HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Alba Volán–Graz 0-4

2008.12.23. 21:31 D. Gromov

Az Alba Volán lendületesen kezdte különösen fontos mérkőzését a Graz ellen, csakhogy mindjárt az elején kapott egy gólt, aztán az első harmad végén egy másikat, amely ráadásul szabálytalannak tűnt, és innen már nem volt visszaút.

A második felvonásban távoli lövéssel lett közte három, a fehérváriaknak pedig ahogy azelőtt, azután sem sikerült semmi, sőt a végén még egyszer betalált az ellen, 0-4.

A gödör mély, a szurkolók elkeseredettsége nagy, de még van pontosan két teljes kör, tizennyolc forduló, és a hátrányunk minimális. További eredmények: Klagenfurt–Villlach 4-3, Linz–Innsbruck 2-4, Salzburg–Olimpija 4-0, Vienna–Jesenice 6-3.

73 komment

Címkék: alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baj van? Mi a baj ?
Ez volt az elsö meccs, amikor a második harmad után hazamentem :( nem is az eredmény hanem a teljesen kilátástalan játék:( Eddig az volt a baj, hogy a helyzeteket nem ütöttük be, most helyzet sem nagyon volt.. Körülbelül láttuk, hogy mit érünk Palkó nélkül :(
Tetszik, nagyon tetszik ez a pozitív hozzáállás!
@uprmedia: Palkó klasszis, de ez csapatjáték, csapatmunka!
Hát..Kezdjük azzal hogy az uj játékos Jason (Pöttöm:D) szerintem nagoyn jol játszott olyan passzokat adott csak a többi játékos nem számitott rá..Nos ezzel nincs baj 1. meccs majd összeszoknak.Graz megkapta a karácsonyi ajándékát jelen esetben a 2. goljukat ami nem volt bent...Nem csodálom hogy Csicso is ideges lett.Ha nincs Palkó nincs aki gólt lőjön.a 3 dik sor volt talán a legjonn Jobb Dávid szerintem ma jól játszott.
Hajrá Volán!Gyerünk nyerünk Insbruckba!!:D
Hát, szarul lehet játszani, de lelketlenül nem! Remélem Sator az öltözőben végigpofozta az összeset...
Nem igaz, hogy Ocskayn meg Sofronon kívül mindenki csak lézengett a pályán...
Amúgy felvetődik itt már az edzők felelőssége is, lassan érik a csere szerintem, mert itt most nem elsősorban a tudással volt baj, akarás sem volt.

A nagyokosoknak üzenem: aki csillagszórózott és így köszönte meg a mai produkciót, annak csak gratulálni tudok.
Javitom : a 3. sor volt talán a legjobb
gyengécske!pénz nélkül...
Hetek óta csak azt látni ,hogy taktika nélkül játszik a csapat.Egyszerűen nem tudom eldönteni egy támadás során ,hogy mit szeretnének kihozni belőle. Számomra az a legelszomorítóbb, hogy akaratban is gyengék vagyunk.Tavaly sem számítottak a vereségek számomra,mert akaratban erősek voltunk. Ez a rengeteg játékos össze-vissza dobálás sem tesz jót.
@banyszi!Én novemberben Bécsbe is kimentem a csapattal, de ez a mai produkció számomra teljesen értékelhetetlen!!
@uprmedia: hát még véletlenül sem mondtam, hogy jól játszottunk, de a "csillagszórózó" szurkolók akkor is a 6. játékos a pályán, sokat jelent a csapatnak. Majd összeszedik magukat, azt nem mondhatom, hogy pihennek, mert ugye 25.-én reggel indulás Insbruckba, meggyógyul a Palkó és a Balu, visszakapjuk a pontokat és a remény hal meg utoljára. Csórók vagyunk, igazolni nem tudunk jobb játékosokat, marad a bizalom, szurkolói részről pedig a biztatás. A tavalyi teljesítménynél az idei jobb és tavaly is A csoport lett a sok zakó vége. Sztem tanulnak belőle bőven.
A baj nem a játékosokkal van,ezek ugyanazok az emberek akik az idény elején megvertek mindenkit!Sajnos be kell látni Sator edző nem tudja a kifelé vezető utat!!!Kézen kéne fognia a légiósait és Ferihegynek venni az irányt!!!Minnél elöbb megteszi annál jobb lesz mindenkinek.Ez nem Amerika itt nem kell belövöldözni a korongot,annak semmi értelme.A csapatunkban sok a jó játékos(kivéve Benk)tudják mit kell tenniük,hogy nyerjenek!Sajnálom a szúrkolókat és a jó játékosokat akik minden tőlük telhetőt megtesznek a jó eredményért.
Elöször is a csapatnak szeretném megköszönni ezt a csodás karácsonyi ajándékot.

