HTML

Jégkorong

A világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van.

Címkék

ahl (66) alba volán (453) átigazolások (243) ausztria (86) a csoport (408) bajnokok ligája (42) bajnokság (226) bajnokságok (82) bartalis (53) bp. stars (52) brassó (64) briancon (72) cortina (67) csehország (98) dab (43) dab.docler (315) divízió 1 (231) divízió 2 (49) döntő (128) ebel (1139) eht (76) eihc (93) elitserien (49) énekes (363) extraliga (59) fehéroroszország (50) fehérvár (609) felkészülés (183) felkészülési mérkőzések (182) finnország (145) fotók (45) franciaország (73) ftc (213) gömöri (43) hári (76) hc csíkszereda (85) hetényi (70) horvátország (40) hsc csíkszereda (87) ifjúsági (285) iihf (80) inline (109) interliga (44) játékvezetők (64) jégkorongmagazin (51) jesenice (42) junior (90) juniorok (200) kanada (97) khl (663) kóger (82) kölyök (55) kontinentális kupa (104) ladányi (105) légiósok (131) ljubljana (46) magyarország (561) magyar kupa (80) miskolc (187) mjsz (143) mol liga (975) nationalliga (132) németország (46) nhl (1598) női (96) nők (127) norvégia (45) ob 1 (173) ob i. (206) ocskay (107) olaszország (68) olimpia (119) olimpiai selejtezők (85) oroszország (132) pakk (41) playoff (137) primeau (55) rájátszás (360) románia (119) sator (53) sc csíkszereda (107) serdülő (78) sport tv (42) stanley kupa (40) steaua (41) svájc (77) svédország (161) szavazás (57) szavazások (43) szélig (75) szlovákia (193) szlovénia (105) szuper (107) thurston (43) u16 (61) u18 (291) u20 (168) ukrajna (57) utánpótlás (122) ute (185) válogatott (984) vasas (53) vas jános (111) vb (1471) videó (148) videók (494) világbajnokság (107) winter classic (51) Címkefelhő

Úgy mentünk ki, hogy egyenlíteni fogunk

2008.12.15. 08:05 F. Kapus

"A büntetések mellett tartalékosak is voltunk vasárnap este, a Jesenice ellen. Mondhatnám, hogy az összes maradék játékosunk pályára lépett, és ezzel nem akarok bántani senkit, csupán azt jelzem, hogy aki hadra fogható volt, azok közül mindenki szerepelt. Sőt, az egyik beugrónk, Fodor Szabolcs kifejezetten hasznosan játszott." Énekes Lajos hagyományos mérkőzés utáni értékelése ez, és még nincs vége.

"A kezdés nem volt rossz, de szerencsétlen gólt kaptunk. Már nem voltunk hátrányban, de kijátszottak minket, a takarásból ellőtt korongot Szuper Levente nem tudta fogni. Ebben a játékrészben partiban voltunk, a lövések számát tekintve is.

A második harmadban kiegyenlített játék folyt, a mai csapatunktól elvárható játékot láttuk, bár légiósaink lehettek volna combosabbak. Nem változott az eredmény, és ez bizakodásra adott okot. Ezért a harmadik harmadra úgy mentünk ki, hogy egyenlíteni fogunk. Több helyzetünk is volt ehhez, a srácok mindent megtettek, hajtottak keményen. Ám közben egy buta hibából megkaptuk a második gólt.

Ekkor már merészség volt azt hinni, hogy két gólt lövünk a maradék időben. De majdnem sikerült. 0-2-nél száz százalékkal jobban kezdett hajtani mindenki. Sikerült szép gólt lőnünk. Bosszantó, hogy öt perc alatt két kapuvasat lőttünk, és bosszantó volt az utolsó kiállítás, amivel végképp elszálltakkomoly egyenlítési esélyeink, még akkor is, ha az egyik kapuvasunkat ekkor lőttük. Nem láttam, miért állítják ki Ocskayt, de nem tűnt vészesnek az a szituáció. Befújták.

Mindenki még egy kicsit hozzátett a végén. Nem játszottunk rosszul, a kapura lövési arány 28-24 volt javunkra. Sokkal többet nem lehetett várni, gyenge helyzetkihasználásunk miatt nem szereztünk pontot. Persze vereség után nem lehetünk elégedetlenek, és még mindig többen elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottak.

