HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Olimpija Ljubljana–Alba Volán 2-1

2009.01.11. 21:04 D. Gromov

A magyar bajnok Jason Guerriero góljával a 47. percig vezetett Ljubljanában, akkor  egyenlített, majd a győztes találatot is bevitte az Olimpija, 2-1. További eredmények az EBEL-ből: Villach–Salzburg 5-4, Vienna–Jesenice 5-4, Innsbruck–Klagenfurt 2-6, Linz–Graz 3-2. Utolsók vagyunk, öt ponttal lemaradva, még 10 kör van hátra.

25 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kár érte, bár sok tétje már nem maradt azok után, hogy a Graznak most megy a legjobban és talán úgyse érnénk be őket ha most már minden meccsünket megnyernénk, ami ugyebár ebben a mezőnyben eleve kizárva. Azért kiváncsi vagyok azoknak a beszámolójára akik esetleg kimentek Ljubljanába. A statisztikák alapján elég kiegyenlített meccs lehetett.
Csakazértis Hajrá Volán! Kedden nyerünk 3:2-re. :)
Rajtam nem fog múlni.
Itthon megverjük mindkét szlovén csapatot.
"A" csoportban bent maradunk.
Jövőre rájátszunk.
van valakinek ellenvetése?
@jalicsb: azt hittem meg azt is hozza teszed hogy a kovetkezo 10 EBEL meccset is megnyeri a Volan ezzel bent van a rajatszasban es megnyeri meg az EBEL-t is
amugy neked legyen igazad :)
3idegenbeli meccs 3lőtt gól, 11kapott ,o pont.Az utolsó 2 ellenfél ,pedig nem világverő volt,ha a játékosok egy ilyen sorsdöntő meccsen , meccseken nem képesek összekapni magukat,és hozni a bravúrt,akkor valóban nem érdemeljük meg a play of ot.Végülis az ő bankszámlájuk érzi meg a különbséget a 8.-ik és a 10ik.hely közt,ha nekik nem fontos a pénz , a dicsőség,a siker, akkor egy szurkolót minek verjen a víz???Innen már költség kímélés képpen ,1-2 légiós követhetné forsyth-ot.Remélem holnap Lajos értékelése nem a szokásos muszájból mondott sablon szöveg lesz : " felkészültünk,jók voltunk , vezettünk is,emberelőnyös játékunk tetszetős ,levente hátul perfect volt.Ám megint 1-2 fegyelmezetlenség ,(amire felhívtuk előre a figyelmet,)becsúszott és emiatt kaptunk ki.bye bye play of.
@exL:1: Ezt kicsit leegyszerűsítetted! Szépen játszottak a fiúk és nem lehet egy rossz szót sem szólni a pályán való helytállásra. Morcosan jöttek le a pályáról és nagyon csalódottak voltak. A második gól, amit kaptunk talált gól volt! Nem tehetett róla Levente! Sajnos így alakult, nem volt szerencsénk!
@Szanee: nem lehet mindig a szerencset varni ha neha be kell utni a helyzeteket ennyi emberelonybol legalabb 1-2-ot illet volna beutni szerintem es akkor nem lett volna ekkora gond az Olimpia szerencses golja
@qx92: Persze ez nem vitás! Én is látom nagyon jól, hogy nem tudjuk kihasználni az előnyöket... Sajnos! Ezen változtatni nem tudok. Az viszont nagyon is becsülendő, hogy hajtottak az utolsó pillanatig. Nem tudom igazán megróni Őket amíg ilyen küzdeni akarást látok rajtuk. Idén már nem, de jövőre a rájátszásban a helyünk! Remélhetőleg kicsit kedvezőbb körülmények közepette!
@Szanee: jo hallani hogy valaki aki ottvolt (ugye jol ertem) azt mondja hogy HAJTOTTAK.
A PPt meg a fene sem erti hogy miert nem megy :(
Mint szintén jelenlévő kissé másképp látom a Ljubjana meccset mint Te Szanee. Az én olvasatomban egy roppant gyenge Ljubjana ellen is sikerült megveretnünk magunkat. Szépen játszottunk (mondjuk), mert a Ljubjana is gyenge csapat. Én sajnálatosan ugyanazokat a dolgokat láttam tegnap is, mint az utóbbi 6-8 meccsen (ettől olyan a kép mintha ugyanazt a filmet látnám minden meccsen - Villach meccs detto ilyen volt Villachban). Rossz korongelhozatal, siralmas emberelőnyös játék sok passzal és lövés nélkül, semmi fantázia a játékban, sablonok. Egyedül Szupert emelném ki. Persze, hajtottak a fiúk, de ez már nem érdem. Az általam említett dolgok hiánya miatt vagyunk utolsók. Hajtani elvárás, nem hiszem hogy a Klagenfurtnak azt kell mondani "ma azért hajtsatok fiúk légyszi". Talált gól? Igen, a miénk az volt, talán egy védő korijáról ment be a kapu mögül visszatett korong, onnan ahol Te is és én is álltam nem lehetett látni - vagy nem Téged kérdeztelek ott a meccsen aki szintén nem látta. A Ljubjana gólja egyáltalán nem volt talált, előnyben belőtték a korongot középre és Intranuovo a kapunak háttal beletette az ütőjét a korong útjába, amitől az irányt változtatott->gól. Ez is tipikusan az a dolog amit MI NEM tudunk megcsinálni. Szerintem ezeket a dolgokat hiba a szerencsére fogni. Mégegyszer mondom nem volt rossz amit csináltunk, mert egy gyenge csapattal játszottunk ahol jópár 40 év körüli ember van, Elik pl. 42. És így is kikaptunk. Hatodszor voltam idegenbeli meccsen de idén többre nem mennék még ha lenne akkor sem.
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza: igen, hajtottak a srácok, az emberelőny meg olyan amilyen...