A másik dolog:szép a kezdeményezés a BlueBrothers-től,de kérdem a csapat vezetők miért nem jöttek ki,hol volt a zene,stb. Mielött valaki megszolna én gyújtöttam csillagszórót.
De sajnos a csapat ezt nem hálálta meg.

A meccsről ,ennyire lelketlen, kilátástalan és összevissza játékot még nem láttam a csapattól.
Egyszerűen nem jövök rá miért kell ellőni a korongot ahogy átérünk a felezővonalon. A csatáraink állva várják a kék vonalon igy aztán lendületből nem is tudjuk meglepni őket.
Előnyben meg fel sem tudunk állni. Nincs egyeltalán elképzelés a játékunkban. Ez már edző kérdés SATOR irány a reptér.
A másik amit nem értek meg miért a BENK játszik amikor egy nagy NULLA. Hihetetlen szar,lassú,béna kezű és korcsolyában szinte elesik a jégen. Mielőtt kérdezné valaki igen én voltam aki állandóan ordibált neki.Ha valakinek ez nem tetszik annak üzenem nem érdekel,nehogymár ne lehessen véleményt mondani a játékosról,legyen már végre kimondva ez a produkcíó nem az EBEL-be való.
A Fodor 100-szor jobb nála ütközik,harcosan játszik.

A légiósaink egyenessen katasztrófálisak. Kivéve Martz neki sajnos nincs párja.
Az új gyerek hozta a meccs/pontot igaz ma nem nekünk. De ezt az összeszokotság hiányára irom.
Levi szépeket nyilatkozik,de sajnos mostanában kapja a potyákat rendessen,neki is illene magába néznie.

A mai meccs után kicsit elment a kedvem a szurkolástól,de a köv meccsen is biztossan kint leszek.
Nincs pénz, nincs pénz... A többi csapat játékosai külön prémiumért passzolnak pontosan, lőnek kapura vagy 13. havi fizetést kapnak, ha beviszik emberelőnyben a harmadba a korongot???

az 1. golunkrol nem az uj gyerek tehetett szerintem ö jo helyre nyomta a passzt de a védő kollégának kellet volan elöre korizni és akkor nincs baj..
Ezt a fo*talicska Benket meg Vaszjunyint amúgy meg el kéne zavarni a francba. Ilyet a farmból felhozott gyerekek is tudnak csinálni. Fodort meg játszatni kéne végre.
Ovechkin, Martens éppenhogy a kapu elé ment be, az új gyerek meg ahelyett, hogy ütemben bepasszolta volna neki a korongot, szépen hátravezette a kékvonalhoz, mikor már ketten voltak rajta. Nyilvánvaló volt, hogy elveszik tőle és kiugrás lesz. Gyakorlatilag utolsó emberként ilyet azért nem illene csinálni. A gyerekeknek is leüvöltik a fejét az ilyen idióta hibákért...
@ovechkin8: sztem nem hibáztatja senki, még le sem szállt a repülőről, tudja mindenki.
Tudom hogy nem hibáztatja senki..Mind1
Szerintem sok pontot fog termelni ha összeszoknak Martzal és Sütivel..20 meccs 20 pont nem lesz meg de 15 körül szerintem meglesz..Majd kiderül..Hajrá Volán!
Sofi télleg ma jo volt.Megérdemelte hogy a mai meccsen Csicsoékkal játsszon eggyüt de lehet hamarabb kellet volna odarakni.
Úgy néz ki hogy nekünk csak erösebb csapatok ellen megy a játék.
Ez szörnyű volt.. jó, hogy a bíró belenyúlt a 2. góllal, Levente kapott egy potyát megint, de mi a taktika???????
Ha valaki tudja, az szóljon..
Szerintem edzőt kell cserélni, a fizujából jó játékos is el tudnánk tartani...