Szuper Levente jól teljesített, nem lehet rá panasz, nem foghatunk rá semmit. Az első gól véleményes volt a szempontjából, de két gólt szabad kapni egy mérkőzésen. Egy lőtt góllal azonban nem lehet nyerni."

32 komment

Címkék: énekes alba volán ebel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"...A második harmadban kiegyenlített játék folyt..." Melyik meccsen Lajos? mert tegnap nem az volt ,az tuti... második harmad felétől a harmadik harmad feléig nem volt JÁTÉK!!! sajnos:(
pihi a játékosoknak 2 napra aztán új taktika elöszedése a tarsolyból!!! ez legyen a feladat!!
Hajrá AV!!
Azt mondják a 'bölcsek', hogy az igazi szurkoló mindig kitart a kedvencei mellett... Igy legyen! Amugy a kishitüek vajon miként 'okoskodnának' most ha a kapuvasról bepattan? Szép munkát végeznek Fehérváron - követendő, példaértékű. Gratula!
Ebben a 28 kapura lövésben beleszámolták azt is ha valaki a véletlenül kapura nézett? Kb 5:30-nál sikerült először a kapu felé piszkálni a korongot (lövésnek nem nevezném), amikor végre nagy nehezen sikerült emberelőnyben kijönni a védekező harmadból. A többi emberelőny is gyakorlatilag a Jesenicének kedvezett, egyszerűen nem tudott élni a csapat ezekkel a lehetőségekkel! Miért nem lehetett lehozni a kapust a vége előtt 3 perccel emberelőnynél?
Te jó ég,most hogy olvasom Lajos meccs értékelését,rájöttem mégis létezik mátrix,és én tegnap 18.00-20.17közt más meccset néztem.Statisztika igen csalóka dolog, ha 1 hétig szorulásom van 1 hétig hasmenésem akkor ha úgy nézzük rendben van az anyagcserém.28x lőttünk kapuraaaaa??ebbe nyilván beleszámolták a saját harmadból kapura lőtt, csúsztatott korongot,és a szenzációs emberelőnyős figuráinkból sakk -matt kijátszott félpályáról való kapura íveléseket is.Valahol érthető Levente kapu mögé kikorizása,és egyből inditási kísérletei, hogy menjen a játék ,de begyakorolhatnák, mert tegnap az esetek 87,4%ban mind ellenfélhez ment,sőt 2esetben azért nem kaptunk belőle gólt, mert még az ellenfél is megdöbbent a gyerekes hibáktól.Tudom fáradt a csapat ( bár ennek ellentmond,hogy 56 perc semmi után olyan utolsó 4percet produkáltak, hogy ha így kezdenek,Jesenice nem ússza meg 5gól alatt) kevés az ember, de ilyenkor kellene egymásért is küzdeni.Nem lehet amögé bújni mindig hogy eltiltás van.Nem vagyok NHL-t megjárt edző ,de a meccsek közti jeges edzéseken,mivel kevesen vagyunk ,én csak gyakorolnám az emberelőnyös szituációkat, mert ilyenkor lenne esély gólt lőni.Az ellenfeleknek nem esik nehezére 4emberrel kivédekezni az 1 azaz egy emberelőnyös figuránkat,ami abból áll,hogy valami hatalmas bravúr által 4ik kísérletre 1- 1.5 perc alatt bevisszük a korongot a támadó harmadba (bocs belőjük a szélsőknek akik loholhatnak a védőkkel a nyakukon érte./ Olyan mint pókerben kőr 2 pikk 5 re all-int mondani/ Az esetek többségében sikertelenül,de ha a nagyszámok törvénye miatt előbb utóbb ,megszerzik a korongot, felállunk, körbepasszolunk, és a védőink közül aki épp ott áll a kék vonal környékéről kapura lövi (csúsztatja) a korongot,és ha bazi nagy mákunk van 79ből 1x a lábak sűrűje közt a semmit sem látó kapus mellett bemegy ,erre az 1 figurára nem nehéz felkészülni az ellenfeleknek.Ajánlanám a szakmai stáb figyelmébe a capitals elleni bécsi meccsünk videófelvételét /5-4est/ , ahol a kapott emberhátrányos góljaink pofon 1xű kidolgozott figurákból jöttek.Ennek elsajátítása nem kerülne több időbe mint cirka félóra,és máris lenne 2 emberelőnyös figuránk.
Thomas... Állítsd már le magad, kérlek !
Nem szeretnélek megbántani, de ez sok volt :)
Scip_: igaza van Thomasnak. Tegnap 55 percig semmi közünk nem volt se a játékhoz, se a jégkoronghoz. Ha úgy játszunk az elejétől, mint az utolsó 5 percben, min. 5-0 ide. Gyerünk pihenni és pénteken mindent bele. Úgy tudom az egyik bünti a héten lejár, de nem hiszem, hogy változna bármi is. Couture helyett ki fog játszani? És mi van, ha Bonni sem jön vissza?
Gratulálok a sz*rházi Dead Bull -nak.. Sikerült már egyes szurkolókat is a csapat ellen fordítani ezzel a szemét eltiltással/pontelvonással.. Más kérdés, hogy a másodedzőnek nem kéne enyhén szólva eufemisztikus képet festeni a játékról.
Sebaj srácok, még mindig partyban vagyunk, 28 ponttal áll 3 csapat és végre 4 pontnyi játékosokat visszakaptunk. Összeszedjük magunkat és pénteken újra a győzelem útjára lépünk!!!
1000x is HAJRÁÁÁ VOLÁÁÁN!!!!!!
"Összeszedjük magunkat és pénteken újra a győzelem útjára lépünk!!!"

