HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Jesenice 5-1

2009.01.13. 22:11 D. Gromov

Kőkeményen megverte a magyar bajnok a szlovén Jesenicét az EBEL-ben, 5-1, a siker értékét növeli, hogy amióta a két csapat az osztrák bajnokságban játszik, a fehérváriak még soha nem nyertek. Az eddigi 8 mérkőzésen 8-szor kaptunk ki, 5-ször rendes játékidőben, 3-szor iksz után büntetőkkel. A forduló további eredményei: Innsbruck–Salzburg 3-5 (Kóger Dániel belőtte első EBEL-gólját), Graz–Vienna 5-2, Olimpija–Villach 4-3, Klagenfurt–Linz 0-1.

39 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dúúúúúúúúúrvajóóóóóóó
Ma újra játszott a csapat... A bíráskodás a jogosan megítélt büntetők ellenére is kritikán aluli volt, nagyon sok durvaságot megtorlás nélkül hagytak, Ja és 5:0 ra nyertünk, az nem volt bent :o))

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Hálás köszönet a fiúknak ezért a csodás meccsért! :-) Nagyon régen voltak ennyire pontosak a passzok és most tényleg "lógtak a belek" a pályán!!!

Külön gratula a BlueBrothers-nak a dobokért! Szerintem nagyon jó hangulatot csináltak!
Ja, és természetesen: HAJRÁ VOLÁÁÁÁÁÁN!!!
Insbruck Salzburg 3-5.
holnapi újsághír:
"Világbajnoki felkészülési mérkőzésen a néhány kulcsjátékosát nélkülözni kénytelen magyar válogatott bravúros, 5-1 arányú győzelmet aratott a légiósokkal megerősített szlovén válogatott ellen. Magyarország-Szlovénia 5-1."
Fantasztikus meccs volt!!! Nem voltak sokan, de aki kijött, az megérdemelte, hogy lássa ezt a szép játékot! Gratula a CSAPAT-nak és a szurkolőknak is! Hajrá Volán!
Nagyon jó meccs volt. Régen láttam ilyen összeszedett, szervezett Volánt. És a fiatal sor eszméletlen volt. Hegyi a gólja óta megtáltosodott, Sofron továbbra is harapja a jeget és Nagy is veszélyes. Így tovább Srácok!
Tényleg, valaki látta pontosan a Jesenice góljánál a helyzetet, hogy mi is történt? Gól volt vagy sem? Remélem lesz valami felvétel. Szuper nem kifejezetten reklamálós, de most nagyon úgy éreztem, hogy még percekkel a döntés után is a sporikat győzködte az igazáról...
A Jesenice golja:
A korong felpattant a kapu tetejere. A halot valaki megutotte a kapu toveben amitol a korong felpattant es Levi hatan megpattanva kerult a vonal moge. Sajnos az a gol teljesen szabalyos volt.

De nem ez a lenyeg, hanem h gyakorlatilag felmostuk veluk a palyat. Gratula a fiuknak. Nekem foleg a fiatal sor jateka es Guerriero-Martz duo idonkent szezacios megmuzdulasai voltak kimagasloak.

HAJRA VOLAN! SZEP VOLT FIUK!
Gratulálok a CSAPATnak ! Gratulálok a kisKÓKUSZ-nak ! És ugyan nem voltam ott de gratulálok a VOLÁN 2-nek ! Ahogy néztem az online közvetítést ők ott ma nem győzhettek !
Off: A magyar különítmény megint ki tett magárt Brianconban. Szélig 2 gól, Ladányi1; Vas 1 gólpassz

A másik csapatban Ennaffati 1 gólpassz
@jégróka: Igazad van: valóban nem győzhetett a kis Volán, mert egyszerűen jobb volt a Fradi!
Nekem elhiheted én kint voltam...
Sziasztok! Sajnálom azokat akik nem voltak kint, hiszen régen nem látott jó meccs volt. A dob szuper, köszönet érte. Gól? Hát nem is tudom, én a kapu mögött ültem, de nem láttam, hogy átvánszorgott volna a gólvonalon a korong, de a sporik biztosan jobban látták, gondolom azért voltak ilyen "határozottak", el kéne a videóbíró. Azt viszont egyértelműen felháborítónak találom, hogy amikor vérzik a játékos nem hogy kiállítás nem volt, de még a bedobást sem vitték ki. exL01 ha jól láttam a végén igen csak óvtad a kezed a vélemény írásra, mivel úgy láttam nem tapsoltad szét. Remélem most azért jót is írsz a fiúkról. Szép volt fiúk! Hajrá Volán!!!!
exL01, bocs azt elfelejtettem írni, hogy ma könnyű dolgod volt, amikor a Jesenice kapura lövéseit számoltad, nagy számokig nem kellett szerencsére elszámolnod.
Ez már rég hiányzott! Szép volt fiúk!
Jó meccs volt. Én a kapu mögül nem tudtam egyértelműen megállapítani hogy gól volt vagy sem, viszont abban biztos vagyok, hogy a bíró még annyit sem láthatott belőle. Nem tudom miért volt akkor ilyen biztos benne.
Köszönet a BB-nek a dobokért. Sokkal jobb.
Gratula a CSAPATNAK!

Úgy játszottak, mint ősszel!
Hatalmas élményt szereztek!

Haaaaaaaajrááááááááááá VOlááááán!
@Hakami: nagyon szívesen :)) és reméljük, hogy ez csak egyre hobb lesz. Amúgy a kis zászlók milyenek voltak? Azt látta valaki?
A dobolás jól fokozta a hangulatot. Fogadom, hogy még a Raktár utcán túl is hallották!