Ja és abba kéne hagyni Levente sztárolását, a tévés meccsen mindig neki kell védenie? Vajon miért?
HAJRÁ VOLÁN!
Lesz ez még jobb! Fel a fejjel!
Per def. mit neveztek lelketlen játéknak? Én a tévében azt láttam, hogy a játékosok megszakadnak a jégen, de ha a mai meccs még 3-4 órát tart, akkor sem fognak gólt ütni. De hogy lelketlenül játszottak volna...
Először ragadtatom el magam: ez a mai produkció egy raklap fost sem ért. A hivatalos statisztikák szerinti egyetlen gól a 2. harmadban egyedülálló a maga nemében és szánalmas is. Az új gyerek volt a legjobb a csapatból, a küszködés a legjobb indulatú jelző, ami ebben a helyzetben használható.

SZÁNALOMRA méltó.

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐ!

A legnagyobb baj, hogy az első harmad után elszállt a csapat hite. És erről a szurkolók is tehetnek, akik fikázódnak... Egy hitetlen, erőtlen csapaton nem segítesz azzal, ha még szídod is... Szurkolj teli torokból, így űzd, hajtsd a csapatot!
Sator: először érzem, hogy tehetetlen. A 2. harmad első 10 percében időt kellett volna kérni és nyilvánosan felpofozni néhány embert (Térj magadhoz, te, TÉTmeccset játszol!). Tökmindegy, hogy mit, de meg kellett volna kísérelni tenni valamit ennek a kilátástalan semminek a megváltoztatására, még ha nem is sikerül.

Nem beszélek arról, hogy meccsek óta kisérletezünk. Ma például mi a tökömér' kellett megbontani a második sorunkat is? Épp elég, hogy az első Palkó betegsége miatt szétesett...

Összességében az, hogy a hozzánk látogató műkedvelőket (így hívom azokat, akikne belefér egy-egy gyengébb eredmény) megszorítjuk LE-SZA-ROM. Az, hogy egy tétmeccset ennyire simán elvesztünk, az nagyon FÁJ.

Ezért nem jár tűzijáték.

Hajrá, VOLÁN!
Sziasztok! A mai meccsen a Volán játékosait, csak a bírák tudták alul múlni. Remény, ennél talán már nem fognak roszabbul játszani. Spec. én örülök, hogy vannak olyan szurkolók, akik csillagszórót gyújtanak, hiszen egy pocsék meccs után is jobban érzem magam, mint egy MOL liga megnézése után. A Sator edzőt lehet szidni, csak ne felejtsük, hogy nem rég, akik most haza akarják küldeni, azok éltették. Biztos látott már sok mindent, valószínű, hogy ebből is tud kiutat. Ha a játékosoknak időt szavazunk, neki miért nem? HAJRÁ VOLÁN!!!
Vincenzo! nem tudom, mit nevezel te szurkolótábornak, mi tizenegynéhányan töretlenül szurkoltunk a második harmadban is. Ehhez jött a hivatalos statisztikák szerinti EGY (!!!!) kapuralövés. Minnyár összeszarom magam, lehet, hogy sokkal gyengébb voltam, mint a csapat?
Sator egyetlen mentsége, hogy a csapatnál a versenyhelyzet = 00000000.

Ebből kihozni valamit, az művészet!

Hajrá, hajrá!
1. Vegyük észre, hogy ez a realitás. A mi srácaink nem ehhez szoktak, nem bírnak 36 meccset lenyomni ebben az iramban + ennyi utazással. Nem hinném, hogy lelketlenek, egyszerűen elfáradtak fizikailag és mentálisan is. Aki 20 évig nyomta a magyar lagymatagot, nem fog már EBEL szinten játszani soha.

2. Az elején magasra tettük a mércét, illetve a csapat. A válogatott feljutott és a Volán remekül kezdett, ezzel mindenki azt hitte, hogy sima ügy a rájátszás...

3. A felkészítés nem az igazi. Egy ilyen hosszú szezonra tudni kell időzíteni. Nem az első 10 fordulóban kell parádézni és a csúcson lenni, hanem folyamatosan kell fejlődni.

