HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Most egy kicsit pihenünk

2009.01.14. 08:56 Hblog

Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk, ha muszáj volt, töröltünk. Nemcsak itt látjuk a romlást, hanem itt is, meg itt is, meg itt is. Meg még sok helyütt. Mi tagadás, érzékenyek vagyunk, régimódiak. Csak akkor van kedvünk dolgozni, ha azt hihetjük, az emberek örülnek annak, amit csinálunk. Ha nem hihetjük ezt, elmegy a kedvünk. Úgyhogy most pihenünk kicsit. Aztán ha kipihentük magunkat, és úgy alakulnak a dolgok, folytatjuk.

162 komment

Címkék: szolgálati közlemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem már megvan a pólóm, a többi nem érdekes! :)

Viccet félretéve, egy ilyen blogot nyilván szerelemből ír. Ha pedig ezt néhány idióta telibesz.rja, akkor elmegy a kedve az egésztől. Tökjogos, ám annál sajnálatosabb! Dugó: neked is elmehet a kedved a csapathonlapírástól, abbahagyod és valaki más folytatja. Annyi a különbség, hogy ha a blog írását dégromovék megunják, akkor nincs folytatás, hiszen ez az övék. Ez szerintem cseppet sem gyerekes, sokkal inkább természetes hozzáállás, speciel örülök neki, hogy ehhez is van erejük (mert azért, ha én kezdtem volna ilyen népszerű írásába, bizony nagy lenne a kísértés, hogy - már csak hiúságból is - folytassam).

Amit szerintem praktikusan tenni lehet/kell: kis pihi után folytatni, továbbra is odafigyelni a drága kommentelőkre, viszont valóban elfogadni azt a tényt, hogy ilyen népszerűség mellett hatványozott számban jelennek meg az ostobák. Ezeket viszont minden külön jelzés, pláne szívfájdalom nélkül ki kell tiltani vagy a hsz-eiket törölni. A szólásszabadság - egy bizonyos szint alatt - odaát van!
szerelemből ír az ember
bocs
Akkor ki fogja nekem holnap reggel megírni, hogy Ovecskin mesterhármast ütött a Pens ellen? ;)
Hát elég megrettentő ez a zalaegerszegi hír, reménykedem, hogy valahogy megmarad mégis a csarnok. A Szerkesztőknek meg jó pihenést. Nem kötelező csinálnotok, tehát akkor pihentek amikor akartok. Sztem ebben a véleményem is benne van :)
@blackiii: Aki megírja, hogy Malkin megütötte élete első mesternégyesét a Caps ellen ;) .
@OliBLOOD: lehet, hogy csak időleges a szünet, bár azzal ugye mindenki tisztában van milyen közel van a Plaza...

www.portfolio.hu/cikkek.tdp?hn=2&k=14&i=108508
ez a zalaegerszegi ugy meg egyenesen felhaborito . . . egy varosnak ne legyen annyi penze hogy egy jegpalyat fentartson es mukodtessen az mar egyenesen szegyen . . . na de az is biztos hogy MKB bankba sem megyek tobbet . . .
Információkban, színvonalban, hozzáértő kommentekben messze ez a legjobb blog, ezt ne adjátok fel olyan emberekért, akik pont a blog megszűnését egyáltalán nem tartanák tragédiának. Én viszont annak érezném mindenképpen, ahogy sokan mások is. Értü(n)k folytassátok, ne adjátok fel!
Szomorúsággal tölt el a hír, miszerint nem juthatok itt friss információkhoz kedvenc sportágam itthoni és külföldi eseményeiről.
Reggel - este és ha itthon vagyok, napközben is többször kattintok az oldalatokra.
Nagyon remélem, hogy néhány IQ bajnok miatt nem hagyjátok abba, és az ide írt kommentek is meggyőznek, segítenek a döntésetek megváltoztatásában.
Pénteken Volán meccs , számítok -de úgy gondolom írhatom úgy is- számítunk a folytatásra!
Köszönet az eddigi munkátokért!

Üdv,

ferrri
Tisztelt szerkesztők!

Jómagam is naponta többször látogatom ezt a blogot, olvasok a posztokat, kommenteket, mindenféle hokiról szóló információt innen szerzek. Ez az a hely, ahol professzionális munkát végző emberek nyújtanak naprakész infókat nekünk, olvasóknak. Ez az a hely, ahol egy szük kisebbség szélsőséges megnyilvánulásai miatt a többségnek könyörögnie kell a folytatásért. Ez az a hely, ahová ezután is minden nap számtalanszor fogok visszalátogatni, mert tudom, hogy folytatni fogjátok! Megköszönöm ez eddigi alázatos, színvonalas és kitartó munkátokat és lécci lécci ne hagyjátok abba, szükség van erre a blogra!

