HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Ezen a héten sok minden eldőlhet

2009.01.06. 16:52 F. Kapus

"Ígéretünkhöz híven sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és –hátrányos játékot. Természetesen a korábbiakban is jelentős mértékben foglalkoztunk ezekkel a speciális helyzetekkel, de most kiemelt hangsúlyt fektettünk rá." Énekes Lajos edző vezette be ekképpen a Vienna Capitals elleni keddi mérkőzés előtti beszélgetést.

"Az első és a második sorunk változatlan marad, a harmadik ötösben Jobb, Ondrejcik, Vaszjunyin, Nagy és Sofron szerepel, a negyedikben Byström az egyetlen védő, őt a harmadik sor két bekkjével keverjük, elöl Forsyth lesz a center, mellette Benk és Hegyi a szélsők. Szuper Levente kezd a kapuban, Hetényi ül a padon. Fodor Szabolcs nem utazik velünk, a pontszámok miatt nem fér be, a farmcsapat munkáját segíti a Dab.Docler elleni Mol Liga-mérkőzésen.

Hétfőn egy erős ezést tartottunk, ma pedig egy átmozgatót. Biztos, hogy az előnyös játékunknak lesz jelentősége a mérkőzésen. Ebben a kilencfordulós körben eddig négy pontot gyűjtöttünk, mindenki tudja, hogy ez a hét, a három idegenbeli mérkőzés sok mindent eldönt. Ha nem szerzünk pontokat, nem sok jóra számíthatunk a folytatásban. Egyértelműen a maximumot kell nyújtanunk Bécsben is, hogy maradjon esélyünk."

A Vienna honlapja arról ír, a bécsi csapat a legutóbbi hat zsinórban megnyert hazai mérkőzése (a gólarány 31-9 volt) mellé szeretne még egy sikert, ez kell, hogy a 4 pontos hátránnyal a második helyen álló kedvencek lépést tudjanak tartani a KAC-cal.

Megemlítik, idén mind a négy Volán-meccsüket megnyerték, viszont az is igaz, mindahányszoros szoros csatában, kétszer hosszabbítás és büntetők után. A bécsi csarnokban először 5-4-es, majd 4-3-as eredmények születtek, a második büntetők után. Kevin Gaudet vezetőedző figyelmeztet is erre: "Az Alba Volán minden pontért keményen megküzd. Számukra minden meccs döntő csata, nem lazíthatunk."

Kiderül még a cikkből, hogy Mario Altmann és Rafael Rotter biztosan nem játszik, Marc Tropper és Paul Healey esete kérdéses. Nagy az öröm ugyanakkkor Aaron Fox miatt. A többszörös pont- és gólkirály a felkészülési időszak végén sérült meg, és negyvenmeccses kihagyás után az előző körben góllal tért vissza a Villach ellen.

Eldőlt az is, hogy a pénteki linzi találkozó után nem utazik vissza Székesfehérvárra az Alba Volán, hanem Ausztriában alszik a társaság, másnap Szlovéniába buszozik, a tervek szerint Bledben száll meg és edz.

És még egy hír a végére. A nagy vetélytárs Olimpija Ljubljana kerete gyengült, hétfőn a Nottingham Panthers csapatához (a brit csapatban játszott az előző idényben az SC Csíkszereda svéd pontgyűjtője, Patrik Wallenberg) távozott Jurij Golicic. A szlovén válogatott 27 éves védője nagyon technikás és ponterős játékos, de ebben a szezonban nem ment neki túl jól, legalábbis sokkal gyengébben, mint tavaly Jesenicében.

257 komment

Címkék: énekes alba volán ebel golicic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@brunzwik: Mi lenne, ha keresnél a Volán helyett valami mást, amin a mérgedet kitöltheted?