@KITAO: Valóban nem láttam, hogy a mi gólunk, hogy született, de az Olympia második gólja mák volt! A nagy tumultusban semki sem látta merre van a korong. Bekotorták, ennyi!Egyébként, ha kevesebbet szapultátok volna a csapatot, talán te is láttál volna egy-két szép megmozdulást. Nem mindíg a rosszra kell koncentrálni. Egyáltalán nem láttunk rossz mérkőzést!És azt sem bántam volna ha a Hajrá Volán "kicsit" többször hagyta volna el a szátokat!
Azzal vitakoznék, hogy mi nem tudunk a korongokba beleérni és úgy gólt szerezni. Martz és Fekete, Martz és anno Couture csináltak ilyeneket. De Horváth, Forsyth is piszkált már bele lövésekbe, amiből aztán gól lett. Csak nem értem, az utóbbi 8 meccsen milért vagyunk képtelenek -akár kettős- előnyben is csinálni valami értelmeset? Kapáslövés szinte nincs, a kék vonalnál állók meg bénáznak a levett pakkal. Korizás meg mozgás alig van emberelőnyben, azon kívül ha néha sikerül felvinni a pakkot..
@KITAO: Nem erős csapat a Ljubljana? Nézd már meg a csapat eredmény listáját! Banham (34 éves) 50 pont, Elik (43 éves) 39 pont, Mitchell (29 éves) 31 pont, Yerema (33 éves) 30 pont, Intranuovo (36 éves) 25 pont. Ez az elsö 5 legeredményesebb játékos. Mind légiós. Ha nekünk csak egy olyan légiós sorunk lenne, mint a Ljubljanának az elsö kettö bármelyike, hát nem is tudom... de valahogy el bírnám viselni ezeket a kivénhedt matuzsálemeket a Volán keretében. Egyébként Banham a 4.-ik, Todd Elik pedig a 25.-ik legeredményesebb játékosa az EBEL-nek. Tényleg nem nagy ászok. Azt hiszem mégiscsak neked adok igazat!
@jágör68: Hát ez sajnos én sem értem. De az utóbbi egy-két hazai meccsen már mutattak ilyen csiki-csukit is. Viszont tény, hogy elég keveset :((
Szanee, máskor állj mellém és hallgasd miket mondok, akkor nem írsz ilyen butaságokat. Viszont gratula a folyamatos szurkolásért, nekem nem fáj elismerni. Tartom a véleményem hogy a huszadik vereség után nehéz arra hivatkozni hogy pechünk volt, meg találtak egy gólt. Mindegy.
M.Lac: a Ljubjana 9. a bajnokságban, az utsó négy meccsén öt gólt lőtt és tizenkilencet kapott. Amellett hogy bombaerősek még jó formában is voltak tegnap, igazad van, így már értem hogyan kaphattunk ki. Mikor hatan voltak a jégen a közönségük állva tapsolta meg hogy sikerült egy kiállítást összehozniuk maguk ellen annyira rosszul játszottak. Mondanám hogy mi meg jól és az első harmad a miénk volt, de a lényeg hogy megint kikaptunk.
@KITAO: A negatív események ellenére, hogy esetleg nem sikerül sem a rájátszás, de lehet, hogy még a kilencedik hely sem: azért én minden egyes alkalommal Volán mezt húzok magamra, mert fehérvári vagyok és mert ez a csapat a kedvenc csapatom. Akár győz, akár veszít akkor is nekik szurkolok! Osztozok az örömükben, és osztozok a bánatukban is. Az utóbbi időben sajnos több volt a rossz. Én viszont kiállok mellettük jóban-rosszban! Nemcsak akkor, amikor 5:0-ra verik az Innsbruckot, nem csak akkor ha legyőzzük a KAC-ot...