Erőt a folytatáshoz!
@schurrer: És az a szörnyű, hogy ezek az emberek olyanok, mint a viccben a szőke nő, fordítva hajtanak fel az autópályára, és meg vannak róla győződve, hogy a többi szembejövő a hülye.
Én se örülök, mert a khl.hu híreit mindig a jegkorong.blog.hu-s KHL-es cikkeimből linkelem; és egyébként is a látogatók többsége innen jön.
A KHL cikkei (ha rajtam múlik) nem szűnnek meg, a tegnapi meccsek és az átigazolások is már meg vannak írva, mindig csak Gromovékon múlik, hogy az általam megírt KHL-es bejegyzés mikor jelenik meg.
Sokat olvasom a blogot, várom vissza a szerzőket.
Köszönöm az eddigi színvonalas munkájukat.
Én először mindig idelátogatok elsőnek amikor belövöm a gépet! Srácok kurva nagy RESPEKT, hogy nem sajnáltok se időt, se energiát a cikkek írogatására! Kösz mindent! Csak így tovább!
Maximális tisztelet az íróknak. Pihenni szabad, azt megértjük, kivárjuk.

De rossz hangulat miatt, kocsog kommentezők miatt meghátrálni nem sportszerű. Nem is hiszem, hogy sokáig tart.

Jó pihenést.
Sziasztok. A munka amit vegeztetek es remelem folytattok egy folyamat eredmenye. Valami megmozdult magyarorszagi es erdelyi hokis berkekben, es mind mindanyian tudjuk minden kezdet nehez . Szinte minden iranybol lasd ;kormany ,orosz gaz,vilagvalsag, jon a sok negativ elmeny gond problema az emberek mindennapjaira .Szerintem vagyunk egy paran, jomagamat is beleertve akik azen problemainkat itt a blogot olvasva neha hozzaszolva felejtjuk probaljuk felejteni.Igaz ez neha kommentjeinken is latszik de ezert nem ti vagytok a hibasak. .Remelem ,hogy a magyar jegkorong beleertve az erdelyit is egyre nivosabb szintre emelkedik es mi nezok, blog olvasok , birok, jatekosok, ugyanugy a fejlodes ezen iranyat valasszuk.A blog szerkesztoinek sok megertest kitartast kivanok, minel tobb informaciot ,hogy minket megorvendeztessenek .Hajra magyar valogatott ,hajra mol liga. Egy Csikszeredai hoki kedvelo
@vaze:

Képzeld, hogy a kritizálók egy része is szerelemből ír, igaz ez egy kicsit másról szól, mert mi a Clubunkat szeretjük, nagyon. Jött az a cikk, mi nem akartuk elhinni, ki így, ki úgy reagált rá, megtörtént. Valószínűleg mindenkiben keletkezett egy rossz érzés. DE, ha Magyarország legnépszerűbb (úgy összegezve, nem csak a jégkorong) klubjáról megjelenik egy cikk, ami valószínűleg nem tetszik a szimpatizánsainak, akkor nehogy már meglepődjünk azon, hogy nem csak bólogató hozzászólások érkeznek (főleg, hogy azok között is volt kifogásolható hangnemű).

És én is úgy gondolom, hogy folytassák a blog szerkesztői, mert körülnéztem ennek a hírnek a hatására az oldalon és tényleg profi oldalakat megszégyenítő tartalom van rajta és látszik az itteni hozzászólásokból is, hogy nagyon sok embernek már a napi programjában van a látogatása.
Kedves Blog!
Két hónapja gyarapítom a hokirajongók táborát, és ezt nagyban Nektek köszönhetem. Sok munkátok van ebben az oldalban, szuper naprakész mindig, és a humort sem mellözitek, amiért külön köszönet. Várlak vissza, mindennap nézni fogom, hátha...
Légyszi ne adjátok fel, a segítségetek nélkül hogy jutnának el információk a közönséghez olyan csapatokról akiknek a legutóbbi meccsire is jó ha száz ember jutott ki? ;)
@peterszky: szerelemből mocskolódni és szerelemből építeni nálam nem ugyanaz! A klubotok vezetése hibázott, ezt ők maguk is elismerték, nem tudom, mit nem lehet ezen felfogni...
ja, és nem otthon vagy! Ezért bátorkodtam javasolni a szerkesztőnek, hogy bele ne menjenek mindenféle parttalan vitákba, az ide nem illő véleményeket egyszerűen és minden indoklás nélkül törölni kell és kész!
Hát nem tudom, érdemes meglesni, hogy a hazai profi ökölvívás kapcsán az ezzel foglalkozó oldalak fórumain milyen megjegyzések fogantak, főleg még Rácz Félix ténykedése idején. Ahhoz képest ez kismiska. Csak bannolgatni érdemes az embereket, IP címeket, a nevelgetés nem nagyon működik annál, aki nicknév mögé bújva keménykedik, vagy ragadtatja el magát egy-egy félinformáción.
Mindenesetre a külföldi, NHL, KHL, meg válogatott hírek kapcsán nem szoktak elszabadulni az indulatok, azokat nem feltétlenül kell hanyagolni.
Szerintem a T. szerkesztő Urak csak azért írták ezt a postot, hogy láthassák: milyen sokan is hiányolják őket, mennyire visszavárják őket a jégkorong szeretők :-)