Mert ezek a játékosok és szakemberek nem szolgáltak rá.
Én sem szidom Szupert. Nem is vele van bajom, hanem azzal, hogy Zolika idén padról nézi az EBEL-t. És ezt azért nem értem mert tavaly bizonyított.
@edudus: ott a pont! mintha én mondtam volna! pont erre gondoltam! A fejlődés tavalyhoz képest nem kérdés. Persze jobb lett volna egy kicsit több pontos fejlődés, de ez nem feltétlen a csapat hibája. Emlékezzünk csak a hátráltató körülményekre is. Ha az nincs, valsz a 8.hely megvan. Nem azért mondom, még így is meglehet, de ha reálisan nézzük, már nem sok az esély! Jövőre biztos, hogy meglesz! Csak normális légiósokat kell igazolni és a jelenlegi hazaiakat megtartani egy két kivétellel. Mondjuk Benk nem feltétlen tesz hozzá a játékhoz. Hegyit nem szerettem az elején, de fel tudott mutatni egy bizakodásra okot adó fejlődést, úgyhogy Őt már nem mondom. A légiósok közül Nathant meg kéne tartani, én nagyon bírom, és pontokat is hozott azért nem keveset.
Még itt lesz a magyar bajnoki is. Ott azért lesz sikerélmény! Remélem a DAB ellen lesz egy fasza kis döntő. Bár eddig nem úgy néz ki.
HAJRÁ VOLÁN, HAJRÁ SZÉKESFEHÉRVÁR!!
Hetényit én is jó kapusnak tartom, EBEL szinten is-bár védett már ő idén,sőt hazai pályán 1x hamar lecserélték ha jól emlékszem amikor Becze "sztár" lett-de ebben a csapatban ő se lenne megváltó!Sajnos!!
Kcs 1 kérdésem lenne,Ebeleben beleszámít a kanadai táblázatba lőtt góloknál az ha a játékos a hosszábítás utáni büntető párbajban belövi a sajátját??
Meg van az oka hogy Zoli keveset véd....
Megvan az oka Zoli miért nem véd...
@OliBLOOD: Ha rám gondolsz, én nem szidtam Levit, csupán annyit mondtam, hogy Zolika bőven megérdemelte volna amit az előbb írtam. Tudom, hogy a sport a teljesítményről szól és nem arról, hogy ki mit "érdemel", de pont most néztem a tavalyi stat.-ot és íme...:
1 WESTLUND Alex HDD ZM Olimpija Ljubljana 93.36 54 4 30
2 HETENYI Zoltan Alba Volan Szekesfehervar 92.12 13 0 2

Hát ezért kellett volna őt is kipróbálni. Nem most, hanem bármikor a szezonban...

@edudus: Nem nem vagyok tűz közelben,nem nem voltam ekkora terhelésnek kitéve,biztosan nem tudnék annyi gólt lőni mint Palkovics Krisztián,nem biztos,hogy jobban csinálnám mint Sator vagy a Lajos,de az biztos ha ilyenek lennének a légiósok akkor kb. 10 meccs után elküldtem volna őket. Inkább legyen kevesebb de jobb légiós , próbálnék új figurákat gyakoroltatni,és ami a legfontosabb minden meccs után lógó belekkel jönnék le a pályáról mert mindent megtettem a rájátszásba kerülésért, és nem vigyorognék a vesztes meccsek után.
Én nem tudom istenként nézni őket kinőttem abból,hogy csak a szépet lássam,én nem plakátólom tele a falakat otthon a szívecskés képeikkel és elhiheted nem divatból megyek ki én sem,hanem mert bízok a csapatban,de engedtessék meg nekem,nekünk,ha nem vagyunk megelégedve némely játékos aznapi eredményével ,hozzá állásával azt szóvá tehessem.

