetünk. A Jesenice ellen kijelöltük az utat, amelyen haladnunk kell."

69 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vazze, ez eléggé átkos. Martz is?
Semmi gond, ott leszünk és szurkolunk.
HAJRÁ VOLÁN!
Jaaaa, és HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ SZÉKESFEHÉRVÁR!!
Hajrá volán mindent bele
basszus... ez így kemény lesz!

DE, nem baj, majd mi szurkolunk! Így is nyerni kell!
Pont most, amikor kikerült a hullámvölgyből a csapat...
Azért Hajrá Volán!
De ott leszünk ám! Zengjen az a Hajrá Volán!
Ha valaki nem tudná, elvileg a SportKlub élőben adja a meccset!
És emberelőnyben? wow! Esetleg egy kis közvetítés annak, akinek nincs sportklubja, és hülye volt kimenni?:S
Nem tudtam kimenni erre sem. Nem szeretek dolgozni ilyenkor...

Hajrá Volán!

Mennyien lehetnek kint kb?
ekanai hol van o szokot kozvetiteni
azert az sem semmi hogy a salzburg 4-et vagott a villachnak es a Viena Caps is 4-0ra vezet a jesenice ellen idegenben
Kapjuk a büntetéseket durván...
Vége a második harmadnak, továbbra is 1:0!!!
Megy a PP, megy a PK, 1-0 ide, eddig szép :)
nem tudom figyeli-e valaki az órát a tévé közvetítésben, elég gyanusan jár, a Ljubljana emberelőnyénél vagy négyszer ugrott 2mp-et...
Most akkor Palkovics ütötte a gólt, vagy Ocskay? livescoreon palkó volt, de átjavították.
Ütöttünk egy gólt, de elvették les miatt, a visszajátszáson semmi sem látszott. Nagyon jönnek a szlovénok, de veszélyesek a kontráink, más kérdés, hogy kihagyjuk őket. Reméljük nem bosszulja meg magát!
Palkó rálőtte, a kapus fogta, Csicsó odapiszkált és átcsorgott :-D
Elképesztő amit Szuper művel, nagyon nyomnak :(
Sajna, nagyon fáradunk, már kontrákra se futja, de még mindig vezetünk!!! Kiemelném a játékvezetőket! Nagyon jól vezetnek! (Szerintem)
Horváth A. 2 perc :(:(
Túléltük, még 2 perc a meccsből!
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

2:0
Hogy? Nem az volt hogy fáradunk????:):D:D
A szezon legnagyobb győzelme! BRAVÓ!
Üreskapu és GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL NAGY GERGŐ!!! 3:0
Levitték a kapust, remélem 3:0 lesz a vége. :)
Vége! Grat a fiúknak! El se hiszem
Grat a csapatnak, és köszi a közvetítést:)
És a "fiatalok" is hozták a góljukat! Wow
Gólokat mielőbb a netre!
Bunkerhokival és jó kapussal is lehet nyerni.. Két pozitívum:Szuper és a bírók, más nem nagyon... Viszont a Linznek góllövési gondjai vannak, ahogy látom- legalábbis 60 percen belül az utóbbi 2 meccsén!
szep volt volan csak igy tovabb :)
@jágör68: vagy csak a grazot akarjak tuttira benyomni a rajatszasba
8 HCI 45 127 156 -29 43
9 OLL 45 110 160 -50 39
10 AVS 45 100 148 -48 37
amugy most ez az allas es ha a kovetkezo 3 meccset hozza a volan es az insbruck es olimpia kikap akkor akar meg a rajatszas is meglehet es ez a 3 kozul az egyik az insbruck ellen van
hajra volan a rajatszasos almok is kozelebb kerultek ezzel a 2 gyozelemmel
nagyon szép volt a vége :)))
@qx92: ühüm.
10. AVS 36 Mlg csak 2 pontos a sima győzelem..
Szép volt fiúk, így tovább!
@qx92: a Volánnak sajnos csak 36 pontja van. Viszont az Innsbrucknak olyan rosszul megy mostanában, hogy akár még így is megfoghatók! Még van 8 meccs, a lemaradás 7 pont, semmi se lehetetlen, persze nekünk ehhez sorozatban nyerni kell szinte mindent.
Szép volt !