TV-s MECCSEN!

Sportklub Péntek 19:15:
Alba Volán - Vienna Capitals - élő
Kedd 19:15:
Alba Volán - Graz 99ers - élő
.....
jágör68
"még mindig partyban vagyunk" :)))
Remélem Freud nem csuklik :)))), vagyis remélem, hogy a srácok tényleg pihenéssel töltik szabadidejüket, mert ilyen terhelés mellett nagyon drágák, azok a percek.
Volt egy komment, amelyik utalt erre, hogy talán nem így van.
Én nem értem Énekes mestert! Minek kell mellébeszélni? Borzalmas volt a tegnapi "játék". Én mindig úgy megyek ki meccsre, hogy most végre megszakad a negatív széria, hogy végre kijövünk a hullámból, mert tud ez a csapat ennél sokkal, de sokkal többet is. Ha ebben nem lennék 100%-ig biztos, akkor ki sem mennék, de tudom, hiszen látom a meccseken, hogy amikor kikapunk, akkor is jók vagyunk. DE TEGNAP NEM EZ VOLT!!! Tegnap nagyon amatőr volt a társaság..
Én mindig arra gondolok, hogy megvertük a Salzburgot, kiütöttük az Innsbruckot, akkor az nem lehetett a véletlen műve, mert nem is volt az!

Szerintem a sztárok közül Levente és Palkó elgondolkozhatna.. A fiatalok közül pedig Fodor, Benk... a többi is mélyen átlagon aluli volt tegnap, de ők 4-en szerintem meccsek óta az!