4. Nincs taktika. Edzőt kellene cserélni. Ráadásul ennyi pénzből (amennyi Sator kap) hozhatnánk még néhány játékost.

5. Leventét felejtsük el ilyen szinten. Ne azért védjen, mert tévés meccs, hanem mert jó. Ha meg nem az, akkor ne védjen. Szegény Zolinak már elvették az önbizalmát. Nincs rendes verseny köztük, Hete csak akkor védhet, ha Levinek nagyon nem megy és nem tévés meccs van. Ez így nem megy.
6. Fekete, Benk, Vaszjunyin is mehet pihenőre. Sajnos nullák meccsek óta.. Ráadásul Fekete olyan mintha sose játszott volna külföldön, hol az a plussz, amit tőle várunk???
Ez a csapat a bajnokság kezdete óta csak visszafejlődik. Lassan megkérdőjelezendő az edző alkalmassága is. A sorok állandó kevergetése nem az ellenfeleket, hanem a csapatot zavarja, de nagyon! Ötlettelen, körülményes, egysíkú az a játék, amit a csapat játszana. Egyetlen játékoson sem látszik a fejlődés, technikailag, gyorsaságban és főleg mentálisan elmaradnak a mezőnytől. Az EBEL leggyengébb csapata.
Na, Miki, örvendek, hogy ellenkezhetek. Sztem Fekete többé-kevésbé hozza magát: agilis, mégha kevés is egy-egy meccs eldöntéséhez. Ma például az utolsó harmadtól eltekintve (ekkor eltűnt sztem) egyik legjobb emberünk volt.

SATOR IRÁNY FERIHEGY!!!
Nem értem,hogy sokan mit akarnak a Hetével.Eddig a két szezon alatt összesen EGY azaz EGY meccset nyert vele a Volán,plussz egy Graz ifit.Más a % és más hozni egy mérközést.
Sziasztok again! Nem érdemes egyenként bírálni a játékosokat, mivel én a fiatalok közül egyedül Sofiban látom a tűzt. A többi is egy kicsit jobban hajthatna, hiszen ez főleg nekik egy lehetőség a fejlődésre, nem az idősebbeknek, tehát egy kicsit kellene hajtani!! De mint írtam lesz ez még jobb is, kitartás, addig is hajrá Volán!
@alpec: nem tudom mit látsz benne? Én nem látom, hogy mit tanult kint. Állandóan alibi elütések ki a palánkra, ennyi..
Én már régen láttam ennyire idegesnek a játékosokat, Satort meg még sosem:)
A csillagszórózó szurkolóknak köszönet. Ott voltunk 6. játékosként a pályán, csak néha ez is kevés!
HAJRÁ VOLÁN!!!
Na, hatalmas Blue Brothers, hol volt a szurkolás a 2 harmad felétől?
Ma akkor a csőcseléken (by M.Lac) kívül Ti sem zengtétek be a csarnokot....

HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!
hát, nehéz ez a meccs után mit írni, én sem láttam semmi elképzelést a játékban, helyzeteink csak a véletlenek összejátszása révén alakultak ki. Viszont azt mondja meg valaki, hogy a 2. gól most benn volt vagy sem? Mi a kapuval egy vonalban álltunk, onnan pont takarásban volt a szitu. Az viszont nevetséges volt, hogy a kapu mögötti bíró egyértelműen jelezte, hoyg nem volt gól, majd amikor sokat reklamáltak a graziak, akkor jött a félpályán álló okos bíró és megbeszélték, hogy onnan úgy látszott benn van. Éljen. Tökmindegy, nem ezen ment el a meccs, nem lőttünk egyetlen gólt sem, inkább ez a baj.
Munkagép:Köze nem volt a gólhoz!!!
Szerintem az első gólig nem volt baj a fiúkkal!
Azért a Graz ellen nekünk soha nem megy,mert ezek állandóan csak a kontrákra játszanak
@Szoljanka: sárdobálás az megy, látom! Én Volán szurkolóként érkeztem a meccsre, azért hogy kiálljak az Alba Volán mellett jóban-rosszban. Csillagszóróztam a meccs előtt-után egyaránt, szurkoltam mint MINDIG, a hangom ismét elment. Tiszta lelkiismerettel távoztam a csarnokból, minden tőlem telhetőt megtettem és mielőtt még bárki tovább forszírozná a dolgot, attól fogadom el a hasonló negatív kritikát, aki nálam többet és jobban tesz a CSAPATÉRT! Mellesleg zárójelben jegyzem meg: eljött a szeretet ünnepe, de ahogy visszaolvasom a fenti kommenteket én szégyenlem magam egyesek hozzáállása végett! Azért Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

HAJRÁ VOLÁN!!!
Én, mint a Blue Brothers oldalra felkerült felhívás szerzője, szeretném megköszönni Gromovnak az update-t, a szurkolóknak pedig azt, hogy ilyen sokan csatlakoztak a felhíváshoz, és csillagszóróztak a meccs előtt. Higgyétek el, sokkal jobban meg szerettük volna szervezni, de szomorúan ki kell mondanom, hogy a klubvezetés részéről semmilyen visszajelzést nem kaptunk az ígéret ellenére sem. Így nehéz az ilyet megszervezni - én kisebb csodaként értékelem, hogy ennyien részt vettek benne.