@x92:

Én is úgy tudom, hogy 2 pont jár.
És még a gólarányokat javítanod kellene....
Sziasztok! Szép volt fiúk, megint csak sajnálni tudom azt, aki kihagyta ezt a meccset, hihetetlen volt, a hangulatról nem is írva. Hará Volán!!!
Gratulálok a fiúknak. Ma mindenki jól játszott még a Benk Andris is tudása legjavát nyújtotta. :-D

Az meg különösen tetszett amit Palkó és a Sofi csinált a végén. Ilyen önzetlenül lepasszolni föleg Sofi,hát respect érte ..
Sofit amúgy is ki kell emelnem ma nagyon tetszett a játéka az első perctől kezdve csúszott mászott a pályán.
Mindig erről beszéltem ha ilyen játékkal ki is kapunk nincs egy rossz szavam se az meg különösen öröm ha még ráadásul nyerünk is.

Gyerünk tovább, Hajrá Volán
Nagy gratuláció a CSAPAT-mert ilyen foghíjas kevert sorokkal is CSAPAT voltak,Szuper Levinek akinek ma tényleg SZUPER volt és a KÖZÖNSÉGNEK a hangulatért..

Hajrá VOLÁN!!!!!!
Sziasztok :)
Látom hiányoztam(nem ego :) ), de én sajnos a meccs elején éppen vizsgáztam, és csak az utolsó harmadra sikerült kiérnem, és csak szimpla szurkolóként voltam jelen. Szóval ez legyen a mentsváram, hogy miért maradt el a "közvetítésem".
@ekanai: Ez igy van, hiányoztál. Nagyon gyorsan megszoktuk a jót! Reméljük sikerült a vizsgád, mert több szabadnap nincs. Hehe
Mi van az enyém már nem is teccett??? Mindjárt jól megsértődök!! :-D:-D:-D:-D
@Bencito: De, de, de, bocsánat! Meg ne sértődj, csak ekanai szinte minden meccset közvetített eddig és mivel a helyszinen van, egy csomó plusz dolgot is kértünk tőle. Pl: saccolja meg mennyien vannak a meccsen és amikor ez megtörtént, akkor ha lehet név szerint is kérjük.
@banyszi: Megsaccolni én is megtudom, itthonról ! :-D:-D
Persze minden tisztelet mekanai-é, nyugi nem pályázom a helyedre!! :-)
Természetesen eknai akart lenne!
@Bencito: Nem is adom ;) Szeretem azt a helyet.
@ekanai: Hidd el van az a sör/forralt bor mennyiség amiért megválsz tőle! :-P
@ferrri: en ugy udtam 3 pont jar a gyozelemert nezetek el nekem nem igazan vagyok jaratos az Ebelben de a mai volan siker nagyon fellekesitett es egy kicsit bele eltem magam hogy meglehet a rajatszas is a statisztikat pedig az erstebankliga.at-rol masoltam ki csak a volan pontjait javitottam
Miért nem lesz elég a csarnok készlete? Ha kell viszek magammal!!! :-)
@qx92: Természetesen semmi gond nincs belőle :) Amúgy én szívem szerint 3 pontos rendszert vezetnék be az ebelben is, de az osztrák csapatoknak nem tetszik hogy pontmegosztás legyen hosszabítás esetén.

@Bencito: az elég, mert nem iszok annyi sört/forralt bort egész évben :)
Áhh, értem. Akkor más módszer után kell, hogy nézzek! Azért egy italra a vendégem vagy ha egyszer végre feljutok egy meccsre!
@Bencito: hihi, az jól esik :) Kedden és vasárnaponként szinte 100% hogy ott vagyok :)
süti beállítások módosítása