Köszönöm.
@Rex: Szerintem idén UTE-Volán döntő lesz!Bár nem tudom ma még Volán elődöntőbe kivel kerül össze!
@nagypi: dehogy is! beírtam egy online fordítóba:))
@KCs: Ezt beszéljük meg meccsen.
@rol71: Valóban. Valszeg vele sem nyerünk, lehet, hogy ő is ennyit kap. Csak félek, hogy el fog igazolni. Azt pedig bánnám, de megérteném (jelen körülmények közt). Leventének pedig lássuk be nem az EBEL a karrierje csúcsa. Ő még erősebb bajnokságban szeretne játszani, és ha lehetősége lesz el is fog menni. Ami szintén érthető. Tehát én első sorban attól tartok, hogy így 2 jó kapust veszíthetünk el.
@Rex: Nagy kár a Graz elleni meccseinkért. Ha azok jobban sikerülnek, simán bent lennénk a 8-ban.
szemét salzburg.....A Ljubljanának is lefküdt most pedig a moslék Graznak is....
@brunzwik: Semmi baj azzal, hogy saját véleményed van. Azzal van a bajom, ahogy olykor megfogalmazod. Másrészt: egy ember, illetve egy csapat teljesítményében a jót is meg kell látni a rossz mellett (azt ne mondd, hogy olyan nincs, mert az nem igaz). Így teljes a kép. Tőleg és még pár embertől csak a rosszat látom már egy ideje. Ez böki a szememet. És ez az én saját véleményem.
@nagypi: Hetényi szerződése a jövő szezon végéig érvényes.
Jason Guerriero??
Kóger Dani??Piros szív hegyek?? :)))
@brunzwik: Ja, persze. Te szidhatsz itt bárkit névtelenül, de megsértődsz, ha ezt szóvá teszi valaki, és rögtön követeled, hogy személyesen álljon eléd a véleményével...
@edudus: Igazad van ritkán dicsérem a csapatot,meg néha elszalad velem a ló,de kicsit felszalad a pumpa bennem minden vereség után . És sajnos alapból maximalista vagyok.
@nagypi: Ahhoz hogy lehetőséget kapj, az edzésen kell mindent megtenned.
@brunzwik: Kíváncsi vagyok honnan akasztanál le ilyenkor jobb légiósokat ennyi pénzért...nem kis meló lenne... :) Más: ez a lógó beles dolog. Szerintem nem keveset dolgoznak a srácok egy meccsen, még ha kívülről nem is tűnik olyan soknak. Ha egy játékos heti 3 alkalommal lógó belekkel hagyja el a pályát, akkor következő héten kiesik a sorból, ha nem a következőn, akkor az az utánin... Szerintem.
@rol71: nem tudod, a Volán atómatikusan első? mer ha igen akkor a DABal lesz szm az elődöntő, az sem lenne rossz, csak játszunk ellenük, már úgy hiányzik! amúgy szm is Volán-UTE döntő lesz, de ez attól is függ, hogy őket kapjuk-e az elődöntőbe!
@KCs: Én nem követeltem semmit, Egyébként Zoli vagyok. Én csak annyit akartam mondani ezzel,hogy egy tea vagy egy zsíros kenyér mellet véleményt tudtunk volna cserélni. Miért kell mindjárt rosszra gondolni???
@brunzwik: Ja és nekem sem lógnak ettől még szívecskés poszterek a falamon...valahogy nem stílusom.. :)
@edudus: Sajnos már nem most kellet volna hanem előbb .
Lassan elúszik a playoff, szokás szerint néhányan egymásnak esnek.