A meccsről: úgy gondolom, hogy aki ezután kimegy a legközelebbi hazai meccsre, az minden tiszteletet megérdemel. Ez egy olyan meccs volt, ami erősen próbára teszi az embert, hogy akkor most a Volán szeretetére gondoljon, vagy arra a sok dühítő momentumra, ami a játékunkat jellemezte. Én azt láttam, hogy a játékosok akartak, de a második (habos) gól után teljesen összeroppant a társaság. Nem adták fel, ez tény, de nem lehetett bennük azt az erőt látni, ami elhitette volna a szurkolókkal, hogy itt ma lehet bármi keresnivalónk. Ezt ki-ki úgy értékelhette, ahogy neki jóélesik. Én a végén sem tudtam haragudni egy játékosunkra sem, leginkább csak elkeseredett és szomorú voltam.

Dehát ez van, ez ismét csúnya pofon volt, és valószínűleg nem is az utolsó. Summa summárum: én ezt igyekszem mielőbb elfelejteni, és ott leszek legközelebb is. Úgy érzem, jelen helyzetben felesleges lenne bármilyen kritikai okoskodásba kezdeni.
Laci: szerintem hagyjad, meggyőződésem, hogy többen itt nem gondolták komolyan, amit írtak, csak a tehetetlen düh mondatta ezt velük. Én ezt meg is értem, mert nehéz ezt a mai meccset szó nélkül benyelni.
Ami fontos, hogy ez a csalódottság elmúlhat, a Volán tisztelete meg remélhetőleg tartósabb...
off: először is sztem 1más oltása nem vezet jóra

on: na most én úgy vélem h a fórumon a fikázásnak nincs értelme, aki tűzközeli nem valószínű h olvassa és jobban is teszi ilyenkor, ők értenek hozzá ez a munkájuk nem hinném h a sok-sok hirtelen keletkező önjelölt edző fog megváltást hozni, már elnézést...persze értem én ilyenkor nehéz ám szurkolni és ott lenni szeren, de hát lássuk be ennyi pénzből és ilyen keretből erre futja( + ugye a bünti), ettől ez még nem feltétlenül baj, bár persze jó lenne 100%al vezetni a csoportot, aztán örömködni, de ez nem a meseország itt kőkemény küzdelem zajlik...
én úgy vélem aki nem ért hozzá ne szóljon bele, én se teszem, majd a hozzáértők megoldják (remélhetőleg), várjuk csak ki az idény végét, lesz ez még jobb is vagy ha nem sebaj majd jövőre, mert azért tegyünk a kezünket a szívünkre és gondoljuk csak végig, egy EBEL alsóházi hely kitudja mi mindent érhet máshol (pl.: MOL Liga)
Nem játszott Palkovics, így nem volt aki ne engedelmeskedett volna Sator mester zseniális taktikájának, ezáltal nem is lett gól...
A véleményem az ,a légiósok nagyon gyengék a Volánban rosszabb teljesítményt nyújtanak,mint a mieink!!!
Lacika! lehet, hogy kicsit túl erős volt, amiket írtam, és nem is tudom, hogy rám gondoltál-e, de:

Én pontosan azt kedveltem az idei Volánban, hogy az eltiltási széria legelején felvettük a kesztyűt: próbáltunk valamit másképp csinálni, hátha menni fog. Nem ment, ez másodlagos kérdés.

Amit a tegnap (és már az elmúlt fordulókban) láttam, az szerintem maga a tehetetlen sodródás. Nem tudom elfogadni, hogy egy ennyire fontos meccsen ekkorát betlizzünk. Meccs előtt és közben mért nem avatkoztak közbe az edzők?

Most szezon végéig megy ez a fáradtság sztori?

Igen, fáradtak a fiúk, de mi erre a válaszunk? MINDIG van opció, csak a tehetetlen embernek nincs! mér nem pihentetünk rotációs elven játékosokat, vannak eleve elveszett meccsek (Salzburg, KAC, ... idegenben)? De akkor álljunk oda a gátra az ilyen sorsfordítókon és legalább sanszunk legyen, még ha végül el is vérzünk!