Hajrá Volán, pénteken nyerünk!
csak megismétlem amit a másik cikkhez is írtam, nem éreztem, hogy olyan tragikusak lettünk volna, ahogy exL:1 írja, persze most nem akarok győzködni senkit, de ennél már láttam a Volánt sokkal rosszabbul is játszani. Ami nagyon hibádzott az a helyzetkihasználás, a 2. harmadban több ordító ziccert is vagy a kapus hasába lőttünk, vagy az utolsó pillanatban a védő odaért mert annyit szöszöltünk.
munkagép!
Tegnap annyira tragikusak voltunk, hogy ha egy komoly csapat jött volna ide, akkor 8 alatt meg sem úsztuk volna.. Nem tudtunk passzolni, rendszeresen a jégbe ütöttük a botokat, rossz volt nézni. Össze vissza korcsolyáztunk...
Több emberelőnyünk úgy nézett ki, mintha hátrányban lettünk volna, fel sem tudtunk jönni a támadó harmadba.
A lövéseink vérszegények voltak, volt 3 vasunk, de ilyenkor nincs szerencse sem...
Ha már nevek, akkor Benk mellett Vaszjunyinnal kellene tenni valamit, hogy ki legyen billentve ebből a rossz szériából. Egy ösztönös zseni a srác, de az elmúlt hetekben ezt nagyon titkolja, rendre mélyen a tudása alatt játszik. Nagy szükség lenne arra a játékára, amit tavaly tavasszal/sapporóban nyújtott.
Hát én sem értem ezeket az "Énekes" nyilatkozatokat!Tudom hogy tavaly sajnos sokan szidták,átkozták ezt a csapatot tévesen!Tisztelem és becsülöm ezeket a fiúkat mert nem semmi amit véghezvisznek és rengeteg örömöt okoznak(tak) nekünk.Viszont már elegem van az ehhez hasonló nyilatkozatokból.Már lassan úgy kellene hokizni a srácoknak (Lajos szerint) hogy hozzá se érjenek az ellenfél mezéhez!NEVETSÉGES!Megbüntettek minket rendben van,meg még fognak is valószínű.De amíg az edzőnk így nyilatkozik addig látják a labancok hogy azt csinálnak amit akarnak!Azt sem értem hogy például ha egy hozzászóló kritikát fogalmaz meg azt miért kell egyből letámadni.Rendben van hogy nem kell szapulni a csapatot,azt én is ellenzem!DE!Azt még az ugandai baseball bajnokság labdaszedője is számonkérhetné hogy miért úgy kell KIVÉDEKEZNI egy emberelőnyös szituációt mondjuk az első harmad elején???Ráadásul egy olyan sornak akik sztem,talán a legösszeszokotabbak idén a ligában.(a többi csapat évente változtatja az első sorát)Na de sebaj.Majd pénteken!Mindent bele!HAJRÁ VOLÁN!!!
Nem értem, hogy egyesek miért tartják árulásnak, ha az ember kritikát fogalmaz meg. Tény, hogy szarul játszottunk tegnap, de ennek megállapítása nem a fiúkkal szembeni értékítélet. Őket imádja mindenki továbbra is. Különben nem járna mecsre. Saját csapatot kifütyülni persze hülyeség. Volt a meccsen a közelemben pár b...kó, aki pl. folyamatosan Balut anyázta. Nem értem őket, már csak azért sem, mert a többiek sem játszottak tegnap különbül. Balu ráadásul mindig kiteszi a lelkét, igaz tegnap kicsit fásult volt.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy minden csapat életében vannak rossz pillanatok. Ld. a minapi PIT-NYI meccset, szánalmas volt az Islanders. De ha tény, hogy szarul játszunk, akkor ne legyünk hipokriták, mondjuk ki, ez szar meccs volt. Ugyanakkor ne essünk túlzásokba, nem kell temetni a csapatot, meg nem kell mindent jobban tudni, mint Sator meg Énekes.
Nagyon tisztelem Lajos mestert, de valószínű más meccset nézett. Vagy ez kimondottan nekünk szólt, hogy egy kicsit felvidítsa a blogolokat és szurkolókat. A legjobb indulattal sem merném kiegyenlített meccsnek nevezni. Ja a helyzetkihasználásról annyit, hogy előre megmondom, hogy fog kinézni a támadás. Kb a 90% a következőképpen zajlik. Aki felhozza a korongot belövi a sarokba, jobb esetben egy volán játékos eléri, de akkor is elveszik tőle, vagy egy rossz passzal eladjuk, de sokkal inkább valószínű, hogy az ellenfél játékosa szerzi meg a korongot, palánk mellett ellövi, és már nincs is a harmadban a korong. Erről ennyit. Ez A TÁMADÁSUNK. Még esetenként belefér egy egész jól induló szóló, de ezt is elrontják a végére. Ez mondjuk 5%, a maradék 5% pedig egy kivételesen jó paszból adodó korongbevitel a harmadba. Ez a nagy probléma valójában. A támadó játékban semmi logika, és taktikának nyomát nem tudom felfedezni.
A szezon elejé a védelmünk kimondottan jó volt, volt hogy úgy láttam már már áttörhetetlen, de ez is kifakult az egyéni hibáknak köszönhetően.
Nincs mit szépíteni, talpra kell állni. Menni fog. Én tudom, hogy menni fog. Ott leszek ezután is minden meccsen mint eddig és teli torokból üvöltöm a volán dalokat mint eddig. És mikor talpra áll a csapat, és bemutat egy olyan játékot amit valójában tud, akkor az olyan érzés lesz, amit nagyon ritkán él át az ember. Az édes sosem olyan édes a savanyú nélkül, ez egy nagy igazság. Ezek után mennyire jó lesz látni játszani a volánt. Az alázós palkó szólók, a gyönyörű csicsó lövések, kettőjük összjátéka, sofi kitartása, süti régi hihetetlen megoldásai, és martz tökéletese passzai és góljai, akkor még meg sem említettem a fel fel villanó feketét, és horváth meg tokaji bombáit. Ez a 100% volán. És tudom, hogy nem sokára ezt fogjuk látni. Mindenki aki mást mondd, az hazudik és megkérném hogy a pesszimizmusával ne rontsa el a hangulatot. Bízni kell. Én bízom. Ez az én csapatom, ez az én városom. Hajrá Volán, Hajrá Székesfehérvár!
Sajnos kénytelen vagyok egyetérteni azokkal, akik azt mondják, hogy RETTENETESEN gyengék voltunk tegnap.

