HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Mindenkinek magába kell néznie

2008.12.26. 08:36 F. Kapus

Az Alba Volán-Graz mérkőzést a karácsony miatt nem vezettük le a szokásos módon, ezt most az Innsbruck elleni meccs bevezetésével együtt pótoljuk. A sérültek és betegek nem épültek fel, így Énekes Lajos edző egy a keddivel személyi összetételében azonos, de mentálisan erősebb csapatot szeretne látni az innsbrucki csarnokban.

"Túl sok jót a Graz elleni hazai mérkőzésről nem tudok elmondani. A második gól valóban nem volt bent, de ez a tény nem sokat segít a végeredmény tekintetében. Az első találat két nagy hibánkból született, és nem amiatt, hogy gyorsabbak, ügyesebbek lettek volna az ellenfél játékosai. Az ilyesmi nagyon bosszantó.

A másodikat a bírók megadták, és ez egy olyan csapatban, amely számára csak a győzelem elfogadható, sok játékost megrogyaszt. Ez jól látszott azon is, hogy a második harmadban csak egy lövésünk volt. Támadásban, védekezésben, egyegyezésben, kapusteljesítményben, egyszóval mindenben rosszabbak voltunk a Graznál. A szezon leggyengébb játékát produkáltuk az egyik legfontosabb meccsen.

Sok időnk most sem volt, kegyetlen a bajnokság üteme. December 25-én délelőtt edzettünk, ebéd után buszra szálltunk, Innsbruckba indultunk. Ez az egyetlen város, ahová a meccset megelőző nap utazunk, mert messze van. 26-án reggel egy tréningünk még van, este pedig következik a mérkőzés.

Palkovics és Horváth állapota javul, de pénteken még biztosan nem játszanak. Valószínű, hogy vasárnap velük együtt három új játékossal megyünk Grazba, már úton van Magyarországra Ryan Bonni, és a hét utolsó napján, ha minden rendben lesz, játszik. A graziak menet közben megszerezték azt a kanadai Marc Brownt, akivel mi is folytattunk tárgyalásokat, de az Alba Volán pénzügyi keretéhez képest nagyon sokat kért.

Innsbruckban tehát ugyanaz a csapat játszik, amely a Graz ellen is a jégen volt. De biztosak vagyunk benne, hogy mentálisan nem a keddi társaság lép pályára. Csütörtökön edzés után hosszú mítinget tartottunk. Videón is szembesülhettek a hibákkal és a javítási lehetőségekkel a játékosok, megbeszéltük a dolgokat. Mindenkinek magába kell néznie, már csak a saját jövője miatt is. Ha a magyar játékosokról beszélünk, akkor fontos, hogy az A csoport lebegjen a szemünk előtt.

Ott az EBEL-ben megszokottaknál erősebb csapatok lesznek az ellenfeleink. De itt sem megy, elképesztően rossz teljesítményt nyújtanak egyesek. A légiósok sem teljesítenek olyan szinten, ahogy elvárjuk. Egyikük sem, és van, akin az akarás sem látszik.

Jason Guerriero hosszú utazással és egy harmincperces edzéssel a háta mögött játszott a Graz ellen. Ebből nem ítélhető meg a tudása. A körülmények ellenére Jason is tudja, hogy olyan durva hibát vétett, amiből senkinek nem nézünk el sokat. Ideális helyzetben ő lenne a harmadik sorunk centere, de jelenleg távol vagyunk az ideális helyzettől. Mindenesetre úgy tűnik, hasznos csapattag válhat belőle.

A sorokon ismét igazítottunk. Az első ötös Tokaji, Martens, Sofron, Ocskay, Fekete, a második Forsyth, Byström, Kovács, Martz, Guerriero, a harmadik Jobb, Ondrejcik, Hegyi, Nagy, Fodor összeállításban kezdi a meccset, Vaszjunyin és Benk lesz a két fregoliember. Pénteken délelőtt még az emberelőnyös korongfelhozatalt is gyakoroljuk, mert ez nem volt túl fényes az utóbbi időben."

Végezetül Horváth Andrásról essen pár szó, mert az utóbbi időben sok támadás érte a válogatott egyik legjobb hátvédjét. Ezért konkrét kérdést intéztünk Énekes Lajoshoz, mi a baj vele? "Balu normálisan edz és játszik, sportszerűen él. A mérkőzéseken az utóbbi időben nem jönnek össze a dolgai, nem jók a passzai, hibákat vét hátul, hullámvölgyben van. Ki fog jönni ebből, jót tesz neki a néhány napos pihenő. Hamar vissza fog jönni a játékba, a teljesítménye is javulni fog. Nagyon szeretne jól játszani, hajt, akar, de minden játékos életében vannak ilyen szakaszok, amikor egyszerűen nem megy. Hátvédként hamarabb észreveszik a hokisok hibáját, mert szembetűnő, ha gólt kap a csapat belőle. Ha egy csatár gyengélkedik, legfeljebb a kisebb lövésszám tűnik fel."

248 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönjük az interjút, szokás szerint itt lehet a legfrissebb híreket megtudni.