@M.Lac: Egyetértünk, valószínűleg ezért voltam hatszor idegenben (ebből öt vereség) és egy híján minden meccsen otthon is. Csak én nem mondom a betondarabra hogy az aranyból van. A tegnapi meccsre nem kell büszkék legyünk, a Ljubjana szurkolók kezdték kifütyülni a csapatukat, mi meg adtunk nekik két pontot hogy ne menjenek szomorúan haza, majd inkább mi.
U.i.: Te ott voltál tegnap Ljubjanában, vagy az interneten "szurkoltál"? Én ott voltam.
@M.Lac: Több mint dicséretes, ahogyan te, ti, szurkoltok a csapatnak, egy hozzászólásban olvastam, hogy ha rajtad múlna, bizony nem itt állnánk. De sajnos el kell ismernünk, hogy valami nagyon nem stimmel, az előző meccsnél már nálam is elszakadt a cérna. Amit most produkálunk - nem vitatva azt, hogy a csapat hajt az utolsó leheletéig - az úgy sz.r ahogy van. Csak eggyel több gólt kéne beütnünk a meccseken az ellenfélnél.
@M.Lac: Gyanítom nem voltál ott. Most mondjam hogy nem csak akkor kell nagy fehérvárinak lenni mikor közel van a meccs? Nem mondom, viszont a saját szememnek azért hiszek. Iszonyat kedvem volt a hazaúton, ha nem szeretném a Volánt valószínűleg nem tudna fájni ennyire egy ilyen vereség. A TÉNY: Olimpia-Volán 2-1.
Viszont örüljünk, Gebei végre megint meccset vezetett az EBEL-ben, már azt hittem elfelejtették. A Salzburg ellen kiosztott 3 db tízperces fegyelmit rengeteg egyéb kisbüntetés mellett:-) Ügggyes gyereeek, bosszút állt :-)
@KITAO: Na figyelj ide Főokos! Ha nem voltam ott, akkor vajon kitől kérdeztétek meg, hogy hova vegyetek jegyet, amikor betoppantatok a csarnokba? Te nem vettél észre, érdekes a csapat igen, ugyanis megköszönte, hogy szurkoltunk. Nem ti, mi. Még az a szerencse, hogy elég hideg volt, így aztán hamar eltoltátok a biciklit a csarnokból. Mi még megvártuk a csapatot, míg kijöttek a buszhoz.

Ez volt az utolsó válaszom hozzád. Nem vagyok hajladó tovább alacsonyodni a szintedre. Egyébként ha képben lennél, tudnád, hogy Gebei Péter eddig is aktív szereplője volt az EBEL-nek.
@M.Lac: :-) Ott voltál, oks:-)
süti beállítások módosítása