A tegnapi produkció képe alapján megköszönhetjük a Piros Teheneknek a szivességet, hogy elintézték a két eltiltást, mert így van mire fogni a következőket:
- emberelőnyben röpke másfél perc alatt berontunk az ellen harmadába, ahol néhány pazar figura után akkora löketeket zúdítunk a kapura, hogy néhány még a kapusig is eljut! Továbbra is igaz, hogy az ellenfél kapusnának tökéletesen felesleges, botot, lepkést és maszkot viselni, egy pár mammuttal símán lehozza a meccset, még mozognia sem nagyon kell, elég, ha letérdel és arccal nagyjából az események felé fordul. Csak a kötény...
- A passzaink, kiszámíthatóak, gyengék, de legalább pontatlanok...
- Senki nem vállalkozik lövésre, ajtó-ablak helyzetben is inkább megpróbál egy újabb passzt, vagy cselt, ami persze nem sikerül...
- Bárhol képesek vagyunk eladni a korongot, akár a saját kapunk előterében is...

Ettől függetlenül természetesen minden meccsre ki fogok menni és szorítok a csapatnak, azonban az ordító egyéni hibákat, fegyelmezetlenségeket (pl. a tegnapi technikai büntetés...)nem lehet kizárólag a fáradtság, illetve a rövid cserepad számlájára írni. Kifogásnak jó, csupán nem fedi a valóságot.

Csak-azért-is- HARJÁ-VOLÁN!!!!!!!!!!
Fura olvasni a reaálásokat Énekes nyilatkozatára már meccsek óta. Ha kimondja hogy szarul játszott a csapat, akkor "milyen edző már ez, hogy nem bízik a csapatában, az edzőnek nem szabadna ilyen keményen nyilatkoznia a csapatáról" Ha meg esetleg nem mond ki mindent, akkor "Hát ez meg mit nézett? Tiszta bénák voltunk" Én azért merem remélni, hogy Énekes és Sator mester (talán még jobban) tisztába vannak a hibákkal, és megpróbálnak javítani rajta. MUSZÁJ javítani rajta...
Én úgy látom, hogy nem szabad senkire személy szerint ráhúzni a vereséget. Ez csapat játék és mindenki egyformán benne van! Sajna egy ideje nem megy a szekér a csapategység-én úgy látom v-mi miatt megbomlott! Ezt kéne valami módon helyre hozni és akkor megint olyan lenne mint az idény kezdetén. Egy csapatnak-sornak együtt kell lennie a profiknak mindent-még a magánélet egy jó részét-is alá kell vetni a csapat érdekeinek-sztár-csak úgy lehetsz, ha a magánéleted egy részéről lemondassz. A csapategységet v-mi módon megkéne újra teremteni, ahogy volt az idény kezdetén-és bízom benne, hogy szebb napok elé nézünk! Bízom a sikerben! HAJRÁ VOLÁN!
Valaki aki jobban érti ezt... kikaptunk, de most mi vagyunk a 8. helyen? Ez hogy lehet?
Az utolsó 5 percet nagyon megnyomtuk lőttünk is egy gólt, meg volt 2 kapuvas.
Az emberelőnyös játékunk rosszabb volt, mint idáig bármikor! Ha ez fejlődne valamit, akkor lehet, hogy több esélyünk lenne a győzelemre is, mert emberelőnyben is nekünk kell védekezni, és ez egy kicsit gáz szerintem.
A fiatal sorunk már 2-3 meccs óta nagyon jól teljesít, és ezt jó látni.