Szóval ne adjátok fel + várjuk a híreket!!!!
@vaze: ki nem fogja fel, hogy hibáztak? Ezt már akkor felfogtam, amikor a levelet beírták.
@peterszky: ez a kommented szerintem teljesen korrekt. egy kérdés merül fel csak, ami erről jutott eszembe: "körülnéztem ennek a hírnek a hatására az oldalon és tényleg profi oldalakat megszégyenítő tartalom van rajta" - miért a gyalázkodással kezdtétek, miért nem az oldal megismerésével?
Sajnálom.A mondás viszont igaz: A csúcson kell abbahagyni!
Namostn aztán !!!

végigolvastam a jelzett posztokat még egyszer.

1. a pihenés jár mindenkinek.
2. nagyon könnyen megsértődnek itt a népek !
3. mivel a blog nem kötődik saját reghez, hanem az indás reggel megy, ezért bárki hozzászolhat.
4. a szerkesztők nyugodtan kibannolhatnak bárkit, jogukban áll.
5. a bannolást használni is kéne, nyilván a józan határokon belűl.
6. ha valaki nem a megfelelő hangnemben kommentel, azon még nem kell azonnal beakadni. a blog nem a fürediszépasszonyok biblijaóráiról szól !
7. amennyiben a 6. pont nem helytálló, akkor a blog címét és tartalmát meg kellene változtatni.
8. EZ NEM A TF Edzői karának Elméleti klubja.
9. Amit eddig írtatok teljesen korrekt és informatív volt!
10. Sajnos a szurkoló már csak olyan, hogy harap , ha a csapatát basztatják, csakúgy mint amikor valaki azért harap mert "francia ajku kanadai" Namost ezen lépjetek át és használjátok a bannolást, nyugodtan, EZ A TI BLOGOTOK, mindenféle egyéb közhiedelemmel ellentétben ! MI CSAK VENDÉGEK VAGYUNK ITT ÉS CSAK MEGKÖSZÖNHETJÜK A MUNKÁTOKAT ÉS AZ IDŐT , AMIT A BLOGRA FORDÍTOTTATOK ÉS REMÉLHETŐLEG FORDÍTANI FOGTOK !

11. Lejárt a pihenő !!!!
Sziasztok.

Egy kis pihenés után ,újult erővel megint pörögni fog a blog.
Ez a kis pihenés kijár nektek,bár a magam részéről nem tudom honnan fogok friss infókhoz jutni,de a blog érdekében még ezt is bevállalom.
Nehéz helyzet, lehet ezt kezelni pihenéssel, restrikciókkal (nem kommentelhetsz 2 napig, 5 napig, 10 napig, 1 hónapos eltiltás - a hoki büntetések mintájára), betartatni a jelenlegi keretek között viszont nem lehet. Csak ötlet volt hátha nátha és a kedvetek is megjön, hogy ne maradjunk le a magyar és nemzetközi jégkorong életből jövő hírek, információkkal. Sok erőt és egészséget!
@troller: Ha van egy olyan csapat az életedben, amiért mindent megtennél, elmennél bárhová, legyen az foci, kézilabda, jégkorong, vízilabda vagy bármi más és egy olyan időszakon lenne túl az a klub, amin a Fradi lépett túl, akkor talán megértenéd, hogy miért ilyen "alacsony" a tűréshatár. Bár személy szerint nekem egy durvább hsz-m volt, úgy emlékszem, azért végül elnézést is kértem, miután bemásolásra került a levél.
@peterszky: Az a probléma, hogy rossz szándékot feltételeztek még mindig a cikk mögött. Hidd el, nincs mindenki ellenetek, bár az utóbbi évek eseményei miatt elhiszem, hogy mindenben a rosszat keresitek. Szerinted valóban fel kellene mindenkit hívni, hogy tényleg úgy gondolta-e a hivatalos levélben leírtakat? :) Maximum ennyiben hibáztatható a blog, de ha legközelebb bármilyen cikket leközölnek, az érintetteket végig kell telefonálni, és megkérdezni, hogy csókolom, tényleg azt gondolja, amit leírt? Lehet kiröhögik és talán el is hajtanák őket a francba.
@peterszky: Ez így teljesen korrekt, csak tényleg be kellene látni, hogy ez nem egy ellenetek folyó hadjárat volt, hanem egy sajnálatos félreértés, amiben főleg a ti szakosztályelnökötök a ludas.
Az meg tisztára vicces, hogy egy BLOGON megjelenített , már a bevezetőben is jelzett fenntartásokkal közölt "levélen" is sikerült ilyen kavalkádot csinálni maguk körül a népeknek !