F.Kapus, beszélt Lajos Brownról és megszerzéséről , említést tett arról , hogy várható valaki még közeljővőben a csatársorba?
Baluval nincs is semmi baj... Műbalhé az egész... pár hülye bűnbakot akar...
@Vincenzo90: Valóban , én sem látom annyira rossznak Balu teljesítményét, ami aggaszt az pl. Forsyth játéka.
Itt egyáltalán nem bűnbakkeresésről van szó, hanem arról, hogy az előrelépés záloga az, ha őszintén szembenézünk a problémákkal. Megjegyzem, ennek szerintem semmi esetre sem a sajtóban kellene történnie, pláne nem úgy, hogy kipécézünk egyetlen játékost. Manipulatívnak érzem a cikk felvetését, mert egyáltalán nem csak Horváth Andrást érték bírálatok, őt kiemelni ilyen módon egyáltalán nem elegáns.
Azért emeltük ki, mert kiemelten őt érték a támadások a magyar játékosok közül, amelyeket alaptalannak tartottunk. Ha úgy tetszik, a védelmében tettük.
@F. Kapus: Ez igy volt F. Kapus és részemről köszönet érte, hogy megtettétek.
Ehhez képest az edző megerősítette, hogy a szurkolók látják jól, és Horváth sokat hibázik. Ami szerintem is sajnos így van. Viszont ezt el kellett volna kerülni, és nem kellett volna belemenni Balu értékelésébe.
@KCs: Ez nem egy értékelés volt, hanem válasz bizonyos hozzászólásokra és szíved joga úgy ítélni meg, hogy Horváth sokat hibázik, bár ez lenne a csapat legnagyobb problémája!
Banyszi: nem érted, amit írok. Maga Énekes Lajos is úgy ítélte meg a fenti interjúban, hogy Balu sokat hibázik, innentől ez már nem kérdés.

A kérdés az, hogy ezt a nyilvánosság előtt kell-e egy edzői stábnak megtárgyalnia, vagy a csapat belügyeként kezelve.

Én a legteljesesbb mértékig a játékos pártján állok, éppen ezért érvelek amellett, hogy hiba volt őt kipécézni, és az ő teljesítményét ízekre szedni a sajtó hasábjain.
@KCs: Nincs vita köztünk, de azért a blogot sajtó hasábjainak nevezni egy kicsit túlzás. Nyilván olvassa pár jégkorongot szerető ember, de ez nem egy napilap, ami megjelenik több százezer példányban. Aztán már leírtam egy párszor, hogy csak az hibázik, aki csinál valamit, Balu pedig több hónapja dupláz, először Toki sérülése, azután pedig a labancok cirkusza miatt kicsit túl sokat van jégen. Senki nem mondta, hogy csak neki rossz a formája, ami mellesleg meglátszik a csapat teljesítményén. De egyes szurkolók qrva anyáznak folyamatosan (és még véletlenül sem Palkó qrva anyját szidják), valótlan dolgokat írnak le Baluról, stb. Ezért köszöntem meg F. Kapusnak, hogy felhozta a témát. Ennyi.
KCs: szerintem Balu keresztre feszítése néhány eszement szurkoló jóvoltából már megtörtént nyilvánosan itt a blogon, pont ugyanúgy, ahogy Ted Sator is lassan, de biztosan céltáblává vált. Hogy ezek után F. Kapus rákérdezett Énekesnél Balura, nem merénylet, egyáltalán. Sokkal inkább szolgálja azt a bizonyos reális szembenézést, amit Te is szorgalmazol.

Ha egy játékos nyilvánosan válik szurkolók céltáblájává, akkor nyilvánosan is érdemes tisztába tenni a dolgokat. Balu van olyan intelligens ember, hogy Énekes szavait a helyén tudja kezelni.
KCs, ne személyeskedjünk, de aki nem érti, vagy nem akarja érteni a lényeget, az te vagy. Ebben a posztban és az előzőekben Énekes Lajos elmondja, elmondta, az egész csapat rossz teljesítményt nyújt. Az is kiderült, többek hozzáállásával elégedetlenek.
Nagyon sok helyen támadták Horváth Andrást hozzáállása miatt, amit nem láttunk megalapozottnak. A kérdés ezért született, és az edző megvédte e tekintetben a játékost.
Azt nem értem, miért várod el, hogy ne beszéljünk arról, ha valaki hibázott. Háromezer ember látja a helyszínen, mi történik. Ugyan nem szoktunk fókuszálni az egyéni hibákra, ám ha értékelni kell egy játékost, akkor amellett, hogy akarása miatt kiállunk mellett, nem hallgatható el az sem, hogy - ismétlem, mint mindenki a csapatban -, ő is hibázott. Azt gondolom, ez még tovább hitelesíti az elhangzottakat.
Tegnap este 10 körül meg ma reggel 7-től is volt a Sportklub- on- gondolom a G99 elleni meccs előtti bemelegítés alatt készült- interjúsorozat a srácokkal. Még jókedvűnek és higgadnak tűnt mindenki, remélhetőleg sikerül ma normálisan játszani!
A cikkben az szerepel, hogy azt a kérdést tetted fel Énekes Lajosnak, hogy "Mi a baj Horváth Andrással?" Ez számomra nehezen értelmezhető úgy, hogy azt jelenti "Nagyon sok helyen támadták Horváth Andrást hozzáállása miatt, amit nem láttunk megalapozottnak."