Ettől még ott leszek Grazban.

Hajrá, Volán!
Be

teg

vagy!

Beteg vagy!
Kicsit lehiggadtam a meccset követő éjszakába, ezért ma már nem fogalmazok meg éles kritikát a csapattal kapcsolatban.
(mindössze ennyit: SZ.A.R amit műveltetek)

Az, hogy jobbak vagyunk mint tavaly?? nem igaz mert tavaly felfelé ívelő produktumot láttunk, míg most az ellenkezőjét. Több pontunk van? több a meccs is ergo ha nem nyerünk, vastagon utolsók leszünk a tavalyi évhez hasonlóan. Kell a kritika a csapat és a menedzsment felé, mert az EBEL egy szezonról szól, nem 20 fordulóról, vegyék már észre. Minden normális klubnál (és cégnél) ilyen helyzetben válságstábot állítanak fel, többek között azért, hogy a szurkolók és a támogató cégek kiálljanak a csapatért, és az nem garantált, hogy sokáig működik fordítva. Hiába megy ki párszáz fanatikus egy meccsre, ha a másik 2500 otthon marad, vagy egy-két szponzor bedobja a törölközőt -ami jelenlegi gazd.i helyzetben még akár könnyen indokolható is-.

Szóval ÉBRESZTŐ !!!
ennyi...
Nem is merem már leírni alvás után mit gondolok az egészről. Lehet jobb lenne jövőre szélnek ereszteni a csapatot a többi EBEL- klubban jobban fejlődnének. De van még remény még 1 meccs és jön vissza Bonni, palko és Horváth meggyógyul, megnézzük a normális sorösszeállítás mennyire fog működni. Mert azért ez a rengeteg össze- vissza rakosgatás sem építi a csapatot.
Hajrá Volán! És boldog karácsonyt!
Szerintem meg ezt a "szezon eddigi legfontosabb meccse" dumát kellene elfelejteni, persze a tegnapi meccsel együtt.

Kint voltam legutóbb Grazban (5-2 oda), hasonló szöveg, hasonló teljesítmény volt. Mint akkor is írtam ott is kaphattunk volna még többet.

Szerintem a hátralévő 18 meccsből mind fontos, mindegyiken 2 pontot lehet szerezni, és ha nem megy a közvetlen riválisok ellen, akkor szerezzünk pontot a többiek ellen.

Az utolsó 10 meccsből 7-et itthon játszunk, addig kellene valahogy partiban maradni. Nincs még elérhetetlen távolságban a rájátszás (persze nem a tegnapi játékkal).

A tegnapi meccsről csak annyit, hogy én 3 játékos hozzáállásával voltam maradéktalanul elégedett: Ocskay, Sofron (legjobb), és Szuper. Ha játékuk nem is mindig, de hozzáállásuk szerintem megfelelő!
@alpec: Nem Neked szólt a tegnap esti kifakadásom :) Leginkább azon akadtam fent, amit Szóljanka írt.

@Cuceró: Veled most nem tudok egyet érteni a legutóbbi grazi meccs miatt. Én is ott voltam és végig partiban voltunk az ellenféllel. Az 57.-ik perc végéig 2:2 volt az állás, aztán jött egy érthetetlen "áramszünet" és három gólt kaptunk 34 mp alatt. liveticker.laola1.at/eishockey/oeehv_livescores/livescores/10700.html