Mellément és ezt még el is ismerték és közölték !

Mi a francot kell ezen háborúzni ? Olcsóbb lesz ettől a gáz? vagy mi ? Bajnok lesz az SC vagy a Fradi ? vagy mi ?

Tisztára mint a kizsgazdapárt !!!

@peterszky: Ez érthető, de akkor sem árt előbb tájékozódni. Mondjuk megnézni, hogyan írnak kedvenc klubod legjobb játékosáról a "lejáratás" jegyében:
jegkorong.blog.hu/2008/12/11/tornatanar_lehet_a_golkiraly
Biztos, hogy mindenki gyűlöli itt a Ferencvárost?
csatlakozom a többiekhez a melóm után: én veletek vagyok! Én azt hiszem, hogy így ahogy vagytok, így vagytok egyediek és szerethetők. Szóval kitartás(politikamentes szövegként kérem kezelni, és nem pedig Szálasi elvtárs egykoron híres szavát látni benne) és ne csüggedjetek a rosszindulatú egyének miatt.
csapatot utálni ? azt miért ? ellopták a terményt ?

fsság !

van szimpatikus meg nem szimpatikus csapat.
nekem pl a sztársz nem szimpatikus, de azért nem indítok onlájnfikázást és szájberháborút ellenük.
nem szeretem a dabos kissá-t , biztos írtam csúnyákat is róla. Privát vélemény !
nyilván ha nagyon elborult aggyal köpködtem volna , akkor rám szólnak, vagy bannolnak.
Kezdek kicsit kétségbe esni, hogy tényleg vége ... :-(:-( :-(
Sajnálom. Reggel óta azon gondolkozom, hogy mit is írhatnék Nektek, de rájöttem, hogy semmit, mert önös érdekből tenném. Részemről köszönet az eddigiekért, megjegyzem döntéseteken nem csodálkozom. Jó pihenést! Minden nap benézek, hátha...
Ne csinald ezt velunk Jegkorongblog,pontosan most a legnagyobb hokiszezonban!
Kulonben az egesznek lessz egy olyan szajize, hogy ti is olyanok vagytok mint az oroszok: a legnagyobb hidegben veszik el tolunk a gazat......
Hajra Jekorongblog, teljes elismeresem a lelkes munkatokert!!!!!!!!!!!!
mihamarabbi kilábalást és sok új cikket kívánok!
"egymásnakfeszülők" mindig lesznek! szerintem az nem titeket minősít ezért ne vegyétek magatokra
én is be fogom őket gyanúsítani valamivel.

Csatlakozom a 'várunk vissza' táborhoz peruból, Limából, ahol éppen kicsit dolgoznom is kellene és mit csinálok? Titeket olvaslak, kommentet írok...

Kötélidegzetet kívánok nektek!

Hajrá jégkorong, várom hogy újra titeket olvassalak.
Igen - amolyan: sok lúd disznót győz - helyzet alakulgatott ki. Az oldal célja/szerepe mivel nem az, hogy néhány emberke tűzön vízen át az igazát bizonyítgassa - hát akkor nem kell lehetőséget adni erre. Avagy a személyes vélemény egyeztetéseket illene privátban lekavarni...
Ez egy nagyon jó civil kezdeményezés - túléli Önmagát, általatok-általunk.
Akkor este olvashatnánk Énekes meccsértékelőjét? Légyszi...:)
@banyszi: Megfogalmaztad a gondolataimat! Csak csatlakozni tudok.

Köszönjük, fiúk az eddigi munkát és reménykedem a folytatásban.
Ne csináljátok már srácok! :(
Jó pihenést. Reggel találka?
Srácok, csak annyit mondhatok, ha ti nem lennétek akkor sok mindenről maradnék le vagy nem is értesülnék dolgokról.Nagyon jó és hasznos ,amit csináltom remélem nem adjátok fel !
Kedves szerk., ha rossz napotok van, inkább posztoljatok egy felhívást a blogon, hogy nem folytatjátok a munkát, amíg nem érkezik be X darab magasztaló komment :) Ne ilyesmivel riogassátok a jónépet!
Az van, hogy mi olvasók kiűzettünk a paradicsomból, mert ettünk a Sötétség Fájának gyümölcséből. Az egyetlen dolog, ami miatt nem fogják tudni megállni hogy ne folytassák, az az, hogy annyira szeretik a hokit.

Tényleg köszönet minden eddigiért.
Erről www.albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_1826 tud valaki valami konkrétumot? Milyen sajtóorgánumban hangzott el? Bár ha tippelnem kellene akkor lenne egy ötletem.
Jó regenerálódást a blogiroknak!!!Ami Zalaegerszegen történik az megkérdőjelezi /ilyen sikeres év után különösen/érdemes-e Magyarországon jégkorongra feltenni az életüket sokaknak... Sajnos be kell látni nálunk a jégkorong halott ügy!!!
Kedves Szerkesztők!