Ha ez az én szövegértelmezési problémám, akkor elismerem a hibámat. Amúgy - mint mindenki a klubnál - én is kissé ideges és feszült vagyok, nem igazán tudom én sem, hogy mi a jó kommunikációs irány. Azt képzelem, hogy nem az, hogy egyenként mászunk bele a játékosok értékelésébe vagy hogy szurkolói kritikákra reagálunk. De könnyen lehet, hogy tévedek.
Ezt a Horváth féle fikázást abba kellene hagyni, mindenki itt a statisztikákat hozza fel , hát akkor nézzük a meg a plusz/minusz mutatókat.
Horváthot csak Bonni előzi meg . De ha azt veszük Bonni csak 17 mérkőzésen játszott akkor ebben a mutatóban a legjobb a védőink közül.Ha még azt is hozzáveszük , hogy a legtöbb pontot is Ő szerezte a Védők közül (14) akkor mi is a gond?
Hagyjuk már Horváthot, a keddi "produkcióban" részt sem vett. Itt sajnos magasabb szinten és szélesebb körben van a probléma.
mit követett el olyan nagy bűnt mindjárt bemutatkozásképpen az új amcsi srác? az ünnepek miatt kissé marginálisan figyelem az eseményeket...
@kispufi: Az első gólnál elveszítette a korongot, gyakorlatilag letálalta a labanc elé, aki köszönte szépen és beverte...
@kispufi: Adott szerencsétlen egy gólpasszt az ellenfélnek. De nem rójuk fel neki, még le sem szállt szinte a repülőgépről.
Na egy kis feszültségoldó humor, annak aki nem látta a Sportklubon az interjúkat: a tavalyi EBEL All- Star Gálán a légióscsapatból többen is megkérdezték Palkót, hogy korábban hol játszott (valami erős szláv vagy tengerentúli bajnokságra gondolván), mire ugye kiderült, hogy VÉGIG a Volánban... Nagyot nézhettek az NHL-es, DEL-es "sztárkollegák" :DDDDD
@KCs: azt hiszem én igazán Balu párti vagyok, de mindenki látja, hogy hibáznak a játékosok. Nem csak Ő, hanem felsorolhatnánk az egész csapatot. Ő sajnos elég sok nyilvános kritikát kapott az elmúlt meccseket követően és ezt szerintem tudja Ő is. Lajos sem tagadhatja a hibákat, mert sajnos érezzük a gólok súlyát, de szerintem ez a mondat nem éppen negatív kritika: "Nagyon szeretne jól játszani, hajt, akar, de minden játékos életében vannak ilyen szakaszok, amikor egyszerűen nem megy." Meccsen igazán nehéz megállni, hogy az anyázó embereket ne köpjem szembe, de nem ez a megoldás. A sorozatos hibáktól eltekintve, mindenki kiteszi a lelkét és hajt a pályán, ez nem kérdőjelezhető meg. Inkább azoknak a szurkolóknak kellene magukba nézniük, akik ilyenkor nem szólnak egy büdös szót sem. Ilyenkor nem vagyunk Volán szurkolók? Ha éppen gödörben is van a Volán mi ott leszünk és szurkolunk Grazban is! Hajrá Volán!
Szerintem sem ildomos egy embert kiemelni, főleg olyat aki a szezon eddigi leggyengébb meccsén nem is játszott!! Gondolom a Graz elleni 2. harmadban nem Balu miatt lőttünk 1-egy kapura!


Egyébként meg előre kell tekinteni és a hátralévő 18 meccsen kell a lehető legtöbb pontot megszerezni, meglehet még a rájátszás, ami a realitást nézve már önmagában is bravúr!

A mai meccsre számomra szimpatikusak a sorösszetételek, remélem SOFI és FOCI is bizonyít új társai mellett!

Sok sikert az egész CSAPATnak!

HAJRÁ VOLÁN!
Sajnos mély hullámvölgyben van a Volán, hosszú hetek óta. Remélem a keddi meccs már a "gödör alja" volt, és indulunk felfelé! Hajrá Volán!
Hát nagyon kiváncsi vagyok mit tudunk Innsbruckban.. Nincsenek túl jó érzéseim, de legalább most egy nappal korábban utaztunk. Reméljük, hogy nem leszünk fáradtak.
Jason jól ment a Graz ellen, az igaz, hogy adott egy rossz passzt, de kérdem én: hol volt a másik védő? Egy center az utolsó ember??? Nézzük reálisan a dolgot, nem rajta ment el a meccs.

Ezek szerint megint Levente kezd. Kiváncsi vagyok mikor hoz egy meccset végre, mert nem emlékszem, hogy ebben a szezonban történt volna ilyen..

Jó lenne ha csapatként tudnánk játszani ma!
Gyerünk, srácok, mutassuk meg, hogy A- csoportosak vagyunk!
Hajrá Volán!
Sziasztok.