A drukkolásban volt, ami nem tetszett: bemutogatás és trágár bekiabálás az ellenfélnek. Emlékezzünk csak, hogy az ilyen viselkedés mennyire nem tetszett nekünk sem, nem is olyan régen.
S elmaradhatott volna a meccs végén történt "intermezzo" is!
@M.Lac:

Jók voltak a kis zászlók ! Egésszé erdő jellege lett időnként a tribünnek.
@M.Lac: nagyon jó a dob, köszi! már égető szükség volt rá!
Grat a csapatnak, lenyűgöző játék volt! Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Gratula a fiuknak! Akarhogyis, de ez mar kellet! Az az egy gol meg a vege szempontjabol nem szamit. Kulonben is az a gol amit a sporik bennt latnak. Ezt mar megtanulhattuk... :)
Nagy élmény volt kint lenni, megint.
Sofi magasan adott korongjai nagyon tetszettek, helyenként még pontosak is voltak az ejtések a kapu felé.
Szuper volt a dob, remélem, gyakran kint lesz! A kicsi zászlók is jó ötletnek tűntek.
Hazaérve végignéztem a Fehérvár TV közvetítését is, szerintem nem volt bent Levi hátáról a korong. Sajnos nem volt közeli kép, de én csak a gólvonalon kívül láttam a pakkot.
Úgyhogy: 5:0!!!!!
Hajrá VOLÁN!
M.Lac: Jók voltak a zászlók, kéne még csinálni arra felénk is. :)
@ardea: mindig kint lesz :))

@jutti87: akkor megcsináljuk!
Szerintem rúgjuk ki az edzőt meg a légiósokat Levivel együtt! :)
Viccet félretéve. Nagyszerű élmény volt, még akkor is megemelném a kalapom, ha ilyen játékkal kikaptunk volna, de hála az égnek a mi napunk volt. Viszont miért nem lehet mindig így játszani? Remélem nem csak fellángolás volt! Üröm az örömben, hogy az Olimpija és a Graz is behúzta a meccsét.
A Palkó gól meg megint csak az irigyeinek egy fricska. Azért ilyen gólt nem sokan tudnak ütni. A Levi meg megérdemelte volna a 100%-ot, de minden meccsen ennyi gólt kapjon, mi meg ennyit üssünk!
@jágör68: köszi, ez jó volt így ebéd előtt. :)

Óriási gólokat lőttünk, mindegyik másért gyönyörű. Rég fordult elő velem, hogy egy meccsről inkább nem is írok, mert minek. Aki kint volt, tudja, mi a lényeg. :)
@Raon: de jó érzés írás közben felidézni mi is történt! :)
Gratula a CSAPATNAK! Jók voltak!

A többi eredmény miatt ne búslakodjunk, örüljünk a győzelemnek!

Egyébként is 2 ponttal közelebb kerültünk a rájátszáshoz: 10 pontról 9-re csökkent a 8. helyezetthez a hátrányunk, ráadásul az Innsbruck ellen eddig nekünk kedvez az egymás elleni eredmény is! Amíg van esély ne adjuk fel, sok hazai meccs, közte Olimpija, Graz, Innsbruck! Bármi lehet még...!

Hajrá Fiúk! Mindent Bele! Oszt majd csak lesz valahogy...
Csak gratulálni tudok a csapatnak! Fantasztikus meccs volt, fantasztikus hangulat! :) Csak így tovább, péntken folyt. köv.! :)
Gratulálok a csapatnak. (ugye,hogy tudok dicsérni is. :-D )
Sajnos pont tegnap nem voltam kint(a főnökeim sajna nem szeretik a jégkorongot) amikor mindenki szerint fantasztikusan játszottak,de majd pénteken és vasárnap ott leszek.
A zászlókat nem láthattam,de biztosan emlékeznek sokan,hogy régebben úgy 95 tájékán lehetett venni a egy téglalap alakú vékony fa rúddal ellátott zászlót. Abban az időben tele volt vele a lelátó,nagyon szép látvány vollt amikor mindenki lengette. Na most az én javaslatom,hogy beszélni kellene a Madonna sport illetékeseivel,hátha tudnának valami hasonlót csinálni valéami jelképes áron. És azt megvásárolva megint tele lehetne vele a lelátó.
Ez egy hatalmas meccs volt tegnap!!
Nagyon nagy gratula az egész CSAPATNAK!:))
Tegnap tényleg összejött minden. Az összes sor nagyon jól játszott. Az 5 a 3-ban való helyzeteket is kihasználtuk, és az emberelőnyök többségében már sikerült szépen és gyorsan járatni a pakkot.
Ezt a formát kéne tartani a szezon végéig és akkor minden jól végződik majd!

Pénteken mindenképpen győzni kell!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Pénteken nem győzni kell!

Hanem:

PÉNTEKEN GYŐZÜNK!

Nem mindegy...:)
@brunzwik: Esetleg nem lehetne valamelyik szponzorral megegyezni, hogy a Volán meccseken is legyen olyan felfújható cucc, ami a válogatott meccseken is volt? Sztem azt mindenki szívesen püfölné:)
@Dachstein: nekem van egy pár a fiókban. Még 2005-ben hoztam a Főnix csarnokból. Ha gondolod elviszem neked pénteken :))
Nekem megvan még a tavalyi Arénából, csak ötlet volt:)
A kicsi zászlók tutti jók voltak, csak kéne még többet is csinálni, ha gondoljátok szívesen segítek. A csapat fantasztikusan jól játszott!!!
Folyt köv és csak így tovább!!!
HAJRÁ VOLÁN!!!!
süti beállítások módosítása