Apa kezdődik!
@pakero: Miért talán direkt nem védi ki a feléje menő korongokat edzésen?
@edudus: Góloknál mi is ugyanúgy örülünk, szép megoldásoknál tapsolunk, győztes meccsek után-már ha van ilyen- mi is a végig tapsoljuk a pályán körbe korcsolyázó csapatot!DE!Az utóbbi hónapokban sajna...
@KCs: maradjunk annyiban kicsit jobban oda kéne tennie magát egyesek szerint
@KCs: ebben is van valami, mármint, hogy a Graz elleni meccsek ha mentek volna, nekünk +2pontok nekik -2pontok, és akkor simán nem lenne gond! Ha már csak 2összejött volna akkor nekünk most lenne 36 nekik meg 35, máris jobban nézne ki, és ez csak 2meccs!
Pedig kellenek a "szivecskék" Legalább mi ne döngöljük őket a földbe, sajna megteszik ezt mások.Nekünk kell bennük a lelket tartanunk, hogy érezzék van értelme annak amit csinálnak. Ha nekem ennyit kellene teljesítenem, már biztos kinyúltam volna!
@brunzwik: Szerintem simán el tudunk értelmesen beszélgetni erről személyesen. De ez a hangnem, a válogatás nélküli kritizálás szerintem túlzás.
@rol71: Nem mondtam, hogy nem örültök, vagy nem tapsoltok. A csapatnak nem csak a góloknál és a szép megoldásoknál van szüksége buzdításra, hanem a szakadékban is. Ott a leginkább. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki kiabálja el a hangját minden meccsen, nem is kell, hogy kiabáljon...de könyörgöm, ne szapulja végig a csapatot. Valaki, aki mostanában mögöttem áll a meccsen (még az is lehet, hogy a jelen lévők valaki), mást se csinál, mint szidja a játékosokat. Elég rossz hallgatni.
@Rex: Tudom automatikusan Volán elődöntős, ezért írtam elődöntőt rögtön, csak nem figyelem MOL ligát és nem tudom ki lesz az ellenfél, de ha DAB akkor jól tippeltem UTE ellen lesz a döntő!
@edudus: merre állsz? mert az én környezetemben is megy a szitkolódás rendesen!
@edudus: te vezettél másod magaddal vasárnap statisztikát a meccsen?Szemüvege srác társaságában?
@KCs: Ebben lehet igazad van,de én nem látom úgy,hogy minden játékos a 100%-ot nyújtotta volna minden meccsen,de ez az én véleményem.
@rol71: de azt nem tudod, hogy autómatikusan első hely? mert ha igen akkor ugye 1 játszik a 4el ami a DAB, de ha pl automatikusan 4. csak a Volán (bár ez hülyeség lenne) akkor UTE-Volán elődöntő után valsz Volán-DAB döntő! Szal nem mind1 hányadik! Erről nem szóltak a dolgok, csak hogy autómatikusan elődöntő!
@pakero: Van egy motivációelmélet, amely szerint attól (is) függ valaki motiváltsága, hogy ha az erőfeszítései eredményeként sikerült a kívánatos teljesítményt nyújtani, vajon mekkora valószínűséggel kapja meg az ezért járó kedvező kimenetet (jelen esetben a védési lehetőséget).
Akkor nem arra... :) A bluebrothers bolyban, az esetek legnagyobb részében a dob mellett (esetleg dobbal a kezemben, de az ritkább).
Hazai büntetőpad fölött 5-6-sorral van a Benk ellens "ultrák" csoportja!KCS!ekem még áll a köv. hazai meccsre szóló zsíroskenyér+tea meghívásom egy diskúrzusra!
@edudus: tényleg, most esik le, téged ismerlek is. Nem néztem a neved! :) sosem nézem, ki írja, csak rákkatintok a "válasz erre"-re! :) bocs!
@rol71: Rol Kcs volt a szemüveges srác akik vezették a statisztikát. Bocs Kcs.
rex te szívatsz engem!!Olvasd már vissza mit írtam a 2 hozzászólásomba,hogy Volán tudomásom szerint hányadik a play off előtt!!
@edudus: Régebbi, kb. 3-4 évvel ezelőtti (nem emlékszem pontosan) sok aláírásos mezben, most, hogy hideg van fehér sapkában, volános sállal a nyakamban.
@Rex: Volán automatikusan 1. helyen jut a 4 közé. A MOL liga után a 6 magyarországi csapat közül az első 3 9-6-3 ponttal indul, a többi 0-val. Egy teljes oda-vissza kört játszanak. Ezt követi a rájátszás ahol 1-6, 2-5, 3-4 párosítás lesz. Ebből a leggyengébb továbbjutót fogja kapni a Volán.
OK!Vágom!Forralt borral a kezében a szünetben!És a piros szívecskés aranyos hölgyel! :))
@rol71: azt szoktam hallani, én a hazai büntetőpadtól ha a jég fele nézel, jobbra állok, a második sorban. Minden Benk ellenes kiabállást hallok, és kicsit egyet is értek vele. Nem sokat mutatott idén. Az Ő helyére keresni kéne szerintem valaki mást!
O:I 2:2, figyeltek!
Következő meccsen ha halljátok a nevetek gyertek a hang irányába és rögtön meg tudjuk vitatni a dolgokat nem kell itt írogatni!:))
Roli mindenkin legyen Benk-es mez? :)
@brunzwik: Részemről semmi akadálya.
@exL:1: Azt azért nem. Erre nem vagyok hajlandó :D
@KCs: Oké,legutóbb úgyis egymás mögött álltunk.
Bocsánat, hogy az emocionális adok-kapokba ilyen száraz valamivel beletrappolok, de megnéztétek a statisztikákat? A Volán 33-szor lőtt kapura, a Bécs csak 29-szer. Ezen belül az első harmad utolsó 5 percét kettős emberelőnyben játszották (az más kérdés, hogy komoly fegyelmezetlenség kellett ehhez Volán részről) és ezért jobb az 1. harmad statisztikája. Valszeg Levi nagyon rossz napot foghatott ki, mert a 2. harmadban 9-ből 4 lövést bekapott, úgyhogy a csere abszolút jogos volt. Ettől függetlenül - legalábbis a statisztikákat látva - a Volán egyértelműen dominált a 2. harmadban, mert a kapuralövéseket 16-9-re nyerték. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ez egy elég frusztráló és szerencsétlenül elvesztett meccs volt az 5-2-es eredmény ellenére, simán benne lehetett volna egy szoros kimenetel akár a javunkra is.
Rex, biztos, hogy te engem ismersz? Vagy énis ismerlek...ez ciki, mi? :D
@edudus: hát igazából nem biztos, de multkor mintha valaki mondta volna az edudus nevet. Nem voltál ott a Salzburg meccs után a közös fotónál a jégcsarnok előtt? ami felkerült bluebrothersre is?
természetesen Vienna szempontból értettem a jobb statisztikát az 1. harmadra
Nem voltam ott, most éppen hamarabb elmentünk, de a képen szereplők közül sokat ismerek...lehet ott hallottad a nevemet. :)
@edudus: Kedden kiderül!Amúgy nagyon-nagyon közel állunk egymáshoz és már többször egymás szemébe is néztünk amikor szünetben kimentek és általában "rajtunk keresztül"!
Tényleg? :) Ez tök vicces... :) Most komolyan kiabálni akarod a nevem? Még a végén megijedek... :D
@rol71: Szerintem te is kevered valakivel. :D
@munkagep: korábban valaki jelezte a lövés és lövés közötti különbséget, nevezetesen a mi lövéseink túlnyomó része a nagymuter is védné kategóriába tartozik. sok igazság volt benne