Én örülök,hogy végre valaki megkérdezte mi a baja Horváth-nak. Igenis nem kell a szőnyegalá söpőrni a gondokat.
És azzal is egyetértek ha a szurkolók kritikát fogalmaznak meg a játékosokkal szemben,főleg úgy ha tudjuk tudnak ennél sokkal jobban is játzsani,és szerintem edzőkérdés is van mivel ez az állandó kevergetés nem tesz jót a csapatnak. Nincs szinte csapategység ez nagyon látszott a Graz ellen.
Bevalom nem tartozik a kedvenc játékosaim közé Balu,és mielött valaki elkezdene szídni el is mondom miért is. Szóval mielött idejött se volt a kedvencem,de gondoltam mivel Volán mezben fog játszani majd megkedvelem,de nem igy történt és az ok ami miatt nem lopta be magát a szívembe az a harcossága,és a lövései. Sajnos egyre többszőr tapasztalom,hogy amint elvesztette a korongot nem probálja meg mindenáron visszaszerezni,az a nagy szerencséje szerintem,hogy mellete van a Tokaji nagyon sokszor kihúzza a csávából Balu-t. A lővéssei meg szinte katasztrofálisak,én még emlékszem ,hogy nem egy gólt kaptunk a kékvonaltól tőle mikor még a Dunaferr-ben játszott,ezek azóta elmaradtak,nincs erő és pontosság a lővéseiben.
Ez az én véleményem.

A másik amit szívessen meg szeretnék tudni,az az,hogy a Benk Andrást mi az istenért erőltetik,amikor annyira gyenge. Szerintem a Fodor sokkal jobban tud játszani,az lehet,hogy sokat verekszik,de nála nincs elvesztett korong,ütkőzik is eleget,és ami nem mellékes nem esik el a jégdarában sem ami ugye a Benkről nem mondható el.

Csak ennyit szerettem volna mondani. Ja és üzenem akiknek nem teszenek amiket leirtam,én birom a kritikát :-D

Hajrá Volán.

Üdv:Zoli.
JA ami az előbb kimaradt.

Nem tudom ki nézte a Sportklub-on az interjukat,de Palkó-nak volt egy érdekes mondata,miszerint mikor rákérdezett a gyengébb szereplés okaira a riporter akkor Krisztián csak annyit mondott,hogy az okok-ról majd késöbb...
Ugy látszik a csapaton belül sincs minden rendben....
Hurrá Sofi az első sorban! :)
@andrej84: Feró énekelte szar-ügyben, kis önkritikával, hogy: „Azért szar ez az egész világ, mert ti emberek szarok vagytok! Én is. Sajnálom, én is egy kicsit.”
Benknek fejben kellene javulni. El kéne döntetnie, hogy mit akar, sajnos nem megy neki.. Azt hiszem más is van a háttérben, de azt nem írom ide, mindenkinek vannak magánügyei, ha profi akkor eldönti mit akar az élettől és a hokitól.

A csapaton belül meg tényleg nincs minden rendben... de ez megint az ő dolguk. Rendezzék le! Elvégre profik, nem?
Látom a személyeskedés folytatódik, hol Szuper, hol Benk, hol Vaszjunyin van műsoron. Az biztos, hogy nem kell minden játékost szeretni, de az is biztos, hogy az ilyen jellegű kritikát sztem a szakemberekre kellene bízni. Az egészet kellene látni és építő kritikával melléjük állni, hogy e mellett a nagy terhelés mellett képesek legyenek "felállni". Aztán, hogy Toki mennyit segít Balun és Balu mennyit rajta ez kettejük dolga, mellesleg nagyon szeretnek együtt játszani, ők tudják miért. Na akkor mára ennyi és hajrá volán!
Ha jól látom, Fodor nem került fel a nevezett játékosok közé, megint 3 sor plusz egy ember van... :s
hellosztok mindenkinek Boldog karácsonyt és Volán győzelmet kívánok mai napon nagyon szerencsés voltam remélem egy kicsit adhatok a fiúknak és ezzel a kicsivel nyernek a cápák birodalmában. HAJRÁ VOLÁN!!!
@banyszi: Amennyire tudom vannak segítő "kritikusok" én ismerek olyanokat, akiknek elvileg adnak a szavukra és próbálják jó irányba befolyásolni a játékosokat.. hogy ez mennyire sikerül, azt látjuk.. Sajnos "millió" ok van, ami miatt az utolsó hely a reális számunkra, ebből a "millió" okból jó pár, de közel sem mind a játékosokon múlik. Ha eldöntik magukban, hogy mi a céljuk, mit akarnak még elérni az életben (gondolok is elsősorban a válogatottakra), akkor maguktól is kell tudni, hogy mit kell tenniük a sikerért. Hullámvölgyek mindig vannak, a bírók se segítenek minket, de nekünk azzal kell foglalkozni, hogy MI mit akarunk elérni. Ha a 8. hely a cél, ezért kapom a fizetésem, ezért megy ki minden meccsen 3000 ember, akkor nem érdekel semmi és megszakadok az utolsó csepp vérig, hogy ennek megfeleljek. De ez egy csapat játék, ha csak egy ember nem így áll hozzá, már rossz. Nem fog működni. Nem kell személyeskedni, mert nem Benk és nem Vaszjunyin miatt tartunk itt, bár ők sem teszik mindig hozzá, ami tőlük elvárható.. de lehet mindenkire találni valamit. Itt csapatként kell változunk, csapatként kell küzdeni, egyként kell működni!!!! Csak akkor leszünk 8. helyen, ha ezt tesszük és az is csoda lesz!