Dugónál az igazság. A blog remek, az biztos, hogy a magyar jégkorong-szurkolók számára "numero 1"! A legfontosabb, hogy feleslegesen sok energiát fordítotok a a kommentekre adott szerkesztői viszontkommentekre, ami olykor szükségtelen magyarázkodás, vagy éppen vita egy véleménnyel, ami inkább kommentezői juss és nem szerkesztői. Nem vonom kétségbe, hogy néha arra is szükség van, de nem annyiszor. Legyen kitüntetés, ha van szerkesztői reakció! Az ízléstelen beírásokat csak úgy, simán töröljétek és kész! Akit folyamatosan törölnek, idővel elszokik. Ugyanakkor ezzel vigyázzatok is, mert valamennyi szurkolói zrika bele kell, hogy férjen. És pihenni mindenkinek kell, Nektek is, de most ne sokat. Majd a VB után... :)
@troller: 1963 novembere óta járok hokimeccsre, mint Fradista.
Innét Torontoból első és egyik legfontosabb kapcsolatunk a magyar hokival, amit Ti együtt csináltok: úgyhogy nem szabadna feladni, mégha
sületlenségeket is irnak némelyek.
Azt itteni rendkivül gazdag hokiéletet is jellemzik hasonlóan rossz vonások, az Ottawa utálattól és a nagy déli szomszédot savazó
szövegektől kezdve a hamis PR-ig, durva rivalizálásig minden van, amit a nyomdafesték elbír.
Szeretnénk még néhány évig olvasni a szép
magyar szövegeket, s remélve a folytatást, maradok
tisztelettel: Farkas Lőrinc Imre
Este héttől Sopcaston lehet nézni a Modo-Brynas meccset: www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=28065&part=sports
Ma legalább ötször többet jártam itt, mint máskor. Pedig elhihetitek, gyakran megfordulok amúgy is blogon. A szívem szakad meg, amiért idáig fajultak a dologok... De vajon miért nem tudjuk megbecsülni, amink van?!

Manapság elegendő napi egy órát arra szánni, hogy az ember végigolvassa a Jégkorong Blog híreit.
Emlékszem még nem is olyan rég volt. Fele tizedét sem tudtunk e sportról, mégis ehhez órákkal többet kellett olvasgatni, keresgélni, szótárazni idegen nylvű oldalakat.

Rendszeresen látni az összefoglalókat a sporthírekben, és egyre több MOL Interliga és EBEL meccs is képernyőre került, és válogatott meccsek is szép számmal. Ebben biztos vagyok, hogy a Blog csapatának is óriási szerepe volt, noha gyakorlatilag nem ők ültek a tárgyalóasztalhoz. A szezon elején hatalmas ötlettel rukkoltak elő: összekordinálták az illetékesekkel, hogy szinte minden Mol Liga és EBEL mérkőzés felvételét mielőbb viszontláthassuk. Megszervezték, begyűjtötték, konvertálták, megvágták, feltöltötték, közreadták... A világ minden tájékáról megtekinthetjük a mérkőzése összefoglalóit. Ez sem így működött korábban.

Napi rendszerességgel elérhetjük az adott napi mérkőzések online linkjeit. Beleértve azon magyar játékosok mérkőzéseit is, kik külhonban acélosodnak. Ugyanilyen lista naponta megmutatja azokat a live streameket, ahonnan élőben nézhetünk interneten mérkőzéseket. Azelőtt sokan nem ismertük ezt a lehetőséget, ezáltal tovább nyíltak a lehetőségek.

Képben vagyunk napról-napra minden egyes aprósággal, ami a hoki világában történik. Legyen szó MOL Ligáról, NHL-ről, KHL-ről, junior VB-ről, vagy akár a szupermini utánpótlástól és még hosszasan sorolhatnám a végtelen listát.

Kiharcolták, hogy minden magyar klub csapatról és a válogatottról egyaránt készüljenek profi csoport és profil képek. Ezt időt nem kímélve töltötték fel nekünk, hogy mielőbb csemegézhessünk köztük.

Ha kommentben kérdeztünk, érdeklődtünk, szinte azonnal jött a válasz, hogy már készül a cikk, legyetek egy kis türelemmel. Hamarosan megtudtunk mindent, ami csak izgatta a fantáziánkat.

A magyar internetes szaklapok csak kullognak a Blog csapata mögött, minden hírt itt olvashat először az ember.

Számtalan ismeretség, barátság köttetett e nagyszerű oldal révén. Legtübbször megfér egymás mellett piros-kék-lila-zöld-fehér-sárga... mi van miég? Bocsánat, ha kihagytam volna valakinek színét.