@edudus: Te a zsűrifülke felőli részen állsz vagy az ellenfél büntetőpadja felőli oldalon a középső korláton túl.
@rol71: szerintem is, az elmondásokból, nagyon nem ugyanott álltok
nem is irtam neki hogy ismerem, egyedül KCS-t sikerült beazonosítanom!
@brunzwik: Jókat röhögök itt magamban... :D Én az ellenfél büntetőpad felett állok, mostanában az első sorban, hogy ne kelljen a dobot tartani. :)
@rol71: ahogy mondod, Te valahol ott állsz ahol Mi, a zsüri fülke és a haza büntetőpad környékén nem? Edudus meg pont a vendég büntető környékén lehet, ha jól gondolom! de nem tuti!
Akkor ezt ki irta: rol71 2009.01.06. 21:14:08
@edudus: Kedden kiderül!Amúgy nagyon-nagyon közel állunk egymáshoz és már többször egymás szemébe is néztünk amikor szünetben kimentek és általában "rajtunk keresztül"!
Na én legalább Kcs-t ismerem, ha már mást nem is... :)
@Rex:Nem ugyanott, de szerintem hazai büntetőpad és a félpálya közötti rész!Csajok tuti ott hiszen ők a nagy kék zászlósok!!
Khm..

edudus 2009.01.06. 21:20:50
@brunzwik: Jókat röhögök itt magamban... :D Én az ellenfél büntetőpad felett állok, mostanában az első sorban, hogy ne kelljen a dobot tartani. :)
Na én inkább megyek aludni. Kikapott a csapat és még buktam is a fogadással.
Kedden kiderül az rex és edududs "kapcsolata"!A közel állunk egymáshoz az már a többiekre vonatkozik!
Lassan kezd ez a blog hasonlítanai az akkori társasjátékhoz, aminek a neve:Police 07 volt :)))
Vagy a "Ki kicsoda" játékhoz!
@rol71: Jah... :) Jókat játszottunk régen.. :)

Na további szép estét mindenkinek én elpályázom lassan... :)
Na kíváncsi vagyok, kedden kivel találkozom! Jóéjszakát mindenkinek!
Jó éjt!Szép estét!Kezeket a takaró fölé!:))
@rol71: Amelyben én voltam a Dr. Factor, de megtaláltatok. :D
@edudus: a változatosság kedvéért... sajnos...

Sebaj, gyerünk tovább!