Hajrá ma este is!
gyors gól váltás után 1-1 haie a szokásos nálunk kicsi a bors de erős azaz Jason Guerriero
és kihagytunk egy fort sajnos ez mostanábba már állandó probléma
[OFF]Kcs, láttalak a Mártírok uti Lidlbe 24-én, szerintem te is észrevettél a Volán sál miatt, ami télen-nyáron éjjel-nappal a nyakamban van... :)[/OFF]


Új csávó gólt lőtt... Emberhátrányban kaptuk a gólt, és 12 másodperc alatt egyenlő létszámnál egyenlítettünk... Eddíg jól hangzik.
Jaja, eszembe is jutott a saját sálam, amit egy bajnoki ünneplés alatt hagytam el a csarnokban... :D
Benk valóban idén nem nyomja csúcsformában, de ki tudja, a rájátszásra lehet, hogy összekapja magát... Viszont Balu nagyon jó hátvéd. Hibázik néha látványosan, de ilyen teljesítmény, és ennyire feszített iram mellett ez belefér.
Én is elhagytam tavaly egy meccsen, de valakinek kellhetett, mer visszamentem a lelátón nem volt. Öcsémével jártam meccsre fél éve...:) Azért vettem most tökújat:) Ez volt a karácsonyi ajkándékom magamnak:)
2 Min. 15:23 - 73 - ONDREJCIK Rastislav (Checking to the head and neck Area)
vezet a Graz ennek most örüljek !? hát nem tudom
ez természetesen 2+10 percet takar...
2-1 a harmad vége sajnos
pedig kiegyenlitett játék volt
Norbee!
Én sem tudom hogy örüljek e a Grazi vezetésnek, de ezzel én úgy vagyok, hogy inkább vetessenek ők, mint hogy a Ljubljana is elhúzzon, mert ugye csak 1 pont a különbség.

HAJRÁ VOLÁN!!!!
Sportot űzünk a harmadok végén kapott gólokból. Elég idegesítő.
Ez most nem hiányzott, de legalább nem a 3. harmadban történt!
Norbee, nekünk az a jó, ha kiegyenlítődik a mezőny hátulja. Ha valaki meglép, azt nem érjük már utol... A Graznak meg visszavágunk idegenben, úgy érzem...
hát én is
úgy érzem de ezt nem ártana megnyerni sőt meg is fogjuk nyerni sztem hosszabitásba vagy büntetőkkel.
@miki78: Amit leírtál, az ül. Nekem ami nem tetszik (mert természetesen lehet építő a kritika) az az anyázás. Meg az, hogy megkérdezik pl. az új center előző meccsén adott rossz passznál, hogy hol volt a hátvéd? Könyörgöm, mind az 5 játékosnak védekezni kell, nem biztos, hogy nem ez a taktika. Aztán igen én is várom a csodát, reménykedek, hogy sikerül bejutni a rájátszásba és sztem is csodaszámba megy majd ez is. Na hajrá fiúk!
Szerintem meg még Csicsó lőhet gólt, és Fekete Dani is, és rendes játékidőben nyerünk. Graz ellen nagyon nyomták a végén, kűzdöttek, látszott rajtuk végre az elszántság, és szerintem meg lesz az eredménye. Most meg nézek gyorsan lövési statisztikát.
Azt írják, "Salfi mattolta éles szögből a kapujából messze kint álló Szupert." Elég furán hangzik...
8-9 nekik, úgy látszik nem egy lövöldözős nap, ez nekünk még kedvezhet... bár érdekes, hogy Levi a 9-ből két lövést benyelt.
azért Sütit se hagyjd ki már bocsi de ha nem lő az haie akkor elfogadom amit irtál
főleg, mert az online jegyzőkönyv szerint Hetényi áll a kapuban... :o
@KCs: az egy dolog, hogy hülyén hangzik, de elgondolkodtató, hogy akkor hol volt megint a hátvéd?

Amúgy ezt neked írták, vagy valahol van kommentárral közvetítés, mint tavaly eishockey.at-n?
Direkt 4 sorral játszanak már ellenünk. És be is találtak a 4. sorral is. Reszkessetek, legközelebb már Palkó, Balu és Bonni is visszatér! Utána már nem nyomhatják ezt a kifárasztjuk a Volánt stílt.
Hajrá Volán!
Vincenzo90! Itt:

liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/10757.html

bár azt szokták írni, ha kapuscsere van, itt meg arról nincs hír, úgyhogy gondolom, csak valami adminisztrációs hiba, pl. Szuperről automatikusan azt gondolják, hogy 1-es mezben játszik
Első lényeg: szerintem felpiszkálja őket ez a második gól és hozzuk ameccset rendes játékidőben.
Második lényeg: Az Olimpija-Graz meccsen ne legyen hosszabbítást!
Benk Andris 2-2 csak kérni kellett
góóóóóóóóóóóóóóól benk
Nálunk az előny!
BENK!!! The drought is oveeeer!!!!- mondaná az NHL- kommentátor
Benk! Komolyan, majdnem könnyek gyűltek a szemembe!!!
kössz Kcs, és látjátok emberek, szídjátok Benket, mondtam én, hogy ki kell várni a végét. A szezon egyik legfontosabb gólja is lehet ez akár.
Ez az!!!!!!
Végre Benk Andris is betalált:))))