Összegyűjtöttem, amit eddig az asztalunkra tettek e nagyszerű emberek 2007. október 19. óta:

2,593 cikk, ami átlagolva több, mint 5 cikk/nap. Ebből D.Gromov 546-ot jegyzett, míg F.Kapus 1,020-at.

A tavalyi esztendőben a "leggyengébb" hetükön mindössze 17 posztot írtak. Ez a napi 3 írást júliusban tették, amikor közel s távol sincs aktív időszak. Amikor pedig 120%-on pörögtek, azaz pl. tavaly decemberben, akkor átlagosan, több mint tízszer karistoltak az oldalra napi szinten. Körülbelül másfél évvel ezelőtt, ha kétnaponta olvashattunk jégkorongról, vagy láthattunk akárcsak egy gól összefoglalót, akkor az maga volt a kánaán.

Pénzt és időt nem sajnálva ezek az aranyemberek nonprofit jelleggel akkora birodalmat építettek fel, amekkorát szerintem még ő maguk sem képzeltek! Kár lenne érte, ha ezt bárki is hagyná veszni hagyni! Nem célom meggyőzni senkit, de remélem mások is így gondolják.

Tipikus hibába estek cikkíróink és mi, olvasók is. A szerzők elkényeztettek bennünket, mi pedig úgy viselkedtünk, ahogy az ilyenkor szokás: nem becsültük meg azt, amink volt. Az a bizonyos pedig betelt. Ám én mégis bízok abban, hogy úgy történik majd, mint a mondásban, és olyanok lesznek hozzánk, mint a jó apa a hülye fiához!

Apa, kezdődik........
Köszönöm az eddigi munkátokat,mindig kiváncsian olvastam.Sokat tettetek a hoki népszerűsítéséért.Gondoljátok át a dolgot és a vb után folytassátok,ha nem, akkor sincs tragédia.Addig is a viszontlátásra valamelyik csarnokban(Rigától Klottenig)
A blog nagyon jó, rengeteget olvasom, nagyon szeretem, megváltozna az életem ha nem lenne és ezzel nem egyedül vagyok így. Viszont, én még most is azt vallom, mindenkinek szíve joga a vélemény nyilvánítás, hogy ezt mi módon teszi, azzal magát minősíti. Én azt mondom, egyszerűen nem kéne foglalkoznotok az olyanokkal, akik csak fikázni és szitkozódni tudnak. Tudom, én is felkapom az ilyenekre a vizet, de ahogy F.Kapus egyszer már javasolta nekem, most én mondom mindenkinek, számoljunk 3ig. Ha valaki csak kultúrálatlan módon tud kommentelni, hát tegye, ha valaki csak fikázni tud, hát tegye, ha valaki politizál, hát tegye, ha valakinek rasszista megjegyzései vannak, hát tegye, ezekkel mindenki csak magát minősíti. Tudom, könnyebb mondani mint megtenni, de ne foglalkozzatok vele. Akire nézve sértő, úgyis írni fog.
De irigylesre melto Besokalsz szabira messz,es nem erdekel mi marad utanad.

Jo pihenest,megerdemlitek.Csak arra vagyok kivancsi hogy milyen nagy bomba sztorival tertek ujra vissza,mert nem er ugy vissza jonni hogy "sziasztok itt vagyunk frissen uden kipihenve es uj torvenyekkel.Kell egy nagyon utos sztori .
Laci! Mindenben igazad van, kivéve azt, hogy nem becsültük meg a blogot! Az itteni kommentezők elsöprő többsége egyszerűen imádta a blogot, nem beszélve azokról, akik csak olvasták! Itt egypáran körbe sem néztek, egyszerűen fikáztak, mocskolódtak, mint bárhol máshol. Ez előfordul, de erre kell kitenni őket. Aminek a másik oldala meg az, hogy az ember nem szívesen tölti az idejét elmebetegek hsz-einek gyomlálásával... De naivitás volt azt gondolni, hogy majd ez lesz a béke szigete. Sajnos
Várlak vissza titeket!

A tevékenységetekről csak annyit, hogy karácsonyra korit vettem az asszonynak. Ez az első korija.
Nagyon-nagyon szomorú lennék,ha nem lennétek,mert általatok nem tudnám a világ legszebb sportjának történéseit.Remélem pihentek,és visszatértek.Nekem nem hiányzik az "ütős sztori",csak a szokásos tudósítások,eredmények,videók,cikkek,interjúk,elemzések.......Ja és a stílusotok.Szóval csak annyi:SZERETÜNK BENNETEKET!
@edudus: Neked is köszönet minden egyes leütött betűért, ha Te nem vagy (vagy szabadságolod magad), azoknak akik a net előtt ülnek megáll az élet. Hiányozni fogtok mindannyian.
Szerintem van elég vélemény erről itt már. Mindenki sajnálja... én is.
Tegyünk inkább vmi konstruktivabbat: pészteljük be ide, ami érdekes hírt látunk az eddig érintett témákról (Mol, EBEL, NHL, stb.) Úgy, ahogy Tyss is tette. Én folytatom:
dabdocler.hu/hirek/0114tika10/
@M.Lac: teljesen-nagyon igaz!