De nem kell elkeseredni, mert pénteken TV-s meccs lesz, és ezeken általában jól teljesít a CSAPAT!

HAJRÁ VOLÁN!!!!
..."nem játszottunk rosszul".../Énekes/ lassan el kell hinnem, hogy amit látunk a pályán/nézők/ teljesen més mint amit az edző/k/ mondanak.Valami fajta ÁMÍTÁS,félrebeszélés lehet ebben!A vetetés igy akarja elfogadtatni, hogy ott van a csapat 9-1o hely,ahol van.Erős rajt után erős visszaesés...én tegnap valami "pánik hokit" láttam a szlovének játszottak,mi "ütöttük" a pakkot amerre ment, csak nem a kapu felé.... el kell hinni, az igazolások sem azok amit várunk, ez a csapat ILYEN , amilyen..! De lesz még jobb is.
Én valahogy a Linz elleni meccs után megéreztem, hogy tegnap ez lesz. Inkább a Juve-Milán-t kellett volna megnéznem, az állitólag nagyon jó volt.
Elég galamblelkűnek tűnik a srác...
Úgy legyen, !!
De itt jegyezném meg hogy Kovalchuk is szabad....
Robert Guillet, a tavalyi Grazból?
"A háromból egy csapat ott lehet a rájátszásban, vagyis minden korábbinál kiélezettebbé vált a csata, amelynek a Volán az utolsó, tizedik helyről vághat neki, miután az EBEL-ben egymás elleni eredmények rangsorolnak, és e HK-vel és a Grazcal szembeni összevetés nem a fehérváriaknak kedvez."

Nemzeti Sport Online...

Mióta A csoportosok lettünk, tényleg mindenki fokozottan figyel a magyar jégkorongra!

Arra nem vették a fáradtságot, hogy az EBEL honlapot megnézzék, aszerint ugyanis 8. a csapat. No comment...

Viszont az igazság félúton van. Ugyanis az EBEL-honlap év közben egyszerűsít, és a gólkülönbség alapján rak sorba. Ezért 8. a Volán. A hivatalos számítási mód pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény, hármas egyenlőségnél a három csapat külön kis tabellája. Eszerint pedig a Graz a 8., a Volán a 9. és a Ljubljana a 10.
Igaz, ez most teljesen mindegy.
Engem az NSO "Újabb veresége után az utolsó helyen áll az Alba Volán" főcím hergelt egy picit...

A hivatalos pontszámításról köszi az infót!

Remélem a szezon végén nem kell majd matekozni!

HAJRÁ VOLÁN!
Sokan tudják ezen a fórumon, hogy ki is vagyok, mostantól már mindenki tudni fogja. M. Lac többször kérdezte tőlem, hogy miért nem szurkolok közöttük a csapatnak, miért ülünk félre. Hát azért, mert ahányszor közéjük, közétek álltam, állandóan csak az egyik játékos qrva anyja voltam és nagyon meguntam. Furcsa, hogy sokan nem látják, hogy ez csapatjáték, a játékosoknak pedig vannak rosszabb és jobb napjaik. A fiúk fáradtak (végre pihenhettek, sztem menni is fog a játék megint), az első sor borzasztó sokat van a jégen, Toki sérült volt, Balu szinte a kezdetektől duplázik, Palkó és Csicsó folyamatosan igyekszik odatenni magát még akkor is, amikor már lépni sincs kedvük. Levi betegen is lejár edzésre, nem magát nézi, a csapatát. Nem akarom név szerint ecsetelni a játékosok erényeit, hibáit (mert ugye csak az hibázik, aki csinál is valamit) de egy biztos a pályán a szurkoló közönség a 6. játékos. Tehát továbbra is hajrá fiúk, hajrá magyar jégkorong!
süti beállítások módosítása