Brainstorming (OFF):

A szezon utolsó hazai meccsére (lassan itt lesz) készítsünk - ha benne vagytok - egy (vagy több) molinót amivel megköszönjük a srácoknak az egész éves munkát! Szapuljuk őket néha, de MEGÉRDEMLIK!
Ha nem jutunk be a rájátszásba (sajnos elég valószínű) valószínűleg le lesznek lombozva, jól jön nekik a bíztatás, főleg, hogy utána Svájc!

HAJRÁ VOLÁN!!! Veletek vagyunk!
@advocatusdiaboli: jó ötlet a molinó! :-) Szívesen segítek az elkészítésben is, csak legyen valami elfogadható ötlet! Kezd alakulni a nézőtér, egyre többen gyújtanak tűzijátékot is meccs után és a zászlók is megszaporodtak. :-) Hajrá Volán!
@Szanee:

"KÖSZÖNJÜK"

"VELETEK VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK"

"JÖVŐRE UGYANITT"

további ötletek?
@advocatusdiaboli: Támogatom az ötletet...én még mindig amellett vagyok, hogy egy élőkép lenne a legtutibb, még, ha olyan nehéz is lenne megcsináni. Sima egyszerű kék és fehér A/4-es lapok, a fehér lenne a háttér, kékből pedig ki lehetne rakni, hogy "köszönjük", vagy bármit! Szerintem nagyon ütős lenne, csak szervezés kérdése. Ha nem értetek egyet, mondjátok és befejezem az élőkép reklámozását! :)

A molinó elkészítésében is szívesen résztveszek! :)
Sziasztok !

Eddig csak olvastam a blogot, de nem írtam. A fentiek után döntöttem úgy, hogy végre én is hozzá szólók:

1. Nem értem, hogy egyesek miért támadják állandóan "brunzwik"-ot ? Nem gondoltatok bele egy kicsit, hogy lehet a jó oldalról közelíti meg a dolgokat ? Nem azt mondom, hogy mindennel egyet értek vele, de abban igaza lehet, hogy nem csak a jó eredményeket kell kommentezni. Nem akarok túlzásokba esni, de ha már a csapat vezetése "elvárja", hogy sok bérletet vegyenek és így mindig legyen állandó szurkoló tábor, akkor nem kellene ezért valamit letenni értünk a csapatnak ? Úgy gondolom, hogy nekik ez a "munkahelyük" és mi jogosan várunk vmit, amiért még fizettünk is. Én az életben egyszer szeretném azt látni, hogy amikor a csapat rosszul játszik és ezt ők is nagyon jól tudják, a lelátón végre nem tapsolná meg őket (mintha minden rendben volna), hanem nagyot koppannának amikor csak néma csendben állnánk. Akkor talán leesne nekik, hogy vmit rosszul csinálnak.

2.Én személy szerint a szakmai stábot is kérdőre vonnám, hogy amennyi pénzt "kidobnak" a légiósainkra azért miért nem lehet jót választani. Nem hiszem el, hogy olyan sok pénz kellene a külföldi játékosok megszerzésére. Nem lenne talán jobb, ha egy kicsit fiatalabbakat hoznánk (pl. az orosz tagállamokból) ...???

3. Néha az az érzésem egy-egy meccsen, hogy közönségkorit játszanak vagy grundhokit. Azok az idők jutnak eszembe amikor mi is úgy kezdtük a tavon a jégkorongot. Engem személy szerint ez nagyon bosszant :o(((

4. Ha a csapat vezetése vagy némelyik játékos venné a fáradságot és elolvasná a blog bejegyzéseit, akkor talán megfordulna a fejében, hogy vmit rosszul csinálnak és nem mindent lehet megetetni a szurkolókkal.

5. A legjobban az zavar, hogy az ÉV SPORTOLÓJA a 20 perces harmad 19-k percétől fogva a kijárat mellet korizik és nem arra figyel ami miatt mondjuk jogosan kiérdemelné az előbb említett címet. És aztán hiába üt akár 100 gólt is neki a 100%-ot kellene nyújtani és nem a szünetre kellene koncentrálnia egy fontos mérkőzés közepén.

6. ... na mindegy, legalább a DON P.... pizzéria jól jár, mert a pizza mindig elfogy

süti beállítások módosítása