Kicsi pihi a szerzőknek, sok béke-szeretet meg humorérzék a kommentelőknek, a hüjék meg tényleg úgyis magukat minősítik (különben a legtöbbje utóbb be is látja sztem).
Vaklárma, holnap lesz a meccs! Bocsi.
@Bencito: Mármint a Modo-Brynas svéd bajnoki.
M.Lac és banyszi olyan pontosan leírta, amit most érzek, hogy nekem már nincs mit mondanom. Talán csak annyit, én inkább olvasni jártam ide, nem az észt (nem észtet...) osztani, de sajnos vannak, akiket a névtelenség elvarázsol, és elveszik más kedvenc játékát. Kicsit a hokit lopták el tőlünk, akikhez közel nincs jégpálya, de mégis szeretik ezt a sportot...
Megérdemlitek a szabadságot, csak ne most!
Tényleg az életünk részei lettetek, nem telik el úgy nap, hogy ne látogassak el az oldalra. Számos olyan információt tudunk meg Tőletek, amire esélyünk sem lenne máshonnan megtudni.
Ne törödjetek a seggfejekkel, ki kell őket tiltani.
Ne engedjétek, hogy tönkretegyék a lelkesedéseteket és a mi lelkesedésünket!
Bízom benne, hogy gyorsan regenerálódtok és a holnap újra "rátok klikkelek" hirek özönét olvashatom.
Jó pihenést, várunk vissza benneteket SOS
@cicero77: amit Te irigylésre méltőnak tartasz, az csupán annyi, hogy a szerzők a cilvil, polgári munkájukat letéve kivételesen nem velünk, hanem a családjukkal töltik. A blog a hobbijuk, nem ebből élnek. Lehet, hogy az utóbbi időben felborult az egészséges egyensúly. És bár hiányoznak mindannyiunknak, nem sajnálom tőlük ezt a "szabit".

@vaze: igazat is adok Neked, ugyanakkor közhellyel fogok felelni: kinek nem inge, az ne vegye magára! Te is, én is és szerintem mindenki tudja, hogy kinek/kiknek szól. Elgondolkodtam ma, volt rá időm, hisz nem volt a kommenteken kívül más olvasnivalóm és rájöttem valamire. Fehérváron a csapatot 2,500 Euro-ra büntették meg, mert egy-két baromnak dobálózni és köpködni támadt kedve. Senki sem szólt rájuk. Ha most ugyanezt megpróbálná bárki is, úgy csapnák ki csarnokból a körülötte állók, hogy a lába sem érné a földet.

Szumma, szummárum: ne várjuk el a Blog "Istenektől", hogy virrasszanak egy-két idióta miatt. Legyünk moderátorai ennek az oldalnak és védjük, ami a "miénk"! Taszítsuk ki magunk közül azokat, akik nem érdemesek arra, hogy ide betegyék a lábát. Jézusom, már úgy beszélek, mintha ez valami szentély volna...
... tulajdonképpen az is, nem ciki leírni. Ez a mi szentélyünk, ide járunk nap, mint nap meghallgatni az igét. Csakhogy megesik néha, hogy az Istenek is a fejükre esnek. De hiszem, hogy jó emberekkel jó dolgok történnek és előbbb vagy utóbb meghalgattatik az imánk!

Ámen
Kedves Hokiblog!

köszönöm az eddigi munkátok, megértem hogy pihenni akartok DE NE MOST!

most olvastam az nso-n miszerint az egeszergi csarnokot bezárja az MKB. tökreteszik Kercsó munkáját, és ha fél évig zárva tartják tönkre megy a vadi új csarnok is! ha ti nem hoztok le ezzel kapcsolatban cikket és nem kerül ki az index cimlapra sokkal kevesebb emberhez fog eljutni a hír!

további jó munkát!
hajrá
Hello!

Nemrég jöttem ide,remélem folytatjátok!!