HAJRÁ VOLÁN!!!
Benk ma én is löttem vele gólt ez bejött :D
Én még a Csicsó-Sofi duótól várok vagy kettőt ma :)(addig is még Palkó felépül)
Atyaisten! Benk??? Mi van itt? Hajrá Volán!
Hát Sofitól épp nem várok gólt. Mostanában nem jönnek be a cselei, meg a passzai, viszont szétkorizza az agyát, és próbálkozik. Nem tudom, mi hiányozhat nála. Baluval ellentétben vele szerintem tényleg nincs minden rendben.
na, eddig jó, csak nyerjünk már egyszer!!!!
@Vincenzo90: Szerintem akkor beszélhetünk arról, hogy Sofival nincs minden rendben, ha majd nem csak a palánk tudja megállítani a lendületét:) Addig is rakódik rá a sok sok tapasztalat, rutint szerez és buszkén elfoglalja majd jól megérdemelt 1.-2. soros helyét a csapatban.
mindenk volán gólt vár
és remélhetöleg kap is
Hát, ha valaki, akkor én igazán nem neveztem volna még tavaly Balu pártinak magam, de rendkívűl örülök annak, hogy idén nálunk játszik, remek játékos és kiváló sportember. Lehet, hogy néha kevésbé megy Neki a játék, de csupaszív, alázatos ember, aki mindig megpróbálja maximumot kihozni magából. Remélem hamarosan felépül és továbbra is segíti a csapatot fantasztikus játékával...
Ha csend van az jó! Az nekünk kedvez. Nem találnak rajtunk fogást és nem kényszerítenek minket szabálytalanságra.
kezdek ideges lenni :) valahogy nagyon fel tudok pörögni a hokitól még ennyi év meccsrejárás után is... erre más sportok közül csak a MotoGP képes, ha Talma versenyez. :)
végre történés...
@gah: ezzel nem értek egyet, és meg is mondom, hogy mért nem: tavaly kisebb volt a lendület, nem korizta szét az agyát, de jók voltak a cselei, passzai, lövései. Ha lekorizik egy meccsen ezer kilómétert, azzal nem ellensúlyozza ezeket.
mi történt? Nekem semmi változást nem mutat...
bocs csak volt vége a 2. harmadnak végre rég volt ilyen hogy az utolsó harmad elött egyenlő na most ez megnyerjük
Én abban bízok, hogy amikor mi vezettünk, azt eddig valahogy mindig késve írták ki a labancok...
@Vincenzo90: Tények és számadatok nincsenek előttem és a fejemben, de nekem emlékezetesebb az idei játéka és talán ez az általa szerzett pontokban is megmutatkozik.
Semmi extrém, csak vége a harmadnak... :)
ja és nagy fölényben voltunk ebbe a harmadba és mégegy rosszabb hír kiegyenlitett a ljubjana
Hoppsz 17 kapura lövés tőlünk a 2. harmadban, labancoktól csak 5
17-5 a kapuralövés nekünk? Ha ez igaz, akkor nem semmi! :))
egyenlített az OLIMPIA
Annak is örülhetünk ha kapott gól nélkül zárjuk a harmad utolsó perceit:)
Ljubljana nyerni is fog.Benk gólt ütöttt ez csak egy tudósítási hiba tuti!:)
@gah: Nem tudom, hogy te kit figyeltél, de nekem tökre ez a tapasztalatom... Egyszerűen hasztalanul korizik. Persze, látványos, ahogy hajt, de a passzainak, cseleinek a fele rossz.
Jesenice 0:2-ről fordított!
Benk lőtte, Kotyk hibázott, ő meg berakta az üres kapuba
@Prince09: Látod, az előítélet sehova nem vezet, lassan tanulhatnál belőle ;) .
@Raon: ez nagyon hihetetlennek tűnik.... :)
Most már csak a saját eredményeinkre figyeljünk, nyerni kell sorozatban, nincs mese, akkor nem szükséges számolgatni....
Nyerünk ma mi, meg az Olimpija, aztán megverjük a Grazot, a szlovének kikapnak, és meg is előztük mind2t! Ez lenne az optimális, és annyira nem nagy feladat. Attól, hogy kikaptunk most nagyon a Graztól, szerintem mi jobb csapat vagyunk.
Az a 17-5 nem semmi (mondjuk nekem gyanús, hogy Kotyk rosszabb százalékkal áll, miközben több lövésből kapott ugyanannyi gólt...)

Viszont szerintem nekünk jó, ha nyer az Olimpija, mert így csak 1 pontra lenne a play-off hely, de ha a Graz nyer rendes játékidőben, akkor kettőre

A sóváriak meg 2-0 -ról állnak 2-3-ra, höhö
30-án tuti nyerünk...
Nem előítélet volt, csak nem a Volánban játszott. Ennyi :-)))

Ja, a másik sem előítélet, az sajnos tapasztalat.
Turco, nagyjából mindegy, ha a Grazot megverjük, mert az Olimpija úgyis kikap a következő fordulóban. Nem bírnak folyamatosan jó eredményeket hozni, mi meg kikecmergünk a hullámvölgyből.
Salzburg 9 perc alatt 3 gólt szívott:)))
Elik,Intranuovo,Banham,Vnuk már élesítik az ütőiket, 3.harmadban gyalázzák Grazot.
Már megy a 3. harmad.
@Vincenzo90: Nem feszegetem tovább a témát.
Sofi remélem tempóvesztés nélkül, hozza a jövőben a szép cseleket, a pontos passzokat és az eredményeket, mert nagyon szimpatikus játékosnak tartom!
2 Min. 40:21 - 32 - TOKAJI Viktor (Boarding)