Na megyek fát díszíteni! Kellemes Karácsonyozást Mindenkinek! :)
Sajnos, sikerült ugyanazt a hibát elkövetni, mint tavaly. Az igazolásaink (lefőképpen a csatár) kudarcba fulladtak. Korábban elhitették velem, hogy igen, a mostani igazolások, már minőségiek. Szerintem: Ftorek Sam, Galvins Guntis,Sihvonen Toni is voltak ezen a szinten. Az a véleményem, hogy ha a rájátszás elúszik a vezetés tehető felelőssé érte. A játékosokat ne utáljuk és szidjuk, mert ettől nem fog nekik jobban menni. Buzdítani kell Őket és melléjük állni, ebben a helyzetben nagyon szükség lenne rá. Ha a tegnapi meccs után még kimegy 3000 ember, a srácok biztos oda teszik magukat. SZÚRKOLJUNK, KI AKAR MOL LIGÁT NÉZNI JÖVŐRE!?
Karácsony a SZERETET ÜNNEPE!!-ilyenkor lehet a kívánalmakról és a meglepetésekről beszélni. Én azt KÍVÁNOM aCSAPAT találja meg ÖNNMAGÁT..., /de ne ezekkel az edzőkkel/..a kapuspuszton ébredjünk már fel, ez nem teljesítmény amit Szuper produkál!!-a védőink határozottabbak..csatáraink gólerősebbek legyenek..,végre legyenek ÁLLANDÓ sorok!! Legyen felszabadult, örömteli JÁTÉK.Legyen ünnepi hangulat a nézőtéren....röviden:-BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT, MINDENKINEK !!
Ha ebben a sportban lehetne, akkor tegnap 0-3-nál be dobtam volna a törölközőt. Én csak az a 3000 embert sajnálom (velem együtt) akinek ezt végig kellett szenvednie. Ez a tegnapi elképzelés nélküli játék még a MOL-ligában is kevés lenne. Nekem is az a véleményem, hogy egy edzöcsere lehet hogy jó lenne, nem vonom kétségbe Sator érdemeit, de úgy látom a fiúk már hallgatnak rá.
@M.Lac: Akkor valószínű nem egy meccset néztünk. Mintha ólom lábakon mozogtak volna a fiúk, s csak oltári mázli volt véleményem szerint a 2-2. Úgy mentek át rajtunk, mint meleg kés a vajon. Igaz Levi benyelte az 5.-et, de előtte Ő tartotta meccsben a csapatot. Én így emlékszem...

Továbbra is azt mondom, hogy nem kellene plussz terhet a játékosok vállára tenni ilyen szövegekkel: legfontosabb meccs, minden eldőlhet, stb....

A szezon 54 meccsből áll, nem pedig az Olimpija és a Graz elleniekből! 54 meccsen kell annyi pontot szerezni, hogy 8. legyünk!!
@üveg: valamilyen szinten egyet értek veled. Még nem mondom, hogy menjen Sator. 2 okból sem. 1 igazából Ő egy jó szakember, csak most tényleg kicsit tehetetlennek tűnik, de ez a hozzáértésén nem változtat. 2: már késő bárkit is idehozni. Ha ide jön egy új, azt se fogja tudni mi fán terem ez a liga, vagy akár a Volán. Ne felejtsük el, hogy 19meccs maradt hátra. 20ra már nem bátorság lapot kérni, hanem hülyeség.
Abban egyet értek veled, hogy amit Szuper csinál, az nem teljesen a tőle elvárt szint. De azt is lásd, hogy 3gól körűl szokott kapni, tegnap is igazából 3at kapott, ez még elfogadható, bár egyel kevesebb jó lenne. Nem a kapott gólokkkal van a baj, hanem hogy nem tudunk lőni. Szezon elején, Sator azt mondta, 2kapott góllal meccset nyerünk. Ezt nem sokkal múlja alul Levi. De tény, nem ezt várjuk tőle, hanem hatalmas bravúrokat, mert Ő a Szuper. Teljesen igazad van. Most "csak" egy átlag kapus.
És ugye az állandó sorok. Nagyon nagyon hiányzik. Utálom, hogy állandóan megy a modosítgatás. Tök fölöslelges. Nekem sem tetszik.
Tudom, a pénz, de akkor is, szerezzünk már végre egy normális Orosz csatárt. Erre kéne többet áldozni. Ne legyen akkor két töketlen amerikai hanem legyen 1 jó tényleg ponterős, teknikás OROSZ csatár, és küldjük be Palkóék mellé. Szerintem ezt kéne csinálni. De tudom tudom, a Pénz. Mindig a pénz!
Szerintem Rex nem kéne ennyire elragadtatni magad az orosz csatároktól. Abból kell várat építeni, amink van.
@Rex: Zinovjev vagy Zsaripov épp otthagyta az Ak- Bars-t :DDDDDDD
@jágör68: Én igazából egy ilyen felállásra gondoltam: Ovechkin, Malkin, Dastyuk. :) de ha utóbbi nem akar eljönni a Detroitból, ert ugye nem egy rossz csapat valljuk be :) akkor jöhet a helyére Kovalchuk! :D hmmm..... lehet kicsit tényleg elragadtadtam magam...?? Ez költői kérdés volt! :D De ugye én 1 Orosz csatárról beszéltem, akkor jöjjön Ovechkin és tegyük be Palkóék mellé! :) huhhhh ez egy elég komolytaln kommentre sikeredett, de álmodozni nem bűn :)
Nem Zsaripov, hanem Zaripov, de ő maradt Kazanyban. Zinovjev meg kéne a Columbusnak, ha minden igaz. Nehéz lesz velük versenyezni. Viszont Afinogenov elvágyódik Buffalóból. :)
Ja, egy jó orosz csatár legalább félmillió dollárnál(de inkább többnél) kezdődik. Adómentesen tessenek érteni. Szóval tárgytalan, setleg ajánlanék valami csehet, minőségi akadhat 100 000 eurótól, de nem tudom ,hogy éezné magát egy ütközős , belövögetős bajnokságban, egy nevenincs csapatban. Koreában játszik bár cseh figura, ppl. Jaroslav Nedved, Petr testvére, idős bekk, de segithetne, esetleg. De vannak mások is arrafelé. Bár szerintem ilyenkor már csak csodával határos módon lehet valami normális embert kifogni.