Nagyon jó!!
Kedves Blogírók!
Nem tartozom a nagy kommentezők közé és bevallom túlságosan nem is érdekelnek,kivéve 1-2 érdekesebb témánál,de az új infókat mindíg innen szereztem be.Éppen ezért nagyon hasznosnak tartom ezen oldalt.Függővé tettetek sokunkat,ézért kérlek benneteket,hogy a hülyéket szankcionáljátok és ne mindannyiunkat büntessetek!
Visszavárunk Benneteket Mielőbb!
Mivel elég sokféle dologgal foglalkoztok, így várható, hogy mindenkinek lesz + vagy - hozzászólása a témákhoz. Van köztük: szülő, edző, játékos, szurkoló. Tehát a sportág közeléből való személyek. Pesze, hogy ki szépet, ki kevésbé szépet fog írni. Most jelenleg a zalaegerszegi bázis szétverése történik. Jó pihenést!
Go BLOG, Gooooooo! 2009 :)
www.icehockey.hu/index.php?pg=news_3_479
www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216776

Hogy mára is meglegyen az olvasnivaló...
Hja, s ennyit az MKB-ról...
Sava18 javaslatára kínomban (elvonási tünetek...) ráfanyalodtam a Nemzeti Sport hoki oldalára. Most mit mondjak? A Blog és és az NS nem egy súlycsoport. És ha már a kommentezőknél és a hozzászólások szinvonalánál tartunk, érdemes (vagy inkább tanulságos) elolvasni az NSO cikkeihez írt unintelligens hozzászólásokat. Ezért szeretem ezt a blogot mert itt azért a színvonal számít.
@munkagep: a hozzászólások közül ez tetszik a legjobban:
"Tankok helyett jöttek a bankok..."
Nagyon hasznos ez a blog!
Ezen kívül csak egy magyar oldal van,ahonnan hasznos infókhoz lehet jutni,hatalmas veszteség lenne...

Minden nap ide jártam/járok friss hírekért!
Mert rendkívül igényes,pontos és szórakoztató is!

Kitartást a további munkához!!
@MeLa:
Megnyugodtam, köszi:)
Hát ez nem gyenge. Honnan veszik ezt a sok sületlenséget. (sporthirado.hu) Se egy forrásmegjelölés, semmi. A cikk írója még a nevét sem merte hozzátenni. Még jó, hogy eddig nem ismertem azt az oldalt. Nem is veszítettem vele semmit, és nem leszek törzslátogató ezután sem.
Na pont az ilyen bulvársportsajtó miatt van szükség a blogra!!! Jó pihenést! Várjuk a folytatást!
Jó pihenést fiúk, de csak rövidet! :-)

Nagyon sajnálnám, ha nem tudnám hol nézni reggel a villamoson a friss hoki híreket...
Mielőbb térjetek vissza!
Folytatnotok kell!
Én attól a pillanattól számolom a magyar hoki legújabb aranykorát mióta beindult ez a blog. Nem csak azért, mert azóta feljutottunk az A csoportba, vagy mert a Volán kezd beleerősödni egy elitbajnokságba, hanem mert végre van egy olyan oldal, ami naprakész, tárgyilagos, színvonalas, szóval olyan amit megérdemel ez a sportág.
Azt hiszem mondanom se kell, hogy mekkora érdemeitek vannak abban, hogy sikerült novemberben megtölteni a Papp László Sportarénát és valljátok be jó érzés volt ott látni a palánkfeliratokm között a blog hirdetését, rajta kedvenc figuránkkal. Ha másért nem ezért folytassátok.
@FLI: Kedves Lőrinc barátom!
Biztos lehetsz benne, hogy a tisztelt szerkesztők folytatni fogják áldásos tevékenységüket.
Nem azért, mert fentebb máris rengetegen tettek hitet mellettük, ami nyilván jóleső érzés számukra. Ennél sokkal nagyobb a "baj"
Felépítettek egy birodalmat, szerelemből és a szerelmét az ember néhány idióta miatt nem hagyja el. Elképesztő mennyiségű és minőségű munkát tettek le az asztalra, amiért még akkor is elismerés járna, ha ebből élnének, hát még így!
Gondolj bele, van köztük aki munka mellett több gyereket nevel, edzésre hordja őket, persze hokizni és a nemlétező szabadidejében blogot ír.
Mert őrült, mint sokan mások is közülünk, őrülten szeretjük ezt a pompás játékot.
Hisz te sem azért repkedsz többet a költöző madaraknál mert unatkozol, hanem mert egyengeted Simi karrierjét, nem kevés áldozat árán.
Hanem még mindig nem küldtél anyagot a srácról, így bajosan lesz cikk!!!
Ejszaka van, nem tudok epkezlaban fogalmazni, ezert csak annyit: hajra sracok, ne adjatok fel!
Na, jövök ide panaszkodni, hogy mégis hogyan a bánatos életben történik meg az nálunk, hogy ebben az időszakban fedett jégcsarnokot akarnak kivonni a forgalomból, erre látom az is kivonja magát a forgalomból, akinél panaszkodni lehet. Na szép...

Kapja már mindenki össze magát mielőtt még azt vesszük észre, hogy mindannyian ott állunk a lerobbant műjégen és azon gondolkodunk hogyan jutottunk vissza ide.
[ON] Harminchat játékos alkotja a rigai olimpiai selejtezőre készülő válogatottat

www.icehockey.hu/index.php?pg=news_4_485

@forestjr: Na majdnem meglett Malkin 4-ese ;) :)
süti beállítások módosítása