Na persze... APA KEZDŐDIK!!!!!!
mondhatom jól kezdődik ja a %probléma azért van mert csak egy gólt számoltak
@gah: Ne érts félre, nagyon jó játékos, egyik kedvencem-bár az egész Volán a kedvencem-.
Remélem a majom Salzburg most Jesenicétől megkapja a szlovén hazafi Rodman tesok bevarrnak egyet-egyet nekik minimum!
Remélem a majom Salzburg most Jesenicétől megkapja a szlovén hazafi Rodman tesok bevarrnak egyet-egyet nekik minimum!
@gah: Én benne vagyok :) Feltéve, hogy nem kocsival megyek.
5-5 ben megy tovább
vezett a graz ismét és a következő fordulóba nyerünk ellenük a Ljubjana meg kikap a Dead Bull-tól
Tényleg elkezdtek szórni minket?
basszus, xaraxik a gépem...
És persze Hooking, jellemző módon.
Nathan ül 2 percre akasztásért! Az 2+10 percet kapott WOGER Daniel durva játékért!
Woger Daniel 2+10... ez jó...
én akadályozást látok de a lényegen nem változtat 4-4 ellen
Szerintem-bár nem látom a meccset- az osztrákok érzik a vesztüket és provokálnak. Mint az UTE szokta, vagy régen a Dunaferr.
olimpija-graz 2-2
jelentem a Ljubjana kiegyenlitett és kiegészült mindkét csapat
Nálunk az előny megint! Most el lehetne lépni! Gyerünk gyerekek!
lol, laola quiz: Woher kommt Alba Volán?

Ungarn --> FALSCH :P
Tényleg, a Volán sose szokott ilyen módszerekhez nyúlni, persze az a csúnya UTE meg Innscbruck. Eszem megáll, én drukkolok az Albának, miközben meg valaki ilyen hülyeségeket ír...
KOVÁCS CSABI GÓÓÓÓÓL
az szép Ljubjanába 4200 néző van kint remélem a Kac ellen itt is leszünk, vagy többen mint a Kanada ellen de szép is volt
De kellett ez már, hajrá fiúk!
Legyen meg ez a mai meccs, könyörgöm! Úgy fog elindulni felfelé a csapat,mint a talajvíz
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL SÜTIIIIIIIIIII
mondtam hogy Sütit ne hagyd ki :D és végre már régen lőtt gólt Süti de még régebben löttünk 5-4es emberelönyös gólt
Ez az Sütiiii!
Norbee00: szerintem az a 2000 ember a keménymag, akik mindig kimennek, bármi is a meccsek vége, de ha ma nyernének a fiúk, megint meglenne a 3000 kedden! Bár így lenne!
VEZETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez az SÜTI!!!!!!!!

Most már csak meg kell tartani:)))
Most már csak ki kéne védekezni :)
Guerriero meg behúzta 2.pontját
Az új srác eddig 1+1. Nem rossz. :)
na és az elején valaki el akarta küldeni mert volt egy híbája sztem kijavitotta
Fekete, emberhátrány. :(((
jön a szokásos 2perc......
na ilyen régen volt még a CC-n hogy szinészkedésért küldtek ki vkit és utána rögtön a másik oldalon is volt kiállitás.
Nagyon szórják az embereket, már kétszerannyi kiállítás volt, mint előtte a meccsen - pedig a 3. harmadban nem szokás ezeket annyira befújni... Jó lenne, ha az Ins lehozná a kapust, mi meg bevágnánk egyet az üresbe!
Defense, defense....
Kivédekeztük!!!!
pontosan 2 hónapja nyertünk utoljára akkor volt a szülinapon és a Kacot vertük meg akit az osztrák csapatok közül a legjobban szeretek
ez az!
most már nyerni fogunk!
am mi a diving? csak nem búvárkodásért kapta a Dani a 2 percet... :D
@Vincenzo90: A francba, rossz postba írtam...
kellene az a kettő pont, mint egy falat kenyér...
kb. 2perc ha hátravan gyerünk fiúk!!!
igazából 10 pont kéne, mint egy falat kenyér XD
Nincs még vége ????????????? Legyen már vége!!!!
színészkedés,valóban. bár lehet, hogy léket vágott és lemerült
A harmadik Drittel még mindig läuft... Gyerünk már...!
Hát sajnálom, de nekem erről a szóról csak a bűvárkodás jut eszembe :) Meg a Diver on board autómatricák :)
scuba diving?? ez jó volt mario:-))
3:2 eddig a mai divat
Ljubljana 1 pont már tuti.
Három meccsen is 4-4,5 ezer néző van, de Jesenicében csak 2500, Innsbruckban meg 1800...
3. Drittel läuft, Letzte 2 Minuten laufen
3. Drittel läuft, Letzte 2 Minuten laufen
Két perc van vissza.
Már csak 2 perc.....
sosem lesz vége
lehozták kotikot
Megvaaaaaaaaaaaan!!!!
VÉGE Nyertünk srácok!!!
két pontos tiroli karácsony, nem is lenne annál szebb jelenleg...
vééééégeeeeeeeeee
Ez szép volt!!! Végre...