Aúgy hajrá Volán, fel a fejjel, itt a vb, és borzalmas álmom volt, Szlovákia 7:0-ra alázott minket. Sőt volt egy álmom, hogy Kanada egy harmad után 4:0-ra ment. Szóval remélem, csak a félelmeim vetültek álmaimba, és nem megérzés, idősíkban utazás stb.
Hajrá Volán!

Találtunk egy cseh csatárt aki ha jól emlékszem a Pardubiceben 4. soros, jött is volna csak ott többet keres mint nálunk az első sorosok....

Money, money, money :(((((
@Raon: Sajnos mi már egyszer átéltünk hasonló hozzáállást a vezetőség részéről (aki régota kijár az tudja mire gondolok). Ezért nagyon nem is biztam a vezetőkben. De hogy még a zene sem szólt ...
Na mindegy azért gyújtottam egy csillagszórót.

Igen az orosz bajnokságból jobban járnánk idegenlégiósok terén csak hát akkor Sator mester felesége miből kapna lóvét?Mivel ez a korong belövősdi sosem volt az európai hoki lényege!Galvins szinten játszó csatárokat simán lehetne hozni csk hát ki megy ki az isten háta mögé játékost nézni?Pénzben se lenne több mint az itt lévő fakezű-153cm-amerikaiak.Sőt nekik egy kiugrási lehetőség lenne mint tavaly Galvinsnak aki innen lett A csoportos válogatott!Aki régóta figyelemmel kisér i a Volán útját gondolom egyetért velem eddigi legjobb légiósok az oroszokból tevődtek ki!Lvov,Tyimofejev,Amelin stb. ugye emlékeztek rájuk??Sator mester pedig még most rendezze repjegyét mert most a sztrájk szünetelése alatt simán haza tud repülni!Jasko után amikor Énekes lett az edző azt mondta Lajos mindenki játsza amit tud egyből más lett a kép a csapatnak!Hiszem,hogy most is jobb lenne ennél az utolsó 3 meccsnél a csapat játéka mint ezzel a palánk oldalát ütögető jenkivel.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Ismerősömnek és ismeretlennek, és alpecnek!
Olvasgattam egy-két osztrák honlap beszámolóját illetve online közvetítését.Nos,van rosszabb a magyar sportnapilapnál is.Legtöbb esetben a második gólt szerencsésnek írják,de az eishockey.at Live-Tickerje a legdurvább.Konkrétan azt írja,hogy a bíró egy videós(!!!) bizonyíték alapján adta meg a gólt.
Igaz nem tartozik ide de azért irok nektek.
Kivánok az egész stábnak,és minden jégkorong szeretö embernek Kellemes ünnepeket,és egyben Boldog uj évet!
Szeretettel kapusLaci
Boldog Karácsonyt minden jégkorong szurkolónak!
Istenem add hogy bajnok legyen a Volán! :)))
A csapat már valószínűleg a buszon rázkódik.
Ki cserélne velük helyet?

A Volán honlapon kellemes ünnepeket kívántak.....
én csak itt tudom megköszönni és viszont kívánni!
Csak azért is, 1000x is: Hajrá Volán!!!
Az utazáshoz küldöm ezt a kis zenét:
www.youtube.com/watch?v=Q0Lko2TqIOE
süti beállítások módosítása