Hajrá Volán!!!!
Tirolban szép a karácsony!!!
Igaz, hogy nem 23-án, de ma kaptunk a fiúktól BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!
Szép volt fiúk!Gratulálok!!!!
Szuper 29/31, Benk gól. Kellett ez, megnyugszik mindenki :)
Sator biztos megijedt a sok ferihegyes komment láttán! SZÉP VOLT SRÁCOK!!! Palkóval, Baluval és Bonnival új lendületet ad nekünk ez a győzelem a hátralevő 17 meccsre!
Meg van!!!!!!!
Végre nyertünk, remélem most már beindul a szekér:))

SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT FIÚK! SZÉP VOLT FIÚK!


HAJRÁ VOLÁN!!!
Szép volt fiúk!!!

Jason 1 gól, 1 gólpassz!

Ja és Guerriero barátunk légy üdvözölve!
Egyszer már volt egy 3:2-es szériánk! Talán most megint....
Éppen a végére értem haza, ez valami csoda!!!!!!!!!!!
Végre győztünk és ráadásúl idegenben, és két meghatározó játékos nélkül. Nekik gyógyulást a csapatnak meg KÖSZÖNET!!!!
SZÉP VOLT FIUK!!!!!!
Die Ungarn halten sich damit im Playoff-Rennen.
Bravó srácok!!!!!!!!!! Ez az még szebb lett a karácsony! :))

És ilyenkor nem lesz busztúra Grazba.... :(((
Ejj, ha lenne még pénz egy ponterős légiósszélső megvásárlására akkor szerintem 99 % a plaoff.
Jól van fiúk, igy tovább! Gratulálok mindenkinek, aki részt vett az "ébresztésben"!
gyerekek azért a 3. harmadba egy kicsit jóvá tette a híbáját Szuper feltéve ha ő védte végig már már volt olyan hogy kijavitották végülis mindegy a lényeg hogy nyertünk
Ez az!!! Gratulálok!!
Hurrá!

Gratulálok a Csapatnak!

Hajrá Volán!!!
hurrá! végre! de kellett! szép volt, fiúk! boldog karácsonyt!
Az elmaradt karácsonyi ajándék...???
Kapuralővés 32-31 ez igen!!!
Kíváncsi vagyok mit fog írni az áldott nemzeti sport...
bűntetők Ljubljankában :D
Van egy olyan érzésem, hogy ott most a régi Volán játszott és nagyon ott kellett volna legyek. Erre vártam már nagyon nagyon hosszú ideje. Én megmondtam. A BIZALOM!!!!!
Fehér karácsony helyett: "Rózsaszín" , 2 pontos karácsonyt kaptunk, kicsit homályosít rajta a ljubljanai X, mert így maradunk uccsók, de sebaj.Gratula a fiuknak, vasárnap konvojban Grazba!!!!!!!!


álé-álé-álé- Alba Volán -álé

Guerriero, Martz 2 pont (végre a légiósok)
Benk , Kovács, Nagy 1pont
@Norbee00: Francba. Akkor a Lubjanka 2-vel előz, a Graz 4-el...
@Vincenzo90: graz 34 ljub 30 mi 30 szerintem
vincenzo90: Miért, mi nem szereztünk pontot?
akár hogy nézzem az kell hogy grazban vissza kell vágni
@ferrri: igazatok van, elQrtam :D így jobb is :D
és jövő hét kedden Kacot itthon megverjük mert barátok vagyunk velük
Vasárnap már játszik Bonni? És visszajön még Palkó, Balu.. Ez aaaz
na én mentem hellosztok és mindenkinek Boldog Karácsonyt és aki megy Grazba annak helyszíni volán gyözelmet aki itthon marad az itteni gyözelmet
7.HCI 36 16 0 20 1 3 3 2 106:125 -19 37
8.G99 36 13 0 23 1 1 1 3 80:115 -35 32
9.AVS 36 11 0 25 1 1 3 5 83:121 -38 30
10.OLL 36 13 0 23 1 2 2 1 89:132 -43 30

egymás ellen jobban állunk...
szerintem
@jágör68: én úgy tudom, hogy Bonni a RBS ellen tér vissza a jégre, vasárnap tuti nem játszik még..
@jágör68: tévedtem, játszhat, ez volt a 16. meccs!!! Na, ez jó hír, remélem Kanadában jól kipihente magát, de egyúttal edzett is!!
EZAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre kaptam egy fantasztikus ajándékot!!!!!
(Na jó a zokniknak és a pipere holmiknak is örültem, de azzal tele már a szekrény! :)
Vasárnap remélem egy négyest ütünk a Graznak.
Igaza volt Sator mesternek, ha ütünk 3 gólt, akkor nyerhetünk.
Jöhetne megint egy 3-2-es széria.
Hajrá VOLÁN!
Sziasztok.

Meg kell hogy kövessem magam.
Mivel Benk andrás gólt ütött. De ha az kell,hogy gólt üssön,hogy szidjam minden meccs elött akkor isten uccse megteszem.
Na jó ettől nem lesz a kedvenc játékosom,de ha minden meccsen üt egy gólt akkor a végén még megkedvelem.

Csak igy tovább fiúk.


Hajrá Volán.
a név helyessen Benk András
@Rex: Mi ott leszünk, szokás szerint, Thomas_AV már biztos útitárs, irány a UPC Aréna!!!
Hajrááá Volááán!!!
süti beállítások módosítása